Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

na most megyek kajálni, de itt leszek.

jaj lola

nálad őszintébbet, csinálj egy sajátot.Én mindig toppon vagyok.

tudom mit űveltem, és nem vagyok az.Nekem volt egy paranoid skizofrén testvérem akivel néha beszélgettem, mert rossz volt apumon keresztül a kapcsolat, azaz apummal, igy vele nem találkoztunk, egy ideig laktam is vele.Képzeld el amikor valaki nem akar beszélni csak papiron irja le a pár szó mondanivalóját, melette edz, sétál, eszik, mantráz ilyesmik... és téveszméket is halottam tőle sokat, meg 9 évet kóborolt kint külföldön egész Ejrópában. Közbe végig narkózott vagy 7 évet.És ezekről az élményiről beszélt nekem és tesómnak. a spellbound02 foton bal szélén a terapom dozsós pólójába van gördeszkával a kezében 18 évesen vagy Franciországban vagy Németországban.Azthiszem , én potosan nem tudom, mert nem az enyém a kép, csak halálakor nekünk adták. 

Idézet tőle: lola

Bejelölnélek

Az szép.

Bejelölnélek de megnéztem a face oldaladat,nem mindíg voltál a helyzet magaslatán,és mivel nekem ez nem a saját face oldalam,hanem céges,ezért nem merem.elég őszinte voltam?Bocs érte...

Spell! 

Azt írod nem vagy skizó!

Nézd már vissza mielőtt bekerültél mit műveltél, s akkor majd lehet már nem mondod ezt.  

de de... jaj nincs belőle baj.

Gabó, mint a testvérem vagy pótapám.Vannak emberek akikért tűzbe tenném a kezemet.Ilyen fontosak.

Nem lány, csak indián mint én a Grand Canyonban.

körtefa, nem jelöltelek vissza, igaz, ne haragudj meg érte, de... 

Miért? ő lány??

Bent cigi, kaja pia, káártya, beszélgetések, ilyesmik.

feküdtem az ágyamban, most nem részletezném hogy kerültem be, ha nagyon muszály(?) majd priben, egyszer korházból beléptem, egy haver telefonján,és irtam havaromnak.Jelölj be engem facen, tudod hogy hivnak ott? Egyszer megadtam itt mobid2-nek, de ő nem jelölt vissza, bár igaz van egy bejegzésem itt belőle, hát igy elszoktam dumcsizni a haverokkal.Sajnos megintzsivany alias Gabe Szikra nem jelöl vissza , pedig én őt is szeretem, nagyon is, csak ő ezt nem érzi, vagy érzékeli.

És mit csináltál bent? Hogy kerültél be? Face-n néztem mindíg hogy felléptél-e,egyszer láttam,egy mondatot írtál,akkor gondoltam hogy bent vagy.5 kor aludtál el?addig mit csináltál?

megy az egyedül is, ülj le egy fotelbe kényelmesen, veegyél ha nincs és gyógyts meg egy füstölőt, vagy prálogtass, zuhizz le, pihenj egy picit az ágyban és jobban leszel,, hidd el.Azt nem mondom hogy meditálj, de az lenne a jó, az minden ilyen rosszat elkerget.

skizoaffektiv, én mániás fázisban vagyok hivatalosan mint mindig, ez azt jelenti hogy pörög a kezem, nyelvem, ilyesmik, estleg megtűzdelve skizo tünetekkel, amik lehet hogy fent álltak, szerintem nem, de most olyanok nincsenek.Hangulatingadozásaim vannak, augusztusban, szeptemberben eléggé depis voltam reggel, mindig elmenetem valamerre kószálni vagy boltba vagy baráthoz vagy beülni valahová hogy jobb kedvem legyen az első kb. 3 órába, életemet ugyanugy rendeztem, programokkal, nem hanyagoltam el magam, rndesen kelltem, meditáltam, mosdottam, főztem, ettem, csak kicsit lehangolt voltam, aztán zene ami mindig felvidit, na meg a bura.Összeszedni a gondolataimat és egy jót beszélgetni itt az is időbe tellett.Néha nem ment az alvás, mondjuk, ma is 5kor tudtam csak  elaludni, de aludtam délig.Ennyi röviden.Örülj hogy nem vagyok skizo, majd lesznek nálam drasztikus gyógyszercsökkentések, mert ennyit erre a diagra nem szoktam szedni, most tünetmentesen hazaengedtek, amit ők a gyógyszernek tudnak be, én meg annak hogy amugy sem volt komoy bajom.

Jó.Amint összeszedem magam,ami egyedül nem megy ugye..!!!!!!!! Ha nem vagy skizo akkor mi vagy?Mi a betegséged??

burgum irgum lett volna a megfejtés, a többit magadtól ki kell töltened

képzeld, ilyenkor szokott menni a terapom a tengerparthoz Ecuadorban, igy majd csak januárban lesz csak

itthon meg veszekedések, nekem sem fenékig tejfel az élet

jaj lolácska meg ne sértődj

kell egy kis hő a bulizáshoz

Most nincs kedvem SEMMIHEZ!!!!!!!!!!!(sorry..)

jaj lola, nem kell megijjedni és várom a válaszlevelet

mikor hogy van amikor használok, van amikor nem, de a szüleim értesitenek ha mégis itthonmarad.

de te voltál megterhelve mindenféle problémától, még az öngyi is eszedbe az nem jó, mert én hiába vagyok beteg, nekem egyszer sem.Próbálkoztam már vele kétszer, nem kis hülyeségekkel, túléltem őket, azóóta legfeljebb csak rémkép előttem, legfeljebb depis hangulatom van, de öngyiilkossági gondolatom és szándékom nekem sosincsen.

PEdig direkt kedveskedni akartam neked.Na meg valahol folytatni beszélgetésinket, amik mélyebb keltüek islehetnek témakörökben, mint  pl. szerelem. Ugye válaszolsz nekem, tudod milyen kis fiatalka vagyok még, aki sokmindent most ismer meg.

K.Spell! Értem ne aggódj,én jól vagyok.de biztos hogy te is?? Olyan privit írtál hogy megijedtem.A 30 sorból 4-et értettem,de lehet,az én hibám..Kólát nem iszom ne aggódj.De Eszternek nem adom meg az elérhetőségem mert nem ismerem egyáltalán,te meg majd megtudod,ha egyszer írok sms-t,ha eltűnsz megint hosszú időre.Ott bent használhatsz telefont egyébként?

lola

irgum burgum

szavak megforditva

válasz:

lola

irtam privit, várlak ott vagy itt

Na, tessék! 😮 "Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez." 😮 ??? :(((

Idézet tőle: Zsolt2097

Egyébként volt egy topik "Megélhetés, létminimum, nyomor" címmel, meg is találtam a keresőben, de azt írja, hogy nincs jogosultságom megnézni. Ez mit jelent? Törölve lett?

Ez érdekes. Pont ez a téma érint engem, meg gondolom, másokat is. Kár lenne, ha megszűnt volna. Próbálok én is rákeresni. 🙂

Egyébként volt egy topik "Megélhetés, létminimum, nyomor" címmel, meg is találtam a keresőben, de azt írja, hogy nincs jogosultságom megnézni. Ez mit jelent? Törölve lett?

Idézet tőle: Luciann

Sziasztok! Kérdezni szeretnék. Hogyan tudnék új témát indítani a szegénységrő? "Vannak-e szociális problémáid, és hogy bírod?" címmel, vagy valami hasonlóval. Mint tudjuk, a pénztelenség idegörlő, és az ember tehetetlen vele szemben. Nézzük csak József Attila sorsát! 🙁  (Mostanában sokat gondolok rá.) Éntőlem elvettek 16000,-Ft rehabilitációs ellátást áprilisban, és ezzel rendesen a padlóra is tettek. 🙁 Amúgy 57 éves nő vagyok 20 éve "rokkant", depresszióval. 67440,-Ft volt a pénzem, és lett 51700,-Ft havi 22000,-Ft bankhitellel, lakásrezsivel. Két felnőtt gyerekem van. Nem segítenek. Megvan a maguk baja. 

Vagy írjak inkább a blogomba? Létrehoztam, de nem írtam bele még egy sort sem.( Én inkább társalogni szeretnék olyan emberekkel, akiknek hasonló a probkémájuk.) Köszi a választ! További szép napot kívánok Mindenkinek! 🙂

Luciann, szerintem nyugodtan írhatsz a leszázalékolás topikba ezekről az egzisztenciális problémákról!

Köszi, Lonely! Én csak ezt látom. 😮 

/forumok

A leszázalékolásba bele olvastam. Nem kifejezetten erről szól. 😮

Sziasztok! Kérdezni szeretnék. Hogyan tudnék új témát indítani a szegénységrő? "Vannak-e szociális problémáid, és hogy bírod?" címmel, vagy valami hasonlóval. Mint tudjuk, a pénztelenség idegörlő, és az ember tehetetlen vele szemben. Nézzük csak József Attila sorsát! 🙁  (Mostanában sokat gondolok rá.) Éntőlem elvettek 16000,-Ft rehabilitációs ellátást áprilisban, és ezzel rendesen a padlóra is tettek. 🙁 Amúgy 57 éves nő vagyok 20 éve "rokkant", depresszióval. 67440,-Ft volt a pénzem, és lett 51700,-Ft havi 22000,-Ft bankhitellel, lakásrezsivel. Két felnőtt gyerekem van. Nem segítenek. Megvan a maguk baja. 

Vagy írjak inkább a blogomba? Létrehoztam, de nem írtam bele még egy sort sem.( Én inkább társalogni szeretnék olyan emberekkel, akiknek hasonló a probkémájuk.) Köszi a választ! További szép napot kívánok Mindenkinek! 🙂

Jó éjt!

Na jól elfogytunk....lassan én is lépek Jó éjt Nekek!!!

A nők márcsak ilyenek:fogyókúra...

De vicces valaki :)))))))

Le akar lola fogyni.. aztán elég lesz beküldeni a tüdőszűrésre egy mellkas fényképet és az elég is....

Én nem dohányzom,nem kávézom,és ha kibírom,nem eszek édességet,bár nem sokszor bírom ki,csak ha konkrét fogyással kapcsolatos terveim vannak.És most vannak....

Ma kaptam egy Müller Péter könyvet a barátnőmtől. Látom, Te is szereted:)))Imádom az édességet. Elfogyott a cigim, bár nem vagyok nagy dohányos, egy hétig elég egy doboz. De este, amikor mindenki elcsendesedik, derékig kilógatom magam az ablakon és akkor nagyon jól esik. Most nincs-nem baj. Szeretnék kevesebbet a gép előtt ülni esténként, de nincs most más, úgyhogy itt kolbászolok. Tanulom magam. Igyexem mindenből tanulni azért, hogy jobban érezzem magam, mert hálás vagyok a jó és nyugodt és derűs napokért pillanatokért. Muszáj hálásnak lenni, de egy idő után nincs muszáj, hanem auomatice működik. De ehhez a nehéz időszakok és a terhek kellenek. Azt mondjuk, dehogy kell....de kell, nekem kellett. Mostmár tudom. ..és jól van ez így.

Nani! Privit írtam.

Hát bor nincs,bár van itthon egy boroshordó ,de már lefeküdt aludni...:) mesélj magadról .Bármit.

17 és 12 évesek. Inkább én is másokat szoktam-szeretek meghallgatni, ahhoz hogy részletesen elmondjam a hülye dolgaimat, ahhoz le kell ülni egy üveg borral és mondani-mondani...

Na ezt jól megaszondtam:))

Egy.7 éves. Tiéd?  Te nyugodtan terhelhetsz,én szeretek hallgatni(olvasni)másokat.

Azért mert másik városba szeretnék költözni.

Azért szeretnék váltani.

Mert a párom ott van

Nem haragszom, mert én sem:))

Van gyerekem igen. Kettő. Neked?

Nem. Miért akarsz váltani? Van gyereked egyébként?(én nem szeretek senkit terhelni,ne haragudj ezért...)

szóval az kaki???...akarsz róla beszélni???:))

Állásinterjún voltam de nem jött be..

A léleksegítő idézeteknél voltál,azért írtam:)) Köszi, valami rettentő gyönyörű estém van...

Milyen napod volt?

Szép estét !!!!

Szia Lola:))

Hogy érted??