Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Normális vagyok? Lesz valaha igazi párkapcsolatom?

Kösz az OFF-ot Gaby,Neked mindig sikerül a legjobb pillanatban megszólalnod.....

Nem tűnt fel ,hogy éppen lelepleztem egy beteg zaklató embert?????????????

Idézet tőle: Mobid2

Gaby, ez bizony igaz. a jelenlegi havi láthatás nagyon kevés... kéthetit fog nekem kérni az egyik hivatali hölgy, amit meg is fogok kapni valószinüleg. a pszihológusi véleményben is benne volt, hogy enélkül rosszabbodni fog az állapotom. 2hónapig nem is láthattam, akkor szólt volna ezzel kapcsolatban bárki nem állok jót magamért. a hivatal szabályosan rejtegette elölem a gyerekem több hónapig, a tesóm szólt, hogy 2 utcányira van tölünk, ahol lakunk, mégsem mehettem át üvöltözve hogy idevele!!!!!!! együtt müködtem a hivatallal nagy nehezen, csaták árán de most már kérem vissza! csak azt kell cisnálnom, amit eddig, jól lenni, látogatni és szépen lassan vissza lesz gondozva hozzám.

Harcolj erte . Van olyan a csaladban aki feled joindulattal van ? Mint latom tisztaban vagy azzal , hogy mikor nem vagy jol nem a legidealisabb korulmeny gyermked nevelesehez . Szoval jo lenne ha lenne egy ilyen szemely a csaladban  akire te bizod ra a gyermkedet es nem a hatosag .

Gaby, ez bizony igaz. a jelenlegi havi láthatás nagyon kevés... kéthetit fog nekem kérni az egyik hivatali hölgy, amit meg is fogok kapni valószinüleg. a pszihológusi véleményben is benne volt, hogy enélkül rosszabbodni fog az állapotom. 2hónapig nem is láthattam, akkor szólt volna ezzel kapcsolatban bárki nem állok jót magamért. a hivatal szabályosan rejtegette elölem a gyerekem több hónapig, a tesóm szólt, hogy 2 utcányira van tölünk, ahol lakunk, mégsem mehettem át üvöltözve hogy idevele!!!!!!! együtt müködtem a hivatallal nagy nehezen, csaták árán de most már kérem vissza! csak azt kell cisnálnom, amit eddig, jól lenni, látogatni és szépen lassan vissza lesz gondozva hozzám.

Idézet tőle: man

nemember, például egy téveszme miatt agyonvertem egy kislibát és közben bögtem meg üvöltöztem. az volt a gondolat, hogy anyuék örökre elmentek és nem lesz mit ennem, ha nem tudok legalább egyet megölni. utána kidobtam a kukába.

ilyenek.

Szia!

"Kissé bizarr"a történeted,,,remélhetőleg a kisfiadat nem fogod bántani valami téveszme

esetleg egy parancsoló hang miatt....Sok történetet feltudnék Neked sorolni de nem teszem.

Tudom(olvasom),hogy mindent megteszel annak érdekében ,hogy teljes életet élhess a pároddal,és a kisfiaddal együtt,őszintén azt kívánom .,összejöjjön minden,de...

,Sajnos ott van az a de,a gyógyszerek hatása egy idő után elmúlik..(minden gyógyszeré)

Az ami ma még használ,holnap már nem biztos..

Ilyenkor van az ,hogy kapsz egy másikat ha beválik elsőre(nagyon ritka)akkor szerencse,de ha nem akkor jön a következő bogyó...

Szóval a lényeg az ,hogy mire  sikerül a "méregkeverőknek" újra  beállítani a gyógyszeredet ,és stabilizálódsz testileg-lelkileg ,ami ugye alapvető a gyerekneveléshez

addig mi lessz a picigyerekkel ?

Ugy gondolom nem csupan a gyogyszerektol fugg az , hogy Mobid visszakapja e a gyereket vagy nem . A megfelelo ,tamogato  kornyezet nagyon fontos lenne , ha van segitseg a csaladon belul aki at tudja venni a gyermek gondozasat nehez idoszakokban .   Egy anya allapoton a legtobbet az  ronthat ha tavol tartjak a gyereketol .

akkor ö lesz az, ö sem gondolkodik, "ami a szivecskéjén, az a szájacskáján". ezzel védekezik. de leveleket azért irogat.

Pöttöm most online, védje meg magát ha nem ö volt az.

szánalmas trükkök ezek, azt hittem leállt már, de még levelet is irt pirisként, hogy sajnálja....

Szia Pottom!

Látom online vagy ,nagy megtiszteltetésnek venném ha reagálnál érdemben az itt elhangzottakra....

Én nem hiszem, hogy azonosak lennének, Piris sztem nem gondolta meg mit ír...

akkor még mindig csinálja. kibicnek semmi sem drága! elvileg "egészséges" de ez már nagyon gáz szerintem, orvoshoz kéne fordulnia!!!!!!!! ez egy mánia nála... szomorú, hogy kifogtam. a tesóm asszonykája, unatkozó kis akármi. póni.

man, gondolod, hogy Pöttöm piris, jól értem?

róla irtam Ábrándnak...

Igen az gondolom...jól érted! 

mert nem száll le rólam, én abból.

Ezt miből gondoljátok?

man, gondolod, hogy Pöttöm piris, jól értem?

róla irtam Ábrándnak...

Idézet tőle: piris

man....

Baromira nem érdekel az írásaid... én az érintett személytől bocsánatot kértem..... nem hinném hogy neked közöd lenne hozzá....

I

Pottom (elnézést félreütöttem ...p-p)

piris...

Egyáltalán nem frusztrál,az hogy nem érdekel amit írkálok:-)))

Örülök neki ,hogy az "érintett személytöl" bocsánatot kértél....-)))

"nem hinném,hogy közöd lenne hozzá"-ez így igaz.... semmi közünk egymáshoz!.:D

Jó hétvégét!

ma már lehet jó napom, ha már rossz nem lehet??? 🙂

megyek moziba megint (múlt héten voltam), remélem leköt a film, múltkor végig tudtam nézni.

megvettem ma a fiam születésnapi ajándékát. egy éves lesz jövö hónap elején.

...

man....

Baromira nem érdekel az írásaid... én az érintett személytől bocsánatot kértem..... nem hinném hogy neked közöd lenne hozzá....

Bocsi man!

Csak most látom hogy még egy helyen vagyok fent piris néven......

De én ezt az írást nem látom azon az oldalon.....

Nem lehet hogy csak kitaláltad, hogy írjál valamit?????????

Szia!

Látom ,hogy nem vagy a helyzet magaslatán.

Jó hétvégét!

Bocsi man!

Csak most látom hogy még egy helyen vagyok fent piris néven......

De én ezt az írást nem látom azon az oldalon.....

Nem lehet hogy csak kitaláltad, hogy írjál valamit?????????

Mobid!

Egy másik fórumon nem te írtad véletlenül pár napja hogy milyen szarul vagy meg hogy sohasem fogsz meggyógyulni?

piris!

"Egy másik fórumon nem te írtad hogy"....????? 

Nem szép dolog nyílvánosan(se) lejáratni,senkit..

Tipikus "hülyep.csa"  hátbatámadás!

Az ilyen mocskoktól hányok!!!

Tényleg örülök a jó híreknek, és ne haragudj hogy megemlítettem:-)

piris, mert úgy is éreztem. akkor még nem tudtam azt, amit ma. jöttek a hivataloktól és tényleg nem fogok meggyógyulni soha, tudom, örök életemben gyógyszert kell majd szednem.

DE!

mindezek mellett nem csinálok hülyeséget. és az nem a betegség része, hogy sz@r napunk van, mert MINDENKINEK VAN. viszont most már tudom, hogy megkapom a kétheti láthatást a havontai helyett 🙂 és 1év múlva már komoly esélyeim vannak a gyermekemre. ez foldobott.

egyébként meg szédelgek már 3napja.

Ne értsd félre semmi közöm hozzá! Csak feltünt ez az írás

Mobid!

Egy másik fórumon nem te írtad véletlenül pár napja hogy milyen szarul vagy meg hogy sohasem fogsz meggyógyulni?

a gyógyszerem beválik, szerintem nem kell több kórház. egy éve szedem és minden rendben van. a gyerekemet sosem tudnám bántani, ahogy másokat se bántok. most stabil vagyok, nem értem mire gondolsz? hogy egyszer nem fog használni a gyógyszer és másikat kell beállitani? szüleim is vannak, velük élek. nem rájuk akarom tenni a nevelés terhét, de ha megint kórházba kerülnék, ott lesznek, segitenek. szerintem. vagy a barátom is itt lesz. megoldanánk, de egyelöre nem hiszem hogy erre szükség lesz. 2év hosszú idö, addigra tervezem hogy a gyermekem velünk lesz.

nemember, például egy téveszme miatt agyonvertem egy kislibát és közben bögtem meg üvöltöztem. az volt a gondolat, hogy anyuék örökre elmentek és nem lesz mit ennem, ha nem tudok legalább egyet megölni. utána kidobtam a kukába.

ilyenek.

Szia!

"Kissé bizarr"a történeted,,,remélhetőleg a kisfiadat nem fogod bántani valami téveszme

esetleg egy parancsoló hang miatt....Sok történetet feltudnék Neked sorolni de nem teszem.

Tudom(olvasom),hogy mindent megteszel annak érdekében ,hogy teljes életet élhess a pároddal,és a kisfiaddal együtt,őszintén azt kívánom .,összejöjjön minden,de...

,Sajnos ott van az a de,a gyógyszerek hatása egy idő után elmúlik..(minden gyógyszeré)

Az ami ma még használ,holnap már nem biztos..

Ilyenkor van az ,hogy kapsz egy másikat ha beválik elsőre(nagyon ritka)akkor szerencse,de ha nem akkor jön a következő bogyó... 

Szóval a lényeg az ,hogy mire  sikerül a "méregkeverőknek" újra  beállítani a gyógyszeredet ,és stabilizálódsz testileg-lelkileg ,ami ugye alapvető a gyerekneveléshez

addig mi lessz a picigyerekkel ?

a mai napig nyomaszt, néha nem tudok elaludni mert elöttem van az egész történet. annyira bánom ezeket a dolgokat! mostanában inkább nem csinálok sok mindent az edzésen kivül, nehogy megint hülyeség legyen a vége. az utóbbi fél évben nagyjából ment is ez. bár tényleg nem cisnálok semmit :(((

Ez szomorú ez a libás eset... 🙁

ilyenek.

2éven belül megkapom a gyerekem, ez biztos. nem örökre vették el.

ha nem lesz több subom, amire esély van, akkor normális, teljes életet fogok élni. annak ellenére hogy le vagyok százalékolva, lehetek jó társ és jó anya.

idö kérdése az egész. és én tudok várni már egy évet vártam. a harmadán túl vagyok.

és igen, nagy lépésnek tartom, hogy igy ebben a helyzetben van párom, akivel szerelmesek vagyunk.

Mobid, miket csináltál gyógyszermentesen, amik még mindig nyomasztanak? Érdekelne

Én nem nevezném sikersztorinak a történetedet, Mobid... Végtére is, elvették tőled a gyereket. És lehet sosem neveleted te. Akkor mi ebben a sikeres?

teherbe gyógyszermentes idöszakomban estem.

rengeteg hülyeséget cisnáltam akkoriban, mert nem szedtem amit kellett. még manapság is nyomasztanak, pedig tudom, hogy a betegség volt, nem én.

de a fiam egy tünemény és tényleg az enyém egy sikersztori. mert gondolj csak bele, mennyire rossz helyzetböl indultam...

Mobid2: Örülök, hogy már jól vagy! 🙂
Minden ember más, más az élethelyzete is, szóval nehéz általánosítani.

Legalább van pozitív példa is:-) Lehet tényleg tovább kellene szednem a gyógyszert.

Gratulálok Mobid2, egyrészt mert van gyereked, másrészt hogy találtál egy párt magad mellé..... én egyenlőre csak álmodozhatok róla.

Az egyik ismerősömet is paranoid skizofréniával diagnosztizálták. Szerintem nem volt beteg, csak egyszerűen magányos volt. Nem tudta kezelni az embereket, mert egész addigi életében nem is kellett, máshoz szokott hozzá. Az emberek pedig a megszokások rabjai. A megszokások, főleg, ha azok negítívak, akár az élet minőségét is jelentősen befolyásolhatják negatív irányba.
Huh, bocsi, ha kissé hosszúra sikerült...

az én esetemben a gyógyszer miatt vagyok jól. különösebb mellékhatás nincs, de nélküle már nem élnék szerintem.

Nekem is írtak fel már sokféle gyógyszert. Én azt tapasztaltam, hogy a gyógyszer hosszútávon ronthat is a helyzeten. Eleinte jó, hogy megnyugtat, de utána több kell belőle. És ez folyamatos hangulatingadozáshoz vezethet, ráadásul mérgez is közben. Én ezt nem bírtam elviselni.

én napokon belül 32éves leszek. szintén skizofrén, gyógyszert is szedek. a kapcsolataim katasztrofálisak voltak miután kiderült a betegségem... senki nem akart esélyt adni. én elkönyveltem, hogy egyedül, max a fiammal együtt fogok megpusztulni. a gyerek apja nem vállalta, mert nagyon fiatal volt, a fiam csak úgy becsúszott.

skizofrénan, egy gyerekkel, falun, szerintetek mekkora esély volt, hogy társra találjak?

és sikerült. kár hogy nem hamarabb találkoztunk.

járok orvoshoz, meg pszichológushoz is mivel paranoid skizofren vagyok állítólag....gyógyszert is szedek de nem használ.... vagyis nem tudom.....lehet bennem van a hiba....

Én tanultam eddig, idén vége a sulinak, de pótvizsgáznom kell. Jelenleg diákmunkákat dolgozom, irodai, portás, rendezvényen, stb.. ami éppen van. Szeretnék a sporttal foglalkozni majd, de nem könnyű elhelyezkedni sem. Viszont engem túl sok minden érdekel,  több olyan dologba fogtam már bele, amit nem fejeztem be.
Egyéb problémáim is vannak, régebben sokat ittam, stb. Ezeken a sport segít, de én is egyedül érzem magam sokszor. Tudom, hogy más nem oldhatja meg a gondjaimat, de a megfelelő emberek sokat segítenek érzelmileg. Itthon sajnos gyakran nem ez van.
Voltál már a gondod miatt orvosnál? Esetleg neked is írtak fel gyógyszert?

te mivel foglalkozol?

Bejárok dolgozni, de leginkább nem szolok senkihez, megcsinálom a munkám, több kevesebb sikerrel....

Mivel semmi sem érdekel így sportolni sem sportolok......

Bármibe belefogok, mindent abbahagyok.....

.

Elméletileg.. hm.. ez mit takar?
Én is dolgozom, de engem sem érdekel, amit csinálok, illetve amit eddig csináltam.
Esetleg sportolsz valamit?

Elméletileg dolgozom 5 éve, de nem igazán érdekel amit csinálok.

Tanulsz esetleg valamit? Vagy dolgozol?

szia! köszi a hozzászólást.Lány vagyok...... Nos én barátokra nem számíthatok, hisz se barátaim nincsenek se haverjaim..... A nap legtöbb részét végigalszom..... nincs célom..... nem nyitok emberek felé.......

Szia!

Gyakran érzem én is hasonlóan magam.
Nekem is volt már néhány kapcsolatom, volt, amelyik hosszabb ideig tartott, volt ami csak két hétig. Sok mindent megértettem, hogy mit rontottam el én. Viszont sajnos mostanában nem találkoztam olyan lánnyal, aki komolyabb kapcsolaltot szeretne. Így marad a "komolytalan" kapcsolat, ami egy idő után megviseli az embert. Legalábbis engem, mert nem tudom hova tenni ezt a dolgot...
Vannak haverjaim, nem is kevés, de igaz barátom nem sok. Szerencsére ők segítenek, ha tudnak, de nekik már családjuk van, ez fura még számomra egy kicsit. A haverokkal meg szinte csak szórakozni szoktunk, ami szintén nem visz előbbre, ráadásul nem is olcsó mulatság.
Itthon meg rengeteg a veszekedés. Szóval én úgy érzem, hogy ez egy ördögi kör...

Azt nem tudom, hogy mit rontasz el, de szerintem nem te vagy alkalmatlan egy kapcsolatra, hanem még nem találtál számodra megfelelő embert. Persze azért alkamazkodni is kell mindkét félnek. Én általában alkalmazkodni nem tudtam, túl önzően viselkedtem.
Bocsi a kérdésért, de lány v fiú vagy? Nem derült ki egyértelműen....
üdv, zsolt

sziasztok!

Nem is tudom hogy hol kezdjem...

24 éves vagyok már több kapcsolatom volt, de kb. pár hónapig tart az egész, egyszer volt egy éves kapcsolatom, de sikeresen elcsesztem.....:-(

Igazából legtöbb kapcsolatomba én vagyok a hibás.... nagyon visszahúzódó vagyok, és nehezen nyílok meg az emberek felé.Az ember utálatom a párkapcsolataimra is kihat!

Nincsenek barátaim, úgy érzem nincs mellettem senki akivel meg tudjam beszélni....

Utálom ha hozzám érnek, egy darabig elviselem , de utána kerülöm az olyan helyzeteket, ahol megérintenek.....

szerintetek miért van ez? tényleg alkalmatlan vagyok kapcsolat kialakítására? vagy mit rontok el?

piris