Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

na és mik lesznek azok vannak már ötletek :))  ?

tudod nekem még csak most jönnek a fogadalmak mint másik topicban emlitettem

vegyél te is egy deszkát azt gyakoroljatok együtt majd tavasszal

közbe megtaláltam ügyes a srác eléggé:)))) uhh én eccer olyat estem deszkával :DDD

JAJJ ,bekómáltam este már nem bírtam telórol....MUTIIIII

dhamma

megnézted a videót amit küldtem itt neked?

köszi Luciann,Neked is! talán ha bemásolod...bár most nem vok biztos benne :DD

Sziasztok! BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! 🙂 (Nem tudom, hogyan lehet ide képet felrakni.) 

Én megyek aludni, jövőre veletek úgyan itt. - Jó éjszakát!

És te legalább tudsz írni nekem?

raketa veletlenblokkoltalak nemtom h kell vissza csinalni

Jelenleg 1 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Jelenleg 1 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Jelenleg 2 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

0-nál lesz robbanás??? 😀

Jelenleg 7 felhasználó

Jelenleg 8 felhasználó

Jelenleg 9 felhasználó

Jó éjszakát!

u.i.: Amikor kinyílik, csak ne egy krokodil szájat lássak. 😉

sziasztok, én most megyek

majd kinyilik mint egy virág

dhamma be vagy zárkozva. (pm)

Amúgy ok, várom.

koszi:D

kössz, a barátom nyert ponzorációt 18 éves korában ezzel a videoval, az egyik lgjobb mifelénk.Ő is nagy Frank Zappa fan.

jól van, azért egy jóéjtet kapsz, mielőt távoznál innen, jó éjt

az jo otlet sztm adrenalin mozgas boldogsag.most nem tudom telorol gepet meg mar nem kapcsolhatom be.de jo otlet sztm en nem feltelek

értem, nekem hangulat függő, amikor valami fontos dolgon töprengek, megoldásokat keresek olyankor nem birom az ital lenyomását és csak kortyolgatni szoktam, hiába vesz nekem akkor bárki nekem piát, de mostanság átszokóban vagyok az energiaitalra ha beulök valahová.Mert sajnálom elvenni a földet a sörért, borért vagy egyéb piáért.Viszont ha nem tudok aludni akkor nekem segit a pia.Meg néha ha bánatos vagy feszült vagyok, de az ritkán fordul már elő velem, én sose akartam alkesz lenni, igy mikor tudtam hogy búbánatra innék akkor lekorlátoztam magam.

A videót megnézted? gondoltam én is megtanulok deszkázni, haverom megtanitana rá, ő nagyon jó.Eddig nm próbálkoztam vele. Van nem bör deszkáscipő is, csak nekem épp nem volt méretben.Meg adtak volna ingyen egy használt lapot, és akkor már csak a többi kell.Várom a jó időt, persze egyesek nem ajánlották mert még összetöröm magam, mondtam nem érdekel, de később meggondoltam magam és görkorizni akartam volna, de most ujra deszkázni szeretnék.Nekem most ennyi vágyam van.

kitisztult vegre a fejem en nem ajanlok gyogyszerre piat...max picit ha smugy is kellemes a hangulatod de engem letompit depis leszek tole nem szeretem

dhamma

nézd meg ezt youtube-on - fraction of dani   , jó barátom, csak ritkán találkozunk

Ja és vagy öt éve 2*2cl pia, azzal sem lesz gond az iszlámnál.

Amúgy annó én 4 mg Xanaxra toltam a pálinkát és a sz@r vörösboros kólát,

Majd egy évvel később 5 mg Rivotrilra 3,5+ deci minőségi töményet, 7,5+ litter tóth sörrel öblítettem le.

Az első után, másnap a kádban hullámmedence fillingem volt.

A második utám meg annyi fűvet szívtam el másnap (after), hogy túl szívtam magam. Úgyhogy inkább csak az marad meg (mint emlék).

DE NEM AJÁNLOM SENKINEK, NEM AZÉRT ÍRTAM!!! <- felhívás, nem kiabálás.

egy jó kis Tokaji bor, azt ittam, kaptam nagypapámtól egy üveg vorosbort, majd megiszom valahogy, mert gyógyszerre nem lenne szabad, meg amugy sem, de amilyen mostanság a kedvem

100%

De legalább négy. Tudod áttérek az iszlámra. A Halal food már ízlik, a feleségből meg négy is kevés. 😉

Jelenleg 10 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

jó a vers Rakéta, már csak a feleség hiányzik neked is

na ja ezt is elolvastam

Rakéta , néha le kell bukni ha félsz

én ittam egy kis bort, hogy a szüleimmel is tudjak szilveszterezni

Félpengén jár az eszem,

félésszel fogom a kezem.

Félelemmel jártam a végzetem,

félgőzzel jártam az útam.

Felébreszteni lusta, rest mind aki erre jár,

vagy csak nézz és fél, hogy ez a marha majd jól szájba vág.

Nincsnek vonatok New York és London közt.

Az eszem mégis oda köt.

Félútra a vízalá, nem fuldokolva, szágulda tova.

Tengerfenéken (én) utaztam át.

Pioneer vagyok apukám!

remélem holnapra kialszom

jajj soha többet alkohol!!!!! nagyon nem jó ez a ingerlékeny hangulat....pedig csak 2 sört ittam....

szexesital

baromság....vizet igyon napi 2 litert vagy többet is amennyi belefér. De alkohol az más téma.

ez íratlan szabály

napi x liter vizet

le van írva valahova hogy kötelessége innia bárkinek is?

Idézet tőle: kortefa

mert hivja a kötelessége

úgy van!

majd minjar bejelollek ujra varj de nrkem ne vandalkodj ott mert letepem a hereid:))