Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 64 / 202Következő
Idézet tőle: holdfény

Na most már a hócipőm tele van hogy mindenki törülgeti magát, jobb dolgotok nincs?

Hogy az unalom basszon meg mindenkit.

Most jót nevettem 😀

Szia Magamba Zárva.:-)

Hogy vagy?

Szia Holdfény! Köszönöm jól vagyok! Pihengetek wink

Na most már a hócipőm tele van hogy mindenki törülgeti magát, jobb dolgotok nincs?

Hogy az unalom basszon meg mindenkit.

Nehéz ezeket a reinkarnációkat követni, ugye Holdfény? laugh

😀

😀

Szia Holdfény!

Én nem szoktam ezt a szót használni, de nagyon praktikusnak tartom.

Én is örülök, hogy újra itt vagy köztünk.

Itt vagyok, csak nem ragyogok, mint a fekete szurok.

Róka (2.) ! Tudom, hogy még visszatérsz hozzánk!

Szép reggelt holdfény! Puszi!

MZ már megint mit törültél?

Jó lenne ha gondolatolvasó lennék.

Csak egy linket!

.

bocs hogy élek .....de ez az igazság..... 

velem a kutya se társalog...még józanul sem'

még mindig egy fene alkoholista +gyógyszerfüggű vagyok... Sad

Szia Holdfény!

Mi újság,egészséged?

Puszi

Néha én is érzem úgy, hogy szét vagyok esve, mondjuk most nem, de az vmi szörnyű állapot számomra. Amikor úgy érzem, hogy totál szét vagyok esve, inkább nem gondolkodom, aztán utána jobb szokott lenni.

Szia Magamba Zárva!

Köszönöm, mindig nagyon bírom a hozzászólásaid, csak sokszor törülted őket, sajnos.

Tudod Gombóc Artúrnak lőttek.:-)

Örülök hogy visszajöttél.:-)

Néha tetszik amit írok,aztán mégsem,önbizalom túltengés,és annak hiánya,fene sem érti hogy is van ez... 

Idézet tőle: Bori

Ennyire önfeláldozó vagy?

Áhh,a legkevésbé sem,viszont annál inkább szét vagyok csúszva az emúlt hetekben,teljesen értelmetlen dolgokba,helyzetekbe megyek bele,és fogalmam sincs hogy miért csinálom,csak úgy megtörténik.Néha az a legjobb ha nem csinálok semmit sem,csak hát az meg unalmas.

-

Ennyire önfeláldozó vagy?

Idézet tőle: Magamba Zárva

Kyra törölte magát! Hű unatkozó mártírként én is követem,mivel a fórum........ 😀

"mivel a fórum" addiktív,nem is gondoltam volna hogy ennyire. 😀

Sárgabögre görbegödre!

Na, ez van. Mit kezdjek magammal? Jobb a "börtön"? Mert a zártosztály, meg az intézetek, azok!

Megint alvás lesz. De már szinte fáj, napokig éjjel-nappal aludni néha.

Sajnos ez van már évek óta.

Jobb ötletem nincs.

Egyszer azt kaptam a fejemhez, hogy: "A FALAT FOGOD KAPARNI!"

Na gondolom ez attól jobb.

Én legjobbat akarom kihozni a búrából is meg magamból is. Most ezt ötleteltem össze. Szerintem jobb mint egész nap aludni. Azt tehetném még. 

Egyébként a statiusztikák alapján is, a szokásos forgalom van (ha nem több).

Valamint, dühönghetnék, "szenvedéseimet/energiáimat" italba fojthatnám, ezek helyett ez van.

Majd Eszter néni megmondja , ha lesz rá ideje , hogy jó-e így, vagy nem.

Kyra törölte magát! Hű unatkozó mártírként én is követem,mivel a fórum........ 😀

Idézet tőle: Zombori P.

Miért ilyen kihalt a BURA?

"Lehet", hogy dolgozik a többség. laugh

Mi a hipochondria? 😀

Tényleg beteg vagyok,kiírtak suliból is. 😀

Orvos írt fel mindent.

Ezért kérdeztem Andris. 😀

Rohadtul fáj a torkom.

ez egy alap hipochondria, amit ha nem tudatosítasz magadban akkor könnyen pánikbeteség lehet belőle 🙂

Tudom hogy nem ide való a téma,de egyszerűen nem tudtam máshol ezt megkérdezni,nem felvágásból(ez inkább ciki),csak érdekel,ha már anonim az oldal,

hogy szerintetek normális az,ha hőemelkedéssel maszturbálsz,utána meg felforrósodik a fejed,mintha megsütnék,és felmegy a lázad,a szíved nyom,és megiszol egy jó adag fájdalomcsillapítót?

Ha pedig lemegy,utána mégegyszer? Ez most idiótizmus,vagy fiatal véna?

https://www.youtube.com/watch?v=XRj3vAV5f2E

Köszi jól vagyok, és neked az eredméyek? Szedjél valami vitamint! Az csak jót tehet.

Szia Telihold! Te rokona vagy Holdfénynek? surprise 

Szia holdfény! Sziasztok!

indecision

Mi van veled,mit mondott a doki? 

Az élettöl kaptam már sok új esélyt....már a sokadikat.

De nem ugyanazokért a hibákért.

Na mind 1

A felhők felett mindig süt a nap.

Szép reggelt Holdfény!

Off

.

Hello michael, i want to play a game!

jó bunkó nagybátyád lehet...:(

próbálok továbblépni de valamiért kegyetlenűl nem megy de ezt majd a lógusommal kibogozzuk....:(

azért köszönöm...

peddig a nagybátyám....de mind1, ezen ma majdnem, nem tettem túl magam!

de mégis itt vagyok....és le kellene zárnom a múltat, és ami elmult elmult alapon csak a jelenre ill. a jövö felé nézni.....de sajna kegyetlenül nehezen megy....crying

vagy még mindig a múlt foszlányai közt élek abból próbálom építeni a saját kis elhaló világomat.....crying

mert minden buborék elöbb utóbb kipukkad ez az elmúlás rendje semmi sem tart örökké.......

Szia akbar.

sajnos igen 🙁

meg megzuhanok meg hamar felkapom a cukrost....ma pl majdnem hazamentem szölöszedésből mert a nagybátyám  kocsiját én vittem ki a szölöhegyre és amikor ő is vezette, mert vmiért haza kellett mennie, megjegyezte hogy ki ez a ......nem is tudom pontosan idézni, azt hiszem hogy: ki ez a görnyedt hátú aki vezette ...én beállitottam ahogy nekem jó (az ülést)és ez akkor nekem hirtelen annyira nem esett jól mintha késsel böködnék a lelkemet szval majden fogtam magam és hazamentem de nyeltem egy nagyot és nagy nehezen pont lesz.tam .....

amúgy nemzetközi hivatásos jogsim van B C D kategóriákkal meg PÁVII vel de mind 1 szépen kivittem az autót csak ez a beszólása nagyon  de nagyon rosszul esett.......:(

ott

akkor

Én is örülök! 

ElőzőOldal 64 / 202Következő