Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

en nem telefonozok az agyban, foleg nem ilyenkor, bar lett volna kit felhivnom felkoszonteni, de lusta vagyok az ilyenekre, talan visszhuzodobb vagyok az atlagnal.

Te mindenkit felkoszontottel?

Békésen aludtam. telefono még cseteltem ágyban, aztán elaludtam

Biztos jo helyen vagy a vilagban.A tescban egy kisfejszet kell venni a kigyok ellen.De a Cora clothes, en csak igy hivom, egy tanulsagos konyv noi foszereploje(Cora), az jobb.Tegnap en is rengeteget nevettem itt a buratol, nem is aludtam hajnali 3-ig.Te jol alaudtal? A boldogsagomat en meg nem talatam meg, marmint nincs felesegem, gyermekem.

Idézet tőle: kortefa

hat akinek nem szep a test, meg lehet szep a lelke, illetve akkor azt nezzuk.De ha sokat elertel akkor az a fizikai megnyilvanulasban is megmutatkozik, szoval ha szep eletet eltel, kovetkezo eletedbe szep embernek fogsz szuletni(ha addig nem is), ilyesmi.Nem valtas nincsen.

Sajnalom az mms-d , most olvastam.

leghulyebb filozofiai kerdes gimiben, mi a szep?, bugyutasag.

Az mms már megoldódott, és nagyon jó volt. 🙂

én szoktam olyan boldog lenni, hogy csakúgy fekszek este az ágyban, és kuncokog az örömtől, nagyon jó érzés. Állítólag megvilágosultam, ami azt jelenti, hogy megtaláltam a boldogságomat. 🙂 Bár ezt nem én mondom, hanem mások, mert én ebből semmit nem érzek. Nem tudom mi van velem, meg hogy hol vagyok most a világban.

hat akinek nem szep a test, meg lehet szep a lelke, illetve akkor azt nezzuk.De ha sokat elertel akkor az a fizikai megnyilvanulasban is megmutatkozik, szoval ha szep eletet eltel, kovetkezo eletedbe szep embernek fogsz szuletni(ha addig nem is), ilyesmi.Nem valtas nincsen.

Sajnalom az mms-d , most olvastam.

leghulyebb filozofiai kerdes gimiben, mi a szep?, bugyutasag.

"szerinte" szép vagyok, "szerinte" átlagos, a harmadik szerint különleges, a negyedik meg én vagyok.

Áhh, tulajdonképp tengap este ezt mondták rólam: "te annyira őszintén szép vagy.." - no, hogy ez mit is jelent nem tudom pontosan, de asszem a szépség forrása mindig is a lélek volt. 🙂

a 20 az szep kor, nekem tetszett, csak kicsit eretlen voltam, meg le voltam maradva koromhoz kepest ugy ('agyilag')

Szep lany vagy Napszemu?

dhamma neked is szep neved van.Nem hagylak magadra.Leszel a kitalalt felesegem?Tudod nekem talatak ki.

engem nem talatak ki, nagymamanak van kortefaja amibol palinkat foz, a spellbound nem volt eleg jo valakiknek.

Na milyen volt mindenkinek?

En egy szornyut almodtam, de addig jo volt(amiert kapna valaki a fejere). Elszivtam egy fustolos cigit.

ez a keresztkérdés, és én az mondom, hogy 20 😀

hany eves vagy napszemu?

Jahj, mindenki kitalált személy!...

igen a szuleim talaltak ki kepzeld:)

dhamma kitalált személy?

ha akar. akkor megy

es maskor ne kerdezd hogy akrsz-e rola beszelni ha kozben pont leszarod

ne meenj:)

na en leptem, mindenkinek tovabbi kellemes unnepeket, most egy darabig nem jovok az unnepekre valo tekintettel, majd utanna, addig majd megbeszeljuk, de ott a face nevem is dhamma.Sziasztok.

joooooo ugy lesz;)

ide en nem akarom reszletezni

kortefa joo leessz:)))tokjoo:)

az egesz zappa diszkografiaval toltsd le.En csak szurkolni tudok(:))

gyere itt van 2 nagy ful meseeelj  csak ne szomorkodj :)))

oks nincs skypeom de majd letoltom:)

ja. amugy akarok rola beszelni, csak meg nem talaltam hozza fuleket

skype-on? mondjuk unnepek utan csapnank egy beszelgetonapot?

ez jo en ilyen vagyok mint a versben irva van:)

nem mondod el erdekelne:)?

http://frankzappa.blog.hu/2010/10/01/ha_tanc_kozben_a_ruhad_leveszed

nem emiatt.egyszer viszont a baratom megmentett.Semmi miatt , hulyeseg, semmit nem csinaltam, majd egyszer reszletezem.Addig is nezd meg a dalt angolul is.

medaljunk ra ugy is kari van:) jo utat devin o ki is? ne hagyd magad h legyozzon a depi:)) neha en is lennek mashol neha azt gondolom lrhet a dilihazba jobb arcok vannak mint a szuleom bsr azert csipem oket is:) hu 2 szoba  uresen az kiralysag.miert hivtak rad mentoket bolondok:)?

ma gondoltam, illetve egy pillanatra meditalni szerettem volna Devin Townsendre.

mi a dilihazat villanak neveztuk, van aki odajar telenkent bevenni a gyogyszeret mert igy megsporlja a futest, amugy nekem az egy koter, nem szeretem, bar mondjuk a Feldmar Intezet Menedekhazaban eleldegelnek.En is csaladdal.De depisem inkabb fekudtem volna korhazba, annyira nem tudtam akkor oket elviselni.Na meg a szomszed is meg anyam is ramhivta mar a mentot, szoval ez meg menedeknek sem jo, az nalam nagymamamnal van.Kepzeld ott van ket nagyszoba is uresen.

Meg valami jobbat.Majd lesz chifutas is, ott a logo fent csak chit kell belevarazsolni.

nem tudok vele mit kezdeni

ajjjajjj akkor ott nagyon eldugult valami....akarsz rola beszélni ?

nem.nem érzem. csak a szart

ez az utóbbi sem egy rossz darab :DDD

nett ez nem változik 😉 nem érzed a csít 😀 ? pedig én küldöm az enerdzsit lehet a havazás miatt lassabban érkezik 🙂

igen családdal csodálatos egy pici lakásba (ketrecbe) összevagyunk zárva jobb mint egy diliház vagy állatkert szerintem 🙂

oké mutatok :

ja igen. persze. az árfolyam, hisz ez gazdasági szakembereknek szólóoldal

marmint az arfolyam?

vinnem ha lehetne, de eleg durvan valtozik

igy van, en mindent szeretek tole, rajtam sokat dobot a zeneje es az eloado gardajabol is sok uj es jo zeneszt ismertem meg.Mutass valami zenet amit szeretsz hallgatni.En szinte mindent meghallgatok.

Csaladdal elsz?

gyertek vigyétek ez ingyen van :))

adok mindenkinek a vidámságomból természetesen

nyugodjon békében

Meghalt 53 evesen sajnos, prosztatarakban.Volt egyszer Mo.-on, meg amerikai elnoknek is jelentkezett fuggetlenkent.nezdmeg a zappablogot, egy porszemnyi resz van ott tolem is, marmint hogy mi legyen a feluleten.

wow az nem semmi! :))) jófej lehet :))

:))), irt 65 albumot eleteben, klasszikus, gyakorlatilag o az egyik legnagyobb a konnyuzene eleteben, persze vannak komolyzenei muvei is, minden zenesz csodalja ot.Steve Vai is inkabb otthagyta a sulijat hogy nala jatszhasson, nala nagyon sok elsorangu zenesz fordult meg. Volt a fia Zappa Plays Zappaval Bp-en.Tesommal ott voltunk es ott volt Steve Vai, Terry Bozzio(ot is nagyon szeretem, de nem a kedvenc dobosom), es Napoleon Murphy Brock.

na csak egy kis mosolyt kérek :)))

belehallgattam igen tetszik,vidám :):) Mosolyogj te is sokat kívánom:)

én nagyon kacarászós vagyok ma majdnem megfulladtam annyit kacagtam...:) jól esett 🙂 a nevetés gyógyít is szerintem 🙂 nekem nem szabad szívni őt megnyugtatja.