Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 180 / 202Következő

Jó éjt 2018.:)

Úgy szeretlek te vadmacska, hogy majd meg őrülök!  Hogy csináltad ezt velem édes bogaram? 

Hát az én konyhámban nem férnénk el 2 ekkora ruhában,de ha Te abban akarsz lenni,én leszek szmokingban egye fene...velem lehet egyezkedni:)

Atti,gyakran öltözöl női ruhába főzés közben? Vagy csak az én menyasszonyi ruhámra fáj a fogad?:))) Köszi a 2 linket,szép fehér...:)

Az fincsi.. én töltött húst ettem ma,meg megittam 2 liter csalánteát mert a vérnyomásom az egekben..200/120..és nem is vagyok ideges...időjárás biztos.

Hát idetévedt egy cicamica:))

Főztem krumplifőzeléket gombafasirttal 🙂

Idézet tőle: lola

Köszi Pöttöm! Hát legfeljebb magamnak megcsináltatom aztán elleszek benne itthon néha:))Főzés közben..ilyesmi..:))

:))) 

látod, az is jó! nekem ennyi agyam nem volt, hogyha egyedül vagyok se szólhat bele senki. pedig ez emnnyire igaz.

Köszi Pöttöm! Hát legfeljebb magamnak megcsináltatom aztán elleszek benne itthon néha:))Főzés közben..ilyesmi..:))

lola, én is haosonlót akartam:D végülc sak annyi lett belőle, hogy a félábam meg a harisnyám lilátszott a csipkéből. de nagyon jó volt egyszer az éeltben úgy felöltözni, hogy senkire se kellett teniktettel lenni. nem kellett félni, hogy megtépnek, piszkálnak rosszhíremet terjesztik. Pedig amúgy két tanús esküvöt akartunkc sak. de emiatt nem bánom, hogy lett vendégség. a ruha miatt, amit álmodhattam 🙂

remélem neked is sikerül majd!

Idézet tőle: atti

Nem is írtál szépet ,csak ilyen protokollt

hát, elég ritka lehet, hogy én szépet írjak....:DD

Nem szeretek vitatkozni kerülni szoktam a konfliktusokat van nekem elég bajom ..úgy tudtam neked van család hogy h magányos vagy? Nekem 13nap múlva jön haza a párom már nagyon várom sok napot töltök teljesen magányban egyedül ez nem tesz valami jót de járok be a terápiára itt helyben a kórházba most attól várok valamiféle javulgatást 

Szia atti 🙂

Köszi megvagyok , tegnap furán fájt a fejem meg szédelegtem lehet a front miatt de ma jobb.Te hogy vagy ma? 

milyen emberi hülyeségből maradok ki?? a vitára gondolsz ami a nyomor topikban volt tegnap? igyekszem kimaradni:)

http://www.youtube.com/watch?v=EAA_jev9hh0

Jó reggelt Kedves Búralakók!!!

csak benéztem épp mi történik, és akkor olvastam:) én sem ismertem őket, csak egy barátnőm mutatta nem rég:) az ő dolguk ha veszekednek....de  én igyekszem távol tartani magam, mert jobb nem idegeskedni 😀

azt hittem, rólam megfeledkeztél....imádom ezt a számot...:) köszönöm 🙂

Neked is Atti!

Ilyen ruhám lesz,ha addig élek is...

Jaaaj köszi!!! Hallgatom és nézem is..a ruha miatt,tudod.:).ez most rám fért.köszönöm tényleg..rendes vagy.

ne ijesztgess szörnyi...:(( ez nem hangzik jól...

nekem megint semmi nem jött be....de lehet rossz a gépem, és lassú mostanában főleg

örülök, h nagy a boldogság :))

Nagyon örült párom a tortának, amit készitettem neki! 🙂 Túró rudi torta. Isteni lett, tényleg túrórudi izű 🙂 Kapott egy hátizsákot is mert az előző megy szét már. Visszaköltöztem ma hozzá, azt tervezgetjük milyen okj-s tanfolyamot kezdjek el.

Thanks that you r so amazing 😉

Lehet esszeruen es esszerutlenul csinalni. vannak akik idokozben bucsuztak innen. de most nem adhatjak le a "drotot". majd segitek nekik. kis okitas.

VIP-tag - tetszik a megnevezes. 🙂

A pulcsi szerintem kek volt vagy barna. a ticket karba veszett.

Megszakadt a kapcsolat a BL kozott? chubbie elkuldte a fenebe pedig meg tartozik valamivel. Nala maradt a pulcsija.. ja es jovobelato vagyok es gondolatolvaso es kodfejto - nem pedig skizo. Brrrr!

Atti szerintem te "pszichiater" vagy. van keppesseged az irashoz es ahhoz hogy masoknak mi jon be. Nem csoda hogy vannak "rajongoid". En maradok narcisztikus skizofren, de talan emleked lesz rolam. A hivast ugy veszem hogy meggondoltad magad. Nem szokasom szamokat osztogatni. Majd az olimpian a cimerem szerencsepatko lesz. Zold a Remeny szine.

Köszönöm a kedves szavakat 🙂 Majd irok még, de most készülődök, meglepetést gyártok páromnak szülinapja alkalmából 🙂 Majd megirom, hogy sikerült!

aztaa, Nemember, nagyon ügyes vagy, gratulálok....:))ezt én nem tudtam volna végigcsinálni, az tuti..

Sziasztok!

Vége az angol tanfolyamnak! Végre...

Azért, az nagy szó, hogy végigcsináltam. Elmentem minden alkalommal, végigültem, elkészitettem a házikat... Már rég sikerült végigcsinálni bármit is.

oksa

szia Atti, sikerült megnéznem a szerencse virágot :))

most már megyek Atti, majd holnap folytatjuk 🙂 elszaladt az idő sajnos... jó éjt mindenkinek

hát ebben van valami:) és jó a megfogalmazásod :DD

igen értem, hát akik jelen is vannak, ma néztem, nem sokat írtak....de hát ez van...végül is ők döntik el akarnak-e beszélgetni, mondjuk engem is zavar ez a terap figyelgetés...

legalább is elég rosszkedvűnek...

elkeseredettnek...

igaz Atti... én is szoktam senkire gondolni 🙂 remélem jól van.

nagyon komoly vagy ma Atti...

de most megyek, este még benézek 🙂 remélem leszel

igen van, csak rajtam kívül....már mint nem bennem van, és ez elég rossz.

és már írtam egyszer választ, de nem küldte el, és nem akar működni a gépem sem....kéne rá költeni, de nincs miből...pff

pl: nem keresek semmit megint ebben a hóbnapban, itt a tél, és nem haladtunk 1ről a 2re, és a legnagyobb baj, én vagyok magamnak...

nincs jókedvem:(

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

oké 🙂

szia atti :))

ElőzőOldal 180 / 202Következő