Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 17:40visszajelöltelek fb-n
visszajelöltelek fb-n
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 17:39mert hivja a kötelessége
mert hivja a kötelessége
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 17:39annyi baj pityesz matyesz annyi baj legyen:)))
annyi baj pityesz matyesz annyi baj legyen:)))
Idézet tőle: Manó ekkor: 2012.12.30., 17:34Emma, szard le hogy mit mondanak mások, senkinek semmi köze hogy miért nem iszol, max. el kell mondanod párszor hogy, köszi de nem kérek, és egy idő után meg fogják érteni és nem fognak ezzel zaklatni. Ital nélkül is jól érezheti magát az ember.
Emma, szard le hogy mit mondanak mások, senkinek semmi köze hogy miért nem iszol, max. el kell mondanod párszor hogy, köszi de nem kérek, és egy idő után meg fogják érteni és nem fognak ezzel zaklatni. Ital nélkül is jól érezheti magát az ember.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 17:32elgondolkodtató, egyenlőre most kihagyom a feleség státuszt mellőlem, egyedül gyorsabban fejlődök.
elgondolkodtató, egyenlőre most kihagyom a feleség státuszt mellőlem, egyedül gyorsabban fejlődök.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 17:29es akkor lrszel te a ferj uram...akkor nem fogok igerem
es akkor lrszel te a ferj uram...akkor nem fogok igerem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 17:22egy feleségnek nem illik feleselni
egy feleségnek nem illik feleselni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 16:49majd koccintok gyerekpezsivel:) nem szeretem mar az alkohol kabito hatasat.buta lesz tole az ember
majd koccintok gyerekpezsivel:) nem szeretem mar az alkohol kabito hatasat.buta lesz tole az ember
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 16:35akkor milyen lesz neked a szilveszterecske?
aki nem birja ne igyon
akkor milyen lesz neked a szilveszterecske?
aki nem birja ne igyon
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 16:34csak nem szabad innom ennyi
csak nem szabad innom ennyi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 16:33nincs semmi baj,meg van parom akire szamithatok.mar jobban is vagyok nem iszom nem jo az nekem.holnap mar dolgozok is.koszi delia:)
nincs semmi baj,meg van parom akire szamithatok.mar jobban is vagyok nem iszom nem jo az nekem.holnap mar dolgozok is.koszi delia:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 15:54kár dhamma, neked nem kéne 🙂
kár dhamma, neked nem kéne 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 15:42kortefa mar nem beszelget velem ittam sort meg van bennem nyugtato kesz vok szomoru vok
kortefa mar nem beszelget velem ittam sort meg van bennem nyugtato kesz vok szomoru vok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 14:30Ma hajnalban ugy fél 4 körü megittam kb. 3 dl bort hogy tudjak aludni, hatott is, aztn később zenéthallgattam, mert csak nem ment az alvás, de inni már nem akartam többet, egy jó kis Black Sabbath cd segitett rajtam, meg a bor is, csak abból kicsit kijózanodtam már addigra, de kiváló altatónak találtam mindig is az alkoholt.Csak ebből rendszer nem lehet, nem óhajtok alkesz lenni.
Ma hajnalban ugy fél 4 körü megittam kb. 3 dl bort hogy tudjak aludni, hatott is, aztn később zenéthallgattam, mert csak nem ment az alvás, de inni már nem akartam többet, egy jó kis Black Sabbath cd segitett rajtam, meg a bor is, csak abból kicsit kijózanodtam már addigra, de kiváló altatónak találtam mindig is az alkoholt.Csak ebből rendszer nem lehet, nem óhajtok alkesz lenni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 12:33elegem van elakarok menni....szokni messzire
elegem van elakarok menni....szokni messzire
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.30., 01:57http://www.youtube.com/watch?v=4gpjgPr5eGk
Sokat dolgoztam rajta, hogy ne így legyen, de engem (mégis) mindig szeretett valaki, úgy hogy rám nem illik ez. :S
De azért szép a szám.
http://www.youtube.com/watch?v=D6eUdMYzL3k
http://www.youtube.com/watch?v=4gpjgPr5eGk
Sokat dolgoztam rajta, hogy ne így legyen, de engem (mégis) mindig szeretett valaki, úgy hogy rám nem illik ez. :S
De azért szép a szám.
http://www.youtube.com/watch?v=D6eUdMYzL3k
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 22:02ez szép 🙂
ez szép 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 22:02jóéjt 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=9VUVBInNpEg
jóéjt 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 21:58na én léptem mára, sziasztok
joejt dhamma
na én léptem mára, sziasztok
joejt dhamma
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 21:21elméletileg lenni kellene egy olyan indiai festőnek hogy Nadal Bose , lehet van benne még egy o, nem tudoöm, de a net nem dob ki semmit róla
elméletileg lenni kellene egy olyan indiai festőnek hogy Nadal Bose , lehet van benne még egy o, nem tudoöm, de a net nem dob ki semmit róla
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:45nekem 2,5 hónap volt nemrégben a legutolsó pszichiátriai 'kezelésem'
nekem 2,5 hónap volt nemrégben a legutolsó pszichiátriai 'kezelésem'
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:37akkor én is elkezdem törölni a hozzászólásaimat, igy rendben?
akkor én is elkezdem törölni a hozzászólásaimat, igy rendben?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:28ha ismerem is biztos nincs vele bajom, nem miattam nincs itt, nekem csak a családi ügyeim a rosszak..
ha ismerem is biztos nincs vele bajom, nem miattam nincs itt, nekem csak a családi ügyeim a rosszak..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:25bevolt még regelve az előbb csak valaki törölte, épp csak megnéztem a képét, épp be isw volt jeletkezve, aztán hirtelen törölték, azért irtam neki ide hogy jöjjön nyugodtan, csak ujra kell regelni
én igy csak távolból lehet hogy ismerem, ki tudja?
bevolt még regelve az előbb csak valaki törölte, épp csak megnéztem a képét, épp be isw volt jeletkezve, aztán hirtelen törölték, azért irtam neki ide hogy jöjjön nyugodtan, csak ujra kell regelni
én igy csak távolból lehet hogy ismerem, ki tudja?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:23o kicsoda:)? miss favour nem ismerem:(
o kicsoda:)? miss favour nem ismerem:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:18szép helyen laksz, szép a szoba és messziről te is
szép helyen laksz, szép a szoba és messziről te is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:15kedves missfavour gyere ide beszélgetni:))
kedves missfavour gyere ide beszélgetni:))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:12Eltünt missfavour4u
Szia missfavour hogy vagy?:))
Eltünt missfavour4u
Szia missfavour hogy vagy?:))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:08az enyém 7.37
az enyém 7.37
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:55jol van, puszi,
megneztem ezt a meteort, szép dolog, nemtudtam hogy ezthivják igy
jol van, puszi,
megneztem ezt a meteort, szép dolog, nemtudtam hogy ezthivják igy
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:54engrm erdekek majd meselsz
engrm erdekek majd meselsz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:54szia, olelés, majd beszélünk...
szia, olelés, majd beszélünk...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:52mennem kell irok majd oleles
mennem kell irok majd oleles
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:51vannak nekem furcsaságaim, itt ezt nem szeretném megbeszélni, ha egyáltalán van olyan helyem ahol ezt megtudom beszélni..
vannak nekem furcsaságaim, itt ezt nem szeretném megbeszélni, ha egyáltalán van olyan helyem ahol ezt megtudom beszélni..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:48mier mi volt? oleles...
mier mi volt? oleles...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:41engem a szüleim tartanak el, de nem tudok tőlük mit kérni
nem szabad kéregetni, sajnálom hogy neked muszály, néha ráviszi az embert, de a munka lenne mindenkinek a jó
átölelsz? nem akarok egyedül pihenni aludni ma, nem volt jó napom
engem a szüleim tartanak el, de nem tudok tőlük mit kérni
nem szabad kéregetni, sajnálom hogy neked muszály, néha ráviszi az embert, de a munka lenne mindenkinek a jó
átölelsz? nem akarok egyedül pihenni aludni ma, nem volt jó napom
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:26kuldok emailbe ha adsz email cimet a napokban...en most is keregetek kb...melo vegulis tisztesseges is elrg lelkiismeretes vagyok nem tudnek lopni pl.meteoron tudtam regen jatszani talan meg most is :)))
kuldok emailbe ha adsz email cimet a napokban...en most is keregetek kb...melo vegulis tisztesseges is elrg lelkiismeretes vagyok nem tudnek lopni pl.meteoron tudtam regen jatszani talan meg most is :)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 15:48csak gitározni próbáltam 15 éves korom körül, de falhagytam vele, mert nincs kézugyességem hozzá.Inkább maradtam a zenhallgatásnál.
menjünk.Te csinálsz valamit? meló, suli, valamit mesélnél erről? Tudnál felrakni magadról mostani képet?
csak ahhoz a királytól pénzt kell szereznünk, na meg valami melót közvetitón keresztül, nekem a Mcdonalds is jó, tökmindegy,de én ne akarok kéregetni , csak ha menekülőben vagyok.Azért mégiscsak tisztességesen és biztonságban kellene élnünk.
Te tudsz zsonglőrködni vagy zenélni?
csak gitározni próbáltam 15 éves korom körül, de falhagytam vele, mert nincs kézugyességem hozzá.Inkább maradtam a zenhallgatásnál.
menjünk.Te csinálsz valamit? meló, suli, valamit mesélnél erről? Tudnál felrakni magadról mostani képet?
csak ahhoz a királytól pénzt kell szereznünk, na meg valami melót közvetitón keresztül, nekem a Mcdonalds is jó, tökmindegy,de én ne akarok kéregetni , csak ha menekülőben vagyok.Azért mégiscsak tisztességesen és biztonságban kellene élnünk.
Te tudsz zsonglőrködni vagy zenélni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 14:39pisti menjunk de majd tavasszal vagy nyaron jo idobe zsonglorkodni tarhalni.jatszol v.mien hangszeren?
pisti menjunk de majd tavasszal vagy nyaron jo idobe zsonglorkodni tarhalni.jatszol v.mien hangszeren?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 11:16én ACC 200-at iszogatok most teaban
én ACC 200-at iszogatok most teaban
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 10:30Te lehetnél a dáma, ismerek egy bubit, ismerem a királyt(?), én meg lennék az ász, aztán megpattanánk valamerre, mondjuk Francio., igaz a nyelvet nem beszélem, de legalább nincs olyan hideg és szép.Bár nekem a marseilleis-i hét törpe jobban tetszik.Korházba kerülésem előtt már terveztem, és addig mentem az utcán mig fel nem tudtam sorolni, közbe néztem ki az aki lehallgathat és 'szedtem fel a töltényhüvelyeket'.Mert előtte bementem a légiósokhoz aztán a rögeszmémre kitaláltam egy játékot.Lényeg hogy megértsem magam valahogy a légiósokkal, talán én értem valahogy őket, amit átadtak üzenetet nekem.
Minden emberben az istenit a jót kell keresni.Tudom elsőre ez nehezen megy, de gyakorlás és elfogadás kérdése az egész.
Most olyan jó idő van hogy kitaláltam elakarok menni tavasszal a hegyekbe túrázni, ha addig még itt leszek.(:):()
Te lehetnél a dáma, ismerek egy bubit, ismerem a királyt(?), én meg lennék az ász, aztán megpattanánk valamerre, mondjuk Francio., igaz a nyelvet nem beszélem, de legalább nincs olyan hideg és szép.Bár nekem a marseilleis-i hét törpe jobban tetszik.Korházba kerülésem előtt már terveztem, és addig mentem az utcán mig fel nem tudtam sorolni, közbe néztem ki az aki lehallgathat és 'szedtem fel a töltényhüvelyeket'.Mert előtte bementem a légiósokhoz aztán a rögeszmémre kitaláltam egy játékot.Lényeg hogy megértsem magam valahogy a légiósokkal, talán én értem valahogy őket, amit átadtak üzenetet nekem.
Minden emberben az istenit a jót kell keresni.Tudom elsőre ez nehezen megy, de gyakorlás és elfogadás kérdése az egész.
Most olyan jó idő van hogy kitaláltam elakarok menni tavasszal a hegyekbe túrázni, ha addig még itt leszek.(:):()
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 21:44jóéjt neked is...nekem ma nehéz napom volt olyan az agyam mint egy lyukas zokni...az emberek miatt... nem bírom az álszent erőltetett kétszínű sunyi nagyképű embereket.....meg azt se aki gyerekes(önző) és nem tud fontossági sorrendet tenni a dolgok között.
jóéjt neked is...nekem ma nehéz napom volt olyan az agyam mint egy lyukas zokni...az emberek miatt... nem bírom az álszent erőltetett kétszínű sunyi nagyképű embereket.....meg azt se aki gyerekes(önző) és nem tud fontossági sorrendet tenni a dolgok között.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 21:34na megyek mert rámszóltak, majd holnap elolvasom, jó éjt
na megyek mert rámszóltak, majd holnap elolvasom, jó éjt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 21:32jól van, lassan megyek, veled mizujs?
jól van, lassan megyek, veled mizujs?