Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:52egyebkent sztm nalam szelidebb es alazatosabb ember keves van.igen neha fullentek de utolag mindig beismerem kedves kortefam facebookon is lathatott es fogunk skypolni is nemsokara.:)
egyebkent sztm nalam szelidebb es alazatosabb ember keves van.igen neha fullentek de utolag mindig beismerem kedves kortefam facebookon is lathatott es fogunk skypolni is nemsokara.:)
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 13:36Képzeld én kíváncsi vagyok rád (komolyan), ha nem lettem volna kb. két pm-el letudtam volna a dolgot. 😉
Képzeld én kíváncsi vagyok rád (komolyan), ha nem lettem volna kb. két pm-el letudtam volna a dolgot. 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:36lehet, sajna én nem értek hozzá...viszont rossz kitalált személyekkel beszélgetni, és biztos csak én nem tudom felfogni az értelmét....és a célját...pfff de annyira de annyira kíváncsi lennék rááá, hogy nagyon...
Rakéta....van ott a fejedben elég ész úgy látom, más már nem fér be tőle ; )
lehet, sajna én nem értek hozzá...viszont rossz kitalált személyekkel beszélgetni, és biztos csak én nem tudom felfogni az értelmét....és a célját...pfff de annyira de annyira kíváncsi lennék rááá, hogy nagyon...
Rakéta....van ott a fejedben elég ész úgy látom, más már nem fér be tőle ; )
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 13:35dhamma semmi nagy gáz nincs , csak ha nem te vagy körtefa akkor vele tényleg tisztázni kellene mindent - de ez csak egy meglátás.
dhamma semmi nagy gáz nincs , csak ha nem te vagy körtefa akkor vele tényleg tisztázni kellene mindent - de ez csak egy meglátás.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:34nem mindenkinek vallalom fel magam.kortefa kozejuk tartozik.lany vagyok ennyi.de lehet itt is hagyom az oldalt egy ember miatt felesleges meg mar o se kivancsi ram ez van raketa te lecci ne szolj hozzam
nem mindenkinek vallalom fel magam.kortefa kozejuk tartozik.lany vagyok ennyi.de lehet itt is hagyom az oldalt egy ember miatt felesleges meg mar o se kivancsi ram ez van raketa te lecci ne szolj hozzam
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 13:34Sorry! Már régen írtam a fotórol, hogy fake. Láttam a fotón, hogy még csak nem is itthon készült, aztán szimplán rákerestem a google-val. Ennyi.
Sorry! Már régen írtam a fotórol, hogy fake. Láttam a fotón, hogy még csak nem is itthon készült, aztán szimplán rákerestem a google-val. Ennyi.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 13:31disszociatív személyiség helyet
szimpla kompenzáció - kb. ennyi, meg játék az élet, de tényleg tudjunk határokat szabni, én burára egy ennyire célírányos oldalra csak őszintén írok, más egy face vagy egy open duma fórum - de nem én vagyok az etalon, ne értsetek félre nem szált fejembe a ... no semmi nem szállt oda és kész.
disszociatív személyiség helyet
szimpla kompenzáció - kb. ennyi, meg játék az élet, de tényleg tudjunk határokat szabni, én burára egy ennyire célírányos oldalra csak őszintén írok, más egy face vagy egy open duma fórum - de nem én vagyok az etalon, ne értsetek félre nem szált fejembe a ... no semmi nem szállt oda és kész.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:25én már kezdem belátni...ez is egyfajta betegség lehet....elég érdekes, de biztosan az...
én már kezdem belátni...ez is egyfajta betegség lehet....elég érdekes, de biztosan az...
Idézet tőle: Manó ekkor: 2013.01.05., 13:20Itt beteg emberek vannak, akik ki adják az életüket, én úgy gondolom hogy őszinték. Nem hiszem hogy természetes lenne a hazudozás, persze vannak kivételek.....
Itt beteg emberek vannak, akik ki adják az életüket, én úgy gondolom hogy őszinték. Nem hiszem hogy természetes lenne a hazudozás, persze vannak kivételek.....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:16de már elég uncsi, hogy ennyi néven regizel, és szórakozol. már soxor kérdeztem, hogy miért? és miért kell hazudnod? amúgy....fiú vagy nem....
de már elég uncsi, hogy ennyi néven regizel, és szórakozol. már soxor kérdeztem, hogy miért? és miért kell hazudnod? amúgy....fiú vagy nem....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:12igen igy igaz csak szorakoztam...ez itt nem meglepo es nem is nagy szam.kortefa viszont latott facebookon es vele szivesen skypolok is ha szeretne.
igen igy igaz csak szorakoztam...ez itt nem meglepo es nem is nagy szam.kortefa viszont latott facebookon es vele szivesen skypolok is ha szeretne.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:10🙂
🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:06látom a parám ragályos...:DD Rakéta, te tényleg figyelsz 🙂
látom a parám ragályos...:DD Rakéta, te tényleg figyelsz 🙂
Idézet tőle: Manó ekkor: 2013.01.05., 12:582012. december 21. - 19:43szia delia0 hu de szép neved van bocsánatot kérek csak most láttam hogy te köszöntöttél először ez kedves tőled.kedves lány lehetsz:)
nemember talán te vagy a képen?de szép szemed van!
kortefa en vagyok a kepen igaz nem mostani a kep meg regebben egy fotos keszitette...mar nem igy nezek ki 🙂 engem minden erdekel foleg a keleti vallasok meditacio minden ami a boldogsaggal kapcsolatos :))
szia delia0 hu de szép neved van bocsánatot kérek csak most láttam hogy te köszöntöttél először ez kedves tőled.kedves lány lehetsz:)
nemember talán te vagy a képen?de szép szemed van!
kortefa en vagyok a kepen igaz nem mostani a kep meg regebben egy fotos keszitette...mar nem igy nezek ki 🙂 engem minden erdekel foleg a keleti vallasok meditacio minden ami a boldogsaggal kapcsolatos :))
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 12:41Na ez az erkölcstelen, ha tényleg lány vagy és van pasid, ő hanyagol (de jó party valamiért) és közben mással nyalatsz, de neki csak morzsákat szorsz cserébe. ((((Jó)) nem ítélkezem, ebben is van ráció, és van aki ezt élvezi (bár elég mazóista dolog)).
Na ez az erkölcstelen, ha tényleg lány vagy és van pasid, ő hanyagol (de jó party valamiért) és közben mással nyalatsz, de neki csak morzsákat szorsz cserébe. ((((Jó)) nem ítélkezem, ebben is van ráció, és van aki ezt élvezi (bár elég mazóista dolog)).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 12:19kortefa irj valami szepet nekem h nekem is szep napom legyen lecci en is mar sok szepet irtam neked....nemsokara mosolyogni fogok en birlak teged meg ha nem is ismerjuk egymast vagy ha igy jobban tetszik kedvellek szimpi vagy es megnyugtat es jo kedvre derit soxor ha beszelgetunk.en reszemrol meg a skype is all.
kortefa irj valami szepet nekem h nekem is szep napom legyen lecci en is mar sok szepet irtam neked....nemsokara mosolyogni fogok en birlak teged meg ha nem is ismerjuk egymast vagy ha igy jobban tetszik kedvellek szimpi vagy es megnyugtat es jo kedvre derit soxor ha beszelgetunk.en reszemrol meg a skype is all.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:56szia dhamma , jó napot kivánok
szia dhamma , jó napot kivánok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:54ezt nem ertem:)))) nemsokara megyek nincs most v.mi jo kedvem...:(cijasztok vidam mosolygos napot m.kinek majd meg kesobb lehet bekukkantok
ezt nem ertem:)))) nemsokara megyek nincs most v.mi jo kedvem...:(cijasztok vidam mosolygos napot m.kinek majd meg kesobb lehet bekukkantok
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 11:51Köszönöm Tóth Anna vagyok és erőszakos. Kedves dhamma én jobb nő vagyok mint te, pedig még szakált is nővesztettem.
Jó a szakálasnő király és meg is ússza az Space Ball-ban is, mert a nőknek elsőbsége van a férfiakkal szemben. 😉
Ja és nem vagyok travi és nincs nemiidentitás zavarom. (pont) 😉
Köszönöm Tóth Anna vagyok és erőszakos. Kedves dhamma én jobb nő vagyok mint te, pedig még szakált is nővesztettem.
Jó a szakálasnő király és meg is ússza az Space Ball-ban is, mert a nőknek elsőbsége van a férfiakkal szemben. 😉
Ja és nem vagyok travi és nincs nemiidentitás zavarom. (pont) 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:49ahogy érzed, nem látok bele a gondoataidba
Látsz? Hallasz?
ahogy érzed, nem látok bele a gondoataidba
Látsz? Hallasz?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:48buddhizmus pl. önmegtartóztatás, na azt lehet gyakorolni, nekem van egy om mani padme hum -os gyűrűm
buddhizmus pl. önmegtartóztatás, na azt lehet gyakorolni, nekem van egy om mani padme hum -os gyűrűm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:47bocsanatot kerek ha megbantottalak!
bocsanatot kerek ha megbantottalak!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:46amugy is ezt a topicot nekem találták ki, csak olvassa mindenki el miről szól ez a topic, topicinditó hsz.
amugy is ezt a topicot nekem találták ki, csak olvassa mindenki el miről szól ez a topic, topicinditó hsz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:44én nem bántalak, csak mig engedsz addig megyek el tőled, monsom nem szeretem ha játszanak velem, már elnézést
én nem bántalak, csak mig engedsz addig megyek el tőled, monsom nem szeretem ha játszanak velem, már elnézést
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:42ne bants lobalom a feher zaszlot amugy mindenki jatekos csak nem mindenki ismeri be
ne bants lobalom a feher zaszlot amugy mindenki jatekos csak nem mindenki ismeri be
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:41kössz én midig kikértem magamanak hogy bárki is dilinyosnak nevezzen
kössz én midig kikértem magamanak hogy bárki is dilinyosnak nevezzen
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:40ne csak ártatlan legyél hanem alázatos, de az mind semmit sem ér hanem vagy hálás, gyakorold a buddhizmust jobban
ne csak ártatlan legyél hanem alázatos, de az mind semmit sem ér hanem vagy hálás, gyakorold a buddhizmust jobban
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:40szeretek jatszani na...ne mond h te nem dilinyosak vagyunk vagymi hihihi ne bantd azert
szeretek jatszani na...ne mond h te nem dilinyosak vagyunk vagymi hihihi ne bantd azert
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:39mindenki egyformán értékes, utánozhatalan és páratlan
jó embernek talállak, de nem szeretem gyerekkorom óta ha játszanak velem, én másokkal nem szoktam(már)
mindenki egyformán értékes, utánozhatalan és páratlan
jó embernek talállak, de nem szeretem gyerekkorom óta ha játszanak velem, én másokkal nem szoktam(már)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:38az artatlansag nagyon tavol all tolem azt hiszem jo lelku ezt magamrol nem tudhatom....olyan atlagos vagyok vagy megsem:))?
az artatlansag nagyon tavol all tolem azt hiszem jo lelku ezt magamrol nem tudhatom....olyan atlagos vagyok vagy megsem:))?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:37de kivel volt a baj a házasságban? mert visszakozol? képzeld a barátnőm aki házasodik azok is szegények, még csak most fejezi be az iskoláját.
nem sértődtam meg, de ilyen játékokat nem illik jétszani, nem velem hanem a pároddal, itt nem én hibaáztam ugy érzem, mert én csak udvarolni próbáltam a magam módján, neked nem kell belemenned egy picit sem, majd a kigyó tekeredik mi? képzeld ahogy mondtam Frank Zappa egy tollat vett a feleségének gyűtű helyett, a házasság csak papir, nem kell csinnadratta, tőlem egy doboz kólát kaptál volna
de kivel volt a baj a házasságban? mert visszakozol? képzeld a barátnőm aki házasodik azok is szegények, még csak most fejezi be az iskoláját.
nem sértődtam meg, de ilyen játékokat nem illik jétszani, nem velem hanem a pároddal, itt nem én hibaáztam ugy érzem, mert én csak udvarolni próbáltam a magam módján, neked nem kell belemenned egy picit sem, majd a kigyó tekeredik mi? képzeld ahogy mondtam Frank Zappa egy tollat vett a feleségének gyűtű helyett, a házasság csak papir, nem kell csinnadratta, tőlem egy doboz kólát kaptál volna
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:35lehet kulonbozoek vagyunk sztm 2 egyforms ember nincs is....mindenre van nekem is magyarazatom lehet megis hasonlitunk:D
lehet kulonbozoek vagyunk sztm 2 egyforms ember nincs is....mindenre van nekem is magyarazatom lehet megis hasonlitunk:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:32nem tervezunk hazassagot tudod mi nagyon szegenyek vagyunk de snnal gazdagabbak lelkileg.nem akartalak megbantani te talaltal ki felesegednek mondom jatszunk akkor:)nem kell megsertodni mondom itt beszelgethetunk ha van kedved.irtam korabban is h van parom nemtom mer kell magyarazkodnom:(
nem tervezunk hazassagot tudod mi nagyon szegenyek vagyunk de snnal gazdagabbak lelkileg.nem akartalak megbantani te talaltal ki felesegednek mondom jatszunk akkor:)nem kell megsertodni mondom itt beszelgethetunk ha van kedved.irtam korabban is h van parom nemtom mer kell magyarazkodnom:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:18dhamma azért azt elfelejtetted közölni hogy 2 éves a kapcsolatod, házasságot már terveztek?, vagy csak én voltam a kitalált férj? Ő meg a valódi férj? valami tájékoztatást adhatnál?
dhamma azért azt elfelejtetted közölni hogy 2 éves a kapcsolatod, házasságot már terveztek?, vagy csak én voltam a kitalált férj? Ő meg a valódi férj? valami tájékoztatást adhatnál?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 11:06reggelizek, kicsit későn keltem és korán feküdtem
majd ha szakitasz kérdezd meg magadtól kivel volt a baj, dhamma, melyikőtökkel volt a gond, mert eredetileg összeilletetek a te elmondásod szerint, viszont nem minden kacsolat tart örökké, nekem van olyan barátom akinek nemsokára házassága lesz már kb. 5 év után
jól van nem szerelem ez kettőnk között, beleegyezek, csak nekem megtetszett ez a kitalált feleség amibe te is belementél, aztán meg szépnek is találtalak, bocsánat.
lehetünk barátok csak ne ugy ahogy eddig, de én lehet hogy lassa elhagyom ezt a helyet, azért sem voltam most eddig, már nincs itt oly sok ember akivel beszélgethetnénk, meg a terapom se ajánlotta sose hogy itt legyek, neked meg faced sincs, igy nehezen fogunk beszélgetni, na meg szerintem elég különbözőek vagyunk, szóval sajnálom ha nem tudjuk tovább folytatni tovább a kacsolatunkat, de azért még nincs elvészve én még itt vagyok
reggelizek, kicsit későn keltem és korán feküdtem
majd ha szakitasz kérdezd meg magadtól kivel volt a baj, dhamma, melyikőtökkel volt a gond, mert eredetileg összeilletetek a te elmondásod szerint, viszont nem minden kacsolat tart örökké, nekem van olyan barátom akinek nemsokára házassága lesz már kb. 5 év után
jól van nem szerelem ez kettőnk között, beleegyezek, csak nekem megtetszett ez a kitalált feleség amibe te is belementél, aztán meg szépnek is találtalak, bocsánat.
lehetünk barátok csak ne ugy ahogy eddig, de én lehet hogy lassa elhagyom ezt a helyet, azért sem voltam most eddig, már nincs itt oly sok ember akivel beszélgethetnénk, meg a terapom se ajánlotta sose hogy itt legyek, neked meg faced sincs, igy nehezen fogunk beszélgetni, na meg szerintem elég különbözőek vagyunk, szóval sajnálom ha nem tudjuk tovább folytatni tovább a kacsolatunkat, de azért még nincs elvészve én még itt vagyok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 10:12kortefa jol vagy?minden ok?
kortefa jol vagy?minden ok?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 09:19A karma szerint, minden kapcsolat egy találkozás egy-egy állomás, és amíg tanulsz belőle addig tart(son), majd jön egy következő állomás.
Kevés dologért van bűnti, ilyen az öngyilkosság. :S
Ja meg a tehén evés. 😀 - de az csak a hinduknál.
A karma szerint, minden kapcsolat egy találkozás egy-egy állomás, és amíg tanulsz belőle addig tart(son), majd jön egy következő állomás.
Kevés dologért van bűnti, ilyen az öngyilkosság. :S
Ja meg a tehén evés. 😀 - de az csak a hinduknál.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 09:01értem.
értem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 08:51ez a karma dolog érdekes, nem biztos ám hogy azonnal visszaszáll, lehet hogy csak a következö életben, vagy rosszul tudom?
ez a karma dolog érdekes, nem biztos ám hogy azonnal visszaszáll, lehet hogy csak a következö életben, vagy rosszul tudom?
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 08:50"olyan lanyokkal sem szep kikezdeni akinek tudod h van valakije" - nem tudom miért nem.
"miert teszel tonkre egy kapcsot?" - nem szokásom. Kettő nem is lehet kívülről. ...
"a rossz cselekedetek visszahatnak rad karma es megbetegit." - akkor jó, hogy nem szoktam rosszat csinálni, csak tudnám mitől vagyok beteg. Ja a családomtól aki álszent volt sokáig.
"olyan lanyokkal sem szep kikezdeni akinek tudod h van valakije" - nem tudom miért nem.
"miert teszel tonkre egy kapcsot?" - nem szokásom. Kettő nem is lehet kívülről. ...
"a rossz cselekedetek visszahatnak rad karma es megbetegit." - akkor jó, hogy nem szoktam rosszat csinálni, csak tudnám mitől vagyok beteg. Ja a családomtól aki álszent volt sokáig.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 08:46Édrekes én meg gyógyítólag hatottam. Úgy látszik hozzáállás kérése. Ezzen érdemes elgonolkodni.
Édrekes én meg gyógyítólag hatottam. Úgy látszik hozzáállás kérése. Ezzen érdemes elgonolkodni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 08:26eloszor lelkileg majd testileg...hidd el tapasztaltam
eloszor lelkileg majd testileg...hidd el tapasztaltam
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 08:26eloszor lelkileg majd testileg...hidd el tapasztaltam
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 08:25eloszor lelkileg majd testileg...hidd el tapasztaltam
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 08:25eloszor lelkileg majd testileg...hidd el tapasztaltam
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 08:23Nem szoktam hazudni, házasság meg az európai kultúrkörben (általában még ráadásul tisztázatlan feltételekkel is kötött) anyagiszerződés, ezt már jól tudja minden férfi (még a gyengébbek is) vagy szászéve. Persze vannak ábrándok, meg Télapó is, és nem kell kidobni őket.. Talán a muszlim vallásuaknál más, (mert ott elvben legalább tisztázzák, már a Koránban is benne van a nőnek/feleségnek adott két hozomány) vagy más vallások esetén - tényleg lehet, hogy muzulmán leszek. Tényleg akkor az mellett a négy mellett kell kitartani valamelyik vállasig (és akkor perkálni a második hozományt neki). El szoktam mondani mindet, de nem szoktam butaságokat összekombinálni (#1015), amiből az jön ki, ha föltámadna a (természetes) vágy és nős lennék/leszek, csak ezért kivágnám, mint macskát sz@rni, ez nem az én stílusom. Aztán visszasíni magam. Előre sem tünik jó tervnek, attól hogy főllángol a vágy, még nem múlik el a szeretet és az összetartozás. A tiszta lelkiismeret félegészség, akkor ez az, ami meg van, csak a többi kell dolgozni. Ja és szökőévben egyszer szoktam kb. hazudni, akkor sem komoly dologról. Általában is szeretem tisztázni a dolgokat, kicsit már túlzásba is visszem.
Nem szoktam hazudni, házasság meg az európai kultúrkörben (általában még ráadásul tisztázatlan feltételekkel is kötött) anyagiszerződés, ezt már jól tudja minden férfi (még a gyengébbek is) vagy szászéve. Persze vannak ábrándok, meg Télapó is, és nem kell kidobni őket.. Talán a muszlim vallásuaknál más, (mert ott elvben legalább tisztázzák, már a Koránban is benne van a nőnek/feleségnek adott két hozomány) vagy más vallások esetén - tényleg lehet, hogy muzulmán leszek. Tényleg akkor az mellett a négy mellett kell kitartani valamelyik vállasig (és akkor perkálni a második hozományt neki). El szoktam mondani mindet, de nem szoktam butaságokat összekombinálni (#1015), amiből az jön ki, ha föltámadna a (természetes) vágy és nős lennék/leszek, csak ezért kivágnám, mint macskát sz@rni, ez nem az én stílusom. Aztán visszasíni magam. Előre sem tünik jó tervnek, attól hogy főllángol a vágy, még nem múlik el a szeretet és az összetartozás. A tiszta lelkiismeret félegészség, akkor ez az, ami meg van, csak a többi kell dolgozni. Ja és szökőévben egyszer szoktam kb. hazudni, akkor sem komoly dologról. Általában is szeretem tisztázni a dolgokat, kicsit már túlzásba is visszem.