Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 11:12Napszemű szép a profilfotód.
Napszemű szép a profilfotód.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 09:49M
M
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 09:49H
bocsi
H
bocsi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.27., 09:48h
h
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.27., 00:47A belős és/vagy külső sugárzó szépség harmoniájától, jól megfűszerezve.
Jó voltak külsőre csúnyák akik szépségideálok lettek, és voltak széptestűek és arcúak akik meg majdnem szétrohadtak belül.
A tömegek mégis érezték, van ott egy harmonia és küllönlegeség az illetőben. A tőkéletlenség hosszabb életű szépséget szüll, mint a tőkéletesség.
A belős és/vagy külső sugárzó szépség harmoniájától, jól megfűszerezve.
Jó voltak külsőre csúnyák akik szépségideálok lettek, és voltak széptestűek és arcúak akik meg majdnem szétrohadtak belül.
A tömegek mégis érezték, van ott egy harmonia és küllönlegeség az illetőben. A tőkéletlenség hosszabb életű szépséget szüll, mint a tőkéletesség.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.27., 00:43photoshop
photoshop
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.26., 20:52Nekem Református azaz "magyarúl" Kálvinista keresztapám van, bő 200 év után az első Római Katolikus anyám volt a családban, mert (Magyar) görög katolikus templom nem volt a közelben és mégis csak mind kettő "pápista". Engem keresztapám, nagyon meg akart kereszteltetni, apám ellenát, anyám haljott, majd mégsem az ő nevét kaptam, de két órán belűl bővült az anyakönyvem és megkaptam az ő nevét is második keresztnévnek. amúgy Reformátusoknál, nem ez a szokás. De neki nem volt gyereke. Apai nagyapa neve, Anyai nagyapa neve, majd az apa neve ha más etc. tehát kötött rend van/volt a névadásban. Úgyan így a lányoknál.
Görög keletieknél meg két női, és két férfi név játszik, csak a harmadik azónos nemű "jutt" új névhez (ha hagyományos névadás van).
Nekem Református azaz "magyarúl" Kálvinista keresztapám van, bő 200 év után az első Római Katolikus anyám volt a családban, mert (Magyar) görög katolikus templom nem volt a közelben és mégis csak mind kettő "pápista". Engem keresztapám, nagyon meg akart kereszteltetni, apám ellenát, anyám haljott, majd mégsem az ő nevét kaptam, de két órán belűl bővült az anyakönyvem és megkaptam az ő nevét is második keresztnévnek. amúgy Reformátusoknál, nem ez a szokás. De neki nem volt gyereke. Apai nagyapa neve, Anyai nagyapa neve, majd az apa neve ha más etc. tehát kötött rend van/volt a névadásban. Úgyan így a lányoknál.
Görög keletieknél meg két női, és két férfi név játszik, csak a harmadik azónos nemű "jutt" új névhez (ha hagyományos névadás van).
Idézet tőle: DevilLia ekkor: 2012.12.26., 20:04Hahahahaha csak úgy süt belőled az értelem! Mást esetleg? ez zene füleimnek kérem alássan, ez zene füleimnek 😉 Okosabban nem tudsz vitázni hülyegyerek?
Hahahahaha csak úgy süt belőled az értelem! Mást esetleg? ez zene füleimnek kérem alássan, ez zene füleimnek 😉 Okosabban nem tudsz vitázni hülyegyerek?
Idézet tőle: DevilLia ekkor: 2012.12.26., 19:58Nyald már ki mindenki seggét mária! Én nem tudom ki vagy, meg csak most jötem, de ha szítani akarsz akkor tőlem megkapod. Tudom én mi bántja a kis nyamvadt buksidat. Szégyelled magad. legszíveseben elrelytőznél jó mélyre a föld alá, mert akkora dilinyós vagy, hogy még magadnak se mered bevallani. Inkáb másokat váolsz a saját rögeszméiddel. ez a te bajod. Máira krisztus urunk anyja.
Nyald már ki mindenki seggét mária! Én nem tudom ki vagy, meg csak most jötem, de ha szítani akarsz akkor tőlem megkapod. Tudom én mi bántja a kis nyamvadt buksidat. Szégyelled magad. legszíveseben elrelytőznél jó mélyre a föld alá, mert akkora dilinyós vagy, hogy még magadnak se mered bevallani. Inkáb másokat váolsz a saját rögeszméiddel. ez a te bajod. Máira krisztus urunk anyja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:26megéri szerintem is.
megéri szerintem is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:22de utána az örömért tuti megéri
de utána az örömért tuti megéri
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:21mármint a szülés...fájhat nagyon
mármint a szülés...fájhat nagyon
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:20mi volt szép lola ?
mi volt szép lola ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:20tuti jó érzés lehet amikor a kezedben tartod az újszülöttet bár azért kicsit félek is tőle mert tuti nagyon fáj...
tuti jó érzés lehet amikor a kezedben tartod az újszülöttet bár azért kicsit félek is tőle mert tuti nagyon fáj...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:19hát konkrétan talán az élet egyetlen értelme a gyermek lehet a sok küzdelemben és harcban ami a világ igen....
hát konkrétan talán az élet egyetlen értelme a gyermek lehet a sok küzdelemben és harcban ami a világ igen....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:15én nem bohóckodok itt, viszont vannak akik annak gondolnak
lehet ugy is értelmezni hogy az a szerelem ami gyermekáldással jár, mert egy idő után a szerelem átalakul szeretetté, és a szapordás rendkivül értékes dolog a földön.
én nem bohóckodok itt, viszont vannak akik annak gondolnak
lehet ugy is értelmezni hogy az a szerelem ami gyermekáldással jár, mert egy idő után a szerelem átalakul szeretetté, és a szapordás rendkivül értékes dolog a földön.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:13remélem nem bántottalak meg 🙂
remélem nem bántottalak meg 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:13én szeretem a párom.....a szerelmet én is badarságnak tartom már.....legalább is nem úgy gondolom mint régen.....h meglátod és akkor beüt a ménkő azok csak az ösztönök ,amik elkezdenek dolgozni.....én a szeretetben hiszek ami a legkeményebb ebbe benne van minden küzdelem megbocsátás elfogadás türelem kitartás....ezeket tanulom...ezek a legnehezebbek....én nagyon szeretem kortefa az igazi párom én ide csak bohóckodni járok unalmas óráimban....meg amikor nagyon tele a pohár kiereszteni a gőzt......
én szeretem a párom.....a szerelmet én is badarságnak tartom már.....legalább is nem úgy gondolom mint régen.....h meglátod és akkor beüt a ménkő azok csak az ösztönök ,amik elkezdenek dolgozni.....én a szeretetben hiszek ami a legkeményebb ebbe benne van minden küzdelem megbocsátás elfogadás türelem kitartás....ezeket tanulom...ezek a legnehezebbek....én nagyon szeretem kortefa az igazi párom én ide csak bohóckodni járok unalmas óráimban....meg amikor nagyon tele a pohár kiereszteni a gőzt......
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:03a terapom azt mondja hogy a házasságban az első évek a nehezek és a szerelemkor 3 évig termel az agyad endorfint
a terapom azt mondja hogy a házasságban az első évek a nehezek és a szerelemkor 3 évig termel az agyad endorfint
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 17:02a barátom szerint a szerelem illúzió, de én szeretnék párt(feleség) és gyermeket
a barátom szerint a szerelem illúzió, de én szeretnék párt(feleség) és gyermeket
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:57http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/benned_jartam_en
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:52egy kitalált feleségem vagy akkor? no jó, kellene barátnő, de hát nem könnyen találok.Régóta vagyok itt a burán, de eddig innen nem akadt még eddig barátnőm se feleségem.Én elakartam már menni szerzetesnek, és ha nem találok magamhoz illőt el is megyek.Szóval van olyan hogy szakitás.A korházban összejöttem egy kalandra egy lánnyal, de nem a párom, meg ő se feleség nem akar lenni, sem gyermeket nem akar(még).Szóval türelmes vagyok.Most még szabad is vagyok, mert nem rég jöttem korházból, és 2,5 hónap miatt lecsúsztam a suliról.Rég nem volt már párom, de igénylem, de nem mindenki érdekel.Most ennek nem örülök.Azért egyes kapcsolatok megtudnak szakadni, de én nem szeretném ha az a miénk lenne.Szóval költözni tudok most.A problémákat tudom kezelni(Ozzy - Paranoid).Aki gyermeket akar annak van problémamegoldó képessége is.Ez is benne van az önéletrajzomba, persze békés ember vagyok, de van amikor más eszközökhöz kell folyamodni a túlélés érdekében.Lehetnél te az igazi barátnőm, most nem akarok mást....
egy kitalált feleségem vagy akkor? no jó, kellene barátnő, de hát nem könnyen találok.Régóta vagyok itt a burán, de eddig innen nem akadt még eddig barátnőm se feleségem.Én elakartam már menni szerzetesnek, és ha nem találok magamhoz illőt el is megyek.Szóval van olyan hogy szakitás.A korházban összejöttem egy kalandra egy lánnyal, de nem a párom, meg ő se feleség nem akar lenni, sem gyermeket nem akar(még).Szóval türelmes vagyok.Most még szabad is vagyok, mert nem rég jöttem korházból, és 2,5 hónap miatt lecsúsztam a suliról.Rég nem volt már párom, de igénylem, de nem mindenki érdekel.Most ennek nem örülök.Azért egyes kapcsolatok megtudnak szakadni, de én nem szeretném ha az a miénk lenne.Szóval költözni tudok most.A problémákat tudom kezelni(Ozzy - Paranoid).Aki gyermeket akar annak van problémamegoldó képessége is.Ez is benne van az önéletrajzomba, persze békés ember vagyok, de van amikor más eszközökhöz kell folyamodni a túlélés érdekében.Lehetnél te az igazi barátnőm, most nem akarok mást....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:41neked is kéne egy igazi barátnő...bár az sok problémával is jár 😀
neked is kéne egy igazi barátnő...bár az sok problémával is jár 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:40hát nekem igazából van párom te csak a kitalált férjem vagy így nekünk csak kitalált gyerekünk lehet 🙂
hát nekem igazából van párom te csak a kitalált férjem vagy így nekünk csak kitalált gyerekünk lehet 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:18apum 59 éves, fiatalkorában birkózott sportszerüen, ő 250 éves korig akar élni(tao), jógázik, csikungozik és eljár meditálni is.Anyukám most megbizott laborvezető, v2(vegyész).Most épp ez a foglalkozása, vizműveknl vizsgálják a vizet.Elárulom hogy a családom anyai ágon svábszármazásúak, szóval magas homlokkal rendelkezünk.Na meg pedánsak és fontos a tanulás is abban a családomban.Azthiszem hogy 20 unokatestvére közül csak 1-nek nincs diplomája, ez ilyen családi örökség, és le van szólva az az ember akinek(unokák) meg nincs.Szóval eléggé levagyok maradva.Én a jógán kivül nem akarok más diplomát, hanem web-programozó 2 éves tanfolyamot akarok elvégezni(talán egy saját(közös vkivel) vállalkozásra).
apum 59 éves, fiatalkorában birkózott sportszerüen, ő 250 éves korig akar élni(tao), jógázik, csikungozik és eljár meditálni is.Anyukám most megbizott laborvezető, v2(vegyész).Most épp ez a foglalkozása, vizműveknl vizsgálják a vizet.Elárulom hogy a családom anyai ágon svábszármazásúak, szóval magas homlokkal rendelkezünk.Na meg pedánsak és fontos a tanulás is abban a családomban.Azthiszem hogy 20 unokatestvére közül csak 1-nek nincs diplomája, ez ilyen családi örökség, és le van szólva az az ember akinek(unokák) meg nincs.Szóval eléggé levagyok maradva.Én a jógán kivül nem akarok más diplomát, hanem web-programozó 2 éves tanfolyamot akarok elvégezni(talán egy saját(közös vkivel) vállalkozásra).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:11mennének a szüleikhez, régen úgy is a gyerekek tartották el a szülőket.Persze nálunk ilyen elő sem fordulhat kettőnk között.Amúgy ha én is elköltöznék akkor 3 szinten laknának ketten, na annak nem sok értelme van.Abból meg épitenének egy házat tesóm és az én ingatlanomra, a maradék pénzt meg nekünk adnák.Ez igy ötletnek jó is csak ők megszokták a kényelmet, miközbe nekik kétszoba bőven elég lenne.(nem élnek együtt).Persze a picivel mi bőven elférnénk itt és meg is engednék.Én most nagyon vágyom rá, nem mintha úgy általában nem, na de mégis.(:))Én régóta szeretnék már saját családot.Te hogy agy ezzel?
mennének a szüleikhez, régen úgy is a gyerekek tartották el a szülőket.Persze nálunk ilyen elő sem fordulhat kettőnk között.Amúgy ha én is elköltöznék akkor 3 szinten laknának ketten, na annak nem sok értelme van.Abból meg épitenének egy házat tesóm és az én ingatlanomra, a maradék pénzt meg nekünk adnák.Ez igy ötletnek jó is csak ők megszokták a kényelmet, miközbe nekik kétszoba bőven elég lenne.(nem élnek együtt).Persze a picivel mi bőven elférnénk itt és meg is engednék.Én most nagyon vágyom rá, nem mintha úgy általában nem, na de mégis.(:))Én régóta szeretnék már saját családot.Te hogy agy ezzel?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:05anyukád mivel foglalkozik ? Apud nem semmi h ennyit fut hány éves? hát igen elég gagyi magyarország....finoman szólva...külföldre kéne menni itt csóróság van mindenhol...
anyukád mivel foglalkozik ? Apud nem semmi h ennyit fut hány éves? hát igen elég gagyi magyarország....finoman szólva...külföldre kéne menni itt csóróság van mindenhol...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:04szüleid feje felől ne add el az nem szép...akkor ők hova mennek 🙁 ?
szüleid feje felől ne add el az nem szép...akkor ők hova mennek 🙁 ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 16:00tehenet én is akartam már, de sajnos nem arra költöttem a pénzem mikor még volt.A régi burán(4 éve ismerem ezt a helyet), mondtam hogy a gyógyszerekről szokjunk le és a szegényeknek gyűjtsünk tehénre és kecskére a teje miatt.Mondtam legalább valami motiváló erő legyen az embereknek.
tehenet én is akartam már, de sajnos nem arra költöttem a pénzem mikor még volt.A régi burán(4 éve ismerem ezt a helyet), mondtam hogy a gyógyszerekről szokjunk le és a szegényeknek gyűjtsünk tehénre és kecskére a teje miatt.Mondtam legalább valami motiváló erő legyen az embereknek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 15:58én is igy tervezem, de nekem egy nagypapám és egy nagymamám, mindketten 10-en voltak, igy nekem a 10-es szám nyerőbb.Én mondjuk kettőt minimum.Tesómmal mielőbb eladjuk az ingatlanunkat és akkor már meglesz a pénznek a helye.Bár a legjobb az lenne ha a szüleim feje felől adnánk el a házat.Egyébként nagy házunk van ahol még egy család elfér, csak egy kis tatarozás már ráfér, meg új bútorok, és akkor lesz egy igazi kis kuckónk, mondjuk lent van kb egy 15-20 négyzetméteres szoba, két konyhánk van, 3 fürdőszoba, szóval, lenne egy kis saját részünk.Bár most nagyon csórók vagyunk, mert apumnak kb 2,5 év van nyugdijáig és nincs munkája és már senki nem akarja foglalkoztatni, épitkezési munkákra ha akadna is néha valami már nem szeret menni, mert nem birja a fizikuma a terhelést, pedig minden két nap fut vagy 5km-t.Tavaly 45 perceket, és néha 80 perceket, eléggé sportos, de a térdelést meg az ilyeneket már nem birja.Anyukámat meg nem fizetik meg eléggé.
én is igy tervezem, de nekem egy nagypapám és egy nagymamám, mindketten 10-en voltak, igy nekem a 10-es szám nyerőbb.Én mondjuk kettőt minimum.Tesómmal mielőbb eladjuk az ingatlanunkat és akkor már meglesz a pénznek a helye.Bár a legjobb az lenne ha a szüleim feje felől adnánk el a házat.Egyébként nagy házunk van ahol még egy család elfér, csak egy kis tatarozás már ráfér, meg új bútorok, és akkor lesz egy igazi kis kuckónk, mondjuk lent van kb egy 15-20 négyzetméteres szoba, két konyhánk van, 3 fürdőszoba, szóval, lenne egy kis saját részünk.Bár most nagyon csórók vagyunk, mert apumnak kb 2,5 év van nyugdijáig és nincs munkája és már senki nem akarja foglalkoztatni, épitkezési munkákra ha akadna is néha valami már nem szeret menni, mert nem birja a fizikuma a terhelést, pedig minden két nap fut vagy 5km-t.Tavaly 45 perceket, és néha 80 perceket, eléggé sportos, de a térdelést meg az ilyeneket már nem birja.Anyukámat meg nem fizetik meg eléggé.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 15:55meg egy tehén
meg egy tehén
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 15:546 fiu 6 lány
6 fiu 6 lány
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 15:4912 gyermek alatt meg sem állok 😀
12 gyermek alatt meg sem állok 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 15:47jól éreztem magam , mert nagyon kedves nekem a lány, csak sokat iszik mióta kijött a korházból, meg nagyon megviselte őt, van egy kis stigmája a barátai előtt(már amennyi jó barátja van neki), meg otthon sem a legjobb neki, azért jött hozzám, én meg jó ember vagyok, készséges, segitőkész, igy megengedtem neki hogy nálunk aludjon, mert felhivott hogy rosszul van.Én lettem volna neki a második az nap, de én kihagytam.Mostanság amugy is gyermeket tervezek.Ez is rendkivüli módon benne van az önéletrajzomban.Te ugye szeretnél picit? Ugy mostanában.
jól éreztem magam , mert nagyon kedves nekem a lány, csak sokat iszik mióta kijött a korházból, meg nagyon megviselte őt, van egy kis stigmája a barátai előtt(már amennyi jó barátja van neki), meg otthon sem a legjobb neki, azért jött hozzám, én meg jó ember vagyok, készséges, segitőkész, igy megengedtem neki hogy nálunk aludjon, mert felhivott hogy rosszul van.Én lettem volna neki a második az nap, de én kihagytam.Mostanság amugy is gyermeket tervezek.Ez is rendkivüli módon benne van az önéletrajzomban.Te ugye szeretnél picit? Ugy mostanában.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 15:47egy jó asszony mindent megbocsájt 😀
egy jó asszony mindent megbocsájt 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 15:30tudom persze megértem semmi baj 🙂 remélem jól érezted magad 🙂
tudom persze megértem semmi baj 🙂 remélem jól érezted magad 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 14:58dhamma, be kell vallanom valamit.Tegnap kihagytam egy akciós sexet.De nem törteént semmi olyan amit amúgy sem engednék meg, csak nem szeretek egyedül feküdni.Persze egyedül aludtam.Egy kedves ismerősömet az ital kicsit túlfűtötte.Persze en erős voltam, egyszer egy picit még hátra is tekertem a kezét.Szóval nincs miért aggódni.Persze szégyenkezem most elődted és sajnálom hogy igy történt, le kellett volna vinnem egész földharcig.Mondta hogy majd a kihúzós módszert alkalmazzuk, mondtam mert nem rögtön oralozunk, szóval nem volt veszélytelen, csak valahogy meg kellett nyugtatni szegénykét.Benne van az ilyesmi az önéletrajzomba is.Még egyszer bocsi, nem lett volna szabad annyit engednem amennyire közszereplő voltam itthon az ünnepekkor.A szüleim azért toleraltak, csak nincs mas jó baraátja.Még hogy nincsenek barátaim, mondja nekem a pszichiáterem a korházba, hogy nekem nincsenek, pedig nem is kérdezett róla.Egyszerüen csak nem birjuk egymást, tudja hogy utálom a gyógyszerezést, azért adott nekem injekciót.Rosszat sose tennék, remélem tudod?
dhamma, be kell vallanom valamit.Tegnap kihagytam egy akciós sexet.De nem törteént semmi olyan amit amúgy sem engednék meg, csak nem szeretek egyedül feküdni.Persze egyedül aludtam.Egy kedves ismerősömet az ital kicsit túlfűtötte.Persze en erős voltam, egyszer egy picit még hátra is tekertem a kezét.Szóval nincs miért aggódni.Persze szégyenkezem most elődted és sajnálom hogy igy történt, le kellett volna vinnem egész földharcig.Mondta hogy majd a kihúzós módszert alkalmazzuk, mondtam mert nem rögtön oralozunk, szóval nem volt veszélytelen, csak valahogy meg kellett nyugtatni szegénykét.Benne van az ilyesmi az önéletrajzomba is.Még egyszer bocsi, nem lett volna szabad annyit engednem amennyire közszereplő voltam itthon az ünnepekkor.A szüleim azért toleraltak, csak nincs mas jó baraátja.Még hogy nincsenek barátaim, mondja nekem a pszichiáterem a korházba, hogy nekem nincsenek, pedig nem is kérdezett róla.Egyszerüen csak nem birjuk egymást, tudja hogy utálom a gyógyszerezést, azért adott nekem injekciót.Rosszat sose tennék, remélem tudod?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.26., 12:01szep napot mindenkinek:)
szep napot mindenkinek:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 20:40szep almokat ferjecskem:)
szep almokat ferjecskem:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 20:35🙂 <3
🙂 <3
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 20:24dhamma-nak
http://frankzappa.blog.hu/2010/10/08/add_nekem_magad
dhamma-nak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 19:59en nem vagyok megkeresztelve, de vannak "fogadott" keresztszüleim, a mi csaladunkban nem szokas anyai agon.A gyermekem majd maga választ vallast, de ettol a keresztelkedes fontos es szep, az hogy mi van a papirra irva az nem oly fontos szamomra, lenyeg hogy pap legyen.
en nem vagyok megkeresztelve, de vannak "fogadott" keresztszüleim, a mi csaladunkban nem szokas anyai agon.A gyermekem majd maga választ vallast, de ettol a keresztelkedes fontos es szep, az hogy mi van a papirra irva az nem oly fontos szamomra, lenyeg hogy pap legyen.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.25., 19:55Római Katolikus vagy Magyar görög katolikus egyház játszik nálam csak, mint gyermek keresztelő. A Kálvinizmust nem bírum, az Ultra Szent Háromság tagadástól meg a fejem fáj. De ez az én bajom. Sorry! Még de jó, hogy Lutheránus egyház nem igazán van magyarföldön, csak ez az Ágostóni mix.
Bocs, ha túl durván fogalmaztam!!! - komolyan.
Én meg majd halálom előtt keresztelkedem meg, mert a keresztvíz minden bűnt lemos. 😉
Római Katolikus vagy Magyar görög katolikus egyház játszik nálam csak, mint gyermek keresztelő. A Kálvinizmust nem bírum, az Ultra Szent Háromság tagadástól meg a fejem fáj. De ez az én bajom. Sorry! Még de jó, hogy Lutheránus egyház nem igazán van magyarföldön, csak ez az Ágostóni mix.
Bocs, ha túl durván fogalmaztam!!! - komolyan.
Én meg majd halálom előtt keresztelkedem meg, mert a keresztvíz minden bűnt lemos. 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 18:55majd a kersztanya eldonti, meg a felesegem, csak ne valami modern.Nekem a reformatus tetszik, de az unitariustol sem vagyok elzarkozva.
majd a kersztanya eldonti, meg a felesegem, csak ne valami modern.Nekem a reformatus tetszik, de az unitariustol sem vagyok elzarkozva.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.25., 18:42Én is aranyos voltam még két éve 135 kilós szörös állatként, hogy a Sims 2-öt nyomtam??? - vagy nem ezen múlik. 😉
(Nem már nem vagyok 135 kilós.)
Ja és megkeresztelésnek a babtista és szombatista felnőtt megkerszetelkedésen túl, meg melyik egyházat választod?
Én is aranyos voltam még két éve 135 kilós szörös állatként, hogy a Sims 2-öt nyomtam??? - vagy nem ezen múlik. 😉
(Nem már nem vagyok 135 kilós.)
Ja és megkeresztelésnek a babtista és szombatista felnőtt megkerszetelkedésen túl, meg melyik egyházat választod?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 18:31Napszemü
Nagyon aranyos hogy ilyennel jatszol.En mar evek ota nem jatszok szamitogeppel, igazabol a tv-t is csak szüleim miatt nezem nehanapjan, vagy ha eszek es epp belustulok.Eszembe jutott dhamma, hogy lehetne gyerekünk, mondjuk 1 ev hazassag utan, azaz 2 ev mulva szuletne.En a kedves B.E.-t valsztanam keresztszulonek, ugy dontottem megkeresztelem, persze ha a parom is beleegyezik.Lehetne nekem B.E. a lelkitarsam, de o nem szol hozzam, pedig en nagyon kedvelem.Csak ha mar nalad elojon ez a lelkitars dolog, en nem beszelek vele, es nem talalkozok vele, megis ugy erzem szeretjuk es megertjuk egymast.
Napszemü
Nagyon aranyos hogy ilyennel jatszol.En mar evek ota nem jatszok szamitogeppel, igazabol a tv-t is csak szüleim miatt nezem nehanapjan, vagy ha eszek es epp belustulok.Eszembe jutott dhamma, hogy lehetne gyerekünk, mondjuk 1 ev hazassag utan, azaz 2 ev mulva szuletne.En a kedves B.E.-t valsztanam keresztszulonek, ugy dontottem megkeresztelem, persze ha a parom is beleegyezik.Lehetne nekem B.E. a lelkitarsam, de o nem szol hozzam, pedig en nagyon kedvelem.Csak ha mar nalad elojon ez a lelkitars dolog, en nem beszelek vele, es nem talalkozok vele, megis ugy erzem szeretjuk es megertjuk egymast.