Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2018.09.21., 09:55Crux,mivel Phil C kérdésére ezidáig nem válaszoltál,az általad közétett fotót IRL sértőnek találtam,ezért a fotót moderáltam.
Bárkinek ellenvetése van a döntésemmel szemben,kérem jelezze.
Crux,mivel Phil C kérdésére ezidáig nem válaszoltál,az általad közétett fotót IRL sértőnek találtam,ezért a fotót moderáltam.
Bárkinek ellenvetése van a döntésemmel szemben,kérem jelezze.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.09.20., 12:54Szerintem az én egyik, pszichológushoz intézett kérdésem elveszett 🙁
Vagy ki lehet menteni még valahonnan?
Szerintem az én egyik, pszichológushoz intézett kérdésem elveszett 🙁
Vagy ki lehet menteni még valahonnan?
Idézet tőle: bibor93 ekkor: 2018.09.19., 16:03Kedves Krisz! Érdeklődnék, hogy mikor fog válaszolni a pszichológus? 🙂 Majd ha több kérdés lesz? Úgy tűnt eddig, hogy hetente-kéthetente válaszol.
Üdv.
Kedves Krisz! Érdeklődnék, hogy mikor fog válaszolni a pszichológus? 🙂 Majd ha több kérdés lesz? Úgy tűnt eddig, hogy hetente-kéthetente válaszol.
Üdv.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.18., 19:35Krisz!
Én egy picit lemaradtam.
Jelenleg kik a moderátorok? Úgy értem, h kik az aktív tagok és kik azok, akik szüneteltetik ezt a tevékenységüket?
Krisz!
Én egy picit lemaradtam.
Jelenleg kik a moderátorok? Úgy értem, h kik az aktív tagok és kik azok, akik szüneteltetik ezt a tevékenységüket?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.09.18., 16:45Örömmel jelentem be legújabb moderátorunk: Pityu
Fogadjátok szeretettel!
A Videó fül alatt megtaláljátok a kifilmjeit.
Iratkozzatok fel mert az jót tesz! 😉
Forduljatok hozzá bizalommal!
Örömmel jelentem be legújabb moderátorunk: Pityu
Fogadjátok szeretettel!
A Videó fül alatt megtaláljátok a kifilmjeit.
Iratkozzatok fel mert az jót tesz! 😉
Forduljatok hozzá bizalommal!
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.09.11., 16:12Részemről csak annyit kérdeznék, hogy én most kivagyok zárva, mert most is valami nem tudom milyen úton sikerült bejutnom az oldalra, mert napok óta nem sikerült belépnem , mert mindenféle security címerek jelennek meg, ha be szeretnék lépni
Részemről csak annyit kérdeznék, hogy én most kivagyok zárva, mert most is valami nem tudom milyen úton sikerült bejutnom az oldalra, mert napok óta nem sikerült belépnem , mert mindenféle security címerek jelennek meg, ha be szeretnék lépni
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.09.10., 04:47Csillagom:
"Valami kőbe, be van ez vésve!" 🙂
DE EZ MÁR NAGYON OFF!
de azért még ennyit:
Csillagom:
"Valami kőbe, be van ez vésve!" 🙂
DE EZ MÁR NAGYON OFF!
de azért még ennyit:
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.10., 04:39Semmi baj! Csak értetlenül olvastam. Lehet az maradt meg a fejedben, hogy a leállás alatt, több alkalommal, más okból kifolyólag kerestük egymást!
Semmi baj! Csak értetlenül olvastam. Lehet az maradt meg a fejedben, hogy a leállás alatt, több alkalommal, más okból kifolyólag kerestük egymást!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.09.10., 04:26Nem tudom honnan származik a fejemben ez a gondolat, de valahogy ez még ide jön:
"Mindig 'sikerül' azokat megbántani a leginkább, akiket a legjobban szeretek!"
Nem tudom honnan származik a fejemben ez a gondolat, de valahogy ez még ide jön:
"Mindig 'sikerül' azokat megbántani a leginkább, akiket a legjobban szeretek!"
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.09.10., 04:22Idézet tőle: KiscsillagKrisz! Én mikor kérdeztem ilyet? Szerintem a leállás alatt 1-szer kérdeztem rá.
1x magadtól hoztad szóba, hogy majd megcsonálod és egyszer arra kértél, h nézzem meg, hogy működik-e.
Bocsi Csillagocska! 😉 A lényeg, hogy naponta a legkülönbözőbb formában, a legkülönbözőbb emberek érdeklődtek. Ki így, ki úgy keresett meg. Bocs, hogy pont Kleót és Téged emeltelek ki 🙂 HABÁR! Kleó maga ismerte be, hogy (idézem) "naponta basztatott" 😀 de hát ismered a stílusát 😉
Na minden jót! Remélem sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.
k.
Ui:
Egy miskolci nap:
Idézet tőle: KiscsillagKrisz! Én mikor kérdeztem ilyet? Szerintem a leállás alatt 1-szer kérdeztem rá.
1x magadtól hoztad szóba, hogy majd megcsonálod és egyszer arra kértél, h nézzem meg, hogy működik-e.
Bocsi Csillagocska! 😉 A lényeg, hogy naponta a legkülönbözőbb formában, a legkülönbözőbb emberek érdeklődtek. Ki így, ki úgy keresett meg. Bocs, hogy pont Kleót és Téged emeltelek ki 🙂 HABÁR! Kleó maga ismerte be, hogy (idézem) "naponta basztatott" 😀 de hát ismered a stílusát 😉
Na minden jót! Remélem sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.
k.
Ui:
Egy miskolci nap:
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.09., 11:44Idézet tőle: Gácsi KrisztiánÖrömmel jelentem be, hogy - mint gondolom már észrevettétek - újra 100%-os üzemmódban működik a Búra!
Háromféle Chat; Fórum (U2B vidók isműködnek), Blog, Wiki, Tesztek, Privát, E-mail, stb. minden O.K. !
Az adatbázist augusztus elsejére sikerült visszaállítani. Az augusztusi hozzzászólások sajnos elvesztek. A pszichológus válaszol topik viszont NEM! Az vissza lesz töltve hamarosan!
Engedjétek meg, hogy ezúton is megköszönjem Kacsosznak, Kleónak és Kiwinek, hogy órákon keresztül itt lógtak velem a telefonban (hol egyikőjük, hol másikójuk 😉 ) miközben újravarázsoltam a Búrát.
Kiscsillagnak és Kleónak külön is köszi amiért naponta háromszor írtak működik-e a Búra már? 😀
Azért csinálom, mert én személy szerint is nagyon sokat köszönhetek a Búrának! Tudom nektek is sokat jelent, hogy van!
És végezetül a legfontosabb: köszönjük Eszternek, hogy létrehozta és megalapította a Búra Alapítványt és ezt a weboldalt!
Idén 18 éves a Búra! Túl vagyunk rengeteg eseményen! De kitartunk/összetartunk/megértjük egymást! És ez a lényeg!
Kellemes Búrázást mindenkinek!
Krisz
Krisz! Én mikor kérdeztem ilyet? Szerintem a leállás alatt 1-szer kérdeztem rá.
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánÖrömmel jelentem be, hogy - mint gondolom már észrevettétek - újra 100%-os üzemmódban működik a Búra!
Háromféle Chat; Fórum (U2B vidók isműködnek), Blog, Wiki, Tesztek, Privát, E-mail, stb. minden O.K. !
Az adatbázist augusztus elsejére sikerült visszaállítani. Az augusztusi hozzzászólások sajnos elvesztek. A pszichológus válaszol topik viszont NEM! Az vissza lesz töltve hamarosan!
Engedjétek meg, hogy ezúton is megköszönjem Kacsosznak, Kleónak és Kiwinek, hogy órákon keresztül itt lógtak velem a telefonban (hol egyikőjük, hol másikójuk 😉 ) miközben újravarázsoltam a Búrát.
Kiscsillagnak és Kleónak külön is köszi amiért naponta háromszor írtak működik-e a Búra már? 😀
Azért csinálom, mert én személy szerint is nagyon sokat köszönhetek a Búrának! Tudom nektek is sokat jelent, hogy van!
És végezetül a legfontosabb: köszönjük Eszternek, hogy létrehozta és megalapította a Búra Alapítványt és ezt a weboldalt!
Idén 18 éves a Búra! Túl vagyunk rengeteg eseményen! De kitartunk/összetartunk/megértjük egymást! És ez a lényeg!
Krisz
Krisz! Én mikor kérdeztem ilyet? Szerintem a leállás alatt 1-szer kérdeztem rá.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.09.09., 11:00Örömmel jelentem be, hogy - mint gondolom már észrevettétek - újra 100%-os üzemmódban működik a Búra!
Krisz
Örömmel jelentem be, hogy - mint gondolom már észrevettétek - újra 100%-os üzemmódban működik a Búra!
Krisz
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.07.06., 08:49Idézet tőle: Gácsi KrisztiánPhilC, és többiek! A probléma megoldva! A fórumban a pszichológushoz intézett kérdések topikba írhatjátok a kérdéseiteket, ez után az adminok tudják a pszichológus blogjában felsorolni a kérdéseket összeszedetten, hogy rövidebb idő alatt, több kérdést meg tudjon válaszolni a pszichológus! A kérdések rendszerezését -- mint nemes feladatot -- PhilC vállalta. Ki is írtam a Búra Csapatba! Üdvözlünk PhilC a Búra Alapítvány önkéntesei között!
Köszi.
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánPhilC, és többiek! A probléma megoldva! A fórumban a pszichológushoz intézett kérdések topikba írhatjátok a kérdéseiteket, ez után az adminok tudják a pszichológus blogjában felsorolni a kérdéseket összeszedetten, hogy rövidebb idő alatt, több kérdést meg tudjon válaszolni a pszichológus! A kérdések rendszerezését -- mint nemes feladatot -- PhilC vállalta. Ki is írtam a Búra Csapatba! Üdvözlünk PhilC a Búra Alapítvány önkéntesei között!
Köszi.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.07.02., 20:06PhilC, és többiek! A probléma megoldva! A fórumban a pszichológushoz intézett kérdések topikba írhatjátok a kérdéseiteket, ez után az adminok tudják a pszichológus blogjában felsorolni a kérdéseket összeszedetten, hogy rövidebb idő alatt, több kérdést meg tudjon válaszolni a pszichológus! A kérdések rendszerezését -- mint nemes feladatot -- PhilC vállalta. Ki is írtam a Búra Csapatba! Üdvözlünk PhilC a Búra Alapítvány önkéntesei között!
PhilC, és többiek! A probléma megoldva! A fórumban a pszichológushoz intézett kérdések topikba írhatjátok a kérdéseiteket, ez után az adminok tudják a pszichológus blogjában felsorolni a kérdéseket összeszedetten, hogy rövidebb idő alatt, több kérdést meg tudjon válaszolni a pszichológus! A kérdések rendszerezését -- mint nemes feladatot -- PhilC vállalta. Ki is írtam a Búra Csapatba! Üdvözlünk PhilC a Búra Alapítvány önkéntesei között!
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.07.02., 10:57Krisz, nem lenne lehetséges a "...pszichológus válaszol" topik megnevezése alatt kigyűjteni, tételesen, pontokba szedve, a konkrét kérdésekeinket? Olyan felépítésre gondolok, mint pl. egy blogbejegyzésnél. Csak itt a "bejegyzés" szövege hétről hétre változna, mindig az aktuális kérdések szerepelnének benne. A kérdésekre a választ meg mindig alább láthatnánk, legörgetve, a kommentek között.
Ha ez a forma megvalósítható lenne, sok időt megspórolnánk a pszichológusnak, nem kellene görgetésre fecsérelnie a drága időt, arra, hogy egyáltalán megkeresse a kérdéseinket... ha ez megoldható, akkor szívesen vállalom, hogy a topiknál folytatott beszélgetésekből kiollózom a konkrét kérdéseket.
Krisz, nem lenne lehetséges a "...pszichológus válaszol" topik megnevezése alatt kigyűjteni, tételesen, pontokba szedve, a konkrét kérdésekeinket? Olyan felépítésre gondolok, mint pl. egy blogbejegyzésnél. Csak itt a "bejegyzés" szövege hétről hétre változna, mindig az aktuális kérdések szerepelnének benne. A kérdésekre a választ meg mindig alább láthatnánk, legörgetve, a kommentek között.
Ha ez a forma megvalósítható lenne, sok időt megspórolnánk a pszichológusnak, nem kellene görgetésre fecsérelnie a drága időt, arra, hogy egyáltalán megkeresse a kérdéseinket... ha ez megoldható, akkor szívesen vállalom, hogy a topiknál folytatott beszélgetésekből kiollózom a konkrét kérdéseket.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.28., 00:31Igazad van murray head! A Búra másik telephelyen van, azt nem érinti! Kellemes további Búrázást mindenkinek vasárnap délelőtt is!
Igazad van murray head! A Búra másik telephelyen van, azt nem érinti! Kellemes további Búrázást mindenkinek vasárnap délelőtt is!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.27., 17:12
FIGYELEM!
Ezúton értesítünk mindenkit, hogy 2018. július 1-jén, vasárnap 6.00 órától 14.00 óráig szünetel a villamosenergia szolgáltatás.
A szüneteltetésre a villamos-energiahálózat biztonságosabb üzemeltetése érdekében van szükség.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
FIGYELEM!
Ezúton értesítünk mindenkit, hogy 2018. július 1-jén, vasárnap 6.00 órától 14.00 óráig szünetel a villamosenergia szolgáltatás.
A szüneteltetésre a villamos-energiahálózat biztonságosabb üzemeltetése érdekében van szükség.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.25., 18:55na szóval azért nem válaszoltam egyből mert éppen pontosan egy külföldi számot kellett visszaigazolnom! egy kicsit gondolkodtam melyik megoldást válasszam de megoldottam! a lényeg KERESD NORDOT! jó szerencsét! és fogadd szívélyes üdvözletem! remélem sikerült segítenem!
na szóval azért nem válaszoltam egyből mert éppen pontosan egy külföldi számot kellett visszaigazolnom! egy kicsit gondolkodtam melyik megoldást válasszam de megoldottam! a lényeg KERESD NORDOT! jó szerencsét! és fogadd szívélyes üdvözletem! remélem sikerült segítenem!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.25., 18:42Ne haragudj kedves NR71! Valóban gyorsan elolvastam napközben egy két levelet, de úgy gondoltam jobban átgondolom a választ, és majd este válaszolok, ma jóformán egész nap az ügyeimet intéztem (mint pl munka) valamint végre sikerült segitot is találni vele is személyesen tárgyaltam. Nem állt szándékomban megsérteni téged.
Ne haragudj kedves NR71! Valóban gyorsan elolvastam napközben egy két levelet, de úgy gondoltam jobban átgondolom a választ, és majd este válaszolok, ma jóformán egész nap az ügyeimet intéztem (mint pl munka) valamint végre sikerült segitot is találni vele is személyesen tárgyaltam. Nem állt szándékomban megsérteni téged.
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.06.16., 08:30Köszi szépen Krisz, hogy megjavítottad a profilkép feltöltést!
Köszi szépen Krisz, hogy megjavítottad a profilkép feltöltést!
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.14., 09:40Idézet tőle: Gácsi KrisztiánMobiltelefonnak gunyolt hordozhato mini kompjuter teszt
Szuper a kép Krisz! És igen, ez találó. Mini szgép. 🙂
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánMobiltelefonnak gunyolt hordozhato mini kompjuter teszt
Szuper a kép Krisz! És igen, ez találó. Mini szgép. 🙂
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.14., 09:02
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.14., 08:53PROFILkép hiba javítva!
PROFILkép hiba javítva!
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.06.14., 08:35képet tudok feltölteni, teszteltem
PROFILképet nem tudok
bemegyek a profilomba, kiválasztom a képet, feltöltésre kattintok, kép helyett vmi mini ábrát látok, mentek és NEM jelenik meg.
képet tudok feltölteni, teszteltem
PROFILképet nem tudok
bemegyek a profilomba, kiválasztom a képet, feltöltésre kattintok, kép helyett vmi mini ábrát látok, mentek és NEM jelenik meg.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.14., 08:34képfeltöltés tesztelve: linux, windows, chrome, firefox, tablet, mobil
képfeltöltés tesztelve: linux, windows, chrome, firefox, tablet, mobil
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.14., 08:22Mobiltelefonnak gunyolt hordozhato mini kompjuter teszt
Mobiltelefonnak gunyolt hordozhato mini kompjuter teszt
Idézet tőle: Crux Ansata ekkor: 2018.06.14., 08:13
Tablagep teszt
tablet teszt
Tablagep teszt
tablet teszt
Idézet tőle: Commander Keen ekkor: 2018.06.14., 07:55just testing
kipróbáltam "regular" userral is eredmény: O.K.
just testing
kipróbáltam "regular" userral is eredmény: O.K.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.14., 07:22gyertek 2018. június 16-án (most szombaton) dél körül a déli köré (értsd bp.-en ) egy csésze feketére:
ÚTÓIRAT:
a képfeltöltés működik
gyertek 2018. június 16-án (most szombaton) dél körül a déli köré (értsd bp.-en ) egy csésze feketére:
ÚTÓIRAT:
a képfeltöltés működik
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.06.13., 18:59Kedves PhilC,
azt mondta, hogy egy héten egyszer válaszol -- mára ígérte. De megjegyzem, hogy ő jelenleg még nem szakember, csak egy orvosegyetemi hallgató, aki pszichiátriára szándékszik szakosodni.
Kedves PhilC,
azt mondta, hogy egy héten egyszer válaszol -- mára ígérte. De megjegyzem, hogy ő jelenleg még nem szakember, csak egy orvosegyetemi hallgató, aki pszichiátriára szándékszik szakosodni.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.13., 17:25Kedves Eszter, milyen gyakoriságggal számíthatunk a felkért szakember válaszaira A szakember válaszol rovatban? Miben állapodtatok meg, heti egyszer-kétszer fog felnézni, vagy hogyan?
Kedves Eszter, milyen gyakoriságggal számíthatunk a felkért szakember válaszaira A szakember válaszol rovatban? Miben állapodtatok meg, heti egyszer-kétszer fog felnézni, vagy hogyan?
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.13., 16:57Próbáltam már őt is nyaggatni, csak nem volt netközelben (vagy legalábbis búraközelben), és még nem válaszolt. Aztán úgy döntöttem, hogy részemről ezt elengedem. Le van sz. Nem ez a legfontosabb most az életemben.
Próbáltam már őt is nyaggatni, csak nem volt netközelben (vagy legalábbis búraközelben), és még nem válaszolt. Aztán úgy döntöttem, hogy részemről ezt elengedem. Le van sz. Nem ez a legfontosabb most az életemben.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.13., 16:52Talán a böngészőn is múlik. Mintha chrome-mal nem ment volna, firefox-szal meg igen.
Ált.ban Kriszt kell ilyenkor nyaggatni, aki nagyon boldog és feltölti a kért képet.
Talán a böngészőn is múlik. Mintha chrome-mal nem ment volna, firefox-szal meg igen.
Ált.ban Kriszt kell ilyenkor nyaggatni, aki nagyon boldog és feltölti a kért képet.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.13., 13:32Mostantól én leszek az arc nélküli ember. (höh)
Mostantól én leszek az arc nélküli ember. (höh)
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.13., 13:32Azt hiszem, akkor erre a témára inkább keresztet is vetek.
Azt hiszem, akkor erre a témára inkább keresztet is vetek.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.13., 13:31😀 Igazán szerencsés kombináció.
😀 Igazán szerencsés kombináció.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.13., 13:09Ősrégi = időnként előfordul, majd elmúlik?
Ősrégi = időnként előfordul, majd elmúlik?
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.13., 12:36Konkrétan egyáltalán nincs képem.
Konkrétan egyáltalán nincs képem.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.13., 12:35Én most új képet akartam feltölteni a régi helyett, erre eltűnt az előző is. Tehát ugyancsak nem jártam sikerrel.
Én most új képet akartam feltölteni a régi helyett, erre eltűnt az előző is. Tehát ugyancsak nem jártam sikerrel.