OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.21., 08:40nah, hát akkor senki nem bánt senkit 😀
nah, hát akkor senki nem bánt senkit 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.21., 01:34lola
remélem én sem bántottalak meg semmivel téged ha igen mondd el és bocsánatot kérek
van egy stilusom amit nem mindenki ért, de én nem bántok senkit
illetve előfordult már családon belül, amikor már nem értettek a kedves szóbol és elég erős fájdalmat okoztak és ha még további dolgokat is okozni akartak nekem amivel én nem értettem egyet hát belerugtam a lábába, de csak finoman, az önuralmat még akkor annyira nem gyakoroltam.de bocsánatot kértem utána.
De szólj ha bántottalak itt a neten verbálisan, vagy olyat csináltam veled ami neked rossz volt, mondjuk a pi..ás szöveg vagy vami. Mondd el mivel bántottaalak.Mert bennem, én ugy érzem már nincs olyan hogy bárkit is bántani tudnék.
lola
remélem én sem bántottalak meg semmivel téged ha igen mondd el és bocsánatot kérek
van egy stilusom amit nem mindenki ért, de én nem bántok senkit
illetve előfordult már családon belül, amikor már nem értettek a kedves szóbol és elég erős fájdalmat okoztak és ha még további dolgokat is okozni akartak nekem amivel én nem értettem egyet hát belerugtam a lábába, de csak finoman, az önuralmat még akkor annyira nem gyakoroltam.de bocsánatot kértem utána.
De szólj ha bántottalak itt a neten verbálisan, vagy olyat csináltam veled ami neked rossz volt, mondjuk a pi..ás szöveg vagy vami. Mondd el mivel bántottaalak.Mert bennem, én ugy érzem már nincs olyan hogy bárkit is bántani tudnék.
Idézet tőle: omasi89 ekkor: 2012.08.20., 22:22Sziasztok!
Van egy elég jó új topik. Az egyik jó ismerősöm indította... Ha gondoljátok csatlakozzatok. Ide kéne egy szmájli, de a búrán lehet?? -.-
Sziasztok!
Van egy elég jó új topik. Az egyik jó ismerősöm indította... Ha gondoljátok csatlakozzatok. Ide kéne egy szmájli, de a búrán lehet?? -.-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 21:09Biztos tudod mit csinálsz? És kivel? mármint tudod-e mit jelent nem bántani valakit.
Hová, hová, dohányozni a nagy teraszunkra, régen volt rajta húzódzkodó, most csak bordásfal van ott, de nem használom.Nagy házunk van, nagy terasszal.
Általában azt szoktam kivánni az embereknek, ha tehetem segitek nekik, mig erőm birja.
Biztos tudod mit csinálsz? És kivel? mármint tudod-e mit jelent nem bántani valakit.
Hová, hová, dohányozni a nagy teraszunkra, régen volt rajta húzódzkodó, most csak bordásfal van ott, de nem használom.Nagy házunk van, nagy terasszal.
Általában azt szoktam kivánni az embereknek, ha tehetem segitek nekik, mig erőm birja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 20:39Majd te eldöntöd hogy mik voltak a valós szándékaid, hogy bántani akartál-e engem vagy sem.Vagy egybet akartál...
Jó éjt.Jó nappalt.Jó napokat és szép életet kivánok neked.
Majd te eldöntöd hogy mik voltak a valós szándékaid, hogy bántani akartál-e engem vagy sem.Vagy egybet akartál...
Jó éjt.Jó nappalt.Jó napokat és szép életet kivánok neked.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 20:26Én az vagyok.
Én az vagyok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 20:17Brendon
gondolom van emailed, majd ott kéne beszélgetni a privát helyett
lola
Miért mással foglalkozol? unatkozol? szeretsz más életébe beleszólni és meghatározni hogy másnak hogy kéne amikor azt se tudod mit miért csinál?
tudod ha lappiramissal kezeltet iszol, akkor az ásványvizes palackkal nem szennyezed a környezedeted
de neked bébiásványviz kell
jó beszélgetést nektek, én lassan fekszek
Brendon
gondolom van emailed, majd ott kéne beszélgetni a privát helyett
lola
Miért mással foglalkozol? unatkozol? szeretsz más életébe beleszólni és meghatározni hogy másnak hogy kéne amikor azt se tudod mit miért csinál?
tudod ha lappiramissal kezeltet iszol, akkor az ásványvizes palackkal nem szennyezed a környezedeted
de neked bébiásványviz kell
jó beszélgetést nektek, én lassan fekszek
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.20., 19:57Lappiramissal kezelt víz????Na ne szórakozz...Ha jól olvastam,te dohányzol...akkor nem mindegy már,milyen vizet iszol?Bírom,mindíg olyan papol az egészségről,aki nem él egészségesen.Én pl. nem iszom,nem kávézom,és nem dohányzom. Sportolok,ha tudok,bár mostanában nem sok időm van rá,de pl kólát szoktam inni néha..
Lappiramissal kezelt víz????Na ne szórakozz...Ha jól olvastam,te dohányzol...akkor nem mindegy már,milyen vizet iszol?Bírom,mindíg olyan papol az egészségről,aki nem él egészségesen.Én pl. nem iszom,nem kávézom,és nem dohányzom. Sportolok,ha tudok,bár mostanában nem sok időm van rá,de pl kólát szoktam inni néha..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 16:33lolám
szivesen lennék veled , én is egyedül vagyok, de szabályokat bekéne tartani, érted...
nem innánk ásványvizet, lappiramissal kezelt vizet innánk, lugositja vizet, jobb mint a lugositokészülék amit a csapra lehet szerelni, jobb minőségű viz amit a lugositó készülék készit meg a többi, és sokkal finmonabb az ize és egészségesebb, és sok ásványviznél jobb minőségű vizet lehet igy előállitani, és olcsóbb is, és környezetgazdaságos is
én kulacsban szoktam vinni magammal, ha vizet viszek az utra, akkor ezt szoktam többségében
szerezz be egyet magadnak
puszillak vagy öllellek, améket elfogadod hogy ne érezd magad olyan egyedül.
lolám
szivesen lennék veled , én is egyedül vagyok, de szabályokat bekéne tartani, érted...
nem innánk ásványvizet, lappiramissal kezelt vizet innánk, lugositja vizet, jobb mint a lugositokészülék amit a csapra lehet szerelni, jobb minőségű viz amit a lugositó készülék készit meg a többi, és sokkal finmonabb az ize és egészségesebb, és sok ásványviznél jobb minőségű vizet lehet igy előállitani, és olcsóbb is, és környezetgazdaságos is
én kulacsban szoktam vinni magammal, ha vizet viszek az utra, akkor ezt szoktam többségében
szerezz be egyet magadnak
puszillak vagy öllellek, améket elfogadod hogy ne érezd magad olyan egyedül.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.20., 15:46Nekem meg úgy vert a szívem egész éjjel..ma meg csalánteát ittam egész nap hogy lemenjen a vérnyomásom...időjárás..vagy mi fene...
Nekem meg úgy vert a szívem egész éjjel..ma meg csalánteát ittam egész nap hogy lemenjen a vérnyomásom...időjárás..vagy mi fene...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 15:40én is keveset aludtam, reggelre még a fejem is megfájdult
én is keveset aludtam, reggelre még a fejem is megfájdult
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 07:04szegény lepkék....:(
szegény lepkék....:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 21:21készitek egy lepke gyűjteményt
készitek egy lepke gyűjteményt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 21:05hee?
a versemet kérdeztem hogy tetszik-e?
hee?
a versemet kérdeztem hogy tetszik-e?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 21:04nekem vmiért nem hozza be alegujjabb hszt
nekem vmiért nem hozza be alegujjabb hszt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 20:41mondtad hogy az ujakat kedveled
mondtad hogy az ujakat kedveled
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 20:40atti
tetszett a versem a topicban?
atti
tetszett a versem a topicban?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 20:25jó éjt
jó éjt
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.19., 20:24Jó éjt mindenkinek.. egyébként szerintem elbeszélünk egymás mellett,de valóban szar a kedvem.
Jó éjt mindenkinek.. egyébként szerintem elbeszélünk egymás mellett,de valóban szar a kedvem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 20:01sztem Spellnek szólt...hát nem tom eldönteni..:DD
sztem Spellnek szólt...hát nem tom eldönteni..:DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 19:52Spell ugye nem akarod újra kezdeni?
Spell ugye nem akarod újra kezdeni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 19:52http://www.youtube.com/watch?v=v3mwicXX710&feature=related
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 19:32atti azt mondtad hogy az igazaknak jár a szája.És a hazugoknak mi ját? Biblia
atti azt mondtad hogy az igazaknak jár a szája.És a hazugoknak mi ját? Biblia
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 19:28Idézet tőle: lolaFáááj a szívem...
mitől fáj?
Idézet tőle: lolaFáááj a szívem...
mitől fáj?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 19:27Idézet tőle: attihttp://www.youtube.com/watch?v=NaUdFpoDbME&feature=g-vrec És ez?
Atti ez tetszik.. Loláét nem tom, nem tudtam megnézni..
Idézet tőle: attihttp://www.youtube.com/watch?v=NaUdFpoDbME&feature=g-vrec És ez?
Atti ez tetszik.. Loláét nem tom, nem tudtam megnézni..
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.19., 19:16ez jóó:))) Ma nincs harc:)Feladtam. A zene nem annyira az én stílusom, de a képek nagyon jók...
ez jóó:))) Ma nincs harc:)Feladtam. A zene nem annyira az én stílusom, de a képek nagyon jók...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 18:34nekem nem jött be..semmi
nekem nem jött be..semmi
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.19., 18:27http://www.youtube.com/embed/NUTGr5t3MoY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
http://www.youtube.com/embed/NUTGr5t3MoY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 18:18jah :)) ez tényleg jó, egy kis pihi
jah :)) ez tényleg jó, egy kis pihi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 18:07nah, mitől? ennek örülök 🙂
nah, mitől? ennek örülök 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 17:57háát, köszi mondjuk, hogy jól :)) Te hogy vagy?
háát, köszi mondjuk, hogy jól :)) Te hogy vagy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 17:47szia Lola:)
szia Lola:)