Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Mint modi,jelzem,nem tudok semmiről!Ha én moderálok,figyelmeztetem az illetőt először,aztán max.zárolom.Semmilyen felhatalmazásom nincs arra,hogy eltüntessek itt reg.tagokat.Istent nem játszom,s nem is áll szándékomban.De mégegyszer mondom,ez csak az én stílusom.Nyilván más moderátor más módszerekkel dolgozik.

A bannolás tudtom nélkül történt. Elképzelhető, hogy ő törölte saját magát, de utána kérdezek.

Szeretnék választ kapni. Nyom a szívem, nem vagyok jól:(

Idézet tőle: Zsolt2

Értem. Rendben!  smiley

Köszönöm a megértést!

Értem. Rendben!  smiley

Idézet tőle: Nap

Sziasztok! Megkérdezhetem miért bannoltátok "Tököspöcs"nevű felhasználót? Ő korábban Csetnik. Mi a probléma? Éppen írt levelet a "Kiscsillag" nevű felhasználónak,amikor valaki szépen bannolta. Láttam itt a problematikát,de miért őt kellett bannolni,amikor világosan láthatták a szerkesztők,hogy nem ő problémázik,és már régóta nem regizett fel? Feljött,mert annyira nem tudott valamit megoldani,nem segít neki senki,cinikus volt kissé,ezért kellett őt bannolni? Engem is bannol az a kedves szerkesztő?

Nem tudom, hogy ki és miért bannolta. 

Idézet tőle: Zsolt2

Hát igen, ő is egy visszatérő. Én nem is értem, de vannak olyan figurák, akik ugyan alapvetően aranyosak meg jó szándékúak, meg minden, de vagy így, vagy úgy mégis minden egyes balhéhoz és szarkavaráshoz közük van. Te nem így látod?

Nem szeretném kifejteni a véleményem mert balhét provokálhat, amitől nem mindig tudom távol tartani magam.

Sziasztok! Megkérdezhetem miért bannoltátok "Tököspöcs"nevű felhasználót? Ő korábban Csetnik. Mi a probléma? Éppen írt levelet a "Kiscsillag" nevű felhasználónak,amikor valaki szépen bannolta. Láttam itt a problematikát,de miért őt kellett bannolni,amikor világosan láthatták a szerkesztők,hogy nem ő problémázik,és már régóta nem regizett fel? Feljött,mert annyira nem tudott valamit megoldani,nem segít neki senki,cinikus volt kissé,ezért kellett őt bannolni? Engem is bannol az a kedves szerkesztő?

Hát igen, ő is egy visszatérő. Én nem is értem, de vannak olyan figurák, akik ugyan alapvetően aranyosak meg jó szándékúak, meg minden, de vagy így, vagy úgy mégis minden egyes balhéhoz és szarkavaráshoz közük van. Te nem így látod?

Visszatérő...

Helterskelter probléma 15 percre megoldva. smiley

Idézet tőle: KiscsilIag

Idézet tőle: babarczyeszter

Boldog Új Évet mindenkinek, vagyis, azt kívánom, érezzétek magatokat egyensúlyban, nyeregben, békességben, szeretve, kíváncsian, energikusan, biztonságban.

Köszönöm. Ugyanezt kívánom. 🙂

Köszi! Viszont kívánom én is! smiley

helterskelter IRL adatok visszaesőként elkövetett megadása és folyamatos antiszociális viselkedés okán kitiltva

Idézet tőle: babarczyeszter

Boldog Új Évet mindenkinek, vagyis, azt kívánom, érezzétek magatokat egyensúlyban, nyeregben, békességben, szeretve, kíváncsian, energikusan, biztonságban.

Köszönöm. Ugyanezt kívánom. 🙂

Ha Dorena *, akkor én is....

*

*

a zenéjének jó lesz?

na mostmár valaki szedje össze magát, és írjon ebből egy frankó szappanoperát!

Jó ég!

Idézet tőle: cuki

Idézet tőle: Kleó

Értjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)

A magad nevében beszélsz,vagy ti többen vagytok és akkor értem is a problémát! 🙂

pfff

Én vagyok Hitchcock-nál a halott mami 😛

Idézet tőle: heimweh.

hupilila hosszúszarvú bölény legyek ha tudom, hogy ez hogyan kapcsolódik az előbbiekhez. hol találkozik a pszichiátria mint olyan a farokmutogatással meg a többivel? teljesen elvesztettem a fonalat. 

Nem vagy egyedül. 

A kutya ráfeküdt a szemüvegemre,így a koko helyett szódabikarbónát szíjtam fel.Ugye hogy lehet egészseggesen is élni!!!

Idézet tőle: holdfény

Én több vagyok, hol növekszem hol csökkenek, hol új vagyok , hol meg teli.....:-)

Legurult az égről a hold , biztosan teljesen televolt......kivagyok.....akadva....mint a taxióra....

Szép ez Újholdkor. 🙂

Én több vagyok, hol növekszem hol csökkenek, hol új vagyok , hol meg teli.....:-)

Legurult az égről a hold , biztosan teljesen televolt......kivagyok.....akadva....mint a taxióra....

te vagy a hattyú ebben a horrorban holdfény,csak időben jöjj rá

Értjük, itt mindenki pedofil/drogos/bűnöző/alkesz/hitetlen/stb., de azért mi bántjuk Cukit a piros bogyóival. (Amit a legtöbben pont leszarunk.)

A magad nevében beszélsz,vagy ti többen vagytok és akkor értem is a problémát! 🙂

pfff

Idézet tőle: Angel to Hell

Itt a Búrán rengeteg megértő ember van ,ír olvas,andalog,nyüszörög,stb.Csak előfordul olyan megértés is,ha egy rohadék akar itt mocskolódni,infót szedni,zsarolgatni,akkor az az idegen legyen megértő,hogy elküldik az anyuciába,vagy el tudok képzelni ,még csúnyábbat is.

Ne hari,ha csúnyácskát írcikáltam,de muszis voltam Neked infikét adni.

Ha küldesz cimikét,én meg küldök zsebikét,hogy ne könnyizzél.Puszizlak:Angell to Hell

Én azt hallottam,hogy itt régen pedofil hálózat volt,meg mindenféle drogosok tanyáznak erre,sok a bűnöző is.Felhívták rá a figyelmemet tudod,és azt hittem,hogy te is pedofil vagy !

sorry

rosszul hitted,de én azt olvastam,hogy apád volt az,és azért születtél olyan rossz időben

de itt egy volt drogos,vagy bűnöző biztos megmondja

fogd be a szád,és vegyed a piruláid szépen be.

Te meg valami információ gyüjtő vagy? Ezt rohadéknak hívom,és bízom benne ,vagy törölnik innen,vagy csak egyszerüen leszarnak a többiek ,velem együtt ,mint a járdaszegélyt

🙂

Hú heimweh nem vagy egyedül ezzel...gőzöm sincs mi megy itt...!!!????

tudod az megy hodfény,hogy ezek a kezelt betegek egy 19 éves nőt aláznak meg,és ez is bizonyíytja,hogy semmit nem hat nekik a gyógyszer! feleslegesÉn meg szedem a piros bogyót és ez fáj annak az alkesz nőnek!

[quote=Kata 73]

Ez egyre érdekesebb,Nyugi Holdfény!Már én sem értem mi folyik itt.

Mit hallottál még az oldalról Cuki?

[/quotSziaó!e]

Ennyit hallottam  csak! 🙁

Hogyne,hisz oka van,és még rázod magad?

Ha privátba kérdeznek abba válaszolok.

rossz gondolat

Szió mió !

minek van oka? és mért tüntették el az engem fenyegető leveledet Angel,hm?

Ez egyre érdekesebb,Nyugi Holdfény!Már én sem értem mi folyik itt.

Mit hallottál még az oldalról Cuki?

Hogyne,hisz oka van,és még rázod magad?

Ha privátba kérdeznek abba válaszolok.

rossz gondolat

Szió mió !

Itt a Búrán rengeteg megértő ember van ,ír olvas,andalog,nyüszörög,stb.Csak előfordul olyan megértés is,ha egy rohadék akar itt mocskolódni,infót szedni,zsarolgatni,akkor az az idegen legyen megértő,hogy elküldik az anyuciába,vagy el tudok képzelni ,még csúnyábbat is.

Ha küldesz cimikét,én meg küldök zsebikét,hogy ne könnyizzél.Puszizlak:Angell to Hell

Én azt hallottam,hogy itt régen pedofil hálózat volt,meg mindenféle drogosok tanyáznak erre,sok a bűnöző is.Felhívták rá a figyelmemet tudod,és azt hittem,hogy te is pedofil vagy !

sorry

Én is pont ezt akartam kérdezni, csak visszatöröltem. 😀

hupilila hosszúszarvú bölény legyek ha tudom, hogy ez hogyan kapcsolódik az előbbiekhez. hol találkozik a pszichiátria mint olyan a farokmutogatással meg a többivel? teljesen elvesztettem a fonalat. 

megmondjam miről szól a ti csodálatos pszichiátriátok? Megmondta a természetgyógyász is!Hogy kinek bírja tovább a mája a veséje,meg  a többi belsősége!!!
Nem az,hogy ki a jobb ember,és ki törekszik jobban,ki igyekszik,hogy megváltozzon,ki segíti a másikat önzetlenül?

Idézek egy könyvből:
"Mert aki hisz az Istenben az megkapja a gyógyuláshoz az eszközöket! Nektek az orvosok megadták az eszközöket,hogy elpusztítsátok önmagatokat,minden rossz és minden JÓ tulajdonságotokkal együtt.......ezért feltételes reflexként tör majd elő belőletek az állatiasság,amint esendő és gyenge emberrel hoz össze titeket a sors.Mert az egészséges ember nem farkasa a másiknak,de ti igenis azok vagytok.Nagyon jól tudjátok,hogy nem fogtok meggyógyulni,mert senki nem ígért nektek gyógyulást.Ezért másban sem látjátok szívesen a remény szikráját,és adandó alkalommal lábbal tiporjátok meg az igyekvő erényt,és okozzátok a biztos pusztulását a HIT MINDEN SZIKRÁJÁNAK"

de ti mit szeretnétek?tompán aludni,kikapcsolni,nem belegondolni,felejteni!

na ez itt a baj

szió

Angel még van képed privátban írni nekem azután amit tettél?És gondolod hogy majd el is olvasom? Hát nem ! nézzél kutyának mást!

töröltem úgy ahogy van!

ha fáj valami akkor ide panaszkodd ki magad,ha egy nővel ilyen hangnemben tudsz társalogni,akkor legyen vér a pucádban és itt írd le ,oks?
gondolom senkid nincsen már!

szió

Kedves Cuki!

Bennem egy kérdés motoszkál igazán, ami nem ebben a fórumban szokott szóba kerülni.Szomorkodóhelyen teszem fel a kérdésem mert most nagyon felháborodott,kiakadt és szomorú vagy.Szerintem

Üdv :Kata 

Idézet tőle: Avana

Nézz körbe a chat.hu-n(már ha létezik még), én ott untam meg sok éve a chatelést. 🙂

Nem kellenek ehhez "bolondok".

igen valóban ,és  azt reméltem hogy itt majd megértő emberekre találok a problémáimmal,és akkor itt is ez megy....most sírok...:(

Nézz körbe a chat.hu-n(már ha létezik még), én ott untam meg sok éve a chatelést. 🙂

Nem kellenek ehhez "bolondok".

Idézet tőle: colombo

Privát levelet nem teszünk ki a fórum oldalára!Oldjátok meg a problémátokat ,ez nem cirkusz!

Colombo,ha életveszélyes fenyegetést kap egy 19éves lány,akkor az magánügy???

milyen fórum ez ???

pfff

Idézet tőle: Avana

Nekem eddig egyetlen  egy fiú se írt ilyeneket  itt. 🙂

Be vagy jelentkezve a chatbe? ott jönnek ilyenek? Mert amúgy lehet, akkor érdemes becsukni. 

Szió! igen,chatben is meg privátban is jöttek ezek.És senkit nem küldtem el oda ahova való,és most meg totál idegenek esnek nekem ezzel a zombi-horror stílussal,még szerencse,hogy én nem voltam még igazi bolondok közt!Mert akkor azok milyenek,ha itt ez megy?

most szomi vok

3-4 ilyen ember van. Meséltek már nekem is róluk. Ők elég súlyos esetek. A többség nem is nagyon beszél velük, mert nem lehet. Ha nem válaszolsz nekik abbahagyják.

Nekem eddig egyetlen  egy fiú se írt ilyeneket  itt. 🙂

Be vagy jelentkezve a chatbe? ott jönnek ilyenek? Mert amúgy lehet, akkor érdemes becsukni. 

Egyik fiú azt írja privátba ,hogy kicsi a farka, a másik fel akar szedni,adjak facebook-ot,ha nem adok akkor szemét vagyok.Most meg ez...TI TÉNYLEG BETEGEK VAGYTOK!

a helyzet az, hogy "odakint" az ún. egészséges emberek között ennél sokkál durvább dolgok is történnek. ettől még persze ez nem helyes, de ha ettől ennyire kiakadtál mi lesz majd később?