Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

skizofrénia az milyen? egyáltalán nem tűnsz betegnek !!!! Szerintem nem is vagy az :)) Hú Te is vega vagy?! komolyaan?Dejó én nem bírom h lemészárolják az álltaokat plusz vallásilag sem támogatom.Szerintem minden élőlény egyenlő!!

Emma, ez teljesen normális szerintem, én mióta az eszemet tudom, szokott szólni a fejemben a zene.

köszönöm delia0

van hobbid 🙂 ? mit szeretsz csinálni 🙂 ?

kortefa en buddhista vagyok es köszi a bokot megnezem feltetlen az oldalt en hiszek a fejlodesben kiteljesedesben.

én is vegetáriánus vagyok 🙂

Igen dhamma, én vagyok a képen. Bár már régi, vagy 4-5 éves biztos van. Én skizofrénia diagnózissal élek, bár nem mindig fogadom el hogy beteg lennék.

:)) köszi dhamma 🙂 te is naggyon kedves lehetsz 🙂

az jo hogy vega vagy

Emma ez a Florence and the machine jo zene

keleti vallasok, index ki van itt buddhista? neha szoktam ott forumozni, a tobbit nem talaom ertelmesnek, de ott is megy neha a hulyeseg.En hindu lennek vagy mifene, de igyekszem gyakorolni.Meditalok rendszeresen.Szeretem a spiritualitast meg a vallast.Gyere az indexre is, vannak ott is jo fej emberek es lehet tanulni egymastol vagy csak siman elbeszelgetni.Igazan szep lany vagy.

en is vega vagyok :))

a betegségek is érdekelnek de főleg mert én nem hiszek a betegségekben csak a gyógyulásban boldogságban! 🙂

majd a nyuszi fog veled foglalkozni delia

szia delia0 hu de szép neved van bocsánatot kérek csak most láttam hogy te köszöntöttél először ez kedves tőled.kedves lány lehetsz:) 

nemember talán te vagy a képen?de szép szemed van!

kortefa en vagyok a kepen igaz nem mostani a kep meg regebben egy fotos keszitette...mar nem igy nezek ki 🙂 engem minden erdekel foleg a keleti vallasok meditacio minden ami a boldogsaggal kapcsolatos :))

dhamma, én kiestem a kosárból?

huhh, zavarba jöttem... 😀 jaj... 😀 na mindegy. köszönöm a dícséretet 🙂

Én most egész jól vagyok 🙂 Én többnyire inkább a skizofrénia topikba írogatok.

szia nemember

nagyon szép a képed!

képzeld tök véletlen lyukadtam ki itt aztán szimpi lett és bereggeltem 🙂

hogy vagytok,meséljetek 🙂 

gyere nyugodtan, csak nem te vagy a kepen.En is 24 eves vagyok.En debreceni, ha ismerkedni szeretnel.nekem van egy kis betegsegem skizoaffektivzavar(mania), de nem veszes.Gyogyulast kivanok neked.Hogy akadtal ra erre a honlapra? Es mi erdekel igy konkretabban?En reggebben kb 4 eve mindig osszeakartam, az uzemelteton kivul, jonni valamilen furcsa betegsegben pl skizo,- szenvedo emberrel.De senkit nem erdekeltem komolyabban, de par baratom ismersom azert mar van innen akivel barmirol szivesen elbeszelgetek.Neked van vallasod?

Szia dhamma! Hogy találtál az oldalra?

szia kedves kortefa

koszonom kerdesed,egy kis nathat leszamitva remekul erzem magam. remelem ti is jol vagytok.ismerkedni nezelodni jottem 🙂

jajj körtefaa, megszakadok rajtad :DDD

szia dhamma

hogy smint? mi jaratban? kedelyallapotod normalis?

hát szia 🙂

Sziasztok!

en most epp Frank Zappa-t.ujra elovettem hallgatni, azaz geprol.modjal meg, meghhalgatom oket.

milyen zeneket szeretsz Emma?

dhamma is idejohet beszelgetni ha mar bejelentkezett

regen nagyon sok zenet hallgattam, szinte fuggtem rajta, es nekem ez is volt a mentsvaram, ezert sokszor dudoltam is magamban, meg halottam is, nekem ezzel nem volt soha semmilyen gondom

Abszolut normális!! 🙂

Idézet tőle: nemember

hopp, válaszoltam... na mindegy már 😀

:DDD

hát, valamikor van, valamikor nincs betegségtudatom... de régen egyáltalán nem volt. 2005-ben és 2010-ben voltam kórházban, egyik alkalommal sem volt betegségbelátásom. azóta valamennyi kialakult, de ilyen hol előjön-hol eltűnik jelleggel. én nem arra gyanakodtam, hogy bennem lenne a hiba, az orvosaim szerint jól kialakult téveszmerendszereket építettem fel... 

hopp, válaszoltam... na mindegy már 😀

én nem a melankóliában szenvedő, hanem a melankólikus természetű emberről írtam, olvass figyelmesebben. tessék, te pszichológia professzora, tanulj pszichológiai alapokat http://www.ektf.hu/hefoppalyazat/pszielmal/hippokratszgalnosz_vrmrskleti_tipolgija.html

gyors a géped/id

Idézet tőle: nemember

olyasmi mint a depresszió, csak enyhébb, viszont tovább tart (hosszú évekig sok esetben)... szerintem ezt csak azért találták ki, hogy ezzel a szóval, beteggé tudják tenni az egyébként nem beteg, csupán melankólikus alkatú embereket... 

látjátok, h mennyire elkelne ide egy kis szakmai szemlélet is? olykor akkora sületlenségeket olvasok, h az nem emberi ... Apropó, láttál te már melankóliában szenvedő embert? nem hiszem, de nem is kívánom ...

olyasmi mint a depresszió, csak enyhébb, viszont tovább tart (hosszú évekig sok esetben)... szerintem ezt csak azért találták ki, hogy ezzel a szóval, beteggé tudják tenni az egyébként nem beteg, csupán melankólikus alkatú embereket... 

nemember, mi az a disztimia?

De a depi elmúlt, a pszichotikus állapotok viszont fel-felbukkannak időnként...

Kb tíz éve kezdődött, mély depresszióval.. Aztán fokozatosan, 1-2 év alatt, belecsúsztam erős pszichózisba... Én csak a depressziót ismertem el, akkor valóban nagyon mélyen benne voltam, nagyon szenvedtem lelkileg... 

bocsánat, lemaradt egy "ok".. tehát azt akartam írni, hogy ÉN nem vagyok sem depis sem disztímiás...

tapasztaltam már én is azokat a durva dolgokat... nem fogom abbahagyni a gyógyszert, várok arra, hogy kijöjjenek az új generációsok és akkor majd váltani szeretnék a kevesebb mellékhatás érdekében.

Idézet tőle: Mobid2

Emma, erre: " ezért jelentkeztem be az új orvoshoz, aki szerint rekurrens depressziósként akár életem végéig is szednem kell a gyógyszeremet."

Az a válaszom, hogy én egyszer szoktam le a gyógyszerröl és én is visszaestem.

Nekem életem végéig szedni kell! Mondjuk én skizofrén vagyok...

hát most őszintén? sajnos kb semmi esély nincs arra h azt valamikor is abba hagyhatod 🙁 bocs ha nyers vagyok, de nem szeretem kápráztatni az embereket, inkább az igazság, és ez tapasztalat, igen sok emebertől. Amint abba hagyták, elég durva dolgok jöttek ki szinte mindnél sajnos.

Emma, erre: " ezért jelentkeztem be az új orvoshoz, aki szerint rekurrens depressziósként akár életem végéig is szednem kell a gyógyszeremet."

Az a válaszom, hogy én egyszer szoktam le a gyógyszerröl és én is visszaestem.

Nekem életem végéig szedni kell! Mondjuk én skizofrén vagyok...

mar megint beteg vagyok nem hiszem el.. 

Jó éjszakát mindenkinek.

kaptam uj telota munka  is jol megy kicsit megfaztsm az csak a bajom kopp kopp szep es okos lany vok:)))

Szerintem a paradox mimika nem ritka dolog. Sok embert ismerek, aki savanyú arckifejezéssel reagál egy vicces dologra, vagy valami mosolyfélére húzódik a szája, ha kellemetlen meglepetés éri.

Ezek szerint nálad elsőre sikerült eltalálni egy hatásos gyógyszert? Ez a ritkább eset.

Kedves Emma!

Azt hiszem, amiket felsoroltál, az egy sima sablonszöveg, amit akkor ír az orvos, ha semmi nem jut az eszébe. 🙂 Ne aggódj!

Mit jelent, hogy többször próbáltál leszokni az antidepresszánsokról? Nem érzed hasznát, vagy nem tudsz szabadulni?

Nekem is írtak már rekurrens depressziót is, disztímiát is a papíromra, nem adok a szavukra, szerintem nem vagy sem depis sem disztímiás... Nyugi, ha figyelmed orientált, alakilag ép, akkor messze vagy még a skizofréniától 🙂 De egyébként én skizofrén vagyok, és hidd el, ezzel is együtt lehet élni, nem ez a vég. 🙂

lola

te miert kivansz 8-at mindenkinek?

vot itt egy agorafobias, bipolaris, vackor nicknevvel, neha meg benez, de mar nem jar ide igazandibol, de regen gyakorta volt itt

vannak itt agorafóbiások, pánikosok is?

Idézet tőle: GergelyBp - volt Gege

Idézet tőle: Luciann

Idézet tőle: GergelyBp - volt Gege

Azért rájöttem a lényegre ... itt Brendon a legokosabb csávó, ez tök kétségtelen 🙂

Én Zsolt írásait szeretem olvasni. Nagyon értelmes. 🙂 

hát nemtom ... még nem találkoztam itt értelmes emberrel sajnos 🙁  (vagyis egy féllel kb)

Na jó lenne, ha elhúznál, de villám gyorsan! Egyáltalán mit keresel akkor itt? 😮 Bunkó!!! 😛