OFF
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.14., 16:32Hát az én konyhámban nem férnénk el 2 ekkora ruhában,de ha Te abban akarsz lenni,én leszek szmokingban egye fene...velem lehet egyezkedni:)
Hát az én konyhámban nem férnénk el 2 ekkora ruhában,de ha Te abban akarsz lenni,én leszek szmokingban egye fene...velem lehet egyezkedni:)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.14., 16:14Atti,gyakran öltözöl női ruhába főzés közben? Vagy csak az én menyasszonyi ruhámra fáj a fogad?:))) Köszi a 2 linket,szép fehér...:)
Atti,gyakran öltözöl női ruhába főzés közben? Vagy csak az én menyasszonyi ruhámra fáj a fogad?:))) Köszi a 2 linket,szép fehér...:)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.14., 15:41Az fincsi.. én töltött húst ettem ma,meg megittam 2 liter csalánteát mert a vérnyomásom az egekben..200/120..és nem is vagyok ideges...időjárás biztos.
Hát idetévedt egy cicamica:))
Az fincsi.. én töltött húst ettem ma,meg megittam 2 liter csalánteát mert a vérnyomásom az egekben..200/120..és nem is vagyok ideges...időjárás biztos.
Hát idetévedt egy cicamica:))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.10.14., 14:28Idézet tőle: lolaKöszi Pöttöm! Hát legfeljebb magamnak megcsináltatom aztán elleszek benne itthon néha:))Főzés közben..ilyesmi..:))
:)))
Idézet tőle: lolaKöszi Pöttöm! Hát legfeljebb magamnak megcsináltatom aztán elleszek benne itthon néha:))Főzés közben..ilyesmi..:))
:)))
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.10.14., 14:26látod, az is jó! nekem ennyi agyam nem volt, hogyha egyedül vagyok se szólhat bele senki. pedig ez emnnyire igaz.
látod, az is jó! nekem ennyi agyam nem volt, hogyha egyedül vagyok se szólhat bele senki. pedig ez emnnyire igaz.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.14., 14:11Köszi Pöttöm! Hát legfeljebb magamnak megcsináltatom aztán elleszek benne itthon néha:))Főzés közben..ilyesmi..:))
Köszi Pöttöm! Hát legfeljebb magamnak megcsináltatom aztán elleszek benne itthon néha:))Főzés közben..ilyesmi..:))
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.10.14., 14:06lola, én is haosonlót akartam:D végülc sak annyi lett belőle, hogy a félábam meg a harisnyám lilátszott a csipkéből. de nagyon jó volt egyszer az éeltben úgy felöltözni, hogy senkire se kellett teniktettel lenni. nem kellett félni, hogy megtépnek, piszkálnak rosszhíremet terjesztik. Pedig amúgy két tanús esküvöt akartunkc sak. de emiatt nem bánom, hogy lett vendégség. a ruha miatt, amit álmodhattam 🙂
remélem neked is sikerül majd!
lola, én is haosonlót akartam:D végülc sak annyi lett belőle, hogy a félábam meg a harisnyám lilátszott a csipkéből. de nagyon jó volt egyszer az éeltben úgy felöltözni, hogy senkire se kellett teniktettel lenni. nem kellett félni, hogy megtépnek, piszkálnak rosszhíremet terjesztik. Pedig amúgy két tanús esküvöt akartunkc sak. de emiatt nem bánom, hogy lett vendégség. a ruha miatt, amit álmodhattam 🙂
remélem neked is sikerül majd!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.14., 08:28Idézet tőle: attiNem is írtál szépet ,csak ilyen protokollt
hát, elég ritka lehet, hogy én szépet írjak....:DD
Idézet tőle: attiNem is írtál szépet ,csak ilyen protokollt
hát, elég ritka lehet, hogy én szépet írjak....:DD
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.10.14., 08:04Nem szeretek vitatkozni kerülni szoktam a konfliktusokat van nekem elég bajom ..úgy tudtam neked van család hogy h magányos vagy? Nekem 13nap múlva jön haza a párom már nagyon várom sok napot töltök teljesen magányban egyedül ez nem tesz valami jót de járok be a terápiára itt helyben a kórházba most attól várok valamiféle javulgatást
Nem szeretek vitatkozni kerülni szoktam a konfliktusokat van nekem elég bajom ..úgy tudtam neked van család hogy h magányos vagy? Nekem 13nap múlva jön haza a párom már nagyon várom sok napot töltök teljesen magányban egyedül ez nem tesz valami jót de járok be a terápiára itt helyben a kórházba most attól várok valamiféle javulgatást
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.10.14., 07:16Szia atti 🙂
Köszi megvagyok , tegnap furán fájt a fejem meg szédelegtem lehet a front miatt de ma jobb.Te hogy vagy ma?
milyen emberi hülyeségből maradok ki?? a vitára gondolsz ami a nyomor topikban volt tegnap? igyekszem kimaradni:)
Szia atti 🙂
Köszi megvagyok , tegnap furán fájt a fejem meg szédelegtem lehet a front miatt de ma jobb.Te hogy vagy ma?
milyen emberi hülyeségből maradok ki?? a vitára gondolsz ami a nyomor topikban volt tegnap? igyekszem kimaradni:)
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.10.14., 07:05http://www.youtube.com/watch?v=EAA_jev9hh0
Jó reggelt Kedves Búralakók!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EAA_jev9hh0
Jó reggelt Kedves Búralakók!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.14., 06:45csak benéztem épp mi történik, és akkor olvastam:) én sem ismertem őket, csak egy barátnőm mutatta nem rég:) az ő dolguk ha veszekednek....de én igyekszem távol tartani magam, mert jobb nem idegeskedni 😀
csak benéztem épp mi történik, és akkor olvastam:) én sem ismertem őket, csak egy barátnőm mutatta nem rég:) az ő dolguk ha veszekednek....de én igyekszem távol tartani magam, mert jobb nem idegeskedni 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.13., 21:00azt hittem, rólam megfeledkeztél....imádom ezt a számot...:) köszönöm 🙂
azt hittem, rólam megfeledkeztél....imádom ezt a számot...:) köszönöm 🙂
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.13., 19:39Jaaaj köszi!!! Hallgatom és nézem is..a ruha miatt,tudod.:).ez most rám fért.köszönöm tényleg..rendes vagy.
Jaaaj köszi!!! Hallgatom és nézem is..a ruha miatt,tudod.:).ez most rám fért.köszönöm tényleg..rendes vagy.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.12., 21:07ne ijesztgess szörnyi...:(( ez nem hangzik jól...
ne ijesztgess szörnyi...:(( ez nem hangzik jól...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.12., 20:54nekem megint semmi nem jött be....de lehet rossz a gépem, és lassú mostanában főleg
nekem megint semmi nem jött be....de lehet rossz a gépem, és lassú mostanában főleg
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.12., 20:48örülök, h nagy a boldogság :))
örülök, h nagy a boldogság :))
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.10.12., 15:48Nagyon örült párom a tortának, amit készitettem neki! 🙂 Túró rudi torta. Isteni lett, tényleg túrórudi izű 🙂 Kapott egy hátizsákot is mert az előző megy szét már. Visszaköltöztem ma hozzá, azt tervezgetjük milyen okj-s tanfolyamot kezdjek el.
Nagyon örült párom a tortának, amit készitettem neki! 🙂 Túró rudi torta. Isteni lett, tényleg túrórudi izű 🙂 Kapott egy hátizsákot is mert az előző megy szét már. Visszaköltöztem ma hozzá, azt tervezgetjük milyen okj-s tanfolyamot kezdjek el.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.10.11., 22:46Thanks that you r so amazing 😉
Thanks that you r so amazing 😉
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.10.11., 22:15Lehet esszeruen es esszerutlenul csinalni. vannak akik idokozben bucsuztak innen. de most nem adhatjak le a "drotot". majd segitek nekik. kis okitas.
Lehet esszeruen es esszerutlenul csinalni. vannak akik idokozben bucsuztak innen. de most nem adhatjak le a "drotot". majd segitek nekik. kis okitas.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.10.11., 22:10VIP-tag - tetszik a megnevezes. 🙂
VIP-tag - tetszik a megnevezes. 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.10.11., 22:08A pulcsi szerintem kek volt vagy barna. a ticket karba veszett.
A pulcsi szerintem kek volt vagy barna. a ticket karba veszett.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.10.11., 22:05Megszakadt a kapcsolat a BL kozott? chubbie elkuldte a fenebe pedig meg tartozik valamivel. Nala maradt a pulcsija.. ja es jovobelato vagyok es gondolatolvaso es kodfejto - nem pedig skizo. Brrrr!
Megszakadt a kapcsolat a BL kozott? chubbie elkuldte a fenebe pedig meg tartozik valamivel. Nala maradt a pulcsija.. ja es jovobelato vagyok es gondolatolvaso es kodfejto - nem pedig skizo. Brrrr!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.10.11., 21:58Atti szerintem te "pszichiater" vagy. van keppesseged az irashoz es ahhoz hogy masoknak mi jon be. Nem csoda hogy vannak "rajongoid". En maradok narcisztikus skizofren, de talan emleked lesz rolam. A hivast ugy veszem hogy meggondoltad magad. Nem szokasom szamokat osztogatni. Majd az olimpian a cimerem szerencsepatko lesz. Zold a Remeny szine.
Atti szerintem te "pszichiater" vagy. van keppesseged az irashoz es ahhoz hogy masoknak mi jon be. Nem csoda hogy vannak "rajongoid". En maradok narcisztikus skizofren, de talan emleked lesz rolam. A hivast ugy veszem hogy meggondoltad magad. Nem szokasom szamokat osztogatni. Majd az olimpian a cimerem szerencsepatko lesz. Zold a Remeny szine.
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.10.11., 12:40Köszönöm a kedves szavakat 🙂 Majd irok még, de most készülődök, meglepetést gyártok páromnak szülinapja alkalmából 🙂 Majd megirom, hogy sikerült!
Köszönöm a kedves szavakat 🙂 Majd irok még, de most készülődök, meglepetést gyártok páromnak szülinapja alkalmából 🙂 Majd megirom, hogy sikerült!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.11., 11:05aztaa, Nemember, nagyon ügyes vagy, gratulálok....:))ezt én nem tudtam volna végigcsinálni, az tuti..
aztaa, Nemember, nagyon ügyes vagy, gratulálok....:))ezt én nem tudtam volna végigcsinálni, az tuti..
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.10.11., 10:03Sziasztok!
Vége az angol tanfolyamnak! Végre...
Azért, az nagy szó, hogy végigcsináltam. Elmentem minden alkalommal, végigültem, elkészitettem a házikat... Már rég sikerült végigcsinálni bármit is.
Sziasztok!
Vége az angol tanfolyamnak! Végre...
Azért, az nagy szó, hogy végigcsináltam. Elmentem minden alkalommal, végigültem, elkészitettem a házikat... Már rég sikerült végigcsinálni bármit is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.11., 09:39
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.11., 09:17oksa
oksa
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.11., 09:10szia Atti, sikerült megnéznem a szerencse virágot :))
szia Atti, sikerült megnéznem a szerencse virágot :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 21:38most már megyek Atti, majd holnap folytatjuk 🙂 elszaladt az idő sajnos... jó éjt mindenkinek
most már megyek Atti, majd holnap folytatjuk 🙂 elszaladt az idő sajnos... jó éjt mindenkinek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 21:33hát ebben van valami:) és jó a megfogalmazásod :DD
hát ebben van valami:) és jó a megfogalmazásod :DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 21:22igen értem, hát akik jelen is vannak, ma néztem, nem sokat írtak....de hát ez van...végül is ők döntik el akarnak-e beszélgetni, mondjuk engem is zavar ez a terap figyelgetés...
igen értem, hát akik jelen is vannak, ma néztem, nem sokat írtak....de hát ez van...végül is ők döntik el akarnak-e beszélgetni, mondjuk engem is zavar ez a terap figyelgetés...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 21:14legalább is elég rosszkedvűnek...
elkeseredettnek...
legalább is elég rosszkedvűnek...
elkeseredettnek...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 21:10igaz Atti... én is szoktam senkire gondolni 🙂 remélem jól van.
igaz Atti... én is szoktam senkire gondolni 🙂 remélem jól van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 21:05nagyon komoly vagy ma Atti...
nagyon komoly vagy ma Atti...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 12:36de most megyek, este még benézek 🙂 remélem leszel
de most megyek, este még benézek 🙂 remélem leszel
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 12:34igen van, csak rajtam kívül....már mint nem bennem van, és ez elég rossz.
igen van, csak rajtam kívül....már mint nem bennem van, és ez elég rossz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 11:14és már írtam egyszer választ, de nem küldte el, és nem akar működni a gépem sem....kéne rá költeni, de nincs miből...pff
és már írtam egyszer választ, de nem küldte el, és nem akar működni a gépem sem....kéne rá költeni, de nincs miből...pff
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 11:14pl: nem keresek semmit megint ebben a hóbnapban, itt a tél, és nem haladtunk 1ről a 2re, és a legnagyobb baj, én vagyok magamnak...
pl: nem keresek semmit megint ebben a hóbnapban, itt a tél, és nem haladtunk 1ről a 2re, és a legnagyobb baj, én vagyok magamnak...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 10:50nincs jókedvem:(
nincs jókedvem:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 10:17:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 09:17oké 🙂
oké 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.08., 09:13szia atti :))
szia atti :))