OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.07., 13:27http://www.youtube.com/watch?v=r4vHLzRlakU&feature=related
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.07., 13:14http://www.youtube.com/watch?v=13wQdyC8kOg&feature=related
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.04., 15:54Atti, tényleg rég beszéltünk, de most írtam privit.
Atti, tényleg rég beszéltünk, de most írtam privit.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.01., 17:46hát, nem tudok túl sok újdonságot mondani..:( nincs nagyon jó kedvem sem mostanában, de ha jobb lesz akkor lehet jövök...:)
hát, nem tudok túl sok újdonságot mondani..:( nincs nagyon jó kedvem sem mostanában, de ha jobb lesz akkor lehet jövök...:)
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.09.28., 06:26Idézet tőle: EszterGyógyszerek.. olyan fain gyógyszert kaptam amit a második napon le kellett állítani, mert folyamatosan szédültem, elájultam, kevertem a szavakat, meg a nyelveket....
Így én is jártam, nem is egy gyógyszerrel. Ha nem titok, konkrétan melyik volt ez?
(volt, hogy elmondtam az orvosomnak a mellékhatásokat, mire fölcsattant, hogy szerinte a betegeknek nem is lenne szabad elolvasni a betegtájékoztatót... (???)
Idézet tőle: EszterGyógyszerek.. olyan fain gyógyszert kaptam amit a második napon le kellett állítani, mert folyamatosan szédültem, elájultam, kevertem a szavakat, meg a nyelveket....
Így én is jártam, nem is egy gyógyszerrel. Ha nem titok, konkrétan melyik volt ez?
(volt, hogy elmondtam az orvosomnak a mellékhatásokat, mire fölcsattant, hogy szerinte a betegeknek nem is lenne szabad elolvasni a betegtájékoztatót... (???)
Idézet tőle: Eszter ekkor: 2012.09.28., 06:05Gyógyszerek.. olyan fain gyógyszert kaptam amit a második napon le kellett állítani, mert folyamatosan szédültem, elájultam, kevertem a szavakat, meg a nyelveket....
Gyógyszerek.. olyan fain gyógyszert kaptam amit a második napon le kellett állítani, mert folyamatosan szédültem, elájultam, kevertem a szavakat, meg a nyelveket....
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.27., 13:04Szörnyi, nekem is most fél paroxat van, 10 napja szedem, de megint visszajött tőle ez a hülye agitált diszfória vagy mi a sz.. Már elfelejtettem, mennyi idő alatt hatott tavaly, de akkor jó volt. Már nem akarok hozzá xanaxot szedni, de anélkül bezsongok.
Ketimami az a ketilept?
nekem még seroquel xr van emellé, nem is tudom, mi lenne, ha nem lenne...
Jobbulást! 😉
Szörnyi, nekem is most fél paroxat van, 10 napja szedem, de megint visszajött tőle ez a hülye agitált diszfória vagy mi a sz.. Már elfelejtettem, mennyi idő alatt hatott tavaly, de akkor jó volt. Már nem akarok hozzá xanaxot szedni, de anélkül bezsongok.
Ketimami az a ketilept?
nekem még seroquel xr van emellé, nem is tudom, mi lenne, ha nem lenne...
Jobbulást! 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.26., 12:06😀
😀
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.25., 21:35Nekem a tetű jobban tetszik,de ha féreg ..hát legyen féreg..megint idejössz spell,és persze fogalmad sincs arról hogy mit műveltél,csak ugye visszaolvasgatsz,és eszed ágában nincs elnézést kérni,pedig látod miket írtál,és milyen reakciókat váltottál ki.Én nem vagyok Gaby,ne is számíts tőlem jobbra .Atti jogosan akadt ki,ahogy én is,de én nem számítok...
Nekem a tetű jobban tetszik,de ha féreg ..hát legyen féreg..megint idejössz spell,és persze fogalmad sincs arról hogy mit műveltél,csak ugye visszaolvasgatsz,és eszed ágában nincs elnézést kérni,pedig látod miket írtál,és milyen reakciókat váltottál ki.Én nem vagyok Gaby,ne is számíts tőlem jobbra .Atti jogosan akadt ki,ahogy én is,de én nem számítok...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.25., 16:55Attiii, elmenekültél? 😀
gyere vissza, már abbahagytuk 🙂
Attiii, elmenekültél? 😀
gyere vissza, már abbahagytuk 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 21:21az nekem is jól jönne, ha nyernék, bár még nem nagyonjátszottam 😀
megyek aludni, nem bírom tovább...jó éjt mindenkinek 🙂 szép álmokat...
az nekem is jól jönne, ha nyernék, bár még nem nagyonjátszottam 😀
megyek aludni, nem bírom tovább...jó éjt mindenkinek 🙂 szép álmokat...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 21:15oké, csak el ne felejtsd, majd ha eljön az ideje...:)
oké, csak el ne felejtsd, majd ha eljön az ideje...:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 21:07mit szeretnél? elmondod?
mit szeretnél? elmondod?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 20:55Atti, hogy te folyton, hol feltűnsz, hol eltűnsz?......:O
Atti, hogy te folyton, hol feltűnsz, hol eltűnsz?......:O
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 20:43mi minden? jah, amit töröltem, azt elküldtem vagy 3x azért töröltem 😀
mi minden? jah, amit töröltem, azt elküldtem vagy 3x azért töröltem 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 19:59hello, Atti, újra itt? 😀
hello, Atti, újra itt? 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 16:18Idézet tőle: GabyNagyon szepen megkernem a "sorstarsi" kozosseget , hogy ne csak haborogjanak a fiu szemtelensegein sertegetesein hanem probaljak kicsit megnyugtatni . Napok ota osszefuggestelenul ir es minel tobbet olvassa a burat annal jobban porog . Lehet csak szorakozik de mi van ha nem . A sertegetseket meg hasonlokat termesztesen torolni kell de nem ugy ir mintha tudataban lenne a dolgoknak Amikor engem itt anyaztak akkor szepen kifejtettek kerek szep mondatokban , hogy miert (az teljesen mas ). Nem vagyok en sorstas itt senkivel csak magammal de azert probaltam vele szoba allni keves sikerrel . Ha valaki meg nem probalkozott vegyen egy mely levegot es elkezdheti . Lehet nem lesz jo vege annak ha nem fog pihenni es megnyugodni .Fogalmam sincs ilyenkor mi kellene neki vagy ilyenkor segitene neki valamilyen felirt gyogyszer mert vannak bizonyos esetek amikor hasznal krizis helyzetekben . Mint mondta itt valaki ez a manias fazis es nem lehetelen megerteni
Gaby, megpróbáltam, csak nem volt hatása, ezért azt is kitöröltem, úgy jártam , mint te, amikor írtál neki....:((
Idézet tőle: GabyNagyon szepen megkernem a "sorstarsi" kozosseget , hogy ne csak haborogjanak a fiu szemtelensegein sertegetesein hanem probaljak kicsit megnyugtatni . Napok ota osszefuggestelenul ir es minel tobbet olvassa a burat annal jobban porog . Lehet csak szorakozik de mi van ha nem . A sertegetseket meg hasonlokat termesztesen torolni kell de nem ugy ir mintha tudataban lenne a dolgoknak Amikor engem itt anyaztak akkor szepen kifejtettek kerek szep mondatokban , hogy miert (az teljesen mas ). Nem vagyok en sorstas itt senkivel csak magammal de azert probaltam vele szoba allni keves sikerrel . Ha valaki meg nem probalkozott vegyen egy mely levegot es elkezdheti . Lehet nem lesz jo vege annak ha nem fog pihenni es megnyugodni .Fogalmam sincs ilyenkor mi kellene neki vagy ilyenkor segitene neki valamilyen felirt gyogyszer mert vannak bizonyos esetek amikor hasznal krizis helyzetekben . Mint mondta itt valaki ez a manias fazis es nem lehetelen megerteni
Gaby, megpróbáltam, csak nem volt hatása, ezért azt is kitöröltem, úgy jártam , mint te, amikor írtál neki....:((
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 16:17igen, valami nekem is furi volt de már jóóó :DD
igen, valami nekem is furi volt de már jóóó :DD
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.09.24., 12:15Nagyon szepen megkernem a "sorstarsi" kozosseget , hogy ne csak haborogjanak a fiu szemtelensegein sertegetesein hanem probaljak kicsit megnyugtatni . Napok ota osszefuggestelenul ir es minel tobbet olvassa a burat annal jobban porog . Lehet csak szorakozik de mi van ha nem . A sertegetseket meg hasonlokat termesztesen torolni kell de nem ugy ir mintha tudataban lenne a dolgoknak Amikor engem itt anyaztak akkor szepen kifejtettek kerek szep mondatokban , hogy miert (az teljesen mas ). Nem vagyok en sorstas itt senkivel csak magammal de azert probaltam vele szoba allni keves sikerrel . Ha valaki meg nem probalkozott vegyen egy mely levegot es elkezdheti . Lehet nem lesz jo vege annak ha nem fog pihenni es megnyugodni .Fogalmam sincs ilyenkor mi kellene neki vagy ilyenkor segitene neki valamilyen felirt gyogyszer mert vannak bizonyos esetek amikor hasznal krizis helyzetekben . Mint mondta itt valaki ez a manias fazis es nem lehetelen megerteni
Nagyon szepen megkernem a "sorstarsi" kozosseget , hogy ne csak haborogjanak a fiu szemtelensegein sertegetesein hanem probaljak kicsit megnyugtatni . Napok ota osszefuggestelenul ir es minel tobbet olvassa a burat annal jobban porog . Lehet csak szorakozik de mi van ha nem . A sertegetseket meg hasonlokat termesztesen torolni kell de nem ugy ir mintha tudataban lenne a dolgoknak Amikor engem itt anyaztak akkor szepen kifejtettek kerek szep mondatokban , hogy miert (az teljesen mas ). Nem vagyok en sorstas itt senkivel csak magammal de azert probaltam vele szoba allni keves sikerrel . Ha valaki meg nem probalkozott vegyen egy mely levegot es elkezdheti . Lehet nem lesz jo vege annak ha nem fog pihenni es megnyugodni .Fogalmam sincs ilyenkor mi kellene neki vagy ilyenkor segitene neki valamilyen felirt gyogyszer mert vannak bizonyos esetek amikor hasznal krizis helyzetekben . Mint mondta itt valaki ez a manias fazis es nem lehetelen megerteni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 10:10😀 most már tényleg megyek 🙂 sok a dolgom..:(
😀 most már tényleg megyek 🙂 sok a dolgom..:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 10:06hát, tudom, a melóhelyen nem egyszerű a wc-re szaladgálni...
hát, tudom, a melóhelyen nem egyszerű a wc-re szaladgálni...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 10:00remélem jobban leszel, drukkolunk...most ilyen vírus van, hasmenéses, hányingeres...pfff
remélem jobban leszel, drukkolunk...most ilyen vírus van, hasmenéses, hányingeres...pfff
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 09:55😀
😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 09:46hát szétb@ssza a fórumot....és aki nem tudja, azt átveri....nah szép mondhatom..ennyit tud
hát szétb@ssza a fórumot....és aki nem tudja, azt átveri....nah szép mondhatom..ennyit tud
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:59mehetnél a hegyekbe sátorozni, pár hétre, amíg jobban nem leszel...
mehetnél a hegyekbe sátorozni, pár hétre, amíg jobban nem leszel...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:58én téged nem ismerlek...Attit igen....
én téged nem ismerlek...Attit igen....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:52akárcsak te.
akárcsak te.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:48:DDD nem lenne jó.. lyukas....a feje...átfolyna a víz rajta....de másra jó lenne...
:DDD nem lenne jó.. lyukas....a feje...átfolyna a víz rajta....de másra jó lenne...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:44Idézet tőle: attiÉletem!! Takarítasz?Nem látok néhány irományt
igen, épp söpröm ki a...
Idézet tőle: attiÉletem!! Takarítasz?Nem látok néhány irományt
igen, épp söpröm ki a...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:44nem szólok többször, hagyd ki ezt a topicot, a marhaságaidból.....léccccci
nem szólok többször, hagyd ki ezt a topicot, a marhaságaidból.....léccccci
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:43neked meg tudod mi az egyetlen járható út................
neked meg tudod mi az egyetlen járható út................
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:35kedves pák attila,neked egyáltalán nem kell befestened a hajad...szerintem, így is agyilag zokni vagy! meg úgy is.....ne firkáld össze a topicom..
kedves pák attila,neked egyáltalán nem kell befestened a hajad...szerintem, így is agyilag zokni vagy! meg úgy is.....ne firkáld össze a topicom..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 08:18én most kicsit lelépek...nekem nem hiányzik pák attila elvont elmélkedése, és üzenetei...PFF :@@@
én most kicsit lelépek...nekem nem hiányzik pák attila elvont elmélkedése, és üzenetei...PFF :@@@
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 07:52hát elég idegesítő, az biztos...nem ma nem beteg a gyerek...és lehet a másik is az lesz, de ma még ment suliba...meglátjuk ha hazajön, mit mond....így nem lehet pihenni, más is idegesít...pff, már bevettem egy nyugtatót, más ezért nem lenne ideges..de ééén....:(
hát elég idegesítő, az biztos...nem ma nem beteg a gyerek...és lehet a másik is az lesz, de ma még ment suliba...meglátjuk ha hazajön, mit mond....így nem lehet pihenni, más is idegesít...pff, már bevettem egy nyugtatót, más ezért nem lenne ideges..de ééén....:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 06:57jó reggelt,Atti 🙂
jó reggelt,Atti 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 21:22mennem kell, jó éjt mindenkinek :))
mennem kell, jó éjt mindenkinek :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 16:17benne vok a buliban...a megmérettetést én sem szeretem, de talán Atti nem lenne kegyetlen zsűritag :DD főleg én még le is itatnám előtte, aztán mondjon véleményt farkas éhesen...:DD
benne vok a buliban...a megmérettetést én sem szeretem, de talán Atti nem lenne kegyetlen zsűritag :DD főleg én még le is itatnám előtte, aztán mondjon véleményt farkas éhesen...:DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 16:00jó ötlet Atti, de sztem rá megy a gatyád a benzinpénzre, messze lakunk egymástól....:(
jó ötlet Atti, de sztem rá megy a gatyád a benzinpénzre, messze lakunk egymástól....:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 15:32jaaa 😀 nem tudtam, h nem akarod mondani...de én tudom, hogy főzök..úgy hogy tudom, hogy szerencsére, te még nem tudod...:DD ezt jól megmondtam...
jaaa 😀 nem tudtam, h nem akarod mondani...de én tudom, hogy főzök..úgy hogy tudom, hogy szerencsére, te még nem tudod...:DD ezt jól megmondtam...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 15:09ma borzasztóan édesség hiányom volt, szerencsére csak volt...muszáj ennem néha sütit csokit, nem bírnám ki, hogy ne egyek..:((
ma borzasztóan édesség hiányom volt, szerencsére csak volt...muszáj ennem néha sütit csokit, nem bírnám ki, hogy ne egyek..:((
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 15:07nem, nem voltam még nála, de tervezzük...:) de gondolom jól főz, ahogy el szokta mesélni 😀 és jók az ötletei is..
nem, nem voltam még nála, de tervezzük...:) de gondolom jól főz, ahogy el szokta mesélni 😀 és jók az ötletei is..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 14:55miért vagy ilyen csendben Atti?
miért vagy ilyen csendben Atti?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.23., 14:08mindig, olyan finomakat főzöl....nyámiii 🙂 ezért vok túlsújos, mert mindent szeretek :DD
mindig, olyan finomakat főzöl....nyámiii 🙂 ezért vok túlsújos, mert mindent szeretek :DD
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.23., 11:57Igen,itt mindenkinek van kisugárzása ,és ezért szép ez az egész ,mert még nem is láttuk egymást mégis látunk mindent.
Igen,itt mindenkinek van kisugárzása ,és ezért szép ez az egész ,mert még nem is láttuk egymást mégis látunk mindent.