Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:32Mert idegesít ez a hely. És mindig, mindenhonnan törlöm magam, ha már nem akarok ott lenni.
Mert idegesít ez a hely. És mindig, mindenhonnan törlöm magam, ha már nem akarok ott lenni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:18miért akarod folyton töröltetni magad?
miért akarod folyton töröltetni magad?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 13:11Eszter, lécci törölj.
És érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy kellene egy "regisztráció törlése" gomb.
Eszter, lécci törölj.
És érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy kellene egy "regisztráció törlése" gomb.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.05., 12:10én irtam neki több email-t is, kérdeztem tőle hogy van és nem válaszolt egyikre sem. Még 2009-ben összel ha jól tudom még amikor a régi bura volt, már akkor beakarta zárni az egészet.Feltehetően az irássaiból ami a blogjában vannak nem feltételezhetjük hogy teljesen egészséges lenne, meg talán abból sem hogy nem ad hirt az egészségi állapotáról, mert egy depressziós gyakran elzárkózik a külvilágtól.
Nekem sehol sem válaszol arra hogy van, ha valaki kapott erre választ azt megköszönném ha közölné.Addig is örüljünk hogy ez a hely létezik, attól függetlenül hogy az üzemeltető szintén beteg vagy sem.Ezt egy közösségnek hozta létre és nem magának.
én irtam neki több email-t is, kérdeztem tőle hogy van és nem válaszolt egyikre sem. Még 2009-ben összel ha jól tudom még amikor a régi bura volt, már akkor beakarta zárni az egészet.Feltehetően az irássaiból ami a blogjában vannak nem feltételezhetjük hogy teljesen egészséges lenne, meg talán abból sem hogy nem ad hirt az egészségi állapotáról, mert egy depressziós gyakran elzárkózik a külvilágtól.
Nekem sehol sem válaszol arra hogy van, ha valaki kapott erre választ azt megköszönném ha közölné.Addig is örüljünk hogy ez a hely létezik, attól függetlenül hogy az üzemeltető szintén beteg vagy sem.Ezt egy közösségnek hozta létre és nem magának.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.04., 23:10Ezt meg honnan veszed? Nagyon érdekesek ezzek a projekciók. Tehát te ezt tennéd ha meggyógyulnál és a helyében lennél, vagy egy ilyen vagy hasonló helyzetben veled ezt tennék/tették szerinted??? Ha igen még ahhoz is joga és jogod volna, és nem sok kívetni való lenne benne.
Nem tisztem Eszter eü. státuszának taglalása, meg nem is vagyok a kezelője, meg napiszinten képben (sőt), meg örülnék neki ha meggyógyult volna. De sajnos azt hiszem nem ezzel állunk szembe. És amúgyis mi jogon huzzuk ezt képbe? (Élve boncolás. Szemétség.)
Miértnem írsz neki és kérdezed meg, mi van vele, hogy érzi magát? (van személyes kontakt) Nekem válaszolt is (igaz nagyon röviden, és nem erről volt szó), neked is válaszolna gondolom. Csak nem vádaskodni kellene.
Jó tudom hosszú, és valamiről, és valaki másokról beszélünk valószínű, és közben Eszter lett a célpontja/tárgya a beszélgetésnek.
Elnézést kérek ezért tőle!- hogy én is most így ehhez hozzájárultam.
De nem akarom túl pszichologizálni a dolgot.
Emberek vagyunk és érdemes lehetőleg objektíven elgondolkodni azon, amit tudunk. Például, hogy mi miért gondoljuk azt amit. - jó ehhez nem ártanak technikák, vagy külső segítség, és akkor már kb. ott vagyunk, hogy miért vagyunk itt. 😉
Ezt meg honnan veszed? Nagyon érdekesek ezzek a projekciók. Tehát te ezt tennéd ha meggyógyulnál és a helyében lennél, vagy egy ilyen vagy hasonló helyzetben veled ezt tennék/tették szerinted??? Ha igen még ahhoz is joga és jogod volna, és nem sok kívetni való lenne benne.
Nem tisztem Eszter eü. státuszának taglalása, meg nem is vagyok a kezelője, meg napiszinten képben (sőt), meg örülnék neki ha meggyógyult volna. De sajnos azt hiszem nem ezzel állunk szembe. És amúgyis mi jogon huzzuk ezt képbe? (Élve boncolás. Szemétség.)
Miértnem írsz neki és kérdezed meg, mi van vele, hogy érzi magát? (van személyes kontakt) Nekem válaszolt is (igaz nagyon röviden, és nem erről volt szó), neked is válaszolna gondolom. Csak nem vádaskodni kellene.
Jó tudom hosszú, és valamiről, és valaki másokról beszélünk valószínű, és közben Eszter lett a célpontja/tárgya a beszélgetésnek.
Elnézést kérek ezért tőle!- hogy én is most így ehhez hozzájárultam.
De nem akarom túl pszichologizálni a dolgot.
Emberek vagyunk és érdemes lehetőleg objektíven elgondolkodni azon, amit tudunk. Például, hogy mi miért gondoljuk azt amit. - jó ehhez nem ártanak technikák, vagy külső segítség, és akkor már kb. ott vagyunk, hogy miért vagyunk itt. 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 22:22én meg erre mindre csak hmm hmm... kikerültem a körforgásból (innen) és ezer más és fontosabb gondja baja van.. nem irigylem már.. :S
én meg erre mindre csak hmm hmm... kikerültem a körforgásból (innen) és ezer más és fontosabb gondja baja van.. nem irigylem már.. :S
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.01.04., 22:17Idézet tőle: RakétaLegyünk inkább hálásak, ne köveletelődző telhetelenek! Szerintem. ( Éppen jó mondja. 🙁 )
Igazad van. Akár be is zárhatta volna már ezt a fórumot, hiszen ő már meggyógyult, azt hiszem. Gondolom, vannak más fontosabb elfoglaltságai is.
Idézet tőle: RakétaLegyünk inkább hálásak, ne köveletelődző telhetelenek! Szerintem. ( Éppen jó mondja. 🙁 )
Igazad van. Akár be is zárhatta volna már ezt a fórumot, hiszen ő már meggyógyult, azt hiszem. Gondolom, vannak más fontosabb elfoglaltságai is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 16:13válaszoltam ott ...
válaszoltam ott ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 09:54én hálás vagyok a buráért, azzal nincs gond, attól még szerintem szégyenletes az hogy mondjuk ki vagy hazudik vagy nem törődik az itteni emberekkel, mikor mindenhol azt mondja milyen fontos neki a bura , közbe mikor felköszöntik, nem tud nekik egy sort visszairni, azért én 4 év ismeretség után ezen meglepődöm
én hálás vagyok a buráért, azzal nincs gond, attól még szerintem szégyenletes az hogy mondjuk ki vagy hazudik vagy nem törődik az itteni emberekkel, mikor mindenhol azt mondja milyen fontos neki a bura , közbe mikor felköszöntik, nem tud nekik egy sort visszairni, azért én 4 év ismeretség után ezen meglepődöm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 09:5111.50%
11.50%
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 09:48na mert ő itt sorstárs is, lola alig van itt féléve és a rátája több mint 50 %, nézzük meg babarczyeszterét
na mert ő itt sorstárs is, lola alig van itt féléve és a rátája több mint 50 %, nézzük meg babarczyeszterét
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.04., 09:46talán bekukucskált?
talán bekukucskált?
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.01.03., 21:45Idézet tőle: kortefaKedves Eszter
Átadta a puszikat?
Szerintem elég szégyenletes hogy ön sosincs itt, önt itt megköszöntik, ön pedig ide se jön egy percre sem.Lassan szerintem több mint egy éve nincs itt, közbe pedig 'dicsekszik' azzal hogy ön létrehozta ezt a helyet.
Nem kéne bunkóskodnod. 😮
/csoportok/%C3%A1ltal%C3%A1nos-csoport-mindenkinek/csoporthir/dokumentumfilmes-k%C3%A9r%C3%A9se#comment-51861
Idézet tőle: kortefaKedves Eszter
Átadta a puszikat?
Szerintem elég szégyenletes hogy ön sosincs itt, önt itt megköszöntik, ön pedig ide se jön egy percre sem.Lassan szerintem több mint egy éve nincs itt, közbe pedig 'dicsekszik' azzal hogy ön létrehozta ezt a helyet.
Nem kéne bunkóskodnod. 😮
/csoportok/%C3%A1ltal%C3%A1nos-csoport-mindenkinek/csoporthir/dokumentumfilmes-k%C3%A9r%C3%A9se#comment-51861
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.02., 22:43Nem a legfrissebb (anyag):
Záróra, 2009. október 7. - Vendég: Babarczy Eszter
http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/10/08/10/Zarora_2009_oktober_7__Vendeg_Babarczy_Eszter.aspx
Nem a legfrissebb (anyag):
Záróra, 2009. október 7. - Vendég: Babarczy Eszter
http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/10/08/10/Zarora_2009_oktober_7__Vendeg_Babarczy_Eszter.aspx
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 17:02Kedves Eszter
Átadta a puszikat?
Kedves Eszter
Átadta a puszikat?
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.01.02., 15:25Idézet tőle: SeditKedves Eszter! Ön mivel foglalkozik?
Én 2003 banmegbetegedtem skrizofén paranoia. Ápolónőként dolgoztam intenziv osztályon. Most már olyan sorsom van, hogy lassan hajléktalan vagyok,mert nem találom az állami segítségeket. Gondoltam most magánútra térek, hátha itt tudnak segíteni. Köszönettel.
Szia, Sedit! Ha ilyen problémáid is vannak, akkor irogassál ide! Vagyunk így többen is. 🙁
/forum/bajok/meg%C3%A9lhet%C3%A9s-l%C3%A9tminimum-nyomor
Idézet tőle: SeditKedves Eszter! Ön mivel foglalkozik?
Én 2003 banmegbetegedtem skrizofén paranoia. Ápolónőként dolgoztam intenziv osztályon. Most már olyan sorsom van, hogy lassan hajléktalan vagyok,mert nem találom az állami segítségeket. Gondoltam most magánútra térek, hátha itt tudnak segíteni. Köszönettel.
Szia, Sedit! Ha ilyen problémáid is vannak, akkor irogassál ide! Vagyunk így többen is. 🙁
/forum/bajok/meg%C3%A9lhet%C3%A9s-l%C3%A9tminimum-nyomor
Idézet tőle: Sedit ekkor: 2013.01.02., 14:47Kedves Eszter! Ön mivel foglalkozik?
Kedves Eszter! Ön mivel foglalkozik?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 09:14hálás vagyok önnek hogy létezik ez a honlap, remélem még sokáig fog működni, legalább annyi ideig mint az előző
hálás vagyok önnek hogy létezik ez a honlap, remélem még sokáig fog működni, legalább annyi ideig mint az előző
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.02., 09:11Boldog új esztendőt kivánok önnek, kedves Eszter.
Boldog új esztendőt kivánok önnek, kedves Eszter.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 15:25ez csak egy válasz és nem akarok belemenni, de NEM neked szólt 😀
ez csak egy válasz és nem akarok belemenni, de NEM neked szólt 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.30., 15:02Rakéta irjál még verseket, nekem ez a két nyél két kés cimű is tetszett
A barbárság titkos jelszava: mindig bizz az osztó jóindulatában
Rakéta irjál még verseket, nekem ez a két nyél két kés cimű is tetszett
A barbárság titkos jelszava: mindig bizz az osztó jóindulatában
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.30., 01:10Kedves Eszter békés, boldog új esztendőt kívánok!!!
u.i.: És nagy hálámat fejezem ki az oldalért.
Kedves Eszter békés, boldog új esztendőt kívánok!!!
u.i.: És nagy hálámat fejezem ki az oldalért.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 20:17kedves missfavour gyere ide beszélgetni:))
kedves missfavour gyere ide beszélgetni:))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 13:14itt senki nem haragszik rád
itt senki nem haragszik rád
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.29., 13:04Ne haragudjon rám.
Ne haragudjon rám.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.26., 23:49Amúgy "kedves dolog", most hogy közelit a család és szeretet ünnepe: Nekem is volt munkaszolgálatos és nyílasvárosparancsnok a (nagyon) közeli rokonságomban a kétoldalon, (sőt magyar királyi honvéd, amúgy református presbiterből lett 1918-19-es vöröskatona is). Talán nem olyan durván mint őnnél, de a történelem vihara az én édesanyám és édesapám családját is megdolgozta. Mind a két oldal földönfutó lett nem egyszer, és mind a két oldalt egy-egy kormány zömében elüldözte szülőföldjéről ahol már többszáz éve éltek, és utána kis hazánkból is. Az hogy engem éppen ide rakott le a gólya azt csak a nagy kaszás rendezhette így, rajta múlt. :S
Nekem édesapám nyomdokain (amúgy ő gimnazista volt a háború végén), könnyű feldolgoznom a múltat, mert alapvető humansita értétékre nevelt 10 évig szónélküll példával és két évig aktívan tanítva ... . De sajnos az én történetemben sincsenek happy end-ek.
Remélem nem haragszik meg rám, hogy most ez előhozzom, de a karácsony már elhunyt hozzátartozóik családba tartása vagy fogadássa, és a nekik való megbocsátás, vagy hála kifejezésének ünnepe is.
Kívánok neked békés boldog ünnepeket, és sikerekben gazdag új esztendőt!
Gábor/Rakéta
Amúgy "kedves dolog", most hogy közelit a család és szeretet ünnepe: Nekem is volt munkaszolgálatos és nyílasvárosparancsnok a (nagyon) közeli rokonságomban a kétoldalon, (sőt magyar királyi honvéd, amúgy református presbiterből lett 1918-19-es vöröskatona is). Talán nem olyan durván mint őnnél, de a történelem vihara az én édesanyám és édesapám családját is megdolgozta. Mind a két oldal földönfutó lett nem egyszer, és mind a két oldalt egy-egy kormány zömében elüldözte szülőföldjéről ahol már többszáz éve éltek, és utána kis hazánkból is. Az hogy engem éppen ide rakott le a gólya azt csak a nagy kaszás rendezhette így, rajta múlt. :S
Nekem édesapám nyomdokain (amúgy ő gimnazista volt a háború végén), könnyű feldolgoznom a múltat, mert alapvető humansita értétékre nevelt 10 évig szónélküll példával és két évig aktívan tanítva ... . De sajnos az én történetemben sincsenek happy end-ek.
Remélem nem haragszik meg rám, hogy most ez előhozzom, de a karácsony már elhunyt hozzátartozóik családba tartása vagy fogadássa, és a nekik való megbocsátás, vagy hála kifejezésének ünnepe is.
Kívánok neked békés boldog ünnepeket, és sikerekben gazdag új esztendőt!
Gábor/Rakéta
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.25., 14:06Szeretnek itt minden barbárnak boldog karacsonyt es jo szilvesztert kivanni.Kedves Eszter mi mindig varjuk kozenk Önt.huhuhuhhuuuu
Szeretnek itt minden barbárnak boldog karacsonyt es jo szilvesztert kivanni.Kedves Eszter mi mindig varjuk kozenk Önt.huhuhuhhuuuu
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.21., 18:56Én éppenségel elég komolyan ismerem, és talán nem elfogultan is tudok véleményt mondani róa. De ezzen túl több más nyílvános fórumrol sem kevest tudok róla. Ha nekem szólt volna, és nem a moderált ürgének. 😉
Én jó ember ismerő vagyok, és túl sok embert ismerek, még sem eleget. 😉
És úgy látszik, nem vagyok szerény. :DDD
Én éppenségel elég komolyan ismerem, és talán nem elfogultan is tudok véleményt mondani róa. De ezzen túl több más nyílvános fórumrol sem kevest tudok róla. Ha nekem szólt volna, és nem a moderált ürgének. 😉
Én jó ember ismerő vagyok, és túl sok embert ismerek, még sem eleget. 😉
És úgy látszik, nem vagyok szerény. :DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 17:45képzelje ma voltam kutyazni, egy baratnom a korhazbol ma vett kutyat, ilyen kis spanielt, eleneveztuk bambusznak, eredetileg bambi lett volna.
képzelje ma voltam kutyazni, egy baratnom a korhazbol ma vett kutyat, ilyen kis spanielt, eleneveztuk bambusznak, eredetileg bambi lett volna.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.21., 02:20te takarodj a picsába innen mert semmit nem tudsz se róla se senkiről..
te takarodj a picsába innen mert semmit nem tudsz se róla se senkiről..
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.21., 01:57Na de ennél ezt rosszabb helyre nem is írhatad volna. Ha tudnád ez neki mit jelent. Egy tévedést, amit már megkapot jogtalanul ifjúként ... .
Ez most honnan jött nálad, egyáltalán?
Na de ennél ezt rosszabb helyre nem is írhatad volna. Ha tudnád ez neki mit jelent. Egy tévedést, amit már megkapot jogtalanul ifjúként ... .
Ez most honnan jött nálad, egyáltalán?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.20., 18:58kepzelje, egy bumburczinak megengedtem hogy velem aludjon, azota azzal zaklat hogy adni akar nekem karacsonyra egy sexkupont amit barmikor bevalthatok, na de megis, mit csinaljon az ember ilyenkor.Persze jo vagyok vele, mert ra is vigyaznak, de ez igy nem mehet tovabb.Nem hagy aludni.Van belole budos is.
kepzelje, egy bumburczinak megengedtem hogy velem aludjon, azota azzal zaklat hogy adni akar nekem karacsonyra egy sexkupont amit barmikor bevalthatok, na de megis, mit csinaljon az ember ilyenkor.Persze jo vagyok vele, mert ra is vigyaznak, de ez igy nem mehet tovabb.Nem hagy aludni.Van belole budos is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 16:56SYL- Centipede
http://www.youtube.com/watch?v=kpERFDMSA9w
iszonyat ez a dal
SYL- Centipede
iszonyat ez a dal
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 14:05Idézet tőle: kortefavan rola valahol iras, a fooldalnal keresgelj, de elegge pontatlannak tunik nekem.
sztem is az, vagyis igazán nincs is ... Amúgy pont azért szokták pontatlanul, h abba mindent bele lehesen magyarázni, és így szubjektíven törölgetni, ami nem tetszik. ennyi.
Idézet tőle: kortefavan rola valahol iras, a fooldalnal keresgelj, de elegge pontatlannak tunik nekem.
sztem is az, vagyis igazán nincs is ... Amúgy pont azért szokták pontatlanul, h abba mindent bele lehesen magyarázni, és így szubjektíven törölgetni, ami nem tetszik. ennyi.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 13:48van rola valahol iras, a fooldalnal keresgelj, de elegge pontatlannak tunik nekem.
van rola valahol iras, a fooldalnal keresgelj, de elegge pontatlannak tunik nekem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 13:45Kedves Eszter!
ha Te vagy itt a moderátor, akko rkérhetnék némi tájékoztatást a moderálás elveiről?
Hálásan köszönöm! Gegegegee
Kedves Eszter!
ha Te vagy itt a moderátor, akko rkérhetnék némi tájékoztatást a moderálás elveiről?
Hálásan köszönöm! Gegegegee
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.17., 09:30Tegnap jottem rá hogy leteznek bumburczik.Ezek pluss szellem állatkak , akik nem hagyjak az agyban aludni az embert.Ezek nagyon veszelyesek.Majd veszek ellenük ellenállatkákat, Annurczikat, akik megvedenek toluk.
Elore is szeretnek onnek és csaladjanak boldog karacsonyt és boldgo ujevet kivanni.Kuldok onnek es huganak sok pusszantast, ebbol a testverkejenek legalabb kettot adjon at és legalabb egyszer nyomja meg az orrat a huvelykujjaval.A gyerekenek meg vegyen egy Devin Townsend Project cd-t.Megneztem facen miket hallgat, en oket annyira nem kedvelem hogy hallgassam.
Tegnap jottem rá hogy leteznek bumburczik.Ezek pluss szellem állatkak , akik nem hagyjak az agyban aludni az embert.Ezek nagyon veszelyesek.Majd veszek ellenük ellenállatkákat, Annurczikat, akik megvedenek toluk.
Elore is szeretnek onnek és csaladjanak boldog karacsonyt és boldgo ujevet kivanni.Kuldok onnek es huganak sok pusszantast, ebbol a testverkejenek legalabb kettot adjon at és legalabb egyszer nyomja meg az orrat a huvelykujjaval.A gyerekenek meg vegyen egy Devin Townsend Project cd-t.Megneztem facen miket hallgat, en oket annyira nem kedvelem hogy hallgassam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 20:36Ezt a két dalt hallgassa meg, gyönyörű ahogy Anneke énekel.
http://www.youtube.com/watch?v=22Gkc6HOTs8
Ezt a két dalt hallgassa meg, gyönyörű ahogy Anneke énekel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 17:37lurógás whisky sör, 16 évesen ittam fesztivál előtt barátommal, ha beakarok rugni igazán azt rendelem.Bár lehet cuba libre-re váltok.
lurógás whisky sör, 16 évesen ittam fesztivál előtt barátommal, ha beakarok rugni igazán azt rendelem.Bár lehet cuba libre-re váltok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.15., 15:55Filozófiai gyakorlatok? Remélem tudjuk mire gondolok, a többiről egy szót sem.
Most olvasom Sri Aurobindótol a Szupramentális evolúciót.Érdekes téma, jóga, spritualitás.
Filozófiai gyakorlatok? Remélem tudjuk mire gondolok, a többiről egy szót sem.
Most olvasom Sri Aurobindótol a Szupramentális evolúciót.Érdekes téma, jóga, spritualitás.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.12.09., 12:35Kedves Eszter!
Boldog születésnapot és boldogságot, egészséget és sokksikert kívánok a családodnak!
Üdv.: Gábor!
Kedves Eszter!
Boldog születésnapot és boldogságot, egészséget és sokksikert kívánok a családodnak!
Üdv.: Gábor!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.12.07., 16:29Kedves Eszter
Boldog szülinapot és üdvözlöm a családját.
A koncertre nem tudtunk elmenni, nekem mentálhigiéniás ugymond okokból, problémák miatt.
Kedves Eszter
Boldog szülinapot és üdvözlöm a családját.
A koncertre nem tudtunk elmenni, nekem mentálhigiéniás ugymond okokból, problémák miatt.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2012.11.04., 18:21Hihetlen milyen régen leveleztünk. Remélem jól vagy! (Tegeződtünk.)
Eszter ennyi levelet még nőnek soha nem küldtem. Jó nem kell megijedni! És még nem is küldött. Csak megköszöni akartam a törödést és a párbeszédet!
Minden jót sok sikert és boldogságot!
V. Gábor! (suburban)
Hihetlen milyen régen leveleztünk. Remélem jól vagy! (Tegeződtünk.)
Eszter ennyi levelet még nőnek soha nem küldtem. Jó nem kell megijedni! És még nem is küldött. Csak megköszöni akartam a törödést és a párbeszédet!
Minden jót sok sikert és boldogságot!
V. Gábor! (suburban)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.11.04., 18:11Kedves Eszter! Köszönöm hogy válaszoltál,az e-mail címekkel nem tudtam nagyon mit kezdeni,azért köszi..
Kedves Eszter! Köszönöm hogy válaszoltál,az e-mail címekkel nem tudtam nagyon mit kezdeni,azért köszi..