Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:53skizofrénia az milyen? egyáltalán nem tűnsz betegnek !!!! Szerintem nem is vagy az :)) Hú Te is vega vagy?! komolyaan?Dejó én nem bírom h lemészárolják az álltaokat plusz vallásilag sem támogatom.Szerintem minden élőlény egyenlő!!
skizofrénia az milyen? egyáltalán nem tűnsz betegnek !!!! Szerintem nem is vagy az :)) Hú Te is vega vagy?! komolyaan?Dejó én nem bírom h lemészárolják az álltaokat plusz vallásilag sem támogatom.Szerintem minden élőlény egyenlő!!
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.21., 18:51Emma, ez teljesen normális szerintem, én mióta az eszemet tudom, szokott szólni a fejemben a zene.
Emma, ez teljesen normális szerintem, én mióta az eszemet tudom, szokott szólni a fejemben a zene.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:50köszönöm delia0
van hobbid 🙂 ? mit szeretsz csinálni 🙂 ?
kortefa en buddhista vagyok es köszi a bokot megnezem feltetlen az oldalt en hiszek a fejlodesben kiteljesedesben.
köszönöm delia0
van hobbid 🙂 ? mit szeretsz csinálni 🙂 ?
kortefa en buddhista vagyok es köszi a bokot megnezem feltetlen az oldalt en hiszek a fejlodesben kiteljesedesben.
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.21., 18:49Igen dhamma, én vagyok a képen. Bár már régi, vagy 4-5 éves biztos van. Én skizofrénia diagnózissal élek, bár nem mindig fogadom el hogy beteg lennék.
Igen dhamma, én vagyok a képen. Bár már régi, vagy 4-5 éves biztos van. Én skizofrénia diagnózissal élek, bár nem mindig fogadom el hogy beteg lennék.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:48:)) köszi dhamma 🙂 te is naggyon kedves lehetsz 🙂
:)) köszi dhamma 🙂 te is naggyon kedves lehetsz 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:47az jo hogy vega vagy
Emma ez a Florence and the machine jo zene
az jo hogy vega vagy
Emma ez a Florence and the machine jo zene
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:46keleti vallasok, index ki van itt buddhista? neha szoktam ott forumozni, a tobbit nem talaom ertelmesnek, de ott is megy neha a hulyeseg.En hindu lennek vagy mifene, de igyekszem gyakorolni.Meditalok rendszeresen.Szeretem a spiritualitast meg a vallast.Gyere az indexre is, vannak ott is jo fej emberek es lehet tanulni egymastol vagy csak siman elbeszelgetni.Igazan szep lany vagy.
keleti vallasok, index ki van itt buddhista? neha szoktam ott forumozni, a tobbit nem talaom ertelmesnek, de ott is megy neha a hulyeseg.En hindu lennek vagy mifene, de igyekszem gyakorolni.Meditalok rendszeresen.Szeretem a spiritualitast meg a vallast.Gyere az indexre is, vannak ott is jo fej emberek es lehet tanulni egymastol vagy csak siman elbeszelgetni.Igazan szep lany vagy.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:45en is vega vagyok :))
en is vega vagyok :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:44a betegségek is érdekelnek de főleg mert én nem hiszek a betegségekben csak a gyógyulásban boldogságban! 🙂
a betegségek is érdekelnek de főleg mert én nem hiszek a betegségekben csak a gyógyulásban boldogságban! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:43majd a nyuszi fog veled foglalkozni delia
majd a nyuszi fog veled foglalkozni delia
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:43szia delia0 hu de szép neved van bocsánatot kérek csak most láttam hogy te köszöntöttél először ez kedves tőled.kedves lány lehetsz:)
nemember talán te vagy a képen?de szép szemed van!
kortefa en vagyok a kepen igaz nem mostani a kep meg regebben egy fotos keszitette...mar nem igy nezek ki 🙂 engem minden erdekel foleg a keleti vallasok meditacio minden ami a boldogsaggal kapcsolatos :))
szia delia0 hu de szép neved van bocsánatot kérek csak most láttam hogy te köszöntöttél először ez kedves tőled.kedves lány lehetsz:)
nemember talán te vagy a képen?de szép szemed van!
kortefa en vagyok a kepen igaz nem mostani a kep meg regebben egy fotos keszitette...mar nem igy nezek ki 🙂 engem minden erdekel foleg a keleti vallasok meditacio minden ami a boldogsaggal kapcsolatos :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:37dhamma, én kiestem a kosárból?
dhamma, én kiestem a kosárból?
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.21., 18:35huhh, zavarba jöttem... 😀 jaj... 😀 na mindegy. köszönöm a dícséretet 🙂
Én most egész jól vagyok 🙂 Én többnyire inkább a skizofrénia topikba írogatok.
huhh, zavarba jöttem... 😀 jaj... 😀 na mindegy. köszönöm a dícséretet 🙂
Én most egész jól vagyok 🙂 Én többnyire inkább a skizofrénia topikba írogatok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:33szia nemember
nagyon szép a képed!
képzeld tök véletlen lyukadtam ki itt aztán szimpi lett és bereggeltem 🙂
hogy vagytok,meséljetek 🙂
szia nemember
nagyon szép a képed!
képzeld tök véletlen lyukadtam ki itt aztán szimpi lett és bereggeltem 🙂
hogy vagytok,meséljetek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:30gyere nyugodtan, csak nem te vagy a kepen.En is 24 eves vagyok.En debreceni, ha ismerkedni szeretnel.nekem van egy kis betegsegem skizoaffektivzavar(mania), de nem veszes.Gyogyulast kivanok neked.Hogy akadtal ra erre a honlapra? Es mi erdekel igy konkretabban?En reggebben kb 4 eve mindig osszeakartam, az uzemelteton kivul, jonni valamilen furcsa betegsegben pl skizo,- szenvedo emberrel.De senkit nem erdekeltem komolyabban, de par baratom ismersom azert mar van innen akivel barmirol szivesen elbeszelgetek.Neked van vallasod?
gyere nyugodtan, csak nem te vagy a kepen.En is 24 eves vagyok.En debreceni, ha ismerkedni szeretnel.nekem van egy kis betegsegem skizoaffektivzavar(mania), de nem veszes.Gyogyulast kivanok neked.Hogy akadtal ra erre a honlapra? Es mi erdekel igy konkretabban?En reggebben kb 4 eve mindig osszeakartam, az uzemelteton kivul, jonni valamilen furcsa betegsegben pl skizo,- szenvedo emberrel.De senkit nem erdekeltem komolyabban, de par baratom ismersom azert mar van innen akivel barmirol szivesen elbeszelgetek.Neked van vallasod?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:27szia kedves kortefa
koszonom kerdesed,egy kis nathat leszamitva remekul erzem magam. remelem ti is jol vagytok.ismerkedni nezelodni jottem 🙂
szia kedves kortefa
koszonom kerdesed,egy kis nathat leszamitva remekul erzem magam. remelem ti is jol vagytok.ismerkedni nezelodni jottem 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:24jajj körtefaa, megszakadok rajtad :DDD
jajj körtefaa, megszakadok rajtad :DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:19szia dhamma
hogy smint? mi jaratban? kedelyallapotod normalis?
szia dhamma
hogy smint? mi jaratban? kedelyallapotod normalis?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:17hát szia 🙂
hát szia 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:16Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:09en most epp Frank Zappa-t.ujra elovettem hallgatni, azaz geprol.modjal meg, meghhalgatom oket.
en most epp Frank Zappa-t.ujra elovettem hallgatni, azaz geprol.modjal meg, meghhalgatom oket.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 18:00milyen zeneket szeretsz Emma?
dhamma is idejohet beszelgetni ha mar bejelentkezett
milyen zeneket szeretsz Emma?
dhamma is idejohet beszelgetni ha mar bejelentkezett
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 17:59regen nagyon sok zenet hallgattam, szinte fuggtem rajta, es nekem ez is volt a mentsvaram, ezert sokszor dudoltam is magamban, meg halottam is, nekem ezzel nem volt soha semmilyen gondom
regen nagyon sok zenet hallgattam, szinte fuggtem rajta, es nekem ez is volt a mentsvaram, ezert sokszor dudoltam is magamban, meg halottam is, nekem ezzel nem volt soha semmilyen gondom
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 14:55Idézet tőle: nememberhopp, válaszoltam... na mindegy már 😀
:DDD
Idézet tőle: nememberhopp, válaszoltam... na mindegy már 😀
:DDD
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.21., 14:54hát, valamikor van, valamikor nincs betegségtudatom... de régen egyáltalán nem volt. 2005-ben és 2010-ben voltam kórházban, egyik alkalommal sem volt betegségbelátásom. azóta valamennyi kialakult, de ilyen hol előjön-hol eltűnik jelleggel. én nem arra gyanakodtam, hogy bennem lenne a hiba, az orvosaim szerint jól kialakult téveszmerendszereket építettem fel...
hát, valamikor van, valamikor nincs betegségtudatom... de régen egyáltalán nem volt. 2005-ben és 2010-ben voltam kórházban, egyik alkalommal sem volt betegségbelátásom. azóta valamennyi kialakult, de ilyen hol előjön-hol eltűnik jelleggel. én nem arra gyanakodtam, hogy bennem lenne a hiba, az orvosaim szerint jól kialakult téveszmerendszereket építettem fel...
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.21., 14:40én nem a melankóliában szenvedő, hanem a melankólikus természetű emberről írtam, olvass figyelmesebben. tessék, te pszichológia professzora, tanulj pszichológiai alapokat http://www.ektf.hu/hefoppalyazat/pszielmal/hippokratszgalnosz_vrmrskleti_tipolgija.html
én nem a melankóliában szenvedő, hanem a melankólikus természetű emberről írtam, olvass figyelmesebben. tessék, te pszichológia professzora, tanulj pszichológiai alapokat http://www.ektf.hu/hefoppalyazat/pszielmal/hippokratszgalnosz_vrmrskleti_tipolgija.html
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 13:19gyors a géped/id
gyors a géped/id
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 13:18Idézet tőle: nememberolyasmi mint a depresszió, csak enyhébb, viszont tovább tart (hosszú évekig sok esetben)... szerintem ezt csak azért találták ki, hogy ezzel a szóval, beteggé tudják tenni az egyébként nem beteg, csupán melankólikus alkatú embereket...
látjátok, h mennyire elkelne ide egy kis szakmai szemlélet is? olykor akkora sületlenségeket olvasok, h az nem emberi ... Apropó, láttál te már melankóliában szenvedő embert? nem hiszem, de nem is kívánom ...
Idézet tőle: nememberolyasmi mint a depresszió, csak enyhébb, viszont tovább tart (hosszú évekig sok esetben)... szerintem ezt csak azért találták ki, hogy ezzel a szóval, beteggé tudják tenni az egyébként nem beteg, csupán melankólikus alkatú embereket...
látjátok, h mennyire elkelne ide egy kis szakmai szemlélet is? olykor akkora sületlenségeket olvasok, h az nem emberi ... Apropó, láttál te már melankóliában szenvedő embert? nem hiszem, de nem is kívánom ...
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.21., 12:29olyasmi mint a depresszió, csak enyhébb, viszont tovább tart (hosszú évekig sok esetben)... szerintem ezt csak azért találták ki, hogy ezzel a szóval, beteggé tudják tenni az egyébként nem beteg, csupán melankólikus alkatú embereket...
olyasmi mint a depresszió, csak enyhébb, viszont tovább tart (hosszú évekig sok esetben)... szerintem ezt csak azért találták ki, hogy ezzel a szóval, beteggé tudják tenni az egyébként nem beteg, csupán melankólikus alkatú embereket...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 12:17nemember, mi az a disztimia?
nemember, mi az a disztimia?
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.21., 11:54Kb tíz éve kezdődött, mély depresszióval.. Aztán fokozatosan, 1-2 év alatt, belecsúsztam erős pszichózisba... Én csak a depressziót ismertem el, akkor valóban nagyon mélyen benne voltam, nagyon szenvedtem lelkileg...
Kb tíz éve kezdődött, mély depresszióval.. Aztán fokozatosan, 1-2 év alatt, belecsúsztam erős pszichózisba... Én csak a depressziót ismertem el, akkor valóban nagyon mélyen benne voltam, nagyon szenvedtem lelkileg...
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.21., 11:50bocsánat, lemaradt egy "ok".. tehát azt akartam írni, hogy ÉN nem vagyok sem depis sem disztímiás...
bocsánat, lemaradt egy "ok".. tehát azt akartam írni, hogy ÉN nem vagyok sem depis sem disztímiás...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 11:40tapasztaltam már én is azokat a durva dolgokat... nem fogom abbahagyni a gyógyszert, várok arra, hogy kijöjjenek az új generációsok és akkor majd váltani szeretnék a kevesebb mellékhatás érdekében.
tapasztaltam már én is azokat a durva dolgokat... nem fogom abbahagyni a gyógyszert, várok arra, hogy kijöjjenek az új generációsok és akkor majd váltani szeretnék a kevesebb mellékhatás érdekében.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 11:25Idézet tőle: Mobid2Emma, erre: " ezért jelentkeztem be az új orvoshoz, aki szerint rekurrens depressziósként akár életem végéig is szednem kell a gyógyszeremet."
Az a válaszom, hogy én egyszer szoktam le a gyógyszerröl és én is visszaestem.
Nekem életem végéig szedni kell! Mondjuk én skizofrén vagyok...
hát most őszintén? sajnos kb semmi esély nincs arra h azt valamikor is abba hagyhatod 🙁 bocs ha nyers vagyok, de nem szeretem kápráztatni az embereket, inkább az igazság, és ez tapasztalat, igen sok emebertől. Amint abba hagyták, elég durva dolgok jöttek ki szinte mindnél sajnos.
Idézet tőle: Mobid2Emma, erre: " ezért jelentkeztem be az új orvoshoz, aki szerint rekurrens depressziósként akár életem végéig is szednem kell a gyógyszeremet."
hát most őszintén? sajnos kb semmi esély nincs arra h azt valamikor is abba hagyhatod 🙁 bocs ha nyers vagyok, de nem szeretem kápráztatni az embereket, inkább az igazság, és ez tapasztalat, igen sok emebertől. Amint abba hagyták, elég durva dolgok jöttek ki szinte mindnél sajnos.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 10:33Emma, erre: " ezért jelentkeztem be az új orvoshoz, aki szerint rekurrens depressziósként akár életem végéig is szednem kell a gyógyszeremet."
Emma, erre: " ezért jelentkeztem be az új orvoshoz, aki szerint rekurrens depressziósként akár életem végéig is szednem kell a gyógyszeremet."
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 07:49mar megint beteg vagyok nem hiszem el..
mar megint beteg vagyok nem hiszem el..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.20., 20:45kaptam uj telota munka is jol megy kicsit megfaztsm az csak a bajom kopp kopp szep es okos lany vok:)))
kaptam uj telota munka is jol megy kicsit megfaztsm az csak a bajom kopp kopp szep es okos lany vok:)))
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.12.20., 20:00Szerintem a paradox mimika nem ritka dolog. Sok embert ismerek, aki savanyú arckifejezéssel reagál egy vicces dologra, vagy valami mosolyfélére húzódik a szája, ha kellemetlen meglepetés éri.
Ezek szerint nálad elsőre sikerült eltalálni egy hatásos gyógyszert? Ez a ritkább eset.
Szerintem a paradox mimika nem ritka dolog. Sok embert ismerek, aki savanyú arckifejezéssel reagál egy vicces dologra, vagy valami mosolyfélére húzódik a szája, ha kellemetlen meglepetés éri.
Ezek szerint nálad elsőre sikerült eltalálni egy hatásos gyógyszert? Ez a ritkább eset.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.12.20., 19:44Kedves Emma!
Azt hiszem, amiket felsoroltál, az egy sima sablonszöveg, amit akkor ír az orvos, ha semmi nem jut az eszébe. 🙂 Ne aggódj!
Mit jelent, hogy többször próbáltál leszokni az antidepresszánsokról? Nem érzed hasznát, vagy nem tudsz szabadulni?
Kedves Emma!
Azt hiszem, amiket felsoroltál, az egy sima sablonszöveg, amit akkor ír az orvos, ha semmi nem jut az eszébe. 🙂 Ne aggódj!
Mit jelent, hogy többször próbáltál leszokni az antidepresszánsokról? Nem érzed hasznát, vagy nem tudsz szabadulni?
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.12.20., 19:42Nekem is írtak már rekurrens depressziót is, disztímiát is a papíromra, nem adok a szavukra, szerintem nem vagy sem depis sem disztímiás... Nyugi, ha figyelmed orientált, alakilag ép, akkor messze vagy még a skizofréniától 🙂 De egyébként én skizofrén vagyok, és hidd el, ezzel is együtt lehet élni, nem ez a vég. 🙂
Nekem is írtak már rekurrens depressziót is, disztímiát is a papíromra, nem adok a szavukra, szerintem nem vagy sem depis sem disztímiás... Nyugi, ha figyelmed orientált, alakilag ép, akkor messze vagy még a skizofréniától 🙂 De egyébként én skizofrén vagyok, és hidd el, ezzel is együtt lehet élni, nem ez a vég. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.20., 16:26lola
te miert kivansz 8-at mindenkinek?
lola
te miert kivansz 8-at mindenkinek?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.20., 16:24vot itt egy agorafobias, bipolaris, vackor nicknevvel, neha meg benez, de mar nem jar ide igazandibol, de regen gyakorta volt itt
vot itt egy agorafobias, bipolaris, vackor nicknevvel, neha meg benez, de mar nem jar ide igazandibol, de regen gyakorta volt itt
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2012.12.19., 08:46Idézet tőle: GergelyBp - volt GegeIdézet tőle: LuciannIdézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Én Zsolt írásait szeretem olvasni. Nagyon értelmes. 🙂
hát nemtom ... még nem találkoztam itt értelmes emberrel sajnos 🙁 (vagyis egy féllel kb)
Na jó lenne, ha elhúznál, de villám gyorsan! Egyáltalán mit keresel akkor itt? 😮 Bunkó!!! 😛
Idézet tőle: GergelyBp - volt GegeIdézet tőle: LuciannIdézet tőle: GergelyBp - volt GegeAzért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂
Én Zsolt írásait szeretem olvasni. Nagyon értelmes. 🙂
hát nemtom ... még nem találkoztam itt értelmes emberrel sajnos 🙁 (vagyis egy féllel kb)
Na jó lenne, ha elhúznál, de villám gyorsan! Egyáltalán mit keresel akkor itt? 😮 Bunkó!!! 😛