Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.02., 10:49Kedves mandula,
még egyszer a volt nickről.
Azért nem vált át automatikusan, mert a magukat törlők rendszeresen visszajönnek egy másik néven. A közösség többi tagját megtévesztheti, ha nem tudják, hogy az "új" nick előzőleg miket írt. Azt nem tudom elfogadni indokként, hogy pont ez a cél.
Amikor valaki fenyegetve érezte magát a neve miatt, akkor töröltük a nevét. De ez a kivétel.
Aki törli magát, majd újabb nickkel megjelenik, majd megint törli, és előről, az valamiképpen a saját belső szakadásait képezi le itt. Szerintem erről inkább beszélni kéne, mármint ezekről a belső szakadás-érzésekről, ahelyett, hogy acting out formájában megjelenítjük őket.
Nem kételkedem benne, hogy van, amikor az ember úgy érzi, hogy új korszakot új nickkel tud csak nyitni, de ezt legalább meg kéne indokolni, legalább nekem. És ha valaki havonta nyit új korszakot, akkor engem elfog az aggodalom, hogy nagyon nincs jól.
Kedves mandula,
még egyszer a volt nickről.
Azért nem vált át automatikusan, mert a magukat törlők rendszeresen visszajönnek egy másik néven. A közösség többi tagját megtévesztheti, ha nem tudják, hogy az "új" nick előzőleg miket írt. Azt nem tudom elfogadni indokként, hogy pont ez a cél.
Amikor valaki fenyegetve érezte magát a neve miatt, akkor töröltük a nevét. De ez a kivétel.
Aki törli magát, majd újabb nickkel megjelenik, majd megint törli, és előről, az valamiképpen a saját belső szakadásait képezi le itt. Szerintem erről inkább beszélni kéne, mármint ezekről a belső szakadás-érzésekről, ahelyett, hogy acting out formájában megjelenítjük őket.
Nem kételkedem benne, hogy van, amikor az ember úgy érzi, hogy új korszakot új nickkel tud csak nyitni, de ezt legalább meg kéne indokolni, legalább nekem. És ha valaki havonta nyit új korszakot, akkor engem elfog az aggodalom, hogy nagyon nincs jól.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.02., 10:39Zsolt -- közben ugyanis csináltunk egy mindenestül törlés gombot.
Ha valakinek nem tetszik így a Búra, szívesen várunk konstruktív ötleteket és megoldásokat. Ha nincs konstruktív ötlet és megoldás, akkor úgy használjátok a felületet, mintha egy kereskedelmi szolgáltatás volna. Nem az. A Búra az, amit a sorstársak csinálnak belőle.
Zsolt -- közben ugyanis csináltunk egy mindenestül törlés gombot.
Ha valakinek nem tetszik így a Búra, szívesen várunk konstruktív ötleteket és megoldásokat. Ha nincs konstruktív ötlet és megoldás, akkor úgy használjátok a felületet, mintha egy kereskedelmi szolgáltatás volna. Nem az. A Búra az, amit a sorstársak csinálnak belőle.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.02., 10:36Kedves mandula!
Nem értem ezt a hirtelen felháborodásodat.
"Olajozottabban kéne, hogy működjenek a dolgok" -- mivel itt sorstársak vannak, akiknek a hangulatai erősen változnak, és akik érzékenyek, és néha indulatosak, ezért a dolgok nem működnek mindig olajozottan.
"Törlés" -- csak én törölhetek, és előzetesen mindig figyelmeztetek, kivéve, ha az illető már sokadszor jön, bár más nicken, és ugyanazt csinálja, ez esetben nem figyelmeztetek, mert tudja, hogy mit csinál, és miért törlöm.
"Öntörlés" -- gyakori, hogy mivel a felhasználók egy része pszichésen ingatag, impulzív, törli magát, aztán visszajön más néven. Ezt nem tiltjuk, de a többiek számára nem lényegtelen, hogy korábban miket írt (más néven), egyébként ha valaki rosszindulatú, megtéveszthet másokat.
"Kik a moderátorok" -- colombo a moderátor, és delia0 besegít. Krisznek is van mod joga, értelemszerűen.
"Ha kéred, törölnek" -- ez egy olyan oldal, ahol információkat szeretnénk nyújtani. Ha nem látszik, hogy ki írta melyik hozzászólást, akkor nem lehet érteni, hogy ő milyen, mi indokolhatta, hogy ilyesmiket írjon. Ugyanezért nem töröljük alapból a hozzászólásokat sem. Mivel - az index-szel ellentétben -- te törölheted a saját hozzászólásod, ha valamit el akarsz tüntetni, el tudod tüntetni.
"Minden teljesen nyitott" -- ez nem igaz, ha akarsz, csinálhatsz olyan fórumot, amit csak te látsz, és azok, akiket meghívsz. Mivel ezt nem használta senki, kevesen tudnak róla.
A Búra egy sorstársi közösség, nem nagy magyar médiavállalat. A moderációs szabályok le vannak írva. Mindenki sorstársként, szabad idejében segít. Szerintem köszönet illet minden segítő sorstárst, nem szemrehányás.
Kedves mandula!
Nem értem ezt a hirtelen felháborodásodat.
"Olajozottabban kéne, hogy működjenek a dolgok" -- mivel itt sorstársak vannak, akiknek a hangulatai erősen változnak, és akik érzékenyek, és néha indulatosak, ezért a dolgok nem működnek mindig olajozottan.
"Törlés" -- csak én törölhetek, és előzetesen mindig figyelmeztetek, kivéve, ha az illető már sokadszor jön, bár más nicken, és ugyanazt csinálja, ez esetben nem figyelmeztetek, mert tudja, hogy mit csinál, és miért törlöm.
"Öntörlés" -- gyakori, hogy mivel a felhasználók egy része pszichésen ingatag, impulzív, törli magát, aztán visszajön más néven. Ezt nem tiltjuk, de a többiek számára nem lényegtelen, hogy korábban miket írt (más néven), egyébként ha valaki rosszindulatú, megtéveszthet másokat.
"Kik a moderátorok" -- colombo a moderátor, és delia0 besegít. Krisznek is van mod joga, értelemszerűen.
"Ha kéred, törölnek" -- ez egy olyan oldal, ahol információkat szeretnénk nyújtani. Ha nem látszik, hogy ki írta melyik hozzászólást, akkor nem lehet érteni, hogy ő milyen, mi indokolhatta, hogy ilyesmiket írjon. Ugyanezért nem töröljük alapból a hozzászólásokat sem. Mivel - az index-szel ellentétben -- te törölheted a saját hozzászólásod, ha valamit el akarsz tüntetni, el tudod tüntetni.
"Minden teljesen nyitott" -- ez nem igaz, ha akarsz, csinálhatsz olyan fórumot, amit csak te látsz, és azok, akiket meghívsz. Mivel ezt nem használta senki, kevesen tudnak róla.
A Búra egy sorstársi közösség, nem nagy magyar médiavállalat. A moderációs szabályok le vannak írva. Mindenki sorstársként, szabad idejében segít. Szerintem köszönet illet minden segítő sorstárst, nem szemrehányás.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2017.01.02., 10:16Colombo megjelenése egyértelműen egy pozitív fejlemény, értelmesen és ami még lényegesebb, tisztességesen tevékenykedik, de sajnos be kell látni, hogy egy fecske nem csinál nyarat, a búra marad búra.
Egyébként is már negyedik alkalommal kerülnek szóba ezek a moderációval és törléssel kapcsolatos kérdések, mindig elhangzik szinte ugyanaz, de falra hányt borsó, minden marad a régiben, vagy kis változásokkal még zavarosabb lesz. És ez sokkal többet árt a fórumnak, mint bármelyik visszaeső troll, javíthatatlan kötekedő, bomlasztó elem.
Engem az zavar a legjobban, hogy a búra tulajdonképpen önmaga küldetését, öndefinícióját köpi szemen ezzel a zavaros működéssel. Például a bemenet nagyon könnyű, liberális. Szabadon olvasható minden, reg nélkül is simán olvashatom a fórumot vagy akár egy felhasználó adatlapját. Bárki regisztrálhat, témát vagy blogot írhat, de mikor már benn vagy, akkor önkényessé, diktatórikussá válik minden. Ki vagy téve annak, hogy likvidálnak figyelmeztetés és indoklás nélkül mindenestül (Ilyenkor nem számít, hogy megszakad a beszélgetés szála???), és annakis ki vagy téve, hogy ha valamiért menekülnöd kéne, akkor más jóindulatán múlik, hogy sikerül-e törölnöd az itteni jelenléted, ami azért komoly problémák forrása. Több rokonszenves, értelmes ember is azért tűnt el innen, mert nem érezték magukat biztonságban ebben a "védett közegben". És sajnos olyan esetről is tudok, amikor a törlés kérésé körüli huzavona komoly problémát okozott valakinek a magánéletében. Az akkori mindenes-bennfentes kifakadt, hogy nagyon sok meló valakit mindenestül törölni, aztán azóta meg azt látjuk, hogy néha egy véletlen gombnyomás is elég, hogy valaki mindenestül röpüljön. Ki érti ezt?
Colombo megjelenése egyértelműen egy pozitív fejlemény, értelmesen és ami még lényegesebb, tisztességesen tevékenykedik, de sajnos be kell látni, hogy egy fecske nem csinál nyarat, a búra marad búra.
Egyébként is már negyedik alkalommal kerülnek szóba ezek a moderációval és törléssel kapcsolatos kérdések, mindig elhangzik szinte ugyanaz, de falra hányt borsó, minden marad a régiben, vagy kis változásokkal még zavarosabb lesz. És ez sokkal többet árt a fórumnak, mint bármelyik visszaeső troll, javíthatatlan kötekedő, bomlasztó elem.
Engem az zavar a legjobban, hogy a búra tulajdonképpen önmaga küldetését, öndefinícióját köpi szemen ezzel a zavaros működéssel. Például a bemenet nagyon könnyű, liberális. Szabadon olvasható minden, reg nélkül is simán olvashatom a fórumot vagy akár egy felhasználó adatlapját. Bárki regisztrálhat, témát vagy blogot írhat, de mikor már benn vagy, akkor önkényessé, diktatórikussá válik minden. Ki vagy téve annak, hogy likvidálnak figyelmeztetés és indoklás nélkül mindenestül (Ilyenkor nem számít, hogy megszakad a beszélgetés szála???), és annakis ki vagy téve, hogy ha valamiért menekülnöd kéne, akkor más jóindulatán múlik, hogy sikerül-e törölnöd az itteni jelenléted, ami azért komoly problémák forrása. Több rokonszenves, értelmes ember is azért tűnt el innen, mert nem érezték magukat biztonságban ebben a "védett közegben". És sajnos olyan esetről is tudok, amikor a törlés kérésé körüli huzavona komoly problémát okozott valakinek a magánéletében. Az akkori mindenes-bennfentes kifakadt, hogy nagyon sok meló valakit mindenestül törölni, aztán azóta meg azt látjuk, hogy néha egy véletlen gombnyomás is elég, hogy valaki mindenestül röpüljön. Ki érti ezt?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 07:56Colombo-nál úgy tudom, hogy a bemutatkozó szövegben fel van tüntetve, hogy admin.
A többire nem tisztem és egyébként sem tudok válaszolni.
Colombo-nál úgy tudom, hogy a bemutatkozó szövegben fel van tüntetve, hogy admin.
A többire nem tisztem és egyébként sem tudok válaszolni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 07:371. Ezt miért tőled kell megtudnom? Miért nem írják ki a nevük alá?
2. Ennél jóval több moderátor volt felsorolva (ismétlem, mélcímmel, tehát nem csak nyíltban és priviben, hanem még mélcímen is utol tudtad őket érni) azon az oldalon, ami már nincs meg. Kábé 5.
3. Egy ekkora fórumon - ami ilyen problémás - ez nem elég.
1. Ezt miért tőled kell megtudnom? Miért nem írják ki a nevük alá?
2. Ennél jóval több moderátor volt felsorolva (ismétlem, mélcímmel, tehát nem csak nyíltban és priviben, hanem még mélcímen is utol tudtad őket érni) azon az oldalon, ami már nincs meg. Kábé 5.
3. Egy ekkora fórumon - ami ilyen problémás - ez nem elég.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 07:34colombo, tegnaptól deliaO is
colombo, tegnaptól deliaO is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 07:30Idézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: mandulaIdézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: mandulaNos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
1. Öntörlés. Törölheted magad. Egy napig még látszik a volt nicked, aztán már nem.
2. Törlés. Tudtommal először csak figyelmeztetnek, aztán törlik egy-két hozzászólásod (b+, nem az összeset!!), aztán talán felfüggesztés van egy-két napra és VÉGÜL ki is tilthatnak. Érthető, hogy erre már alaposan rá kell szolgálni?
3. Lehet tudni, hogy kik a moderátorok, nekik lehet írni (akár privit is).
4. Visszatérve az elejére. EZ EGY PSZICHÉS/PSZICHIÁTRIAI PROBLÉMÁKKAL ÉLŐ/KÜZDŐ EMBEREK FÓRUMA.
Ne baszakodjunk már ilyenekkel, hogy engedélyt kell kérni, hogy ha törlöm magam, akkor NE látsszon a volt nickem. Különben mi értelme az öntörlésnek?
Itt jön a köv. torzítás. Eszter szerint nem lehet követni, hogy ki kinek válaszolt, ha nem látszik a volt nick. Aha. Csak éppen az az "apró" probléma van, hogy a hozzászólások sorszámai nem stimmelnek, ergo AKKOR SEM LEHET TUDNI, hogy ki válaszol kinek és mire, ha csak a hsz-ok számából próbálunk következtetni.
Azt sem értem és nehéz elhinnem, hogy anno kértem, hogy az egyik volt nickem ne látsszódjon többé (a hozzászólások természetesen maradhattak volna!!). Eszter szerint EGYESÉVEL kellett törölnie a hozzászólásaimat (vagy talán csak a hozzászólásaim mellől a volt nicket?). Hát ezt minimum furcsának tartom.
Indexen nem vitatom, hogy általában a fentiek szerint működik a moderálás.
De:
Amikor ott (is) regizett valaki a nevemben írtam a moderátornak (korábban nem voltam regisztrálva, moderáció kérés céljából tettem ezt), hogy ez nem ok. 2 perc múva a hsz-t és a nicket is nyomtalanul törölték.
Itt is lehet írni privit a moderátornak, Eszternek.
Nem igazán támasztod alá a saját véleményed ezzel a hozzászólással. Az jön le belőle, hogy egy normál fórumon olajozottan működnek a dolgok. (Nem kérdés, hogy aki a te nickeden (újra)regisztrált, az nem érdemelt kegyelmet és törölni kellett azonnal.) Egy ilyen fórumon, mint a búra, MÉG OLAJOZOTTABBAN kellene, hogy működjenek. Amúgy nem Eszter a moderátor.
Itt a búrán volt egy oldal, ahol fel voltak sorolva a moderátorok mélcímmel. Ez az oldal már nincs meg. Vagy csak én nem találom.
Tudom, h nem Eszter a moderátor. De ő IS szokott moderálni (figyelmeztet, kitilt).
Ez megint csak nem valós válasz, bocs. Nem ő a moderátor, hanem? Kicsoda? Kicsodák?
Idézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: mandulaIdézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: mandulaNos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
1. Öntörlés. Törölheted magad. Egy napig még látszik a volt nicked, aztán már nem.
2. Törlés. Tudtommal először csak figyelmeztetnek, aztán törlik egy-két hozzászólásod (b+, nem az összeset!!), aztán talán felfüggesztés van egy-két napra és VÉGÜL ki is tilthatnak. Érthető, hogy erre már alaposan rá kell szolgálni?
4. Visszatérve az elejére. EZ EGY PSZICHÉS/PSZICHIÁTRIAI PROBLÉMÁKKAL ÉLŐ/KÜZDŐ EMBEREK FÓRUMA.
Ne baszakodjunk már ilyenekkel, hogy engedélyt kell kérni, hogy ha törlöm magam, akkor NE látsszon a volt nickem. Különben mi értelme az öntörlésnek?
Itt jön a köv. torzítás. Eszter szerint nem lehet követni, hogy ki kinek válaszolt, ha nem látszik a volt nick. Aha. Csak éppen az az "apró" probléma van, hogy a hozzászólások sorszámai nem stimmelnek, ergo AKKOR SEM LEHET TUDNI, hogy ki válaszol kinek és mire, ha csak a hsz-ok számából próbálunk következtetni.
Azt sem értem és nehéz elhinnem, hogy anno kértem, hogy az egyik volt nickem ne látsszódjon többé (a hozzászólások természetesen maradhattak volna!!). Eszter szerint EGYESÉVEL kellett törölnie a hozzászólásaimat (vagy talán csak a hozzászólásaim mellől a volt nicket?). Hát ezt minimum furcsának tartom.
De:
Amikor ott (is) regizett valaki a nevemben írtam a moderátornak (korábban nem voltam regisztrálva, moderáció kérés céljából tettem ezt), hogy ez nem ok. 2 perc múva a hsz-t és a nicket is nyomtalanul törölték.
Nem igazán támasztod alá a saját véleményed ezzel a hozzászólással. Az jön le belőle, hogy egy normál fórumon olajozottan működnek a dolgok. (Nem kérdés, hogy aki a te nickeden (újra)regisztrált, az nem érdemelt kegyelmet és törölni kellett azonnal.) Egy ilyen fórumon, mint a búra, MÉG OLAJOZOTTABBAN kellene, hogy működjenek. Amúgy nem Eszter a moderátor.
Itt a búrán volt egy oldal, ahol fel voltak sorolva a moderátorok mélcímmel. Ez az oldal már nincs meg. Vagy csak én nem találom.
Tudom, h nem Eszter a moderátor. De ő IS szokott moderálni (figyelmeztet, kitilt).
Ez megint csak nem valós válasz, bocs. Nem ő a moderátor, hanem? Kicsoda? Kicsodák?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 05:54Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: mandulaNos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
De:
Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: mandulaNos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
De:
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 05:35Idézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: mandulaNos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
De:
Idézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: mandulaNos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
De:
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 05:31Idézet tőle: mandulaNos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
De:
Idézet tőle: mandulaNos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
De:
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 05:09Nos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
Nos. Összefoglalóan. Vegyük az index fórumot, ahol alapjában véve a célcsoport NEM pszichés/pszichiátriai problémákkal élő/küzdő emberek fóruma. (A búra igen.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.02., 05:07Idézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: NapÉn több mint négy éve burázok. Nagyon-nagyon felháborít és nagyon erős szorongást okozott bennem, hogy egy ártatlan embert tiltottatok ki a legfőbb kommunikációs csatornájáról. El fog menni orvoshoz és az is előfordulhat, hogy az állapotában romlás következik be, amit az orvos dokumentál. Én láttam, hogy miket írt, más is látta. Nagyon nem szimpatikus, hogy egyes adminok önként, egyoldalúan törölhetnek bármit és bárkit. Márpedig a bannolás nem egy gombnyomás. Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, magát az admint sem, de ez felháborító, és ez egy mentális betegeket segítő alapítvány/website saját maga által is leírt szelleméhez nagyon-nagyon méltánytalan és sokak számára zavaró. Szerintem sokak szeretnék, ahogy hallottam, ha a bura.hu felfedné magát, megreformálná magát, az adminokra pedig szigorú követelmények vonatkoznának. Egy híres mondást szeretnék idézni, bár kissé komikus egy ilyen segítő szándékú oldallal kapcsolatban: "Ki őrzi az őrzőket?"
Nem szeretném egyik admint sem megbántani véleményemmel, de ez az eset is mutatja, hogy az oldal nem tud alkalmazkodni a mentális/lelki betegek igényeihez és jó lenne, ha ez megváltozna és remélem, engem sem fognak bannolni a puszta véleményem miatt.
Nekem az a véleményem, hogy nincs könnyű dolga az adminoknak. Ők is emberből vannak és előfordul, hogy hibáznak vagy esetleg egy-egy döntésükkel nem értünk egyet. Senki nem tud non-stop itt lenni, azonnal reagálni. Ami az egyik búrás szerint kék, a masik szerint piros. Az egyik szerint x-et mar rég ki kellett volna tiltani, a másik szerint ez egyáltalán nem indokolt. Ennek ki tud megfelelni? Sosem lesz olyan, hogy mindig mindenki szerint tökéletes a moderáció. Irreális elvárásnak tartom.
Kiscsillag. Senki nem kötelezi a moderátorokat arra, hogy itt dolgozzanak. Eleve szerintem egészséges embereket kellene megkérni a moderálásra. (Ezzel TÉNYLEG senkit nem akarok megbántani.) Az lehetetlen, hogy valakinek éppen rossz napja van, elgurult a gyógyszere, családi problémái vannak és erre rosszkedvű/dühös/ingerült lesz és töröl egy nicket minden hozzászólásával együtt AMINEK RÁADÁSUL AZ IS A KÖVETKEZMÉNYE, HOGY A TÖRÖLT NICK HSZÓLÁSAIRA ÉRKEZETT HSZÓLÁSOK IS TÖRLŐDNEK!!!
Idézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: NapÉn több mint négy éve burázok. Nagyon-nagyon felháborít és nagyon erős szorongást okozott bennem, hogy egy ártatlan embert tiltottatok ki a legfőbb kommunikációs csatornájáról. El fog menni orvoshoz és az is előfordulhat, hogy az állapotában romlás következik be, amit az orvos dokumentál. Én láttam, hogy miket írt, más is látta. Nagyon nem szimpatikus, hogy egyes adminok önként, egyoldalúan törölhetnek bármit és bárkit. Márpedig a bannolás nem egy gombnyomás. Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, magát az admint sem, de ez felháborító, és ez egy mentális betegeket segítő alapítvány/website saját maga által is leírt szelleméhez nagyon-nagyon méltánytalan és sokak számára zavaró. Szerintem sokak szeretnék, ahogy hallottam, ha a bura.hu felfedné magát, megreformálná magát, az adminokra pedig szigorú követelmények vonatkoznának. Egy híres mondást szeretnék idézni, bár kissé komikus egy ilyen segítő szándékú oldallal kapcsolatban: "Ki őrzi az őrzőket?"
Nem szeretném egyik admint sem megbántani véleményemmel, de ez az eset is mutatja, hogy az oldal nem tud alkalmazkodni a mentális/lelki betegek igényeihez és jó lenne, ha ez megváltozna és remélem, engem sem fognak bannolni a puszta véleményem miatt.
Nekem az a véleményem, hogy nincs könnyű dolga az adminoknak. Ők is emberből vannak és előfordul, hogy hibáznak vagy esetleg egy-egy döntésükkel nem értünk egyet. Senki nem tud non-stop itt lenni, azonnal reagálni. Ami az egyik búrás szerint kék, a masik szerint piros. Az egyik szerint x-et mar rég ki kellett volna tiltani, a másik szerint ez egyáltalán nem indokolt. Ennek ki tud megfelelni? Sosem lesz olyan, hogy mindig mindenki szerint tökéletes a moderáció. Irreális elvárásnak tartom.
Kiscsillag. Senki nem kötelezi a moderátorokat arra, hogy itt dolgozzanak. Eleve szerintem egészséges embereket kellene megkérni a moderálásra. (Ezzel TÉNYLEG senkit nem akarok megbántani.) Az lehetetlen, hogy valakinek éppen rossz napja van, elgurult a gyógyszere, családi problémái vannak és erre rosszkedvű/dühös/ingerült lesz és töröl egy nicket minden hozzászólásával együtt AMINEK RÁADÁSUL AZ IS A KÖVETKEZMÉNYE, HOGY A TÖRÖLT NICK HSZÓLÁSAIRA ÉRKEZETT HSZÓLÁSOK IS TÖRLŐDNEK!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 23:02Idézet tőle: NapÉn több mint négy éve burázok. Nagyon-nagyon felháborít és nagyon erős szorongást okozott bennem, hogy egy ártatlan embert tiltottatok ki a legfőbb kommunikációs csatornájáról. El fog menni orvoshoz és az is előfordulhat, hogy az állapotában romlás következik be, amit az orvos dokumentál. Én láttam, hogy miket írt, más is látta. Nagyon nem szimpatikus, hogy egyes adminok önként, egyoldalúan törölhetnek bármit és bárkit. Márpedig a bannolás nem egy gombnyomás. Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, magát az admint sem, de ez felháborító, és ez egy mentális betegeket segítő alapítvány/website saját maga által is leírt szelleméhez nagyon-nagyon méltánytalan és sokak számára zavaró. Szerintem sokak szeretnék, ahogy hallottam, ha a bura.hu felfedné magát, megreformálná magát, az adminokra pedig szigorú követelmények vonatkoznának. Egy híres mondást szeretnék idézni, bár kissé komikus egy ilyen segítő szándékú oldallal kapcsolatban: "Ki őrzi az őrzőket?"
Idézet tőle: NapÉn több mint négy éve burázok. Nagyon-nagyon felháborít és nagyon erős szorongást okozott bennem, hogy egy ártatlan embert tiltottatok ki a legfőbb kommunikációs csatornájáról. El fog menni orvoshoz és az is előfordulhat, hogy az állapotában romlás következik be, amit az orvos dokumentál. Én láttam, hogy miket írt, más is látta. Nagyon nem szimpatikus, hogy egyes adminok önként, egyoldalúan törölhetnek bármit és bárkit. Márpedig a bannolás nem egy gombnyomás. Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, magát az admint sem, de ez felháborító, és ez egy mentális betegeket segítő alapítvány/website saját maga által is leírt szelleméhez nagyon-nagyon méltánytalan és sokak számára zavaró. Szerintem sokak szeretnék, ahogy hallottam, ha a bura.hu felfedné magát, megreformálná magát, az adminokra pedig szigorú követelmények vonatkoznának. Egy híres mondást szeretnék idézni, bár kissé komikus egy ilyen segítő szándékú oldallal kapcsolatban: "Ki őrzi az őrzőket?"
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 22:09Most mi történt BannoltCsetnikkel? Törölte magát?
Most mi történt BannoltCsetnikkel? Törölte magát?
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 21:31A másik, hogyha nincs időd törölgetni a hozzászólásaid(mert sokat kell olvasni vagy meg se találod) és nincs jelen moderátor(akik ki tudja, kicsodák), tömören szólva: baszhatod.
Ahogy mandula írta, ez nem olyan bonyolult vagy a jelek szerint mégis, de innentől felesleges magyarázni.
A másik, hogyha nincs időd törölgetni a hozzászólásaid(mert sokat kell olvasni vagy meg se találod) és nincs jelen moderátor(akik ki tudja, kicsodák), tömören szólva: baszhatod.
Ahogy mandula írta, ez nem olyan bonyolult vagy a jelek szerint mégis, de innentől felesleges magyarázni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 21:20Idézet tőle: AvanaHa én azért akarom mondjuk töröltetni magam, mert gyanakszom valakire, hogy olvas(hasraütés), akkor ezen nem segít, ha nem írok többet.
Igaz.
Idézet tőle: AvanaHa én azért akarom mondjuk töröltetni magam, mert gyanakszom valakire, hogy olvas(hasraütés), akkor ezen nem segít, ha nem írok többet.
Igaz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 21:19amúgy mi értelme van a több nicknévnek? -ezen az oldalon? :/ mert valami társkeresőn vagy online játékforumon megértem.
amúgy mi értelme van a több nicknévnek? -ezen az oldalon? :/ mert valami társkeresőn vagy online játékforumon megértem.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 21:15Ha én azért akarom mondjuk töröltetni magam, mert gyanakszom valakire, hogy olvas(hasraütés), akkor ezen nem segít, ha nem írok többet.
Ha én azért akarom mondjuk töröltetni magam, mert gyanakszom valakire, hogy olvas(hasraütés), akkor ezen nem segít, ha nem írok többet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 21:12Valójában öntörlés helyett azt is megtehetjük, h nem írunk többet.
Valójában öntörlés helyett azt is megtehetjük, h nem írunk többet.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 21:12Sztem ez már egy további fokozat, hogy a hozzászólás se maradjon ott, de sztem sokak ellennének azzal, hogyha csak a nicknév ugrana(alapfok).
Tulajdonképpen az öntörlés gomb most egy játékgomb.
Sztem ez már egy további fokozat, hogy a hozzászólás se maradjon ott, de sztem sokak ellennének azzal, hogyha csak a nicknév ugrana(alapfok).
Tulajdonképpen az öntörlés gomb most egy játékgomb.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 21:06Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: AvanaHa egyértelműen tudja az ember, mi történik, akkor úgy is áll hozzá, többünknek nem volt világos, hogy nem alapértelmezett verzió az anonimizálódás(törölt nick) öntörléssel(mert volt egy kísérletezős szakasz is, amikor viszont éppen működött).
Most már tudja az ember, hogy ezentúl a szabályzatban keresgélje vagy legalábbis kérdezzen utána.
Avana, tényleg egyszerű a képlet.
A) Ha törölni akarod magad, akkor NEM AKAROD, hogy látsszon a volt nicked. A hsz-ok maradhatnak.
B) Ha valakit kitiltanak, az egy másik sztori.
Ennyi, nem atomfizika.
Nem ennyire egyszerű. Mert valaki azt szeretné, hogy a hsz-ei se maradjanak fent. Pillanatnyilag az öntörlés gomb-ot használva a nick név is olvasható, nem vált át törölt nick-re.
Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: AvanaHa egyértelműen tudja az ember, mi történik, akkor úgy is áll hozzá, többünknek nem volt világos, hogy nem alapértelmezett verzió az anonimizálódás(törölt nick) öntörléssel(mert volt egy kísérletezős szakasz is, amikor viszont éppen működött).
Most már tudja az ember, hogy ezentúl a szabályzatban keresgélje vagy legalábbis kérdezzen utána.
A) Ha törölni akarod magad, akkor NEM AKAROD, hogy látsszon a volt nicked. A hsz-ok maradhatnak.
Ennyi, nem atomfizika.
Nem ennyire egyszerű. Mert valaki azt szeretné, hogy a hsz-ei se maradjanak fent. Pillanatnyilag az öntörlés gomb-ot használva a nick név is olvasható, nem vált át törölt nick-re.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 21:01De hogy érted,hogy jó kislány vagy? 😀
Bizonyos,az oldalt szerkesztő embereknek vagy jó kislányt? Kicsit megalázó szöveg ez saját magadra nézve,nem érzed ezt
De hogy érted,hogy jó kislány vagy? 😀
Bizonyos,az oldalt szerkesztő embereknek vagy jó kislányt? Kicsit megalázó szöveg ez saját magadra nézve,nem érzed ezt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 20:58Idézet tőle: AvanaHa egyértelműen tudja az ember, mi történik, akkor úgy is áll hozzá, többünknek nem volt világos, hogy nem alapértelmezett verzió az anonimizálódás(törölt nick) öntörléssel(mert volt egy kísérletezős szakasz is, amikor viszont éppen működött).
Ennyi, nem atomfizika.
Idézet tőle: AvanaHa egyértelműen tudja az ember, mi történik, akkor úgy is áll hozzá, többünknek nem volt világos, hogy nem alapértelmezett verzió az anonimizálódás(törölt nick) öntörléssel(mert volt egy kísérletezős szakasz is, amikor viszont éppen működött).
Ennyi, nem atomfizika.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 20:57Ha egyértelműen tudja az ember, mi történik, akkor úgy is áll hozzá, többünknek nem volt világos, hogy nem alapértelmezett verzió az anonimizálódás(törölt nick) öntörléssel(mert volt egy kísérletezős szakasz is, amikor viszont éppen működött).
Ha egyértelműen tudja az ember, mi történik, akkor úgy is áll hozzá, többünknek nem volt világos, hogy nem alapértelmezett verzió az anonimizálódás(törölt nick) öntörléssel(mert volt egy kísérletezős szakasz is, amikor viszont éppen működött).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 20:55Idézet tőle: BannoltCsetnikA blogbejegyzésem és minden kommmentem odalett.
Sajnálom.
Idézet tőle: BannoltCsetnikA blogbejegyzésem és minden kommmentem odalett.
Sajnálom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 20:54Idézet tőle: BannoltCsetnikMandula,ne írj ilyeneket,mert téged is bannolhatnak véletlenül. Pláne,ha nincs egy barátod itt,mint nekem,akkor megszűnik a bura számodra. De egyébként,rendes volt a bannoló,mert megígérte,hogy többet nem bannol,és nem bánt engem,mert nehéz dönteni,hisz állítólag sok ember kell bannolni.
Velem most esett ez meg,és sokan írtak nekem más csatornákon,csak nem merik felvállalni a véleményüket.
A blogbejegyzésem és minden kommmentem odalett.
🙂
Nem hiszem, hogy kitiltanak. Ahhoz egy régi sztorit kéne előrángatni, amit most nem fogok, mert jó kislány vagyok. 🙂
Idézet tőle: BannoltCsetnikMandula,ne írj ilyeneket,mert téged is bannolhatnak véletlenül. Pláne,ha nincs egy barátod itt,mint nekem,akkor megszűnik a bura számodra. De egyébként,rendes volt a bannoló,mert megígérte,hogy többet nem bannol,és nem bánt engem,mert nehéz dönteni,hisz állítólag sok ember kell bannolni.
Velem most esett ez meg,és sokan írtak nekem más csatornákon,csak nem merik felvállalni a véleményüket.
🙂
Nem hiszem, hogy kitiltanak. Ahhoz egy régi sztorit kéne előrángatni, amit most nem fogok, mert jó kislány vagyok. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 20:53Mandula,ne írj ilyeneket,mert téged is bannolhatnak véletlenül. Pláne,ha nincs egy barátod itt,mint nekem,akkor megszűnik a bura számodra. De egyébként,rendes volt a bannoló,mert megígérte,hogy többet nem bannol,és nem bánt engem,mert nehéz dönteni,hisz állítólag sok ember kell bannolni.
Mandula,ne írj ilyeneket,mert téged is bannolhatnak véletlenül. Pláne,ha nincs egy barátod itt,mint nekem,akkor megszűnik a bura számodra. De egyébként,rendes volt a bannoló,mert megígérte,hogy többet nem bannol,és nem bánt engem,mert nehéz dönteni,hisz állítólag sok ember kell bannolni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 20:46Na jó, ha nem is alma, körte, birsalma vagy birskörte néven, de itt vagyok.
1. ÖNTÖRLÉS ESETÉN töröljétek külön kérés és alkotmánybírósághoz beadott kérvény nélkül a nicket. Ehhez jogom-jogunk van. A hozzászólás maradhat.
2. Legyetek kedvesek beírni a moderátorok neve alá, hogy moderátor.
Köszike.
Na jó, ha nem is alma, körte, birsalma vagy birskörte néven, de itt vagyok.
1. ÖNTÖRLÉS ESETÉN töröljétek külön kérés és alkotmánybírósághoz beadott kérvény nélkül a nicket. Ehhez jogom-jogunk van. A hozzászólás maradhat.
2. Legyetek kedvesek beírni a moderátorok neve alá, hogy moderátor.
Köszike.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 20:29cuki aneszteziologushoz jár saját bevallása szerint. ezután nem lepődtem meg semmin 😀
cuki aneszteziologushoz jár saját bevallása szerint. ezután nem lepődtem meg semmin 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 20:25Köszönöm az együttérzésed Nap.
Tisztáztam a bannolóval,bocsánatot kért nagyon sokszor,és elmondta,hogy gyakran megesik,hogy valakit bannolnak,mert hát,"repkednek a nickek." Rendes ember ő. Komolyan.
Nagyon sok gyógyszert bevettem,hogy megnyugodjak,kedden megyek orvoshoz.
Köszönöm az együttérzésed Nap.
Tisztáztam a bannolóval,bocsánatot kért nagyon sokszor,és elmondta,hogy gyakran megesik,hogy valakit bannolnak,mert hát,"repkednek a nickek." Rendes ember ő. Komolyan.
Nagyon sok gyógyszert bevettem,hogy megnyugodjak,kedden megyek orvoshoz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 20:25Avana, Zsolt!
Én levélben kértem a törlésem és elmondtam, hogy miért szeretném. Így tűntek el innen a régi hszeim.
De ez nem szerencsés, hiszen offol.
Tehát: kérni kell és Eszter dönt.
Avana, Zsolt!
Én levélben kértem a törlésem és elmondtam, hogy miért szeretném. Így tűntek el innen a régi hszeim.
De ez nem szerencsés, hiszen offol.
Tehát: kérni kell és Eszter dönt.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 20:22(HSz egybeolvasztás.)
Erről beszélek én is.
A moderációs szabályzatba belekerült végülis:
https://bura.hu/a-bura-forumok-moderacio
Ott van a szabályzatban, de mikor került bele, nem tudom.
Hiába olvastam a topikokat, engem ez meglepett és azt is, akinek jeleztem...
(HSz egybeolvasztás.)
Erről beszélek én is.
A moderációs szabályzatba belekerült végülis:
https://bura.hu/a-bura-forumok-moderacio
Ott van a szabályzatban, de mikor került bele, nem tudom.
Hiába olvastam a topikokat, engem ez meglepett és azt is, akinek jeleztem...
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.01.01., 20:18Én több mint négy éve burázok. Nagyon-nagyon felháborít és nagyon erős szorongást okozott bennem, hogy egy ártatlan embert tiltottatok ki a legfőbb kommunikációs csatornájáról. El fog menni orvoshoz és az is előfordulhat, hogy az állapotában romlás következik be, amit az orvos dokumentál. Én láttam, hogy miket írt, más is látta. Nagyon nem szimpatikus, hogy egyes adminok önként, egyoldalúan törölhetnek bármit és bárkit. Márpedig a bannolás nem egy gombnyomás. Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, magát az admint sem, de ez felháborító, és ez egy mentális betegeket segítő alapítvány/website saját maga által is leírt szelleméhez nagyon-nagyon méltánytalan és sokak számára zavaró. Szerintem sokak szeretnék, ahogy hallottam, ha a bura.hu felfedné magát, megreformálná magát, az adminokra pedig szigorú követelmények vonatkoznának. Egy híres mondást szeretnék idézni, bár kissé komikus egy ilyen segítő szándékú oldallal kapcsolatban: "Ki őrzi az őrzőket?"
Én több mint négy éve burázok. Nagyon-nagyon felháborít és nagyon erős szorongást okozott bennem, hogy egy ártatlan embert tiltottatok ki a legfőbb kommunikációs csatornájáról. El fog menni orvoshoz és az is előfordulhat, hogy az állapotában romlás következik be, amit az orvos dokumentál. Én láttam, hogy miket írt, más is látta. Nagyon nem szimpatikus, hogy egyes adminok önként, egyoldalúan törölhetnek bármit és bárkit. Márpedig a bannolás nem egy gombnyomás. Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, magát az admint sem, de ez felháborító, és ez egy mentális betegeket segítő alapítvány/website saját maga által is leírt szelleméhez nagyon-nagyon méltánytalan és sokak számára zavaró. Szerintem sokak szeretnék, ahogy hallottam, ha a bura.hu felfedné magát, megreformálná magát, az adminokra pedig szigorú követelmények vonatkoznának. Egy híres mondást szeretnék idézni, bár kissé komikus egy ilyen segítő szándékú oldallal kapcsolatban: "Ki őrzi az őrzőket?"
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2017.01.01., 20:10Nem ártana ezeket a törléssel kapcsolatos dolgokat valahol rögzíteni, mert mondjuk ha én ma este épp nem vagyok itt, és ez a hozzászólás elsüllyed, akkor sose tudom meg, hogy az öntörlés megmaradt szopatógombnak (már bocsánat.) meg hogy úgy egyébként mik a teendők, ha valakinek sürgősen lépnie kell.
Nem ártana ezeket a törléssel kapcsolatos dolgokat valahol rögzíteni, mert mondjuk ha én ma este épp nem vagyok itt, és ez a hozzászólás elsüllyed, akkor sose tudom meg, hogy az öntörlés megmaradt szopatógombnak (már bocsánat.) meg hogy úgy egyébként mik a teendők, ha valakinek sürgősen lépnie kell.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 20:06Különösen indokolt és méltányolható esetben, saját kérésre „Törölt nick”-ké átírva megsemmisítheti az adott álnevet, valamennyi hozzászólását beolvasztva ezen gyûjtőnév többtízezer hozzászólása közé – ám erről dönteni kizárólag a szerkesztőség és a moderátori kör feladata.
Közben megnéztem.
Ez jó, hogy előkerült, mert aki sürgősen törölné magát(indokkal) és nincs ideje gyomlálgatnia, csúnyán koppan, ha észreveszi, hogy tulajdonképpen semmi értelme nincs az öntörlésnek ebből a szempontból.
Különösen indokolt és méltányolható esetben, saját kérésre „Törölt nick”-ké átírva megsemmisítheti az adott álnevet, valamennyi hozzászólását beolvasztva ezen gyûjtőnév többtízezer hozzászólása közé – ám erről dönteni kizárólag a szerkesztőség és a moderátori kör feladata.
Közben megnéztem.
Ez jó, hogy előkerült, mert aki sürgősen törölné magát(indokkal) és nincs ideje gyomlálgatnia, csúnyán koppan, ha észreveszi, hogy tulajdonképpen semmi értelme nincs az öntörlésnek ebből a szempontból.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.01., 19:48Alapesetben nem töröljük a nevet, hiszen ha töröljük, nehéz követni a beszélgetés fonalát. Csak indokolt esetben töröljük.
Öntörlésnél a hozzászólások nem vesznek el.
Az összes hozzászólás törlését, elrejtését, illetve a név elrejtését csak én engedélyezhetem, és csak nagyon indokolt esetben engedélyezem.
Korábban Krisz kísérletezett egy olyan beállítással, ami átír mindenkit "törölt felhasználó"-ra, de így lényeges infók vesznek el, miközben nem nyerünk a dologgal semmit.
Alapesetben nem töröljük a nevet, hiszen ha töröljük, nehéz követni a beszélgetés fonalát. Csak indokolt esetben töröljük.
Öntörlésnél a hozzászólások nem vesznek el.
Az összes hozzászólás törlését, elrejtését, illetve a név elrejtését csak én engedélyezhetem, és csak nagyon indokolt esetben engedélyezem.
Korábban Krisz kísérletezett egy olyan beállítással, ami átír mindenkit "törölt felhasználó"-ra, de így lényeges infók vesznek el, miközben nem nyerünk a dologgal semmit.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.01.01., 19:47,,Véletlenül ,,hogy lehet teljesen törölni valakit?Bocs.Szerintem a gombokat felelősségteljesen érdemes nyomkodni.
,,Véletlenül ,,hogy lehet teljesen törölni valakit?Bocs.Szerintem a gombokat felelősségteljesen érdemes nyomkodni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 19:42Hm....Biztos nem tetszett a stílusom. Vagy csak vidéken az emberek szórakozottabbak. Még szerencse,hogy volt innen egy nagyon rendes,segítőkész barátom. Köszönöm Neked.
Valóban nem töröltem magamat: De kösz a segítséget...
Hm....Biztos nem tetszett a stílusom. Vagy csak vidéken az emberek szórakozottabbak. Még szerencse,hogy volt innen egy nagyon rendes,segítőkész barátom. Köszönöm Neked.
Valóban nem töröltem magamat: De kösz a segítséget...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 19:40Tudom, hogy nem azt írtad! Teljesen én sem értem ezt a törlés, öntörlés dolgot.
Tudom, hogy nem azt írtad! Teljesen én sem értem ezt a törlés, öntörlés dolgot.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 19:30Ne is vesszenek el, nem is ezt írom.
Hanem mintha lett volna arról szó, hogy a nick(reg) törlődik, bekerül a hozzászólás "törölt felhasználó" alá....
Azért se értem ezt az egészet, mert ha rákeresek, okróberben még működött, hogy a hsz megmaradt, a felhasználó törlődött. Itt egy példa.
2016, október 12 - 19:44
Törölt Felhasználó
Nyilván mindenki másként látja.
Ne is vesszenek el, nem is ezt írom.
Hanem mintha lett volna arról szó, hogy a nick(reg) törlődik, bekerül a hozzászólás "törölt felhasználó" alá....
Azért se értem ezt az egészet, mert ha rákeresek, okróberben még működött, hogy a hsz megmaradt, a felhasználó törlődött. Itt egy példa.
2016, október 12 - 19:44
Törölt Felhasználó
Nyilván mindenki másként látja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 19:24Idézet tőle: Avana
ja, most nézem amúgy, hogy akik legutóbb törölték magukat(vagy törlték őket), megmaradt a nickjük is a hozzászólás neve mellett.
öööööööööööööööööö
Helter a hszeivel együtt lett törölve. Úgy tudom, hogy van amikor csak a reget törlik.
Öntörlésnél nem szoktak elveszni a hszek.
Idézet tőle: Avana
ja, most nézem amúgy, hogy akik legutóbb törölték magukat(vagy törlték őket), megmaradt a nickjük is a hozzászólás neve mellett.
öööööööööööööööööö
Helter a hszeivel együtt lett törölve. Úgy tudom, hogy van amikor csak a reget törlik.
Öntörlésnél nem szoktak elveszni a hszek.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 19:24
ja, most nézem amúgy, hogy akik legutóbb törölték magukat(vagy törlték őket), megmaradt a nickjük is a hozzászólás neve mellett. Ez egy 3. verzió, így aztán semmi értelme.
öööööööööööööööööö
ja, most nézem amúgy, hogy akik legutóbb törölték magukat(vagy törlték őket), megmaradt a nickjük is a hozzászólás neve mellett. Ez egy 3. verzió, így aztán semmi értelme.
öööööööööööööööööö
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.01., 19:23Bocsánatot kérek! Véletlen volt Csetnik banolása. Regeljen vissza nyugodtan. Bocsi mégegyszer.
Bocsánatot kérek! Véletlen volt Csetnik banolása. Regeljen vissza nyugodtan. Bocsi mégegyszer.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 19:20Írtam neki egy rövid üzit. A válasz nem érkezett meg, ezt meg tudom erősíteni.
Írtam neki egy rövid üzit. A válasz nem érkezett meg, ezt meg tudom erősíteni.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.01.01., 19:18Avana, nekem mondta, hogy éppen írt vkinek válaszlevelet, amit már nem tudott elküldeni, mert kiírta azt, amit a képen látsz, amit nekem küldött át. Miért csinálta ezt az admin? Azért mert pánikjában újra regisztrált és írt egy cinikus blogot, hogy nem tud bejárni az iskolájába? Szerintem semmi rossz nem volt abban, amit írt. Láttam én itt már durvább és sértőbb dolgokat is. Magáról írt csak.
Avana, nekem mondta, hogy éppen írt vkinek válaszlevelet, amit már nem tudott elküldeni, mert kiírta azt, amit a képen látsz, amit nekem küldött át. Miért csinálta ezt az admin? Azért mert pánikjában újra regisztrált és írt egy cinikus blogot, hogy nem tud bejárni az iskolájába? Szerintem semmi rossz nem volt abban, amit írt. Láttam én itt már durvább és sértőbb dolgokat is. Magáról írt csak.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.01., 19:18Ezt már kérdezni akartam, összezavarodtam én is, hogy ha törli magát az ember, most aktuális állás szerint megmaradnak a hozzászólások, csak törölt felhasználó név alatt? Eddig ez volt az alapállás.
(Élőben nem tesztelném.)
Tökös hozzászólásai viszont egy az egyben, nyomtalanul tűntek el, legalábbis ott, ahova írt(és emlékszem, hogy írt), már nincs meg a konkrét hozzászólás törölt felhasználó alatt SE. Persze lehet,a többi megvan, csak ez az egy nincs. Nem volt benne semmi extra.
Ezt már kérdezni akartam, összezavarodtam én is, hogy ha törli magát az ember, most aktuális állás szerint megmaradnak a hozzászólások, csak törölt felhasználó név alatt? Eddig ez volt az alapállás.
(Élőben nem tesztelném.)
Tökös hozzászólásai viszont egy az egyben, nyomtalanul tűntek el, legalábbis ott, ahova írt(és emlékszem, hogy írt), már nincs meg a konkrét hozzászólás törölt felhasználó alatt SE. Persze lehet,a többi megvan, csak ez az egy nincs. Nem volt benne semmi extra.