Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

Én egy mozdulatot tudok, de attól a vérnyomásod igen leesne...

Idézet tőle: Brendon

Nem a vérnyomás eredményedet nézegeted?

Szerintem is összekeveri a kettőt. LOL :D!!!

Nem a vérnyomás eredményedet nézegeted?

Félsz mi?  :))))))

😀

Csak az a hülye akit annak lehet nézni.

😀

diohejban:

Annyit azért hozzátennék, hogy 26 hét az fél év, s nem sokat ténykedett itt boniboni, tehát az ártó szándék nyilván nincs. Véletlen egybeesés. 🙂

Spell nem lehet, mert neki az összes nickjét két mondat után megismerem, annyira együgyüeket ír. 

akkor kötöttem bele, meg most, ezért akkor regelt, és most jött elő

nem érdekel már engem sem, valaki moderálja már ezt a faszt!

tudod mit? nem írok többet a fórumra,hogy megnyugodj.

persze

26 hete regiztem,azt sem tudtam hogy a világon vagy boni. Külföldön dolgoztam,most jöttem haza.

én kérem ki!!!!!!!!! baszd meg!

Kikérem magamnak ezt a sértést.

Boniboni = spellb.

Én fiú vagyok.

moderálja valaki a kétszeres nevemet, boniboni természetesen nem én vagyok!

az ilyen bunkókat kéne kitiltani innen, és tényleg csúnyán szétoffolod itt a topicot, nem kéne!!! vajon miért nem itt válaszoltam tegnap? 

-

Idézet tőle: diohejban

akkor nem értem miért is szóltál hozzá, beszélgess vele továbbra is facebooon, de innen te is leléphesz a tüzifáddal együtt

Nem beszélve arról, hogy teljesen szétoffolod ezt a topicot!!!

akkor nem értem miért is szóltál hozzá, beszélgess vele továbbra is facebooon, de innen te is leléphesz a tüzifáddal együtt

Mert nem tudtam szó nélkül hagyni a bunkóságod. ! Milyen "jogon" járatsz le egy sérült embert? Ő ugynolyan beteg, mint itt bárki, és emiatt itt a helye. NEM HAGYOM, HOGY KIUTÁLD! Itt inkább te vagy felesleges, és nem Harmony! 

Mégis, kinek képzeled magad???

Osztogassál tanácsokat otthon!

érted a skizofréniát is? meg a drogosokat? meg a bulimiás éhezőket?

Ez már rám tartozik. 

Kedves Eszter

Nem kellene kitiltani innen harmony-t? Csak mert neki a számitógp elveszi az életét és feltehetően súlyosbitja a betegségét.Éhezik szószerint ami a legfájdalmasabb halál , emellett azt olvastam hogy heroinozni akar, ez meg csak egy búvóhely lehet neki hogy csinálja nyugodtan a psizkos dolgait, kitudja hogy nem drogozik- e már most is.Segiteni nem tud másnak, saját problémáit meg ugy irja le ha abba valaki beleolvas még magáról is azhiszi hogy beteg,mert harmonynak nincs betegségtudata.Szörnyűek az irásia, és más életetét interneten keresztül veszélyeztetni igen felelőtlenség.Neki itt nincsenek barátai.Ide egy szakmai moderáció kellene aki ért is hozzá különben vagy üres lesz a hely, mert felelőtlen helyre nem jönnek az emberek, vagy veszélyes.A honlap meg csak fel van cicamázva ami szerintem további veszélyt jelent.A sok öngyilkosból meg senki nem mer idejönni, szerintem rosszul lett összerakva uz új honlap, de moderáció nélkül még működőképes sem.Semmit nem ér moderáció nélkü a sok uj technikai vivmánya.Küldje harmonyt korházba, mert odavaló.MEgtette ezt már máskor is, most legyen ennyi felelősségérzete.

HARMONYRÓL LE LEHET SZÁLLNI!!! Nagyon jó viszonyban vagyok vele a facebookon, és megértem őt. 🙂 

.

http://www.youtube.com/watch?v=-apD1rZTUv0

Dj Petey

Kedves Eszter

Kérem törölje az Everest törekves- hegyekben jarunk- elmelkedő topicot.Az eredeti spellbound02 nick. 

Ha megsem előfordulhat hogy hosszabb ideig lassabb lesz a forum.

nem ,direkt megkerte hogy ne toroljek , elore szolt

ti vagytok a hulyek hogy minden indok nelkul toroltok, tudod fereg szintre o nem fog lemenni

Bocsanatkeres a minimum.Mert Esztert megtudja talalni emailen is, de o meg segiteni is tudna, mert ez a szakmaja.

közel van a Déri muzeumhoz, csak szolok a hangnemhez

szerintem szép név az hogy Pák

es szeretnek szolni hogy ez a pukkancs es szornyi szaljanak le rolam,mert különben jelentem oket

HA mar ez a pukkancs irogat nekem akkor szeretnem megkerdezni hogy PákAttila miért lett törölve? Eddig nem kaptam választ ra és neki sem irtak.

Idézet tőle: m.mária1962

Az amit itt ez a Gaby nevü és a lonelymayter nevű produkált egyértelművé tette, hogy vagy soha nem voltak emberek, vagy már nem azok, de én az elsőre tippelek. Ember így nem válaszol erre ami itt történt.

A humorod a regi Marikam 

.

hátha fölülről kezdi visszafelé...

Babarczy Eszternek ezt a sok hsz-t kedve se lesz elolvasni... és odáig el se fog jutni, hogy jeleztük, hogy szarakszik az oldal... ojjé...

Tudod, zárt osztály... kilépés nincs

Ámen

Kedves Eszter

Törölje a nickemet, ezek utan én nem ohajtok tovabba itt maradni, majd ha önt is vilagras.ossa valaki akkor talan megerti, mert itt nincs.Én megyek máshova.

Roboman, Megintzsivany facebbokon megtaláltok.

Kedves PákAttila aki nem offolt, nem sértet senkit, nem szegett szabályt törölték, akkor töröljenek engem is.Sőt még neki nem is szoltak miért, sőt én utolag megkérdeztem, arrra sem kaptam választ. Ez a hely sz.r lett.Én elszeretnék menni innen, és szeretném ha törölve lennék.

Az amit itt ez a Gaby nevü és a lonelymayter nevű produkált egyértelművé tette, hogy vagy soha nem voltak emberek, vagy már nem azok, de én az elsőre tippelek. Ember így nem válaszol erre ami itt történt.

Kedves Eszter

Utoljára szólok.Lehet hogy Brendon hülyének nézz, de nekem még papirom is van róla hogy a logikámmal semmi baj nincs.Őn kérem ne nézzen hülyének.

-

-

épp ezért ,mert az normálisabb, voltam régen illetve tt vagyok az indexen csak most hanyagolom, ott is van még régiburasok rész is ahova vippa és társai járnak , lehet én is csatlakozom hozzájuk, meg a buddhista topic