OFF
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.26., 12:39Nekem a vad fruttik nem nagyon jön be...Nem tudok rá szót hogy milyen zene ez,nekem nagyon elvont,vagy erőltetett nem tudom..
Engem a skizo-ba küldesz olvasni,nemembert meg onnan ide ? ez jóó...:)
Nekem a vad fruttik nem nagyon jön be...Nem tudok rá szót hogy milyen zene ez,nekem nagyon elvont,vagy erőltetett nem tudom..
Engem a skizo-ba küldesz olvasni,nemembert meg onnan ide ? ez jóó...:)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.26., 10:36Spell! Én sem dolgoztam sokáig mivel fél évig vérhigító injekciót kellett magamnak adnom reggel és este,de mivel én nem voltam rá képes,az anyám adta be,addig itt lakott...na nem is ez a lényeg....aztán egyszer elmentünk vásárolni a gyerekemmel,és én úgy gondoltam abban az üzletben,hogy hűűűha,itt el tudnék lenni egész nap..és bár sem önéletrajz nem volt nálam,sem smink nem volt rajtam sőt még kiöltözve sem voltam,odamentem a főnökhöz,aki 24 éves volt,én 32 voltam akkor (1 éve) ,és azt mondtam neki: "én szeretnék itt dolgozni" ..felírta a nevem és a számom és 3 nap múlva már ott dolgoztam.Nekem az egyszerűség a lényeg és ezek szerint másnak is ez jött be..De tudom milyen rossz meló nélkül lenni,és ha hiszed ha nem,nekem sem volt mindíg pénzem,csak jókor kockáztattam és bejött..no meg napi 9 órát dolgozom és heti 6 napot ...
Spell! Én sem dolgoztam sokáig mivel fél évig vérhigító injekciót kellett magamnak adnom reggel és este,de mivel én nem voltam rá képes,az anyám adta be,addig itt lakott...na nem is ez a lényeg....aztán egyszer elmentünk vásárolni a gyerekemmel,és én úgy gondoltam abban az üzletben,hogy hűűűha,itt el tudnék lenni egész nap..és bár sem önéletrajz nem volt nálam,sem smink nem volt rajtam sőt még kiöltözve sem voltam,odamentem a főnökhöz,aki 24 éves volt,én 32 voltam akkor (1 éve) ,és azt mondtam neki: "én szeretnék itt dolgozni" ..felírta a nevem és a számom és 3 nap múlva már ott dolgoztam.Nekem az egyszerűség a lényeg és ezek szerint másnak is ez jött be..De tudom milyen rossz meló nélkül lenni,és ha hiszed ha nem,nekem sem volt mindíg pénzem,csak jókor kockáztattam és bejött..no meg napi 9 órát dolgozom és heti 6 napot ...
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.26., 09:08Persze,Spell,értelek.
Gaby!Spell és Én jó néhányszor már összerúgtuk a port itt,szerintem ...hogy miért,azt mi tudjuk,de ez sosem a Te szórakoztatásodra történt,sajnálom ha ezzel most csalódást okoztam...ugyanakkor örülök ha most egy kicsit vidámabb lettél attól hogy azt hitted spell ezzel megbántott engem most...de nem így történt...ez teljesen elfogadható válasz volt..
Persze,Spell,értelek.
Gaby!Spell és Én jó néhányszor már összerúgtuk a port itt,szerintem ...hogy miért,azt mi tudjuk,de ez sosem a Te szórakoztatásodra történt,sajnálom ha ezzel most csalódást okoztam...ugyanakkor örülök ha most egy kicsit vidámabb lettél attól hogy azt hitted spell ezzel megbántott engem most...de nem így történt...ez teljesen elfogadható válasz volt..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.26., 04:41jó reggelt lola!:)
jó reggelt lola!:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.26., 03:57normálisan Gaby
rám aztán ne legyél büszke nem vagyok senkid, szerintem azt se tudod mire kell büszkének lenni
normálisan Gaby
rám aztán ne legyél büszke nem vagyok senkid, szerintem azt se tudod mire kell büszkének lenni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.26., 03:03lola
neked is, meg nekem is van programom, na már most nem ülhetek itt ,mert akkor az egyéb tennivalóimat nem tudom elvégezni, amik fontosak, időpontot egyeztethetünk, de most olyat nem tudok csinálni hogy mindennap 17órától itt leszek 24 óráig, van amikor itt tudok lenni van amikor nem, gondolom te is igy vagy ezzel, aztán én szegény vagyok, de ha vki azt mondja hogy üljek itt 8 órát ,akkor ha fizetnek megteszem, mert valamiből nekem is meg kell élnem, de csak ugy ingyen nem ülhetek itt mindennap 8 órát, mert közbe nekem dolgoznom kell azon hogy legyen egyszer munkám is.Neked már van munkád, te könnyen beszélsz, te ráérsz ideülni, mert az éhenhalás nem veszélyeztet téged.Gondolom ezt megérted.Nekem meg élnem kell az életem, de szivesen ideülök pl. veled is beszélgetni.Csak nem érek rá mindig, és lehet hogy nem egyszerre ülünk le elé, én meg itt nem várhatok rád mindennap 17 órától mikor jössz fel a burára.Gondolom megértesz.
nem nem szoktunk egymásnak fizetni a beszélgetésért, meghallgatásért
hidegtől , melegtől egyaránt függetlennek kell lenni,ugyanugy kiegyensúlyozottnak kell maradnod bármi is ér, legyen az hideg vagy meleg
lola
neked is, meg nekem is van programom, na már most nem ülhetek itt ,mert akkor az egyéb tennivalóimat nem tudom elvégezni, amik fontosak, időpontot egyeztethetünk, de most olyat nem tudok csinálni hogy mindennap 17órától itt leszek 24 óráig, van amikor itt tudok lenni van amikor nem, gondolom te is igy vagy ezzel, aztán én szegény vagyok, de ha vki azt mondja hogy üljek itt 8 órát ,akkor ha fizetnek megteszem, mert valamiből nekem is meg kell élnem, de csak ugy ingyen nem ülhetek itt mindennap 8 órát, mert közbe nekem dolgoznom kell azon hogy legyen egyszer munkám is.Neked már van munkád, te könnyen beszélsz, te ráérsz ideülni, mert az éhenhalás nem veszélyeztet téged.Gondolom ezt megérted.Nekem meg élnem kell az életem, de szivesen ideülök pl. veled is beszélgetni.Csak nem érek rá mindig, és lehet hogy nem egyszerre ülünk le elé, én meg itt nem várhatok rád mindennap 17 órától mikor jössz fel a burára.Gondolom megértesz.
nem nem szoktunk egymásnak fizetni a beszélgetésért, meghallgatásért
hidegtől , melegtől egyaránt függetlennek kell lenni,ugyanugy kiegyensúlyozottnak kell maradnod bármi is ér, legyen az hideg vagy meleg
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.25., 17:46Miért spell?Te szoktál fizetni a barátaidnak hogy meghallgassanak?Vagy Ők Neked hogy meghallgasd Őket??
Nekem egy öleléstől teljesen elmúlik minden bajom,persze ha az a megfelelő személytől jön..vagy ha nem is múlik el,olyan erőt ad,amitől tuti,hogy meg tudom oldani..
Miért spell?Te szoktál fizetni a barátaidnak hogy meghallgassanak?Vagy Ők Neked hogy meghallgasd Őket??
Nekem egy öleléstől teljesen elmúlik minden bajom,persze ha az a megfelelő személytől jön..vagy ha nem is múlik el,olyan erőt ad,amitől tuti,hogy meg tudom oldani..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.25., 14:32talán értem, majd gondolkozok ezen többet, ha akarok rajta, nem most készülök költőnek vannak egyéb tenni valóim is
talán értem, majd gondolkozok ezen többet, ha akarok rajta, nem most készülök költőnek vannak egyéb tenni valóim is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.25., 13:35mi az a célmeghatározás?
mi az a célmeghatározás?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.25., 12:09atti
tetszenek vagy sem a verseim?
ha igen miért ha nem akkor miért nem
atti
tetszenek vagy sem a verseim?
ha igen miért ha nem akkor miért nem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.25., 11:49lola
itt vagyok most, szerintem este is itt leszek, báá nemtom, mert ezt nekem nem fizetik meg, aztán élnem kell a saját életem, illetve most nem leszek itt olyan sokáig
és akkor beszélgethetünk baarátkozhatunk
érdekel a dohányzás?
ha bajban vagyunk akkor megsegitjük a másikat nem megöleljük, öleléstől még egy baj sem múlt el
atti
Tetszenek a verseim?
lola
itt vagyok most, szerintem este is itt leszek, báá nemtom, mert ezt nekem nem fizetik meg, aztán élnem kell a saját életem, illetve most nem leszek itt olyan sokáig
és akkor beszélgethetünk baarátkozhatunk
érdekel a dohányzás?
ha bajban vagyunk akkor megsegitjük a másikat nem megöleljük, öleléstől még egy baj sem múlt el
atti
Tetszenek a verseim?
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.24., 17:51Ma nagyon rossz napom volt,alig ettem és nagyon magam alatt vagyok.Fáradt is vagyok talán lehet és magányos és..minden..
Ma nagyon rossz napom volt,alig ettem és nagyon magam alatt vagyok.Fáradt is vagyok talán lehet és magányos és..minden..
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.23., 22:10miért mit csinálnak még a barátok? sétálnak,hülyülnek,együtt bicajoznak,jókat kajálnak,tv-znek,játszótéren csúszdáznak,és marháskodnak,meg megölelik egymást ha bajban van a másik..
miért mit csinálnak még a barátok? sétálnak,hülyülnek,együtt bicajoznak,jókat kajálnak,tv-znek,játszótéren csúszdáznak,és marháskodnak,meg megölelik egymást ha bajban van a másik..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.23., 22:07és beszélgetésen kivűl csinálnak mást is? neked ez a legjobb?
és beszélgetésen kivűl csinálnak mást is? neked ez a legjobb?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.23., 22:01az milyen barát?
az milyen barát?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.23., 21:57persze, de közeli barátom szeretnél lenni vagy csak ugy egy barát
persze, de közeli barátom szeretnél lenni vagy csak ugy egy barát
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.23., 21:45szép is jó is, szükségünk is van rá
szép is jó is, szükségünk is van rá
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.23., 21:37boccs megalapozott bőség, jav.
boccs megalapozott bőség, jav.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.23., 21:36kereszténység
adni azért hogy kapjál üzlet
adni mit se várva szeretet
a sziv szeret hogy szerethessék, a lélek feltétel nélkül szeret
"A béke a hibátlanul megvalósitott szeretet
A béke a fenntartás nélkül megosztott öröm
A béke a lélektelien kiterjesztett egység
A béke az állandóan megkapott bőség"
apukám az ismerőseivel épp ebből akarnak könyvjelzőt csinálni
szeretni ugy kell mint anya a gyerekét, feltétel nélkül
kereszténység
adni azért hogy kapjál üzlet
adni mit se várva szeretet
a sziv szeret hogy szerethessék, a lélek feltétel nélkül szeret
"A béke a hibátlanul megvalósitott szeretet
A béke a fenntartás nélkül megosztott öröm
A béke a lélektelien kiterjesztett egység
A béke az állandóan megkapott bőség"
apukám az ismerőseivel épp ebből akarnak könyvjelzőt csinálni
szeretni ugy kell mint anya a gyerekét, feltétel nélkül
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.23., 21:21Nee Spell! Most kedvességre vágyom.Hát pont tőled ez vicces,de hát most mit tegyek?Megbántott valaki nagyon.
Nee Spell! Most kedvességre vágyom.Hát pont tőled ez vicces,de hát most mit tegyek?Megbántott valaki nagyon.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.23., 21:16ja , én nem ülhetek egésznap a gép alőtt, se 8 órában, majd ha megfizetik nekem, és akkor majd elgondolkodom hogy igen-e vagy nem, se a sok ülés se a képernyő bámulás nem tesz jót az embernek
Lehet normális életet is élni, sőt kell, nem csak a gép előtt tölteni a napjaink jelentős részét, főleg ha csak ülsz előtte és nézed, mikor jön ide valaki akivel beszélgethetnél egy kicsit
nekem az egyik hobbim az ineternet
kössz a lecseszért, de nem az enyém a bura hogy meglakotom hogy itt legyek egész nap, vannak itt mások is, ők is beszélgethetnének veled
tudod nekem élnem kell az életem, hát az nem abból fog állni hogy interneten keresztül fogok társalogni veled amikor neked éppen kedved szottyan
nálad otthon biztos gondok vannak, kérj segitséget pszichológustól meg családterapeutától vagy akitől akarsz, de ez nem normális hogy tőlem várod egyedül a segitséget, segitek ha van rá időm és tudok
vagy megadod a telefonszámodat is? és akkor felhivhatjuk egymást vagy te engem, mert megadhatom én is a telszámomat, de előtte te tedd, a mobilt.Te a vezetékest is add meg ha van neked olyanod, ne hogy viccből rossz mobilszámmal átverjél, aztán én meg megadom a sajátom....Persze a férjeddel nem szivesen beszélgetnék.
ja , én nem ülhetek egésznap a gép alőtt, se 8 órában, majd ha megfizetik nekem, és akkor majd elgondolkodom hogy igen-e vagy nem, se a sok ülés se a képernyő bámulás nem tesz jót az embernek
Lehet normális életet is élni, sőt kell, nem csak a gép előtt tölteni a napjaink jelentős részét, főleg ha csak ülsz előtte és nézed, mikor jön ide valaki akivel beszélgethetnél egy kicsit
nekem az egyik hobbim az ineternet
kössz a lecseszért, de nem az enyém a bura hogy meglakotom hogy itt legyek egész nap, vannak itt mások is, ők is beszélgethetnének veled
tudod nekem élnem kell az életem, hát az nem abból fog állni hogy interneten keresztül fogok társalogni veled amikor neked éppen kedved szottyan
nálad otthon biztos gondok vannak, kérj segitséget pszichológustól meg családterapeutától vagy akitől akarsz, de ez nem normális hogy tőlem várod egyedül a segitséget, segitek ha van rá időm és tudok
vagy megadod a telefonszámodat is? és akkor felhivhatjuk egymást vagy te engem, mert megadhatom én is a telszámomat, de előtte te tedd, a mobilt.Te a vezetékest is add meg ha van neked olyanod, ne hogy viccből rossz mobilszámmal átverjél, aztán én meg megadom a sajátom....Persze a férjeddel nem szivesen beszélgetnék.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.23., 20:49Én itt vagyok lola, de te nem jöttél a társkereső topicba, pedig oda irtam neked. beszélgethetnénk ott is, de ha neked jobb itt akkor tedd, de ez még is csak off,idétlenül épp ittis lehet beszélgetni ha ehhez van kedved, a filmekről a társkerősben jó, vagy itt? nem vagyok nagy tv néző, de kiskoromban sokat néztem, sőt utána tanultam, meg zene mellett tanultam, meg ilyenek esténként...Most csak ha eszek, vagy vmi jó program van benne, mondjuk sport, esetleg természet film, vagy ritka érdekes dolog, vagy ha kikapcsolódni van kedvem és épp azt választom, de azt már ritkán, de leginkább azért tvzek, mert az a családi program nálünk, amikor együtt vagyunk.Illetve az is egy.De régen szerettem nézni filmeket nem tvben is.De leginkább csak a természet film érdekel már.Kiskoromba sokat néztem.Ma már nem gyakran látok tvben, M1-en szoktak lenni.Egyébként a Spellbound is egy film.Nekem tetszett, megnézheted ha szereted a thrillert.
Beszélhetünk a dohányzásról is ha akarod.Itt.
Én itt vagyok lola, de te nem jöttél a társkereső topicba, pedig oda irtam neked. beszélgethetnénk ott is, de ha neked jobb itt akkor tedd, de ez még is csak off,idétlenül épp ittis lehet beszélgetni ha ehhez van kedved, a filmekről a társkerősben jó, vagy itt? nem vagyok nagy tv néző, de kiskoromban sokat néztem, sőt utána tanultam, meg zene mellett tanultam, meg ilyenek esténként...Most csak ha eszek, vagy vmi jó program van benne, mondjuk sport, esetleg természet film, vagy ritka érdekes dolog, vagy ha kikapcsolódni van kedvem és épp azt választom, de azt már ritkán, de leginkább azért tvzek, mert az a családi program nálünk, amikor együtt vagyunk.Illetve az is egy.De régen szerettem nézni filmeket nem tvben is.De leginkább csak a természet film érdekel már.Kiskoromba sokat néztem.Ma már nem gyakran látok tvben, M1-en szoktak lenni.Egyébként a Spellbound is egy film.Nekem tetszett, megnézheted ha szereted a thrillert.
Beszélhetünk a dohányzásról is ha akarod.Itt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.21., 20:23ma nagyon, nagyon elfáradtam....muszáj aludni mennem, mert végem van....:D
jó éjt mindenkinek...:)
ma nagyon, nagyon elfáradtam....muszáj aludni mennem, mert végem van....:D
jó éjt mindenkinek...:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.21., 20:21sziia Lola :))
sziia Lola :))
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.21., 19:39Nem kell bocsánatot kérned Spell,azért amilyen vagy.Ilyen vagy,és kész.Én meg olyan ,amilyen.A magunk módján szerethetők vagyunk ..na de ne érzelegjünk már,mert abban viszont egyikünk sem jó..:)
Nem kell bocsánatot kérned Spell,azért amilyen vagy.Ilyen vagy,és kész.Én meg olyan ,amilyen.A magunk módján szerethetők vagyunk ..na de ne érzelegjünk már,mert abban viszont egyikünk sem jó..:)