Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Majd megy ez.Olvasgass,van mit,kösd be a biztonsági övet előtte..))

Amúgy szerintem elvagyok...:)))

Kicsinykét van csak káosz..:))))

...mert azt hittem, senki nem ír most ide, csak később "jött elő" a Te válaszod is lola:))

..ja, és rá kell kattintani az (új) szóra, hogy lássam, ha hozzászólás jön???

Jó éjt!!!

Gaby, köszönöm. 🙂 Épp most vagyok túl egy jó kis családi veszekedésen border-apukámmal. :S

Hát mondjuk,hogy jó helyen..:)))Szia.

Jajj lola, köszi!!!

Üdv!!!

Mostmár jó helyen vagyok????:)))

Kedves Atti! Inkább ide írok..Köszönöm hogy megkérdezted,minden jó és szép,olvaslak titeket egyébként folyamatosan,naprakész vagyok,de tudod te jól,hogy ha nálam valami nem lesz oké,úgyis osztok itt mindenkit,ha kell,ha nem ..:)))Tehát ha csendben vagyok akkor van nálam tökéletes nyugalom és boldogság..

-

Idézet tőle: accatone

Én is beszélgetni szeretnék. Annyira egyedül vagyok. 🙁

en szivesen ha gondolod 

Én is beszélgetni szeretnék. Annyira egyedül vagyok. 🙁

nem tudom 

talan az alvas ? talan az , hogy kicsit megnyugodjal ? talan az , hogy hagyd egy picit a burat ?

Te Spell mostanban olyan ingerlekny vagy , lehet csak nekem tunik ugy ?'te mostanaban 

nem igazan vagy jol

nem kellene felkeresned a dokidat ? mondtad nem is olyan rossz fej 

otthol nem kerdezik meg mi van veled ? 

szerintem te nem sokat alszol mostanaban bar lehet te mast allitsz 

nem vagy faradt ? vagy nem birsz aludni ?

szoktal  vitaminokat szedni?  a  vegetarianusoknak  a szervezete sokkal jobban igenyli a vitaminokat ahogy hallottam 

Spell 

tegnap nem lattalak , mit csinaltal ?

Már egyszer írtam hogy nem olvasom egy vadidegen nő blogját...egyébként már elolvastam rég..:) a második mondatod nem értem.kifejtenéd?

a lényeg hogy a jógát nem úgy kell gyakorolni mint B.E., olvasd a blogját

neked nincsenek konzekvenciáid, én szóltam előre

Mindjárt te fogsz repülni megint drága spell! okosan írj!

lola

hardor snoopy 3, igy csúfoltak tesóm és uncsim 10 éves koromban

szeretnék most egy kicsit utazni...

neked a jógarepülést kellene kipróbálnod

Spell! Annyira rossz amit csinálsz.Én olyan szívesen olvasgatok itt mindenkit de komolyan már kedvem sincs idejönni mert miattad már úgy érzem mintha diliházban lennék.Próbálj meg egy kicsit pihenni és ne tedd tönkre ezt a jó kis fórumot.Most mi mit szóljunk ezekhez a bejegyzésekhez amiket írsz?Még ha nagyon megerőltetem magam akkor sem tudok hozzászólni semmidhez.Legyél picit tekintettel másokra.Vagy válassz egy topicot és akkor csak oda írj..légyszives...

ötöslottó

beetetés

lehet velem rendesen is beszélni mert elveszik a netem és nincs cigim se pénzem

Undorííííítóóóóó vagy Spell!

Szerintem jobban jár mindenki ha nem húzol fel. Aludd ki magad,aztán szépen kérj holnap elnézést mindenkitől.Múltkor írtam neked hogy ilyenkor mi van veled ,nem is emlékeztél rá miket írtál,valószínű ,most sem fogsz,javaslom,olvasgass vissza majd. Amíg ilyen dumákat írsz ide ilyen hangnemben,nem fogok írni.Remélem eljut a tudatodig ez.Valahogy....

tudod én Baselbe szeretném elvinni két barátommal, szerintem eltudjuk mi ott tölteni kellemesen, persze vannak olyanaok, pár barát csak, akik versenysportot űznek hobbiból és ők úgy gondolják hogy télen futva, biciklizve, gyelog, netán lóháton vagy ilyen kengu talpas cipőn szeretnének utánunk jönni oda

tudod mit az előbb elszivtam egy szál fekete chestergield szál cigerettát, na most nem azért de ha igy beszélsz velem akkor mindjárt megyek rágyújtani a következőre

Szerinted engem hol érdekel,kivel akarod leszopatni magad??Nekem ilyen alpári szemét szöveget ne írj ide már...mit képzelsz te??Megírtam már priviben hogy ha ilyen szarul vagy ne gyere ide,hanem pihend ki magad..És nekem ne írd hogy szeretsz,engem ne szeress,nem is ismersz,ilyen dumákat ideírni,meg a másik topicba..a hányinger kerülget ...uralkodj magadon!!!

lola

szeretném ha leszopna B.A.

lola

a skizofrénia veszélyes, a többi is, ne legyél egyik sem

és abbahagytad a narkót!

vajon milyen zenét hallgathat lola?

mit csinálhat most?

kérlek, ne csinálj butaságot többé

én szeretlek téged és az Annát is

én lassan sirni kezdek miattad Anna

lola

gyere ide kérlek

tudod nagy hiba egy majommal kikezdeni

én mindig emberhez méltóan viselkedek, de megvagyok győződve hogy a Devin Townsend engem majomnak gondol

Spell! Ha ezt nem fejezed be,én az életben soha nem állok veled szóba.Miért csinálod ezt? Mi a jó bödös fene van veled,mondd!!!!!!!!?????????Ne írj a pedo topicba,ha nem tudsz emberhez méltó dolgokat írni.

lola itt vagyok

gyere ide légyszi

most épp nem dohányzom, gondoltam leteszem és le is tettem, lehet majd újra rá fogok szokni, évekig tart a nikotinfüggőséggel való küzdelem, pl. van aki 5 éve folyamatosan csak leszokik róla

lolám, épp padlizsánkérmes piritóst eszek, ha tudnád miyen jó az ize, te is rajongnál érte

Kedves Lola

Elolvasod az első novellám?

Az idézetet Jutka irta.Én nagyon szeretem a fiát.

mondjuk skizora ha nem annyira rossz valakinek az állapota még lehet hogy használ az omega3 zsirsav.Szendi irja.
Én sokáig szedtem azt, de egy idő után abbahagytam.

fogynom kellene a hasamról csak nem tudom hogyan, talán ha iinik egy kis lenmagolajat5 akkor biztos feloldódnának a vitaminok és szednék sokfajta, mindenféle vitamint

szivem

Strepsils-t szopogatok, vitamin C 100 mg

haverom szerint olyan az ize mint a paradicsomé:)

lola

te mit szoktál használni torokfájásra?

mondjuk ha én edzésben lennék kénytelen lennék szerintem szójaizolátumot enni, akár olyat is amit sportolók fogyasztanak, azok nem egészségesek, és anyu nem örül ha szóját eszek, mert mindig azt mondja hogy az rákkeltő lehet vagy ilyesmi

nem kell mindig diétázni és úgy mégis miért diétázol és milyen fajtát?

én még sose diétáztam.

Megnott az energiaszuksegletem a sok (erotikus) mozgastol (astra/l). Mar masodjara latogat meg valaki akit nem latok / csak erzek. azert most nem eszek sokat, de jo a vega etkezes es dieta. A kolbaszt meg ne emlitse senki - bun.

komolyan mondom, vegyen az unokaöccsének most már ne szőlőcukrot, adjon neki, hanem egy sulifixet

gasolineee

lola

frank zappa - rhymin' man

Wizo - Annelise Schmidt

http://www.youtube.com/watch?v=5Y5FfkgAQ5s

fuss

Nem haragszom, de mégis nagyo.. sajnálom

http://9gag.com/gag/5416627?ref=fb.s

Ne haragudj rám..sajnálom..igyekszem.de fáradt vagyok ilyenkor már.

lola

sose sem irsz nekem.Én ide irok és mikor jövök hogy veled beszélgessek, nem látom a válaszod.Most akkor ez milyenfajta barátság?