Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

regisztráció törlése

Oldal 1 / 5Következő

.-

.-.-

.-

.-

.-

.-

.-

.-

.-

.-

Semmi probléma, törlünk. Gratulálok én is! Esetleg azt még megírod, mi ez a Budapesti Inotéka? Talán másoknak is segít.

Ügyes vagy.

Én csak azért regisztráltam fel magam ide, mert máshol nem találtam autista nőket. Már rég találtam magamnak párt a Budapesti Inokában, már rég törölni akartam magam innen.  

Sziasztok!
Ha a törvények lehetővé teszik, hogy valaki nevet váltson, így mondhatni valahol tudat alatt személyiséget is, mert új életet akar kezdeni, akkor egy kevésbé "súlyozott" fórumon is alapvetően megengedhető ez szerintem.
Én eddig csak egyszer léptem be új nick-kel, a régi Búrát is beszámítva, és nem bántam meg. Lehet, hogy impulzivitásnak tűnik, én megfontoltam. Még a régi hozzászólásaimhoz sem ragaszkodom.
Szerintem amúgy a pszichés betegségekhez hozzátartozik a változás, kinek milyen, a polaritások is, ez még beleférhet.

A járható út talán a törlés engedélyezése a felhasználóknak és a tartalmai átpakolása anon user alá(így nem borul a fórum sem túlzottan, sőt megoldható úgy, hogy még akkor sem, ha tömeges törlés van), hisz az említett acting outos/impulzív user úgyis kéri a törlését, amit törvényi kötelezettség teljesíteni. Persze ki lehet játszani azt is, de szerintem ez a köztes út, ami mindkét fél igényeit kielégíti valamennyire, amennyiben tényleg csak erről van szó, hogy ne kavarja össze a fórumot. Bár felhasználói szemmel ez még mindig csúnya így, mert mi van akkor, ha én egyáltalán nem szeretném, hogy akármilyen formában is maradjon vissza tartalmam.

Ez elég meglepő infó. (Természetesen elhiszem, hogy így van.)

Idézet tőle: rhiannon-roxána

235-re, 236-ra:

Konstruktívan:

A) KÉNE az öntörlés gomb, méghozzá úgy, hogy utána ne látsszon, hogy bucika vagy macika írta azokat a hsz-okat. 

B) LEHETNE egy fb-hoz hasonló hibernálás gomb. 

C) Az tök jó, hogy lehet a hsz-okat szerkeszteni, ezt nagyon értékelem a búrán. 

 

A) természetesen ez is alapból benne van a drupalban, mégpedig olyan opcióval, hogy átteszi anonymous user tulajdona alá az érintett tartalmakat, így a fórum megőrzi integritását. Úgyhogy ha nagyon akarják, akkor kb meg se kell oldani, mert már meg van.. Csak ugye engedélyezve nincs.

Kedves Eszter!

Végtelenül értékelem az erőfeszítéseidet.

Annyi jut eszembe, hogy VILÁGOSAN meg kell fogalmazni, hogy mit miért cselekszel. 

Halak vagyok (asztrológiailag) és szokásom, hogy felbuzdítsam a családtagjaimat olyasmire, aminek az égvilágon semmi értelmét nem látják, pedig én 88 körrel előttük járok és TUDOM, hogy jó dolog, amit akarok.

Búrára alkalmazva: legyen leírva, hogy mi hogyan és miért van. 

Például ahogy most azt leírtad!!

 

 

Szia Infinity!

biztos vagyok benne,hogy hallunk még róla, hisz rossz pénz nem vész el, nemigaz? 🙂

Szia Blacka,

Sokan szeretnénk, hogy Premortem maradjon.

Bár az ő élete ő döntése.

Én nem sietném el ezt a helyében.

nem bántani akartam, csak tudom hogy olvassa 😛

Lehet, hogy nincs jól, de ezért ne bántsuk még külön...

Kedves rihanon-roxána,

a felhasználók igényeit -- például a tiédet is -- természetesen figyelembe vesszük, és ahogy mondom, tervbe vettünk egy ilyen gombot, még nem tudom, hogy törlés lesz vagy felfüggesztés, illetve hogy mire terjed ki.

Van  ugyanakkor a Búrának egy tizenhat éves története, aminek a tanulságait igyekszem szintén figyelembe venni. Ez itt nem Facebook, a hangsúly éppen azon van, hogy mindenki megőrizze az anonimitását. Emiatt azonban előfordulnak bizonyos sajátos anomáliák -- például egyes felhasználók kérlik a törlésüket, majd nem sokkal később visszajönnek új néven. Bár megengedett több nevet használni, általában arra bátorítanék mindenkit, hogy tartson ki a neve mellett. Egy impulzív törlés olyan acting out, amit nem szeretnénk bátorítani, ahogy azt a gondolatot sem szeretnénk bátorítani, hogy teljesen meg nem történtté lehet tenni dolgokat. A valóságban ez nem így működik, és fontos, hogy megőrizzünk bizonyos korlátokat a valóságból, mert így tudunk csak kezdeni vele valamit.

A nyilvánosan közzétett hozzászólásoknak az a sajátossága, hogy mások válaszolnak rájuk. Egy törléssel a válaszok is eltűnnek és értelmetlenné válnak, a közösség közös tudása csorbul. A Búrán vannak olyan tartalmi formák -- pl a blogok --, ahol teljes szuverenitást gyakorol a felhasználó, le is tilthatja a hozzászólásokat, törölheti az egészet. A fórum viszont közös: ha impulzív emberek állandóan törölgetnek, akkor ez a közös beszélgetési folyamat sérül. 

Ezeket a megfontolásokat kell mérlegelnem. 

Mi történt? Premortem bedurcizott megén?

235-re, 236-ra:

Konstruktívan:

A) KÉNE az öntörlés gomb, méghozzá úgy, hogy utána ne látsszon, hogy bucika vagy macika írta azokat a hsz-okat. 

B) LEHETNE egy fb-hoz hasonló hibernálás gomb. 

C) Az tök jó, hogy lehet a hsz-okat szerkeszteni, ezt nagyon értékelem a búrán. 

"Az utóbbi évben hoztunk létre két belső funkciót, ami jelenleg csak adminok számára elérhető. Az egyik a teljes törlés ÉS kizárás: az adott nick összes tartalma törlődik és az illető nem tud többé fellépni a Búrára."

Ezen funkciók alapból benne vannak a drupalban már a kezdetektől..

Már telepítésnél rendelkezésre áll a tartalom törlése funkcionalitás, arról nem is beszélve, hogy a burán is rendelkezésre állt mindig. Nem értem miért kell félrebeszélni. Hibáztál(hisz erről tudtommal te egyedül döntesz), kész, innentől lehet korrekt módon csinálni. Létrehozni adatvédelmi nyilatkozatot, regisztrálni adatkezelőként és megadni a felhasználóknak azon jogaikat, amik járnak nekik. Ja és impulzivitás ide vagy oda, a felhasználónak alanyi joga és saját felelőssége a saját maga által lérehozott tartalom törlése és személyes adatainak eltüntetése ha úgy kívánja.

Szia rhia!

Igazad van, részletesen is le fogom ezt írni a "Magunkról" részben, amely a gyakorlati tudnivalókat tartalmazza.

Az utóbbi évben hoztunk létre két belső funkciót, ami jelenleg csak adminok számára elérhető. Az egyik a teljes törlés ÉS kizárás: az adott nick összes tartalma törlődik és az illető nem tud többé fellépni a Búrára. A másik a teljes zárlat: a tartalmak és a profil megmarad, de felfüggesztjük; az illető nem tud belépni, és nem láthatóak a tartalmai sem. Erre azért volt szükség, mert sokan szeretnék utólag visszavonni a törlési kérelmüket, ami teljes törlésnél már lehetetlen.

Fontolóra vettük, hogy létrehozzunk egy saját profil törlése funkciót. Azért nem volt idáig, mert a Búrán sokan elég impulzív emberek, néha kétségbeesnek vagy feldühödnek valamin, törölnek, aztán megbánják. Az ilyen impulzív viselkedés normális azoknál, akik hangulat vagy személyiségzavartól szenvednek, de a Búra próbálja NEM kiszolgálni a rossz reakció-típusainkat, például a "törlöm az egészet a picsába" érzelmet -- inkább arra bíztatunk titeket, hogy írjátok le itt vagy az OFF-ban vagy bárhol, hogy mi vált ki ilyen vágyat. Nem azért, hogy bárkit lebeszéljünk a törlésről, hanem azért, hogy az impulzivitás mellett adjunk lehetőséget a nyugodtabb megfontolásnak is.

Eszter

Törlésnél törlődnek az az adataid/tartalmaid, lezárásnál pedig nem, csak nem férsz hozzá.

Kérem a régi (premortem) és a mostani user account-om törlését. Köszönöm!

1. Mi a különbség a törlés és a lezárás között?

2. Miért nincs egy bizonyos idő, amíg hibernálhatja magát valaki és egyetlen belépéssel újra aktiválhatja magát? (lásd fb)

3. Miért nincs leírva valahova, hogy mik a játékszabályok? Pozitívan fogalmazva: JÓ LENNE, ha le lennének írva valahova... 

 

Sajnálatos dolog, hogy nincs öntörlés gomb. 

 

Szia rhianon-roxanna! Mi is gondolkodtunk ezen, de néha egyes felhasználók nagyon impulzívak, töröltetik magukat, aztán mégis vissza akarnak jönni.

Így most én szoktam törölni vagy lezárni felhasználókat, hozzászólásokkal együtt.

Jó olvasni, hogy valaki elmegy terápiára és megpróbál a dolgokon változtatni. Jobbulást kívánok Premortemnek.

Ah értem.

Köszönöm.

Akkor ez csak átmeneti.

done.

Szia Infinity!

Premortem kérte, hogy töröljük, ezért láthatatlanná tettem minden eddigi hozzászólását. Egy regressziós terápiában vesz részt, és nem akarja, hogy bezavarjon, amit itt írt.

Eszter

Ugye nem töröltétek Premortemet?

Nem látom sem a profilját, sem a hozzászólásait.

 

Eszter légyszives töröld az újabb nickemet. A 4dim_ vonalast, NEM a 4dim-et! Köszönöm szépen.

Szia Lenacska, Hekaté! Megkérdezhetem, miért kéritek a törlést? Nekünk ez fontos visszajelzés. 

Természetesen törlöm utána.

Eszter

Szeretnem en is toroltetni a regisztraciomat.

Koszonom szepen

Szia Baba! Töröllek, illetve inaktivállak, ok?

Eszter

Szeretném magam töröltetni.

Nem,egyáltalán nem azért

Kérlek engem is törölj!!!Köszönöm szépen!!!

én ezt elhiszem neked, de önkényesen, s az előzőek kapcsán nem törlök... szóljon aki menni akar...

Biztos vagyok benne, hogy Yfor nem azért nem kérte ismét a törlését, amiért te hiszed.

nos akkor mégegyszer leírom: aki töröltetni szeretné magát, vagy zároltatni (van különbség a további hozzáférés miatt), az szóljon priviben... ahhoz képest, mennyien "háborogtatok" senki sem szólt.. remélem ez azért van, mert közben rájöttetek, h nem old meg semmit, s nem muszáj látogatni az oldalt..

Atti, a nick törlése mindenkinek személyes szabadságában kell, hogy álljon, semmi köze ennek itt semmiféle "felelősségvállaláshoz". Szerintem nem értesz az egészből semmit.

Az "áááht" azt jelentette tőlem, hogy csalódtam benned, meg a fentieket, és hogy kommentálnám, de nem bírom - a vitatkozás és szájtépés neked itt lételemed, ehhez ahogy akkor, úgy most sincs semmi erőm, és nem is lesz. Minden jót ettől függetlenül

Nem értem én ezt, de oké :/

nem is volt.. senki sem tudta törölni magát az elejétől  kezdve... pont amiatt, mert pár napon belül ugyanúgy visszajött, tehát nem volt értelme... de most van rá lehetőség, engedélyt is kaptam, aki akar szóljon, s törlöm...

Oldal 1 / 5Következő