Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Normális vagyok? Lesz valaha igazi párkapcsolatom?

man

Miért mész el?Alig voltál itt eddig, szerintem biztos tudsz itt ismerkedni emberekkel, megoldást találni problémáidra, pl. ahogy olvasom életreitélt is antiszociális.

A dokim szerint sem jó ha azzal foglalkozok, igy ay ilyen könyveket nem is olvasom, szerinte ilyen helyekre nem is kellene járni, mert átragadhat a betegség.Viszont szerintem itt elég érdekes emberek vannak néha, meg maga a téma érdekes.Igen a halálunkat ha előre vetitjük az egy megoldás hogy eldöntsük hogy akarunk élni.Én még maradok.

örülök morbid

Kiscsillag

Szerintem ugy mondhatja hogy szerinte ő megtudná gyógyitani.Ennyi.Lehet nem mindenki képes rá, gondolom nem, mert különben a tuti recept már le lenne irva.Van neki egy könyve is abba ez az eset le van irva, igaz az illető még szed gyógyszert , de sokat javult.Gondolom azóta abbamaradt a kezelés.Mo.-on biztos tudsz olyan terapot találni aki szerint ez gyógyitható, sőt a legjobb hirem az hogy ez magától is elmúlhat, igy nincs min keseregni.

Idézet tőle: spellbound02

man

Te miért vagy itt a burán? Neked mi segit a betegségedben?Én nagyon szeretek zenét hallgatni, csak gondoltam érdeklődök, hátha te is.Nekem van oyan ami segit, főleg DT zenéjét szeretem ilyen szempontból.

spellbound,megígérem ,hogy még beszélgetek majd veled,de pont ma döntöttem el ,hogy itt hagyom a burát.  

Próbálj úgy élni ,mintha ez a nap lenne  életetben az utolsó..ne a betegségeddel foglalkozz állandóan.:-) szia!

spellbound 02

kérdezted hogy zajlik egy ilyen. ezek hivatalos dolgok, nem szivesen megyek bele mélyebben, de a lényege az, hogy ilyen esetekben a gyámügy dönt. behivtak, ott volt a tárgyalás, a nevelöszülö, gyerekjóléti szolgálat meg a gyámügy. mesélni kell, mi történt és ök elmondják a lehetöségeket. és most kedvezö volt, fél évvel ezelötthöz képest. én is változtam, sokat javultam. és ezt látták. örülök, már együtt fogunk karácsonyozni :))

man

Te miért vagy itt a burán? Neked mi segit a betegségedben?Én nagyon szeretek zenét hallgatni, csak gondoltam érdeklődök, hátha te is.Nekem van oyan ami segit, főleg DT zenéjét szeretem ilyen szempontból.

kedves Kiscsillag

Én járok hipnoterápiára.Ami annyiból áll hogy minden évet elmondok hogy mi történt velem, milyen jó és rossz eseményeim vannak, és az ebben felmerülő problémákat megbeszéljük, próbálja megvilágositani az életem ezáltal.Minden terápis alkalmával kapok egy talizmánt egy tanulságot arról az évről.Nekem talán segit egyben látnom életem, a problémáim és segit megtalálni rá a megoldást.Nem sok skizofrénnel volt eddig dolga, a gyógyszer elhagyásást nem javasolja, csak csökkentését, szóval pozitiv vagy negativ tüneted ezáltal nem tudom hogy csökkenhet, de csökkenhet.Egyik betege elvégzett egy komoly iskolát és dolgozik gyógyszer szedése mellett, ez számára jó eredmény.Nekem most nincsenek tüneteim, igy nem tudom mit tud segiteni egy skizofrénnek a tüneteivel.Viszont azt már érzem hogy egyre mélyebben vagyok hipnoikus állapotban.Neki szerencsére jó eredményei vannak a gyógyitásban.

Te még mindig külföldön vagy?

milyen zenét hallgatsz?

Nem szeretek,de muszáj..:D

akkor legalább dolgozni szeretsz? a családom is ateista, két vonásuk van a sok munka és a családra való igény, én sem hittem Istenben, de ez megváltozott , még neked is lehet ilyened

vagy hiszel vagy nem, attól Isten még gondol rád , legfeljebb szomorú emiatt

nem vagy bőbeszédű, talán egy vallás segithetne szocializálódnod, nem érdekel?

Nem vagyok bőbeszédü,ez tény:D

Ateista vagyok,nem hiszek istenben,de ebbe a témába ne menjünk bele,mert a hittel nem lehet vitatkozni,legalább is érdemben nem. szerintem

nem vagy bőbeszédű, talán egy vallás segithetne szocializálódnod, nem érdekel?

akkor vigyázz magadra, mert itt az üzemeltető nem biztos hogy eltüri az ilyen személyeket ha akadályozzák a működést, jobb hogy nincs is nyilvánosságon

és ez miről szól , miből áll, régen egy könyvben olvastam róla ,de már nem emlékszek rá, nekem régen azt mondták hogy aszociális vagyok, de nem hittem nekik, Te hiszel nekik?

vigyázok magamra,megígérem.-:)

A könyvekben csak általánosságokról esik szó a betegségekről ,nincsen két egyforma ember így két egyforma betegség sincs.

akkor vigyázz magadra, mert itt az üzemeltető nem biztos hogy eltüri az ilyen személyeket ha akadályozzák a működést, jobb hogy nincs is nyilvánosságon

és ez miről szól , miből áll, régen egy könyvben olvastam róla ,de már nem emlékszek rá, nekem régen azt mondták hogy aszociális vagyok, de nem hittem nekik, Te hiszel nekik?

miért mi a betegséged ami jó lenne? A skizofréniáról eltudom képzelni hogy jó, egyébről nem.Mit mutattak ki nálad? Netán te magad kérted a lapot, olyan is lehet, de akkor nem az agayadra kellene hivatkozni.

antiszociális személyiségzavar.

miért mi a betegséged ami jó lenne? A skizofréniáról eltudom képzelni hogy jó, egyébről nem.Mit mutattak ki nálad? Netán te magad kérted a lapot, olyan is lehet, de akkor nem az agayadra kellene hivatkozni.

és hogy kaptál ilyen rossz lapot? másrészt valaki bizonyitotta már hogy baj van az agyaddal?

Egyre jobbakat kérdezel..:D

Miböl gondolod,hogy a lap rossz amit kaptam?

Igen bizonyították..,könnyen diagnosztizálható betegség.

és hogy kaptál ilyen rossz lapot? másrészt valaki bizonyitotta már hogy baj van az agyaddal?

a szerencse játék egyes vallásokban tiltott, lehet neked valami ilyen valással kellene próbálkoznod hátha akkor elműlik, megvilágosodás közben, minden helyre jöne a fejedben

nincs gyógyithatalan betegség a terapom szerint

Köszönöm a tanácsodat,de az ,hogy van egy mentális betegségem jól érzem magam a bőrömben..-))

A terapodnak igaza van!

a szerencse játék egyes vallásokban tiltott, lehet neked valami ilyen valással kellene próbálkoznod hátha akkor elműlik, megvilágosodás közben, minden helyre jöne a fejedben

nincs gyógyithatalan betegség a terapom szerint

te miért vagy elmebeteg? annak nem lehet születni...

Mondtam,hogy annak születtem?:-)

Miért vagyok elmebeteg?,azért mert ezt a lapot kaptam,az élettől 🙂

Devin Townsend - Random analysis

"I'm not insane I'm not isnane, just smarter than you"

egyik kedvenc dalom man

te miért vagy elmebeteg? annak nem lehet születni...

nagyon örülök neki morbid, szerintem te jó anya vagy és jó ember és egy beteg ember is megérdemli hogy legyen saját családja

mesélsz róla hogyan zajlott a tárgyalás?

Mobid2...nem morbid:-)

nagyon örülök neki morbid, szerintem te jó anya vagy és jó ember és egy beteg ember is megérdemli hogy legyen saját családja

mesélsz róla hogyan zajlott a tárgyalás?

Idézet tőle: Mobid2

kedves olvasók,

örömhirem van: fél év múlva, azaz karácsonyra velünk lesz a kisfiam.

úgy vélem, skizofrénként ez hatalmas eredmény.

legyen szép napotok!

Grtaulálok! Ez csodálatos és tudom mennyit dolgoztál érte! További szép napot! 🙂 *-*

M.

kedves olvasók,

örömhirem van: fél év múlva, azaz karácsonyra velünk lesz a kisfiam.

úgy vélem, skizofrénként ez hatalmas eredmény.

legyen szép napotok!

nem áll módomban társalogni veled, se így se úgy

én tudom, hogy nem körülöttem forog.

csak kérlek hogy személyes dolgokat priviben irj, ha akarsz.

akármit is godoltok rólam én nem vagyok olyan.....Hidd el hogy cseppet sem érdekel hogy ki vagy.... nem körülötted forog a világ.........Bárhogy is szeretnéd!

piris, kérlek megint hogy személyes dolgokat ne irj ki rólam, mégha meg is találsz a neten vagy valaki el is mondja mikor születtem.

nem érdekel a madárcsiripelés és most öszintén szólva meg is iijedtem, töled. ez a fórum is azért van, hogy névtelenek maradhassunk. a másik megoldás hogy többet nem jövök ide, ami ugyanolyan jó.

kérlek vedd figyelembe amiket irtam.

köszönöm.

nem kéne egy paranoidnak azt irogatnod, hogy mit csiripeltek a madarak.

kösz a jókivánságot és remélem kiderül, ki a forrásod...

hallod tudod mit legyen igazad!!!!Egyébként azt csiripelték a madarak hogy szülinapod van. legyen szép napod......  

DE azt szögezzük le ha te nem vájkálsz az életembe én sem a tiédbe.....

kettünk között nem én vagyok az, aki nem vállalja magát még egy betegekkel teli fórumon se... egy törölt hszem sincs pl. félsz valamitöl? dolgozol egyáltalán?

mert nincs hozzá közöd

ez egy folyamat, a gyerekkel kapcsolatban.

de nem válaszoltál, hány éves vagy.

pont ezért töröltem ki..... Aki elhitte a történetemet vele beszéltem is privátba.... nagyon köszönöm neki.... Aki nem hiszi el az nem hiszi, nekem van más dolgom is, mint bizonyitsam az igazam...... Én ezeken keresztülmentem, fiatal fejjel, és örülök neki hogy ilyen ember is lettem.....Egyébként, bár közöd nincs hozzá, kezeltetem magam, járok pszichiáterhez és pszichológushoz is......

Bár elgondolkoztam azon hogy ez a te véleményed vagy valamelyik hozzátartozodé??!! Mivel nem titok hogy privátba tudsz normális lenni, itt meg csak vádaskodsz.....

Legyél sikeres igazad van sok siker kell hozzá, hogy valakinek legyen párja de csak félig legyen gyereke.....

A korom szerintem nem számít az érettség a lényeg!

elolvastam a törölt hszedet piris.

továbbra sem hiszem hogy valós ember vagy, ilyet csak kitalálni lehet! de ha mégis nem nekem van igazam, akkor is kezeltesd magad mindenképp!!!!

nekem (!) van párkapcsolatom, kettönk közül én vagyok sikeres, még ha egy liba bánta is, amit amúgy is megettünk volna fél év múlva. idejössz és kötözködsz, konkrétumok nélkül. hány éves vagy egyáltalán??

köszi Avana! Én sem értem hogy ezt miért kell annyira felfújni, de úgy látszik hogy unatkoznak az emberek

Nem terjeng itt tul a paranoia? Miert lenne Piris Pottom?  nem artana nemi egeszseges johiszemuseg vagy joindulat, nagyvonalusag.. Meg elnezest is kert, ehhez kepest megy az ekezes tovabbra is.

Igen, Mobid2 irkal mashova is, korlatozott szamu psziches forum mukodik Mo-on, konnyen kiszurni, ki kicsoda, hova ir: ez nem hit kerdese.  Vagyunk paran, akik tobb helyen vagyunk jelen, ebben sincs semmi meglepo.:)

A szohasznalat, a sztori, a helyesiras mind utat mutat..ne mondjatok mar, hogy akkora esz kell felfedezni valakit mashol is. 😀

törölt

-

Idézet tőle: Mobid2

piris, és miböl gondolod hogy rám ismertél?

mert hasonló volt a történet. de ha nem hisztek nekem akkor meg minek magyarázkodom!

en azt olvasom ami erdekel e arra reagalok , nem tudtam , hogy egy akiciofilm forgatokonyvet zavartam meg

mi lenne ha nem kotne valaki belem ? az meg nem fordult meg senkinek a fejebe , hogy csak ugy viszonyodok en is masokhoz ahogy hozzam viszonyodnak ?

ennek megertesehez gondolom nem kell egyetem

piris, és miböl gondolod hogy rám ismertél?

Idézet tőle: man

Szia Pottom!

Látom online vagy ,nagy megtiszteltetésnek venném ha reagálnál érdemben az itt elhangzottakra....

Én türelmes vagyok...:-)

Idézet tőle: delia0

Én nem hiszem, hogy azonosak lennének, Piris sztem nem gondolta meg mit ír...

tényleg nem hittem, hogy ártok ezzel valakinek.... De már mindegy.:-(

oldalakat nem reklámozhatok, ezt te is tudod nagyon jól.... így nem írom le, de egy skizofrenia oldalon találtam....

milyen másik oldalon, mégis, ha szabad tudnom?

Én tényleg piris vagyok, nem pöttöm. De én legalább beismerem ha hibázom.... egyébként sem bántásként írtam.... csak furi volt hogy itt írtad hogy már milyen hosszú ideje jól vagy... és egyszer csak látom az írást a másik oldalon....

Sajnálom hogy így ismeretlenül is így vélekedtek rólam.:-(

De én legalább bocsánatot írtam privibe.. amit te el is fogadtál, meg semmi baj......most meg olvasom a kiírásokat........