Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

gergely: hát kicsit tükör, is a világ mindig..

ez a kijelentésed, nem találékoztál itt értelmes emberrel.. Én Pl elég sokkal találkoztam itt. Igaz ők nem nyilatkoztatnak iyleneket ki, és nem sértegetnek ezáltal egy egész közösséget.

cseppet provokatív vagy, és bántó. Nem tudom ettől mit remélsz, de ha segítőnek hívod magad, akkor építőnek kéne lenni javarészt, nem rombolónak.

bár nekem teljesen rejtély ez a mazochizmus, ha ilyen véleménnyel vagy az itteni közegről, miért  jössz??

Jó8 mindnkinek!

http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/aranyketrec.pdf

fáradt voltam nagyon....kaptam egy utolsó esélyt,de nem ronthatom el...

help! hogy-hogy? mi a baj?

ma nem mentem be dolgozni...

Idézet tőle: Luciann

Idézet tőle: GergelyBp - volt Gege

Azért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂

Én Zsolt írásait szeretem olvasni. Nagyon értelmes. 🙂 

hát nemtom ... még nem találkoztam itt értelmes emberrel sajnos 🙁  (vagyis egy féllel kb)

Azért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂

Én Zsolt írásait szeretem olvasni. Nagyon értelmes. 🙂 

Idézet tőle: Napszemü

Szia Gege, olvastam az adatlapod, nagyon bírom a hozzáállásod, brutál vagy! 😀

köszi, és ha még tudnád h mindezek mellett milyen k jól nézek ki .... csajok csípnek ám keményen ( na jó, olykor fiúk is ...)

"( na jó, olykor fiúk is ...)"-:D 😀 😀 

Idézet tőle: Napszemü

köszi, és ha még tudnád h mindezek mellett milyen k jól nézek ki .... csajok csípnek ám keményen ( na jó, olykor fiúk is ...)

Most nekem is kedvem szottyant kitenni saját képet, de az mind facebookos oda meg ezer éve nem megyek fel magándolgok miatt

sziasztok, en mentem

jaj ilyet ne irj lolanak, en csak tancba szeretnem vinni, de mar arra is kapos, hapogos lesz

mindegyiket toroltek, attol fuggot

Idézet tőle: kortefa

volt itt nekem vagy 9 felhasznalonevem is mar

ja értem, hát az se rossz 🙂

és mitől függ h melyik voltál egy bizonyos névvel? mindegyikhez kapcsolódott valami?

Lolának meg hiánya van, ahogy látom, de az enyémet tuti nem kapja meg ....  

volt itt nekem vagy 9 felhasznalonevem is mar

lola

sok ez a sexualitas benned.Nem?

Idézet tőle: lola

Törődjön veled a 220!!! A hányinger kerülget tőled,undorító állatfajta vagy,és idejössz bosszantani az amúgy sem egészséges embereket. Ha unatkozol,játssz a pöcsöddel,már ha van...és ne szólj hozzám!!

jaj Lola, úgy cejetlek ... csessze meg senki nem segít helyre tenni az asztalomat, hát bekattanok ... aztán tényeg jövök ide majd sorstársnak egy másik néven.

Törődjön veled a 220!!! A hányinger kerülget tőled,undorító állatfajta vagy,és idejössz bosszantani az amúgy sem egészséges embereket. Ha unatkozol,játssz a pöcsöddel,már ha van...és ne szólj hozzám!!

szia help

lola

nekem nem is irsz?

és nekem Lola ?? 🙁  azlrt nekem is kell ám a törődés ...

en vagyok Gege

hogy mi? mármint te vagy Spell nevű valaki ? é szal ő ki vagy? vagy akkor te ki vagy? és még ki vagy? és amúgy miért vagy ennyien? mi a különbség? 

szia help

lola

nekem nem is irsz?

🙂 szia help..

kitartást és erőt kívánok mindenkinek sziasztok!

🙁 szomorú itt egyesek állapota

en vagyok Gege

jaj lola

nekem meg hianyoztal es mindennap nezem itt vagy-e, azert en a kolanal beporgok, es en is nagyon aggodtam erted mert bentrol nem lehet semmit tenni, van nekem eleg ismerosom aki  tud segiteni ha bajban vagyok es masnak kell segitenem valahogy

most ugy elmosolyodtam ezen, nekem a szivem csucske vagy, tudod egy jaina azt szeretne ha mindenki a baratja lenne, de te kulonleges vagy ha ezt nem is eszleled, a valdi lola, nem a tudod ki, az mas ugy

Idézet tőle: lola

Spell! Csak hogy tisztán láss: amikor bekerültél a kórházba,mert valami hasonló állapotban voltál mint most,itt én aggódtam a legjobban ,és mindenkitől kérdezgettem hogy hogy lehetne megtudni,mi van veled,még Eszternek is írtam és mindíg néztem a facebook oldaladat,hogy egyáltalán élsz -e még...és talán én örültem a legjobban amikor visszajöttél...és tessék.Ezt műveled itt velem cserébe...Igazán csalódtam benned.

de most ki itt a Spell? és mi történt vele ? 

en kedvelem, nekem zsivany hianyzik innen, na o itt mindenkit uberel.Csak kicsit fura most vele a kapcsolatom.Szegenynek vege lett a hazassaga.

volt hazassága? na de hogy ? hát ez se semmi ... fene gondolta volna

Spell! Csak hogy tisztán láss: amikor bekerültél a kórházba,mert valami hasonló állapotban voltál mint most,itt én aggódtam a legjobban ,és mindenkitől kérdezgettem hogy hogy lehetne megtudni,mi van veled,még Eszternek is írtam és mindíg néztem a facebook oldaladat,hogy egyáltalán élsz -e még...és talán én örültem a legjobban amikor visszajöttél...és tessék.Ezt műveled itt velem cserébe...Igazán csalódtam benned.

en kedvelem, nekem zsivany hianyzik innen, na o itt mindenkit uberel.Csak kicsit fura most vele a kapcsolatom.Szegenynek vege lett a hazassaga.

Brendon

Nem udvarlok lolanak, van nekem kivel foglalkoznom, most csak unnepi pihenomet tartom.Zaklatni meg nem szoktam, mert baratomnak vallom, akivel szeretek itt csevereszni nehanapjan.

latod lola, mar megint hapogtal

neki van csaladja, amit illik tiszteletben tartani, mondjuk Frank Zappa absztinens volt, azaz nem ivott es ellenezte is, egyszer azt mondta hogy a soor miatt verekednek a focistadionokban, meg ilyenek, szoval en kb 1 evig 3,4 havonta 1 vagy ket sort csak hogy mutassak nekik, mert nem ismertek egyetemen a jobbfajtakat, en meg regen az osszeset amit lehetet kapni beultem veluk inni egy uveggel, egyebkent nem ittam semmit.Nekem peldakepem volt igy abbahagytam, na meg mar akkor i tudtam hivatkozni a keleti vallasokra, mert akkor is erdekeltek csak nem kezdtem bele.

🙂

Na én léptem..további jó agymenést mindenkinek...

hello

na de ne igy, nem szokott koztunk feszultseg lenni lolval, igaz? csak neha elkezd hapogni

Te szoktál hápogni. Minden nőbe szerelmes vagy, pedig nem is ismersz egyet sem. Mindegy neked, csak nőből legyen. És amit te művelsz, az a zaklatás fogalmát bőségesen kimeríti. Udvarolni -zaklatni két teljesen különböző dolog. Tudom, most válaszolsz majd egy értelmetlen vagy több értelmetlen mondattal, de igazából nem érdekel.

nézz a búrán kívülre is kedves kortefa.....csak AKARNI kell! ne a lolával foglalkozz sztem neki ott a Brendon 🙂

hello

na de ne igy, nem szokott koztunk feszultseg lenni lolval, igaz? csak neha elkezd hapogni

Jó estét jó szurkolást ! 🙂

lola

ez a te dalod - Steve Vai - Frank

http://www.youtube.com/watch?v=rpj95pioSFg

kacsazapparol szol

hol vagy lola?

te megnezted a filmet?

én most 24 leszek pár nap mulva, o 10 evvel volt nalam idosebb es 30 eves korban lassan mar 4 eve halt meg. Nem kozoltek velem.Mondjuk o eleg zarkozott volt, nem volt joba a rokonaival, apukam meg azt se tudja ki volt a mestere, csak azt hogy feher volt(feltetelezem taoista).Rokonaibol, meg apumbol sem tudok egy szot sem kihuzni, nem is nyaggatok senkit, orizem emleket.

én is ismerek heroinfüggőt akimár nem drogozik csak alakalom adtan, jon hogy na mi van kell drog, majd en adagolom, a herointol elajulhatsz, kozponti idegrendszerre hat, mondom , minek az neked, meg hogy ne drogozz, aztan mondja hogy jottel ide, hogy jovok ide, mondom boldgosagban, atbuliztunk egy estet aztan megegyeztunk nem drogozik, de ezt biztosra nem lehet venni

féltestvérem paranoid skizofren volt es Rsiperdal Consta-t kapott, amit most en kapok, marihuanat elegge sokat drogozott, tobbit nem tudom, Europaban Finnorszagon kivul mindenhol volt, o ilyen utazo volt.

értem, hát akkor ez így elég rejtélyes, nem?

szegényke ... és te mennyi idős vagy? és ő mennyi volt í?

én is ismerek heroinfüggőt akimár nem drogozik csak alakalom adtan, jon hogy na mi van kell drog, majd en adagolom, a herointol elajulhatsz, kozponti idegrendszerre hat, mondom , minek az neked, meg hogy ne drogozz, aztan mondja hogy jottel ide, hogy jovok ide, mondom boldgosagban, atbuliztunk egy estet aztan megegyeztunk nem drogozik, de ezt biztosra nem lehet venni

féltestvérem paranoid skizofren volt es Rsiperdal Consta-t kapott, amit most en kapok, marihuanat elegge sokat drogozott, tobbit nem tudom, Europaban Finnorszagon kivul mindenhol volt, o ilyen utazo volt.

egyszerüen csak megfulladt az otthonaban, vagy a gyogyszerhez lesz koze amit kapott, vagy az epilepsziajahoz vagy csak ugy magatol

a drogtol sose volt komolyabb baja, komolyan nyomta a konnyu drogokat, kemenyet csak legfeljebb kiprobalas szintjeig, de vagy 7 evet vegig drogozott, foleg marihuana, ami vagy segitett a betegsegen vagy rosszabb volt tole.

Én dobom is ki a gyogyszereket mert felek toluk, legagalabbis az erostol.

miért, miket szedsz? 

hát az a fulladás meg tényleg elég sok gyógyszertől lehet ... és ha csak könnyűeket nyomott, akkor meg hogy került annyira mélyre? hát tudtam én 7-8 éve vénásan drogozóról is ...

egyszerüen csak megfulladt az otthonaban, vagy a gyogyszerhez lesz koze amit kapott, vagy az epilepsziajahoz vagy csak ugy magatol

a drogtol sose volt komolyabb baja, komolyan nyomta a konnyu drogokat, kemenyet csak legfeljebb kiprobalas szintjeig, de vagy 7 evet vegig drogozott, foleg marihuana, ami vagy segitett a betegsegen vagy rosszabb volt tole.

Én dobom is ki a gyogyszereket mert felek toluk, legagalabbis az erostol.

én elszeretnék, de nincs hova, még az egyetemnél ,meg máshol se, meg külföldön vannak tesómék ott sem, nem kellek sehova

milyen területen akarnál dolgozni? és mi a baj amúgy konkrétan? mennyi idős vagysz,?

nem annyira, rosszak velem is tortentek(terapom szokta mondani hogy igazsagtalansagot mas ellenünk nem tehet, se forditva), de nem szenvedek, nincsenek fajdalmaim, nem kesergek, csak a narkos barataimat szoktam neha sirni, meg ilyenkor feltestveremet aki sokaig narkozott eleg aktivan, és sajnalom hogy meghalt, hianyzik, de mar lehet hogy ujjaszuletett, erre is szoktam gondolni, meg hogy barataimnak ne legyen semmi baja, mert a kolanal, meg heroinnal tartanak.Nekem ennyi keservesem van, egyebkent egy boldog fiatal vagyok, baratokkal, viszonylag normalis csaladdal, van egy tesom.Én eletkeptelennek ereztem magam és ongyilkossagot kisereltem meg erre valaszul.Milyen zuzodasok?

uhhhh, de konkrétan a drogba halt bele a féltesód? az kemény ... 🙁

annyira keményen nyomta vagy valami más vitte el ?