Beszélgetések
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.12.19., 08:08gergely: hát kicsit tükör, is a világ mindig..
ez a kijelentésed, nem találékoztál itt értelmes emberrel.. Én Pl elég sokkal találkoztam itt. Igaz ők nem nyilatkoztatnak iyleneket ki, és nem sértegetnek ezáltal egy egész közösséget.
cseppet provokatív vagy, és bántó. Nem tudom ettől mit remélsz, de ha segítőnek hívod magad, akkor építőnek kéne lenni javarészt, nem rombolónak.
bár nekem teljesen rejtély ez a mazochizmus, ha ilyen véleménnyel vagy az itteni közegről, miért jössz??
gergely: hát kicsit tükör, is a világ mindig..
ez a kijelentésed, nem találékoztál itt értelmes emberrel.. Én Pl elég sokkal találkoztam itt. Igaz ők nem nyilatkoztatnak iyleneket ki, és nem sértegetnek ezáltal egy egész közösséget.
cseppet provokatív vagy, és bántó. Nem tudom ettől mit remélsz, de ha segítőnek hívod magad, akkor építőnek kéne lenni javarészt, nem rombolónak.
bár nekem teljesen rejtély ez a mazochizmus, ha ilyen véleménnyel vagy az itteni közegről, miért jössz??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.18., 19:06http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/aranyketrec.pdf
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.18., 13:39fáradt voltam nagyon....kaptam egy utolsó esélyt,de nem ronthatom el...
fáradt voltam nagyon....kaptam egy utolsó esélyt,de nem ronthatom el...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.18., 11:50ma nem mentem be dolgozni...
ma nem mentem be dolgozni...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.18., 05:43Idézet tőle: LuciannIdézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Én Zsolt írásait szeretem olvasni. Nagyon értelmes. 🙂
hát nemtom ... még nem találkoztam itt értelmes emberrel sajnos 🙁 (vagyis egy féllel kb)
Idézet tőle: LuciannIdézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
hát nemtom ... még nem találkoztam itt értelmes emberrel sajnos 🙁 (vagyis egy féllel kb)
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2012.12.17., 23:11Idézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Idézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2012.12.17., 23:08Idézet tőle: GergelyBp - volt GegeIdézet tőle: NapszemüIdézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Szia Gege, olvastam az adatlapod, nagyon bírom a hozzáállásod, brutál vagy! 😀
köszi, és ha még tudnád h mindezek mellett milyen k jól nézek ki .... csajok csípnek ám keményen ( na jó, olykor fiúk is ...)
"( na jó, olykor fiúk is ...)"-:D 😀 😀
Idézet tőle: GergelyBp - volt GegeIdézet tőle: NapszemüIdézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
köszi, és ha még tudnád h mindezek mellett milyen k jól nézek ki .... csajok csípnek ám keményen ( na jó, olykor fiúk is ...)
"( na jó, olykor fiúk is ...)"-:D 😀 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 21:25Idézet tőle: NapszemüIdézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Idézet tőle: NapszemüIdézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Idézet tőle: Napszemü ekkor: 2012.12.17., 21:19Most nekem is kedvem szottyant kitenni saját képet, de az mind facebookos oda meg ezer éve nem megyek fel magándolgok miatt
Most nekem is kedvem szottyant kitenni saját képet, de az mind facebookos oda meg ezer éve nem megyek fel magándolgok miatt
Idézet tőle: Napszemü ekkor: 2012.12.17., 21:18Idézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Idézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 21:17sziasztok, en mentem
sziasztok, en mentem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 21:11jaj ilyet ne irj lolanak, en csak tancba szeretnem vinni, de mar arra is kapos, hapogos lesz
mindegyiket toroltek, attol fuggot
jaj ilyet ne irj lolanak, en csak tancba szeretnem vinni, de mar arra is kapos, hapogos lesz
mindegyiket toroltek, attol fuggot
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 21:06Idézet tőle: kortefavolt itt nekem vagy 9 felhasznalonevem is mar
ja értem, hát az se rossz 🙂
és mitől függ h melyik voltál egy bizonyos névvel? mindegyikhez kapcsolódott valami?
Lolának meg hiánya van, ahogy látom, de az enyémet tuti nem kapja meg ....
Idézet tőle: kortefavolt itt nekem vagy 9 felhasznalonevem is mar
ja értem, hát az se rossz 🙂
és mitől függ h melyik voltál egy bizonyos névvel? mindegyikhez kapcsolódott valami?
Lolának meg hiánya van, ahogy látom, de az enyémet tuti nem kapja meg ....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 20:53volt itt nekem vagy 9 felhasznalonevem is mar
volt itt nekem vagy 9 felhasznalonevem is mar
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 20:52lola
sok ez a sexualitas benned.Nem?
lola
sok ez a sexualitas benned.Nem?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 20:39Idézet tőle: lolaTörődjön veled a 220!!! A hányinger kerülget tőled,undorító állatfajta vagy,és idejössz bosszantani az amúgy sem egészséges embereket. Ha unatkozol,játssz a pöcsöddel,már ha van...és ne szólj hozzám!!
jaj Lola, úgy cejetlek ... csessze meg senki nem segít helyre tenni az asztalomat, hát bekattanok ... aztán tényeg jövök ide majd sorstársnak egy másik néven.
Idézet tőle: lolaTörődjön veled a 220!!! A hányinger kerülget tőled,undorító állatfajta vagy,és idejössz bosszantani az amúgy sem egészséges embereket. Ha unatkozol,játssz a pöcsöddel,már ha van...és ne szólj hozzám!!
jaj Lola, úgy cejetlek ... csessze meg senki nem segít helyre tenni az asztalomat, hát bekattanok ... aztán tényeg jövök ide majd sorstársnak egy másik néven.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.17., 20:37Törődjön veled a 220!!! A hányinger kerülget tőled,undorító állatfajta vagy,és idejössz bosszantani az amúgy sem egészséges embereket. Ha unatkozol,játssz a pöcsöddel,már ha van...és ne szólj hozzám!!
Törődjön veled a 220!!! A hányinger kerülget tőled,undorító állatfajta vagy,és idejössz bosszantani az amúgy sem egészséges embereket. Ha unatkozol,játssz a pöcsöddel,már ha van...és ne szólj hozzám!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 20:29Idézet tőle: kortefaszia help
lola
nekem nem is irsz?
és nekem Lola ?? 🙁 azlrt nekem is kell ám a törődés ...
Idézet tőle: kortefaszia help
lola
nekem nem is irsz?
és nekem Lola ?? 🙁 azlrt nekem is kell ám a törődés ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 20:29Idézet tőle: kortefaen vagyok Gege
hogy mi? mármint te vagy Spell nevű valaki ? é szal ő ki vagy? vagy akkor te ki vagy? és még ki vagy? és amúgy miért vagy ennyien? mi a különbség?
Idézet tőle: kortefaen vagyok Gege
hogy mi? mármint te vagy Spell nevű valaki ? é szal ő ki vagy? vagy akkor te ki vagy? és még ki vagy? és amúgy miért vagy ennyien? mi a különbség?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 20:09szia help
lola
nekem nem is irsz?
szia help
lola
nekem nem is irsz?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 20:06kitartást és erőt kívánok mindenkinek sziasztok!
kitartást és erőt kívánok mindenkinek sziasztok!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 20:05🙁 szomorú itt egyesek állapota
🙁 szomorú itt egyesek állapota
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:47en vagyok Gege
en vagyok Gege
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:46jaj lola
nekem meg hianyoztal es mindennap nezem itt vagy-e, azert en a kolanal beporgok, es en is nagyon aggodtam erted mert bentrol nem lehet semmit tenni, van nekem eleg ismerosom aki tud segiteni ha bajban vagyok es masnak kell segitenem valahogy
most ugy elmosolyodtam ezen, nekem a szivem csucske vagy, tudod egy jaina azt szeretne ha mindenki a baratja lenne, de te kulonleges vagy ha ezt nem is eszleled, a valdi lola, nem a tudod ki, az mas ugy
jaj lola
nekem meg hianyoztal es mindennap nezem itt vagy-e, azert en a kolanal beporgok, es en is nagyon aggodtam erted mert bentrol nem lehet semmit tenni, van nekem eleg ismerosom aki tud segiteni ha bajban vagyok es masnak kell segitenem valahogy
most ugy elmosolyodtam ezen, nekem a szivem csucske vagy, tudod egy jaina azt szeretne ha mindenki a baratja lenne, de te kulonleges vagy ha ezt nem is eszleled, a valdi lola, nem a tudod ki, az mas ugy
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:38Idézet tőle: lolaSpell! Csak hogy tisztán láss: amikor bekerültél a kórházba,mert valami hasonló állapotban voltál mint most,itt én aggódtam a legjobban ,és mindenkitől kérdezgettem hogy hogy lehetne megtudni,mi van veled,még Eszternek is írtam és mindíg néztem a facebook oldaladat,hogy egyáltalán élsz -e még...és talán én örültem a legjobban amikor visszajöttél...és tessék.Ezt műveled itt velem cserébe...Igazán csalódtam benned.
de most ki itt a Spell? és mi történt vele ?
Idézet tőle: lolaSpell! Csak hogy tisztán láss: amikor bekerültél a kórházba,mert valami hasonló állapotban voltál mint most,itt én aggódtam a legjobban ,és mindenkitől kérdezgettem hogy hogy lehetne megtudni,mi van veled,még Eszternek is írtam és mindíg néztem a facebook oldaladat,hogy egyáltalán élsz -e még...és talán én örültem a legjobban amikor visszajöttél...és tessék.Ezt műveled itt velem cserébe...Igazán csalódtam benned.
de most ki itt a Spell? és mi történt vele ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:37Idézet tőle: kortefaen kedvelem, nekem zsivany hianyzik innen, na o itt mindenkit uberel.Csak kicsit fura most vele a kapcsolatom.Szegenynek vege lett a hazassaga.
volt hazassága? na de hogy ? hát ez se semmi ... fene gondolta volna
Idézet tőle: kortefaen kedvelem, nekem zsivany hianyzik innen, na o itt mindenkit uberel.Csak kicsit fura most vele a kapcsolatom.Szegenynek vege lett a hazassaga.
volt hazassága? na de hogy ? hát ez se semmi ... fene gondolta volna
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.12.17., 19:37Spell! Csak hogy tisztán láss: amikor bekerültél a kórházba,mert valami hasonló állapotban voltál mint most,itt én aggódtam a legjobban ,és mindenkitől kérdezgettem hogy hogy lehetne megtudni,mi van veled,még Eszternek is írtam és mindíg néztem a facebook oldaladat,hogy egyáltalán élsz -e még...és talán én örültem a legjobban amikor visszajöttél...és tessék.Ezt műveled itt velem cserébe...Igazán csalódtam benned.
Spell! Csak hogy tisztán láss: amikor bekerültél a kórházba,mert valami hasonló állapotban voltál mint most,itt én aggódtam a legjobban ,és mindenkitől kérdezgettem hogy hogy lehetne megtudni,mi van veled,még Eszternek is írtam és mindíg néztem a facebook oldaladat,hogy egyáltalán élsz -e még...és talán én örültem a legjobban amikor visszajöttél...és tessék.Ezt műveled itt velem cserébe...Igazán csalódtam benned.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:21en kedvelem, nekem zsivany hianyzik innen, na o itt mindenkit uberel.Csak kicsit fura most vele a kapcsolatom.Szegenynek vege lett a hazassaga.
en kedvelem, nekem zsivany hianyzik innen, na o itt mindenkit uberel.Csak kicsit fura most vele a kapcsolatom.Szegenynek vege lett a hazassaga.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:18Azért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Azért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:15Brendon
Nem udvarlok lolanak, van nekem kivel foglalkoznom, most csak unnepi pihenomet tartom.Zaklatni meg nem szoktam, mert baratomnak vallom, akivel szeretek itt csevereszni nehanapjan.
Brendon
Nem udvarlok lolanak, van nekem kivel foglalkoznom, most csak unnepi pihenomet tartom.Zaklatni meg nem szoktam, mert baratomnak vallom, akivel szeretek itt csevereszni nehanapjan.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:13latod lola, mar megint hapogtal
latod lola, mar megint hapogtal
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:13neki van csaladja, amit illik tiszteletben tartani, mondjuk Frank Zappa absztinens volt, azaz nem ivott es ellenezte is, egyszer azt mondta hogy a soor miatt verekednek a focistadionokban, meg ilyenek, szoval en kb 1 evig 3,4 havonta 1 vagy ket sort csak hogy mutassak nekik, mert nem ismertek egyetemen a jobbfajtakat, en meg regen az osszeset amit lehetet kapni beultem veluk inni egy uveggel, egyebkent nem ittam semmit.Nekem peldakepem volt igy abbahagytam, na meg mar akkor i tudtam hivatkozni a keleti vallasokra, mert akkor is erdekeltek csak nem kezdtem bele.
neki van csaladja, amit illik tiszteletben tartani, mondjuk Frank Zappa absztinens volt, azaz nem ivott es ellenezte is, egyszer azt mondta hogy a soor miatt verekednek a focistadionokban, meg ilyenek, szoval en kb 1 evig 3,4 havonta 1 vagy ket sort csak hogy mutassak nekik, mert nem ismertek egyetemen a jobbfajtakat, en meg regen az osszeset amit lehetet kapni beultem veluk inni egy uveggel, egyebkent nem ittam semmit.Nekem peldakepem volt igy abbahagytam, na meg mar akkor i tudtam hivatkozni a keleti vallasokra, mert akkor is erdekeltek csak nem kezdtem bele.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:13🙂
🙂
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.12.17., 19:09Idézet tőle: kortefahello
na de ne igy, nem szokott koztunk feszultseg lenni lolval, igaz? csak neha elkezd hapogni
Te szoktál hápogni. Minden nőbe szerelmes vagy, pedig nem is ismersz egyet sem. Mindegy neked, csak nőből legyen. És amit te művelsz, az a zaklatás fogalmát bőségesen kimeríti. Udvarolni -zaklatni két teljesen különböző dolog. Tudom, most válaszolsz majd egy értelmetlen vagy több értelmetlen mondattal, de igazából nem érdekel.
Idézet tőle: kortefahello
na de ne igy, nem szokott koztunk feszultseg lenni lolval, igaz? csak neha elkezd hapogni
Te szoktál hápogni. Minden nőbe szerelmes vagy, pedig nem is ismersz egyet sem. Mindegy neked, csak nőből legyen. És amit te művelsz, az a zaklatás fogalmát bőségesen kimeríti. Udvarolni -zaklatni két teljesen különböző dolog. Tudom, most válaszolsz majd egy értelmetlen vagy több értelmetlen mondattal, de igazából nem érdekel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:09nézz a búrán kívülre is kedves kortefa.....csak AKARNI kell! ne a lolával foglalkozz sztem neki ott a Brendon 🙂
nézz a búrán kívülre is kedves kortefa.....csak AKARNI kell! ne a lolával foglalkozz sztem neki ott a Brendon 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:07hello
hello
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 19:05Jó estét jó szurkolást ! 🙂
Jó estét jó szurkolást ! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 18:24lola
ez a te dalod - Steve Vai - Frank
http://www.youtube.com/watch?v=rpj95pioSFg
kacsazapparol szol
lola
ez a te dalod - Steve Vai - Frank
http://www.youtube.com/watch?v=rpj95pioSFg
kacsazapparol szol
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 17:47hol vagy lola?
te megnezted a filmet?
hol vagy lola?
te megnezted a filmet?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:42én most 24 leszek pár nap mulva, o 10 evvel volt nalam idosebb es 30 eves korban lassan mar 4 eve halt meg. Nem kozoltek velem.Mondjuk o eleg zarkozott volt, nem volt joba a rokonaival, apukam meg azt se tudja ki volt a mestere, csak azt hogy feher volt(feltetelezem taoista).Rokonaibol, meg apumbol sem tudok egy szot sem kihuzni, nem is nyaggatok senkit, orizem emleket.
én most 24 leszek pár nap mulva, o 10 evvel volt nalam idosebb es 30 eves korban lassan mar 4 eve halt meg. Nem kozoltek velem.Mondjuk o eleg zarkozott volt, nem volt joba a rokonaival, apukam meg azt se tudja ki volt a mestere, csak azt hogy feher volt(feltetelezem taoista).Rokonaibol, meg apumbol sem tudok egy szot sem kihuzni, nem is nyaggatok senkit, orizem emleket.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:37Idézet tőle: kortefaén is ismerek heroinfüggőt akimár nem drogozik csak alakalom adtan, jon hogy na mi van kell drog, majd en adagolom, a herointol elajulhatsz, kozponti idegrendszerre hat, mondom , minek az neked, meg hogy ne drogozz, aztan mondja hogy jottel ide, hogy jovok ide, mondom boldgosagban, atbuliztunk egy estet aztan megegyeztunk nem drogozik, de ezt biztosra nem lehet venni
féltestvérem paranoid skizofren volt es Rsiperdal Consta-t kapott, amit most en kapok, marihuanat elegge sokat drogozott, tobbit nem tudom, Europaban Finnorszagon kivul mindenhol volt, o ilyen utazo volt.
értem, hát akkor ez így elég rejtélyes, nem?
szegényke ... és te mennyi idős vagy? és ő mennyi volt í?
Idézet tőle: kortefaén is ismerek heroinfüggőt akimár nem drogozik csak alakalom adtan, jon hogy na mi van kell drog, majd en adagolom, a herointol elajulhatsz, kozponti idegrendszerre hat, mondom , minek az neked, meg hogy ne drogozz, aztan mondja hogy jottel ide, hogy jovok ide, mondom boldgosagban, atbuliztunk egy estet aztan megegyeztunk nem drogozik, de ezt biztosra nem lehet venni
féltestvérem paranoid skizofren volt es Rsiperdal Consta-t kapott, amit most en kapok, marihuanat elegge sokat drogozott, tobbit nem tudom, Europaban Finnorszagon kivul mindenhol volt, o ilyen utazo volt.
értem, hát akkor ez így elég rejtélyes, nem?
szegényke ... és te mennyi idős vagy? és ő mennyi volt í?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:10én is ismerek heroinfüggőt akimár nem drogozik csak alakalom adtan, jon hogy na mi van kell drog, majd en adagolom, a herointol elajulhatsz, kozponti idegrendszerre hat, mondom , minek az neked, meg hogy ne drogozz, aztan mondja hogy jottel ide, hogy jovok ide, mondom boldgosagban, atbuliztunk egy estet aztan megegyeztunk nem drogozik, de ezt biztosra nem lehet venni
én is ismerek heroinfüggőt akimár nem drogozik csak alakalom adtan, jon hogy na mi van kell drog, majd en adagolom, a herointol elajulhatsz, kozponti idegrendszerre hat, mondom , minek az neked, meg hogy ne drogozz, aztan mondja hogy jottel ide, hogy jovok ide, mondom boldgosagban, atbuliztunk egy estet aztan megegyeztunk nem drogozik, de ezt biztosra nem lehet venni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:04Idézet tőle: kortefaegyszerüen csak megfulladt az otthonaban, vagy a gyogyszerhez lesz koze amit kapott, vagy az epilepsziajahoz vagy csak ugy magatol
a drogtol sose volt komolyabb baja, komolyan nyomta a konnyu drogokat, kemenyet csak legfeljebb kiprobalas szintjeig, de vagy 7 evet vegig drogozott, foleg marihuana, ami vagy segitett a betegsegen vagy rosszabb volt tole.
Én dobom is ki a gyogyszereket mert felek toluk, legagalabbis az erostol.
miért, miket szedsz?
hát az a fulladás meg tényleg elég sok gyógyszertől lehet ... és ha csak könnyűeket nyomott, akkor meg hogy került annyira mélyre? hát tudtam én 7-8 éve vénásan drogozóról is ...
Idézet tőle: kortefaegyszerüen csak megfulladt az otthonaban, vagy a gyogyszerhez lesz koze amit kapott, vagy az epilepsziajahoz vagy csak ugy magatol
a drogtol sose volt komolyabb baja, komolyan nyomta a konnyu drogokat, kemenyet csak legfeljebb kiprobalas szintjeig, de vagy 7 evet vegig drogozott, foleg marihuana, ami vagy segitett a betegsegen vagy rosszabb volt tole.
miért, miket szedsz?
hát az a fulladás meg tényleg elég sok gyógyszertől lehet ... és ha csak könnyűeket nyomott, akkor meg hogy került annyira mélyre? hát tudtam én 7-8 éve vénásan drogozóról is ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 21:01egyszerüen csak megfulladt az otthonaban, vagy a gyogyszerhez lesz koze amit kapott, vagy az epilepsziajahoz vagy csak ugy magatol
egyszerüen csak megfulladt az otthonaban, vagy a gyogyszerhez lesz koze amit kapott, vagy az epilepsziajahoz vagy csak ugy magatol
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 20:59Idézet tőle: kortefaén elszeretnék, de nincs hova, még az egyetemnél ,meg máshol se, meg külföldön vannak tesómék ott sem, nem kellek sehova
milyen területen akarnál dolgozni? és mi a baj amúgy konkrétan? mennyi idős vagysz,?
Idézet tőle: kortefaén elszeretnék, de nincs hova, még az egyetemnél ,meg máshol se, meg külföldön vannak tesómék ott sem, nem kellek sehova
milyen területen akarnál dolgozni? és mi a baj amúgy konkrétan? mennyi idős vagysz,?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.16., 20:56Idézet tőle: kortefanem annyira, rosszak velem is tortentek(terapom szokta mondani hogy igazsagtalansagot mas ellenünk nem tehet, se forditva), de nem szenvedek, nincsenek fajdalmaim, nem kesergek, csak a narkos barataimat szoktam neha sirni, meg ilyenkor feltestveremet aki sokaig narkozott eleg aktivan, és sajnalom hogy meghalt, hianyzik, de mar lehet hogy ujjaszuletett, erre is szoktam gondolni, meg hogy barataimnak ne legyen semmi baja, mert a kolanal, meg heroinnal tartanak.Nekem ennyi keservesem van, egyebkent egy boldog fiatal vagyok, baratokkal, viszonylag normalis csaladdal, van egy tesom.Én eletkeptelennek ereztem magam és ongyilkossagot kisereltem meg erre valaszul.Milyen zuzodasok?
uhhhh, de konkrétan a drogba halt bele a féltesód? az kemény ... 🙁
annyira keményen nyomta vagy valami más vitte el ?
Idézet tőle: kortefanem annyira, rosszak velem is tortentek(terapom szokta mondani hogy igazsagtalansagot mas ellenünk nem tehet, se forditva), de nem szenvedek, nincsenek fajdalmaim, nem kesergek, csak a narkos barataimat szoktam neha sirni, meg ilyenkor feltestveremet aki sokaig narkozott eleg aktivan, és sajnalom hogy meghalt, hianyzik, de mar lehet hogy ujjaszuletett, erre is szoktam gondolni, meg hogy barataimnak ne legyen semmi baja, mert a kolanal, meg heroinnal tartanak.Nekem ennyi keservesem van, egyebkent egy boldog fiatal vagyok, baratokkal, viszonylag normalis csaladdal, van egy tesom.Én eletkeptelennek ereztem magam és ongyilkossagot kisereltem meg erre valaszul.Milyen zuzodasok?
uhhhh, de konkrétan a drogba halt bele a féltesód? az kemény ... 🙁
annyira keményen nyomta vagy valami más vitte el ?