Hízás súlyproblémák
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.04., 08:35Idézet tőle: SmallvilleHa Görcsöl akkor ott valami baj van, mikor nekem fájt folyton én csak háztatási kekszet ettem. Próbáld ki nekem bevált, hasfájásnál segít.
Bélgörcsre keksz sem jó. Fokozza.
Idézet tőle: SmallvilleHa Görcsöl akkor ott valami baj van, mikor nekem fájt folyton én csak háztatási kekszet ettem. Próbáld ki nekem bevált, hasfájásnál segít.
Bélgörcsre keksz sem jó. Fokozza.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.04., 08:32Már nem görcsöl a hasam. Inni tudok. Evés okoz gondot. 2x2 toast szelet pirítóst is nehezen emésztek meg.
Már nem görcsöl a hasam. Inni tudok. Evés okoz gondot. 2x2 toast szelet pirítóst is nehezen emésztek meg.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.04., 08:29Idézet tőle: SmallvilleIgen lehet valami rosszat ettél ami hazavágja a gyomrot. Kamilla tea nekem ilyenkor bevállik, esetleg Normaflore van a gyógyszertárban.
Az emésztési képtelenség több éve van.
Gyomrom nem fájt. Hasam görcsölt. Épp a görcs miatt nem tudtam patikába menni Tramadol helyett más fájdalomcsillapítóért, görcsoldóért.
Kamilla teát sem tudtam volna inni. M8nden foyékony vagy szilárd halmazállapotú fokozta a görcsöt.
Lenyomtam Tramadollal a görcsöt, utána 2 koty víztől üvölteni tudtam volna.
Normafloret sokszor próbáltam. Semmit nem használt.
Idézet tőle: SmallvilleIgen lehet valami rosszat ettél ami hazavágja a gyomrot. Kamilla tea nekem ilyenkor bevállik, esetleg Normaflore van a gyógyszertárban.
Az emésztési képtelenség több éve van.
Gyomrom nem fájt. Hasam görcsölt. Épp a görcs miatt nem tudtam patikába menni Tramadol helyett más fájdalomcsillapítóért, görcsoldóért.
Kamilla teát sem tudtam volna inni. M8nden foyékony vagy szilárd halmazállapotú fokozta a görcsöt.
Lenyomtam Tramadollal a görcsöt, utána 2 koty víztől üvölteni tudtam volna.
Normafloret sokszor próbáltam. Semmit nem használt.
Idézet tőle: martian ekkor: 2021.11.03., 14:21Ha már ott a kamilla, küldd meg egy kis körömvirággal is. Az íze nem túl jó (én nem szeretem), de aranyat ér ilyenkor, tetszés szerint ízesítve iható.
Ha már ott a kamilla, küldd meg egy kis körömvirággal is. Az íze nem túl jó (én nem szeretem), de aranyat ér ilyenkor, tetszés szerint ízesítve iható.
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2021.11.03., 13:41Igen lehet valami rosszat ettél ami hazavágja a gyomrot. Kamilla tea nekem ilyenkor bevállik, esetleg Normaflore van a gyógyszertárban.
Igen lehet valami rosszat ettél ami hazavágja a gyomrot. Kamilla tea nekem ilyenkor bevállik, esetleg Normaflore van a gyógyszertárban.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.03., 01:15Nekem elég volt, ha nem rontotta a pirítós.
Első napon víz 10 perc alatt felerősítette a görcsöt. Enni nem mertem. Hasmenésem is volt 1 napig.
Nekem elég volt, ha nem rontotta a pirítós.
Első napon víz 10 perc alatt felerősítette a görcsöt. Enni nem mertem. Hasmenésem is volt 1 napig.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.03., 01:11Pirízóst eszek.
Rosszat ettem, elksptam valamit. Passz. Alig csillapítható bélgörcs volt 2 napig. Napi 8 tramadol. (ópiátos) Később Algopyrin kb 4-5 oer/nap + Buscopan. Ezek is csak csökkentették. Utána mens görcs. Ahhoz is gyógyszerek.
Pirízóst eszek.
Rosszat ettem, elksptam valamit. Passz. Alig csillapítható bélgörcs volt 2 napig. Napi 8 tramadol. (ópiátos) Később Algopyrin kb 4-5 oer/nap + Buscopan. Ezek is csak csökkentették. Utána mens görcs. Ahhoz is gyógyszerek.
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2021.11.02., 21:31Ha Görcsöl akkor ott valami baj van, mikor nekem fájt folyton én csak háztatási kekszet ettem. Próbáld ki nekem bevált, hasfájásnál segít.
Ha Görcsöl akkor ott valami baj van, mikor nekem fájt folyton én csak háztatási kekszet ettem. Próbáld ki nekem bevált, hasfájásnál segít.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.02., 15:05Sajnos nem így van. Elsőként a test az izmokat éli fel, mert sokkal könnyebben lebonthatók, mint a zsírszövet. Ha úgy lenne ahogy írod akkor mindenki kockás hassal rohangálna az utcán. Én lassan 20 éve testépítek, ebből jó két évet verseny szinten és mint volt személyi edző írtam azt amit, nem akarok én senkinek se rosszat. 🙂
Sajnos nem így van. Elsőként a test az izmokat éli fel, mert sokkal könnyebben lebonthatók, mint a zsírszövet. Ha úgy lenne ahogy írod akkor mindenki kockás hassal rohangálna az utcán. Én lassan 20 éve testépítek, ebből jó két évet verseny szinten és mint volt személyi edző írtam azt amit, nem akarok én senkinek se rosszat. 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 15:01Ha nem görcsölne a hasam, nyújtó jellegű gyógytornát próbálnék. De nem derékgyakorlatokat. Hát felső része, váll. Nem tudok mélyen hajolni.
Ha nem görcsölne a hasam, nyújtó jellegű gyógytornát próbálnék. De nem derékgyakorlatokat. Hát felső része, váll. Nem tudok mélyen hajolni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 14:53Small!
Görcsöl a hasam több napja. 3 napig ki sem tudtam egyenesedni. + keresztcsontom minimum zúzódott.
Keresztcsont mindenben akadályoz. Súlyt sem lehet emelni mert kurvára fáj. Láb izom gyakorlat sem végezhető mert fáj. Hasprés nem megy mert nem tudok ráfeküdni erre a csontra.
Small!
Görcsöl a hasam több napja. 3 napig ki sem tudtam egyenesedni. + keresztcsontom minimum zúzódott.
Keresztcsont mindenben akadályoz. Súlyt sem lehet emelni mert kurvára fáj. Láb izom gyakorlat sem végezhető mert fáj. Hasprés nem megy mert nem tudok ráfeküdni erre a csontra.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 14:51Enni azért nem merek mert újra görcsölhet tőle a hasam, 2 falattól puffadok.
Enni azért nem merek mert újra görcsölhet tőle a hasam, 2 falattól puffadok.
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2021.11.02., 14:49De manapság mi a egészséges? Az Antidepresszánsokat is szedheti az ember egy életre, csak jönnek vele együtt új betegségek mellékhatások.
Szóval arról szerintem lehet vitatkozni mi a egészséges és mi nem. Persze nyilván én se könyvelem el nagy sikernek, de elsőnek a test tudommal a tárolt zsír éli fel. Mert az a "Vésztartalék.
(Kis CSillag)
Szerintem egyél nyugodtan csak mértékkel, ha mozgásra korlátozott lehetőség van. Akkor nyugodtan csinálj tornát olyan részre ami még müködik. Ha a Lábad rossz, a hasprés attól még müködik, stb szóval nem kell feladni.
De manapság mi a egészséges? Az Antidepresszánsokat is szedheti az ember egy életre, csak jönnek vele együtt új betegségek mellékhatások.
Szóval arról szerintem lehet vitatkozni mi a egészséges és mi nem. Persze nyilván én se könyvelem el nagy sikernek, de elsőnek a test tudommal a tárolt zsír éli fel. Mert az a "Vésztartalék.
(Kis CSillag)
Szerintem egyél nyugodtan csak mértékkel, ha mozgásra korlátozott lehetőség van. Akkor nyugodtan csinálj tornát olyan részre ami még müködik. Ha a Lábad rossz, a hasprés attól még müködik, stb szóval nem kell feladni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 12:47Még mindig alig merek enni. Mozogni nem tudok, még görcsölök + állva össze tudnék csuklani.
Még mindig alig merek enni. Mozogni nem tudok, még görcsölök + állva össze tudnék csuklani.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 20:01Legyen tánc! Meg univerzális balhék, hogy kilehessenérdemelegyen kimenni a parkba! 😀
Viccet félretéve ez a nem evés eléggé egészségtelen, ráadásul ezzel a fajta mozgásformával valószínűleg izomból fogysz és nem zsírból+ a vizet hajtod ki a szervezetedből. Heti 1 kilónál többet nem lehet naturálban zsírból fogyni izomveszteség nélkül, még ennyit is csak grammra beállított étrenddel és jó genetikával. 🙂
Legyen tánc! Meg univerzális balhék, hogy kilehessenérdemelegyen kimenni a parkba! 😀
Viccet félretéve ez a nem evés eléggé egészségtelen, ráadásul ezzel a fajta mozgásformával valószínűleg izomból fogysz és nem zsírból+ a vizet hajtod ki a szervezetedből. Heti 1 kilónál többet nem lehet naturálban zsírból fogyni izomveszteség nélkül, még ennyit is csak grammra beállított étrenddel és jó genetikával. 🙂
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2021.11.01., 19:53Az eredmény nem rég mértem 92,8 kg, ami elég jónak számít. Durván 3 órát kerékpároztam, meg volt tánc is.
Viszont nem bírtam ki evés nélkül így délbe 3 órakor és még este vacsoráztam is.
Mondjuk az se rossz ha mindennap így haladok, ha 1 kg-ot le adok akkor gyorsan elérhetem a 90 kg-ot.Sajnos ez a 24 órás nem evés borzasztóan nehéz, egy idő után borzalmasan rá tör az emberre az éhség. 😀
Az eredmény nem rég mértem 92,8 kg, ami elég jónak számít. Durván 3 órát kerékpároztam, meg volt tánc is.
Viszont nem bírtam ki evés nélkül így délbe 3 órakor és még este vacsoráztam is.
Mondjuk az se rossz ha mindennap így haladok, ha 1 kg-ot le adok akkor gyorsan elérhetem a 90 kg-ot.
Sajnos ez a 24 órás nem evés borzasztóan nehéz, egy idő után borzalmasan rá tör az emberre az éhség. 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.01., 13:44Idézet tőle: KiscsillagMár jobban vagyok, sokat enyhült a görcs.. Meteospazmylt szedek és Elinix probiotikumot. Utóbbi 2 nap múlva elfogy.
Mit érdemes utána szedni? Protexin?
+ Algopyrint. Már csak mens görcsöm van.
Sajnos nem bírtam. Ettem reggel 2 db toast kenyeret pirítva + 1 db tojásból rántottát. Ebédre 1 db joghurtot + pár falatot chipsből. A reggelre látványosan laposodott hasam óriási. Pedig ezek nem nagy étkezések.
Idézet tőle: KiscsillagMár jobban vagyok, sokat enyhült a görcs.. Meteospazmylt szedek és Elinix probiotikumot. Utóbbi 2 nap múlva elfogy.
+ Algopyrint. Már csak mens görcsöm van.
Sajnos nem bírtam. Ettem reggel 2 db toast kenyeret pirítva + 1 db tojásból rántottát. Ebédre 1 db joghurtot + pár falatot chipsből. A reggelre látványosan laposodott hasam óriási. Pedig ezek nem nagy étkezések.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 11:38Én végigpróbáltam az összeset, a protexin balance jött be a legjobban, 4 éve szedem.
Én végigpróbáltam az összeset, a protexin balance jött be a legjobban, 4 éve szedem.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.01., 10:42Már jobban vagyok, sokat enyhült a görcs.. Meteospazmylt szedek és Elinix probiotikumot. Utóbbi 2 nap múlva elfogy.
Már jobban vagyok, sokat enyhült a görcs.. Meteospazmylt szedek és Elinix probiotikumot. Utóbbi 2 nap múlva elfogy.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.01., 10:40Írd majd meg az eredményt! 🙂
Írd majd meg az eredményt! 🙂
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2021.11.01., 10:22Én kipróbálok egy 24 órás böjtöt, mikor nem eszik csak vízet iszok. Még elmegyek 1-2 órát kerékpározni is, kíváncsi vagyok nap végére mennyit mutat a mérleg.
Délelőtt mértem magam és akkor 94 kg voltam 😀
Én kipróbálok egy 24 órás böjtöt, mikor nem eszik csak vízet iszok. Még elmegyek 1-2 órát kerékpározni is, kíváncsi vagyok nap végére mennyit mutat a mérleg.
Délelőtt mértem magam és akkor 94 kg voltam 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.01., 05:02Szerintem nekem a normál étkezést nem bírja el a bélrendszerem. Már napok óta egyre jobban feszült a hasam, főleg este. Szerintem ez végül elérte azt a szintet, amivel görcsölni kezdett a hasam. Görcs előtt már úgy éreztem, hogy kiszakad a hasfalam.
1 nap + 1 éjszaka alatt ettem 2db toast kenyeret vajjal, sonkával. Emellett a puffadás mérséklődött. Látványra és érzésre is. Próbálok ma is csak ennyit enni.
Szerintem nekem a normál étkezést nem bírja el a bélrendszerem. Már napok óta egyre jobban feszült a hasam, főleg este. Szerintem ez végül elérte azt a szintet, amivel görcsölni kezdett a hasam. Görcs előtt már úgy éreztem, hogy kiszakad a hasfalam.
1 nap + 1 éjszaka alatt ettem 2db toast kenyeret vajjal, sonkával. Emellett a puffadás mérséklődött. Látványra és érzésre is. Próbálok ma is csak ennyit enni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 19:17100 mg Tramadollal délután nem tudtam elmenni patikába más gyógyszerért. Most vettem be 200 mg-ot. Ezzel szédülök, hányingerem és egyensúlygondon van, de jobb, mint a görcs, csak így most sem tudok eljutni oda.
Tramcsit erre kicsit sem szeretnék szedni, ezért mennék patikába.
400 mg-nál járok ma. Azt sem tudom, h a pszich gyerek szedhetőek-e. Pl pregab? Mivel mind2 szedál...
100 mg Tramadollal délután nem tudtam elmenni patikába más gyógyszerért. Most vettem be 200 mg-ot. Ezzel szédülök, hányingerem és egyensúlygondon van, de jobb, mint a görcs, csak így most sem tudok eljutni oda.
Tramcsit erre kicsit sem szeretnék szedni, ezért mennék patikába.
400 mg-nál járok ma. Azt sem tudom, h a pszich gyerek szedhetőek-e. Pl pregab? Mivel mind2 szedál...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 17:24Anyu a süti kivételével ugyanezeket ette + még mást.
Neki semmi baja.
Ha kaja volt rossz, akkor csak ez lehetett.
Anyu a süti kivételével ugyanezeket ette + még mást.
Neki semmi baja.
Ha kaja volt rossz, akkor csak ez lehetett.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 17:21Antibióval eddig szerencsém volt. Sosem okozott se görcsöt, se haamenést.
Antibióval eddig szerencsém volt. Sosem okozott se görcsöt, se haamenést.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 17:19Nem az a kérdés, hogy mi okozza illetva az is, hanem az, hogy Normális-e, hogy MEGÁLLÁS NÉLKÚL GÖRCSÖL?
Ez nem a begörcsöl a hasam, inger, hasmenés, elmúlik, majd X idő múlva újrakezdődik típusú.
Eddig csak olyan volt, aminél nem görcsölt folyamatosan.
(Gyógyszerrel a görcsölést csak enyhíteni tudm)
Nem az a kérdés, hogy mi okozza illetva az is, hanem az, hogy Normális-e, hogy MEGÁLLÁS NÉLKÚL GÖRCSÖL?
Ez nem a begörcsöl a hasam, inger, hasmenés, elmúlik, majd X idő múlva újrakezdődik típusú.
Eddig csak olyan volt, aminél nem görcsölt folyamatosan.
(Gyógyszerrel a görcsölést csak enyhíteni tudm)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.31., 17:12Vírusbaci nem lehet, mert akkor láz is lenne (szerintem).
Antibiotikum szétcsaphatja a beleket, nekem 1 napig görcsölt anno, mert ettem valami széles spektrumút random adagolással, de neked ez sem van.
Még mindig valamelyik kajára tippelnék, de hát ez is csak találgatás.
Vírusbaci nem lehet, mert akkor láz is lenne (szerintem).
Antibiotikum szétcsaphatja a beleket, nekem 1 napig görcsölt anno, mert ettem valami széles spektrumút random adagolással, de neked ez sem van.
Még mindig valamelyik kajára tippelnék, de hát ez is csak találgatás.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 17:04Ezt nem értem. Hasmenéses betegséggel (ha rosszat ettem vagy elkaptam valamit) normális, hogy megállás nélkül görcsöl a hasam (ezt próbálom minél jobban enyhíteni)?
Wc-re reggel óta nem kellett mennem, de a görcsölés nem enyhült.
Ezt nem értem. Hasmenéses betegséggel (ha rosszat ettem vagy elkaptam valamit) normális, hogy megállás nélkül görcsöl a hasam (ezt próbálom minél jobban enyhíteni)?
Wc-re reggel óta nem kellett mennem, de a görcsölés nem enyhült.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 13:46Nemrég vettem be 100 mg Tramadolt + 2 no-spát. Amellett is görcsölök, de letompítja. Esélytelen, hogy duspatalin magában hasson.
Vízet csak annyit iszok, amivel le tudom nyelni a gyógyszereket. Nagyon erős görcsöt okoz pár korty is.
Szerintem ez valami vírusos vagy bakteriális fertőzés.
Nem tudok elmenni a patikába. Anyu nem hajlandó. 3 szem no-spát talált, abból vettem be a Tramadol mellé. Flector rapidot éhgyomorra nem merek többet. Ráadásul vízben oldódik...
Talált valami probiotikumból is pár szemet. Abból is vettem be.
Pszichó gyszert nem tudtam bevenni mert ahhoz is kellene víz. Vízhez viszont az kellene, hogy valami jól oldja a görcsöt, ami után tudok inni. Kiszáradás ellen is inni kellene.
Ha el tudnék jutni patikába, akkor Algó + no-spát vennék.
Meteospasmylt olyan esetekre venném meg, amikor csak puffadok (mikor nem? ), feszül, rövidebb, enyhébb görcs van. Most látom, hogy ebbe nagy adag szimetikon van, én olyat szedtem, amiben sokkal kevesebb. Az nem ért semmit.
Probiotikum kúraazerűen kellene. Szerintem akár különböző termékek egymás után.
Hasmenésem reggel óta nincs, csak a görcs.
Nemrég vettem be 100 mg Tramadolt + 2 no-spát. Amellett is görcsölök, de letompítja. Esélytelen, hogy duspatalin magában hasson.
Vízet csak annyit iszok, amivel le tudom nyelni a gyógyszereket. Nagyon erős görcsöt okoz pár korty is.
Szerintem ez valami vírusos vagy bakteriális fertőzés.
Nem tudok elmenni a patikába. Anyu nem hajlandó. 3 szem no-spát talált, abból vettem be a Tramadol mellé. Flector rapidot éhgyomorra nem merek többet. Ráadásul vízben oldódik...
Talált valami probiotikumból is pár szemet. Abból is vettem be.
Pszichó gyszert nem tudtam bevenni mert ahhoz is kellene víz. Vízhez viszont az kellene, hogy valami jól oldja a görcsöt, ami után tudok inni. Kiszáradás ellen is inni kellene.
Ha el tudnék jutni patikába, akkor Algó + no-spát vennék.
Meteospasmylt olyan esetekre venném meg, amikor csak puffadok (mikor nem? ), feszül, rövidebb, enyhébb görcs van. Most látom, hogy ebbe nagy adag szimetikon van, én olyat szedtem, amiben sokkal kevesebb. Az nem ért semmit.
Probiotikum kúraazerűen kellene. Szerintem akár különböző termékek egymás után.
Hasmenésem reggel óta nincs, csak a görcs.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.31., 11:22Emésztési problémákra+puffadásra, görcsölésre a Duspatalin+Protexin balance kombináció csodákat tud tenni.
Emésztési problémákra+puffadásra, görcsölésre a Duspatalin+Protexin balance kombináció csodákat tud tenni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 11:16Puffadásom csak akkor nincs, ha nem eszek vagy csak 1x, max 2x keveset. Minél többet eszek, annál durvább és annál több idő, mire éhezéstől elmúlik. Még lapos hassal is jelzi UH, hogy puffadás van, ezért beleknél értékelhetetlen az UH.
Normál esetben se hasmenés, se székrekedés
Ha székrekedésem van, azt gyógyszer csinálja. Elhagyáskor pár nap után elmúlik.
Most a Pregabnak van székrekedést okozó mellékhatása, de nem annyira, mint az Olanzapinnak és a Kventiaxnak volt. Azokat emiatt sem szedem.
Puffadásom csak akkor nincs, ha nem eszek vagy csak 1x, max 2x keveset. Minél többet eszek, annál durvább és annál több idő, mire éhezéstől elmúlik. Még lapos hassal is jelzi UH, hogy puffadás van, ezért beleknél értékelhetetlen az UH.
Normál esetben se hasmenés, se székrekedés
Ha székrekedésem van, azt gyógyszer csinálja. Elhagyáskor pár nap után elmúlik.
Most a Pregabnak van székrekedést okozó mellékhatása, de nem annyira, mint az Olanzapinnak és a Kventiaxnak volt. Azokat emiatt sem szedem.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 11:09A főtt kajákat, sütiket akkor vettük. A zöldségeket, sajtot előző napon. Kenyér sem volt régi.
A főtt kajákat, sütiket akkor vettük. A zöldségeket, sajtot előző napon. Kenyér sem volt régi.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 06:47Még mindig nagyon görcsöl és hasmenésem is van.
Hajnalban 100 mg Tramadollal kb 3 órát tudtam aludni. Most iszok Flactor rapidot.
Még mindig nagyon görcsöl és hasmenésem is van.
Hajnalban 100 mg Tramadollal kb 3 órát tudtam aludni. Most iszok Flactor rapidot.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 23:54Mens görcsre valamennyit altató (zopiklon) is hatott izomlazító hatása révén. Kiegészítésképpen szedtem rá. Végső esetben akár munkaidőben is.
Dormicum lehet, h van.
Mens görcsre valamennyit altató (zopiklon) is hatott izomlazító hatása révén. Kiegészítésképpen szedtem rá. Végső esetben akár munkaidőben is.
Dormicum lehet, h van.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 23:5140 perce ittam a Flectort. Azóta enyhült.
40 perce ittam a Flectort. Azóta enyhült.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 23:50Azokat holnap Anyu tud venni, ha nem múlik el. Vagy a Meteospasmylt.
Azokat holnap Anyu tud venni, ha nem múlik el. Vagy a Meteospasmylt.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 23:48Mens görcsre jó a Flector rap. Erre nem tudom. Ennyire nem szokott görcsölni, többnyire caak feszül és kemény a hasam.
Mens görcsre jó a Flector rap. Erre nem tudom. Ennyire nem szokott görcsölni, többnyire caak feszül és kemény a hasam.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 23:45Idézet tőle: John DoeDonalgint tudok adni, meg Xilox-ot. Esetleg Tramadolt.
Tramadol van.
Elmennu érte bem tudnék. Remélem hat és ha nen eszek egy ideig, akkir nem görcsölök.
Idézet tőle: John DoeDonalgint tudok adni, meg Xilox-ot. Esetleg Tramadolt.
Tramadol van.
Elmennu érte bem tudnék. Remélem hat és ha nen eszek egy ideig, akkir nem görcsölök.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 23:43Idézet tőle: KleóRögönyt csináltak?
Donalginod nincs?
Nem a keresztcsont. Az javulgat.
Ez a hasgörcs. Vagy ere lenne jó a Donalgin?
Idézet tőle: KleóRögönyt csináltak?
Donalginod nincs?
Nem a keresztcsont. Az javulgat.
Ez a hasgörcs. Vagy ere lenne jó a Donalgin?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 23:09Kiegyenesedni sem tudok. Ittam most 1 Flector rapidot.
Lövésem sincs, h az itthoni gyógyszerek közül erre mi lehet jó.
Kiegyenesedni sem tudok. Ittam most 1 Flector rapidot.
Lövésem sincs, h az itthoni gyógyszerek közül erre mi lehet jó.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 21:29Dietetikus által javasolt hízókúra (amikor sovány voltam) is azért nem ment mert puffadtam. Jobb esetben caak nagyon feszült a hasam. Rossz esetben be is görcsölt.
Dietetikus által javasolt hízókúra (amikor sovány voltam) is azért nem ment mert puffadtam. Jobb esetben caak nagyon feszült a hasam. Rossz esetben be is görcsölt.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 21:24Nálam épp az a baj, h levegő alig távozik belőlem. 3-4 nap nem evés után (ilyen depressziósan fordul elő) múlik el a puffadás.
Szimetikon magában semmit nem ér. Próbáltam túladagolást is, napi több részletben.
Ez a másik hatóanyag viszont szimpatikus. Azt olvasom, h méh izomzatot is lazít. Lehet ez kombinálható Flector rapiddal?
Nálam épp az a baj, h levegő alig távozik belőlem. 3-4 nap nem evés után (ilyen depressziósan fordul elő) múlik el a puffadás.
Szimetikon magában semmit nem ér. Próbáltam túladagolást is, napi több részletben.
Ez a másik hatóanyag viszont szimpatikus. Azt olvasom, h méh izomzatot is lazít. Lehet ez kombinálható Flector rapiddal?