Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Depresszió, csalódott topic

Én csak rivot szedtem mikor abbahagytam az előző korházi benfekvésem után a gyógyszereket van egy jó elalvási techinka, terapeutám tanitotta, már meséltem de leirom ujra.Hátadon fekszel, kezeid meletted, és elképzeled hogy a fejed búbjától lassan levezetsz egy 'nyújtófát' a csipődig.Erre koncentrálsz és igy alszol el, majd mikor levezetted lassan a nyújtófát ötször mondod azt hogy 'hi'.gy mint a macskának az f-et ha fújolsz rá, nagy szájjal nyitva, nem nevetve hanem inkább torokból és szépen elalszol.Ez egy taoista módszer.

Értem.

Nekem szokott segíteni, ha elmegyek edzésre, jól lefárasztom magam és alszom mint a tej.

Remélem beválik.

Köszi Kiscsillag, elég jól.

És te?

Nem , nem élnél vele vissza ha szivesen lennénk együtt meg amugy is.NEkem nagyon szimpatikus vagy, közlöm és akkor ezt is tudni fogod rolam.Meg tavasz van, van ido beszelgetni.Utana is lenne, lesz, rajtad mulik, ezentul kivancsian olvasak teged.

Meselhetsz magadrol, en is magamrol,nem feltetlen ezen a feluleten.Sokminden erdekel es erdekelnek az emberek, az itteni nyavalygasokert nem vagyok oda, nem az en vilagom, sose volt, az en esetem(tortenet) mas milyen.

Erdekelnek a muveszetek?Gondolom igen, akkor mi, mi érdekel mostansag.Tervek.

Iskola munkahely? mi erdekel? Nem derult ki hany eves vagy. de persze elhiszem.Majdnem olyan mint a tarskereso topicom.Majdnem.

Nagyon kedves tőled Hajnal21, de nem szeretnék visszaélni a vendégszereteteddel.

Sajnálom én is de most amugy sem vet fel a pénz, sokba kerül az út.De ha érdekel Debrecen és környéke akkor eljöhetsz mamámhoz vidékre, közel van Debrecenhez.Van MODEM.Egy kis pihenés távol otthontól.Nyáron.A kaja , pia ,szállás részét tudom állni.JÓKAT BESZÉLGETNI.Csak az uti költséget idáig és vissza kell állni.Ha jobban akarunk ismerkedni van skype, de egyelőre maradjunk itt beszélgetni.És persze én főzök.Imádok főzni és tudok is.Micsoda ötleteim vannak.Van közel Debrecen és a vidéki Nagymamám városa között egy tófürdő és a Keleti főcsatorna is ott van(régen volt ott egy vikendházunk, rég nem jártam arra).Remélem sokáig maradsz itt és jobban megtudjuk ismerni egymást.Na meg közel van hortobágy is, ott még én se nézelődtem jobban csak voltam párszor.Vagy a virágkarnevál.Ráérünk még csak irtam hátha lenne hozzá kedved.Diákod van?

Ne haragudj, nem tudtam, hogy erre választ vársz.

Nem, sajnos nem megyek veled Siófokra. Nagyon kedves, hogy meg akarsz ismerni meg minden. Sajnálom.

Én itt csak beszélgetni szeretnék.

Én nem vagyok büdös, meditálok. Általában gyorsan beszélek, de van később skype kapcsolat is.Ahogy a "romboló informatikus" mondaná veszélyes az ha a betükből emberek lesznek.Lehetséges, de én emberszertő vagyok.Nincs annyi cd-m mint amennyi zenét hallgatok, régen megszállott módjára hallgattam, de hol vagyok még egy jobb dj-től.

Akkor gondolkoz rajta és várom válaszod, engem érdekel.Főleg ha nem vayok egyedül az álláspontommal.Egy nézőpont amivel mostanság barátkozni szoktam, a szerelem illúzió.Hogy segitsélek ez irányú gondolkodásodat.Lassan lépek, nem érek rá ennyit netezni, majd estefele leszek.

Szerintem élőben ismerkedni jobb, mint neten. Azonnal látod, hogy a másik büdös-e - mondjuk. Neten sose tudhatod, hogy a másik valójában milyen, élőben hallod a hangját, meg látod is, a mozdulatait, hogy lassan vagy gyorsan beszél-e, ő maga milyen.

Kapcsolatokat ápolni kell, mint a növényeket, különben tönkre mennek.

Erre most így nem tudok hirtelen válaszolni, még sose gondolkodtam rajta, hogy hogyan állok vele.

nem igazán vannak.egyidőben megszakitottam az összes ismerősömmel a kapcsolatot,azóta lányokkal nem találkozok, csak néhány alkalommal futok össze szórakozó helyen velük.Középsuli uán szétszéledtünk.Ezért is ismerkedek neten.Meg hozzám hasonlót is talán könnyebb találnom.Szórakozóhelyen sem ismerkedek lányokkal, fiúkkal sem, csak a baráti társaságom.Van egy lány a korházból akivel elhanyagoltam a kapcsolatot mert mióta kijöttem nem találkoztam vele és ennek több mint 1 hónapja már.Akarok neki főzni ha még bent van, utána is szeretném vele tartani a kapcsolatot, betegsége miatt ide fog költözni hogy tudjon járni nappali korházba.Szerettem volna vele egy albréletbe költözni, de nincs pénzem.Ő is vega.Kicsit rosszérzéssel tölt el hogy elhanyagoltam, de majd remélhetőleg feltudom vele normálisan venni a kapcsolatot újra.Szórakozóhelyen mondjuk pultossal talán tudnék ismerkedni,de annyira nem vágyom rá.Nem vagyok az az iszogatós fajta ember(már) és annyira nincs kivel ismerkednem aki szerintem hozzám illene.Szóval nincs, de ha akarnám szórakozó helyen megtudnám oldani, de a szexualitás engem nem érdekel, és nem vágyok olyan emberek társaságára.Na meg a régi baráti köreimnek a lány társasága sincs meg.

Körülötted vanak férfiak?Te hogy állsz a szexualitással?

Szoktak így csinálni emberek.

Vannak lányok körülötted?

ja vagy a bulizásra értetted? lehet

én szeretek bulizni, csak már pénzem nincs rá.

Én viszont tudom.Ajánhatok könyvet? Lehet unalmas de mindig csak őt tudom ajánlani, azthiszem a Sri Chinmoy :Az öröm szárnyaiban olvastam rőla.

Mondjuk kisbabáról szivesen álmodoznék a párommal ha lenne,nekem ennyi az  összes.De nincs, igy is megteszem néha ha van kivel, csak úgy képzeletbe mintha a párom lenne.

Álmodozni jó.

Nem tudom. Az attól függ kivel, mikor és hol 🙂

Álmodozni feleleges, csak az időt veszi el.Fuss amilyen gyorsan csak tudsz, lehet nem kinálkozik meg ujra ugyanaz a lehetőség.

Én nem szeretnék liliommal menni, annyira nem szimpi hogy 1 napot is kibirnék vele.Persze nincs vele semmi bajom csak teljesen eltérően fogom fel a világot és élem és lennének fenntartásaim.

Szeretsz bulizni?

Hívd Liliomot, ő például az utóbbi 25 évben nem volt a Balatonon. A kacsintás valamit jelent. Nem mindig ugyanazt, de valamit biztosan.

Álmodozni jó.

"ha álmodol - s nem léssz az álmok rabja,
gondolkodol - s ezt célul nem veszed"

Elmehetnénk együtt a Balatonra. Hát hogy mit jelent a kacsintás nem tudom, de ha van + 10 év az sem zavar:-).Mint mondtam most társügyileg magányos vagyok, bár nem érzek magányt csak szivesen lennék együtt valakivel és álmodozni.

Hajnal21, te tudod, mit jelent, mikor egy nő kacsint? Így .-)

 

Hogy jön ide Siófok?

 

Amikor jönni fog, örülni fogok neki.

Júj de jó Fanni hogy ilyen fiatal vagy, idősebbnek gondoltalak, sokkal.Én még nem voltam Siófokon.Mikorra tervezel kisbabát?

18 .-)

Köszi Kiscsillag.

Bár már leírtam, hogy AZ igazság nincs. Élet van. Bár, jó lenne ha az én igazságom szerint dőlnének el a dolgok, de erre majdnem semmi esély nincs.

Tessék elárulni, én nálam nem számit a korosztály.

Sok 🙂

És kicsaptak téged? Hány éves vagy?

De, leírtam. Csak a konkrét történet amúgy se érdekes, ezért hoztam az iskolai lopás példáját. Én vagyok benne a nagyszájú 🙂

akkor nem irod le az esetedet, nem vagy mindig bőbeszédű

Ezek jó tervek. Drukkolok, hogy sikerüljenek.

 

Nem nagy ügy az összekeverés. Tipikus történet, mint amikor az iskolában valaki lop, és a tanerő a legnagyszájúbbat kapja el, akinek a legnagyobb az igazságérzete, és már többször volt vele emiatt konfliktusa, mert biztos ő tehet róla és kicsapja.

Naponta több száz ilyen történik.

ezt az összekeverést nem értem, kifejtenéd bővebben

Nekem segitene egy társ.Hiányzik hogy legyen 'valakim', szeretek a kisbaba gondolattal eljátszani, főleg régebben, mostanság nem, bár későbbre tervezem, mondjuk 5 év múlva,de akár most is.Talán a családtól való elköltözés, sokat volt rossz velük együtt, részben miattuk kerültem be a korházba 4 hónapra, ami nagyon lemeritett.Gyóyszerek mellőzése, most kötelező, de mihelyt kikerülök anbulánsról járóbetegre visszautasitom.Nekem megteszi a jóga és a meditáció és a harmónikusnak, kiegynesúlyozottnak mondható életem.Egy jó iskola amivel kapok később munkát.Most ezt a web-programozóban látom, bár mindig is távolmaradtam az informatikától, nem érdekelt.Pénz, mert most nincs, de különösebben nem okoz gondot hogy nincs, mert ha szükséges van rokonom kitől tudok kérni. A barátaimmal most próbálom szorsabbra fűzni a kapcsolataim.Szivesen ismerkedek új emberekkel és beszélgetek velük interneten keresztül vagy személyesen.A pszichoterapeutám.El tudjak menni bulizni, kikapcsolódni.Nekem igazából nincs is semmi bajom, sztem egy tünetem sincsen ami egészséget jelent.

Mondjuk ha veled megismerkedhetnék az lehet 'segitene'. Emlékeztetsz egy régi burásra aki nekem szimpatikus volt.

NA ami meg nagyon hiányzik az hogy egy kis településen legyek, csak ott nincs iskola, de amig nem vagyok suliban addig megoldható.Nagymamámhoz eltudok menni, ő vidéki.És olyankor csak pihenni, irni.

Neked mi segítene Hajnal21?

Kedves Tőled, köszönöm. Én is jobbulást kívánok Neked.

Nekem? Nem is tudom. Talán ha azok az emberek, akik fontosak nekem, nem látnának se jobbnak, se rosszabbnak, mint amilyen vagyok. Ha nem vádaskodnának, nem kevernének engem össze másokkal. Illetve, ha nem érdekelne az, hogy 10 éves munkám ráment mostanában arra, hogy valaki(k) összekevert(ek) engem valaki mással.

 

"Ha józanul tudod megóvni fődet midőn a részegültek vádja mar, ha tudsz magadban bízni, s mégis: őket hogy kételkednek, megérted hamar; ha várni tudsz, türelmed nem veszett el,
s csalárdok közt sem léssz hazug magad s nem csapsz a gyűlöletre gyűlölettel, de túl szelíd s túl bölcsszavú se vagy."

nem, nem vagyok korházban, otthagytam március 8.-án.

Fanni, beszélhetünk róla bővebben is.Jobbulást kivánok és legyen teli a poharad, ma már mindenért fizetni kell., ez egy olyan sok pénzt kivánó mondás.Mi az ami segithet a gyogyulásodban?

Hajnal21: Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy láthatom a félig megtöltött poharat félig üresnek és láthatom félig telinek is.

Öngyilkosság cím alatt feltett kérdésedre én most azt válaszolom: köszönöm kérdésed, félig jól vagyok.

Yukega


http://www.youtube.com/watch?v=4DIimbCwvz8&feature=BFa&list=PLD519AB5C4E1CEB25&lf=results_main


http://www.youtube.com/watch?v=AUagomX_YN0&feature=results_main&playnext=1&list=PLD519AB5C4E1CEB25


egyedul vagyok, csak mar nem hianyzik, csalodas a csodalatban


nincs a korhazbol kijoven semmilyen eletem, talan ha vegleg hazaengednek, lassan melegszenek be a szobak a hazban, nem tudom mit kezdjek magammal, delutan vissza a khba, aztan majd elfoglalom magamat valamivel, nincs kedvem semmihez sem amihez regebben volt, pl. takaritas.termeszetfilmeket nezek itthon.

Frank Zappa - Tryin' to grow a chin


http://www.youtube.com/watch?v=WW8F3CLiofA


Hey! I'm only fourteen
Sickly 'n' thin
Tried all of my life
Just to grow me a chin
It popped out once
But my dad pushed it in
Why did he hurt me?
He's my next of kin...
He's a mex-i-kin


 


I'm lonely 'n' green
Too small for my shirt
If Simmons was here
I could feature my hurt
Scared of the future
Hope I don't grow
I know nobody likes me
'Cause everywhere I go
They say NO
They say NO
They say NO


 


Now I'm older
Got a place in the town, babe
Got a chin on my shoulder
'N' it keeps growing down 'n' down 'n' down
I'm horny 'n' lonely
'N' I wish I was dead
Why am I livin'?
I wanna be dead instead
That's right, I said
I wanna be dead instead
Now dig this:


 


I wanna be dead
In bed
Please kill me
'Cause that would thrill me
I wanna be dead
In bed
Please kill me
'Cause that would thrill me
(etc, repeat)


 

szia, igen.. voltam jó pár orvosnál, kb. a fél életemet ott töltöttem eddig, most már nem járok senkihez, elegem lett belőlük. Szedek gyógyszert. Amúgy rosszul vagyok. Elegem van a mindennapokból

Meggyötörtnek érzem magam. Nem akarom hagyni magam, de mégis fájok. Jár az agyam, hol a kiút? Nem találom. Még sírni sem tudok....

Sziasztok!

Mindenkivel egyetértek. Én most teljesen kifacsartnak érzem magam lelkileg. A gyomromban gombóc, a torkomban is - rémesen érzem magam. Ezt nem bírom.

nemtudomki: Szia! Orvosnal voltal-e? Nagyon sokat segit, ha sikerul beallitani a megfelelo gyogyszert. Remelem most jobban erzed magad!!

Pontosan ugyanezt érzem én is!!!!!!!

igen velem is pont ez van. Ma éppen "jobb nap" van nálam, de a többi iszonyatos szenvedés.... a "jobb nap" azt jelenti hogy itthon vagyok, ugyanúgy mint bármikor máskor, nem történik semmi, de nem vagyok feszült annyira. A többi napon a rossz napokon az van, hogy szétvet a feszültség, a depresszió hatalmas méreteket ölt, nem tudok kommunikálni, szenvedek, kínlódok, rossznak érzem magam, nincs motiváció sem, és minden a lehető legrosszabb. A világot nem látom jónak, de azt tudom értékelni amikor nem olyan rossz minden. Teljesen megértelek tehát.

Nálam egy hónapban kb. négy nap van olyan, hogy jól érzem magam.. a többi le se irható mennyire rossz... 

Szia!

Velem is sűrűn előfordul, hogy mindent a lehető legrosszabbnak látok, semmi jó, csak a rossz, de hála az égnek csak periódikusan van nálam ez. Nálam elsősorban a fizikai hogyanléttől függ, tehát ha testileg okén érzem magam, nem vagyok kimerült stb, akkor én megvagyok. De amikor úgy érzem, hogy nagyon feszült vagyok és fáradt akkor minden nagyon sötét. Nálad állandóan ez a rossz állapot van, vagy néha azért tud jobb is lenni? Remélem hogy időnként jobban vagy és nem állandó az az állapot.

Sziasztok, új vagyok itt. Mély depresszióban szenvedek semmiben nem lelelm örömömet és ez nagyon rossz.

Gondolkodtam. Normális dolog.Megkeseríti az életem..persze, hogy haragszom..bár mostanában egyébként is ingerült vagyok.

Még mindig haragszom..de most a depresszióra (is) dühös vagyok.Ez normális dolog?

Egyszerre vagyok üres, dühös,feszült.Nem dolgozom, most tanfolyamra járok, de mindennap komoly erőfeszítés, hogy felkeljek, és megjelenjek.A csoporttársaimelőtt igyekszem titkolni a depressziót-amennyire lehet-,mert rettenetesen dühít, hogy "szedjem össze magam!".Hiszen éppen azt teszem, könyörgöm!Felkelek, elmegyek a tanfolyamra, végigülöm, ott vagyok-eszméletlen küzdelem!!Anyám időnként elbagatellizálja a betegségem..nem olyan súlyos, és ami a legrosszabbul esik, hogy "biztos beképzelem magamnak".Hát, hogyne.Mert ez olyan kellemes állapotot idéz elő!Elhiszem, hogy jót akar,de...ezzel sajnos nem segít semmit.