Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:32na itt a barátnőd lola átadom a terepet 😀
na itt a barátnőd lola átadom a terepet 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:31csak hajrá, én nagyon tudom támogatni, mindenkinek aki megteheti annak kellene lennie
csak hajrá, én nagyon tudom támogatni, mindenkinek aki megteheti annak kellene lennie
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:29egyszer lehet én is vega leszek...
egyszer lehet én is vega leszek...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:28de legalább tudod mit eszel meg....mert te magad csinálod és miket főzöl mesélj ha van kedved...indiai kajákat szereted ?nincs tele e betűkkel mérgekkel...
de legalább tudod mit eszel meg....mert te magad csinálod és miket főzöl mesélj ha van kedved...indiai kajákat szereted ?nincs tele e betűkkel mérgekkel...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:27tök jó kedvem van...:) jó ez a mai nap..:)
tök jó kedvem van...:) jó ez a mai nap..:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:27vallás, állatbarátság, nekem jobb, többet eszek, finmoabbak, magam főzök, régóta szerettem volna csak nem engedték, a húst annyira nem szerettem kiskoromban, kicsivel drágább mivel sokmindent bioboltban kell megvenni, az meg drágább.
vallás, állatbarátság, nekem jobb, többet eszek, finmoabbak, magam főzök, régóta szerettem volna csak nem engedték, a húst annyira nem szerettem kiskoromban, kicsivel drágább mivel sokmindent bioboltban kell megvenni, az meg drágább.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:23nincs benne
nincs benne
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:22az egyik kedvenc kajám.....pedig a bébikukorica jó.....jobb miota vega vagy? és miért lettél az ?nagyon sok ismerősöm nekem is vega lett.....nem drágább mint ha nem lennél az ? milyen megfontolásból lettél vega?
az egyik kedvenc kajám.....pedig a bébikukorica jó.....jobb miota vega vagy? és miért lettél az ?nagyon sok ismerősöm nekem is vega lett.....nem drágább mint ha nem lennél az ? milyen megfontolásból lettél vega?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:22bár az egyik lehet van benne, most nézem mik kerültek bele, nem én főztem
bár az egyik lehet van benne, most nézem mik kerültek bele, nem én főztem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:19nem voltam, most eszek édes csipős kinai levest bambuszrügy és bébi kukorica nélkül
nem voltam, most eszek édes csipős kinai levest bambuszrügy és bébi kukorica nélkül
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:18majd írj ha van kedved és van miről.....:)
majd írj ha van kedved és van miről.....:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:18ozora fesztiválon voltál már ? én 2004-2008 ig az összesen ott voltam 😀 végig 😀 de sajna már a karhatalom azt is tönkrevágta...
ozora fesztiválon voltál már ? én 2004-2008 ig az összesen ott voltam 😀 végig 😀 de sajna már a karhatalom azt is tönkrevágta...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:16én emlékszem h nagyon paráztam h itthon észreveszik....meg h azon röhögtem a boltba h széndioxiddal dúsított vizet kérek :)))) te szoktál még szívni? annyit tudnék mesélni ilyen régi storykat...kemény dolgok voltak...volt h elszöktem itthonrol rendőrök vittek ilyen átmeneti otthonba nagy punk koromba és valami skinhead szobájába kerültem.....ott paráztam h jöjjön már értem anyukám szombathelyre...(szegény...)meg tarháltunk pénzt vonatállomásokon...:D na és milyen a lé meg a lola? régen én is láttam.de már nem emlékszem rá. az ötödik elemet nézd meg abba van egy nagyon brutál kedvenc részem figyi :http://www.youtube.com/watch?v=mthh_okDjcU ez is jó ha még nem láttad...bár lehet ez csak nekem tetszik annyira 😀
én emlékszem h nagyon paráztam h itthon észreveszik....meg h azon röhögtem a boltba h széndioxiddal dúsított vizet kérek :)))) te szoktál még szívni? annyit tudnék mesélni ilyen régi storykat...kemény dolgok voltak...volt h elszöktem itthonrol rendőrök vittek ilyen átmeneti otthonba nagy punk koromba és valami skinhead szobájába kerültem.....ott paráztam h jöjjön már értem anyukám szombathelyre...(szegény...)meg tarháltunk pénzt vonatállomásokon...:D na és milyen a lé meg a lola? régen én is láttam.de már nem emlékszem rá. az ötödik elemet nézd meg abba van egy nagyon brutál kedvenc részem figyi :http://www.youtube.com/watch?v=mthh_okDjcU ez is jó ha még nem láttad...bár lehet ez csak nekem tetszik annyira 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 13:07hát ezeket a drogokat én is próbáltam és én is annyi idős vagyok mit te.Én is nagypiás voltam, ma már nem, csak ritkán iszok haverokkal.A lé meg lola cimű filmet nézem.Első marihuána 14 éves koromba ha jól emlékszem, nálunk ez volt a szokás.
hát ezeket a drogokat én is próbáltam és én is annyi idős vagyok mit te.Én is nagypiás voltam, ma már nem, csak ritkán iszok haverokkal.A lé meg lola cimű filmet nézem.Első marihuána 14 éves koromba ha jól emlékszem, nálunk ez volt a szokás.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 12:52milyen filmet nézel?
hát nemtudom mi számít károsszenvedélynek ,cigizni nem cigizek egy ideje már....nem vagyok tőle nyugodtabb sőt büdös is....régen pedig nagyon oda voltam érte...
inni szoktam néha bár most miota szedem a gyógyszereket ritkábban...és kevesebbet jóval....régen punk koromba még a kannás bort is megittam 😀 ahoz képest már kispista vagyok asszem...:D
régen....úgy 13 éves koromba szívtam el az első füves cigimet....aztán jött minden goa partyk évekig tralala még a heroint is kipróbáltam 2 szer vagy 3 szor azt hiszem....öngyujtóutántöltő gázt is szívtunk dunaparton......szóval elég sok káros szenvedélyem volt....káros szenvedélyem h sokszor ülök a gép elött és nem csinálok semmit...:) most 24 éves vagyok melózok és egész jól megvagyok ....már nem szívom a gázt csak a ....... muhahaha XD ja és nagy ívbe leszarom h ki mit gondol rólam ...:) én bátran felmerem vállalni magam..:)
milyen filmet nézel?
hát nemtudom mi számít károsszenvedélynek ,cigizni nem cigizek egy ideje már....nem vagyok tőle nyugodtabb sőt büdös is....régen pedig nagyon oda voltam érte...
inni szoktam néha bár most miota szedem a gyógyszereket ritkábban...és kevesebbet jóval....régen punk koromba még a kannás bort is megittam 😀 ahoz képest már kispista vagyok asszem...:D
régen....úgy 13 éves koromba szívtam el az első füves cigimet....aztán jött minden goa partyk évekig tralala még a heroint is kipróbáltam 2 szer vagy 3 szor azt hiszem....öngyujtóutántöltő gázt is szívtunk dunaparton......szóval elég sok káros szenvedélyem volt....káros szenvedélyem h sokszor ülök a gép elött és nem csinálok semmit...:) most 24 éves vagyok melózok és egész jól megvagyok ....már nem szívom a gázt csak a ....... muhahaha XD ja és nagy ívbe leszarom h ki mit gondol rólam ...:) én bátran felmerem vállalni magam..:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 12:50hány éves vagy kedves?
hány éves vagy kedves?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 12:13http://www.youtube.com/watch?v=NqQNHxhSCxA
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 12:01tegnap este néztem egy kis ketrecharcot mig itt nem volt senki, ultimate fighting, terapom szokta nézni tv-ben.Régen dozsoja volt és volt tanitványa is.
pl itt egy: ufc
http://www.youtube.com/watch?v=LPo17eF9MBQ
tegnap este néztem egy kis ketrecharcot mig itt nem volt senki, ultimate fighting, terapom szokta nézni tv-ben.Régen dozsoja volt és volt tanitványa is.
pl itt egy: ufc
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:56hallod lola....nem hagynám ki XD
hallod lola....nem hagynám ki XD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:56tudom...:)
tudom...:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:55fenn van youtube-on, megnézem a drága miatt
fenn van youtube-on, megnézem a drága miatt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:55az nem hangzik rosszul
az nem hangzik rosszul
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:54ilyen dolgokkal nem foglalkozok, nekem a multiorgazmust kell megtanulnom férfi létemre
ilyen dolgokkal nem foglalkozok, nekem a multiorgazmust kell megtanulnom férfi létemre
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:52ha más nem utazzatok asztrál...vagy asztrál szexeljetek XD
ha más nem utazzatok asztrál...vagy asztrál szexeljetek XD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:49mondtam neki utazzunk el
eddig régen Angliába vagy Franciaországba akart menni, de én lebeszéltem, illetve utóbbit ajánlottam, mondtam menjünk Ninne-be
mondtam neki utazzunk el
eddig régen Angliába vagy Franciaországba akart menni, de én lebeszéltem, illetve utóbbit ajánlottam, mondtam menjünk Ninne-be
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:46http://www.port.hu/a_le_meg_a_lola_lola_rennt/pls/fi/films.film_page?i_film_id=13466
lola ha van léd megoszthatnád velünk :DD
http://www.port.hu/a_le_meg_a_lola_lola_rennt/pls/fi/films.film_page?i_film_id=13466
lola ha van léd megoszthatnád velünk :DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:45meg elment mozizni
meg elment mozizni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:44és volt egy bisztrója is
és volt egy bisztrója is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:44hogy én mit hittem lolaról mikor megtudtam hogy fél évig kolázni akar azt gondolom senki nem tudja
hogy én mit hittem lolaról mikor megtudtam hogy fél évig kolázni akar azt gondolom senki nem tudja
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:43mutasd meg a filmet nekem
mutasd meg a filmet nekem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:40én kedves antidepit szedek....meg nyugtatókat...
nem azért írtam mert gond lenne...sőt én jókat szoktam derülni a bejegyzéseiden
várjuk várjuk gyere lola volt egy ilyen film is csak nem onnan van a név választás ?
én kedves antidepit szedek....meg nyugtatókat...
nem azért írtam mert gond lenne...sőt én jókat szoktam derülni a bejegyzéseiden
várjuk várjuk gyere lola volt egy ilyen film is csak nem onnan van a név választás ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:37én gyógyszereket, de nem önszántamból, majd le lesznek csökkentve, általában csak hangulatkiegyenlitőt szoktam, legjobb a semmit nem szedek
te mit szedsz kedves?
én az olvasmányaim hatására vagyok ilyen, na meg ilyen a természetem, vagy lehet azt is mondani a lelkem
de várom ide lola barátnőmet is
én gyógyszereket, de nem önszántamból, majd le lesznek csökkentve, általában csak hangulatkiegyenlitőt szoktam, legjobb a semmit nem szedek
te mit szedsz kedves?
én az olvasmányaim hatására vagyok ilyen, na meg ilyen a természetem, vagy lehet azt is mondani a lelkem
de várom ide lola barátnőmet is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:24mit szedsz 😀 ?
mit szedsz 😀 ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:24kortefa te kész vagy XD
kortefa te kész vagy XD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 11:11:DDD
jól elvagytok...
:DDD
jól elvagytok...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 09:56jaj lola
veled lesz a baj nem velem, akkor mit csináljak
következő válasz: tütütütütütütütü
a többit már tényleg neked kell kitöltened.
lo be la???
Kit szeressek drága?
na téged nem szerelemmel szeretlek, ugye ezt tudjuk.Tudod van ami kettőnk kis barátsága.Bizalom és elfogadás.Megegyeztünk nem?
jaj lola
veled lesz a baj nem velem, akkor mit csináljak
következő válasz: tütütütütütütütü
a többit már tényleg neked kell kitöltened.
lo be la???
Kit szeressek drága?
na téged nem szerelemmel szeretlek, ugye ezt tudjuk.Tudod van ami kettőnk kis barátsága.Bizalom és elfogadás.Megegyeztünk nem?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 20:32figyelj, Isten egy szóval szeretet, mindenkiben ott van a belső fény, amit megvalósithat, nevezzük ezt szeretetnek is, ennél fontosabb szó nincs is
én szeretelek és pont.
figyelj, Isten egy szóval szeretet, mindenkiben ott van a belső fény, amit megvalósithat, nevezzük ezt szeretetnek is, ennél fontosabb szó nincs is
én szeretelek és pont.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.15., 19:19Spell! Én ezt a szót,hogy :"szeretlek" csak egy embernek mondom.Az nem Te vagy ,úgyhogy ezért nem is mondom...az ilyen mondatokat mellőzd légyszi..
Spell! Én ezt a szót,hogy :"szeretlek" csak egy embernek mondom.Az nem Te vagy ,úgyhogy ezért nem is mondom...az ilyen mondatokat mellőzd légyszi..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 18:37Na jóéjt lola
Szép estét és reggelt.NEm tudom mi van most veled.Igyál teát.
Na jóéjt lola
Szép estét és reggelt.NEm tudom mi van most veled.Igyál teát.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 18:36juj lola
ne is menj el innen, látom gyakran vagy fenn
megegyeztünk abban hogy mi szeretjük egymást?
juj lola
ne is menj el innen, látom gyakran vagy fenn
megegyeztünk abban hogy mi szeretjük egymást?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 18:23lola
Elmehetnénk nyáron Baselbe, rokonokhoz, szállást állnám én, még 1 vagy 2 ember jöhetne, kéne egy kocsi, én meg minimális pénzzel beszálnék, vagy 1 hétig.
lola
Elmehetnénk nyáron Baselbe, rokonokhoz, szállást állnám én, még 1 vagy 2 ember jöhetne, kéne egy kocsi, én meg minimális pénzzel beszálnék, vagy 1 hétig.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 18:21te dolgod a sértődés, magadról sos legyél rossz véleménnyel
te dolgod a sértődés, magadról sos legyél rossz véleménnyel
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.15., 18:20Idézet tőle: kortefami van Brendon csak nem megijjedtél egy őrülttől?
Hogy vagy, mi újság veled?
Én lehet hülye vagyok, de nem szoktam ijedős lenni. És ezzel a beszélgetést befejezettnek tekintem.
Idézet tőle: kortefami van Brendon csak nem megijjedtél egy őrülttől?
Én lehet hülye vagyok, de nem szoktam ijedős lenni. És ezzel a beszélgetést befejezettnek tekintem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 18:16lola
én eredetileg ugy kerültem ide hogy neki akartam volna itt segitséget kérni, illetve amiben tudtam segiteni másoknak, mert akkor már kijöttem egy hosszabb depis időszakomból. Nemigen kedveltek. A romboló emberkét én itt személyesen ismertem. Hogy most itt mennyire kedvelnek nem tudom, lényeg hogy mi ugye? szeretjük egymást.
lola
én eredetileg ugy kerültem ide hogy neki akartam volna itt segitséget kérni, illetve amiben tudtam segiteni másoknak, mert akkor már kijöttem egy hosszabb depis időszakomból. Nemigen kedveltek. A romboló emberkét én itt személyesen ismertem. Hogy most itt mennyire kedvelnek nem tudom, lényeg hogy mi ugye? szeretjük egymást.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 18:05mi van Brendon csak nem megijjedtél egy őrülttől?
mi van Brendon csak nem megijjedtél egy őrülttől?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 18:01a pszichiáterem az orvostanhallgatóknak akikkel beszélgetnem kellett ugy mutatott be hogy én egy különleges eset vagyok, ma már idáig eljjutottam
lola még el se búcsúztál tőlem és nem látlak itt, tudod milyen fontos ez nekem, ha még emlékszel régről.
a pszichiáterem az orvostanhallgatóknak akikkel beszélgetnem kellett ugy mutatott be hogy én egy különleges eset vagyok, ma már idáig eljjutottam
lola még el se búcsúztál tőlem és nem látlak itt, tudod milyen fontos ez nekem, ha még emlékszel régről.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 17:34féltestvérem. Nem is köszönt, mert azt papirra nem irta le, hanem csak elment mellettünk.
féltestvérem. Nem is köszönt, mert azt papirra nem irta le, hanem csak elment mellettünk.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 17:33itt vagyok.Lotus Ryu Jiu Jitsu
itt vagyok.Lotus Ryu Jiu Jitsu