Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Hízás súlyproblémák

ElőzőOldal 6 / 6

Sajnos az ember ezektől a gyógyszerektől hízik, teljesen függetlenül attól,hogy mennyit eszik és mozog.

aki szeretne mozogni és budapesti, azt szívesen megfuttatom a Margit-szigeten pl, akár hetente többször is 🙂 de sportolhatunk bármit közösen, ha van rá érdeklődés.

Én is 9 mg-osat szedek, xanax-ot régebben próbálták de meg se kottyant, mintha semmi nem lett volna bennem. Kórházban Rivotrilt kaptam, azzal aránylag nyugodt voltam, de nálam alapvetően a skizofrénia okozza a kellemetlen tüneteket, és arra kapok csak gyógyszert.

Bemásolom a Fogyicsoport linkjét, hátha vkit. még érdekel:

http://www.nap-kor.hu/ujhonlap/fogyo.html

Nemember!

Köszi az infókat! Az jó hír, hogy lehet fogyni az Invega mellett+ a túlpörgés is elmúlik, de az én felemelt adagom 6mg-ról 9-re mellett én sem tudok aludni. 1 hete emelték, most azt csináltam, -persze egyenlőre "illegálisan"- h. az eredeti esti 0,5-ös Xanaxom mellé még egy 0,5-öst bevettem. Te mennyi I-t szedsz? Neked a Xanax nem válna be? Persze ezt csak egy ötlet de ha gondolod kérdezd meg az orvosod (hátha Neked bejön). Én is holnap fogom megkérdezni a dr.nőm.

Resdi!
Én január eleje óta szedem az Invegát, Nantariddal párosítva, hogy aludni is tudjak. Nagyon jó szer az Invega, nem hízlal, de az első 1-2 hétben engem is túlpörgetett. De csak addig.
Éberebb tudok lenni nap közben, este viszont tudtam aludni a Nantaridnak ksözönhetően.

Viszont erős szorongás gyötört, amit haloperidol mellett nem éreztem, ezért most az esti nantaridot lecseréltük pár napja haloperidolra. Azóta megint csak altatóval tudok aludni, sajnos. De kevésbé szorongok, ami pozitív változás. Viszont még így is van egy kis félelem bennem nap közben, meg estefelé is, erre már nem tudom mit kellene kitalálni, de nagyon kínlódok tőle....

Rajtam is kb 15-20 kg plusz van most, amit a Leponextől szedtem fel. Mióta az Invegát szedem, fogytam 5-6 kilót, persze kerülöm a cukrot, és a fehérlisztet is.

sziasztok, saját tapasztalatom, h a gyogyik mellé különösen fontos az amúgy is sokat hangoztatott megfelelő étkezés: kevés szénhidrát (cukor, fehérliszt) és sok zöldség/gyümölcs. (marha nehéz betartani :D)

Az kimaradt, h. az orvosilag ideális súlyomhoz képest most +20! kiló van rajtam, + Éva írta,h.van náluk a Napkör Alapítványnál egy fogyókúrázók csoportja, ami pont ilyen gyogyikat szedő emberkéknek segít, csak még nem hívtam fel őket, de nagyon érdekelne.Annyit tudok még róla, h.24 hétig tart és heti 1x1,5 óra+elvileg még kevesen jelentkeztek. Hát szerintem egy próbát ez is megérne! Ja, és úgy tudom ingyenes. De ma még felhívom őket.

Amitrexismerős....

[quote=crazy]

hell....én zyprexát szedek már nyár eleje óta....2 hónap alatt jött fel 15 kiló mozgás mellet (kerti munka, lovaglás sétálgatás)...egyszer lecseréltük nantaridra, de az nem jött be....most épp tanácstalan vagyok a gyszereket illetően, ugyanis nem szeretnék elhízni de nem szeretnék még rosszabbul lenni sem....

choice.... milyen más gyszert kaptál?

Szia!

Én litiumot és amitrexet kaptam, de azt hiszem ezt is le fogja cserélni a doki, mert a hormonháztartásomat teljesen felboritotta. Majd csütörtökön okosabb leszek. Üdv.

Sziasztok!

Én is végigszedtem egy rakat bogyót, de eddig egyedül a Tiapridaltól nem híztam... annyira...attól viszont ülve elaludtam, még meló közben is . miközben állítólag kékültem-lilultam.

Aztán jöttek a kvetiapin-félék , mint a Ketilept, Kventiax és Ouetiapin amitől  állítólag kis adag mellett is pár hét alatt 10 kilót híztam. És én kis naív azt hittem hosszú távon le is tudom adni. Hát ez nem jött be. Aztán Abilify-t szedtem ott a dokinőm csak az nem érdekelte, hogy elvileg nem szedhettem volna a gyógyszer-leírás alapján...végül is most nagy nehezen kikönyörögtem az Invegát. Úgyhogy most "kipróbálás alatt vagyok ", de ettől meg túlpörgök.

Szedi vki. köztetek ezt? Ha igen, mit tapasztalt?

hell....én zyprexát szedek már nyár eleje óta....2 hónap alatt jött fel 15 kiló mozgás mellet (kerti munka, lovaglás sétálgatás)...egyszer lecseréltük nantaridra, de az nem jött be....most épp tanácstalan vagyok a gyszereket illetően, ugyanis nem szeretnék elhízni de nem szeretnék még rosszabbul lenni sem....

choice.... milyen más gyszert kaptál?

Nem lehet. És erre az orvosokazt mondják valamit valamiért.

Sziasztok!

 

Nos a zyprexától elmúltak a dührohamaim és aránylag jól tudtam tőle aludni. Cserébe én is híztam vagy 12 kilót. December közepén leállítottuk és átálltam másik gyógyszerekre, azóta 9 kilót fogytam. Hálistennek. De a most felirt gyógyszerektől felborult a hormonháztartásom. Igy most megint csere lesz, és ez megy 10 éve. És azóta is borderline és bipoláris zavarom van, kevert depi fázisokkal. Ennyit a segitségről. Fogalmam sincs ki lehet-e ezekből gyógyulni valaha????

Nem mertek írni róla mi?

ElőzőOldal 6 / 6