Beszélgetések
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 17:03Ott voltam, mint írtam hat könyvtárossal, mind szipóztak annó rendesen, látszolag nyomnélkül kiheverték. Az sem fixen romból, de tényleg durva. De nem durvább mint az antipszichotikumok.
Ha valki egész nap szívja , az olyan mintha maximális dózisra tennék antipszichotikumok kombóval.
Ott voltam, mint írtam hat könyvtárossal, mind szipóztak annó rendesen, látszolag nyomnélkül kiheverték. Az sem fixen romból, de tényleg durva. De nem durvább mint az antipszichotikumok.
Ha valki egész nap szívja , az olyan mintha maximális dózisra tennék antipszichotikumok kombóval.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 16:40Igen dióhéjban a antipszichotikunok és sok más pszichiátriai szer együtt, sokkal több kárt okoz a fejlett világban, mint minden más szándékosan bevitt nem gyógyszer.
Igen dióhéjban a antipszichotikunok és sok más pszichiátriai szer együtt, sokkal több kárt okoz a fejlett világban, mint minden más szándékosan bevitt nem gyógyszer.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 16:37Inkább van skiofrén is vagy később skiofrén is aki fűvezett. - kb. ennyi az összefüggés.
Meg, hogy ha az emberekt magával a fű drog, akkor skizofréniával ijesztik meg.
A világon mindnhol ~1% a skizofrének aránya közben több mint fél miliárd ember fűvezik. Több ország ahol hasonlóan fejeltt a betegség regisztráció mint töb EU-s országban és nincs több skiofrén. Senki nem is meri állítani. A híres addiktológus szakember (a Mária utcai) erre azt merte kitalálni, korábbra hozza a kilakulását a betegségnek, ebben meg az a vicc, hogy minden pszichiáter tudja akkor könnyeben kezelehető, ha már drog fogyasztásra képes korú de fiatal embernél ismerik fel a skizofréniát, mintha minnél később ismerik fel vagy "alakul ki"/kerül felszínre az embereknél.
Inkább van skiofrén is vagy később skiofrén is aki fűvezett. - kb. ennyi az összefüggés.
Meg, hogy ha az emberekt magával a fű drog, akkor skizofréniával ijesztik meg.
A világon mindnhol ~1% a skizofrének aránya közben több mint fél miliárd ember fűvezik. Több ország ahol hasonlóan fejeltt a betegség regisztráció mint töb EU-s országban és nincs több skiofrén. Senki nem is meri állítani. A híres addiktológus szakember (a Mária utcai) erre azt merte kitalálni, korábbra hozza a kilakulását a betegségnek, ebben meg az a vicc, hogy minden pszichiáter tudja akkor könnyeben kezelehető, ha már drog fogyasztásra képes korú de fiatal embernél ismerik fel a skizofréniát, mintha minnél később ismerik fel vagy "alakul ki"/kerül felszínre az embereknél.
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.02.23., 16:26Ma bejött a boltba egy fickó,nem tudom mi baja lehetett,olyan furán viselkedett,zavart volt,meg zavarban is volt,és lassan beszélt,és mindent úgy nézett mintha félt volna tőle,pl a lábtörlőn átment háromszor,negyedszerre már nem lépett rá.A fotocellás ajtón vagy 10 szer kiment,bejött,nézegette,szemlélgette. kb 40 éves lehetett. Gondoltam ,biztos búralakó...
Ma bejött a boltba egy fickó,nem tudom mi baja lehetett,olyan furán viselkedett,zavart volt,meg zavarban is volt,és lassan beszélt,és mindent úgy nézett mintha félt volna tőle,pl a lábtörlőn átment háromszor,negyedszerre már nem lépett rá.A fotocellás ajtón vagy 10 szer kiment,bejött,nézegette,szemlélgette. kb 40 éves lehetett. Gondoltam ,biztos búralakó...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.23., 16:20huh... inkább nem.
csak annyit, h pl. a vízipipázásnak is kultúrája volt, mégsem lett mindenki ópiumfüggő
huh... inkább nem.
csak annyit, h pl. a vízipipázásnak is kultúrája volt, mégsem lett mindenki ópiumfüggő
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 15:53A nikotin (cigi) az egyik legdurvább függőséget váltja ki (erre még rátettek a dohánygyárak egy lapáttal pár adalékkal).
A fűvel egy gond van, ha amúgy azzal jól el van és nincs hiány érzette az éleben, akkor demotívál. Sokkan fűveznek és élik életük. Nem jó munkagépek.
Ha túl szívod magad parázol. ez akkor is igaz, ha ezt részletekben halmozod fel, de elmúlik kiürül, mert egy "úgysem tetszik" érzés.
A nyugira függők az emberek, hogy el tuddnak lenni mint a befőtt és nem kell az új fajta drága mosópor vagy új divatos cipő ahhoz, hogy megnyugodjon egy pillanatra a lelke szegényeknek. Tehát más függőségeket és pótszereket vált ki.
Én ismertem több mint ... fűvest. Jobbat mondok fűdillert ismertem és nem volt a kuncsafjai közt több lelki betg mint az országos átlag, sőt. Pedig haver típus volt. Akinek lehet panszkodni, amúgy lány volt, de fiús.
A nikotin (cigi) az egyik legdurvább függőséget váltja ki (erre még rátettek a dohánygyárak egy lapáttal pár adalékkal).
A fűvel egy gond van, ha amúgy azzal jól el van és nincs hiány érzette az éleben, akkor demotívál. Sokkan fűveznek és élik életük. Nem jó munkagépek.
Ha túl szívod magad parázol. ez akkor is igaz, ha ezt részletekben halmozod fel, de elmúlik kiürül, mert egy "úgysem tetszik" érzés.
A nyugira függők az emberek, hogy el tuddnak lenni mint a befőtt és nem kell az új fajta drága mosópor vagy új divatos cipő ahhoz, hogy megnyugodjon egy pillanatra a lelke szegényeknek. Tehát más függőségeket és pótszereket vált ki.
Én ismertem több mint ... fűvest. Jobbat mondok fűdillert ismertem és nem volt a kuncsafjai közt több lelki betg mint az országos átlag, sőt. Pedig haver típus volt. Akinek lehet panszkodni, amúgy lány volt, de fiús.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 15:01Hát igen. Az alkohol öl butít és nyomorba dönt.
Hollandiában egy másik törvény miatt csökkent a heroin látencia ennyi. Angliában felfügesztették a THC bűntetését és nem nőt a heroin fogyasztók száma, de Hollnadiában sem, csak ott csökkent a látencia. Annyi hogy régen úgyan az árulta a fűvet, mint a hernyót is így kapú drog volt, de csak a dealer miatt.
Ma a kínaika és nigériak terjesztik nagyban a hernyot, és főként a vietnámiak a fűvet, és akik a fűvet árúlják gyakran árulnak diszkó drogokat, most annak lett kapú drogja a fű. 🙁 kb. ennyi
Hát igen. Az alkohol öl butít és nyomorba dönt.
Hollandiában egy másik törvény miatt csökkent a heroin látencia ennyi. Angliában felfügesztették a THC bűntetését és nem nőt a heroin fogyasztók száma, de Hollnadiában sem, csak ott csökkent a látencia. Annyi hogy régen úgyan az árulta a fűvet, mint a hernyót is így kapú drog volt, de csak a dealer miatt.
Ma a kínaika és nigériak terjesztik nagyban a hernyot, és főként a vietnámiak a fűvet, és akik a fűvet árúlják gyakran árulnak diszkó drogokat, most annak lett kapú drogja a fű. 🙁 kb. ennyi
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 14:38"Tegnap halottam Orbán Viktor beszédét. Nagyon tetszett és nagyon jónak találtam.Ami rögötn megfogott hogy nem hagyja hogy Magyarországon a kábitószerkeresekedelem burjánzon." - na már itt kiakadtam.
A Medgyessy Péter féle alkohol lobby a legveszélyesebb drogból szerzett pénzel tele tömi Viktorka zsebét, hogy az egyik legveszélytelenebb kábitószert ne legalizálják, és ennek hatása erény lesz. :DDD
"Tegnap halottam Orbán Viktor beszédét. Nagyon tetszett és nagyon jónak találtam.Ami rögötn megfogott hogy nem hagyja hogy Magyarországon a kábitószerkeresekedelem burjánzon." - na már itt kiakadtam.
A Medgyessy Péter féle alkohol lobby a legveszélyesebb drogból szerzett pénzel tele tömi Viktorka zsebét, hogy az egyik legveszélytelenebb kábitószert ne legalizálják, és ennek hatása erény lesz. :DDD
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.21., 03:43
Köszömöm meg vagyok. Tehát, kevert fázis, de jól meg turmixolva. :S De azért semmi komoly.
Ezt a topic-ot nem olvasom (Elnézést minden itt jelen lévőtől, ha ezzel bántot mondtam volna!), csak nevem miatt találtam rá, a kérdésedre. Nincs türelmem mindent végig olvasni, ha meg nem tenném lelkiismert furdalásom lenne, ha itt mégis tartósan jelen lennék.
A két szörnyi topicban és Az első rakétasiló mindegyiknek. 😉 topicba mindig benézek.
Köszömöm meg vagyok. Tehát, kevert fázis, de jól meg turmixolva. :S De azért semmi komoly.
Ezt a topic-ot nem olvasom (Elnézést minden itt jelen lévőtől, ha ezzel bántot mondtam volna!), csak nevem miatt találtam rá, a kérdésedre. Nincs türelmem mindent végig olvasni, ha meg nem tenném lelkiismert furdalásom lenne, ha itt mégis tartósan jelen lennék.
A két szörnyi topicban és Az első rakétasiló mindegyiknek. 😉 topicba mindig benézek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.05., 23:26mi volt ezzel a probléma?
mi volt ezzel a probléma?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.05., 21:56épp az előbb :DD
épp az előbb :DD
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.04., 23:45Idézet tőle: harmonyNekem bevallom tetszettek ezek az írások amiket Spellbound írt... szerintem neki van egy stílusa, és van akinek bejön van akinek nem. Én kedvelem őt, bár sokszor nem túl kedves hozzám sem, dehát mindegy. Azért én bírom.
"bár sokszor nem túl kedves hozzám sem" 😮 Egészségedre!
Idézet tőle: harmonyNekem bevallom tetszettek ezek az írások amiket Spellbound írt... szerintem neki van egy stílusa, és van akinek bejön van akinek nem. Én kedvelem őt, bár sokszor nem túl kedves hozzám sem, dehát mindegy. Azért én bírom.
"bár sokszor nem túl kedves hozzám sem" 😮 Egészségedre!
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.04., 23:43Idézet tőle: KleóAgent provocateur. Ebben éli ki magát. Emellett kóros hazudozó.
Vagyis a legirritálóbb ember a burán. (Nem akartam leghülyébbet írni.) Már most akkor érdekelne, ki volt az a "Spellbound", és hova tűnt? 😮
Idézet tőle: KleóAgent provocateur. Ebben éli ki magát. Emellett kóros hazudozó.
Vagyis a legirritálóbb ember a burán. (Nem akartam leghülyébbet írni.) Már most akkor érdekelne, ki volt az a "Spellbound", és hova tűnt? 😮
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 23:43Nekem bevallom tetszettek ezek az írások amiket Spellbound írt... szerintem neki van egy stílusa, és van akinek bejön van akinek nem. Én kedvelem őt, bár sokszor nem túl kedves hozzám sem, dehát mindegy. Azért én bírom.
Nekem bevallom tetszettek ezek az írások amiket Spellbound írt... szerintem neki van egy stílusa, és van akinek bejön van akinek nem. Én kedvelem őt, bár sokszor nem túl kedves hozzám sem, dehát mindegy. Azért én bírom.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.04., 23:10Idézet tőle: diohejbanitt hagyott magamra rotebeete, sebaj, ma ünnepelek
fegyverrel puffogtatok a levegőbe mint középamerikában
Te nevezed magad Istenhívőnek??? 😮 😮 😮
Idézet tőle: diohejbanitt hagyott magamra rotebeete, sebaj, ma ünnepelek
fegyverrel puffogtatok a levegőbe mint középamerikában
Te nevezed magad Istenhívőnek??? 😮 😮 😮
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.04., 23:09Idézet tőle: delia0pl: Lola, Brendon, és még sokan mások, akiket itt minden nap megemlítesz, gúnyolva őket.én nem basztatlak. régen mikor szétoffoltad az összes topikot, ok beteg voltál. én csak egyszerűen nem tudom, miért kell másokat, akik neked kicsit is nem tetszenek bármiért is bacogatni? ne is válaszolj, hagyjuk is abba.csak nézz magadba. amúgy ez a beszélgetések topic, nem a jóga.
Harmonyt egyszer bele döngölte a földbe, és kérte a kitiltását. 😮 Ő!!!
Idézet tőle: delia0pl: Lola, Brendon, és még sokan mások, akiket itt minden nap megemlítesz, gúnyolva őket.én nem basztatlak. régen mikor szétoffoltad az összes topikot, ok beteg voltál. én csak egyszerűen nem tudom, miért kell másokat, akik neked kicsit is nem tetszenek bármiért is bacogatni? ne is válaszolj, hagyjuk is abba.csak nézz magadba. amúgy ez a beszélgetések topic, nem a jóga.
Harmonyt egyszer bele döngölte a földbe, és kérte a kitiltását. 😮 Ő!!!
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.04., 23:04Idézet tőle: AvanaAkkor ezek az értelmetlen szófossanatok micsodák? :DDD (Skizofrénia topik, 2011 július 9.) Elég érdekes, hogy letolsz másokat, mert nem rendeltetésszerűen használják a fórumot...
Idézet:
"SOKNEVÜNEKÜZENEM-MINDEGYALIASNEENSZERINTPANKA,NYIREGYENROBOMANÉSTÁRSAICL
-+16baljobbbaljobb,vesemasszir-túlélőtúrahamhamanagybuliszervezőMafia.nagyonjó,album
e-fel,aki spacemacskapuki17pernapátlagosanegyikkezemapumégtavalyeltörtekede
vességbőlshifts.shift.e.shift.g.-mail-levander20-képalkotás-babarcy-görbültterek2-ndexen.mutogatja,igazságszerintemintabüdigyümölcsnyalnikell,megérdemeljükaző,jelenlététis.e
2xeakitudjöjjön,soknevünyiregyidőpontegyeztetnivalló,sri,chinmoy,megbocsátás,művét,vedmeg
Ez valami OLTÁRI beteg ember írása, vagy be volt tépve. 😮
Idézet tőle: AvanaAkkor ezek az értelmetlen szófossanatok micsodák? :DDD (Skizofrénia topik, 2011 július 9.) Elég érdekes, hogy letolsz másokat, mert nem rendeltetésszerűen használják a fórumot...
Idézet:
"SOKNEVÜNEKÜZENEM-MINDEGYALIASNEENSZERINTPANKA,NYIREGYENROBOMANÉSTÁRSAICL
-+16baljobbbaljobb,vesemasszir-túlélőtúrahamhamanagybuliszervezőMafia.nagyonjó,album
e-fel,aki spacemacskapuki17pernapátlagosanegyikkezemapumégtavalyeltörtekede
vességbőlshifts.shift.e.shift.g.-mail-levander20-képalkotás-babarcy-görbültterek2-ndexen.mutogatja,igazságszerintemintabüdigyümölcsnyalnikell,megérdemeljükaző,jelenlététis.e
2xeakitudjöjjön,soknevünyiregyidőpontegyeztetnivalló,sri,chinmoy,megbocsátás,művét,vedmeg
Ez valami OLTÁRI beteg ember írása, vagy be volt tépve. 😮
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.02.04., 23:02Idézet tőle: AvanaNem voltál beteg??
Úgy tudom- javítsatok ki, ha tévedek - Spellbound nick =diohejban.
Mikor a Burára tévedtem, és beleolvastam a Skizofrénia topikba, tele volt utóbbi nick értelmetlen, zavaros, mondatszerkezet nélküli ömlengéseivel. Bárki visszalapozhat, ott díszeleg még mindig. Mi az, ha nem OFF?
(y) (y) (y)
Idézet tőle: AvanaNem voltál beteg??
Úgy tudom- javítsatok ki, ha tévedek - Spellbound nick =diohejban.
Mikor a Burára tévedtem, és beleolvastam a Skizofrénia topikba, tele volt utóbbi nick értelmetlen, zavaros, mondatszerkezet nélküli ömlengéseivel. Bárki visszalapozhat, ott díszeleg még mindig. Mi az, ha nem OFF?
(y) (y) (y)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.04., 21:49persze: óvatos, de nyílt közeledés... elméletben hallottam ilyet
mindenki kötélen táncol, egy bordi főként; igazad van, te inkább a peremen egyensúlyozol, de nem nagy különbség
persze: óvatos, de nyílt közeledés... elméletben hallottam ilyet
mindenki kötélen táncol, egy bordi főként; igazad van, te inkább a peremen egyensúlyozol, de nem nagy különbség
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 21:43Értem Kleó. Majd talán egyszer megtalálom a bizalmat 🙂 Hát ha nem adom ki magam az valahol megint megjátszás, de egyik sem jó. Egyensúlyt kell tartani, és a kötélen táncolni. 🙂 Bár én inkább a peremen táncolok 🙂 Vagy magadba fojtod, vagy kiadod.... nem tudom van e még más lehetőség?
Értem Kleó. Majd talán egyszer megtalálom a bizalmat 🙂 Hát ha nem adom ki magam az valahol megint megjátszás, de egyik sem jó. Egyensúlyt kell tartani, és a kötélen táncolni. 🙂 Bár én inkább a peremen táncolok 🙂 Vagy magadba fojtod, vagy kiadod.... nem tudom van e még más lehetőség?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.04., 21:39@ harmony a magadba fojtás nem megoldás, nem szabad belül átengedni magad a "szegény harmony" állapotnak (ismerem az ilyet sajnos, hidd el)
az "értelmet" neked kell megtalálnod, mert ha másból meríted v más személy kedve ad értelmet, őérte "szeded össze magad", csak csalódni fogsz – ráadásul furcsa mód csalódást is okozol a másiknak
találd meg magad, legyél őszinte – de nem kell rögtön "kiadni" magad, habár ahogy olvasgatlak egy ideje, belőled is hiányzik az alapvető bizalom (ez sem újdonság nekem, tán ezért veszem észre)
@ harmony a magadba fojtás nem megoldás, nem szabad belül átengedni magad a "szegény harmony" állapotnak (ismerem az ilyet sajnos, hidd el)
az "értelmet" neked kell megtalálnod, mert ha másból meríted v más személy kedve ad értelmet, őérte "szeded össze magad", csak csalódni fogsz – ráadásul furcsa mód csalódást is okozol a másiknak
találd meg magad, legyél őszinte – de nem kell rögtön "kiadni" magad, habár ahogy olvasgatlak egy ideje, belőled is hiányzik az alapvető bizalom (ez sem újdonság nekem, tán ezért veszem észre)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 21:28És már jobban is vagyok, mert van honnan erőt merítsek 🙂
És már jobban is vagyok, mert van honnan erőt merítsek 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 21:24Igen, most tökéletesen leírtad, hogyan élek. De ettől még nem változik semmi... sajnos. És ha látnám értelmét annak, hogy összeszedjem magam akkor talán tudnék tenni vmit. Meg nem siránkozok, próbálom magamba fojtani és egy ideig sikerül is. Aztán nem. Aztán megint. De még jó hogy erős vagyok. Az evés egy olyan dolog, ami nagyon is rányomja a bélyegét az életemre, ezt sosem fogom tudni magam mögött hagyni, pont azért, mert nem tudom mit tegyek, hogy mi az amit akarok, ez ad egy értelmet, amit mindennap megvalósíthatok. Mindegy, jobb ha hallgatok.... komolyan. Nem akarom elrontani más kedvét, meg azért van ami jó, pl hogy tudom magam kontrollálni időnként, ennek azért örülök.
Igen, most tökéletesen leírtad, hogyan élek. De ettől még nem változik semmi... sajnos. És ha látnám értelmét annak, hogy összeszedjem magam akkor talán tudnék tenni vmit. Meg nem siránkozok, próbálom magamba fojtani és egy ideig sikerül is. Aztán nem. Aztán megint. De még jó hogy erős vagyok. Az evés egy olyan dolog, ami nagyon is rányomja a bélyegét az életemre, ezt sosem fogom tudni magam mögött hagyni, pont azért, mert nem tudom mit tegyek, hogy mi az amit akarok, ez ad egy értelmet, amit mindennap megvalósíthatok. Mindegy, jobb ha hallgatok.... komolyan. Nem akarom elrontani más kedvét, meg azért van ami jó, pl hogy tudom magam kontrollálni időnként, ennek azért örülök.
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.02.04., 21:12akkor egyel meg baratkozz es szedd osszemagad ne nyavajogj mar bocsi de sztm nem is akarod h jobb legyen nekef mert nem teszel ellene hanem csak sirankozol.gondolkozz el...tul dramatizalod az egeszet hulyesegekbe forgatod magad nem csoda h nem vagy boldog
akkor egyel meg baratkozz es szedd osszemagad ne nyavajogj mar bocsi de sztm nem is akarod h jobb legyen nekef mert nem teszel ellene hanem csak sirankozol.gondolkozz el...tul dramatizalod az egeszet hulyesegekbe forgatod magad nem csoda h nem vagy boldog
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 20:59nem vagyok jól...
nem vagyok jól...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 20:49Mondjuk én szerintem a jó image az belülről fakad, bár pl lehetnek felvett dolgok is, egy ideig kipróbáltam pár ilyen dolgot, és aztán volt akinek tetszett, vagy úgy tűnt... pl most is írhatnék olyasmit ami nem én vagyok, lehet jó is lenne. Nem tudom. Csak az a rossz amikor nem tudod a másik milyen valójában. Persze azért érezhető valamennyire még azoknál is akik amugy sok felvett dolgot használnak. Egyébként nekem ennyi a véleményem most erről. Na jó, tudnék sokat írni sokmindenről. Ha van alap amihez lehet kapcsolódni. Szerintem az őszinteség fontos. Sok ember képtelen rá, de minél több dologban vagyunk őszinték, szerintem annál tisztább a kép 🙂 És én ezt pl haladásnak hívnám. Vagy tévedek? 🙂
Néha nehéz visszafognom az íráskényszerem... nálam pl ezen (is) kell dolgoznom.
Mondjuk én szerintem a jó image az belülről fakad, bár pl lehetnek felvett dolgok is, egy ideig kipróbáltam pár ilyen dolgot, és aztán volt akinek tetszett, vagy úgy tűnt... pl most is írhatnék olyasmit ami nem én vagyok, lehet jó is lenne. Nem tudom. Csak az a rossz amikor nem tudod a másik milyen valójában. Persze azért érezhető valamennyire még azoknál is akik amugy sok felvett dolgot használnak. Egyébként nekem ennyi a véleményem most erről. Na jó, tudnék sokat írni sokmindenről. Ha van alap amihez lehet kapcsolódni. Szerintem az őszinteség fontos. Sok ember képtelen rá, de minél több dologban vagyunk őszinték, szerintem annál tisztább a kép 🙂 És én ezt pl haladásnak hívnám. Vagy tévedek? 🙂
Néha nehéz visszafognom az íráskényszerem... nálam pl ezen (is) kell dolgoznom.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 20:34Szerintem az image az elég jóra sikerült. De a kérdés hogy mire szeretnéd használni vagy mi a célod vele.
Szerintem az image az elég jóra sikerült. De a kérdés hogy mire szeretnéd használni vagy mi a célod vele.
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.02.04., 20:22nem tudhatom csak megijesztett azert irtam h nekunk is van igazabol nincs is es nem szeretem a fegyvereket...viccelodni se jo ilyennel sztem
nem tudhatom csak megijesztett azert irtam h nekunk is van igazabol nincs is es nem szeretem a fegyvereket...viccelodni se jo ilyennel sztem
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 20:14Tényleg mindegy?
Tényleg mindegy?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 20:11Mondjuk nekem tetszett a csontvázas kép....
Mondjuk nekem tetszett a csontvázas kép....
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 20:10Jó, hát ha mindegy, akkor egy ideig üres lesz aztán majd lehet teszek fel valamilyet ami úgy tetszik is.. köszi, a tanácsot.
Jó, hát ha mindegy, akkor egy ideig üres lesz aztán majd lehet teszek fel valamilyet ami úgy tetszik is.. köszi, a tanácsot.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 20:02Vagy rakjak fel képet?
Vagy rakjak fel képet?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 19:58Akkor egy db-ig üres lesz most...
Akkor egy db-ig üres lesz most...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 19:57Értem. ok
Értem. ok
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 19:53Mire gondolsz konkrétan?
Mire gondolsz konkrétan?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.02.04., 19:51Diohejban, remélem jól vagy. Pont akartam kérdezni, mi újság veled, de látom leírtad. 🙂 Nem egy rossz dolog nyitni az emberek felé, bár néha nem egyszerű...
Diohejban, remélem jól vagy. Pont akartam kérdezni, mi újság veled, de látom leírtad. 🙂 Nem egy rossz dolog nyitni az emberek felé, bár néha nem egyszerű...
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.02.04., 17:28katona i love kesek fegyverek szurovago szerszamok.en megyek katonanak.meg nagyapam is az volt nagyon gazdag
katona i love kesek fegyverek szurovago szerszamok.en megyek katonanak.meg nagyapam is az volt nagyon gazdag
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.02.04., 17:08dehogy békéltem meg. vissza nem megyek hozzá... nem akarok, kész. nekem ez nem fog menni. bocsi, csak ma padlón vagyok, Sedit próbál élesztgetni kevesebb sikerrel... nagyon nehéz most megállnom, hogy ne falcoljak. és ez nagy feszültséget generál bennem. és most nincs is kit felhívjak, nincs itt a terapom... she went away.. and left me alone... 🙁
dehogy békéltem meg. vissza nem megyek hozzá... nem akarok, kész. nekem ez nem fog menni. bocsi, csak ma padlón vagyok, Sedit próbál élesztgetni kevesebb sikerrel... nagyon nehéz most megállnom, hogy ne falcoljak. és ez nagy feszültséget generál bennem. és most nincs is kit felhívjak, nincs itt a terapom... she went away.. and left me alone... 🙁
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.02.04., 16:34ritkán beszélünk, mert én sokszor magamba vagyok fordulva.. ha meg beszélünk, és unszolom, hogy találkozzunk, akkor meg azért kapunk össze, mert ugye nem akar... szeretne, de ha tanulás van, akkor nem mozdul semerre sem. egész nap a könyvek felett ül, szorongva tanul, teljesítménykényszeres. és emiatt előjön a fóbiája - főleg téli időszakokban. de ő még mindig jobban van, mint én.
ritkán beszélünk, mert én sokszor magamba vagyok fordulva.. ha meg beszélünk, és unszolom, hogy találkozzunk, akkor meg azért kapunk össze, mert ugye nem akar... szeretne, de ha tanulás van, akkor nem mozdul semerre sem. egész nap a könyvek felett ül, szorongva tanul, teljesítménykényszeres. és emiatt előjön a fóbiája - főleg téli időszakokban. de ő még mindig jobban van, mint én.