Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 192 / 202Következő

nah, hát akkor senki nem bánt senkit 😀

lola

remélem én sem bántottalak meg semmivel téged ha igen mondd el és bocsánatot kérek

van egy stilusom amit nem mindenki ért, de én nem bántok senkit

illetve előfordult már családon belül, amikor már nem értettek a kedves szóbol és elég erős fájdalmat okoztak és ha még további dolgokat is okozni akartak nekem amivel én nem értettem egyet hát belerugtam a lábába, de csak finoman, az önuralmat még akkor annyira nem gyakoroltam.de bocsánatot kértem utána.

De szólj ha bántottalak itt a neten verbálisan, vagy olyat csináltam veled ami neked rossz volt, mondjuk a pi..ás szöveg vagy vami. Mondd el mivel bántottaalak.Mert bennem, én ugy érzem már nincs olyan hogy bárkit is bántani tudnék.

Sziasztok!

Van egy elég jó új topik. Az egyik jó ismerősöm indította... Ha gondoljátok csatlakozzatok. Ide kéne egy szmájli, de a búrán lehet?? -.-

Biztos tudod mit csinálsz? És kivel? mármint tudod-e mit jelent nem bántani valakit.

Hová, hová, dohányozni a nagy teraszunkra, régen volt rajta húzódzkodó, most csak bordásfal van ott, de nem használom.Nagy házunk van, nagy terasszal.

Általában azt szoktam kivánni az embereknek, ha tehetem segitek nekik, mig erőm birja.

Szép életet Nekem? Miért hová mész? Nem akartalak bántani soha.Bocsi ha szomorú lettél.

Majd te eldöntöd hogy mik voltak a valós szándékaid, hogy bántani akartál-e engem vagy sem.Vagy egybet akartál...

Jó éjt.Jó nappalt.Jó napokat és szép életet kivánok neked.

Jó éjt mindenkinek!!!

Akk jó.

És miért írtad a többit? Én nem bántottalak.

Én az vagyok.

Én nem vagyok környezetvédő.

Egyébként a többit nem értem.

Brendon

gondolom van emailed, majd ott kéne beszélgetni a privát helyett

lola

Miért mással foglalkozol? unatkozol? szeretsz más életébe beleszólni és meghatározni hogy másnak hogy kéne amikor azt se tudod mit miért csinál?

tudod ha lappiramissal kezeltet iszol, akkor az ásványvizes palackkal nem szennyezed a környezedeted

de neked bébiásványviz kell

jó beszélgetést nektek, én lassan fekszek

Már itt vagy!:))

Nocsak... dehát.. dehát.. :((( brühühüüüüü  🙁   

Lappiramissal kezelt víz????Na ne szórakozz...Ha jól olvastam,te dohányzol...akkor nem mindegy már,milyen vizet iszol?Bírom,mindíg olyan papol az egészségről,aki nem él egészségesen.Én pl. nem iszom,nem kávézom,és nem dohányzom. Sportolok,ha tudok,bár mostanában nem sok időm van rá,de pl kólát szoktam inni néha..

lolám

szivesen lennék veled , én is egyedül vagyok, de szabályokat bekéne tartani, érted...

nem innánk ásványvizet, lappiramissal kezelt vizet innánk, lugositja vizet, jobb mint a lugositokészülék amit a csapra lehet szerelni, jobb minőségű viz amit a lugositó készülék készit meg a többi, és sokkal finmonabb az ize és egészségesebb, és sok ásványviznél jobb minőségű vizet lehet igy előállitani, és olcsóbb is, és környezetgazdaságos is

én kulacsban szoktam vinni magammal, ha vizet viszek az utra, akkor ezt szoktam többségében

szerezz be egyet magadnak

puszillak vagy öllellek, améket elfogadod hogy ne érezd magad olyan egyedül.

Olyan egyedül vagyok......:(((((

Nekem meg úgy vert a szívem egész éjjel..ma meg csalánteát ittam egész nap hogy lemenjen a vérnyomásom...időjárás..vagy mi fene...

én is keveset aludtam, reggelre még a fejem is megfájdult

Sziasztok.Bocsi hogy tegnap olyan voltam ,amilyen...sajnálom..elég szar éjszakám volt.

szegény lepkék....:(

készitek egy lepke gyűjteményt

hee?

a versemet kérdeztem hogy tetszik-e?

nekem vmiért nem hozza be alegujjabb hszt

mondtad hogy az ujakat kedveled

atti

tetszett a versem a topicban?

jó éjt

Jó éjt mindenkinek.. egyébként szerintem elbeszélünk egymás mellett,de valóban szar a kedvem.

tudom és kész..a hétből.

Látod hogy tudod...Én most Enya-t hallgatok éppen..

sztem Spellnek szólt...hát nem tom eldönteni..:DD

Mi kié??

Spell ugye nem akarod újra kezdeni?

http://www.youtube.com/watch?v=v3mwicXX710&feature=related

Szerintem Te mindent tudsz,amit kell...

Nem lehet.

atti azt mondtad hogy az igazaknak jár a szája.És a hazugoknak mi ját? Biblia

Idézet tőle: lola

Fáááj a szívem...

mitől fáj?

Idézet tőle: atti

http://www.youtube.com/watch?v=NaUdFpoDbME&feature=g-vrec És ez?

Atti ez tetszik.. Loláét nem tom, nem tudtam megnézni..

Fáááj a szívem...

ez jóó:))) Ma nincs harc:)Feladtam. A zene nem annyira az én stílusom, de a képek nagyon jók...

nekem nem jött be..semmi

http://www.youtube.com/embed/NUTGr5t3MoY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Szia nemember! Mi újság? Gyere velünk dumcsizni.

jah :)) ez tényleg jó, egy kis pihi

Attól hogy van időm ideülni a gép elé,hozzátok..:)

nah, mitől? ennek örülök 🙂

Mostmár jól...:))

háát, köszi mondjuk, hogy jól :)) Te hogy vagy?

Hogy vagytok?

szia Lola:)

ElőzőOldal 192 / 202Következő