Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 22:20tudom Gaby, neked ez nevetőtábor, mert normálisan nem veszel részt a burában, akkor az ilyesfajta megjegyzésidet is hanyagolhatod
tudom Gaby, neked ez nevetőtábor, mert normálisan nem veszel részt a burában, akkor az ilyesfajta megjegyzésidet is hanyagolhatod
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 22:18Kedves Eszter
Ha ön nem reagál és nem tesz semmit akkor én megyek innen az indexre.Felháboritó ami itt megy.
Kedves Eszter
Ha ön nem reagál és nem tesz semmit akkor én megyek innen az indexre.Felháboritó ami itt megy.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 22:11pukkancs
majd ha téged is világrafostak, megfenyegettek, és te is féreg vagy
pukkancs
majd ha téged is világrafostak, megfenyegettek, és te is féreg vagy
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 22:08ahimsa(erőszakmentesség) én ezt gakorlom vallásom okából fogva.Ti mit gyakoroltok?
ahimsa(erőszakmentesség) én ezt gakorlom vallásom okából fogva.Ti mit gyakoroltok?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 22:08Figyi Lola meg macskajancsibrendon, jó lenne ezt abbahagyni. Nagy szarkeverők vagyok. Én nem tudom ki kicsoda, de ha józanul nézem ezt itt, mást sem csináltok, mint embereket provokáltok. Szégyenteljes amit csináltok. Szerintem a kortefa nevű felhasználó legyen bárki is, még soha senkit nem sértett meg, ő az egyik olyan ember itt, akit még nem láttam, hogy meg akart volna bárkit alázni, vagy sérteni. Jó lenne békén hagyni.
Figyi Lola meg macskajancsibrendon, jó lenne ezt abbahagyni. Nagy szarkeverők vagyok. Én nem tudom ki kicsoda, de ha józanul nézem ezt itt, mást sem csináltok, mint embereket provokáltok. Szégyenteljes amit csináltok. Szerintem a kortefa nevű felhasználó legyen bárki is, még soha senkit nem sértett meg, ő az egyik olyan ember itt, akit még nem láttam, hogy meg akart volna bárkit alázni, vagy sérteni. Jó lenne békén hagyni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 22:05én nem sértettem snkit és pont, nincs olyan hogy férfi férfit nő meg nőt szabad, senki senkit nem sértegethet.Brendon szakadj le rolam, fossal egy gyereket lolatol jo?
én nem sértettem snkit és pont, nincs olyan hogy férfi férfit nő meg nőt szabad, senki senkit nem sértegethet.Brendon szakadj le rolam, fossal egy gyereket lolatol jo?
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.16., 22:03Hát igen.. pont az ilyen betegségre hivatkozva sértegető ember féléket tudom a legkevésbé sajnálni. Különösen ha nőt sérteget.
Két férfi sértegeti egymást az egy dolog, de ha egy férfi bánt egy nőt különösen ok nélkül, az egy utolsó féreg a szememben, bárki legyen az. De te nem férfi vagy spell csak egy qrv@ aki sír mert megsértették beteg arcát...
De el ne felejtsd, hogy ha te anno nem ostobázod le a lolát, mert húst eszik nem lettél volna megtámadva
Hát igen.. pont az ilyen betegségre hivatkozva sértegető ember féléket tudom a legkevésbé sajnálni. Különösen ha nőt sérteget.
Két férfi sértegeti egymást az egy dolog, de ha egy férfi bánt egy nőt különösen ok nélkül, az egy utolsó féreg a szememben, bárki legyen az. De te nem férfi vagy spell csak egy qrv@ aki sír mert megsértették beteg arcát...
De el ne felejtsd, hogy ha te anno nem ostobázod le a lolát, mert húst eszik nem lettél volna megtámadva
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:57régen már mondta nekem megintzsivany hogy gép vagyok, nem is ember
lola
huzz a busba tolem tavol
régen már mondta nekem megintzsivany hogy gép vagyok, nem is ember
lola
huzz a busba tolem tavol
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:54te beszéltél igy velem, te hogy beszélsz egy emberrel, én csak a te példádat hozom fel.
te beszéltél igy velem, te hogy beszélsz egy emberrel, én csak a te példádat hozom fel.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.16., 21:52Hogy beszélsz te egy nővel? Ezt tanultad otthon te szerencsétlen? Szép lehet a környezeted ha egy nővel így mersz beszélni. Te szánalmas alak vagy...
Hogy beszélsz te egy nővel? Ezt tanultad otthon te szerencsétlen? Szép lehet a környezeted ha egy nővel így mersz beszélni. Te szánalmas alak vagy...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:51Nem vagy az, legfeljebb rossz a terapod ha igy gondolkodsz mgadról.Brendon sem rossz ember, azért sem szóltam eddig róla, csak most ez a csúfolodos verse már sok volt nekem és nem a törlését kértem, csak hogy szoljanak rá,mert nagy a szája és ez amit itt csinált beteg környezetben nem engedhető meg.
Nem vagy az, legfeljebb rossz a terapod ha igy gondolkodsz mgadról.Brendon sem rossz ember, azért sem szóltam eddig róla, csak most ez a csúfolodos verse már sok volt nekem és nem a törlését kértem, csak hogy szoljanak rá,mert nagy a szája és ez amit itt csinált beteg környezetben nem engedhető meg.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:41akkor Téged lola világrafostak?
akkor Téged lola világrafostak?
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.16., 21:32Spell! Utoljára szólok hogy a gyerekemet itt ne emlegesd.Ő a legtisztább lény a földön,ne vedd a mocskos szádra.Főleg ne ilyen trágárság miatt.
Spell! Utoljára szólok hogy a gyerekemet itt ne emlegesd.Ő a legtisztább lény a földön,ne vedd a mocskos szádra.Főleg ne ilyen trágárság miatt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:00lola
a te gyerekedet is világrafostad,mert Brendon szerint a gyerekek igy születnek,
Brendon nyugodtan ird ki mi az amit privatban irtam neked és szerinted sért bárkit is
Kedves babarczyeszter
ön szerint megfér a forumán a fenyegetés és sértegetés
féregnek nevez Brendon, még a Bibliát sem ismeri ez az ateista börtönlátogatott ember
lola
a te gyerekedet is világrafostad,mert Brendon szerint a gyerekek igy születnek,
Brendon nyugodtan ird ki mi az amit privatban irtam neked és szerinted sért bárkit is
Kedves babarczyeszter
ön szerint megfér a forumán a fenyegetés és sértegetés
féregnek nevez Brendon, még a Bibliát sem ismeri ez az ateista börtönlátogatott ember
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 20:36Csak.
Csak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 20:33Figyi ha egymásmellé tennének minket lehet szertnél ötven éves lenni.
Figyi ha egymásmellé tennének minket lehet szertnél ötven éves lenni.
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.16., 20:30Engem nyugodtan rugdoshatsz mária,élvezem.Nekem egy ilyen feszült nap után ezzel csak szívességet teszel,viszont a korodra tekintettel nem leszek tiszteletlen..
Engem nyugodtan rugdoshatsz mária,élvezem.Nekem egy ilyen feszült nap után ezzel csak szívességet teszel,viszont a korodra tekintettel nem leszek tiszteletlen..
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.16., 20:25Nem szégyeled magad? Úgy beszélsz itt napokig mint egy utolsó útszéli, majd idejössz panaszkodni, hogy "jajj óvónéni brendon azt mondta hogy hülye" :)))) Ejnye-bejnye...
Nem szégyeled magad? Úgy beszélsz itt napokig mint egy utolsó útszéli, majd idejössz panaszkodni, hogy "jajj óvónéni brendon azt mondta hogy hülye" :)))) Ejnye-bejnye...
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.16., 20:25mária! ennyi idős létedre hogy lehetsz ilyen? ne gyere ide,ha nem bírsz minket...
diszkógömbike meg nem ártott neked,de majd én elküldelek helyette is a pi..ba.
Brendont meg végképp nem engedem bántani...ha fele olyan jó ember lennél,mint ő,öszetehetnéd a kezed..
mária! ennyi idős létedre hogy lehetsz ilyen? ne gyere ide,ha nem bírsz minket...
diszkógömbike meg nem ártott neked,de majd én elküldelek helyette is a pi..ba.
Brendont meg végképp nem engedem bántani...ha fele olyan jó ember lennél,mint ő,öszetehetnéd a kezed..
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.16., 20:25Mária, egy szóval nem bántottalak most - és előtte se. Ne kezdd megint, kérlek. Mellesleg ez nem diszkógömb, hanem sok színes gyerekkéz, aminek az alakja földgömböt szimbolizál. Mert számomra a világot a gyerekek jelentik.
Mária, egy szóval nem bántottalak most - és előtte se. Ne kezdd megint, kérlek. Mellesleg ez nem diszkógömb, hanem sok színes gyerekkéz, aminek az alakja földgömböt szimbolizál. Mert számomra a világot a gyerekek jelentik.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.16., 20:19Ó te szegény... írd már le miket írsz te privátba mikor "elmennek otthonról". De éppen ezért igaz ami igaz, szívesen megcsapnálak...
🙂 Mi a jeled a középső csoportban? :)))
Ó te szegény... írd már le miket írsz te privátba mikor "elmennek otthonról". De éppen ezért igaz ami igaz, szívesen megcsapnálak...
🙂 Mi a jeled a középső csoportban? :)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 19:46Kedves babarczyeszter
Szóljon rá Brendonra mert sérteget.Szerinte vilégrafossák a gyerekeket és megfenyegetett hogy összever.
Kedves babarczyeszter
Szóljon rá Brendonra mert sérteget.Szerinte vilégrafossák a gyerekeket és megfenyegetett hogy összever.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.14., 08:26kb. mint két-három agykárosúlt az autósztárán. (Ne vedd/vegyétek magadra/magatokra, joggal vállalom a felelőséget!)
kb. mint két-három agykárosúlt az autósztárán. (Ne vedd/vegyétek magadra/magatokra, joggal vállalom a felelőséget!)
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.13., 19:16Nem biztos, hogy sokmindent kellene tenni. Egy másik honlapon olvastam, hogy egy újraindítás is éppen elegendő kisebb bajokra. Talán... Ha nem, akkor egy napos "pucolgatás"... 🙂
Nem biztos, hogy sokmindent kellene tenni. Egy másik honlapon olvastam, hogy egy újraindítás is éppen elegendő kisebb bajokra. Talán... Ha nem, akkor egy napos "pucolgatás"... 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 19:12bár nem vagyok felhatalmazva, se nem belsős.. ez mindaggig így lesz és csak romlik, míg az egész szeró nem kap egy alapos frissítést.. :S
bár nem vagyok felhatalmazva, se nem belsős.. ez mindaggig így lesz és csak romlik, míg az egész szeró nem kap egy alapos frissítést.. :S
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.13., 18:39Kedves Eszter! A címlapon írtad,hogy szólhatunk,ha lassú a rendszer.Nem új probléma ez,de tényleg van,amikor perceket kell várni a frissítésre.Egyre többször. Nem tudom,lehet -e tenni valamit ez ügyben,csak ha senki nem szól,Te sem tudsz róla. Köszönöm.
Kedves Eszter! A címlapon írtad,hogy szólhatunk,ha lassú a rendszer.Nem új probléma ez,de tényleg van,amikor perceket kell várni a frissítésre.Egyre többször. Nem tudom,lehet -e tenni valamit ez ügyben,csak ha senki nem szól,Te sem tudsz róla. Köszönöm.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.07., 07:42Nahát, micsoda jópofa társalgás bontakozott itt ki. 🙂
Nahát, micsoda jópofa társalgás bontakozott itt ki. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 18:16csak tudnám kit ért buralakókon, mert a régiről már találkozott emberekkel, biztos ez nála valamilyen művészi vagy pszichológiai szleng lesz
nem vagy az, se baj
csak tudnám kit ért buralakókon, mert a régiről már találkozott emberekkel, biztos ez nála valamilyen művészi vagy pszichológiai szleng lesz
nem vagy az, se baj
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.06., 18:03Nem kell felvágni. Én tudnék durvábbat mondni, de nem teszem. - mert úriember vagyok. - és már ezzel is sérült ez. - Hú de orbitáls egy n@gy képű, b@rom@rcú egy áll@t v@gyok. :S
Nem kell felvágni. Én tudnék durvábbat mondni, de nem teszem. - mert úriember vagyok. - és már ezzel is sérült ez. - Hú de orbitáls egy n@gy képű, b@rom@rcú egy áll@t v@gyok. :S
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 17:44Kedves Rakéta
Nekem azt mondta még régiben Babarczy "gyöngybaba" Eszter hogy még egyetlen buralakóval sem találkozott , de velem szivesen találkozna.Igy ugy gondolom hogy én bármikor nyugodtan érdeklődhetek utána.Ennek ellenére mégsem szoktam telefonon hivni, azt meghagyom magánszférájának.
Kedves Rakéta
Nekem azt mondta még régiben Babarczy "gyöngybaba" Eszter hogy még egyetlen buralakóval sem találkozott , de velem szivesen találkozna.Igy ugy gondolom hogy én bármikor nyugodtan érdeklődhetek utána.Ennek ellenére mégsem szoktam telefonon hivni, azt meghagyom magánszférájának.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 09:00Bocsi, speciel adminnal még nem futottam össze itt a búrán (legalábbis nem tudok róla). Tudsz írni nicket? Akkor megkeresem.
Bocsi, speciel adminnal még nem futottam össze itt a búrán (legalábbis nem tudok róla). Tudsz írni nicket? Akkor megkeresem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.06., 08:59Mindig kiborulok azon, hogy bárki bármilyen témát felvet, annak vita, veszekedés lesz a vége.
Amúgy vannak barátaim, inkább velük kéne beszélgetnem.
Mindig kiborulok azon, hogy bárki bármilyen témát felvet, annak vita, veszekedés lesz a vége.
Amúgy vannak barátaim, inkább velük kéne beszélgetnem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 14:49még régebben belenéztem abba a filmbe, de mivel annyira nem érdekel Babarczy Eszter, illetve nem akarok kötődni hozzá ezért nem néztem végig, egyébként olvastam már régóta őt és néztem a tv szerepléseit, én 4 éve ismerem innen, szóval van némi fogalmam róla, beszéltem vele többször is telefonon, és régen még az iwiwen is bejelöltük egymást.Néha szoktam érte aggódni, de ő nem akar velem kapcsolatot létesiteni hogy bármit is közöljön velem.Én meg hiába kérdezek tőle bármit is nem válaszol.Én voltam depis, és még egy csomó diagnozisom volt, pontosan tudom, hogy nem jó jel hogy ő nincs itt.Nagyon örülnék ha bárki, de leginkább Ő megnyugtatna, hogy semmi baja nincs, vagy ha mégis, azért küzd a problémájával és mer segitséget kérni.Én nem vájkálok B.E. személyes dolgai közt, mielőtt ezt feltételeznéd rólam.
még régebben belenéztem abba a filmbe, de mivel annyira nem érdekel Babarczy Eszter, illetve nem akarok kötődni hozzá ezért nem néztem végig, egyébként olvastam már régóta őt és néztem a tv szerepléseit, én 4 éve ismerem innen, szóval van némi fogalmam róla, beszéltem vele többször is telefonon, és régen még az iwiwen is bejelöltük egymást.Néha szoktam érte aggódni, de ő nem akar velem kapcsolatot létesiteni hogy bármit is közöljön velem.Én meg hiába kérdezek tőle bármit is nem válaszol.Én voltam depis, és még egy csomó diagnozisom volt, pontosan tudom, hogy nem jó jel hogy ő nincs itt.Nagyon örülnék ha bárki, de leginkább Ő megnyugtatna, hogy semmi baja nincs, vagy ha mégis, azért küzd a problémájával és mer segitséget kérni.Én nem vájkálok B.E. személyes dolgai közt, mielőtt ezt feltételeznéd rólam.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.05., 13:49Amúgy van admin, nem kell az alapítóhoz menni, ha törltetni akarod magad, nem is nehéz megtalálni az adminokat.
Amúgy én tudom a dg-jét Eszternek vagyis majdnem bíztos, és baromira magánügy. - még az is pofátlanság, hogy én valakit analizálok és utána megosztom ezt a tényt.
Amúgy meg ha megnézted volna vele az interjut ő is beszél róla. - még utal is rá.
Amúgy van admin, nem kell az alapítóhoz menni, ha törltetni akarod magad, nem is nehéz megtalálni az adminokat.
Amúgy én tudom a dg-jét Eszternek vagyis majdnem bíztos, és baromira magánügy. - még az is pofátlanság, hogy én valakit analizálok és utána megosztom ezt a tényt.
Amúgy meg ha megnézted volna vele az interjut ő is beszél róla. - még utal is rá.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:42jah, értem, azt még elárulod, miért idegesít? végül is itt beszélgethetsz másokkal 🙂
jah, értem, azt még elárulod, miért idegesít? végül is itt beszélgethetsz másokkal 🙂