Beszélgetések
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.29., 13:30Kedves Atti! Inkább ide írok..Köszönöm hogy megkérdezted,minden jó és szép,olvaslak titeket egyébként folyamatosan,naprakész vagyok,de tudod te jól,hogy ha nálam valami nem lesz oké,úgyis osztok itt mindenkit,ha kell,ha nem ..:)))Tehát ha csendben vagyok akkor van nálam tökéletes nyugalom és boldogság..
Kedves Atti! Inkább ide írok..Köszönöm hogy megkérdezted,minden jó és szép,olvaslak titeket egyébként folyamatosan,naprakész vagyok,de tudod te jól,hogy ha nálam valami nem lesz oké,úgyis osztok itt mindenkit,ha kell,ha nem ..:)))Tehát ha csendben vagyok akkor van nálam tökéletes nyugalom és boldogság..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.27., 06:08-
-
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.26., 23:04Idézet tőle: accatoneÉn is beszélgetni szeretnék. Annyira egyedül vagyok. 🙁
en szivesen ha gondolod
Idézet tőle: accatoneÉn is beszélgetni szeretnék. Annyira egyedül vagyok. 🙁
en szivesen ha gondolod
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.25., 21:09nem tudom
talan az alvas ? talan az , hogy kicsit megnyugodjal ? talan az , hogy hagyd egy picit a burat ?
nem tudom
talan az alvas ? talan az , hogy kicsit megnyugodjal ? talan az , hogy hagyd egy picit a burat ?
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.25., 21:08Te Spell mostanban olyan ingerlekny vagy , lehet csak nekem tunik ugy ?'te mostanaban
nem igazan vagy jol
nem kellene felkeresned a dokidat ? mondtad nem is olyan rossz fej
otthol nem kerdezik meg mi van veled ?
szerintem te nem sokat alszol mostanaban bar lehet te mast allitsz
nem vagy faradt ? vagy nem birsz aludni ?
szoktal vitaminokat szedni? a vegetarianusoknak a szervezete sokkal jobban igenyli a vitaminokat ahogy hallottam
Te Spell mostanban olyan ingerlekny vagy , lehet csak nekem tunik ugy ?'te mostanaban
nem igazan vagy jol
nem kellene felkeresned a dokidat ? mondtad nem is olyan rossz fej
otthol nem kerdezik meg mi van veled ?
szerintem te nem sokat alszol mostanaban bar lehet te mast allitsz
nem vagy faradt ? vagy nem birsz aludni ?
szoktal vitaminokat szedni? a vegetarianusoknak a szervezete sokkal jobban igenyli a vitaminokat ahogy hallottam
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.23., 19:24Már egyszer írtam hogy nem olvasom egy vadidegen nő blogját...egyébként már elolvastam rég..:) a második mondatod nem értem.kifejtenéd?
Már egyszer írtam hogy nem olvasom egy vadidegen nő blogját...egyébként már elolvastam rég..:) a második mondatod nem értem.kifejtenéd?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 19:22a lényeg hogy a jógát nem úgy kell gyakorolni mint B.E., olvasd a blogját
neked nincsenek konzekvenciáid, én szóltam előre
a lényeg hogy a jógát nem úgy kell gyakorolni mint B.E., olvasd a blogját
neked nincsenek konzekvenciáid, én szóltam előre
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 19:06lola
hardor snoopy 3, igy csúfoltak tesóm és uncsim 10 éves koromban
szeretnék most egy kicsit utazni...
neked a jógarepülést kellene kipróbálnod
lola
hardor snoopy 3, igy csúfoltak tesóm és uncsim 10 éves koromban
szeretnék most egy kicsit utazni...
neked a jógarepülést kellene kipróbálnod
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.23., 08:05Spell! Annyira rossz amit csinálsz.Én olyan szívesen olvasgatok itt mindenkit de komolyan már kedvem sincs idejönni mert miattad már úgy érzem mintha diliházban lennék.Próbálj meg egy kicsit pihenni és ne tedd tönkre ezt a jó kis fórumot.Most mi mit szóljunk ezekhez a bejegyzésekhez amiket írsz?Még ha nagyon megerőltetem magam akkor sem tudok hozzászólni semmidhez.Legyél picit tekintettel másokra.Vagy válassz egy topicot és akkor csak oda írj..légyszives...
Spell! Annyira rossz amit csinálsz.Én olyan szívesen olvasgatok itt mindenkit de komolyan már kedvem sincs idejönni mert miattad már úgy érzem mintha diliházban lennék.Próbálj meg egy kicsit pihenni és ne tedd tönkre ezt a jó kis fórumot.Most mi mit szóljunk ezekhez a bejegyzésekhez amiket írsz?Még ha nagyon megerőltetem magam akkor sem tudok hozzászólni semmidhez.Legyél picit tekintettel másokra.Vagy válassz egy topicot és akkor csak oda írj..légyszives...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 03:19ötöslottó
beetetés
lehet velem rendesen is beszélni mert elveszik a netem és nincs cigim se pénzem
ötöslottó
beetetés
lehet velem rendesen is beszélni mert elveszik a netem és nincs cigim se pénzem
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.22., 18:12Szerintem jobban jár mindenki ha nem húzol fel. Aludd ki magad,aztán szépen kérj holnap elnézést mindenkitől.Múltkor írtam neked hogy ilyenkor mi van veled ,nem is emlékeztél rá miket írtál,valószínű ,most sem fogsz,javaslom,olvasgass vissza majd. Amíg ilyen dumákat írsz ide ilyen hangnemben,nem fogok írni.Remélem eljut a tudatodig ez.Valahogy....
Szerintem jobban jár mindenki ha nem húzol fel. Aludd ki magad,aztán szépen kérj holnap elnézést mindenkitől.Múltkor írtam neked hogy ilyenkor mi van veled ,nem is emlékeztél rá miket írtál,valószínű ,most sem fogsz,javaslom,olvasgass vissza majd. Amíg ilyen dumákat írsz ide ilyen hangnemben,nem fogok írni.Remélem eljut a tudatodig ez.Valahogy....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 18:11tudod én Baselbe szeretném elvinni két barátommal, szerintem eltudjuk mi ott tölteni kellemesen, persze vannak olyanaok, pár barát csak, akik versenysportot űznek hobbiból és ők úgy gondolják hogy télen futva, biciklizve, gyelog, netán lóháton vagy ilyen kengu talpas cipőn szeretnének utánunk jönni oda
tudod én Baselbe szeretném elvinni két barátommal, szerintem eltudjuk mi ott tölteni kellemesen, persze vannak olyanaok, pár barát csak, akik versenysportot űznek hobbiból és ők úgy gondolják hogy télen futva, biciklizve, gyelog, netán lóháton vagy ilyen kengu talpas cipőn szeretnének utánunk jönni oda
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 18:08tudod mit az előbb elszivtam egy szál fekete chestergield szál cigerettát, na most nem azért de ha igy beszélsz velem akkor mindjárt megyek rágyújtani a következőre
tudod mit az előbb elszivtam egy szál fekete chestergield szál cigerettát, na most nem azért de ha igy beszélsz velem akkor mindjárt megyek rágyújtani a következőre
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.22., 17:52Szerinted engem hol érdekel,kivel akarod leszopatni magad??Nekem ilyen alpári szemét szöveget ne írj ide már...mit képzelsz te??Megírtam már priviben hogy ha ilyen szarul vagy ne gyere ide,hanem pihend ki magad..És nekem ne írd hogy szeretsz,engem ne szeress,nem is ismersz,ilyen dumákat ideírni,meg a másik topicba..a hányinger kerülget ...uralkodj magadon!!!
Szerinted engem hol érdekel,kivel akarod leszopatni magad??Nekem ilyen alpári szemét szöveget ne írj ide már...mit képzelsz te??Megírtam már priviben hogy ha ilyen szarul vagy ne gyere ide,hanem pihend ki magad..És nekem ne írd hogy szeretsz,engem ne szeress,nem is ismersz,ilyen dumákat ideírni,meg a másik topicba..a hányinger kerülget ...uralkodj magadon!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 15:38lola
szeretném ha leszopna B.A.
lola
szeretném ha leszopna B.A.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 15:32lola
a skizofrénia veszélyes, a többi is, ne legyél egyik sem
és abbahagytad a narkót!
lola
a skizofrénia veszélyes, a többi is, ne legyél egyik sem
és abbahagytad a narkót!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 15:26vajon milyen zenét hallgathat lola?
mit csinálhat most?
kérlek, ne csinálj butaságot többé
én szeretlek téged és az Annát is
én lassan sirni kezdek miattad Anna
vajon milyen zenét hallgathat lola?
mit csinálhat most?
kérlek, ne csinálj butaságot többé
én szeretlek téged és az Annát is
én lassan sirni kezdek miattad Anna
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 15:21lola
gyere ide kérlek
lola
gyere ide kérlek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 14:41tudod nagy hiba egy majommal kikezdeni
tudod nagy hiba egy majommal kikezdeni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 14:40én mindig emberhez méltóan viselkedek, de megvagyok győződve hogy a Devin Townsend engem majomnak gondol
én mindig emberhez méltóan viselkedek, de megvagyok győződve hogy a Devin Townsend engem majomnak gondol
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.22., 14:35Spell! Ha ezt nem fejezed be,én az életben soha nem állok veled szóba.Miért csinálod ezt? Mi a jó bödös fene van veled,mondd!!!!!!!!?????????Ne írj a pedo topicba,ha nem tudsz emberhez méltó dolgokat írni.
Spell! Ha ezt nem fejezed be,én az életben soha nem állok veled szóba.Miért csinálod ezt? Mi a jó bödös fene van veled,mondd!!!!!!!!?????????Ne írj a pedo topicba,ha nem tudsz emberhez méltó dolgokat írni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 14:27lola itt vagyok
gyere ide légyszi
most épp nem dohányzom, gondoltam leteszem és le is tettem, lehet majd újra rá fogok szokni, évekig tart a nikotinfüggőséggel való küzdelem, pl. van aki 5 éve folyamatosan csak leszokik róla
lola itt vagyok
gyere ide légyszi
most épp nem dohányzom, gondoltam leteszem és le is tettem, lehet majd újra rá fogok szokni, évekig tart a nikotinfüggőséggel való küzdelem, pl. van aki 5 éve folyamatosan csak leszokik róla
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 13:43lolám, épp padlizsánkérmes piritóst eszek, ha tudnád miyen jó az ize, te is rajongnál érte
lolám, épp padlizsánkérmes piritóst eszek, ha tudnád miyen jó az ize, te is rajongnál érte
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 13:03Kedves Lola
Elolvasod az első novellám?
Kedves Lola
Elolvasod az első novellám?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 12:39Az idézetet Jutka irta.Én nagyon szeretem a fiát.
mondjuk skizora ha nem annyira rossz valakinek az állapota még lehet hogy használ az omega3 zsirsav.Szendi irja.
Én sokáig szedtem azt, de egy idő után abbahagytam.
Az idézetet Jutka irta.Én nagyon szeretem a fiát.
mondjuk skizora ha nem annyira rossz valakinek az állapota még lehet hogy használ az omega3 zsirsav.Szendi irja.
Én sokáig szedtem azt, de egy idő után abbahagytam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 04:03fogynom kellene a hasamról csak nem tudom hogyan, talán ha iinik egy kis lenmagolajat5 akkor biztos feloldódnának a vitaminok és szednék sokfajta, mindenféle vitamint
fogynom kellene a hasamról csak nem tudom hogyan, talán ha iinik egy kis lenmagolajat5 akkor biztos feloldódnának a vitaminok és szednék sokfajta, mindenféle vitamint
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 03:25szivem
szivem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 03:07Strepsils-t szopogatok, vitamin C 100 mg
haverom szerint olyan az ize mint a paradicsomé:)
lola
te mit szoktál használni torokfájásra?
Strepsils-t szopogatok, vitamin C 100 mg
haverom szerint olyan az ize mint a paradicsomé:)
lola
te mit szoktál használni torokfájásra?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.22., 02:43mondjuk ha én edzésben lennék kénytelen lennék szerintem szójaizolátumot enni, akár olyat is amit sportolók fogyasztanak, azok nem egészségesek, és anyu nem örül ha szóját eszek, mert mindig azt mondja hogy az rákkeltő lehet vagy ilyesmi
nem kell mindig diétázni és úgy mégis miért diétázol és milyen fajtát?
én még sose diétáztam.
mondjuk ha én edzésben lennék kénytelen lennék szerintem szójaizolátumot enni, akár olyat is amit sportolók fogyasztanak, azok nem egészségesek, és anyu nem örül ha szóját eszek, mert mindig azt mondja hogy az rákkeltő lehet vagy ilyesmi
nem kell mindig diétázni és úgy mégis miért diétázol és milyen fajtát?
én még sose diétáztam.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.22., 01:44Megnott az energiaszuksegletem a sok (erotikus) mozgastol (astra/l). Mar masodjara latogat meg valaki akit nem latok / csak erzek. azert most nem eszek sokat, de jo a vega etkezes es dieta. A kolbaszt meg ne emlitse senki - bun.
Megnott az energiaszuksegletem a sok (erotikus) mozgastol (astra/l). Mar masodjara latogat meg valaki akit nem latok / csak erzek. azert most nem eszek sokat, de jo a vega etkezes es dieta. A kolbaszt meg ne emlitse senki - bun.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.21., 23:00komolyan mondom, vegyen az unokaöccsének most már ne szőlőcukrot, adjon neki, hanem egy sulifixet
gasolineee
komolyan mondom, vegyen az unokaöccsének most már ne szőlőcukrot, adjon neki, hanem egy sulifixet
gasolineee
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.21., 22:34lola
frank zappa - rhymin' man
lola
frank zappa - rhymin' man
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.21., 21:49Wizo - Annelise Schmidt
http://www.youtube.com/watch?v=5Y5FfkgAQ5s
fuss
Wizo - Annelise Schmidt
http://www.youtube.com/watch?v=5Y5FfkgAQ5s
fuss
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.21., 21:35Nem haragszom, de mégis nagyo.. sajnálom
http://9gag.com/gag/5416627?ref=fb.s
Nem haragszom, de mégis nagyo.. sajnálom
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.21., 21:29lola
sose sem irsz nekem.Én ide irok és mikor jövök hogy veled beszélgessek, nem látom a válaszod.Most akkor ez milyenfajta barátság?
lola
sose sem irsz nekem.Én ide irok és mikor jövök hogy veled beszélgessek, nem látom a válaszod.Most akkor ez milyenfajta barátság?