Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 21:27pussz neked is
pussz neked is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 21:27nincs agyam ma már elolvasni majd holnap talán... 🙂
nincs agyam ma már elolvasni majd holnap talán... 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 19:56lehet akkor már nem érek rá, itt vannak tesómék, azért egy puszi jár, igen valami olyasmi lesz a nevem igy szoktak szólitani a barátaim többsége
lehet akkor már nem érek rá, itt vannak tesómék, azért egy puszi jár, igen valami olyasmi lesz a nevem igy szoktak szólitani a barátaim többsége
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 18:30szia pisti ha jol olvastam igy hivnak otthonrol megnezem este 10 korul leszek.puszi
szia pisti ha jol olvastam igy hivnak otthonrol megnezem este 10 korul leszek.puszi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 15:26dhamma
én ezzel szeretek jétszani
http://terebess.hu/keletkultinfo/goszab.html
nézelődj rajta, én személyesen ismerem az illetőt
dhamma
én ezzel szeretek jétszani
http://terebess.hu/keletkultinfo/goszab.html
nézelődj rajta, én személyesen ismerem az illetőt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 11:17a film neve szupervándor volt emlékezetem szerint
a film neve szupervándor volt emlékezetem szerint
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 11:14kopt-keresztényekre(egyiptomi) gondolok, volt egy jó film, ami nekem tetszett, meg láttam egy durva tetoválást és beszélgettem az ürgével, de ő sem tudott sokat róla
kopt-keresztényekre(egyiptomi) gondolok, volt egy jó film, ami nekem tetszett, meg láttam egy durva tetoválást és beszélgettem az ürgével, de ő sem tudott sokat róla
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 11:11Rakéta te tudsz valamit a paladinokról?
Rakéta te tudsz valamit a paladinokról?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.28., 10:51neked is szeretölelés-t.
neked is szeretölelés-t.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:41jó éjt, puszi:)))
jó éjt, puszi:)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:36lövik a pizsi csillagot 🙂 jóéjt 🙂
lövik a pizsi csillagot 🙂 jóéjt 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:35csillagocska...:)
csillagocska...:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:34😀
😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:34http://www.youtube.com/watch?v=6b_b_wSVHyU
jujj de rossz a minőség :/ 🙁
jujj de rossz a minőség :/ 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:294,5 kiloval születtem, tudod én csillagnak születtem(na jó én abban nem hiszek)
menü
*
kezdhetjük a csillagidőt
4,5 kiloval születtem, tudod én csillagnak születtem(na jó én abban nem hiszek)
menü
*
kezdhetjük a csillagidőt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:26szépek a csillagjaid a ruhádon 🙂 nagyon szép voltál 🙂
szépek a csillagjaid a ruhádon 🙂 nagyon szép voltál 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:07ez aranyosabb <3
ez aranyosabb <3
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:07:)))))
:)))))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 20:01visszacseréltem a picire
viccből volt az a profilképem, de réggebben is beraktam már más miatt
a drogról nem szeretnék itt beszélni, nem voltam szenvedélybeteg sosem, és nem is drogozok most. néha egy kis füstölős cigit szoktam elszivni.
visszacseréltem a picire
viccből volt az a profilképem, de réggebben is beraktam már más miatt
a drogról nem szeretnék itt beszélni, nem voltam szenvedélybeteg sosem, és nem is drogozok most. néha egy kis füstölős cigit szoktam elszivni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:56okés nekem jó szilveszter után is na most megtudom hallgatni amit ajánlottál. ugye nem drogozol ? mikor ittál drogoztál utoljára ? miért ez a profilképed ?
okés nekem jó szilveszter után is na most megtudom hallgatni amit ajánlottál. ugye nem drogozol ? mikor ittál drogoztál utoljára ? miért ez a profilképed ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:51rendben majd fogunk spkype-lni csak nem ma. Mondjuk szilveszter után? Este nekem nem jó mert akkor itt vannak szüleim, nappaliban van a gép.Holnap biztos nem fogok ráérni, megyek be városba.
rendben majd fogunk spkype-lni csak nem ma. Mondjuk szilveszter után? Este nekem nem jó mert akkor itt vannak szüleim, nappaliban van a gép.Holnap biztos nem fogok ráérni, megyek be városba.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:47most telefonrol irok csak naon lassu
most telefonrol irok csak naon lassu
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:45most elfoglaltak a gepet:( de megfogom hallgatni majd skypeoljunk:)))
most elfoglaltak a gepet:( de megfogom hallgatni majd skypeoljunk:)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:34en sem szeretem a drogokat, régen morfiumot(ópium) akartam kipróbálni, azaza egyetlen drog amiről hallomásból hogy milyen lehet, érdemes kipróbálni, használni(zen), ma már az sem érdekel.Volt nálam, csak kidobtam.Úton utfélen osztogatják.
Mondjuk a traveller, liberation, erath day, storm. nézd meg a szövegüket is(darklyrics)
en sem szeretem a drogokat, régen morfiumot(ópium) akartam kipróbálni, azaza egyetlen drog amiről hallomásból hogy milyen lehet, érdemes kipróbálni, használni(zen), ma már az sem érdekel.Volt nálam, csak kidobtam.Úton utfélen osztogatják.
Mondjuk a traveller, liberation, erath day, storm. nézd meg a szövegüket is(darklyrics)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:31,,a mari honaljat:)
,,a mari honaljat:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:30persze ajanlhatsz! azt nem szeretem ami a mostani kepedbe van:)
persze ajanlhatsz! azt nem szeretem ami a mostani kepedbe van:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:17ugye ott van az a pedig
Ő a kedvenc zenészem.Devin Townsend. Ajánljak tőle? Elsőre kicsit furcsa lehet, mert elég egyedi zenéje van.Steve Vai-nal enekelt 20 éves korában, később már önálló zenekara is lett.
ugye ott van az a pedig
Ő a kedvenc zenészem.Devin Townsend. Ajánljak tőle? Elsőre kicsit furcsa lehet, mert elég egyedi zenéje van.Steve Vai-nal enekelt 20 éves korában, később már önálló zenekara is lett.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:13szerintem amig hajlando lennel megcsalni engem addig van rajtegetni valóm
szerintem amig hajlando lennel megcsalni engem addig van rajtegetni valóm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 19:01itt az új képem, én is szeretem a vidámságot
itt az új képem, én is szeretem a vidámságot
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 16:31vidam kep szeretem a vidamsagot!!
vidam kep szeretem a vidamsagot!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 16:30pedig helyes srac vagy...nincs mit rejtegetned:)
pedig helyes srac vagy...nincs mit rejtegetned:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 15:46http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/nem_kellesz_nekem
nem szeretem mutogatni magam, de majd tesómékkal csináltatok a szobámban, remélhetőleg a méretbe bele fog férni, mert többségében mindig több valamivel.Csak azt tudom amit láttál rólam.De képet cserélek.
http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/nem_kellesz_nekem
nem szeretem mutogatni magam, de majd tesómékkal csináltatok a szobámban, remélhetőleg a méretbe bele fog férni, mert többségében mindig több valamivel.Csak azt tudom amit láttál rólam.De képet cserélek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 15:42rakj ki mostanit magadrol:))))
rakj ki mostanit magadrol:))))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 15:07szerintem is, hátha ennyire bejövök , tervezhetünk egy picit most már.Ugye te is nagyon szeretnél egyet? Frank Zappa egy tollat vett a feleségének házasságra mikor aláirták a papirt, olyan automata volt ott, gyűrű helyett.Tőlem se várj többet.Lehet tőlem egy kólát fogsz kapni.
szerintem is, hátha ennyire bejövök , tervezhetünk egy picit most már.Ugye te is nagyon szeretnél egyet? Frank Zappa egy tollat vett a feleségének házasságra mikor aláirták a papirt, olyan automata volt ott, gyűrű helyett.Tőlem se várj többet.Lehet tőlem egy kólát fogsz kapni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 15:04aranyos vagy rajta..:)
aranyos vagy rajta..:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 14:10raktam fel magamról képet, hátha tetszem neked
raktam fel magamról képet, hátha tetszem neked
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 13:19nem vaok az a megilletodos:)))
nem vaok az a megilletodos:)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 12:26mennem kell, ert jött nagypapám
puszi dhamma, remélem nem vagy megilletődve a zappa szövegektől
mennem kell, ert jött nagypapám
puszi dhamma, remélem nem vagy megilletődve a zappa szövegektől
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 12:15http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/tuti_gumino
nem szeretnek ra gyújteni, nekem élőben kellene egy ilyen
http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/tuti_gumino
nem szeretnek ra gyújteni, nekem élőben kellene egy ilyen
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 12:04nem eszek halat, es ha lehet inkább kalcium tablettát iszok mint tejet, legalábbis korházba kerülésem előtt, vegan akarok lenni.Nem eszek tojást sem, de egy béres vasvital kellene még mellé kivéve ha mondjuk szereted a mákot(olivaolajos kenyére rászorva is lehet fogyasztani)Néha eszek húst én is, főleg akkor ha tesómék itt vannak, vagy ünnep van, egyébként nagyon ritkán és most elvagyok határozva hogy soha, majd viszek kaját oda hová megyünk ünnepelni.Na meg csirákat kell enni b12 vitamin miatt, de azt a normális ember sem viszi be rendesen, mert nem eszik minden nap olyan kajákat.Csicseri borsó kuszkusszal az egyik kedvencem, igazából mindent megeszek ha jól van elkészitve a sárgahüvelyes babon kivül.Elárulom szeretek enni, szóval rám lehet főzni.
nem eszek halat, es ha lehet inkább kalcium tablettát iszok mint tejet, legalábbis korházba kerülésem előtt, vegan akarok lenni.Nem eszek tojást sem, de egy béres vasvital kellene még mellé kivéve ha mondjuk szereted a mákot(olivaolajos kenyére rászorva is lehet fogyasztani)Néha eszek húst én is, főleg akkor ha tesómék itt vannak, vagy ünnep van, egyébként nagyon ritkán és most elvagyok határozva hogy soha, majd viszek kaját oda hová megyünk ünnepelni.Na meg csirákat kell enni b12 vitamin miatt, de azt a normális ember sem viszi be rendesen, mert nem eszik minden nap olyan kajákat.Csicseri borsó kuszkusszal az egyik kedvencem, igazából mindent megeszek ha jól van elkészitve a sárgahüvelyes babon kivül.Elárulom szeretek enni, szóval rám lehet főzni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:54fokhagyma
fokhagyma
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:53most en se tudok skypolni majd raer hagyd csak a mamad pihenni.spenotos dolgokat en is kedvelem csicseri borso oliva bogyo sushi.meg a nagy gyengem..neha eszek hust de ritkan.halat eszel? neked is gyogypuszi most mar tuti meggyogyulunk.forro tea sok mez citrom is kell immunerosito
most en se tudok skypolni majd raer hagyd csak a mamad pihenni.spenotos dolgokat en is kedvelem csicseri borso oliva bogyo sushi.meg a nagy gyengem..neha eszek hust de ritkan.halat eszel? neked is gyogypuszi most mar tuti meggyogyulunk.forro tea sok mez citrom is kell immunerosito
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:44mamam nem vega, csak en vagyok a családban vega, több mint 2 éve, korábban nem engedték, aztán 'beteg' voltam(skizo) és vagy 3 hetig nem ettem, volt hogy vizet sem akartam inni, persze anyám sirvafakadt, szóval nehéz volt velem.Elmehetünk együtt sétálni, külön, külön elindulunk.Ha nagyon muszáj beszélhetünk skype-on is , csak mamámat kell arréb mozditanom onnan ahol én vagyok, na meg nekem csak esténként lehetne csak netezni, csak most nem vették el tőlem.
Gyógyulást kivánok, kapsz majd tőlem gyógypuszit, attól meggyógyulsz.Végig kell szenvedni a betegséget ennek ellenére, mert ha fizikai sikon betegetsz meg, ott is kell helyre jönni, de hatásos az én puszim.
Neked a családodban valaki vega még? Hány éve vagy vega?
mamam nem vega, csak en vagyok a családban vega, több mint 2 éve, korábban nem engedték, aztán 'beteg' voltam(skizo) és vagy 3 hetig nem ettem, volt hogy vizet sem akartam inni, persze anyám sirvafakadt, szóval nehéz volt velem.Elmehetünk együtt sétálni, külön, külön elindulunk.Ha nagyon muszáj beszélhetünk skype-on is , csak mamámat kell arréb mozditanom onnan ahol én vagyok, na meg nekem csak esténként lehetne csak netezni, csak most nem vették el tőlem.
Gyógyulást kivánok, kapsz majd tőlem gyógypuszit, attól meggyógyulsz.Végig kell szenvedni a betegséget ennek ellenére, mert ha fizikai sikon betegetsz meg, ott is kell helyre jönni, de hatásos az én puszim.
Neked a családodban valaki vega még? Hány éve vagy vega?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:37szep ido van setalos
szep ido van setalos
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:34en is megvagyok fazva.mamad is vega?
en is megvagyok fazva.mamad is vega?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:29hát nem rég kelltem, most egy picit megvagyok fázva, skype-ot hagyjuk most mert itt van nalunk mamám, aztán nem szeretném ha halgatná, de jövőre már nem lesz itt szilveszter után.Köszönöm jól aludtam, csak sokat.És te hogy aludtál? Ugye egyedül alszol, mig nem vagyok melletted?(mindörökké)
hát nem rég kelltem, most egy picit megvagyok fázva, skype-ot hagyjuk most mert itt van nalunk mamám, aztán nem szeretném ha halgatná, de jövőre már nem lesz itt szilveszter után.Köszönöm jól aludtam, csak sokat.És te hogy aludtál? Ugye egyedül alszol, mig nem vagyok melletted?(mindörökké)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:23raerek:) most keltel kis alomszuszek:) mien hulye szo mar h alomszuszek:) hogy aludtal?
raerek:) most keltel kis alomszuszek:) mien hulye szo mar h alomszuszek:) hogy aludtal?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:21ráéersz beszélgetni dhamma? jóreggelt kedvesem!
ráéersz beszélgetni dhamma? jóreggelt kedvesem!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:20doglott kutyat lattam nem szeretem az iet:(
doglott kutyat lattam nem szeretem az iet:(