regisztráció törlése
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.12., 14:59az új fórumtémák között MINDEN topik angol nyelvű hablaty. szégyen erre az oldalra nézve, hogy nem akad egyetlen moderátor, aki ezeket törölné...
🙁
az új fórumtémák között MINDEN topik angol nyelvű hablaty. szégyen erre az oldalra nézve, hogy nem akad egyetlen moderátor, aki ezeket törölné...
🙁
Idézet tőle: nemtomka ekkor: 2012.06.12., 08:11Idézet tőle: berbarKi a fenének van kedve törölgetni a hozzászólásait?
Most komolyan, keressem meg az összes hozzászólásom és töröljem?
Persze még mindig nem tudjuk a választ, hogy ha valakit törölnek, akkor a nickje ott marad-e a nem törölt hozzászólásai mellett...
igen a nick ott marad. halkan jegyzem meg hogy eszter is ugyanúgy törli/törölné a hozzászólásokat hogy egyesével megkeresi, igaz akkor nem marad ott a nick. más forumon úgy működik, itt meg így.
Idézet tőle: berbarKi a fenének van kedve törölgetni a hozzászólásait?
Persze még mindig nem tudjuk a választ, hogy ha valakit törölnek, akkor a nickje ott marad-e a nem törölt hozzászólásai mellett...
igen a nick ott marad. halkan jegyzem meg hogy eszter is ugyanúgy törli/törölné a hozzászólásokat hogy egyesével megkeresi, igaz akkor nem marad ott a nick. más forumon úgy működik, itt meg így.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.12., 07:18Ki a fenének van kedve törölgetni a hozzászólásait?
Ki a fenének van kedve törölgetni a hozzászólásait?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.12., 07:16Amúgy meg úgy kellene működnie a törlésnek, mint az nlc-n (nők lapja café). Ott egy hatjegyű számmá válik az ember törlés után, a hozzászólásai megmaradnak ugyan, de rákeresni már nem lehet. Szerintem ez tök jó.
Amúgy meg úgy kellene működnie a törlésnek, mint az nlc-n (nők lapja café). Ott egy hatjegyű számmá válik az ember törlés után, a hozzászólásai megmaradnak ugyan, de rákeresni már nem lehet. Szerintem ez tök jó.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.12., 07:15"Inkább leszek bolond azok az emberek között ,akik egészségesnek gondolják magukat, mint azok között a normális emberek között akik betegnek képzelik magukat."
Zseniális.
"Inkább leszek bolond azok az emberek között ,akik egészségesnek gondolják magukat, mint azok között a normális emberek között akik betegnek képzelik magukat."
Zseniális.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.11., 21:59Persze, hogy normálisnak gondollak benneteket. A test normális válasza az abnormális körülményekre.
Persze, hogy normálisnak gondollak benneteket. A test normális válasza az abnormális körülményekre.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.11., 20:00Én viszont továbbra is szeretnék légneművé válni. És miután nincs katapult gomb, ezért kérném tisztelettel Babarczy Esztert , hogy szabadítson meg ettől a helytől. És szeretném megköszönni mindazok kedves érdeklődését, akik ebben meg kívánnak akadályozni.
Inkább leszek bolond azok az emberek között ,akik egészségesnek gondolják magukat, mint azok között a normális emberek között akik betegnek képzelik magukat.
Kérném a katapultot.
L.P
Én viszont továbbra is szeretnék légneművé válni. És miután nincs katapult gomb, ezért kérném tisztelettel Babarczy Esztert , hogy szabadítson meg ettől a helytől. És szeretném megköszönni mindazok kedves érdeklődését, akik ebben meg kívánnak akadályozni.
Inkább leszek bolond azok az emberek között ,akik egészségesnek gondolják magukat, mint azok között a normális emberek között akik betegnek képzelik magukat.
Kérném a katapultot.
L.P
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.11., 14:25Eszter, inkább MÉGSE törölj! Köszi!
Eszter, inkább MÉGSE törölj! Köszi!
Idézet tőle: Mona ekkor: 2012.06.11., 10:13Kedves Harmony!
Még csak most kezdtelek megismerni és nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de megértelek. Számoltam már fel én is sok blogot, regisztrációt. Szívesen felvettelek volna FB-n, de látom, hogy onnan már törölted magad. Vigyázz magadra!
Pusz,
M.
Kedves Harmony!
Még csak most kezdtelek megismerni és nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de megértelek. Számoltam már fel én is sok blogot, regisztrációt. Szívesen felvettelek volna FB-n, de látom, hogy onnan már törölted magad. Vigyázz magadra!
Pusz,
M.
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.06.11., 09:10Én nem tudom törölni a saját hozzászólásaim. Régen volt ilyen lehetőség, most nincs. Nem tudom miért. Csak a szerkesztés van meg, de az sem minden hozzászólásomnál.
Én nem tudom törölni a saját hozzászólásaim. Régen volt ilyen lehetőség, most nincs. Nem tudom miért. Csak a szerkesztés van meg, de az sem minden hozzászólásomnál.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.11., 08:08a szemetelő-reklámozó cuccokat viszont tényleg törölni kéne, nagyon gáz egy ilyen blog, főleg, ha az első helyen van.
/blog/sixin520
a szemetelő-reklámozó cuccokat viszont tényleg törölni kéne, nagyon gáz egy ilyen blog, főleg, ha az első helyen van.
/blog/sixin520
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.11., 08:02hát ne írj többet, Harmony. mivel minden megmarad, amit eddig írtál, a puszta akaratod is elvégezheti azt, amit most mástól vársz.
hát ne írj többet, Harmony. mivel minden megmarad, amit eddig írtál, a puszta akaratod is elvégezheti azt, amit most mástól vársz.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.11., 07:57Eszter, kérlek, MINDENKÉPPEN törölj. Nem fogom meggondolni magam.
Eszter, kérlek, MINDENKÉPPEN törölj. Nem fogom meggondolni magam.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.11., 07:56Kiscsillag, mert el akarok valamit érni ezzel, ami fontos számomra, de nem írhatom le, illetve ez bonyolult.
Kiscsillag, mert el akarok valamit érni ezzel, ami fontos számomra, de nem írhatom le, illetve ez bonyolult.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.11., 07:41Eszter, kérlek engem is törölj. Sajnos az írásaim megmaradnak, de nem akarok többet ide írni. Ha nem tudok írni, úgy könnyebb megállni. (Az oldallal nincs baj, az emberek is kedvesek, de el akarok tűnni mindenhonnan a netről).
Eszter, kérlek engem is törölj. Sajnos az írásaim megmaradnak, de nem akarok többet ide írni. Ha nem tudok írni, úgy könnyebb megállni. (Az oldallal nincs baj, az emberek is kedvesek, de el akarok tűnni mindenhonnan a netről).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.11., 06:42Berbar, attől hogy törölteted magad, még tudsz olvasgatni, és szerintem fogsz is csak kintről. Szal semmi értelme, hogy töröljenek, így még legalább elmondhatod a véleményed is ha van 🙂
Berbar, attől hogy törölteted magad, még tudsz olvasgatni, és szerintem fogsz is csak kintről. Szal semmi értelme, hogy töröljenek, így még legalább elmondhatod a véleményed is ha van 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.11., 06:40Péter, és miből gondolod, hogy nem tudsz segíteni?
Péter, és miből gondolod, hogy nem tudsz segíteni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.11., 06:10Delia, én azért kérem a törlésem, mert úgy vettem észre, hogy nem tesz jót az, hogy itt olvasgatok.
Amúgy még mindig nem törölt Eszter, gondolom, sok dolga van vagy talán nincs jól.
Delia, én azért kérem a törlésem, mert úgy vettem észre, hogy nem tesz jót az, hogy itt olvasgatok.
Amúgy még mindig nem törölt Eszter, gondolom, sok dolga van vagy talán nincs jól.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.10., 20:00Én azt gondoltam segíteni tudok.
Én azt gondoltam segíteni tudok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.10., 19:18Mi van veletek? Miért töröltetitek magatokat?
Mi van veletek? Miért töröltetitek magatokat?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.10., 18:56Eszter törölj kérlek.Úgy értem, hogy itt is.
l. péter
Eszter törölj kérlek.Úgy értem, hogy itt is.
l. péter
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.09., 07:49És kérlek, ezt a regisztrációmat is töröld.
És kérlek, ezt a regisztrációmat is töröld.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.09., 07:49Eszter, kérlek, töröld a regisztrációmat. Köszönöm.
Eszter, kérlek, töröld a regisztrációmat. Köszönöm.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.04., 15:17Semmi baj, Atti.
Semmi baj, Atti.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.04., 05:36Eszter, kérlek, töröld a regisztrációmat. Köszönöm.
Eszter, kérlek, töröld a regisztrációmat. Köszönöm.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.03., 17:29Eszter, engem is törölj légyszi. Köszi.
Eszter, engem is törölj légyszi. Köszi.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.03., 10:06Igen, szerintem.
Igen, szerintem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.02., 12:46Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
És törlés esetén a nick megmarad a nem törölt hozzászólások mellett?
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
És törlés esetén a nick megmarad a nem törölt hozzászólások mellett?
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2012.06.02., 07:38Szia, ha nem tudod magad törölni, én töröllek, vagy inaktivállak. De a tartalom, amit írtál, nem tűnik el, azt saját magad tudod törölni.
Szia, ha nem tudod magad törölni, én töröllek, vagy inaktivállak. De a tartalom, amit írtál, nem tűnik el, azt saját magad tudod törölni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.05.29., 13:36Ha jól tudom, Eszternek kell írnod, mert te nem tudod magad törölni, a modi meg nem fog.
Ha jól tudom, Eszternek kell írnod, mert te nem tudod magad törölni, a modi meg nem fog.