Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

dehogy kapnál azt.

rendben, csak lassan tölti be

meghallgattad kortefa ?

http://www.youtube.com/watch?v=wqHb_xXX7Ps

nem szeretek félni a nyugalmat szeretem 🙂

én tuti pánikrohamot kapnék :DDD nekem ez nem élvezet  hanem para lenne :DD

szeretem a sebességet.főleg motoron.akkor csak te vagy,s gondolataid.szabad vagy,kizárod a világot.csak te és a természet,a szél süvít csak.

én a motorozástól félek vidámparkba se sok mindenre merek felülni....mélyvízbe is félek sztm síelni se mernék amugy 🙂

nekem nincs jogsim és nem is igen akarok, én félek a járművektől, még a repülőtől is,én vonattal szeretek utazni

én sose síeltem meg túrázni se járunk 🙁 pedig lenne kedvem hozzá...

én ennek imádom a hangját ezt hallgasd meg lécci : http://www.youtube.com/watch?v=wqHb_xXX7Ps

én is örültem a mai jobb időnek.elővettem a motort egy körre.az mindíg megnyugtat.de azért 100 felett még hideg van rajta.

sajnálom dhamma

nekem anyukámnak a mostani munkahelye előtt 1,5 évig volt munkanélküli a gazdasági válság miatt és az ő biztositásából éltünk 3-an.Aztán lett munkahelye protekcióval vagy  inkább ugy mondanám ismerősön keresztül.

nekem, jobban mondva apumnak van mantra cd-je, azt néha hallgatom.Énekelni jó őket csak meg kell tanulni a dallamukat.

Régen én is szerettem a vihart, de télen a latyakot, meg havat nem szeretem, ugy mint az esőt sem, mert akkor nem szivesen mozdulok ki.De egy sielésnél, túránál amikor külön felvagy erre kézülve és sportolsz, pl vizitura esőben, az tök jó.

Én most örülök a jó időnek, nálunk süt a nap.

ja meg hivatalos vagyok ma egy céges vacsira is de még nem tudom h megyek-e......

én sem hagyom,de megteszik....aztán robbanok és általában azzal veszek össze,aki semmiről nem tehet.

szoktatok ilyesmit csinálni relaxációs zenét hallgatni és közbe elvizualizálni h valami szép helyen vagytok stb....amugy amit imádok az a vihar...eső hangja mennydörgés na meg az illata imádom

:DDDD

hehehe

nálunk most itthon kicsit feszült a hangulat ......anyukám depressziós mert kirúgták 30 év után a munkahelyéről.....

én most ezt hallgatom h relaxáció gyanánt : http://www.youtube.com/watch?v=MK4u-trpIk8

és mondom közbe h ohhhhhhmmmmm :)))) nem hagyom magam h felidegesítsen bárki is....csak azért sem....nagy levegő beszív kifúj.....

ma bemegyek a boltba és lefagy a pénztár gép.mondja a csaj,hogy kér segítséget.20 perc után semmi,csak várunk.mondom neki fejszét kérj és szétvágom azt a kurva gépet.

valakinek van kedve beszélgetni ?

.

rotebeete

a korházban mindig lopnak és sok beteg ápolatlan, és nem csak a skizokra értendők hanem ugy általában, én már 7szer voltam korházban, tapasztalat

Idézet tőle: rotebeete

Mobid2 rám lett kihegyezve, csak azt nehezen érti meg, hogy ezzel nem a skizokat akartam bántani, én ugyanúgy beteg vagyok... de nem veszem magamra, érzékeny vagy, örülj, hogy volt okod belém kötni...

ha nem irsz olyat, nem fogok kötközködni, nem azért vagyok még mindig itt.

De durva: Jelenleg 1 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

Vasárnap 09:26 :S

Mennyi új név:

nem biztos 🙂 csak épp belemelegedtünk a mi lehet nálad meg ilyenekbe.. bár eredeti témában nem láttam beszélgetést csak az "offok" vitték a topicot.. dehát 😀

én adtam tippeket... de bocs, ha félrementem.

Idézet tőle: dhamma

ja es kortrfat senki nem piszkalhatja!!

Azt a betyár úristenit!  Na most hova pisiljek  ....

rotebeete.. az a topic ha jól tudom kortefa zárolta mert sok volt az off szerinte... persze a zátosztály nem épp terápiás javaslat..

Mobid2 rám lett kihegyezve, csak azt nehezen érti meg, hogy ezzel nem a skizokat akartam bántani, én ugyanúgy beteg vagyok... de nem veszem magamra, érzékeny vagy, örülj, hogy volt okod belém kötni...

a levegőbe fenyegetőzől baszod :DD menj a picsába a szerencsétlen humoroddal együtt...

😀 mer mi lesz te szánalom?

ja es kortrfat senki nem piszkalhatja!!

hova lett a terápiás javaslatok fórum?

baj esetere ha nincs mas...

kortefa teged baratomnak fogadlak tiszteletben tartalak nem akarok rosszat neked.:)kedves vagy.megertelek.

Brendon itt a jógáról beszélgessünk italiano

könnyeim cseperegnek...

Idézet tőle: kortefa

te inkább törödj a lányoddal mint hogy a pedo topicban beszélgetsz társaiddal és lolaval

:)))  Naaa!  Mondj még egy-két csúnyát.  Hát pont lecarom kicsi tóbiás. 🙂

Na akkor keríts elő valami nagyon sértőt, már úgy várom.. na ki vele de izibe  :)))

te inkább törödj a lányoddal mint hogy a pedo topicban beszélgetsz társaiddal és lolaval

Idézet tőle: kortefa

Brendon a régin sámán volt a nicknevem, mert a barbárok között én vagyok a sámán

Aztán kit érdekel hogy hívtak régen? 

(De jó hogy a sok offoló miatt megszűnt a naaagy topicod, a betyár mindenit a sok offolónak, ejnye-bejnye, irgum-burgum.)

dhamma ne beszélj csúnyán, kivéve ha annyira kivánod, mobid2 szép lány, hát erre nem tudok mit mondani:)

Brendon a régin sámán volt a nicknevem, mert a barbárok között én vagyok a sámán

dhamma ne kapd fel a vizet, itt ilyen veszekedős a banda, a régin is ez volt, ezt lehet elfogadni és akár egyeseknek még szeretni is(perverzio), meg nem elfogadni.majd beszélünk valamilyen uton fogva, azért egy face jó lenne, mert nem tudlak hol elérni vagy egy tel szám, ha bármi történne itt, pl. törlések, én is azért kértem a face-t mert már vagy 9szer töröltek, de mindig csak egy felahsznéáló névvel voltam itt , ellentétben másokkal.lásd szörnyi és liliom, miközbe csak egyel lehetne itt lenni, csak vannak akiknek messze elér a nyelvük

egyébként kedvellek, de vedd figyelembe hogy a skizofrénia idegösszeroppanás, nekem már volt, nem akarok ujabbat és erősebbet.

nálad nem nehéz okosabbnak lenni még egy skizofrénnek se!

kurvara senki nem poenkodott a skizokon magamat oltom te meg mit szolsz bele mindenbe ki vagy te terez anya? idesits mast.koszi nem kell valaszolni itt mindenki kibaszott okos amugyis:D

hagyjuk meg csillapodnak a kedelyek kortefa majd beszelgetunk ha olyan kedved lesz neked is ma en se vok rossz passzba a facebookom valos volt.smugy en meg nem haluztam lsdtol si

e sztm immunis vagyok a halura a keletiek foleg indiaiak azt sem tudjak mi az h mentalis betegseg ez csak a civilizacio gyartmanya kar h nem indiaba szulettem

dhamma, szerintem te sikhülye vagy. ma már te vagy a második, akit emlékeztetnem kell arra, hogy jobb lenne ha nem poénkodna a skizofrének kontójára!!!!!

de meg csak 24 vok es no..igy ha szepen mosolygok csak nem leszek skizo hihi

én most nem ohajtok skypelni, megvan a magánéletem és nem óhajtok játszószinházban résztvenni a burán ami itt szokás, manapság már azt se tudom itt kibe bizzak, sajnálom dhamma, tényleg kedves lány vagy, ebben igazad van, de ne felejtsd el nem ismered itt a másik embert, a személyes dolgait, amik lehetnek nagyon furák és emllett van betegségük is és abba nem jó minél jobban belekergetni őket,  mostanság meg meg magánéleti dolgok miatt amugy sem vagyok bőbeszédű.A feleség szerep meg legyen tényleg feleségszerep, az hogy nekem vki kitalál egy párt nálam még az is előfordulhat és képes vagyok elfogadni, de ha te nem az vagy akkor bocs.Nekem volt egy spirituális életet élő féltestvérem akit nagyon szerettem....

az hogy a képen más van az engem nem érdekelt.Rakéta már szólt egy ideje.

nemtom monj egy diagot te bar te nem vagy pszichomokus elvileg panik depi volt mar...

A legtöbb ember szokott magában/magával "beszélgetni", több szemszögből vizsgálja a gondolatait. 

Ennek fórumos kivetüléseit láthatjuk. 😀

-:D

uhhm hány dg-t kérsz erre? 😀 Sorry ezt nem tudtam kihagyni. Csak ezt ne írtad volna!