Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.04., 15:04(Y)
(Y)
Idézet tőle: Avana ekkor: 2013.02.04., 14:21Akkor ezek az értelmetlen szófossanatok micsodák? :DDD (Skizofrénia topik, 2011 július 9.) Elég érdekes, hogy letolsz másokat, mert nem rendeltetésszerűen használják a fórumot...
Idézet:
"SOKNEVÜNEKÜZENEM-MINDEGYALIASNEENSZERINTPANKA,NYIREGYENROBOMANÉSTÁRSAICL
-+16baljobbbaljobb,vesemasszir-túlélőtúrahamhamanagybuliszervezőMafia.nagyonjó,album
e-fel,aki spacemacskapuki17pernapátlagosanegyikkezemapumégtavalyeltörtekede
vességbőlshifts.shift.e.shift.g.-mail-levander20-képalkotás-babarcy-görbültterek2-ndexen.mutogatja,igazságszerintemintabüdigyümölcsnyalnikell,megérdemeljükaző,jelenlététis.e
2xeakitudjöjjön,soknevünyiregyidőpontegyeztetnivalló,sri,chinmoy,megbocsátás,művét,vedmeg
Akkor ezek az értelmetlen szófossanatok micsodák? :DDD (Skizofrénia topik, 2011 július 9.) Elég érdekes, hogy letolsz másokat, mert nem rendeltetésszerűen használják a fórumot...
Idézet:
"SOKNEVÜNEKÜZENEM-MINDEGYALIASNEENSZERINTPANKA,NYIREGYENROBOMANÉSTÁRSAICL
-+16baljobbbaljobb,vesemasszir-túlélőtúrahamhamanagybuliszervezőMafia.nagyonjó,album
e-fel,aki spacemacskapuki17pernapátlagosanegyikkezemapumégtavalyeltörtekede
vességbőlshifts.shift.e.shift.g.-mail-levander20-képalkotás-babarcy-görbültterek2-ndexen.mutogatja,igazságszerintemintabüdigyümölcsnyalnikell,megérdemeljükaző,jelenlététis.e
2xeakitudjöjjön,soknevünyiregyidőpontegyeztetnivalló,sri,chinmoy,megbocsátás,művét,vedmeg
Idézet tőle: Avana ekkor: 2013.02.04., 13:55Nem voltál beteg??
Úgy tudom- javítsatok ki, ha tévedek - Spellbound nick =diohejban.
Mikor a Burára tévedtem, és beleolvastam a Skizofrénia topikba, tele volt utóbbi nick értelmetlen, zavaros, mondatszerkezet nélküli ömlengéseivel. Bárki visszalapozhat, ott díszeleg még mindig. Mi az, ha nem OFF?
Nem voltál beteg??
Úgy tudom- javítsatok ki, ha tévedek - Spellbound nick =diohejban.
Mikor a Burára tévedtem, és beleolvastam a Skizofrénia topikba, tele volt utóbbi nick értelmetlen, zavaros, mondatszerkezet nélküli ömlengéseivel. Bárki visszalapozhat, ott díszeleg még mindig. Mi az, ha nem OFF?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.04., 13:06azt hittem bármiről....az is ott van.nah, mind1 dióhéjban....
azt hittem bármiről....az is ott van.nah, mind1 dióhéjban....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.04., 12:09pl: Lola, Brendon, és még sokan mások, akiket itt minden nap megemlítesz, gúnyolva őket.én nem basztatlak. régen mikor szétoffoltad az összes topikot, ok beteg voltál. én csak egyszerűen nem tudom, miért kell másokat, akik neked kicsit is nem tetszenek bármiért is bacogatni? ne is válaszolj, hagyjuk is abba.csak nézz magadba. amúgy ez a beszélgetések topic, nem a jóga.
pl: Lola, Brendon, és még sokan mások, akiket itt minden nap megemlítesz, gúnyolva őket.én nem basztatlak. régen mikor szétoffoltad az összes topikot, ok beteg voltál. én csak egyszerűen nem tudom, miért kell másokat, akik neked kicsit is nem tetszenek bármiért is bacogatni? ne is válaszolj, hagyjuk is abba.csak nézz magadba. amúgy ez a beszélgetések topic, nem a jóga.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.04., 10:40kb, amúgy nem tudom, kinek segít itt. esetleg azzal, h megtud valami információt priviben, aztán szétkürtöli. meg talán még gúnyolódni tud.
kb, amúgy nem tudom, kinek segít itt. esetleg azzal, h megtud valami információt priviben, aztán szétkürtöli. meg talán még gúnyolódni tud.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.04., 10:38Idézet tőle: diohejbanLuciann én nem vagyok idióta, versirasban összemérhetnénk tudásunk, ha már annyira magabiztos vagy.Nem érdekelnek a régebbi verseid a mostani eszedre vagyok kiváncsi.Te nekem ne mond meg mikor és hova irjak és rendeltetés szerüen használom a forumot.Nekem vannak lelkiproblémáim és irok rola, sőt segitek másoknak is.Te viszont csak arról tudsz irni hogy nincs pénzed megvenni a fát.
"Te viszont csak arról tudsz irni hogy nincs pénzed megvenni a fát."-De nem minden topicban. Az ott erről szól. Szégyeldd magad! Sokan vagyunk így. 🙁 Ha figyelemesebben olvastál volna, akkor tudnád, hogy nemrég vettem 10 q akácfát. Amúgy te más nyomorán élvezkedsz!!! 😮 Lehányni való ember vagy!!! 😛
Idézet tőle: diohejbanLuciann én nem vagyok idióta, versirasban összemérhetnénk tudásunk, ha már annyira magabiztos vagy.Nem érdekelnek a régebbi verseid a mostani eszedre vagyok kiváncsi.Te nekem ne mond meg mikor és hova irjak és rendeltetés szerüen használom a forumot.Nekem vannak lelkiproblémáim és irok rola, sőt segitek másoknak is.Te viszont csak arról tudsz irni hogy nincs pénzed megvenni a fát.
"Te viszont csak arról tudsz irni hogy nincs pénzed megvenni a fát."-De nem minden topicban. Az ott erről szól. Szégyeldd magad! Sokan vagyunk így. 🙁 Ha figyelemesebben olvastál volna, akkor tudnád, hogy nemrég vettem 10 q akácfát. Amúgy te más nyomorán élvezkedsz!!! 😮 Lehányni való ember vagy!!! 😛
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.03., 23:16Idézet tőle: diohejbanirjal verset akkor Luciann es mutasd meg milyen okos vagy, ird be rögtön B.E. topicjaba, o ért hozza
Jól kinéznék, ha én a te biztogatásodra írnék verset! Van már jópár, és régebben tele volt vele egy fórum, amit egy angol tanárnő hozott létre. Na, ide nem fogom berakni. Ott sokmindenkinek tetszett.
Idézet tőle: diohejbanirjal verset akkor Luciann es mutasd meg milyen okos vagy, ird be rögtön B.E. topicjaba, o ért hozza
Jól kinéznék, ha én a te biztogatásodra írnék verset! Van már jópár, és régebben tele volt vele egy fórum, amit egy angol tanárnő hozott létre. Na, ide nem fogom berakni. Ott sokmindenkinek tetszett.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.03., 12:03Idézet tőle: diohejbanitt mindenki csak bamulja a képernyőt?
Nem. Majd veled társalgunk! 😮 😛 😛 😛
Idézet tőle: diohejbanitt mindenki csak bamulja a képernyőt?
Nem. Majd veled társalgunk! 😮 😛 😛 😛
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.03., 12:02Idézet tőle: KleóÉn viszont olvastam szar-trét, tudok magyarul, és a helyesírásom is jó.
Valamint láttam Szabó István Mephisto c. filmjét, amelyben Miklas szerepében Cserhalmi György a következőt mondja: "Provokáld a kurva anyádat!" (Ez csupán egy idézet...)
😀 De látod, ez az idióta ott van minden topicban. 😮 Tele szemeteli a fórumot, és az embernek nincs kedve lemenni az ő szintjére. 🙁
Idézet tőle: KleóÉn viszont olvastam szar-trét, tudok magyarul, és a helyesírásom is jó.
Valamint láttam Szabó István Mephisto c. filmjét, amelyben Miklas szerepében Cserhalmi György a következőt mondja: "Provokáld a kurva anyádat!" (Ez csupán egy idézet...)
😀 De látod, ez az idióta ott van minden topicban. 😮 Tele szemeteli a fórumot, és az embernek nincs kedve lemenni az ő szintjére. 🙁
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.30., 17:36Én viszont olvastam szar-trét, tudok magyarul, és a helyesírásom is jó.
Én viszont olvastam szar-trét, tudok magyarul, és a helyesírásom is jó.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.30., 15:42jaaaj, nem. régen volt szőlős, meg még pár telek, de nagyszülők meghaltak, vagyis a papám még él, csak otthonban van, félig vak, nem tud beszélni. volt nagy pajta is, lovakkal, tehenekkel, nyulakkal, meg egyéb háziállatokkal... de hát mi nem tudtuk volna gondozni, kaposvártól nem messze egy faluban, messzi van az pesttől, eladtuk. az erdő van még meg, de ennek inkább az eszmei értéke nagyobb, forrásunk is van, elég szép. az erdészek járják is a területeket, hogy ne lopjon senki sem fát...
jaaaj, nem. régen volt szőlős, meg még pár telek, de nagyszülők meghaltak, vagyis a papám még él, csak otthonban van, félig vak, nem tud beszélni. volt nagy pajta is, lovakkal, tehenekkel, nyulakkal, meg egyéb háziállatokkal... de hát mi nem tudtuk volna gondozni, kaposvártól nem messze egy faluban, messzi van az pesttől, eladtuk. az erdő van még meg, de ennek inkább az eszmei értéke nagyobb, forrásunk is van, elég szép. az erdészek járják is a területeket, hogy ne lopjon senki sem fát...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.30., 06:53Idézet tőle: diohejbanraferne mar a burara pszichologusi segitseg
Nem tünt még fel, hogy itt a jelenlévő hülyék legalább 80%-a szakember.
Idézet tőle: diohejbanraferne mar a burara pszichologusi segitseg
Nem tünt még fel, hogy itt a jelenlévő hülyék legalább 80%-a szakember.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.01.29., 22:47Idézet tőle: rotebeetepszichológusok lepték el a búrát...
Miből gondolod, hogy az új regizők azok? 😮 Bocs, megnéztem az adatlapjukat közben. Hát, én is írhatnék magamról hülyeségeket. 😀
Idézet tőle: rotebeetepszichológusok lepték el a búrát...
Miből gondolod, hogy az új regizők azok? 😮 Bocs, megnéztem az adatlapjukat közben. Hát, én is írhatnék magamról hülyeségeket. 😀
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.26., 21:34Én is kölök vagyok. Ma azt mondotta a cerelmem: Kölök macska... :))) És ő is egy kis kölökcica...
Én is kölök vagyok. Ma azt mondotta a cerelmem: Kölök macska... :))) És ő is egy kis kölökcica...
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.26., 21:14Azt gondolja:"nah,megint kezdi..ez akar valamit..... De én is akarom azt "gondolta a fekete cica, és belement a játékba" :)))
Azt gondolja:"nah,megint kezdi..ez akar valamit..... De én is akarom azt "gondolta a fekete cica, és belement a játékba" :)))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.26., 20:47Ezt a szerelmem küldte nekem. Minket ábrázol... 🙂 Éppen ott tartunk, hogy beleharapok a nyakába. :))
Ezt a szerelmem küldte nekem. Minket ábrázol... 🙂 Éppen ott tartunk, hogy beleharapok a nyakába. :))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.26., 20:25Hát én mint fővárosi némber, minden más hazai települést kicsinek mondok, holott én egy kisvárosban nőttem fel. Pesten gyalog max a pékig indulhatsz el. :)) De igen, Siófok, bár a Balaton fővárosa, szerintem kicsi. 🙂
Hát én mint fővárosi némber, minden más hazai települést kicsinek mondok, holott én egy kisvárosban nőttem fel. Pesten gyalog max a pékig indulhatsz el. :)) De igen, Siófok, bár a Balaton fővárosa, szerintem kicsi. 🙂
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.26., 20:16Azon a falun, azaz kis településen a Plattensee partján egy szép, romantikus kutyavonyítós tisztaegű estén egy padra ülve szerelmemmel szívesen megpillantanám a teliholdat.. :)))
Azon a falun, azaz kis településen a Plattensee partján egy szép, romantikus kutyavonyítós tisztaegű estén egy padra ülve szerelmemmel szívesen megpillantanám a teliholdat.. :)))