Bipoláris
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.02.16., 07:19De ezek szerint manapság is van olyan a pszichiátriákon, hogy lekötözik az embert? és azt miért szokták? csak mert általában tagadják persze, hogy áá dehogy mert az emberi jogok stb, aztán meg hallom többektől, hogy mégis.
Más..
Bipoláris szokott úgy lenni, hogy egy ideig teljesen normális, aztán meg képes akár olyan kataton-féle állapotba is kerülni és fel s etud kelni az ágyból, szal fizikailag is teljesen kiütődik? Ilyen létezik?
De ezek szerint manapság is van olyan a pszichiátriákon, hogy lekötözik az embert? és azt miért szokták? csak mert általában tagadják persze, hogy áá dehogy mert az emberi jogok stb, aztán meg hallom többektől, hogy mégis.
Más..
Bipoláris szokott úgy lenni, hogy egy ideig teljesen normális, aztán meg képes akár olyan kataton-féle állapotba is kerülni és fel s etud kelni az ágyból, szal fizikailag is teljesen kiütődik? Ilyen létezik?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.15., 23:03Idézet tőle: diohejbandepakine chronot szedek estenketn 1200 mg-ot
most akkor szedsz v nem???
(én abból 300 reggel, 600 este)
Idézet tőle: diohejbandepakine chronot szedek estenketn 1200 mg-ot
most akkor szedsz v nem???
(én abból 300 reggel, 600 este)
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.07., 14:58"Én sem jelentettem még fel senkit."
S*gg szály elmélet. Mert igaz most, de azt a két srácott amelyikből az egyikkel vittám volt, amúgy pont a másikal fújt le gázsrpay, na azokat feljelentettem. Első feljeletésem, életem első feljeletése, miközben a mai napig csak a saját házunkból féltucat betöröt raktam már ki saját kezemmel (,igaz párosával). De még vagy félszázember ellen lett volna jogom rendőri eljárást inditani alapos inokkal. A betörés kisélete magán laksértés lesz általában, ha jól emlékszem. ...
"Én sem jelentettem még fel senkit."
S*gg szály elmélet. Mert igaz most, de azt a két srácott amelyikből az egyikkel vittám volt, amúgy pont a másikal fújt le gázsrpay, na azokat feljelentettem. Első feljeletésem, életem első feljeletése, miközben a mai napig csak a saját házunkból féltucat betöröt raktam már ki saját kezemmel (,igaz párosával). De még vagy félszázember ellen lett volna jogom rendőri eljárást inditani alapos inokkal. A betörés kisélete magán laksértés lesz általában, ha jól emlékszem. ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 17:45köcce
köcce
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.17., 17:34Most voltam pszichiateremnél, és azt mondta jó nyugodt álaotban talál.Tervekről is beszámoltam neki, rajta van papiron.Már nem kapok hangulatkiegyenlitőnek antipszchotikumot.Jupiikájéé.Szóval minden rendben volt, elbeszélgettünk egy kicsit. 1 hónap mulva kell mennem.
Most voltam pszichiateremnél, és azt mondta jó nyugodt álaotban talál.Tervekről is beszámoltam neki, rajta van papiron.Már nem kapok hangulatkiegyenlitőnek antipszchotikumot.Jupiikájéé.Szóval minden rendben volt, elbeszélgettünk egy kicsit. 1 hónap mulva kell mennem.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.29., 18:11Én sem jelentettem még fel senkit.
És én csak cselgáncsoztam, meg amit az utca tanított. Köbánya albérlet, két és félév.
Buda, Zugló (bár a zuglói kertvárosi suliból bíztosan többen vannnak és voltak sitten.) és utána Köbánya edzőtábor, majd vissza apámhoz Zuglóba, és másik Zugló de azok már gimis évek és igaz Szent István ami köbányai, de mégis más. ...
A Hofi is ját a István-ba csak kicsit régebben. 😉
Én sem jelentettem még fel senkit.
És én csak cselgáncsoztam, meg amit az utca tanított. Köbánya albérlet, két és félév.
Buda, Zugló (bár a zuglói kertvárosi suliból bíztosan többen vannnak és voltak sitten.) és utána Köbánya edzőtábor, majd vissza apámhoz Zuglóba, és másik Zugló de azok már gimis évek és igaz Szent István ami köbányai, de mégis más. ...
A Hofi is ját a István-ba csak kicsit régebben. 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 17:28én nem verekszem, bár most megakarok tanulni valamit önvédelem céljából, ahhoz kell a sport, meg az amugy is jó.Nekem a szomszéd meg anyám hivta rám a mentőt rendőrt és mindkétszer bevittek alaptalanul.Feljelentgetni nem fogok, inkább bárkinek alárugnék hogy essen el ő.
én nem verekszem, bár most megakarok tanulni valamit önvédelem céljából, ahhoz kell a sport, meg az amugy is jó.Nekem a szomszéd meg anyám hivta rám a mentőt rendőrt és mindkétszer bevittek alaptalanul.Feljelentgetni nem fogok, inkább bárkinek alárugnék hogy essen el ő.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.29., 17:25Én csak azt nem értem, miért kell 10-15 évente egyik házszomszédnak ránk hívnia a rendőrséget, hogy tűzharc folyik a hátsókertben. :-S
Úgy látszik ez már hagyomány. 😀
Amikor egy pasi meg halántékon vág a buszon, én meg leverem mind vak a poraharat, hat+ bíztonsági őr csak nézz, és nem segítene.
stb. stb. stb.
Mindegy eddig a lényeg, meg tudtam magam védeni. Jó az a 125 kiló is valamire.
És voltam két és félévig lakótelepi srác is. 😉
Én csak azt nem értem, miért kell 10-15 évente egyik házszomszédnak ránk hívnia a rendőrséget, hogy tűzharc folyik a hátsókertben. :-S
Úgy látszik ez már hagyomány. 😀
Amikor egy pasi meg halántékon vág a buszon, én meg leverem mind vak a poraharat, hat+ bíztonsági őr csak nézz, és nem segítene.
stb. stb. stb.
Mindegy eddig a lényeg, meg tudtam magam védeni. Jó az a 125 kiló is valamire.
És voltam két és félévig lakótelepi srác is. 😉
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.29., 17:19Jó 2 még ki sem szállta az autóbol akkor kilenc és tízedik is volt. Váltás parancsnok és sofőrje. De elküldte őket a búsba, mert ezek mindig mindent túl reagálnak.
Olyanokat forgalmaztak a rádión, hogy másnap a kapitányság parancsonka leveszi a fejét az váltás parancsnoknak. - azaz gondolom levette.
Amúgy azért voltak nyolcan meg kedves feljelentő szomszéd szerint nekem is van.
De nem ez volt a rekord szám. 😉 És most még a lakást sem kapták szét. Sőt bocsi-bocsi túlreagáltukkal távoztak.
Jó 2 még ki sem szállta az autóbol akkor kilenc és tízedik is volt. Váltás parancsnok és sofőrje. De elküldte őket a búsba, mert ezek mindig mindent túl reagálnak.
Olyanokat forgalmaztak a rádión, hogy másnap a kapitányság parancsonka leveszi a fejét az váltás parancsnoknak. - azaz gondolom levette.
Amúgy azért voltak nyolcan meg kedves feljelentő szomszéd szerint nekem is van.
De nem ez volt a rekord szám. 😉 És most még a lakást sem kapták szét. Sőt bocsi-bocsi túlreagáltukkal távoztak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 17:17értem
értem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:378 rendőr az kemény, én erőszakmentes vagyok,de azért a rendőröknek van fegyvere is meg gumibot, szóval húzós 8 rendőr
8 rendőr az kemény, én erőszakmentes vagyok,de azért a rendőröknek van fegyvere is meg gumibot, szóval húzós 8 rendőr
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.29., 16:33"lekötözés" az meg nekem nem volt.
Az agresszió meg mindig feldobott, még ha nyolc rendőrt is hívtak rám. 😀 Én az a visszaütős tipús vagyok, vagy ésszel él az ember, ha eszetlen is, amit tesz. 😉 Előre kell felkészülni!
Még bűntettlen előéletű vagyok és az is akarok maradni. - csak el ne kiabáljam!
"lekötözés" az meg nekem nem volt.
Az agresszió meg mindig feldobott, még ha nyolc rendőrt is hívtak rám. 😀 Én az a visszaütős tipús vagyok, vagy ésszel él az ember, ha eszetlen is, amit tesz. 😉 Előre kell felkészülni!
Még bűntettlen előéletű vagyok és az is akarok maradni. - csak el ne kiabáljam!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 16:22nekem olyanom nincs, de az skizoknál szokott lenni alapvetően, de tényleg szar lehet, nekem amikor negativ tüneteim voltak, ki tudja hány hónapon keresztül annyira nem volt rossz, mert eleinte szüleim csináltak nekem programokat amire valahogy rávettek, később meg már magam hajlottam a javulásra hiába jobban csúsztam lejjeb saját akartaomból, de kész voltam változtatni, de a korház mint miindig közbe lépett és egy lekötözés után nagyon rossul lettem ugy hogy aludni és olvasni is aligmetn az előttihez képest, amikor voltak kivételes napok amikor igyekeztem legalábbis félnormális lenni.Az agresszió mindig visszaveti a skizokat, hát szt megkaptam a korházban...
nekem olyanom nincs, de az skizoknál szokott lenni alapvetően, de tényleg szar lehet, nekem amikor negativ tüneteim voltak, ki tudja hány hónapon keresztül annyira nem volt rossz, mert eleinte szüleim csináltak nekem programokat amire valahogy rávettek, később meg már magam hajlottam a javulásra hiába jobban csúsztam lejjeb saját akartaomból, de kész voltam változtatni, de a korház mint miindig közbe lépett és egy lekötözés után nagyon rossul lettem ugy hogy aludni és olvasni is aligmetn az előttihez képest, amikor voltak kivételes napok amikor igyekeztem legalábbis félnormális lenni.Az agresszió mindig visszaveti a skizokat, hát szt megkaptam a korházban...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.24., 20:51Raketa
Kellemes unnepeket.
Raketa
Kellemes unnepeket.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.24., 10:12Rakéta, szuper a versed, nagyon tetszik 🙂
Rakéta, szuper a versed, nagyon tetszik 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.23., 12:42a vers tenyleg jo, kicsit bunko, de az nalunk elmegy egy korre
a vers tenyleg jo, kicsit bunko, de az nalunk elmegy egy korre
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.22., 22:36Itt van a Karácsony meg az év vége,
a poharam üres, a lelkemben meg nincs béke,
Sz@r verset de könnyű írni,
de jó lenne végre magam jól kisírni.
Pofámba vág az élet, földet, homokot és sarat,
és közben jókat mulat, él boldogan és vidáman.
És azt mondja, szabadon választom,
hogy legközelebb melyiket zabálom.
Úgy van ez elb@szva ahogy van.
De remélem legalább nem az enyém?
Így a rím sem kell már ide, kidobtam a fenébe.
Kapja be a jó Isten de telibe!
Itt van a Karácsony meg az év vége,
a poharam üres, a lelkemben meg nincs béke,
Sz@r verset de könnyű írni,
de jó lenne végre magam jól kisírni.
Pofámba vág az élet, földet, homokot és sarat,
és közben jókat mulat, él boldogan és vidáman.
És azt mondja, szabadon választom,
hogy legközelebb melyiket zabálom.
Úgy van ez elb@szva ahogy van.
De remélem legalább nem az enyém?
Így a rím sem kell már ide, kidobtam a fenébe.
Kapja be a jó Isten de telibe!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.22., 21:39Ez egy szomoru vers de viszont zsenialis.
Ez egy szomoru vers de viszont zsenialis.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.22., 21:18Bipoláris affektív zavarom van, és őnző vagyok. DE tudatodsan ilyen soha nem tennék, vagy nem kockáztatnám meg, hogy ilyen tegyek, ettől meg blokkolva van az életem. Amúgy önzetlenségre neveltek, és tudok, nagyon és szívből önzetlen lenni, de nem tudom sokszor az érdekeimet képviselni, mert úgy-e hát az sokszor őnzés/őnző dolog/lenne.
AmÚgy a bipoláris affektív zavarom, (e) mellet(e) van egy jó "kis"/"gigantikus" személyésiséggzavarom, és legalább az is jó kevert.
Lehet az ember őnző egyáltalán bűntudat nélkül? És hol kezdődik egyáltalán az önzés?
Bipoláris affektív zavarom van, és őnző vagyok. DE tudatodsan ilyen soha nem tennék, vagy nem kockáztatnám meg, hogy ilyen tegyek, ettől meg blokkolva van az életem. Amúgy önzetlenségre neveltek, és tudok, nagyon és szívből önzetlen lenni, de nem tudom sokszor az érdekeimet képviselni, mert úgy-e hát az sokszor őnzés/őnző dolog/lenne.
AmÚgy a bipoláris affektív zavarom, (e) mellet(e) van egy jó "kis"/"gigantikus" személyésiséggzavarom, és legalább az is jó kevert.
Lehet az ember őnző egyáltalán bűntudat nélkül? És hol kezdődik egyáltalán az önzés?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.12.22., 20:57En is szeretnek verset irni, csak az a baj hogy sokszor nagyon kimerult vagyok testileg s csak fekudni van erom. Most is az agyban vagyok pihenek, s kozben mobilrol netezek. Ma jo napom van, jo dolgok tortentek. Illetve orulok hogy irtam valakinek s o valaszolt. 🙂 Azt gondolom vannak csodak az eletben s ez az. Kitartast annak aki maganyos, ez talan megvaltozik. 🙂
En is szeretnek verset irni, csak az a baj hogy sokszor nagyon kimerult vagyok testileg s csak fekudni van erom. Most is az agyban vagyok pihenek, s kozben mobilrol netezek. Ma jo napom van, jo dolgok tortentek. Illetve orulok hogy irtam valakinek s o valaszolt. 🙂 Azt gondolom vannak csodak az eletben s ez az. Kitartast annak aki maganyos, ez talan megvaltozik. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.22., 17:51en manias vagyok hivatalosan, bar most semmi tunetem, kevesebbet netezek,mert csak este lehet nekem, el is vagyok ugy egesznap es nincs semmi problemam.Igaz gogyszert szedek, de egyre nyugodtabb vagyok azt erzem.
azt is erzem hogy roboman nekem irni akar egy verset, itt varom robomantol.
en manias vagyok hivatalosan, bar most semmi tunetem, kevesebbet netezek,mert csak este lehet nekem, el is vagyok ugy egesznap es nincs semmi problemam.Igaz gogyszert szedek, de egyre nyugodtabb vagyok azt erzem.
azt is erzem hogy roboman nekem irni akar egy verset, itt varom robomantol.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2012.09.26., 15:33Akartam válaszolni "Pisti" hozzászólására, csak sajnos törölve lett. Ilyenkor mit érzel egyébként?
Akartam válaszolni "Pisti" hozzászólására, csak sajnos törölve lett. Ilyenkor mit érzel egyébként?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2012.09.24., 11:24Hát, ha azt mondtam, akkor jól be lehettem b@xva, mert erre bizony nem emlékszek.
Én nem mondok ilyet, hogy "mindent megadnák", de egyszer elmehetünk, nem vagyok az elrontója.
Hát, ha azt mondtam, akkor jól be lehettem b@xva, mert erre bizony nem emlékszek.
Én nem mondok ilyet, hogy "mindent megadnák", de egyszer elmehetünk, nem vagyok az elrontója.
Idézet tőle: lilapotty ekkor: 2012.09.24., 09:35Csaatti bizony az van, de hat azon jomagam nem tudok segiteni. meg senki mas se, mert mindenki csalados rajtam meg anyamon kivul. nekem az identitaszavarom ra is segit h ne mostanaban legyen vkim. egyik se jo valasztas, se no, se ferfi..
miert csak 3embert dob ki a google ha itt keresek segitseget a varosomban... ha tudsz akkor kuldj nekem egy jo szakember elerhetoseget legyszi. aki mondjuk a heten tud is fogadnni, mert a lehetosegeim korlatozottak. mennek vissza maganyorszagba.
Csaatti bizony az van, de hat azon jomagam nem tudok segiteni. meg senki mas se, mert mindenki csalados rajtam meg anyamon kivul. nekem az identitaszavarom ra is segit h ne mostanaban legyen vkim. egyik se jo valasztas, se no, se ferfi..
miert csak 3embert dob ki a google ha itt keresek segitseget a varosomban... ha tudsz akkor kuldj nekem egy jo szakember elerhetoseget legyszi. aki mondjuk a heten tud is fogadnni, mert a lehetosegeim korlatozottak. mennek vissza maganyorszagba.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 04:18roboman, erősitsd meg tei, amikor február közepén találkoztunk Miskolcon a Bölcsész épület előtt, odajöttél hozzám és azt mondtad, mindent megadnák ha egyszer elmehetnék veled kocsmába
én a fegyveremet adom, te meg visszautasitod.
roboman, erősitsd meg tei, amikor február közepén találkoztunk Miskolcon a Bölcsész épület előtt, odajöttél hozzám és azt mondtad, mindent megadnák ha egyszer elmehetnék veled kocsmába
én a fegyveremet adom, te meg visszautasitod.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 04:15roboman irt nekem egy verset
hahó hahó, kocsmában inni jó
reggel részeg, este részeg
mesélek majd nekd szépet
világ körül forog picsám
canadába ért a szajhám
megszopta a sok fasszopót
szabad utam van a gondozóba
nem ittam még eleget
hozzál rumot eleget
roboman irt nekem egy verset
hahó hahó, kocsmában inni jó
reggel részeg, este részeg
mesélek majd nekd szépet
világ körül forog picsám
canadába ért a szajhám
megszopta a sok fasszopót
szabad utam van a gondozóba
nem ittam még eleget
hozzál rumot eleget
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 03:40Szerintem a Maga állapota az ami nem jó.
Szerintem a Maga állapota az ami nem jó.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 03:39Kedves Mental_Szakember ön mennyiért tart itt a bura.hun kezelést, mert akadt egy beteg páciense.
Kedves Mental_Szakember ön mennyiért tart itt a bura.hun kezelést, mert akadt egy beteg páciense.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 03:13tudod Gaby a csoki jót tesz az agnyak
de van akinek külön egy nagy doboz szójalecitint kell venni hogy képes legyen úgy gondolkodni mint én
tudod Gaby a csoki jót tesz az agnyak
de van akinek külön egy nagy doboz szójalecitint kell venni hogy képes legyen úgy gondolkodni mint én
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 03:04És kedves Mental_Szakember szeretném önt megkérni hogy irja le Buddha 8-as, 4-es útját, egyenlőre ennyi elég, majd ha azt mindenki értelmezte, folytathatja ön az értelmezésével, mármint ahogy ön értelmezi és éli a mindennapokba.Azután ha ez megtörtént további tanokat kell ismertetnie a buddhizmusról, majd mindig elmondom miket.Úgy gondolom hogy ezzel nem érünk rá.Ez mind azért van mert már talán kb. 1 hónapja kedves megintzsivany, amikor valami ominózis pillanat volt, vagy valahol ott körül mikor megkértem nem ismertette Buddha 8-as útját.És mind ezt az Everest-törekvés-elmélkedő-hegyekben járunk topicban.
Remélem örül a kihivásnak.Én 14 éves koromba Bo-jitsut tanultam a saját telkemen, csak az alapokat.Néha úgy gondolom van egy pálcám.
És kedves Mental_Szakember szeretném önt megkérni hogy irja le Buddha 8-as, 4-es útját, egyenlőre ennyi elég, majd ha azt mindenki értelmezte, folytathatja ön az értelmezésével, mármint ahogy ön értelmezi és éli a mindennapokba.Azután ha ez megtörtént további tanokat kell ismertetnie a buddhizmusról, majd mindig elmondom miket.Úgy gondolom hogy ezzel nem érünk rá.Ez mind azért van mert már talán kb. 1 hónapja kedves megintzsivany, amikor valami ominózis pillanat volt, vagy valahol ott körül mikor megkértem nem ismertette Buddha 8-as útját.És mind ezt az Everest-törekvés-elmélkedő-hegyekben járunk topicban.
Remélem örül a kihivásnak.Én 14 éves koromba Bo-jitsut tanultam a saját telkemen, csak az alapokat.Néha úgy gondolom van egy pálcám.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 02:57hahoooo
kedves Mental_Szakember tessék kezelni Gaby betegségét
tudja ahova nem jár a sas, ott nem találsz madártollat
hahoooo
kedves Mental_Szakember tessék kezelni Gaby betegségét
tudja ahova nem jár a sas, ott nem találsz madártollat
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 02:47lilapotty
azt kérdezi tőled a Gaby hogy mennyit alszol mostanában?:DDDDD
Szerintem ő mostanság amerikában érzi magát.Tudod akinek van pénze adakozni az könnyen összeszedheti magát.
lilapotty
azt kérdezi tőled a Gaby hogy mennyit alszol mostanában?:DDDDD
Szerintem ő mostanság amerikában érzi magát.Tudod akinek van pénze adakozni az könnyen összeszedheti magát.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.24., 02:43Mental_Szakember
Elmondom a legújabb tanitásomat önnek:Sok jó ember kis helyen is elfér.
Mental_Szakember
Elmondom a legújabb tanitásomat önnek:Sok jó ember kis helyen is elfér.