Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2017.01.01., 19:08Mint modi,jelzem,nem tudok semmiről!Ha én moderálok,figyelmeztetem az illetőt először,aztán max.zárolom.Semmilyen felhatalmazásom nincs arra,hogy eltüntessek itt reg.tagokat.Istent nem játszom,s nem is áll szándékomban.De mégegyszer mondom,ez csak az én stílusom.Nyilván más moderátor más módszerekkel dolgozik.
Mint modi,jelzem,nem tudok semmiről!Ha én moderálok,figyelmeztetem az illetőt először,aztán max.zárolom.Semmilyen felhatalmazásom nincs arra,hogy eltüntessek itt reg.tagokat.Istent nem játszom,s nem is áll szándékomban.De mégegyszer mondom,ez csak az én stílusom.Nyilván más moderátor más módszerekkel dolgozik.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.01., 19:07A bannolás tudtom nélkül történt. Elképzelhető, hogy ő törölte saját magát, de utána kérdezek.
A bannolás tudtom nélkül történt. Elképzelhető, hogy ő törölte saját magát, de utána kérdezek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 19:01Idézet tőle: Zsolt2Értem. Rendben!
Köszönöm a megértést!
Idézet tőle: Zsolt2Értem. Rendben!
Köszönöm a megértést!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:59Idézet tőle: NapSziasztok! Megkérdezhetem miért bannoltátok "Tököspöcs"nevű felhasználót? Ő korábban Csetnik. Mi a probléma? Éppen írt levelet a "Kiscsillag" nevű felhasználónak,amikor valaki szépen bannolta. Láttam itt a problematikát,de miért őt kellett bannolni,amikor világosan láthatták a szerkesztők,hogy nem ő problémázik,és már régóta nem regizett fel? Feljött,mert annyira nem tudott valamit megoldani,nem segít neki senki,cinikus volt kissé,ezért kellett őt bannolni? Engem is bannol az a kedves szerkesztő?
Nem tudom, hogy ki és miért bannolta.
Idézet tőle: NapSziasztok! Megkérdezhetem miért bannoltátok "Tököspöcs"nevű felhasználót? Ő korábban Csetnik. Mi a probléma? Éppen írt levelet a "Kiscsillag" nevű felhasználónak,amikor valaki szépen bannolta. Láttam itt a problematikát,de miért őt kellett bannolni,amikor világosan láthatták a szerkesztők,hogy nem ő problémázik,és már régóta nem regizett fel? Feljött,mert annyira nem tudott valamit megoldani,nem segít neki senki,cinikus volt kissé,ezért kellett őt bannolni? Engem is bannol az a kedves szerkesztő?
Nem tudom, hogy ki és miért bannolta.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:55Idézet tőle: Zsolt2Hát igen, ő is egy visszatérő. Én nem is értem, de vannak olyan figurák, akik ugyan alapvetően aranyosak meg jó szándékúak, meg minden, de vagy így, vagy úgy mégis minden egyes balhéhoz és szarkavaráshoz közük van. Te nem így látod?
Nem szeretném kifejteni a véleményem mert balhét provokálhat, amitől nem mindig tudom távol tartani magam.
Idézet tőle: Zsolt2Hát igen, ő is egy visszatérő. Én nem is értem, de vannak olyan figurák, akik ugyan alapvetően aranyosak meg jó szándékúak, meg minden, de vagy így, vagy úgy mégis minden egyes balhéhoz és szarkavaráshoz közük van. Te nem így látod?
Nem szeretném kifejteni a véleményem mert balhét provokálhat, amitől nem mindig tudom távol tartani magam.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.01.01., 18:50Sziasztok! Megkérdezhetem miért bannoltátok "Tököspöcs"nevű felhasználót? Ő korábban Csetnik. Mi a probléma? Éppen írt levelet a "Kiscsillag" nevű felhasználónak,amikor valaki szépen bannolta. Láttam itt a problematikát,de miért őt kellett bannolni,amikor világosan láthatták a szerkesztők,hogy nem ő problémázik,és már régóta nem regizett fel? Feljött,mert annyira nem tudott valamit megoldani,nem segít neki senki,cinikus volt kissé,ezért kellett őt bannolni? Engem is bannol az a kedves szerkesztő?
Sziasztok! Megkérdezhetem miért bannoltátok "Tököspöcs"nevű felhasználót? Ő korábban Csetnik. Mi a probléma? Éppen írt levelet a "Kiscsillag" nevű felhasználónak,amikor valaki szépen bannolta. Láttam itt a problematikát,de miért őt kellett bannolni,amikor világosan láthatták a szerkesztők,hogy nem ő problémázik,és már régóta nem regizett fel? Feljött,mert annyira nem tudott valamit megoldani,nem segít neki senki,cinikus volt kissé,ezért kellett őt bannolni? Engem is bannol az a kedves szerkesztő?
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2017.01.01., 18:45Hát igen, ő is egy visszatérő. Én nem is értem, de vannak olyan figurák, akik ugyan alapvetően aranyosak meg jó szándékúak, meg minden, de vagy így, vagy úgy mégis minden egyes balhéhoz és szarkavaráshoz közük van. Te nem így látod?
Hát igen, ő is egy visszatérő. Én nem is értem, de vannak olyan figurák, akik ugyan alapvetően aranyosak meg jó szándékúak, meg minden, de vagy így, vagy úgy mégis minden egyes balhéhoz és szarkavaráshoz közük van. Te nem így látod?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:37Visszatérő...
Visszatérő...
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.01., 17:53Idézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: babarczyeszterBoldog Új Évet mindenkinek, vagyis, azt kívánom, érezzétek magatokat egyensúlyban, nyeregben, békességben, szeretve, kíváncsian, energikusan, biztonságban.
Köszönöm. Ugyanezt kívánom. 🙂
Köszi! Viszont kívánom én is!
Idézet tőle: KiscsilIagIdézet tőle: babarczyeszterBoldog Új Évet mindenkinek, vagyis, azt kívánom, érezzétek magatokat egyensúlyban, nyeregben, békességben, szeretve, kíváncsian, energikusan, biztonságban.
Köszi! Viszont kívánom én is!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.01., 17:44helterskelter IRL adatok visszaesőként elkövetett megadása és folyamatos antiszociális viselkedés okán kitiltva
helterskelter IRL adatok visszaesőként elkövetett megadása és folyamatos antiszociális viselkedés okán kitiltva
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 17:30Idézet tőle: babarczyeszterBoldog Új Évet mindenkinek, vagyis, azt kívánom, érezzétek magatokat egyensúlyban, nyeregben, békességben, szeretve, kíváncsian, energikusan, biztonságban.
Idézet tőle: babarczyeszterBoldog Új Évet mindenkinek, vagyis, azt kívánom, érezzétek magatokat egyensúlyban, nyeregben, békességben, szeretve, kíváncsian, energikusan, biztonságban.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.01., 17:22Boldog Új Évet mindenkinek, vagyis, azt kívánom, érezzétek magatokat egyensúlyban, nyeregben, békességben, szeretve, kíváncsian, energikusan, biztonságban.
Boldog Új Évet mindenkinek, vagyis, azt kívánom, érezzétek magatokat egyensúlyban, nyeregben, békességben, szeretve, kíváncsian, energikusan, biztonságban.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 22:51Ha Dorena *, akkor én is....
Ha Dorena *, akkor én is....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 22:49*
*
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 22:48*
*
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 22:45a zenéjének jó lesz?
https://www.youtube.com/watch?v=01vkGrD8f-A
a zenéjének jó lesz?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 22:24Jó ég!
Jó ég!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.12.29., 21:31Idézet tőle: cukiIdézet tőle: KleóÉrtjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)
A magad nevében beszélsz,vagy ti többen vagytok és akkor értem is a problémát! 🙂
pfff
Én vagyok Hitchcock-nál a halott mami 😛
Idézet tőle: cukiIdézet tőle: KleóÉrtjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)
A magad nevében beszélsz,vagy ti többen vagytok és akkor értem is a problémát! 🙂
pfff
Én vagyok Hitchcock-nál a halott mami 😛
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 21:29Idézet tőle: heimweh.hupilila hosszúszarvú bölény legyek ha tudom, hogy ez hogyan kapcsolódik az előbbiekhez. hol találkozik a pszichiátria mint olyan a farokmutogatással meg a többivel? teljesen elvesztettem a fonalat.
Nem vagy egyedül.
Idézet tőle: heimweh.hupilila hosszúszarvú bölény legyek ha tudom, hogy ez hogyan kapcsolódik az előbbiekhez. hol találkozik a pszichiátria mint olyan a farokmutogatással meg a többivel? teljesen elvesztettem a fonalat.
Nem vagy egyedül.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.29., 21:28A kutya ráfeküdt a szemüvegemre,így a koko helyett szódabikarbónát szíjtam fel.Ugye hogy lehet egészseggesen is élni!!!
A kutya ráfeküdt a szemüvegemre,így a koko helyett szódabikarbónát szíjtam fel.Ugye hogy lehet egészseggesen is élni!!!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.12.29., 21:22Idézet tőle: holdfényÉn több vagyok, hol növekszem hol csökkenek, hol új vagyok , hol meg teli.....:-)
Legurult az égről a hold , biztosan teljesen televolt......kivagyok.....akadva....mint a taxióra....
Szép ez Újholdkor. 🙂
Idézet tőle: holdfényÉn több vagyok, hol növekszem hol csökkenek, hol új vagyok , hol meg teli.....:-)
Legurult az égről a hold , biztosan teljesen televolt......kivagyok.....akadva....mint a taxióra....
Szép ez Újholdkor. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 21:21Idézet tőle: holdfényÉn több vagyok, hol növekszem hol csökkenek, hol új vagyok , hol meg teli.....:-)
te vagy a hattyú ebben a horrorban holdfény,csak időben jöjj rá
Idézet tőle: holdfényÉn több vagyok, hol növekszem hol csökkenek, hol új vagyok , hol meg teli.....:-)
te vagy a hattyú ebben a horrorban holdfény,csak időben jöjj rá
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 21:07Idézet tőle: KleóÉrtjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)
pfff
Idézet tőle: KleóÉrtjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)
pfff
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.29., 21:06Idézet tőle: cukiIdézet tőle: Angel to HellItt a Búrán rengeteg megértő ember van ,ír olvas,andalog,nyüszörög,stb.Csak előfordul olyan megértés is,ha egy rohadék akar itt mocskolódni,infót szedni,zsarolgatni,akkor az az idegen legyen megértő,hogy elküldik az anyuciába,vagy el tudok képzelni ,még csúnyábbat is.
Ne hari,ha csúnyácskát írcikáltam,de muszis voltam Neked infikét adni.
Ha küldesz cimikét,én meg küldök zsebikét,hogy ne könnyizzél.Puszizlak:Angell to Hell
Én azt hallottam,hogy itt régen pedofil hálózat volt,meg mindenféle drogosok tanyáznak erre,sok a bűnöző is.Felhívták rá a figyelmemet tudod,és azt hittem,hogy te is pedofil vagy !
sorry
rosszul hitted,de én azt olvastam,hogy apád volt az,és azért születtél olyan rossz időben
de itt egy volt drogos,vagy bűnöző biztos megmondja
fogd be a szád,és vegyed a piruláid szépen be.
Te meg valami információ gyüjtő vagy? Ezt rohadéknak hívom,és bízom benne ,vagy törölnik innen,vagy csak egyszerüen leszarnak a többiek ,velem együtt ,mint a járdaszegélyt
Idézet tőle: cukiIdézet tőle: Angel to HellItt a Búrán rengeteg megértő ember van ,ír olvas,andalog,nyüszörög,stb.Csak előfordul olyan megértés is,ha egy rohadék akar itt mocskolódni,infót szedni,zsarolgatni,akkor az az idegen legyen megértő,hogy elküldik az anyuciába,vagy el tudok képzelni ,még csúnyábbat is.
Ha küldesz cimikét,én meg küldök zsebikét,hogy ne könnyizzél.Puszizlak:Angell to Hell
Én azt hallottam,hogy itt régen pedofil hálózat volt,meg mindenféle drogosok tanyáznak erre,sok a bűnöző is.Felhívták rá a figyelmemet tudod,és azt hittem,hogy te is pedofil vagy !
sorry
rosszul hitted,de én azt olvastam,hogy apád volt az,és azért születtél olyan rossz időben
de itt egy volt drogos,vagy bűnöző biztos megmondja
fogd be a szád,és vegyed a piruláid szépen be.
Te meg valami információ gyüjtő vagy? Ezt rohadéknak hívom,és bízom benne ,vagy törölnik innen,vagy csak egyszerüen leszarnak a többiek ,velem együtt ,mint a járdaszegélyt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 21:06Idézet tőle: KleóÉrtjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)
🙂
Idézet tőle: KleóÉrtjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)
🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 21:05Idézet tőle: holdfényHú heimweh nem vagy egyedül ezzel...gőzöm sincs mi megy itt...!!!????
tudod az megy hodfény,hogy ezek a kezelt betegek egy 19 éves nőt aláznak meg,és ez is bizonyíytja,hogy semmit nem hat nekik a gyógyszer! feleslegesÉn meg szedem a piros bogyót és ez fáj annak az alkesz nőnek!
Idézet tőle: holdfényHú heimweh nem vagy egyedül ezzel...gőzöm sincs mi megy itt...!!!????
tudod az megy hodfény,hogy ezek a kezelt betegek egy 19 éves nőt aláznak meg,és ez is bizonyíytja,hogy semmit nem hat nekik a gyógyszer! feleslegesÉn meg szedem a piros bogyót és ez fáj annak az alkesz nőnek!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 21:03[quote=Kata 73]
Ez egyre érdekesebb,Nyugi Holdfény!Már én sem értem mi folyik itt.
Mit hallottál még az oldalról Cuki?
[/quotSziaó!e]
Ennyit hallottam csak! 🙁
[quote=Kata 73]
[/quotSziaó!e]
Ennyit hallottam csak! 🙁
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.12.29., 21:02Értjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)
Értjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 21:01Idézet tőle: Angel to HellHogyne,hisz oka van,és még rázod magad?
Ha privátba kérdeznek abba válaszolok.
rossz gondolat
Szió mió !
minek van oka? és mért tüntették el az engem fenyegető leveledet Angel,hm?
Idézet tőle: Angel to HellHogyne,hisz oka van,és még rázod magad?
rossz gondolat
Szió mió !
minek van oka? és mért tüntették el az engem fenyegető leveledet Angel,hm?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 21:00Ez egyre érdekesebb,Nyugi Holdfény!Már én sem értem mi folyik itt.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.29., 20:57Hogyne,hisz oka van,és még rázod magad?
rossz gondolat
Szió mió !
Hogyne,hisz oka van,és még rázod magad?
rossz gondolat
Szió mió !
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 20:53Idézet tőle: Angel to HellItt a Búrán rengeteg megértő ember van ,ír olvas,andalog,nyüszörög,stb.Csak előfordul olyan megértés is,ha egy rohadék akar itt mocskolódni,infót szedni,zsarolgatni,akkor az az idegen legyen megértő,hogy elküldik az anyuciába,vagy el tudok képzelni ,még csúnyábbat is.
sorry
Idézet tőle: Angel to HellItt a Búrán rengeteg megértő ember van ,ír olvas,andalog,nyüszörög,stb.Csak előfordul olyan megértés is,ha egy rohadék akar itt mocskolódni,infót szedni,zsarolgatni,akkor az az idegen legyen megértő,hogy elküldik az anyuciába,vagy el tudok képzelni ,még csúnyábbat is.
sorry
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2016.12.29., 20:47hupilila hosszúszarvú bölény legyek ha tudom, hogy ez hogyan kapcsolódik az előbbiekhez. hol találkozik a pszichiátria mint olyan a farokmutogatással meg a többivel? teljesen elvesztettem a fonalat.
hupilila hosszúszarvú bölény legyek ha tudom, hogy ez hogyan kapcsolódik az előbbiekhez. hol találkozik a pszichiátria mint olyan a farokmutogatással meg a többivel? teljesen elvesztettem a fonalat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 20:45megmondjam miről szól a ti csodálatos pszichiátriátok? Megmondta a természetgyógyász is!Hogy kinek bírja tovább a mája a veséje,meg a többi belsősége!!!
Nem az,hogy ki a jobb ember,és ki törekszik jobban,ki igyekszik,hogy megváltozzon,ki segíti a másikat önzetlenül?Idézek egy könyvből:
"Mert aki hisz az Istenben az megkapja a gyógyuláshoz az eszközöket! Nektek az orvosok megadták az eszközöket,hogy elpusztítsátok önmagatokat,minden rossz és minden JÓ tulajdonságotokkal együtt.......ezért feltételes reflexként tör majd elő belőletek az állatiasság,amint esendő és gyenge emberrel hoz össze titeket a sors.Mert az egészséges ember nem farkasa a másiknak,de ti igenis azok vagytok.Nagyon jól tudjátok,hogy nem fogtok meggyógyulni,mert senki nem ígért nektek gyógyulást.Ezért másban sem látjátok szívesen a remény szikráját,és adandó alkalommal lábbal tiporjátok meg az igyekvő erényt,és okozzátok a biztos pusztulását a HIT MINDEN SZIKRÁJÁNAK"de ti mit szeretnétek?tompán aludni,kikapcsolni,nem belegondolni,felejteni!
na ez itt a baj
szió
megmondjam miről szól a ti csodálatos pszichiátriátok? Megmondta a természetgyógyász is!Hogy kinek bírja tovább a mája a veséje,meg a többi belsősége!!!
Nem az,hogy ki a jobb ember,és ki törekszik jobban,ki igyekszik,hogy megváltozzon,ki segíti a másikat önzetlenül?
Idézek egy könyvből:
"Mert aki hisz az Istenben az megkapja a gyógyuláshoz az eszközöket! Nektek az orvosok megadták az eszközöket,hogy elpusztítsátok önmagatokat,minden rossz és minden JÓ tulajdonságotokkal együtt.......ezért feltételes reflexként tör majd elő belőletek az állatiasság,amint esendő és gyenge emberrel hoz össze titeket a sors.Mert az egészséges ember nem farkasa a másiknak,de ti igenis azok vagytok.Nagyon jól tudjátok,hogy nem fogtok meggyógyulni,mert senki nem ígért nektek gyógyulást.Ezért másban sem látjátok szívesen a remény szikráját,és adandó alkalommal lábbal tiporjátok meg az igyekvő erényt,és okozzátok a biztos pusztulását a HIT MINDEN SZIKRÁJÁNAK"
de ti mit szeretnétek?tompán aludni,kikapcsolni,nem belegondolni,felejteni!
na ez itt a baj
szió
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.29., 20:41Itt a Búrán rengeteg megértő ember van ,ír olvas,andalog,nyüszörög,stb.Csak előfordul olyan megértés is,ha egy rohadék akar itt mocskolódni,infót szedni,zsarolgatni,akkor az az idegen legyen megértő,hogy elküldik az anyuciába,vagy el tudok képzelni ,még csúnyábbat is.
Itt a Búrán rengeteg megértő ember van ,ír olvas,andalog,nyüszörög,stb.Csak előfordul olyan megértés is,ha egy rohadék akar itt mocskolódni,infót szedni,zsarolgatni,akkor az az idegen legyen megértő,hogy elküldik az anyuciába,vagy el tudok képzelni ,még csúnyábbat is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 20:41Angel még van képed privátban írni nekem azután amit tettél?És gondolod hogy majd el is olvasom? Hát nem ! nézzél kutyának mást!
töröltem úgy ahogy van!
ha fáj valami akkor ide panaszkodd ki magad,ha egy nővel ilyen hangnemben tudsz társalogni,akkor legyen vér a pucádban és itt írd le ,oks?
gondolom senkid nincsen már!szió
Angel még van képed privátban írni nekem azután amit tettél?És gondolod hogy majd el is olvasom? Hát nem ! nézzél kutyának mást!
töröltem úgy ahogy van!
ha fáj valami akkor ide panaszkodd ki magad,ha egy nővel ilyen hangnemben tudsz társalogni,akkor legyen vér a pucádban és itt írd le ,oks?
gondolom senkid nincsen már!
szió
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 20:35Kedves Cuki!
Bennem egy kérdés motoszkál igazán, ami nem ebben a fórumban szokott szóba kerülni.Szomorkodóhelyen teszem fel a kérdésem mert most nagyon felháborodott,kiakadt és szomorú vagy.Szerintem
Üdv :Kata
Kedves Cuki!
Bennem egy kérdés motoszkál igazán, ami nem ebben a fórumban szokott szóba kerülni.Szomorkodóhelyen teszem fel a kérdésem mert most nagyon felháborodott,kiakadt és szomorú vagy.Szerintem
Üdv :Kata
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 20:12Idézet tőle: AvanaNézz körbe a chat.hu-n(már ha létezik még), én ott untam meg sok éve a chatelést. 🙂
Nem kellenek ehhez "bolondok".
igen valóban ,és azt reméltem hogy itt majd megértő emberekre találok a problémáimmal,és akkor itt is ez megy....most sírok...:(
Idézet tőle: AvanaNézz körbe a chat.hu-n(már ha létezik még), én ott untam meg sok éve a chatelést. 🙂
igen valóban ,és azt reméltem hogy itt majd megértő emberekre találok a problémáimmal,és akkor itt is ez megy....most sírok...:(
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.12.29., 20:09Nézz körbe a chat.hu-n(már ha létezik még), én ott untam meg sok éve a chatelést. 🙂
Nézz körbe a chat.hu-n(már ha létezik még), én ott untam meg sok éve a chatelést. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 20:05Idézet tőle: colomboPrivát levelet nem teszünk ki a fórum oldalára!Oldjátok meg a problémátokat ,ez nem cirkusz!
Colombo,ha életveszélyes fenyegetést kap egy 19éves lány,akkor az magánügy???
milyen fórum ez ???
pfff
Idézet tőle: colomboPrivát levelet nem teszünk ki a fórum oldalára!Oldjátok meg a problémátokat ,ez nem cirkusz!
Colombo,ha életveszélyes fenyegetést kap egy 19éves lány,akkor az magánügy???
milyen fórum ez ???
pfff
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 20:04Idézet tőle: AvanaNekem eddig egyetlen egy fiú se írt ilyeneket itt. 🙂
Be vagy jelentkezve a chatbe? ott jönnek ilyenek? Mert amúgy lehet, akkor érdemes becsukni.
Szió! igen,chatben is meg privátban is jöttek ezek.És senkit nem küldtem el oda ahova való,és most meg totál idegenek esnek nekem ezzel a zombi-horror stílussal,még szerencse,hogy én nem voltam még igazi bolondok közt!Mert akkor azok milyenek,ha itt ez megy?
most szomi vok
Idézet tőle: AvanaNekem eddig egyetlen egy fiú se írt ilyeneket itt. 🙂
Be vagy jelentkezve a chatbe? ott jönnek ilyenek? Mert amúgy lehet, akkor érdemes becsukni.
Szió! igen,chatben is meg privátban is jöttek ezek.És senkit nem küldtem el oda ahova való,és most meg totál idegenek esnek nekem ezzel a zombi-horror stílussal,még szerencse,hogy én nem voltam még igazi bolondok közt!Mert akkor azok milyenek,ha itt ez megy?
most szomi vok
Idézet tőle: Red ekkor: 2016.12.29., 19:593-4 ilyen ember van. Meséltek már nekem is róluk. Ők elég súlyos esetek. A többség nem is nagyon beszél velük, mert nem lehet. Ha nem válaszolsz nekik abbahagyják.
3-4 ilyen ember van. Meséltek már nekem is róluk. Ők elég súlyos esetek. A többség nem is nagyon beszél velük, mert nem lehet. Ha nem válaszolsz nekik abbahagyják.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.12.29., 19:52Nekem eddig egyetlen egy fiú se írt ilyeneket itt. 🙂
Nekem eddig egyetlen egy fiú se írt ilyeneket itt. 🙂
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2016.12.29., 19:47Idézet tőle: cukiEgyik fiú azt írja privátba ,hogy kicsi a farka, a másik fel akar szedni,adjak facebook-ot,ha nem adok akkor szemét vagyok.Most meg ez...TI TÉNYLEG BETEGEK VAGYTOK!
a helyzet az, hogy "odakint" az ún. egészséges emberek között ennél sokkál durvább dolgok is történnek. ettől még persze ez nem helyes, de ha ettől ennyire kiakadtál mi lesz majd később?
Idézet tőle: cukiEgyik fiú azt írja privátba ,hogy kicsi a farka, a másik fel akar szedni,adjak facebook-ot,ha nem adok akkor szemét vagyok.Most meg ez...TI TÉNYLEG BETEGEK VAGYTOK!
a helyzet az, hogy "odakint" az ún. egészséges emberek között ennél sokkál durvább dolgok is történnek. ettől még persze ez nem helyes, de ha ettől ennyire kiakadtál mi lesz majd később?