Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Napszemü ne buj el a szép neved mögé, gyere ide dumcsizni.

nem annyira, rosszak velem is tortentek(terapom szokta mondani hogy igazsagtalansagot mas ellenünk nem tehet, se forditva), de nem szenvedek, nincsenek fajdalmaim, nem kesergek, csak a narkos barataimat szoktam neha sirni, meg ilyenkor feltestveremet aki sokaig narkozott eleg aktivan, és sajnalom hogy meghalt, hianyzik, de mar lehet hogy ujjaszuletett, erre is szoktam gondolni, meg hogy barataimnak ne legyen semmi baja, mert a kolanal, meg heroinnal tartanak.Nekem ennyi keservesem van, egyebkent egy boldog fiatal vagyok, baratokkal, viszonylag normalis csaladdal, van egy tesom.Én eletkeptelennek ereztem magam és ongyilkossagot kisereltem meg erre valaszul.Milyen zuzodasok?

lola ma sincs jo napod?

mutass milyen zeneket hallgatsz, rajongo vagyok

Nem is tudom. Olyan ez, tudod, mint múltból a löket. A múltam tele van zúzódásokkal. és szerintem az szeretné, ha segítséget kérnék... Bár magamat nem érzem most annyira életképtelennek. De mégis. nem tudom érthető e...

én járok hipnoterápiára egy ideje. van egy macskam.az enyem sem komplikalt csak nincs iskolam, és eddig sem vegeztem semmit.én is már rég találkoztam barátokkal, de azok mindig vannak ha kiakarok mozdulni, mert 1,5 évig nem jöttek hozzam.Vannak kozel allo személyek hozzam.Volt egy paranoid skizofren féltestverem igy egy másabb nezopontbol is ismerem a betegseget.En emlekszek mindenre, de megszoktak vadolni hogy olyanokat tette , illetve viselkedtem ami nem is volt.

Picit bovebben, betegsged van vagy csak segitseget keronek jottel, netan segiteni vagy ismerkedni?

Ja, az én életem nem ilyen bonyulult. nem járok orvoshoz jelenleg. Van 3 macskám, két kutyám, és egy hónapja nem láttam a családom kívül embert. Nem mindig emlékszek dolgokra. Hátennyi.

Én most skizoaffektivzavarral, egyébként voltam már depis, volt már bipoláris és skizofrén diagnozisom is.Jelenleg egy mániás periodust elek at hivatalosan.Nekem volt egy rohamom 2007-ben azota latogatom a pszichiatriat, eddig osszesen hetszer.Volt ket ongyilkossagi kiserletem is amit sikeresen tuleltem.Beszélgetni, segiteni és neha segitsget kérni vagyok itt.Szivesen ismerkedek barkivel, de ne is igyekszek keppesegeimhez merten gyorsan szerelni tetszesem kedvere.

Mutatkozz be előbb Te! Miért vagy Körtefa?

Kedves Napszemű bemutatkozol? netan?

Szia, üdv leányzó.

Sziasztok! 🙂

sikerem nem lesz, de mar annak is orulnek ha az az iskola amibe szeretnek jarni elindul jovore is, amit iden abba kellett hagynom korhaz miatt.

lola , neked milyen most a munkad?

tudom annál nincs rosszabb hát sok sikert

bármit, mindegy, csak ne kelljen 16 orat itthon ulni

mit csinálnál szívesen? én is most ien gagyi hostess melot csinálok de jobb mint a semmi

most skypeolok tesommal, nem tudok munkát magmnak,ha lenne valami elfogadnám, munkaugyibn 5 év alatt be voltam jelentkezve de sose adtak, én kerestem is, de nem találtam magamnak valót

elbeszélgetek én magamba is..:D

dehogynem!!tuti kellesz!!:)

én elszeretnék, de nincs hova, még az egyetemnél ,meg máshol se, meg külföldön vannak tesómék ott sem, nem kellek sehova

kortefa gyere vissza itt mindenki uncsiiii legalább neked van humorérzéked....:D

nem akarsz elmenni dolgozni ?

én igyekszek erőszakmentességet gyakorolni, harmóniában élek, és ha lehet szeretek szenvedélymentességben leledzeni vagy csak szimplán Krishnára gondolni vagy olvasni szent vagy spirituális könyveket

hová  tűnt a humor ? csak egymás lehúzása megy....

n

kezd szappanoperához hasoblítani 😀

uncsi már itt..

na jól van tudom már kit szeretsz te, és nem engem

mélyülj el a szivedben

Ha tudnád ,hogy Brendon mennyire nem agressszív...ő tökéletes.

látod.veled lesz a baj.nem en vagyok agressziv.

Idézet tőle: kortefa

ugy érzem Brendon mi nem tudnánk együtt bulizni...

Ki a facom akar veled bulizni? 

ugy érzem Brendon mi nem tudnánk együtt bulizni, ha neked ez már kóros

jelenleg abba egy skizo tünet sem jelentkezik, olvassál a skizofrénával kapcsolatban negativ vagy pozitiv tünetekről

és mi van a mantrámmal, bejön? irjak mást?

Ja igen,én már csak ilyen bunkó vagyok,de nem azért vagyok itt hogy megfeleljek neked,vagy spellnek,és nem is unaloműzés céljából...csak egy dolog miatt. Ha tudnád,amit már itt mindenki,akkor megértenéd a reakcióm erre a sok sületlenségre ,amit spell írogat.Egyébként nem szedek semmit,csak C-vitamint.Pánikbeteg voltam ,szimplán ennyi..

?

tetszik a mantra

ő nem szed semmit

úgy látom lolának nem vagy a szíve csücske....vagy csak ilyen mogorva alapból a stílusa? lola szeded a gyógyszereid ?:))) jolvanna csak viccelek ám ,bár ahogy észrevettem nem vagy humorodnál...én csak unaloműzésként vagyok itt....

hát mindenki itthagyott

lola gyere ide itt vagyok, mi nem veszünk össze

hogy is volt az elején?

nekem csak egy plüss napocskám van

neked van plüss állatod?

Nem reagálok,befejeztem.

nem nem, de te sem fáradz el

szeretnék egy plüss állatot az ágyamba

Spell! Fejezd már be..szándékosan idegesítesz??

ja...kicsit száraz...le kellene vizelni.Nem látom hogy szórnád a poénokat...

jaj lolácska, hát mi is lehetünk párok, ying és yang puha kemény(forditva lesz tudomásom szerint)

megnéztem a filmet, jó benne a női főszereplő és jó a zenéje és érdekes film.

üdv lolita

remélem neked is és nem vagy az a sértődős fajta 😉

szia lola igen én vicces vagyok 🙂 szerencsére van humorom..:)

help88 ! ugye viccesnek tartod magad?? Én úgy gondolom,ti jobban elvagytok egymással,ugyanaz a mentalitás,ugyanaz a "gondolkodás.." vagy mi....