Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Mondjuk én ilyen indigó lóf@sznak születtem. - már bocsánat, csak a pátoszt (is) szét rúdva így fogalmazva.

hit, vallás, tudat - csak ez a három kategória van

Én nem hiszek semmiben. Régen volt csak a hitekben éltem.De előtte és utána a tudatokban.

Ma a tudatokban és a vallásban. - és ez már így tart vagy bő két éve.

Csak alapos okkal, vagy tiszta szível és lélekben is tisztán szabad, mert küllönben csak a "kaki" dől rád.

Tudom csináltam rossz paszban is, na azt soha többé.

Idézet tőle: Napszemü

*-* csak épp erről olvastam, és gondoltam ki kéne próbálni.

De lehet már csináltam, csak nem tudtam hogy azt csinálom. Mikor majdnem elalszok, de mégse akkor szokott előfordulni, hogy jelenetekbe csöppenek bele.

*-* csak épp erről olvastam, és gondoltam ki kéne próbálni.

Sims 2-vel játszottam vagy egy órát, csináltam egy családot amiben van egy ikerpár egy szuperkedves és egy szupergonosz, nekik az anyukája és az apukája is gonosz (folyton verekednek és végig kell nézniük), és van egy kisbaba amit nem nagyon csináltam semmilyenre. A végén a szupergonosz ikert mindig bezárják egy szobába ahol nincs semmi, és elveszem az ajtót hogy ne tudjon kijönni. Meg néha mindkét ikert bezárják.

a reinkarnációban én is hiszek

Miért kérdésed van? Vagy csak úgy örülsz. 😉

Kor és reinkarnációst is csináltam már.

Idézet tőle: Rakéta

Jelen.

Juppíííí :))

Jelen.

Valaki csinált már regresszós önhipnózist?

puszi neked is en is olvasni fogok

na en megyek mara, mindenkinek tovabbi jo unneplest es beszelgetest(:))

dhamma puszi neked bucsuzaskeppen(aldom hogy meg nem vagyok szerzetes)-olvasok:)

te meg rendkivul kellemes nő

aranyos vagy azaz:)

en is szeretlek, sok puszit es egy hitvesi csokot:))))

Egy bölcs ember élete és öröksege

szeretnek

benne vagyok ferjecskem...:) en szent szeretek lenni..nemsoka neki allok olvasni megtisztulok meditalni is szoktam:)) bekes napot minden kedves foldi lenynek en a szeretetben hiszek..

en megyek olvasni, mert nem tudom most mit kell tegyek, de visszanezek majd.

Prabhupada eletet megkaptam egy lanytol, bonyolult volt megszerezni, azt es megtisztulunk egyutt, no jo? csak vissza kell szamolni.

oda en is akartam menni iden, csak epp korhaz miatt nem adtam be a felvetelit sehova, de szeretnek egyszer odajarni, most meg szimplan nem tehetem meg anyagi okok miatt mivel egy albit nem tudnek berelni mar(szobat), persze ha a felesegem befogad(vissza), akkor egyutt elkezdhetnenk oda jarni, remelem ezt is megtudjuk beszelni kozosen, de a terapom foglakozik parkapcsolati problemakkal is, szoval van segitseg.Iden itt vagyok en neked dhamma.Es meg hosszu eveket kell egyutt boldogan es oromokkel(netan elvezetekkel) teli eltunket.

mindjárt neki is állok olvasni egy kis forralt bor melléé 🙂 melyiket olvassam 🙂 ??

van egy csomo tökjo könyvem bhagavad gita imakönyv srila prbhupada élete könnyü utazás más bolygókra igaz ezek krisnás könyvek de naon jók...én a bhf re is akartam jelentkezni jóga v  filozófia szakra de idén lekéstem....majd jövőre :))

Én a fejlődésben nem hiszek.

Jó van tárgyi kúlturális környezeti átalakulás, de ez ilyen apró-cseprő oda-vissza fejlesztgetés.

A fény és a sötét meg együt jár.

Míg a sötét magától is ránk tör, a fényért "küzdenünk" kell.

regen is ott volt a sotetseg, abbol alakult ki, en a fejlodesben hiszek, abban hogy az isteni es a sotet ott van mindenben, de az isteni erosebb, igy kepesek vagyunk magunkban es minden magaban legyozni a sotetet, rosszat, amihez ido is kell.Szoval a kezdetektol ott volt a sotetseg, mert valahogy ki kellett alakulnia,( a lenyeg hogy a Fenyt le lehet hozni a foldtudatba), igy ez egy bonyolultabb teremtesi elmelet, minthogy Isten csak jot teremtett volna, mert igy a mindenapokban mindenkinek meg kell kuzdenie a sotetseggel.Mindenki szenved, mindenkinek van rossz az eleteben(sajnos meg valaki elvezi is, mint a keresztjet).De ott van az isteni is ami kepes legyozni a sotetet, szoval Isten nem hagyott minket magara, csak egyszeruen szamolt az osszes varicioval, de mivel mindenben(lasd termeszet szepsege)  ott van az isteni az fog gyozedelmekedni.Igy viszont kizarja a sotetseg barmikor valo megjeleneset, mivel azzal egyutt teremtett.(remelem ertheto)

Kedves dhamma, ha velem skyolnál egy világ változna meg bennem. 😉 Nem tudom neked ebben mi lennye az előnyős, de .. :DDD De talán az őnzetlenség.

Sorry! De nem értek egyet. A görögökkel értek egyet, régen minden jobb volt. Régen mindent tudtunk.

A felvilágosodás/besötétedés korát tartom az egyik legszörnyűbbnek a történelemben, közvetelnül a brit Vikoriánus kor után.

A kötelező közoktatás és közhazugságok terjedése, még napjainkig is túl erős és mély sebet hagy és váj még ma is nap mint nap.

ugy lesz, bar most lassu a netem, de vagyok. remelem tetszenek a dalok, Stivienek sem volt akkor meg sok onmegtartoztatasa

http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/dzsessztikusan_elsulo_parti_kalapok

koszi:) majd skypeolhatunk unnepek utan ferjemuram:D

dhamma-nak

http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/naspang_sztivi

Raketa

jo de az emeberek nem voltak mindig felvilagosulva, lasd iras elterjedese, azert hasznaltam a kultura szot, mert nem egyik pillanatrol a civilizacio kezdetenevel egyutt jottek letre az ilyen fogalmak, mert meg nem volt akkora tudas, es az indiai kultura nagyon fejlett volt, sot spiritualisan ma is talan o van az elso helyen, naluk ezert lehetett ez hamarabb.

"Avatára

szó szerint leszállás (ava és tri), az isteni lényeknek emberi vagy állati alakban nyilvánuló újraszületésére használt műszó az ind hitlegetanban. Eredete buddhista fogalmakra vezethető vissza, de a győzedelmes brahmanizmus is átvette. Az istenségek a megváltó módjára emberi alakban a földre jönnek a gonosz uralmának megszüntetéséért küzdeni. Legismertebbek Visnu tiz megtestesülése, továbbá Siva és Ganesa inkarnációi."

Pallas (ősi) nagy lexikona szerint indiai.

Egyik legrégebbi (India), keletenről nyugatra haladva egyre fitalabb az emberi civilizációs kiteljesedés. Én magáról a szóról beszéltem és nem a fogalomról.

India vs. Egyiptom vs. a két folyóközi civilizációk - ez most is egy jó történelmi vitatéma még (mindig / még/mindig). - de hál Istenek nem vagyunk tudosok, hogy ezen kelljen marnunk egymást.

A perzsa eredetről azért legyen tisztázva, azt nem netről vettem. 😉

legyen ugy, bar a net megbizhatalan.Mashol lehet mast jelent, na en ahhoz vagyok szokva.ugye sz indiai kultura is eleg regi.

Eredete Perzsa vagy babiloni (így utána olvasva), ma Irán van kb. ott ez előbbi maradványán.

Nálunk a járó testnélkül és megszemélyesedett személyekre használták ezt a "fonéma csomagot"  "avatar", bár ha jól sejtem ők pont "ávátár"-nak ejteték.

ertem mit irtal, akkor sem ezt jelenti az Avatar szo, mert Jezus az volt, na mar most mi nem vagyunk olyanok... Van rola konyvem, legalabbis lehet valami mitologiaba is igy hivjak, de hat az indiaiaknal is volt Titan nem csak a gorogoknel.konkretan nem tudom honnan jon ennek a szonak az eredete.

Tudod mit nem tudok, nem szoktam, de lehet.

Gombapaprikást kellene életemben előszőr. :S

Sütni tudok, de az most nem fogok, mert nincs sütőnk. Olajban és micro meg nincs kedvem.

Tortától a húsig, rakot nyavajától a szalonás, gombás rántotától elkezdeve mindet tudok sűtni, de a főző tudományt az öcsém örökölte apámtól.

u.i.: Hogy vagyok? Mint a mosott, ide nem illő szó. Két hónap után tegnap este, vagy késő délutánra aludtam ki magam, két hónap után először, erre 4-kor maximum (legál) dózis nyugatóval elsétáltam a magányból. Mert mineki aludtmár, ez meg nálam az év legsz@rabb napja lett egy életre (születés és inkább halál napja).

Barbár? Avátárja (amúgy) minden testnélküli lények lehet régen. A mi netes megjelenésünk is testnélküli, tehát ... .

A farkam csóválom tehát örülök, de a vigyorom tágítom, mert magától nem elég kifejező, ha volt egyáltalán. Pont olyan mint én. 😉 Olvasd vissza az elejétől! 😀

nem tudom miert hivjak igy, hogy avatar, mikozbe semmi koze nincs hozza, mert ne hogy azt mondja mar valaki hogy mindenki Isten foldi kepviseloje lesz, mert a szo ezt jelenti hivatalosan, mint pl. Jezs vagy Buddha, szoval en erre itt nagyon megharagudtam hogy igy nevezik.

Tudod valahogy not kell magam melle fognom.A tied elegge barbar.

Kedves Spell, ez elég nagy váltás az avatarban.

a lelkitarsai is tigrisvadaszok

hogy smint raketa? fozol ma valamit?

De jó, hogy ezt nem egy analitikus olassa.

Napszemünél egyből eldöntőte volna a férfi/férj minta képe a nagyapja, etc. ... . 😉

Tehát ezért jó, hogy nem egy pszichómókus olvassa.

dhamma

ezt neked kuldom

http://frankzappa.blog.hu/2012/01/25/a_bariton_nok_bolygoja

ertem

Napszemu 

te szeretnel gyermeket es csaladot?

en a baratimat nem nevezem lelkitarsnak, nekem ok neha olyanok mint a testvereim annyira szeretjuk egymast, mi elegge kulonbozoek vagyunk, igy ez nem illik rank.Talan mert picit szines egyenisegek vagyunk, ha ezzel nem fenyezem magam es nem vagyok nagykepu sem.

Jaj, nem a nagyapám a lelkitársam, hanem egy másik személy.

Két lelitársam van, egyik fiú, másik lány. A lánnyal úgy vagyunk, hogy néha egyszerre csinálunk dolgokat, meg nagyon egysíkon jár az agyunk, mintha ikrek lennénk. A fiúval meg úgy van, hogy nagyon erősen egymásért vagyunk, előrébb visszük egymást az életben, tudat alatt segítjük egymás leki fejlődését azt hiazem. És lelkileg nagyon tudjuk, ismerjük hogy mit érez a másik.

kstriya csak akkor lehetsz ha legyozol egy tigrist kessel vagy karddal azt mar  nem tudom.Szep ajandek tole hogy megolt egy tigrist fiatalon.Jo hogy neked meg a nagypapad is lelkitarsad.Nekem csak nagyszulok voltak szimplan.Tul sokat en sem beszeltem, nem szokasom ilyenkor, csak barati kozegben vagyok szosztar, viszont azert van aki meg is szol, rengeteget tudok beszelni.

Ő az egyik lelkitársam.

Nem, még a családi "bulbian" se mondtam semmit, csak aki jött hozzám, annak viszonoztam a puszit. nagyapámtól nagyon menő tigriscsont nyakláncot kaptam, ez volt az egyetlen értelmes ajándék. 😀 Az egyetlen ember akit felköszöntöttem, meg akit meg akartam ajándékozni az "Ő" volt, neki küldtem azt azt mms-t.