Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

olyan lanyokkal sem szep kikezdeni akinek tudod h van valakije miert teszel tonkre egy kapcsot? a rossz cselekedetek visszahatnak rad karma es megbetegit.

tiszta lelkiismeret felegeszseg ezeket meg penzen sr lehet megvenni;)

az igazsag tisztesseg mindig gyoz a hazug felett

akarmilyen nehez is neha...ha meg nem akarod mar nem megcsalni hazudni kell hanem emberkent ele allni es megmondani neki.igx ember maradhatsz.

ja es duplan mert nem csak  magadat hanem azt is akit szeretsz.ki kell tartani amellett az 1 ember mellett akit valasztottal jobsn rosszban errol szol a hazassag is vagymi.

lelkiismereti okbol ...erkolcstelen es bun megcsalni es hazudni valakinek akit szeretsz tonkretesz lelkileg mindenhogyan csupan ezert.

De nagy monológ (először valamiért moló-t írtam) lett ez így itt végül. (9 dh üzenet)

Amúgy miért kizáró ok, ha van valakid? - én mindig olyan lányoknak udvaroltam akiknek volt, és még eddig csak olyannal is tudtam összejönni. 😉 Persze sok később szakított, volt hogy miattam és az már terhes volt nekem. ... 😉 :S :-I

és sokan csak azért keresik az ártatlan lelkű lányokat mert őket könnyen kilehet még használmi mert kis naívak....de én már pár ilyenen túl vagyok sajnos.....

rakéta azért ő a képem mert ugyanolyan rés volt a fogaim között mint neki anno de én már megcsináltattam.....amugy ő nem sztár modell hanem egy k.... bár a kettő ugyanaz néha....na de ne ítélkezzünk ugyebár... :))

persze ez fordítva se igaz te sem ismersz ezért nem is lehetsz belém szerelmes,na meg egy jó barát tartsa tiszteletbe h van párom.....de barátkozni van kedvem....én egyenes vagyok és őszinte

kortefarol van szó ugyebár....én nem félek tőled nem tartalak bolondnak amíg nem adsz rá okot úgy foglak kezelni mint egy kedves barátot....ha ellenségessé válsz viszont nem fogok veled többet beszélni ne értsd félre csak mivel nem ismerlek így nem tudhatom mire számíthatok és mint mondtad igen a netes barátságok veszélyesek mert nem ismerlek milyen vagy a való életben....

jó zenéket hallgatsz netes barátom :)!

remélem minden rendben veled. szép éjt

Shantel - Disco boy

elég jóóó :DDD

hogy vagy kortefa 🙂 ?

ja es koszonom szepen a verseket kortefa kedves tolef.tudod szerelmes nem lehetsz mrrt nem is ismersz igy butasag ez inkabb netes baratsag ismerkedes.tudod en kapcsolatban elek 2 eve lassan mar

nincs senki.akkor megyek

terapot terapoznék

....csönd vala....

Mert valójában fiú vagy és ő hetero? 😉

Ok nem, mert terap vagy.

nem magaba beszelget

keveset vagyok sz.gep elott

szepek a versek de csak baratok lehetunk

dhamma

Shantel - Disco boy

keress rá youtube-on

ott a könyvajánlóban a könyv amiből van, Gubancok

Ez meg mi???

nem én irtam, de beirom ide, szeretném megtanulni, próblkozok vele már régóta, de mégsem egyszerű, csak egy részlet belőle.

Ha nem én vagyok, az az enyém             ....5 poco a

Ha az enyém, az nem én vagyok             ....1 poco

Ha az az enyém , akkor az nem én vagyok ...1 accelerando

Ha nem én vagyok,

akkor az nem az enyém                            ....3

ha nem az enyém,

akkor az nem én vagyok                          ....2

ha nem én vagyok,

akkor az az enyém                                   ....5

Ha  ha, az enyém,

akkor az nem én vagyok                            ....1

ha nem én vagyok,

akkor az nem enyém                                  ....3

akkor,

elég hosszú, előtte és utána is hiányoznak a részek, de nekem ez a kedvenc részem, de ugy egészben a legjobb.

Kedves kortefa elnézést! De nekem van egy kínzó érzésem, az hogy te vagy dhamma és magaddal beszélgetsz. :S - lehet elmebetegnek tűnök, de nekem ez jött le. 🙁

miért Te szép leányzó? mi lesz igy a szerelmünkből? kevesebb a kapcsolat, vagy csak nekem hiányoztál nagyon

hmm nem probléma ha egy picit szerelmes vagyok beléd? ráadásul most még elég egyedül is érzem magam, szóval duplán rossz nélküled, ha érthető amit mondok, nekem nincs senkim és nagyon vágyok most valakire aki átölel és stb. idegileg talán egy kicsit ki vagyok merülve, de majd kipihenem valahogy, a gyógyszerben nem hsizek, hiába kapok, nekem még semmilyen gondomat nem oldotta meg

Tetszettek a versek?

Kedves  dhamma miért egy sztár model a avatar képed? (Tudom. Azért amiért én egy átszínezett netes vigyorgó kutya vagyok.)

sziaaa:)

magamat toroltem nem teged fb-rol!

dhammanak Frank Zappa - Ring of fire

Az fb-n is hiányzol. Már skype-lni akartam ma veled, erre még onnan is töröltél.(Vagy túl gyors a tempó??:D;))

Engem meg lazán két idegen a házunk mellet kínált megvele, kb. egy hónapja, egy új extrás luxus Vitoval voltak. Jó cigi.

Davidoff Gold, tegnap vettem egy dobozzal:);)

a terapom azt mondja nincs bűn, szerintem sincs, én sem hiszek benne

OROSZLÁNMEDITÁCIÓ

csak elég nehéz:(, mondhatni legbonyolultabb //

Ha te vagy Biborfolyó én leszek Árnyéksárkány.

Dhamma hol vagy? irtam neked verseket. Hiányzol, kedves kitalált feleségem.

ha kell becsapom az egész univerzumot

mayavadi vs Krishna-tudat

még két szó : kristálykupola

illúzióromboló

Bűnöd még van, szíved már nincs
Ki szól egy szót érted?
Hited leráztad, aki még hitt, megaláztad
Ki szól egy szót érted
Ablak mögött dühöng arcod
Befalazott minden harcod
Ki szól egy szót érted?

Céljaidat melengetted,
Elszökni nem engedted
Nincs messze már!
A jóság leple alatt
Büntettél igazakat
Ki szól egy szót érted?
Magadnak élsz.
Se áldva, se átkozva
Ki szól egy szót érted?

Tudja valaki, hogy hívják Bagdy Emőke lányát? Hozzá akar passzolni a terapom terápiára, de nem tudom, ki ő, meg hogy jó-e... google-zni próbáltam, nem jött össze.

na én léptem mára, sziasztok

Jó éjt dhamma, jó reggelt dhamma, attól függ mikor érsz ide

dhamma

hogy vagy? nehogy már miattad is itt aggódni kelljen, még azt sem tudom hogy neked van-e betegséged. Holnap megyek a pszichiáteremhez nayuval és alig várom már a hipnoterápiámat is.Elméletileg injekciót kapnék, de azt nem szeretem, inkább akkor már Seroquel XR, az az egyetlen amivel valahogy még normálisan éreztem magam, a többi nem volt jó semmire, sőt inkább rosszul voltam tőlük.Bár én nem akarok szedni semmit, de azt majd az orvosommal megbeszélem.Te szedsz valamit? Netán virágszirmokat?Én arról azthiszem már leszoktam.Legalábbis nekem minden szirom egy nő, de csak egy rózsa van.

köszönöm hogy nem felejtesz, én sem téged, csak nehogy megint belédszeressek jobban a kelleténél, tudod az ilyen internetes szerelmek veszélyesek lehetnek.

szia kortefa fogok valaszolni neked csak most fontos dolgom van de nem foglak elfelejteni megigerem !

most meg tegnap este egy kicsit takaritottam, meg áthuztam az ágynemüt, kicsit jobban vagyok tőle, de sajnos még mindig dohányzok amit a szüleim nem néznek jó szemmel

dhamma

Te szeretnél utazgatni? Van pár rokonom külföldön. Milyen életet szeretnél élni?

Nekem még egy sulit sem sikerült befejeznem, kicsit pancser vagyok a középsulis oktatás után, pedig az egyik legjobba jártam, csak a fene se tanult ott.De ami most érdekel azt ugy érzem megtudnám csinálni.Én egy hétköznapi életet szeretnék élni, család, munka, gyerekek, barátok.Minden egyes ember utánozhatatlan és pótolhatatlan, igy én nem annyira nem hiszek abba hogy vannak különleges emberek.Kérdés inkább ki milyen életet választ, értékeset, vagy az értéktelent.Azthiszem már emlitettem neked milyen suli érdekel most, de mások is érdekelnek, ha ezek nem jönnek össze vagy változtatnom kéne, de most én nekem gyorsan kéne egy végzettség ezért is választom a 2 éves web-programozót hogy tudjak dolgozni és ne a szüleimmel kelljen élnem, független legyek teljesen és akár egy cssaládot is minél hamarabb tudjak alapitani.Meg ez a szak szerintem pont jó arra hogy belerázódjak a tanulásba, mert a betegségem is eléggé megviselt engem, mégha most semmi bajom sincs.Bár az sem áll tőlem távol hogy külföldön éljek, dolgozzak.Régen nagyon kalandvágyó voltam, na ne tessék félreérteni:)

Neked is problémamentes és sikeres új esztendőt kivánok.

nyugalmas es problemamentes 2013 at neked peace:)

semmi különös, baj nincs csak probléma, az intelligencia egyik megfogalmazása az hogy milyen jó a problémamegoldásod

már megint nem vagy bőbeszédű, majd ha gyorsabb lesz a netem, mert tavaly lejárt az adatforgalmam akkor majd skype-lunk, szetem anélkül is menne, de biztos ami biztos szeretném kivárni, nézhetnék akkor egy csomó zenét.Nem felejtettelek el.

mennem kell sajnos most a geptol de ird le majd elolvasom

szia.mi a baj?