Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

regisztráció törlése

Crazy, én elhiszem! Elhiszed, hogy elhiszem? 🙁 Nekem az az érthetetlen, hogy már a nick-törlése sem lehetséges.

ne haragudj, de tényleg nem tudom a hsz-ket törölni.. vagyis tudnám, de kb 2 nap mire mindet megtalálom.... ezt ne várd el tőlem se.... aki ki akar szállni, kitörlöm, de csak a nicket tudom... nekem sem kényelmes hidd el...

Itten törlés után is látható az egykori nick, utána zárójelesen pedig, hogy "nem ellenőrzött". Ennyi.

Egyetértünk.

Crazy: Nehogymár ne legyen lehetőségem kiszállni a vonatból, amibe egyszer beszálltam! Felőlem aztán ott maradhat utánam, ami akar. A lényeg, hogy ne kötözzenek oda székekhez, majd ordítsanak rám, hogy "na mi van, nem kényelmes?" -  hadd hozhassak már szabadon döntéseket a magam életéről! A stílus meg... de ehh befogom...

Tyű atti, ezt jól megmondtad.! 🙁 áááht.... nna mindegy.

ehhez nem értek... de mégegyszer írom, h aki töröltetni akarja magát, írjon privit...

ez egynapos akció, szal aki nem akar itt lenni, írjon..

oké.. aki töröltetni akarja magát, írjon privit, kitörlöm.. de a tartalmait nem fogom, mert nem tudom!!!! jöhetnek a privik.. aztán 2 hét múlva megint regeltek...

Ebben viszont nagyjából egyetértünk két kitétellel.

A kérdés az, hogy a felhasználó hol látja, hogy valaki törölte magát vagy nem. Nem biztos, de feltételezem hogy ez csak az admin felületen látható.

A másik, hogy "nincs törlés kérésre sem": szerintem a nick törlését nem szabad megtagadni. Hozzászólás törlését sem akkor, ha az pontosan a felhasználó által megjelölt hsz. Meg lehet viszont tagadni akkor, ha valaki az összes törlést kéri, ugyanis ezzel órákat el lehet b***ni.

A Facebookot pont azért hoztam példának, amit Te is írtál. A több mint  1 milliárd (!!!) felhasználó, és a megjelenő személyes adatok miatt éppen az FBooknak kéne élej járni ebben. A Burán ritkán regel be az ember a polgári nevével és ritkán rakja fel kapcsolati hálóját.

Hár ilyet még én sem láttam, pontosan azért, mert midenütt van olyan opció, hogy "profilom/regisztrációm törlése". Hogy kérni kelljen töröltetést, eleve fura.

24óra, a diktatórikus jelleget nem veled kapcsolatban hoztam fel, hanem crazy hozzászólására, miszerint:

"NINCS TÖRLÉS KÉRÉSRE SEM!!!!! HA VISSZAOLVASOL, LÁTOD! HA NEM JÓ ITT, MIÉRT EGELTÉL?... "

Amelyet Yfor szerintem igen normális és tiszteletteljes, egyszerű kérésére reagált.

Amúgy a Facebook pont nem jó példa, az az oldal kezdetektől sosem látott módon kémkedik a felhasználó személyes adatairól, dolgairól, ez köztudott Igen, ahogy az is, hogy ami "a netre felkerül, az fenn is marad" (épp csak nem az egyszeri userek számára, akik pl honnan tudnák akár pl azt is, hogy, technikailag nehezen kivitelezhető az összes hozzászólás törlése. Ezt azonban Yfor még csak nem is kérte.)

Ez egy sérült embereknek szánt oldal, nem egy szájkaratés fórum vagy társkereső, külön meg kéne válogatni úgy gondolom, milyen hangnemben válaszolgatunk a felhasználónak moderátorként-akármiként..

delia0-t láttam, hogy simán törölte magát, majd visszajött rá pár napra ugyanezzel a nickkel. Van még más is, aki gondolom, szintén bennfentes volt.

Idecibálod nekem a törvényt amibe ütközik, ha megkérlek?

Pl. a Facebook profil törlése sem egyszerű, -noha nem lehetetlen - pedig ott  - jelen fórummal ellentétben - szerepelnek személyes adatok.

http://pomiweb.com/facebook-profil-torlese-veglegesen/

http://pcworld.hu/szoftver/menekules-az-internetrol.html

Ez kétségtelen.

Az lehet,nem vitatom,csak törvénybe ütkozik.

Egy egész csomó fórum van az interneten, ahonnan nem lehet "töröltetni". Ezt a "töröltetés"-t eddig még csak itt olvastam. 

Sziasztok. a moderátorok önszántukból vállalták ezt,ahogy én is,senki nem kényszeriti őket semmire,sőt vissza is lehet vonulni igen konnyen.mivel én ráérek,és szivesen foglalkozom ezzel,én ahogy tudom,teljesitem a kéréseket,,persze az egy teljesen más oldal és lényegesen nagyobb is.Kitiltani ugy szoktam nagyon ritkan hogy meghagyom a lehetoséget hogy elérjenek levélben és ha akar és tud változtatni a stiluson,visszavonom a tiltast.

Ezt a fórumot elnézve (technikailag) azt tartom könnyen kivitelezhetőnek, hogy a felhasználó által megjelölt topikban a szintén megjelölt hozzászólásokat lehessen radírozni. De az hogy mind, pléne több száz esetén... Hát, gratulálok annak, aki ezzel tud napi több órát szórakozni.

Ugyanazzal a nickkel jött vissza, úgy hogy biztosan törölve volt a profil?

Hát, ha valakit megsértettem akkor elnézést kérek.

Ámbár nem értem miért beszélsz ennek kapcsán diktatúráról. Ha én moderátor vagy webmester szerepben lennék, akkor csak-csak érthető lenne (egyet nem értenék vele akkor sem) de így nem tudom hova tenni. Én csak egy nem túl aktív fórumozóként a magam nevében mondtam magánvéleményt, nem pedig az oldal szerkesztői és moderátorai nevében. Így tehát diktatúrát megvalósítani akkor sem tudnék, ha lenne rá affinitásom.

A dolog technikai részével kapcsolatban javasolnám a reklamálóknak, hogy próbálják ki milyen kikeresgélni egy fórumról egy felhasználó összes topikban lévő összes hozzászólását.

Azt nem tudom hogy engedi-e a fórum technikailag, hogy valaki törölhesse saját profilját. Ha van rá lehetőség, én ezt természetesen támogatom! Ha figyeltél, akkor nem is a profil törélse ellen foglaltam állást. Csakis az összes hozzászólás törlése ellen, de csakis a nehéz technikai kivitelezhetősége miatt. Éppen ezért  javasolnám hogy a fórum tehnikai adottságait ne mossuk össze holmi diktatórikusnak vélt hajlamokkal és szándékkal. A moderátorok senkinek nem az alkalmazottai, pláne nem a csicskásai, szabad idejükben jófejségből csinálják. Azért az mégse oké, hogy valakik úgy érezzék, hogy a modik azért vannak hogy az ő ostorpattogtatásaikra ugráljanak.

Szerintem kérni lehet, sőt, követelőzni is lehet, csak azt nem illik.

A végére még egyszer ideírom, hogy ha megsértettem valakit, elnézést, nem állt szándékomban.

(szintén döbbenetesnek, elképesztőnek és bicskanyitogatónak érzem ezt az egészet. Crazy, érthetetlen a dühös hozzászólásod, és elszomorító, a tartalma egyszerűen érelmezhetetlen:  - mi ez, valami "börtön", hová kerültem, ill. mivé vált ez az egész? kifordultatok magatokból, üzelemeltetők? ugye csak valami vicc, hogy mostantól nem lehetséges kérni a törlést?, 24 óra, amennyire objektívan közelíted mindig a dolgokat és úgy tűnt, nagyon is érted, mit jelentenek az emberi szabadságjogok meg úgy általában ezek a dolgok (amikor politikáról van szó), most ez a  hozzászólásod megrökönyítő - és hát bocs, de ne rágd már meg légy szíves tényleg senkinek a lelkét, akikkel "nem őriztél együtt libát", milyen személyeskedő hangnem ez? ezen a helyen is valami diktatúra kezdődik, vagy mi a fene...?

és igen, amit piris ír: vannak itt páran, akik valahonnan ismerik a módját a saját fiókjuk bármikori törlésének - ők vmi kivételezettek, vagy mifene? amit veréb ír: valóban, förtelmes és nonszensz ez, nincs olyan fórum vagy ismerkedős hely az egész interneten, ahonnan ne törölhetné a fiókját bárki szabadon, amikor erre a döntésre jut...

átolvastam imént a főoldalon, miről is szól a "Búra", mivégre jött létre, mi a célja, a funkciója, eredetileg... hát. Elképesztő...

magam nem szeretném (jelenleg) innen törölni a fiókom, olyan kérés bennem fel nem merülne sohasem, hogy a hozzászólásaimat egyenként kitörölgesse valaki. Ezt én is túlzásnak tartom, de ez az egész, a stílus, és főleg a mögöttes, számomra rejtélyes okú diktatórikus érzület....rémisztő.)

Ja csak egy érdekesség.... nem is olyan régen még egy illető tudta magát törölni az oldalról... és nem is olyan soká vissza is tudott jönni.....  kezd nevetséges lenni az egész......Nos akkor csak igazam volt.....

Idézet tőle: crazy

 HA NEM JÓ ITT, MIÉRT EGELTÉL?...

 

 

 

Mondjuk lehet azért regelt ide, mint ahogy sokan tettük.... talán egy kis megéstésre várt... vagy csak éppen meg szerette volna osztan a tapasztalatait másokkal....de van olyan amikor az ember rájön hogy nem akar már közélyük tartozni....

és baromi hülyeségnek tartom én is hogy regisztrálni lehet, de törölni már nem...

Törlés nincs,tiltás van? En nem akarok beleszolni de jómagam is moderator vagyok egy hasonló oldalon,sokkal tobb emberrel van dolgom mint itt,es az elso volt amit a szánkba rágtak,hogy nem kotelezhetsz senkit arra hogy tagja legyen egy kozosségnek,ahol nem akar mar tag lenni. Én sok ilyen levelet kapok azon az oldalon,és 24 órám van rá hogy a kérést teljesitsem vagyis hogy a regisztraciot toroljem. Tedd a dolgod,de ez törvényellenes egyébként. Paragrafus tiltja.

Nagyon fájdalmas, amik itt történnek. 🙁

🙁

-

Kérésem úgy fejeztem be, hogy "Köszönöm". Irányvonalul a higgadt, kultúrált hangnemhez. Tehát válaszként nem kell nagybetű,- jól látok. Kérdésedre: Évekkel korábban, még más néven regel...."egeltem" be, sok értelmes, szomorú sorsú emberrel beszélhettem. Ezért szintén köszönet. Akkor még mások voltak itt előtérben ( pl. kedvencem volt Zoli, szeretettel fogadott anno, sok más között, akik szintén nincsenek már itt, gondolom hasonló okokból, mint én ), veled együtt, mikor még Te is fényképpel voltál látható, mint felhasználó. /akkor még veled is váltottunk pár kedvesebb szót, mellesleg / Tehát volt ennek értelme, de vitathatatlan ,hogy bővében lett a csoport ellentétekkel, gyűlölködéssel, -szerintem az évekkel korábbi nívó alá süllyedt. Nekem ez nem kell. Ha ettől ideges vagy, akkor erre megfelelőbb embernek kellene átvenni a helyedet, én a cirka 4-5 év alatt senkivel nem "emeltem"meg a hangom, végig lojális tudtam maradni. Szervezetlenség. -egy másik ok- ha már válaszolok. De majd fejlődtök, - sok sikert hozzá. 24.óra: Ne rágjad a lelkem - nem kérdeztelek, nem beszélgettem veled, nem bántottalak, nem ismerjük egymást.: fogalmad sincs rólam. Én azok közül való voltam, aki merte a saját életét leírni, vállalni, nem csak a hétköznapi piti nyekergéseit, hanem megtörtént, működő kiutakat próbáltam a magam felvállalt példáján keresztül mutatni az arra befogadóknak (drog,alkohol, depr. öngy. kísérletek, gyógyszerek, gyógyulás, stb.) Nem kértem a hsz-aim kitörlését, nem volt ilyen olvasható. Esztert nem fogom keresni, - ha nem töröltök, hát nem töröltök, -de nem tűröm el senkitől, hogy bekóstoljon, indulatból, indokolatlanul. Végszóként mégis köszönöm a figyelmet, az olvasott tanulságokat,jó gondolatokat, az edigi lehetőséget megnyilvánulásokra, erőt, kitartást kívánok azoknak, akik hozzám hasonlóan nem akarják feladni a küzdelmet ebből a furcsa és elviselhetetlen állapotból/betgségből, van kiút, ha van akarat, még akkor is, ha évtizedig tart a folyamat, vagy tovább, de ehhez ez az itt lévő emberek jelentős része felesleges, mert nem értik meg a gyógyulás alapkövetelményét: a szeretetet, annak gyakorlását önmagunk és a világ iránt. Viszlát! -  Yfor

NINCS TÖRLÉS KÉRÉSRE SEM!!!!! HA VISSZAOLVASOL, LÁTOD! HA NEM JÓ ITT, MIÉRT EGELTÉL?... S NEM VAGYOK IDEGES MIKOR SENKI NEM ÉRTI MEG... KERESD MEG ESZTERT, MAX Ő TÖRÖL....

24óra jól szóltál!! 🙂

Rágjam meg a lelketeket, mire jó ez? Ha nem akartok írni, úgyse írtok.  A nick törlése még csak csak oké, de ki az a moderátor aki az összes hsz-t kiváolgatja és kiradírozza? Nem kóstolgatni akarlak titeket, de gondoljátok már meg miket pötyögtök be a billentyűzetbe.

Szeretném én is töröltetni a regisztrációmat/profilomat. : YFor  Köszönöm.

Én pont ezt szeretném kérni--miért nincs törlés  info????

tTörülném a profilom, de sehol sem tudom .

kérek szépen segítséget.

kösi.

Idézet tőle: Brendon

Ez a bohóc? Soha az életben! Mikor kibaccák, visszajön valami más névvel sértegetni, s legfőképp a nőket, ha nem nyiltan, akkor privátban. Egy nyomorult pali. Neki azért érezhetően köszönhető, hogy sokan már nem írnak ide, max olvasnak, vagy priviznek.

Jelentgetni kell szorgalmasan!!! 

Ez a bohóc? Soha az életben! Mikor kibaccák, visszajön valami más névvel sértegetni, s legfőképp a nőket, ha nem nyiltan, akkor privátban. Egy nyomorult pali. Neki azért érezhetően köszönhető, hogy sokan már nem írnak ide, max olvasnak, vagy priviznek.

Idézet tőle: diohejban

talan te is pedo vagy es szivleled a kejelgesuket?

Hogy te mekkora IDIÓTA vagy!!! 😮 Nem akarod töröltetni magad? 😮 

"pedo topic lolával az élen"?? -jaj ennél szebbet még sosem mondtak nekem..köszi.. imádok ott mindenkit.

nem értem miért nem törlik azt, aki kéri.

én is szeretném töröltetni magam!

mi voltam akkor ? es mi vagyok most ? 

ugyanaz akkor is meg most is 

es nyilvan elviccelodnek most is valakivel ha valakinek lenne itt humora 

nem gunyoltam ki senkit ,,, te magadbol indulsz ki amint latom 

te ertekeled ket ember kozotti viccelodest gunynak 

ez nem az en bajom 

lehet neki is jot tett mert legalabb elterelodtek a gondolatai 

te amit itt be akarsz allitani az valahogy nem sikerul  sehogy 

nem azert vegeztem el negy ev egyetemet , hogy itt buktassam ki az embereket idegileg 

szocialis munkaskent  nem hiszem , hogy ez lett volna az eletem alma 

evi 24 vizsgaval , rengeteg stressz , rengeteg felelosseg 

szoval azert talpaltam vegig ezt a negy evet es allamvizsgaztam , hogy segito legyek 

nem rombolo 

es kosz , hogy idiotanak neveztel 

jó Gaby te vagy  a megmentő.. hagyjuk.. nem arról beszéltem hogy ő szórakozott.. a hülyék a túloldalon laknak tudom..

lola.. nekem már ne.. 🙂 de örülök hogy jó itt neked 🙂

rég nem vagyok mint "belsős"... amikor 2szer 12 órát baszakodtam azzal hogy lehessen megint profilt csinálni, kiírtam boldogan hogy kész .. 1 valaki köszönte meg, ő is eszternek 😀 na ez volt az uccsó csepp.. jó lesz ez így még pár évig. mert nem nyúl senki hozzá max eszter ha jól lesz/van az biztos

Nyilvan te is azert nem szoltal a patriciahoz mert azt gondoltad , hogy csak szorakozik 

talan bennem merult fel az a kerdes , hogy mi van ha nem ?

volt , hogy 15 -en is bent voltak 

senki nem irta neki , hogy he hallo ne csinalj hulyesget menj korhazba fordulj orvoshoz 

csak en 

a tobbiek kozben olvasgattak csak ..... es jokat szorakoztak gondolom 

lehet te is 

akinek nincs miért az nem magyarázkodik.. akkorról többen (akik már nagyon keveset vannak itt) szóltak neked is, hogy ne gúnyold ki, mert nem vicces... de nagyon jól emlékszel te is erre.. 🙂 hagyjuk, mert nem megyek jobban bele már ebbe.. védd a saját imidzsed ( a mostanit) mert így mondják.. az én szememben biztos hogy ugyanaz maradsz aki akkor voltál.. (ráadásul megint félre értelmezel mindent)

 

erdekes modon engem nem keresett privat uzenetbe 

ha annyira megkedvelt akkor valoszinuleg szorgalmazta volna , hogy ne csak a nyilt forumon beszelgessunk 

tehat jol esett neki par biztato szo , vagy az , hogy legalabb torodik valaki vele .... egyaltalan szol hozza 

nem is ezen van a hangsuly , privat ide meg oda hanem azon , hogy azt allitod , hogy en itt valaha valakit  biztattam  

Soha senkit !!!!!                                                                                                        , pont ellenkezeoleg es nem ertem miert hoztal olyan helyzetbe , hogy nekem itt magyarazkodnom kelljen 

nem en vagyok az a szemely  akinek magyarazkodnia kell 

hanem masok , es paran ezt tudjak 

én kösz...nekem sokat ad a búra. mindent.

Idézet tőle: Gaby

en nem hitettem el senkivel semmit 

a masik dolog itt nem az en privat levelezeseimet kellene atkutatni , mert abban nincs semmi 

nekem abszolut nyugodt a lelkiismertem mert nem kovettem el semmit , sot en ezt az embert amikor krizisen volt probaltam lebeszelni a meggondolatlan cselkedetekrol 

a masik dolog , hogy a te privat dolgaid itt nem tudom mennyre tisztak 

az enyemek azok 

elo lehet szedni oket ,( ez a letiltott nevekre is vonatkozik)

szerintem az nagyoBB bun a sorstarsak reszerol , mikor egy ilyen ember krizisben van es uvolti , hogy ongyilkos lesz  es nem szol hozza senki

ellentetben velem aki kedves szavakkal probalta megnyugtatni

es te mint nema szemleloje a masik szenvedesenek most eloveszel , azert , hogy probaltam rajta segiteni 

ez gerincetelnseg szerintem 

miből gondolod, hogy nem lett megkeresve? illetve a privát üzeneteket ne hozd ide, mert sosem nézte senki tudtommal

en nem hitettem el senkivel semmit 

a masik dolog itt nem az en privat levelezeseimet kellene atkutatni , mert abban nincs semmi 

nekem abszolut nyugodt a lelkiismertem mert nem kovettem el semmit , sot en ezt az embert amikor krizisen volt probaltam lebeszelni a meggondolatlan cselkedetekrol 

a masik dolog , hogy a te privat dolgaid itt nem tudom mennyre tisztak 

az enyemek azok 

elo lehet szedni oket ,( ez a letiltott nevekre is vonatkozik)

szerintem az nagyoBB bun a sorstarsak reszerol , mikor egy ilyen ember krizisben van es uvolti , hogy ongyilkos lesz  es nem szol hozza senki

ellentetben velem aki kedves szavakkal probalta megnyugtatni

es te mint nema szemleloje a masik szenvedesenek most eloveszel , azert , hogy probaltam rajta segiteni 

ez gerincetelnseg szerintem 

friss híreket látsz a címlapon? vagy érdekességet? vagy újítást, javítást? segítség nélkül nulla programozói ismeretttel és készsésggel csináltam meg sokmindent nektek.. és még egy kösz sem jött.. ez meg nem engem minősít, de egy idő után értelmetlenné válik, mert ha jó a szar is akkor legyen a szar...

Idézet tőle: Gaby

Volt itt amugy egy borderline moderator akinek a stilusa nagyon hasonlit a tiedre . O aztan tudott itt duhongeni meg tiltani meg hergelni masokat 

A tobbinek is volt papirja arrol , hogy mi a baja azt hiszem , de ennek ellenere o dontotte el mi itt a segitseg es mi a szemetseg , majd amikor eppen rossz hangulataik voltak, szepen egy masik nevvel jottek fel sorstarskent 

hu ha 

az biztos h nem én voltam. megnyugodhatsz.. akiről te beszélsz a mai napig moderál.. meg is lehet nézni...

Volt itt amugy egy borderline moderator akinek a stilusa nagyon hasonlit a tiedre . O aztan tudott itt duhongeni meg tiltani meg hergelni masokat 

A tobbinek is volt papirja arrol , hogy mi a baja azt hiszem , de ennek ellenere o dontotte el mi itt a segitseg es mi a szemetseg , majd amikor eppen rossz hangulataik voltak, szepen egy masik nevvel jottek fel sorstarskent 

hu ha 

Idézet tőle: Gaby

Nem hitettem el vele semmit .... es o sem hitt semmit ,,, es ahogy en ereztem csak viccelodott 

most akkor megsem vicc volt ? te honnan tudod ? 

tan csak nem te voltal ezen a neven ? nem te szorakoztal igy ?

kineznem beloled 

szoval soha nem gondolta komolyan , nem is keresett meg igazan privatba

meg levelezeseim sincsnek vele 

most mi van ? 

és honnan gondolod, hogy azok után hogy te elhitetted vele hogy az "édesed,kedvesed meg a drágád" még él???