Beszélgetések
Idézet tőle: Nani ekkor: 2012.10.02., 20:05Drágáim, csevegjetek,lavírozgassatok, érezzétek jól egymást és magatokat..:))) Megyek húnyni, reggel állásinterjúra megyek, le kéne feküdnöm lassan. Örülök, hogy megismerhetlek benneteket...remélem legalább is, és okozzunk egymásnak lelki örömöket (ki-ki másfélét is) :)))
Jó éjt Nektek!!!
Drágáim, csevegjetek,lavírozgassatok, érezzétek jól egymást és magatokat..:))) Megyek húnyni, reggel állásinterjúra megyek, le kéne feküdnöm lassan. Örülök, hogy megismerhetlek benneteket...remélem legalább is, és okozzunk egymásnak lelki örömöket (ki-ki másfélét is) :)))
Jó éjt Nektek!!!
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.10.02., 20:04Nem tudom, annyi véletlen van, hogy magam sem hiszem. És az egész történetet most meg nem haragszol, le nem írom, kivágná itt azt a biztosítékot, mint oly sokszor már, de majd lola leírja neked priviben mikor lesz kapacitása és kedve. 🙂
Nem tudom, annyi véletlen van, hogy magam sem hiszem. És az egész történetet most meg nem haragszol, le nem írom, kivágná itt azt a biztosítékot, mint oly sokszor már, de majd lola leírja neked priviben mikor lesz kapacitása és kedve. 🙂
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.10.02., 19:59Nnnna jól utálhatnak is miatta, meg is kaptam már a magamét, de általában leszarom más lehúzó véleményét, s így olyan könnyen lavírozom az élet habjain. És immár nem egyedül kell lavírozni. 🙂
Nnnna jól utálhatnak is miatta, meg is kaptam már a magamét, de általában leszarom más lehúzó véleményét, s így olyan könnyen lavírozom az élet habjain. És immár nem egyedül kell lavírozni. 🙂
Idézet tőle: Nani ekkor: 2012.10.02., 19:55Na, ok. Én? A szorongásaimat szeretném oldani azzal, hogy olyan emberekkel beszélgetek, akik hasonló "szörnyekkel" küzdenek.
Az jó, ha szeretsz itt lenni, Sokat vagy itt? ...és mi az a MÁS amit még megszerettél...:)))???
Na, ok. Én? A szorongásaimat szeretném oldani azzal, hogy olyan emberekkel beszélgetek, akik hasonló "szörnyekkel" küzdenek.
Az jó, ha szeretsz itt lenni, Sokat vagy itt? ...és mi az a MÁS amit még megszerettél...:)))???
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.02., 19:51Közben privizek is.:).Fogalmam sincs miért vagyok itt,tök véletlenül kerültem ide,egy gyógyszer után kutattam a neten,azután regisztráltam,azután töröltetni akartam magam,de nem lehet.És utánna már megszerettem itt lenni ,meg megszerettem még mást is itt,és már nem tudnék innen elmenni,nem is akarok...a hosszabb verziót majd priviben egyszer...Te jössz!:)
Közben privizek is.:).Fogalmam sincs miért vagyok itt,tök véletlenül kerültem ide,egy gyógyszer után kutattam a neten,azután regisztráltam,azután töröltetni akartam magam,de nem lehet.És utánna már megszerettem itt lenni ,meg megszerettem még mást is itt,és már nem tudnék innen elmenni,nem is akarok...a hosszabb verziót majd priviben egyszer...Te jössz!:)
Idézet tőle: Nani ekkor: 2012.10.02., 19:45Írd Te légyszi. Lassan megy itt a beszélgetés? Olyan soká jön át amit írsz. Vagy ez tök normális és velem van a baj?:))
Írd Te légyszi. Lassan megy itt a beszélgetés? Olyan soká jön át amit írsz. Vagy ez tök normális és velem van a baj?:))
Idézet tőle: Nani ekkor: 2012.10.02., 19:38Óh, ifjú hölgy!!! Szóval Rólad sokan tudnak itt sokmindent. Amúgy te kérdezted először, én csak udvariasan visszakérdeztem:)))
Igen, dolgozom szoc.gondozóként per pillanat (ez de hülyén "hangzik" leírva)
Óh, ifjú hölgy!!! Szóval Rólad sokan tudnak itt sokmindent. Amúgy te kérdezted először, én csak udvariasan visszakérdeztem:)))
Igen, dolgozom szoc.gondozóként per pillanat (ez de hülyén "hangzik" leírva)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.02., 19:34Az elsőn biztos..:) juuj muszály megmondani?:)))Nem mintha nem tudná itt mindenki,meg azt is mi a nevem és hogy hol lakom..meg van aki még ennél is többet..33 vagyok.
Dolgozol?
Az elsőn biztos..:) juuj muszály megmondani?:)))Nem mintha nem tudná itt mindenki,meg azt is mi a nevem és hogy hol lakom..meg van aki még ennél is többet..33 vagyok.
Dolgozol?
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.02., 19:19Az ! Persze!:))) Dehogy is.Most ez tök véletlen,egyébként nem tudom mi van,mindenki csendes mostanában..nyugi van.
Az ! Persze!:))) Dehogy is.Most ez tök véletlen,egyébként nem tudom mi van,mindenki csendes mostanában..nyugi van.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.29., 20:55Felül,jobb oldal: "üzenetek" .Akkor eddig hogy olvastál el??:)De ha most ezt nem látod,kinek írok?:)))
Felül,jobb oldal: "üzenetek" .Akkor eddig hogy olvastál el??:)De ha most ezt nem látod,kinek írok?:)))
Idézet tőle: Nani ekkor: 2012.09.29., 20:47Áááá, szóval lola, mondd már kérlek, hogy kell-e kattintanom ahhoz, hogy lássam mit írtok ide, ill. ha valaki ír....
Áááá, szóval lola, mondd már kérlek, hogy kell-e kattintanom ahhoz, hogy lássam mit írtok ide, ill. ha valaki ír....