Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Barátkozás..

Én most ünnepkor gyászolom meghalt szeretteimet. iIyen nem szokásom, de nekem jól esik ez.

Olykor félreértjük egymást... olykor privi... olykor csak olvasgatunk.
Valóban kihaltnak tűnik, de nem biztos, h szükség lenne a rengeteg vitára.

Baloldalt nagyon értékes szakirodalom olvasható, köszönet érte!

köszönöm szépen jól vagyok

hát nem sok mindenki ír ide, de bízzunk hogy kedvet kapnak rá

van itt valami barátkozás a forumon vagy kihalt ez a dolog mostanában?

harmony

Ha irsz valamilyen topicba és nem odavaló, de láthatóan akár a téma felkeltette az érdeklődéset, szerintem ebben a topicban találhatsz beszélgetőtársakat, csak hogy ne legyen minden off.

kossz ! visszont neked is ! 🙂

es Hetfoig, ne vagd el ! ok ?

varj vele Hetfoig ! hogy teljesuljon jo kivansagom ! ok ? 🙂

Idézet tőle: Hans

Igaz, hogy most leginkább az ereimet vágnám fel, de azért kösz, és neked is 🙂

 

Na, hat miert ? 🙁

ha elmondanad, megkonnyebulnel !

jo hallgato vagyok ! ha kell ! itten vagy priviben is ! 🙂

Mindahogy gondoltam, sajnos nincs meg :

Vlagyimir Megre - Az Élet Energiája

De, akarhogy kosszonom szepen Hans ! 😉

Spenot pucolas kozben, nehez konyvet is olvasni ! 😀 alig jutotam el a 19. oldalhoz es van tobb mind 200 ! remeltem, hogy meguszom konyv - hallgatasal...nem sikerult 🙁

ez van ...:) olvasunk egy fel oldat, pucolunk egy szar spenotot 😀 es halgatunk zenet, hogy jobban mennyen a munka 🙂

 

De, jo lesz majd Telen Hans, remelem, mikkor eljutok odaig a munkamal, hogy unatkozasomban zoknit kotok, akkora jo lesz a cim amit adot ! 🙂

Idézet tőle: Hans

Mekk:

http://mek.oszk.hu/keresesek/keresesf.phtml?formatum=MP3

 

Kosszonom szepen Hans !

 

egy szep es jo hetveget kivanok ! 🙂

Tud valaki cimeket, hol lehet hangos konyveket hallgatni / hangos konyveket ( a you tube kivul )

 

Elore kosszonom !

Kár, hogy nem akar eléggé:((

Remina, szerintem írj neki bátran, hátha egy kellemes ismerettség lesz belőle. Ha meg nem, legalább megpróbáltad, és a végére jártál.

Idézet tőle: Remina

Egyedül vagyok lélekben....

🙁

Valaki írhatna....

Egyedül vagyok lélekben....

 

Mondjuk annyi is elég lenne, ha tudnám hogy jól van és jó irányban halad az élete.

 

Sziasztok!

Nektek volt már itt a burán olyan, hogy vkit mindendenképp meg szerettetek volna ismerni, mert szimpatikus volt? Nekem volt, meg most is van, csak nem szeretném, ha tolakodásnak venné.

Idézet tőle: Marci88

eliza

Nekem vannak barátaim a valós életben, de közölük senkinek sincs hasonló problémája mint nekem. Azért regisztráltam be ide, mert szeretnék olyan emberekkel megismerkedni akiknek valamilyen szinten hasonló problémájuk van mint nekem.

Érdekel ki hogyan bírkozik meg a mindennapjaival. Párkapcsolat, társkeresés, hangulatingadozás stb.

Marci88,

 

Sokk sikert kivanok akkor neked ! 🙂

Nem tudom, ha majd meg is kapod mindazt amit keresel e ?

de, proba ! szerencse ! mongyak ....:)

helló, a regisztráció óta nem voltam itt, ezért nem válaszoltam... ezer bocsánat 🙂

eliza

Nekem vannak barátaim a valós életben, de közölük senkinek sincs hasonló problémája mint nekem. Azért regisztráltam be ide, mert szeretnék olyan emberekkel megismerkedni akiknek valamilyen szinten hasonló problémájuk van mint nekem.

Érdekel ki hogyan bírkozik meg a mindennapjaival. Párkapcsolat, társkeresés, hangulatingadozás stb.

A valos eletben, realis eletben, nehez a baratkozas ...itten, konnyebb kene legyen ,

meg sincs, meg itten sem, velemenyem szerint legalabis...a baracsaghoz, le kell mondani kicsit legalabb az onzosegrol, sajatmagadat siralkozasrol es torodnod a masikal ! ...

ez meg a mai vilagban ritkasak, vagy lehet mar nem is letezik ! ? 🙁

Látom angi nem igazán akarsz barátkozni, vagy csak nem én velem. Csak azért írtam ezt az üzenetet mert nem szeretem ha a dolgok így félbe maradnak.

Szervusz angi ! 🙂

Igy igaz ! a baracsag nagyon fontos ! 🙂

 

Meg a Biblia is azt irja, hogy egy barat nehez helyzetben, jobb lehet mind egy testver ! 🙂

Idézet tőle: angi

szeretnék barátkozni. azt hiszem, ez a legfontosabb. Pest, 20+ 🙂

Szia, én is szeretnék barátkozni, vagy is én is azt hiszem.

szeretnék barátkozni. azt hiszem, ez a legfontosabb. Pest, 20+ 🙂

aki szeretne egy szentimentalis hulyevel ismerkedni, baratkozni az írjon:)

Sziasztok! Kényszerbeteg vagyok. Szeretnék hozzám hasonló problémákkal küzdő barátnőt találni, akivel a közös sorsunk miatt maximálisan megértenénk, elfogadnánk, tolerálnánk és segítenénk egymást, amit egy "normál" társtól, főleg hosszabb ideig nem lehet elvárni... Várom azok levelét, akik ezek alapján ismerkednének velem. 😉 Előre is köszönöm! Gábor

Ingadozó a teljsítmény számos küllsőkörülménytől.

oh, én értem, de megvan az oka... a (volt) szakmám ugyi

azért ahogy én tegnap írtam, az se piskótatekercs...

ne vedd megbántásnak, csak ezzel az a gond, hogy vannak egyes írásaid, amiket sajnos nem értek 🙁 Pedig többször neki futok. Jó, én sose értettem se a diszlexiát se a diszgráfiát se más hasonló zavart, meg mintha korábban nem lettek volna ilyen arányban, mint manapság, szóval ez is egy érdekes kérdés. De igazad van, ha azt mondod, tettél érte, és mostanáig nincs eredménye, akkor sztem ez már így megmarad. na sebaj, csak egy megjegyzés, TÉNYLEG NE VEDD BÁNTÁSNAK, MERT NEM AZ !!!!!

Offline társságnak humansita barátokat keresek. Beszélgetni szeretnék más kúlturált emberrekkel. A eddigi barátaim mind külföldre távoztak, amit megértek a jelengazdsági helyzet mellett.  

Ez olyan mint valami hírdetés, pedig csak felhívás. 😉 És a smile-kat csak két-három éve használom.

(Diszlexiás gyerek voltam,az olvasási nehézséget kinőtem azota több mint száz könyvet elolvastam. Gyerekkoromban 2 évet jártam ezzel szakemberhez is, azt mondta remélhetőleg kinővöm. És ez nem felvágás csak magyarázat arra, hogy miért ilyen rossz a "helyesírásom", és hogy én tettem érte és mégsem lett jobb.)

pffff.........

Ilyen az amikor Luis barátkozik... 

Jól meöltem ezt a topikot :)atti priviben írt ám nyugodtan írhattok ide is:XD

Kedves atti!

Köszönöm szépen megvagyok , ritkán írok be mostanában az olvasás a jelemző igyekszem itt mindenki írását elolvasni hátha akad olyan infó amivel jobbá tehetem az állapotom.Nem igazán írok mostanság nincs miről a helyzetem változatlan. legrosszabb a magány sosem fogom megszokni a pánikrohamokat elég gyorsan legyűröm a gyógyszerrel az aggorafóbiám viszont felerősödött mert a nagy meleg ismét bezárt a lakásba. Teljes bizonytalanság az életem mindentéren... A párkapcsolatom kipurccant a végét járja csak kikéne mondani a lakás elkelt ahol lakom , így szedhetem a sátorfámat és hova azt sem tudom.Nekem is eladó a házam de majdnem átvertek amíg nem szedik össze azt a pénzt amiben szóban megállapodtunk addig marad ez a nagy szegénység..Szóval csak vagyok a világ közepén egyedül az álmaimmal , h 1x mindent ujra kezdek ..mi rossz volt elfelejtem..

Zenei ajánló mára 

Betty Love - Repülj tovább

http://www.youtube.com/watch?v=Mhbbc7HZiPI

És te hogy vagy mostanában? 

memember. a munka miatt is elérhető vagyok. így hidd el, a net nem oszt nem szoroz ezen. jó lenne ha számítana, de nem. így felesleges ezen aggódnom.

amúgy igazad van. ha vmi irodai munkám lenne pl, ahol csak egy vagyok a sok alkalmazott közül, stb beolvadhatok a tömegbe akkor lenn értelme amit  írsz. de nekem ez elev eséyltenen.

amúgy pont egyről beszélünk, annyira egyszerű összefüggéseket találni, hogy ha vki rosszakaró. tapasztaltm már ezt párszor. de ettől még nincs értelme nagy titokban élni. meg mint mondom, annyira nem is tehetem meg amúgy se.

ez kb olyan, minthogy egy ismertebb ember, titkolózik.. aham, de hova? úgyis mindenki tudja hol laki, stb. ezt kezelni kel. evvel jár.

mondom, ha vkinek mondjuk cukrászdája van, és ott is lakik.. nyílván mindenhol megy a reklám... így név cím, eleve nyílt... na innentől ezt kell kezelni, mert ha titkolózik, akkor vevője se lesz...

rosszakaró meg mindenfelől jöhet sajna. vannak cifra helyzetek. egyik legjobb netes dolgo az volt, hogy úgy szakítottamállítólag pl valakivel, hogy nem is találkoztunk sose életemben... de miket hozzáképzelt mert egy játékban összefutottunk... hát van ez is.. meg van az is,hogy rólam amikor anyu nem volt ennyire jól, olyanokat terjesztett, hogy ahhoz képest bármiylen rosszakaró bújhat. és uyge anyámnak elég sokmindent elhittek.

szal minden helyzetmás kezelést kíván. a nyilvánosság is. midnennek van jó és rossz oldala, amit kezelni kell.

Én amúgy amondó vagyok, akármi az igazság úgy kell élni, hogy önmagunknak megfeleljünk, és a környezetünknek ne ártsunk. így létezhet isten, földönkívüliek, bármi. a saját lelkünk a sajátunk marad.

🙁

Bárcsak segíthetnék neked valahogyan.

Pöttöm, megsúgom neked, hogy nem nehéz hozzájutni egy adatbázishoz ahol csak ha csak a nevedre keresnek rá, lehet hogy kiad 10 (vagy több száz) különböző lakhelyű embert, de ha megírod a városod nevét is, akkor sokkal beazonosíthatóbb vagy, és nem ügy rájönni a pontos lakcímedre. Azt pedig magad írod hogy mindenhol milyen nicknévvel szerepelsz. Innentől kezdve pedig elég nagy az esélyed hogy összeszedj valami hátbatámadós rosszakarót, mert nem mindenkinek tetszhet minden mondatod, és nem mindenki áll le azon a ponton hogy azt gondolja magában "ez egy hülye picsa"...

De egyébként elég nagy szar ez az egész, mert bár az emberek is szörnyű rosszindulatúak tudnak lenni egymással, meg ártani akarnak/próbálnak egymásnak kisebb-nagyobb mértékben, azért akitől igazán félni kell, azok a földönkívüliek, ők viszont mindenről tudnak, mert aki kicsit is foglalkozik velük vagy az őket érintő dolgokkal (pl akár csak egy kérdéssel, hogy kinek áll érdekében nyomorban tartani az emberiség nagy részét), azokat megfigyelik. És akik olyanok mint én, hogy tudok konkrétan a létezésükről, meg mindenről, a módszereikről, a technikájukról, hát engem emiatt pl fokozottan megfigyelnek, több figyelmet fordítanak rám, és mivel nem maradtam meg annyinál h tudok róla és lenyelem, hanem néha beszélek is róla másoknak, ezért tönkre is akarnak tenni. Ezért küldték rám anno a démonokat, hogy belém bújva összevagdossák a karjaim, és bolondnak tűnjek már ránézésre is az emberek szemében. Hogy ne vegyenek komolyan amikor erről beszélek. Végül rémképekkel és szörnyekkel amiket rámuszítottak, kórházba juttattak, ahol embernek álcázott földönkívüliek paranoid skizofréniával bélyegeztek meg, nehogy bárki is bármit komolyan vegyen abból, amiket beszélek. Nem is nagyon beszélek róla...

Mindegy, én bármit mondok, vagy gondolok, arról tudnak. És most az életemet kockáztatom azzal hogy leírom ezt. Mert ha bárkiben foganatja van az általam mondottaknak, az eddigitől is veszélyesebbnek tartanak majd, és nem elégszenek meg az életem ellehetetlenítésével, hanem meg is ölnek. Hát ez van, nekem ezzel kell együtt élni. Próbálnak megfélemlíteni hogy ne beszéljek erről, de néha már annyira elegem van az egészből, hogy lesz ami lesz, én akkor is beszélek róla.

igen, nekem is úgy tűnik, inkább a saját közlékenységemtől félt engem :D. pedig felesleges. 😉

Köszi!

Lehet, hogy csak azért gondoltam, mert most elég rossz passzban vagyok. Meg azért, mert pont nekem írta Pottom a lakhelyét.

Kedves purify!

Nem hinném , h Eszter tőled félteni Pottomot ezek amolyan ált infók ne vedd magadra:) Legyen szép napod!

Kedves Eszter, remélem, most nem tőlem akarod megvédeni...

szia eszter!

mivel számos fórumon , stb fényképpel vagyok fennt, sok emebrt ismerek szeméylesen, nem hiszem, hogy gond lenne, hogy megadtam egy 60ezer lakosú város nevét. (Más fórumokon eleve a bemlapon meg van adva a legtöbb ember lakhelye, stb)

Ráadásul a sok év netezés után szem,éyles tapasztalat, a zaklatók más úton úgyis megkeresnek. (pl volt egy remek telefonos zaklatóm két éven át.. telszámot meló miatt nem válthattam.. ő is egyszerűen más úton utánamkutatott. ha nincs a net is hozzájut.)

Nem kell a netnek akkora hatalmat titulálni.

De köszönöm, hogy szóltál. Csak kétlem, hogy ennyi infó alapján vki végigjárna egy ekkora várost.. ha meg megteszi, akkor már máshol is megtalált úgyis sajnos.

Szia Pottom, bocsánat, hogy beleszólok, de inkább ne írd le fórumban a lakhelyed. Elég sok probléma eredhet ilyesmiből, jobb kivédeni. Ha csinálsz zárt fórumot, és oda hívsz embereket, vagy üzit írsz, azt nem látja más, de a fórumokat bárki -- értsd: bárki, aki az interneten van és rákattint erre az oldalra -- láthatja.

🙂

A scifiket szeretem, de azért biztosan nem tartozom a legnagyobb scifi rajongók közé.

Köszi:) Utánadolvastam (nem baj, ugye? ) Ez így totál korrekt. Gaby leírta helyettem amit gondolok.

No de akkor miről beszéljünk? te is szereted a sci-fiket esetleg? 🙂

Az gondjabol  kifolyolag ertheto ,,hogy nem szeretne senkivel ismerkedni a neten es szeretne megorizni az anonomitasat > Legalabb o nem arra hasznalja ezt a lehetoseget , hogy ok nelkul bantson ismeretlen embereket . ( nem  olvastam tole kotekedo hozzaszolasokat )Amint veszem eszre felmerte a problemaja sulyat es megprobal tenni ellene .

Nem találkozom búrás ismerősökkel. Bár néha már éreztem, hogy jó lenne.

Egyfajta kettős életet élek, a valós adataimmal is ott vagyok az interneten, de ott nem beszélek a problémáimról, itt pedig fenn vagyok a problémáimmal, de nem adok meg valós adatokat magamról.

Dolgozni tudok, legalábbis van munkám. Csak sajnos sokszor nehezen megy, nem igazán tudok odakoncentrálni.

Szocfóbom biztos, hogy van, de talán nem nagyon súlyos, csak rosszabb napjaimban úgy érzem.

Nem baj:)

Ah, az én lakhelyem nyílt titok, annyi ehlyen benntvagyok (pl érdiek fóriumában többhelyen) kb egy perc rájönni, hogy melyik városban lakom.

De ha semmit se írsz le, akkor hogy tudsz tlálkozni másokkal ? Vagy a másik mondja meg, hogy mit tudom én, itt és itt, és te odamész olyankor?

Az hogy nem mered beírni, nem gáz. sokaszor jobb ha vki óvatos. De ugye ha vki úgy lakik, hogy mit tudom én, a munkahelye a lakása is, vagy műhely az udvarban, akkor meg mindegy leírja e. mert munka révén úgyis nyílvános.

Minden helyzet más. Van amikor úgyse választhat az ember, titokban akar e maradni. Én ezért is vagyok fennt fotóval, simán. Meg mert egy nílt barátkozó fajta vagyok. 🙂

Azt lehet tudni mivel telnek a napjaid? dolgozni te pl tudsz?

És van ezekszerint szocfóbod?

Aranyos vagy, hogy beírtad, hogy hol laksz és érdeklődsz az én lakhelyem iránt, de én nem merem beírni. Még privát üzenetben sem. Nem miattad (olyannak sem írom meg, akit 1000 éve ismerek), hanem azért, mert akkor az bekerül egy adatbázisba, kikerül az ellenőrzésem alól.

Érdtől messze. 🙂