Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

hello mindenki,hogy s mint ma?

(Y)

Akkor ezek az értelmetlen  szófossanatok micsodák? :DDD (Skizofrénia topik, 2011 július 9.) Elég érdekes, hogy letolsz másokat, mert nem rendeltetésszerűen használják a fórumot...

Idézet:

"SOKNEVÜNEKÜZENEM-MINDEGYALIASNEENSZERINTPANKA,NYIREGYENROBOMANÉSTÁRSAICL

-+16baljobbbaljobb,vesemasszir-túlélőtúrahamhamanagybuliszervezőMafia.nagyonjó,album

e-fel,aki spacemacskapuki17pernapátlagosanegyikkezemapumégtavalyeltörtekede

vességbőlshifts.shift.e.shift.g.-mail-levander20-képalkotás-babarcy-görbültterek2-ndexen.mutogatja,igazságszerintemintabüdigyümölcsnyalnikell,megérdemeljükaző,jelenlététis.e

2xeakitudjöjjön,soknevünyiregyidőpontegyeztetnivalló,sri,chinmoy,megbocsátás,művét,vedmeg

Nem voltál beteg??

Úgy tudom- javítsatok ki, ha tévedek - Spellbound nick =diohejban.

Mikor a Burára tévedtem, és beleolvastam a Skizofrénia topikba, tele volt utóbbi nick értelmetlen, zavaros, mondatszerkezet nélküli ömlengéseivel. Bárki visszalapozhat, ott díszeleg még mindig. Mi az, ha nem OFF? 

oke nekem 8

azt hittem bármiről....az is ott van.nah, mind1 dióhéjban....

pl: Lola, Brendon, és még sokan mások, akiket itt minden nap megemlítesz, gúnyolva őket.én nem basztatlak. régen mikor szétoffoltad az összes topikot, ok beteg voltál. én csak egyszerűen nem tudom, miért kell másokat, akik neked kicsit is nem tetszenek bármiért is bacogatni? ne is válaszolj, hagyjuk is abba.csak nézz magadba. amúgy ez a beszélgetések topic, nem a jóga.

kb, amúgy nem tudom, kinek segít itt. esetleg azzal, h megtud valami információt priviben, aztán szétkürtöli. meg talán még gúnyolódni tud.

Idézet tőle: diohejban

Luciann én nem vagyok idióta, versirasban összemérhetnénk tudásunk, ha már annyira magabiztos vagy.Nem érdekelnek a régebbi verseid a mostani eszedre vagyok kiváncsi.Te nekem ne mond meg mikor és hova irjak és rendeltetés szerüen használom a forumot.Nekem vannak lelkiproblémáim és irok rola, sőt segitek másoknak is.Te viszont csak arról tudsz irni hogy nincs pénzed megvenni a fát.

"Te viszont csak arról tudsz irni hogy nincs pénzed megvenni a fát."-De nem minden topicban. Az ott erről szól. Szégyeldd magad! Sokan vagyunk így. 🙁 Ha figyelemesebben olvastál volna, akkor tudnád, hogy nemrég vettem 10 q akácfát. Amúgy te más nyomorán élvezkedsz!!! 😮 Lehányni való ember vagy!!! 😛 

irjal verset akkor Luciann es mutasd meg milyen okos vagy, ird be rögtön B.E. topicjaba, o ért hozza

Jól kinéznék, ha én a te biztogatásodra írnék verset! Van már jópár, és régebben tele volt vele egy fórum, amit egy angol tanárnő hozott létre. Na, ide nem fogom berakni. Ott sokmindenkinek tetszett.

I agree!  🙂

@Luciann :DDD

itt mindenki csak bamulja a képernyőt?

Nem. Majd veled társalgunk! 😮 😛 😛 😛 

Idézet tőle: Kleó

Én viszont olvastam szar-trét, tudok magyarul, és a helyesírásom is jó.

Valamint láttam Szabó István Mephisto c. filmjét, amelyben Miklas szerepében Cserhalmi György a következőt mondja: "Provokáld a kurva anyádat!" (Ez csupán egy idézet...) 

😀 De látod, ez az idióta ott van minden topicban. 😮 Tele szemeteli a fórumot, és az embernek nincs kedve lemenni az ő szintjére. 🙁 

sorry, tisztogattam az Üzenetek Neked topicban.

Követem, meg a felszínes logikádat (észjárásodat) is! 😉

Én viszont olvastam szar-trét, tudok magyarul, és a helyesírásom is jó.

Valamint láttam Szabó István Mephisto c. filmjét, amelyben Miklas szerepében Cserhalmi György a következőt mondja: "Provokáld a kurva anyádat!" (Ez csupán egy idézet...) 

jaaaj, nem. régen volt szőlős, meg még pár telek, de nagyszülők meghaltak, vagyis a papám még él, csak otthonban van, félig vak, nem tud beszélni. volt nagy pajta is, lovakkal, tehenekkel, nyulakkal, meg egyéb háziállatokkal... de hát mi nem tudtuk volna gondozni, kaposvártól nem messze egy faluban, messzi van az pesttől, eladtuk. az erdő van még meg, de ennek inkább az eszmei értéke nagyobb, forrásunk is van, elég szép. az erdészek járják is a területeket, hogy ne lopjon senki sem fát...

ööö, tölgyesünk van. erdész társaság tagja vagyunk, kötelező a védelem miatt vagy mifene.

raferne mar a burara pszichologusi segitseg

Nem tünt még fel, hogy itt a jelenlévő hülyék legalább 80%-a szakember.

Idézet tőle: rotebeete

pszichológusok lepték el a búrát...

Miből gondolod, hogy az új regizők azok? 😮 Bocs, megnéztem az adatlapjukat közben. Hát, én is írhatnék magamról hülyeségeket. 😀 

nézd meg a profilokat!

aha, megnéztem...

???

hát hogy több pszi is regizett egyszerre.

mijafura?

jól van na, csak fura...

vigyázat, támadnak a normálisoookkk!

pszichológusok lepték el a búrát...

Na látod, ez jó...

de kár... :DDD

pedig végre lett volna itt egy normális!

írásban beszélgetni...

hahaha, épp nekem mondod??? mindegy

íráskényszeres, így jó lesz?

tudod, h én is scriptomán vagyok...

heló!

van egy kifejezetten leszázalékozásos is, de elég sokat offolgatunk...

Na, megtaláltam a topikot:)

Én is kölök vagyok. Ma azt mondotta a cerelmem: Kölök macska...  :)))  És ő is egy kis kölökcica...

De ezek még kölkök Te! :))

Azt gondolja:"nah,megint kezdi..ez akar valamit.....  De én is akarom azt "gondolta a fekete cica, és belement a játékba"  :)))

Azt gondolja:"nah,megint kezdi..ez akar valamit..":DD

Tűűűri?  Hát élvezi... :))))

Fojtogatod éppen..Hátulról ráadásul..Ő meg csak tűri..

Ezt a szerelmem küldte nekem.  Minket ábrázol... 🙂 Éppen ott tartunk, hogy beleharapok a nyakába. :))

Hát én mint fővárosi némber, minden más hazai települést kicsinek mondok, holott én egy kisvárosban nőttem fel. Pesten gyalog max a pékig indulhatsz el. :))  De igen, Siófok, bár a Balaton fővárosa, szerintem kicsi. 🙂

Siófok neked kis település?? Az szép.:)

Azon a falun, azaz kis településen a Plattensee partján egy szép, romantikus kutyavonyítós tisztaegű estén egy padra ülve szerelmemmel szívesen megpillantanám a teliholdat.. :)))

Semmi.Csak gyönyörű.Itt falun nagyon szépen lehet látni.:))

Telihold:

Telehold:  :)))

No és akkor mi van? :O

Telehold van...