Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Sziasztok, nálatok műxik az avatarfeltöltés...? 

Én hiába próbálok profilképet feltölteni, nem jelenik meg... 🙁

Kedves Búrások!

Mint látjátok, kitettünk reklámokat az oldalra. Ennek az az oka, hogy nem kaphatjuk vissza a közhasznú státusunkat, amíg nincs bevételünk. Azt is gondoltuk, hogy ha lesz stabil bevétel a reklámból, akkor abból fizethetünk hosszabb távon egy szakembert. Az a kérésünk hozzátok, hogy időnként, egy nap négyszer-ötször kattintsatok rá egy-egy reklámra, és töltsetek rajta pár másodpercet, mintha tényleg érdekelne. 

Ezer köszönet mindenkinek.

Eszter

És még valami a csoporttémák részhez. Krisz, tudom, hagyjalak végre békén.

Szóval a jobb oldalon sajnos csak a blogbejegyzések frissülnek, a *csoport fórumtémák* nem.

Lásd ezt: https://bura.hu/csoportok/forum-eveszavarosoknak/forum/szamithatsz-a-barataidra

A csoporttémák részben valahogy meg lehetne majd egyszer *maaaaaaaaaaajd egyszeeeeeeeer* oldani, hogy a blogíró neve is fel legyen tüntetve, ne csak az utolsó hozzászóló neve? 

Van a mindenki uzenoje, de ott egymasnak uzenunk. Csinalok majd egy forumot, aminek az a neve, hogy uzenetek a csaladomnak.

.

Nincs uj a nap alatt! 🙂

Koszi! 

Idézet tőle: Tündėr

Es olyat nem lehetne, hogy pl. Üzenj neki itt!

Mehetne megnevezes nélkül, csak leirnank amit epp legszivesebben uzennenk valakinek (egymasnak, szuleinknek, magunknak, a főnöknek, vonatvezetonek, egyszoval bárkinek barmit nyilvan kulturált keretek kozott). Vagy ez hülyeség? 

https://bura.hu/forum/beszelgessunk/mindenki-uzenoje-mindenk

Idézet tőle: Tündėr

Mehetne megnevezes nélkül, csak leirnank amit epp legszivesebben uzennenk valakinek (egymasnak, szuleinknek, magunknak, a főnöknek, vonatvezetonek, egyszoval bárkinek barmit nyilvan kulturált keretek kozott). Vagy ez hülyeség? 

A régi búrán olyan volt, hogy xy üzenője. És oda beírta a saját kis dolgait. És lehetett neki válaszolni. 

Köszönöm!

Továbbra is azt gondolom, hogy elférne a főoldalon, topik-ként. 

https://bura.hu/blog/murray-head-blogja/2018-apr-22/megvonasi-tunetek-es-eny#comment-143614

Lehetne? angel

Isten császár királyságos adományod vanenlightened Luke De Gácsi Krisztián!angel Köszönöm az újjabb zseniális tevékenységedheart

Atyám most nézem milyen elegáncsos lettél ejha!

Tisztelt Búrások!

Elkészült egy "újabb funkció" a Búra Alapítvány weboldalára: Regisztrált és bejelentkezett felhasználók, a Főmenüben felül középen a "Felhasználók" menüpont alatt, a "Saját Hozzászólásaim" menüpontban találhatják meg mostantól mindig és bármikor az összes saját hozzászólást listázva.

Tehát értelem szerűen ebben a menüpontban mindenki a saját hozzászólását és nevét látja csak. A hozzászólásokat közvetlenül szerkeszthetitek, vagy a  megtekintés linkre kattintva az adott hozzászólást megtekinthetitek a fórum kontextusában.

Üdvözlettel és Tisztelettel, kellemes további "Búrázást" kívánva,

Krisz

Ui.:

A KÖZVETLEN LINK A SAJÁT HOZZÁSZÓLÁSAITOKHOZ IDE KATTINTVA IS ELÉRHETŐ!

Egyébként én mára befejezem,mert már szépet és jót nem tudok írni,de pl .amikor voltak ezek a rejtett számos hívásaim kb. két hétig,akkor megpróbáltam a telenor ügyfélszolgálatnál segítséget kérni,és azt a választ kaptam,hogy még ők sem látnak bele abba,hogy ha valaki rejtett számról hívogat.A bajom azzal van,hogy én ha elmegyek a rendőrségre,akkor lekérik az aktámat, elővesznek,ki vagyok mi vagyok mi a problémám,ki bántott,és a vége az,hogy még nekem lesz nagyobb problémám,mivel van egy diagnózisom.Egy ismerősöm nagyon megjárta a rendőrségre való járkálást paranoid skizofrénként, konkrétan kirendelt a hatóság egy vizsgálatot,hogy cselekvőképes -e egyáltalán, hogy állandóan vélt vagy valós problémája van.Ez az illető akit említek ezen lovagol,hogy egy beteg priuszos emberrrel szemben neki előnye van,ő ezt érzi fölénynek,mivel erkölcsileg nem áll senki felett, marad neki ez a tényállás,hogy most ő diktálhat.Élőben érdekes módon még félelem is volt benne sok találkozásunkkor.Én őt telefonon nem hívogattam , ez sem igaz, nekem erre nincs pénzem.Felhívott általában,hogy most már fogy az egyenlege,hívjam vissza,mert szeretne beszélgetni,egyedül van stb. stb. Tehát a hattyú halála előadása után kezdődik az info gyűjtés stádiuma,amit követ a fogás keresési időszak,majd a revans.Ez egy komplex személyiségzavar,és nem fogok rendőrségre menni emiatt.Köszönöm mindenkinek a megértést.

Köszi tisztáztuk. 

En meg tulerzekenyen reagaltam (hivjatok mimozanak 🙂 , elofordult mas platformon regen, hogy valaki fejebe vette hogy egy szamara ellenszenves tag masodnickje vagyok es inkább leregiztem, nem birtam a gyanusitgatast... 

Kedves Tribute!

Ne reagálj, és abba fogja hagyni. Mivel te is kerested vele a kapcsolatot régebben, ezért most ő keresi veled. Legrosszabb esetben pedig fordulj rendőrséghez, én is ezt tenném.

Idézet tőle: Columbo

Kedves Tündér,vagy Zombori,vagy bárki...!

Nyilván a múltad,s az itt eltöltött időd neked sem volt hófehér,mint ahogy senkinek.

A búrán tény,hogy kapcsolatok alakulnak ki,s mindig szólunk,ne adjon ki senki személyes információt magáról.Próbáljon inkább a nyilvános fórumon beszélgetni,lehetőleg az adott témáról.Mindig elleneztem a fb-os címcserét,azon keresztüli ismerősök kutatását.Sőt,a chat a legalkalmasabb veszélyforrás,hirtelen,átgondolatlanul írunk sokszor,de mégis azért a legtöbb ember szereti,s mióta a tel.reg.működik,jobban szemmel tudjuk tartani a felhasználók biztonságát.

Alapvetően,ha nem reagálsz egyáltalán a zaklatóra,megunja egy idő után.Teljesen el kell határolódni,sem védekezni,sem támadni....s eltűnik,keres más játékost,aki partner.

x

és ha meghackeli valaki az email tiltásomat,akkor hogyan védekezzek?és ha csörget éjjel nappal ,nem szól bele a telefonba rejtett számról?

Semmi gond 🙂

Azzal amit írtál egyetértek, mármint hogy az ignoracio a legcelravezetobb ilyen esetben, bar velem nem történt ilyesmi hal istennek. 

Szia Tündér!

Elnézést kérek Colombo nevében is, összekevert téged valakivel. Te mintaszerű Búra-tag vagy!

Elnézést Tündér!

Megkavarodtam,nem neked , önnek szólt az első rész!

Nos,mint látható,mi is hibázunk,s néha a hirtelen írásban a nevek felcserélődnek.

Mégegyszer elnézést!

Sosem voltam itt font mas neven, ez az első regem. Valóban kb. 10 eve ismerem a Búrat, de csak olvastam. 

Nem szokram csetelni, privizni is nagy ritkán, es eddig nem zaklatott senki. 

Csak meglepődtem azon amit a tobbiek irtak... Nem ertem teljesen a hangnemet velem szemben... 

Kedves Tündér,vagy Zombori,vagy bárki...!

Nyilván a múltad,s az itt eltöltött időd neked sem volt hófehér,mint ahogy senkinek.

A búrán tény,hogy kapcsolatok alakulnak ki,s mindig szólunk,ne adjon ki senki személyes információt magáról.Próbáljon inkább a nyilvános fórumon beszélgetni,lehetőleg az adott témáról.Mindig elleneztem a fb-os címcserét,azon keresztüli ismerősök kutatását.Sőt,a chat a legalkalmasabb veszélyforrás,hirtelen,átgondolatlanul írunk sokszor,de mégis azért a legtöbb ember szereti,s mióta a tel.reg.működik,jobban szemmel tudjuk tartani a felhasználók biztonságát.

Alapvetően,ha nem reagálsz egyáltalán a zaklatóra,megunja egy idő után.Teljesen el kell határolódni,sem védekezni,sem támadni....s eltűnik,keres más játékost,aki partner.

eleinte tényleg nagyon kedvesek elhiszed hogy te vagy a mindenük kinyilsz elkezdel olyan infókat megosztani amit másoknak de még magadnak sem vallottál be soha aztán elkezdi ezeket felemlegetni elkezd piszkálni elkezdi másokkal megosztani hogy a vélt igazát igazolják stb segitsenek elitélni Ó igen jártam ebben az utcában ezek az emberek fanatikusak akkor sem szállnak le rólad ha más kapcsolatuk vagy rajongásuk van akkor azt a másikat gyötrik veled az persze megerősít mert eleinte hulla szerelmes csak később jön rá hogy minden hiába....közben a másik keresi az uj áldozatot akit már volt kettő párjával gyötörhet....

Kedves Tribute!

Csetnik nem fog megváltozni, valószínűleg pszichopata. Szerintem ne foglalkozz vele, ha pedig zaklat, fordulj rendőrséghez. Ha itt zaklat valakit, mi is ezt fogjuk tenni. 

🙁

Ezek az emberek azok akik 90% bántalmazók,

nem mentség a betegség csak

kivülről érthető meg betegségként én úgy nevezném őket hogy torzult személyiségüek.mániásak 

Egyszeruen el nem tudom képzelni hogy mi örömet leli ebben... Ez hogy embereket zsarol meg infókat gyűjt róluk....Nagyon durva. Ezek a betegségből fakadnak? Nem hinném... Rémisztő az előre megfontoltsag es tervszeruseg. A hatalomgyakorlas lenne a lényeg? ... Ennyiért mar siman foljelentheto... 

Letiltottam a gmail-emről ,csinált valamit,és most újra írni kezdett.Telefonhívásokat nem veszem már fel,de küldtem neki sms- t sajnos,hogy nem tudok mit mondani neki,felejtsük  el egymást.Erre tegnap felhív, elmondtam ugyanezt telefonban,de tovább erősködik,hogy de beszélgessünk.És engem mint férfit nem tudom miért vett fel a listájára,talán mert a saját neméhez is vonzódik, de mint írtam először barátságot színlel, mindent elmagyaráz,még a trükkjeit is ,láttam a fotókat,küldött nekem hangfile-t is, aztán többször zsarolni kezdtett,erre én kikeltem mert nem vagyok gyenge nő,hogy ne tudjam megvédeni magam,de ami sok az sok.Erre szavak nincsenek amit művel,mert én élőben vagy négyszer találkoztam vele,és tudom,hogy ő ki,és hogy ki valójában.Ezt itt még sokan nem tudják,és tudom,hogy moderátorokat is simán megtévesztett a hazguságaival,és tegnap is információkat akart tőlem kérni az új burásokról,de miután nem adtam ki ,jött a váltás.Én komolyan gondolkodom,hogy összeszedem az embereket akikkel még szórakozik,és megkeresem az igazságügyi orvosszakértő pszichiáter orvosomat,akiben maximálisan megbízok,és kivizsgáltatom az ügyet!

Idézet tőle: babarczyeszter

Kedves Tribute!

Köszönjük a figyelmeztetést, de eddig is tisztában voltam vele, hogy vannak problémás felhasználóink. Csetnik is az, mivel azonban őt is védi az itteni anonimitás, kérlek, tartózkodj a megnevezésétől. 

Értem kedves Eszter!

Szerintem ő már túlment minden határon.Itt nem a buráról van szó,hanem azokról az emberekről, tudnék sorolni listát,akik igazolni tudják amiket állítok.

És az,hogy felirat magának xanaxot,én meg szedek már haloperidolt is,és gasztroenterológiára járok,mert tönkre ment az egészségem,ezek után hívogat és zaklat, tavaly háromszor voltam kórházban majdnem négy hónapot,engem ne nevezzen kezeletlennek!

Kedves Tribute!

Köszönjük a figyelmeztetést, de eddig is tisztában voltam vele, hogy vannak problémás felhasználóink. Csetnik is az, mivel azonban őt is védi az itteni anonimitás, kérlek, tartózkodj a megnevezésétől. 

Elnézést,hogy ide hozom ezt a témát,de már töb burás tagról tudom ,hogy áldozatává vált ennek az embernek! Ő egy jelenleg tulajdonképpen  kezeletlen, egykor antipszichotikumokra szoruló fiatal férfi,aki a bura fórumán többször feltűnt,és barátságot szinlelve próbál meg bizalmas információkhoz jutni,és kapcsolatai révén ezekkel visszaélni,vagy az illető személyt lehetetlen helyzetbe hozni.Nőkkel először végtelenül kedves,aztán megpróbál szexuális kapcsolatot létesíteni, az együtt létekről fotót készít, telefonján ezeket tárolja,és néha ezeket másnak átadja.Továbbá átad személyes telefonbeszélgeteseket amiket a burás áldozataival folytat, újabban a rendőrség felé próbálja meg terelni az ügyeket,tehát beteg embereket zsarol azzal,hogy kórházba viteti őket, gyerekeit elveteti tőle,és gyámság alá helyezteti.Ez nem vicc,ezt számtalan esetben több burás tagtól ,és a magam esetéből is tudom.Jellemző még rá,hogy először milliós kölcsönt ajánl fel, de valójában sötét dolgok állnak a háttérben,hiszen neki pénze, elmondása szerint nincsen.Otthonában közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket,lőfegyvert,és szúró-vágó eszközt tart, ami önmagában nem probléma végül is,de mint mondom kezeletlen emberről van szó!Lányok az igényes öltözete és a külseje miatt sokszor áldozataivá váltak itt a burán, viszont egy idő után mindenkinek keresi a gyenge pontját, hogy érzelmileg,vagy valóságosan is zsarolni tudja valamivel.Én rólam pl. minden forrásból ahonnan csak tud adatokat gyűjt,letiltani a telefonszámomról nem tudom,de tegnap kaptam tőle egy sms-t,amit végül úgy döntöttem ,hogy nyilvánosságra hozok:

"korház az utad.beteg vagy gábor.mindenem megvan fél évre visszamenőleg.skizo vagy.kezeld mert bajba kevered magad.tényleg jóból mondom"

Mindezt azok után küldte,hogy engem megfenyegetett telefonban,mert felhívott.Én őt felhívni nem tudom.Elmondtam neki,és nagyon jól tudja,hogy kezelés alatt állok,hiszen közös az orvosunk,és én ,vele ellentétben szedek a problémáimra megfelelő gyógyszert.Annak idején az ébredések alapítványnál is megismerték,és mikor látták,hogy kivel állnak szemben, elküldték onnan is.Ő tőlük is lehet róla információt kapni,számon tartják a nevét,hogy vigyázni kell vele.

Skizofrén lányok első sorban akiket ott megkörnyékezett pusztán alkalmi kapcsolatok erejéig,hogy róluk is fotókat készíthessen,ami már eleve egy személyiségi jogokat tipró cselekedet.

A bura alapítvány után megpróbált nyomozni,hogy honnan szerezte annak idején a pénzét, erről is tudok, ezért megpróbált BE-vel is kapcsolatot felvenni,akinek minden telefonbeszélgetését lementette.Ezeket a telefonján eltárolja,hogy egyszer valamire fel tudja esetleg használni.Ez már magában beteges cselekedet,ezt nem kell magyaráznom remélem.A telefonján beállította többször burás tagokat felhívva,hogy pl. kórház, vagy rendőrségi intézmény száma jelenjen meg a hívott fél készülékén,mert okostelefonjára számos alkalmazást tölt le ,hogy véghez tudja vinni gátlástalan cselekedeteit.Volt akit a kórházban megkeresett,és érdeklődni próbált róla,ismerősének adva ki magát,hogy ezáltal is bizalmas információkhoz jusson.Minden információ róla biztos forrásokból származik.Az oldalon egykor "csetnik" néven regisztrált, de telefonja révén akár egyszerre három-négy profilt is képes egyszerre birtokolni.Most elvileg nincs a fórumon.A keresztneve g...,és budapesti lakos.Szerintem egy ilyen bűnözőnek nincsenek már jogai, ezért írom le a nevét,és szeretném ha mindenki, a régi burások is megtudnák,hogy kivel állnak szemben,mert vannak akik még most sem hiszik el,hogy ki is valójában ez az ember.

Szívesen :).

Köszönjük szépen, mindkét utalást megkaptuk! Nagyon rendesek vagytok, komolyan meg vagyok hatva.

Lyaly en a bank nevét irtam :/

Holnap jelezned hogy megkaptatok-e? 

Kedves tribute!

Nagyon rendes tőled -- a nevünk Búra Alapítvány.

Idézet tőle: babarczyeszter

Kedves Tündér!

Köszönjük! A Bankszámlánk: Gránit Bank, 12100011-17796259. Abszurd módon azért vettek le minket az 1%-os listáról, mert nem volt 4 milliós bevételünk és/vagy teljes állású alkalmazottunk... 

Eszter

Én fizetnék be erre a számlára egy jelképes összeget!Szoktam utalni néha pénzt ha vásárolok valamit neten ,de az utaláskor mindig szoktak kérni egy nevet is a számlaszám mellé.Mit írjak be a "számlatulajdonos neve" rovatba?

Kedves Tündér!

Köszönjük! A Bankszámlánk: Gránit Bank, 12100011-17796259. Abszurd módon azért vettek le minket az 1%-os listáról, mert nem volt 4 milliós bevételünk és/vagy teljes állású alkalmazottunk... 

Eszter

Sziasztok,

Nem tudom hova irjam, talan itt elfer...

Szoval ha mar adoznunk kell es van az a felajanlhato 1+1 % gondoltam mehetne a Buranak, de sajnos nem szerepel a NAV listajan :(.

Hogyan lehetne kicsit tamogatni titeket? Adnatok esetleg szamlaszamot vagy mit tegyek ha szeretnek segiteni?

Idézet tőle: palack

Akkor Krisztián vagy te leírnátok hogyan kell képet berakni? Én másik topicban kértem erre segítséget, de nem kaptam mostanáig semmilyen segítséget ebben.

Nem az volt a kérésem hogy másoktól képeket lássak...

Nézd meg két sort, amik legfelül látszanak, amikor hsz-t írsz.

Alsó sor bal oldalon legszélső ikon egy kis képernyő, zöld valamicskével a jobb alsó sarokban. Arra klikkelj rá. 

böngészésen a szerveren

feltöltés

dupla klikk

szélesség beállítása (400-ra mondjuk)

automatikusan átállítja a magasságot is

Akkor Krisztián vagy te leírnátok hogyan kell képet berakni? Én másik topicban kértem erre segítséget, de nem kaptam mostanáig semmilyen segítséget ebben.

Nem az volt a kérésem hogy másoktól képeket lássak...

A kérésem ez volt:

Az eredmény ez lett:

Ui.: A helyesírási hibától eltekintve a lényeg:

ad 1.) ide csak fontos a weboldal egész működésére kiható, mindenkit érintő ügyben írjunk.

ad 2.) a BÚRA Alapítvány weboldala minden sorstársat/sorstársi csoportot/sorstársi kezdeményezést felkarol támogat, ám a politizálás nem tartozik ezek közül egyik kategóriába sem.

ad 3.) a képfeltöltés tökéletesen működik úgynevezett "felhasználó" -ként is tehát nem igényel semmilyen extra jogosultságot, de erről esetleg az off ban vagy nyitunk valami technikai topikot esetleg ha kell. (nem gondoltam hogy ez ilyen probléma)

Attit megtalálod az off ban,ő ott bérel ,,lakást,,s ha jól láttam,bár új néven,de érdeklődött,miért kerested.

köszönöm.

Szóltam Krisznek,majd segít!!

Mi a tartalmakért vagyunk felelősek,mint adminok...A szerkesztés nem az erősségem,sajnos nem tudok képet beilleszteni,pedig drága kutyámat napi szinten posztolnám.cheeky

Columbo

Hogyan lehet képet billeszteni?

nem ismerem a honlap új verzióját hogy mit lehet itt csinálni.

Kedves palack!

Nincs politizáló topic,nem is lesz.Viszont számos más téma van,örülök,hogy visszatalált hozzánk!

Üdv.Columbo

hogyan lehet új forumtémát csinálni?

Kedves Krisztián

Régen sokáig volt a forumon Gyurcsány vs. Orbán topic. Lehetne nyitni egy politizáló topic-ot? Ha igen, akkor lécci nyitnál egy politika topicot.