Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Szia Nani! Eltévedtél?:)

Oké!Köszi.

ITT IS IGEN!!!!!!!!!!!!!

Szupi!Jó éjt!

Lola én nem tudom, hol a privi....:(

Drágáim, csevegjetek,lavírozgassatok, érezzétek jól egymást és magatokat..:))) Megyek húnyni, reggel állásinterjúra megyek, le kéne feküdnöm lassan. Örülök, hogy megismerhetlek benneteket...remélem legalább is, és okozzunk egymásnak lelki örömöket (ki-ki másfélét is) :)))

Jó éjt Nektek!!!

Nani! privit írtam.

Nem tudom, annyi véletlen van, hogy magam sem hiszem. És az egész történetet most meg nem haragszol, le nem írom, kivágná itt azt a biztosítékot, mint oly sokszor már, de majd lola leírja neked priviben mikor lesz kapacitása és kedve. 🙂

Valami nagyon műxik itt:))) 

Ezt örömmel hallom. Ezek szerint itt találtad meg a lavírozó partneredet??

Nnnna jól utálhatnak is miatta, meg is kaptam már a magamét, de általában leszarom más lehúzó véleményét, s így olyan könnyen lavírozom az élet habjain. És immár nem egyedül kell lavírozni.  🙂

Cicafiúú és Cicalány..:))))Aranyos:)

Szóval Te kötöd le a figyelmét..ahha....értem:)))

Dolgozom,úgyhogy csak esténként jövök. Igen,Ő az.:))

Hjaaaa..szia Brendon!!

Na,  ok. Én? A szorongásaimat szeretném oldani azzal, hogy olyan emberekkel beszélgetek, akik hasonló "szörnyekkel" küzdenek. 

Az jó, ha szeretsz itt lenni, Sokat vagy itt? ...és mi az a MÁS amit még megszerettél...:)))???

Nanana nem lépsz Te sehová! 🙂

Szia Nani!

Majd gyorsabban válaszol lola, ha én kilépnék  :)))) 

Közben privizek is.:).Fogalmam sincs miért vagyok itt,tök véletlenül kerültem ide,egy gyógyszer után kutattam a neten,azután regisztráltam,azután töröltetni akartam magam,de nem lehet.És utánna már megszerettem itt lenni ,meg megszerettem még mást is itt,és már nem tudnék innen elmenni,nem is akarok...a hosszabb verziót majd priviben egyszer...Te jössz!:)

Írd Te légyszi. Lassan megy itt a beszélgetés? Olyan soká jön át amit írsz. Vagy ez tök normális és velem van a baj?:))

Miért vagy itt? Vagy írjam először én?

Óh, ifjú hölgy!!! Szóval Rólad sokan tudnak itt sokmindent. Amúgy te kérdezted először, én csak udvariasan visszakérdeztem:))) 

Igen, dolgozom szoc.gondozóként per pillanat  (ez de hülyén "hangzik" leírva)

Az elsőn biztos..:) juuj muszály megmondani?:)))Nem mintha nem tudná itt mindenki,meg azt is mi a nevem és hogy hol lakom..meg van aki még ennél is többet..33 vagyok.

Dolgozol?

Na ez az egy biztos:))) Te hanyadik X-en vagy túl?

De nem is fiú..:)

láááány:))))) 41

Az már nem lány:))

Hány éves vagy?Lány vagy ugye jól emlékszem..

Meg így visszaolvasva olyan gagyinak tűnt:))))

Átírtam igen,mert aztán láttam, hogy nem feltétlenül kell ennyi infót megadnom

Ez akár még jól is hangozhat...

...nyugi van...ez érték

Átírtad a bemutatkozásod.Csoki ..süti...hűűűha! :)))

Az ! Persze!:))) Dehogy is.Most ez tök véletlen,egyébként nem tudom mi van,mindenki csendes mostanában..nyugi van.

Jól vagy? Jól látom, hogy Te vagy az egyik legaktívabb tag itt?

Vagyok én, olvastam a Müller Péter idézeteket:))Imádom 

Szia Lola!!

Szia Nani!

Na tessék! De ha azt írom:"nincs",akkor meg én vagyok tapintatlan:))

Fiú vagy vagy lány?

Van kedved beszélgetni valamiről ? 🙂

Ne bújj  cica! Látlak!  :)))

Jelenleg 8 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.:) Szia seraph:)

Sziasztok
Van jelen valaki ? 

Köszi a segítséget:))

Felül,jobb oldal: "üzenetek" .Akkor eddig hogy olvastál el??:)De ha most ezt nem látod,kinek írok?:)))

..és hol a priviiiiiiii?? :))

.....kész...villanyoltás..

Nézd meg, írtam priviben:)

Áááá, szóval lola, mondd már kérlek, hogy kell-e kattintanom ahhoz, hogy lássam mit írtok ide, ill. ha valaki ír....

Jó éjt!!

...talán holnap ügyesebb leszek:)))

Jó éjt Mindenkinek:)))