Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 08:19dhamma
ha jól tudom ez makedón ska zene, ezt szeretem még nagyon
http://www.youtube.com/watch?v=4DIimbCwvz8&feature=BFa&list=PLD519AB5C4E1CEB25&lf=results_main
http://www.youtube.com/watch?v=AUagomX_YN0&feature=results_main&playnext=1&list=PLD519AB5C4E1CEB25
Én Yukega néven ismerem őket.
dhamma
ha jól tudom ez makedón ska zene, ezt szeretem még nagyon
Én Yukega néven ismerem őket.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 08:01pedig láttalak itt dhamma , még se jöttél ide hozzám köszönni, szomorú vagyok, pedig nem csaltalak meg, becs szóra. Nehéz ez az egyedüllét. Mivel foglalatoskodsz mostanság? Nekem még mindig lassú a netem, na meg elszokták venni tőlem, de most ráérek, de senki sincs itt. Ugy érzem most nekem is vannak problémáim, nem veled.Hogyan telt a szilveszter? Gyerekpezsgő?
pedig láttalak itt dhamma , még se jöttél ide hozzám köszönni, szomorú vagyok, pedig nem csaltalak meg, becs szóra. Nehéz ez az egyedüllét. Mivel foglalatoskodsz mostanság? Nekem még mindig lassú a netem, na meg elszokták venni tőlem, de most ráérek, de senki sincs itt. Ugy érzem most nekem is vannak problémáim, nem veled.Hogyan telt a szilveszter? Gyerekpezsgő?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 07:21jó reggelt dhamma?:)
jó reggelt dhamma?:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.01., 18:14hol vagy dhamma?
hol vagy dhamma?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 07:26Én magam is gyakran olvasom 😀
Én magam is gyakran olvasom 😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 07:25szörnyi és liliom üzenője, nyafogója és panaszkodója, dicsekvője, beszélgetője (1,110)
ajánlom MINDENKI figyelmébe.
szörnyi és liliom üzenője, nyafogója és panaszkodója, dicsekvője, beszélgetője (1,110)
ajánlom MINDENKI figyelmébe.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 05:22
Jelenlévő felhasználók
Jelenleg 0 felhasználó és 2013 vendég van a webhelyen.Aktív felhasználók
- harmony
- na ki lesz itt?
Jelenlévő felhasználók
Aktív felhasználók
- harmony
- na ki lesz itt?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 05:05hol a hiba? XD
hol a hiba? XD
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.01.01., 04:04Idézet tőle: RakétaJelenleg 10 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.
megtisztelő 🙂
Idézet tőle: RakétaJelenleg 10 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.
megtisztelő 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.01., 02:10Hans
A tér nem hajlik meg? Netán átrepülsz rajta?
Hans
A tér nem hajlik meg? Netán átrepülsz rajta?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.01., 01:28márcsak nemén és mindegy hiányzik innen
márcsak nemén és mindegy hiányzik innen
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 23:25Én mentem tv-zni, sziasztok és boldog újévet mindenkinek.
Én mentem tv-zni, sziasztok és boldog újévet mindenkinek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 23:19Megnéztem a köszöntőt a tvben, nekem tetszett.És ittam egy pohár pezsgőt is.
Megnéztem a köszöntőt a tvben, nekem tetszett.És ittam egy pohár pezsgőt is.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.31., 22:45Én a magam szerény 37 évével nem vagyok öreg! Én még igen csak fiatal vagyok. 🙂 Tán most a legfiatalabb.
Én a magam szerény 37 évével nem vagyok öreg! Én még igen csak fiatal vagyok. 🙂 Tán most a legfiatalabb.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 22:44nagypapám egyik barátjának ellopták hevizen a mankóját:)
nagypapám egyik barátjának ellopták hevizen a mankóját:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 22:36
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.31., 22:32Mert fiatal vagy. Volt egy hetvenes évekbeli kabaré, ott adósság fejében ették le a csillárt. (Már mint az árát.)
Mert fiatal vagy. Volt egy hetvenes évekbeli kabaré, ott adósság fejében ették le a csillárt. (Már mint az árát.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 22:17ezt nem értem Rakéta
ezt nem értem Rakéta
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 22:14ha dhamma nincs itt akkor lolaval szeretnék beszélni
igaz vannak köztünk zördülések, de hát azok korrigálhatók, ugy érzem, itt az uj év és nem szeretnék itt egyedül beszélgetni
ha dhamma nincs itt akkor lolaval szeretnék beszélni
igaz vannak köztünk zördülések, de hát azok korrigálhatók, ugy érzem, itt az uj év és nem szeretnék itt egyedül beszélgetni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 22:10hidd el nem rossz az ha telik belőle egy kocsira
hidd el nem rossz az ha telik belőle egy kocsira
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.31., 22:04Én csak azt tudom, a végén már nem dolgoztam ott, mert nyítottam egy bőrdíszműves butikot. De összejött a játékboltból egy új autó ára. - ennyi a nagyzolásról nem ezért írtam.
Családi (három fivér) hajtsd agyon magad (és testvéreid) vállakozás volt. 😉
Én csak azt tudom, a végén már nem dolgoztam ott, mert nyítottam egy bőrdíszműves butikot. De összejött a játékboltból egy új autó ára. - ennyi a nagyzolásról nem ezért írtam.
Családi (három fivér) hajtsd agyon magad (és testvéreid) vállakozás volt. 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 21:58az nagyon kedves, egy játékboltot vezetni nagy felelőség, mennyi alkalmazottad volt? vagy csak egyedül nyomtad?
Pesten van fajátékbolt, ahol csak fa játékokat lehet kapni, de fa fülbevalójuk nem volt.Gondoltam benézek oda.Én ha nekem lesz gyermekem, semmilyen müanyagot nem fog kapni.
az nagyon kedves, egy játékboltot vezetni nagy felelőség, mennyi alkalmazottad volt? vagy csak egyedül nyomtad?
Pesten van fajátékbolt, ahol csak fa játékokat lehet kapni, de fa fülbevalójuk nem volt.Gondoltam benézek oda.Én ha nekem lesz gyermekem, semmilyen müanyagot nem fog kapni.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.31., 21:55Én meg lenőltem. 😉
19 évesen több játtékom volt mint itt az egésztársaságnak együtt véve. Igaz játékboltom volt. :DDD
Én meg lenőltem. 😉
19 évesen több játtékom volt mint itt az egésztársaságnak együtt véve. Igaz játékboltom volt. :DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 21:43nekem van egy plüssmalacom a padláson, még sipol is, nagyon aranyos, de már felnőttem
nekem van egy plüssmalacom a padláson, még sipol is, nagyon aranyos, de már felnőttem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 20:45kedves walter
jöjjön ide beszélgetni. Nem utazik el ilyenkor sielni?
kedves walter
jöjjön ide beszélgetni. Nem utazik el ilyenkor sielni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 20:02dhamma
mit csinálsz? megittad a gyerekpezsgődet?
dhamma
mit csinálsz? megittad a gyerekpezsgődet?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 17:47buék neked is
buék neked is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 17:44nem vagy valami bőbeszédű ma 🙂 na jó nem szekírozlak...:))))) további kellemes napot mindenkinek és buék!
nem vagy valami bőbeszédű ma 🙂 na jó nem szekírozlak...:))))) további kellemes napot mindenkinek és buék!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.31., 17:43vannak
vannak