Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

pussz neked is

nincs agyam ma már elolvasni majd holnap talán... 🙂

lehet akkor már nem érek rá, itt vannak tesómék, azért egy puszi jár, igen valami olyasmi lesz a nevem igy szoktak szólitani a barátaim többsége

szia pisti ha jol olvastam igy hivnak otthonrol megnezem este 10 korul leszek.puszi

dhamma

én ezzel szeretek jétszani

http://terebess.hu/keletkultinfo/goszab.html

nézelődj rajta, én személyesen ismerem az illetőt

a film neve szupervándor volt emlékezetem szerint

kopt-keresztényekre(egyiptomi) gondolok, volt egy jó film, ami nekem tetszett, meg láttam egy durva tetoválást és beszélgettem az ürgével, de ő sem tudott sokat róla

Rakéta te tudsz valamit a paladinokról?

neked is szeretölelés-t.

MINDENKINEK EGY HATALMASNAGY SZERETETÖLELÉS!!! ♥

jó éjt, puszi:)))

lövik a pizsi csillagot 🙂 jóéjt 🙂

csillagocska...:)

😀

jujj de rossz a minőség :/ 🙁

4,5 kiloval születtem, tudod én csillagnak születtem(na jó én abban nem hiszek)

menü

*

kezdhetjük a csillagidőt

szépek a csillagjaid a ruhádon 🙂 nagyon szép voltál 🙂

ez aranyosabb <3

:)))))

visszacseréltem a picire

viccből volt az a profilképem, de réggebben is beraktam már más miatt

a drogról nem szeretnék itt beszélni, nem voltam szenvedélybeteg sosem, és nem is drogozok most. néha egy kis füstölős cigit szoktam elszivni.

okés nekem jó szilveszter után is na most megtudom hallgatni amit ajánlottál. ugye nem drogozol ? mikor ittál drogoztál utoljára ? miért ez a profilképed ?

rendben majd fogunk spkype-lni csak nem ma. Mondjuk szilveszter után? Este nekem nem jó mert akkor itt vannak szüleim, nappaliban van a gép.Holnap biztos nem fogok ráérni, megyek be városba.

most telefonrol irok csak naon lassu

most elfoglaltak a gepet:( de megfogom hallgatni majd skypeoljunk:)))

en sem szeretem a drogokat, régen morfiumot(ópium) akartam kipróbálni, azaza egyetlen drog amiről hallomásból hogy milyen lehet, érdemes kipróbálni, használni(zen), ma már az sem érdekel.Volt nálam, csak kidobtam.Úton utfélen osztogatják.

Mondjuk a traveller, liberation, erath day, storm. nézd meg a szövegüket is(darklyrics)

,,a mari honaljat:)

persze ajanlhatsz! azt nem szeretem ami a mostani kepedbe van:)

ugye ott van az a pedig

Ő a kedvenc zenészem.Devin Townsend. Ajánljak tőle? Elsőre kicsit furcsa lehet, mert elég egyedi zenéje van.Steve Vai-nal enekelt 20 éves korában, később már önálló zenekara is lett.

szerintem amig hajlando lennel megcsalni engem addig van rajtegetni valóm

itt az új képem, én is szeretem a vidámságot

vidam kep szeretem a vidamsagot!!

pedig helyes srac vagy...nincs mit rejtegetned:)

http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/nem_kellesz_nekem

nem szeretem mutogatni magam, de majd tesómékkal csináltatok a szobámban, remélhetőleg a méretbe bele fog férni, mert többségében mindig több valamivel.Csak azt tudom amit láttál rólam.De képet cserélek.

rakj ki mostanit magadrol:))))

szerintem is, hátha ennyire bejövök , tervezhetünk egy picit most már.Ugye te is nagyon szeretnél egyet? Frank Zappa egy tollat vett a feleségének házasságra mikor aláirták a papirt, olyan automata volt ott, gyűrű helyett.Tőlem se várj többet.Lehet tőlem egy kólát fogsz kapni.

aranyos vagy rajta..:)

raktam fel magamról képet, hátha tetszem neked

nem vaok az a megilletodos:))) 

mennem kell, ert jött nagypapám

puszi dhamma, remélem nem vagy megilletődve a zappa szövegektől

http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/tuti_gumino

nem szeretnek ra gyújteni, nekem élőben kellene egy ilyen

nem eszek halat, es ha lehet inkább kalcium tablettát iszok mint tejet, legalábbis korházba kerülésem előtt, vegan akarok lenni.Nem eszek tojást sem, de egy béres vasvital kellene még mellé kivéve ha mondjuk szereted a mákot(olivaolajos kenyére rászorva is lehet fogyasztani)Néha eszek húst én is, főleg akkor ha tesómék itt vannak, vagy ünnep van, egyébként nagyon ritkán és most elvagyok határozva hogy soha, majd viszek kaját oda hová megyünk ünnepelni.Na meg csirákat kell enni b12 vitamin miatt, de azt a normális ember sem viszi be rendesen, mert nem eszik minden nap olyan kajákat.Csicseri borsó kuszkusszal az egyik kedvencem, igazából mindent megeszek ha jól van elkészitve a sárgahüvelyes babon kivül.Elárulom szeretek enni, szóval rám lehet főzni.

fokhagyma 

most en se tudok skypolni majd raer hagyd csak a mamad pihenni.spenotos dolgokat en is kedvelem csicseri borso oliva bogyo sushi.meg a nagy gyengem..neha eszek hust de ritkan.halat eszel? neked is gyogypuszi most mar tuti meggyogyulunk.forro tea sok mez citrom is kell immunerosito

mamam nem vega, csak en vagyok a családban vega, több mint 2 éve, korábban nem engedték, aztán 'beteg' voltam(skizo) és vagy 3 hetig nem ettem, volt hogy vizet sem akartam inni, persze anyám sirvafakadt, szóval nehéz volt velem.Elmehetünk együtt sétálni, külön, külön elindulunk.Ha nagyon muszáj beszélhetünk skype-on is , csak mamámat kell arréb mozditanom onnan ahol én vagyok, na meg nekem csak esténként lehetne csak netezni, csak most nem vették el tőlem.

Gyógyulást kivánok, kapsz majd tőlem gyógypuszit, attól meggyógyulsz.Végig kell szenvedni a betegséget ennek ellenére, mert ha fizikai sikon betegetsz meg, ott is kell helyre jönni, de hatásos az én puszim.

Neked a családodban valaki vega még? Hány éve vagy vega?

szep ido van setalos

en is megvagyok fazva.mamad is vega?

hát nem rég kelltem, most egy picit megvagyok fázva, skype-ot hagyjuk most mert itt van nalunk mamám, aztán nem szeretném ha halgatná, de jövőre már nem lesz itt szilveszter után.Köszönöm jól aludtam, csak sokat.És te hogy aludtál? Ugye egyedül alszol, mig nem vagyok melletted?(mindörökké)

raerek:) most keltel kis alomszuszek:) mien hulye szo mar h alomszuszek:) hogy aludtal?

ráéersz beszélgetni dhamma? jóreggelt kedvesem!

doglott kutyat lattam nem szeretem az iet:(