Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Crux,mivel Phil C kérdésére ezidáig nem válaszoltál,az általad közétett fotót IRL sértőnek találtam,ezért a fotót moderáltam.

Bárkinek ellenvetése van a döntésemmel szemben,kérem jelezze.

Szerintem az én egyik, pszichológushoz intézett kérdésem elveszett 🙁 
Vagy ki lehet menteni még valahonnan?

Kedves Krisz! Érdeklődnék, hogy mikor fog válaszolni a pszichológus? 🙂 Majd ha több kérdés lesz? Úgy tűnt eddig, hogy hetente-kéthetente válaszol.

Üdv.

Krisz!

Én egy picit lemaradtam.

Jelenleg kik a moderátorok? Úgy értem, h kik az aktív tagok és kik azok, akik szüneteltetik ezt a tevékenységüket? 

Üdv Pityu! 

Ugyanezen a néven regiztél?

Örömmel jelentem be legújabb moderátorunk: Pityu

Fogadjátok szeretettel!

A Videó fül alatt megtaláljátok a kifilmjeit. 

Iratkozzatok fel mert az jót tesz! 😉

Forduljatok hozzá bizalommal!

Nem, sztem technikai hiba. Kriszt kérdezd, ehhez a részhez ő ért!

Részemről csak annyit kérdeznék, hogy én most kivagyok zárva, mert most is valami nem tudom milyen úton sikerült bejutnom az oldalra, mert napok óta nem sikerült belépnem , mert mindenféle security címerek jelennek meg, ha be szeretnék lépni

Csillagom:

"Valami kőbe, be van ez vésve!" 🙂

DE EZ MÁR NAGYON OFF!

de azért még ennyit:

Semmi baj! Csak értetlenül olvastam. Lehet az maradt meg a fejedben, hogy a leállás alatt, több alkalommal, más okból kifolyólag kerestük egymást!

Nem tudom honnan származik a fejemben ez a gondolat, de valahogy ez még ide jön:

"Mindig 'sikerül' azokat megbántani a leginkább, akiket a legjobban szeretek!"

Idézet tőle: Kiscsillag

Krisz! Én mikor kérdeztem ilyet? Szerintem a leállás alatt 1-szer kérdeztem rá.

1x magadtól hoztad szóba, hogy majd megcsonálod és egyszer arra kértél, h nézzem meg, hogy működik-e.

Bocsi Csillagocska! 😉 A lényeg, hogy naponta a legkülönbözőbb formában, a legkülönbözőbb emberek érdeklődtek. Ki így, ki úgy keresett meg. Bocs, hogy pont Kleót és Téged emeltelek ki 🙂 HABÁR! Kleó maga ismerte be, hogy (idézem) "naponta basztatott" 😀 de hát ismered a stílusát 😉

Na minden jót! Remélem sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.

k.

Ui:

Egy miskolci nap:

Igggazán nincs mit! 😀

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

Örömmel jelentem be, hogy - mint gondolom már észrevettétek - újra 100%-os üzemmódban működik a Búra!

Háromféle Chat; Fórum (U2B vidók isműködnek), Blog, Wiki, Tesztek, Privát, E-mail, stb. minden O.K. !

Az adatbázist augusztus elsejére sikerült visszaállítani. Az augusztusi hozzzászólások sajnos elvesztek. A pszichológus válaszol topik viszont NEM! Az vissza lesz töltve hamarosan!

Engedjétek meg, hogy ezúton is megköszönjem Kacsosznak, Kleónak és Kiwinek, hogy órákon keresztül itt lógtak velem a telefonban (hol egyikőjük, hol másikójuk 😉 ) miközben újravarázsoltam a Búrát.

Kiscsillagnak és Kleónak külön is köszi amiért naponta háromszor írtak működik-e a Búra már? 😀

Azért csinálom, mert én személy szerint is nagyon sokat köszönhetek a Búrának! Tudom nektek is sokat jelent, hogy van!

És végezetül a legfontosabb: köszönjük Eszternek, hogy létrehozta és megalapította a Búra Alapítványt és ezt a weboldalt!

Idén 18 éves a Búra! Túl vagyunk rengeteg eseményen! De kitartunk/összetartunk/megértjük egymást! És ez a lényeg!

Kellemes Búrázást  mindenkinek!

Krisz

Krisz! Én mikor kérdeztem ilyet? Szerintem a leállás alatt 1-szer kérdeztem rá.

1x magadtól hoztad szóba, hogy majd megcsonálod és egyszer arra kértél, h nézzem meg, hogy működik-e.

Örömmel jelentem be, hogy - mint gondolom már észrevettétek - újra 100%-os üzemmódban működik a Búra!

Háromféle Chat; Fórum (U2B vidók isműködnek), Blog, Wiki, Tesztek, Privát, E-mail, stb. minden O.K. !

Az adatbázist augusztus elsejére sikerült visszaállítani. Az augusztusi hozzzászólások sajnos elvesztek. A pszichológus válaszol topik viszont NEM! Az vissza lesz töltve hamarosan!

Engedjétek meg, hogy ezúton is megköszönjem Kacsosznak, Kleónak és Kiwinek, hogy órákon keresztül itt lógtak velem a telefonban (hol egyikőjük, hol másikójuk 😉 ) miközben újravarázsoltam a Búrát.

Kiscsillagnak és Kleónak külön is köszi amiért naponta háromszor írtak működik-e a Búra már? 😀

Azért csinálom, mert én személy szerint is nagyon sokat köszönhetek a Búrának! Tudom nektek is sokat jelent, hogy van!

És végezetül a legfontosabb: köszönjük Eszternek, hogy létrehozta és megalapította a Búra Alapítványt és ezt a weboldalt!

Idén 18 éves a Búra! Túl vagyunk rengeteg eseményen! De kitartunk/összetartunk/megértjük egymást! És ez a lényeg!

Kellemes Búrázást  mindenkinek!

Krisz

Köszönet Krisznek, hogy ismét működik a Búra!!!yes

PhilC, és többiek! A probléma megoldva! A fórumban a pszichológushoz intézett kérdések topikba írhatjátok a kérdéseiteket, ez után az adminok tudják a pszichológus blogjában felsorolni a kérdéseket összeszedetten, hogy rövidebb idő alatt, több kérdést meg tudjon válaszolni a pszichológus! A kérdések rendszerezését -- mint nemes feladatot -- PhilC vállalta. Ki is írtam a Búra Csapatba! laugh Üdvözlünk PhilC a Búra Alapítvány önkéntesei között! wink

Köszi.

PhilC, és többiek! A probléma megoldva! A fórumban a pszichológushoz intézett kérdések topikba írhatjátok a kérdéseiteket, ez után az adminok tudják a pszichológus blogjában felsorolni a kérdéseket összeszedetten, hogy rövidebb idő alatt, több kérdést meg tudjon válaszolni a pszichológus! A kérdések rendszerezését -- mint nemes feladatot -- PhilC vállalta. Ki is írtam a Búra Csapatba! laugh Üdvözlünk PhilC a Búra Alapítvány önkéntesei között! wink

Krisz, nem lenne lehetséges a "...pszichológus válaszol" topik megnevezése alatt kigyűjteni, tételesen, pontokba szedve, a konkrét kérdésekeinket? Olyan felépítésre gondolok, mint pl. egy blogbejegyzésnél. Csak itt a "bejegyzés" szövege hétről hétre változna, mindig az aktuális kérdések szerepelnének benne. A kérdésekre a választ meg mindig alább láthatnánk, legörgetve, a kommentek között.

Ha ez a forma megvalósítható lenne, sok időt megspórolnánk a pszichológusnak, nem kellene görgetésre fecsérelnie a drága időt, arra, hogy egyáltalán megkeresse a kérdéseinket... ha ez megoldható, akkor szívesen vállalom, hogy a topiknál folytatott beszélgetésekből kiollózom a konkrét kérdéseket.

Igazad van murray head! A Búra másik telephelyen van, azt nem érinti! Kellemes további Búrázást mindenkinek vasárnap délelőtt is!

És ez az egész ország területén így lesz? 

FIGYELEM!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy 2018. július 1-jén, vasárnap 6.00 órától 14.00 óráig szünetel a villamosenergia szolgáltatás.

A szüneteltetésre a villamos-energiahálózat biztonságosabb üzemeltetése érdekében van szükség.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

na szóval azért nem válaszoltam egyből mert éppen pontosan egy külföldi számot kellett visszaigazolnom! egy kicsit gondolkodtam melyik megoldást válasszam de megoldottam! a lényeg KERESD NORDOT! jó szerencsét! és fogadd szívélyes üdvözletem! remélem sikerült segítenem!

Ne haragudj kedves NR71! Valóban gyorsan elolvastam napközben egy két levelet, de úgy gondoltam jobban átgondolom a  választ, és majd este válaszolok, ma jóformán egész nap az ügyeimet intéztem (mint pl munka) valamint végre sikerült segitot is találni vele is személyesen tárgyaltam. Nem állt szándékomban megsérteni téged.

Köszi szépen Krisz, hogy megjavítottad a profilkép feltöltést! heart

Mobiltelefonnak gunyolt hordozhato mini kompjuter teszt

Szuper a kép Krisz! És igen, ez találó. Mini szgép. 🙂

smiley

yes

PROFILkép hiba javítva!

képet tudok feltölteni, teszteltem

PROFILképet nem tudok

bemegyek a profilomba, kiválasztom a képet, feltöltésre kattintok, kép helyett vmi mini ábrát látok, mentek és NEM jelenik meg.

képfeltöltés tesztelve: linux, windows, chrome, firefox, tablet, mobil

Mobiltelefonnak gunyolt hordozhato mini kompjuter teszt

Mobilról nekem továbbra sem megy a profilkép feltötés.

Tablagep teszt

tablet teszt

just testing

kipróbáltam "regular" userral is eredmény: O.K.

gyertek 2018. június 16-án (most szombaton) dél körül a déli köré (értsd bp.-en ) egy csésze feketére:

ÚTÓIRAT:

a képfeltöltés működik

nekem sem műxik a képfeltöltés

Kedves PhilC,

azt mondta, hogy egy héten egyszer válaszol -- mára ígérte. De megjegyzem, hogy ő jelenleg még nem szakember, csak egy orvosegyetemi hallgató, aki pszichiátriára szándékszik szakosodni. 

szerintem nézd a jó oldalát, ez lehet az új imidzsed, a "titokzatos"!

Kedves Eszter, milyen gyakoriságggal számíthatunk a felkért szakember válaszaira A szakember válaszol rovatban? Miben állapodtatok meg, heti egyszer-kétszer fog felnézni, vagy hogyan?

Próbáltam már őt is nyaggatni, csak nem volt netközelben (vagy legalábbis búraközelben), és még nem válaszolt. Aztán úgy döntöttem, hogy részemről ezt elengedem. Le van sz. Nem ez a legfontosabb most az életemben.

Talán a böngészőn is múlik. Mintha chrome-mal nem ment volna, firefox-szal meg igen.

Ált.ban Kriszt kell ilyenkor nyaggatni, aki nagyon boldog és feltölti a kért képet. 

Mostantól én leszek az arc nélküli ember. (höh)

Azt hiszem, akkor erre a témára inkább keresztet is vetek.

😀 Igazán szerencsés kombináció.

ellenkezőleg! azt hiszem viszonylag gyakran előfordul és nem múlik el.

Ősrégi = időnként előfordul, majd elmúlik?

ősrégi probléma.

Konkrétan egyáltalán nincs képem.

Én most új képet akartam feltölteni a régi helyett, erre eltűnt az előző is. Tehát ugyancsak nem jártam sikerrel.