Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.04., 11:05„Hova tűnt Damon Hill, hova tűnt Damon Hill?"
„Hova tűnt Damon Hill, hova tűnt Damon Hill?"
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2013.06.04., 08:41Ebben igazad van Mária,de mindig ez van,bármelyik hatalmat nézzük.Ilyenkor megy a jópofi,aztán amikor biztos a pozició,akkor visszaáll a rend,prolik a vályúhoz, felső tízezer az arany poharakhoz.
Ebben igazad van Mária,de mindig ez van,bármelyik hatalmat nézzük.Ilyenkor megy a jópofi,aztán amikor biztos a pozició,akkor visszaáll a rend,prolik a vályúhoz, felső tízezer az arany poharakhoz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.02., 06:42-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.02., 06:41-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.02., 06:41-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.02., 06:40a-
a-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.02., 06:40-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.02., 06:39-
-
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2013.06.01., 17:44Nemember,ennek a nőnek olyan deficit van az agyában,amivel már nem tudnak mit kezdeni.De nem is érdemes.Ennek egy sziget kéne,ami egyedül lehet és ott fröcsöghet a saját tükörképével.
Nemember,ennek a nőnek olyan deficit van az agyában,amivel már nem tudnak mit kezdeni.De nem is érdemes.Ennek egy sziget kéne,ami egyedül lehet és ott fröcsöghet a saját tükörképével.
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2013.06.01., 17:36Miért Mária mit gondolsz,olyan fene nagy dolog amin te keresztül mész? Azt hiszed te különb vagy?Mit sajnálod magad,mit sajnáltatod magad?Azért jársz csak ide,hogy kiélhesd a beteges vágyadat,hogy bánts másokat!Egy antiszociális elmebeteg vagy!Nyugodtan állj másképp bosszút,kezdheted azzal,hogy felkötöd magad,ahogy ígérted!
És tévedsz,baromira sajnállak,láttam már nálad sokkal,de sokkal szarabb helyzetben lévő embert,akinek ezerszer több baja volt,mint a te szánalmas lényednek,de különbül viselkedett mint te.Nem csak téged kínoztak,nem csak veled bántak el!Nem történt semmivel sem különb dolog veled,mint mással!!
Miért Mária mit gondolsz,olyan fene nagy dolog amin te keresztül mész? Azt hiszed te különb vagy?Mit sajnálod magad,mit sajnáltatod magad?Azért jársz csak ide,hogy kiélhesd a beteges vágyadat,hogy bánts másokat!Egy antiszociális elmebeteg vagy!Nyugodtan állj másképp bosszút,kezdheted azzal,hogy felkötöd magad,ahogy ígérted!
És tévedsz,baromira sajnállak,láttam már nálad sokkal,de sokkal szarabb helyzetben lévő embert,akinek ezerszer több baja volt,mint a te szánalmas lényednek,de különbül viselkedett mint te.Nem csak téged kínoztak,nem csak veled bántak el!Nem történt semmivel sem különb dolog veled,mint mással!!
Idézet tőle: nemember ekkor: 2013.06.01., 17:30Én azt nem értem, hogy miért nem küldi már ki a mentőket rendőrséggel valaki Máriáért... Hisz öngyilkossággal fenyegetőzik. Különben is szomorú, hogy nem került még kórházba, a tünetei indokolnák. Na most majd én is megkapom a magamét...
Én azt nem értem, hogy miért nem küldi már ki a mentőket rendőrséggel valaki Máriáért... Hisz öngyilkossággal fenyegetőzik. Különben is szomorú, hogy nem került még kórházba, a tünetei indokolnák. Na most majd én is megkapom a magamét...
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2013.06.01., 17:17Azt nem értem csak Mária,hogy ha ennyire gyűlölsz itt mindenkit,akkor mi a fenéért jársz ide??Miért nem tőrlöd ki a Búrát még az előzményeid közül is?Akkor nem zargatna senki.Elég sokat jársz erre az oldalra,ebből is látszik,hogy te akarsz segítséget.Vagy szimplán csak bántani akarsz,ezt nem tudom. Tényleg sajnálom,ami veled történt.
Azt nem értem csak Mária,hogy ha ennyire gyűlölsz itt mindenkit,akkor mi a fenéért jársz ide??Miért nem tőrlöd ki a Búrát még az előzményeid közül is?Akkor nem zargatna senki.Elég sokat jársz erre az oldalra,ebből is látszik,hogy te akarsz segítséget.Vagy szimplán csak bántani akarsz,ezt nem tudom. Tényleg sajnálom,ami veled történt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.29., 09:33Üzenet Babarcy Eszternek, vagy a strómanjának:
SZÉGYELLJE MAGÁT.
ÉN LEHET HOGY MAGÁNAK INKOHERENSEN ÍRTAM NÉHÁNY ÉVE, LEHET AZÉRT OLVASTA ÍGY, MERT A MAGA EGZISZTENCIÁJA IJESZTŐEN INKOHERENS. ROHAD BURZSUJ ÉRTELMISÉGI SENKIHÁZI AKI ÉVEK ÓTA NÉZI HOGY ÖLNEK EGY EMBER ÉS MÉG HAZUDNI IS HAJLANDÓ, DE EZ MÁR BIZTOS RUTINBÓL MEGY. ROHADÉKOK. DE NEM OLVASGÁLJA MAGA EZT, MERT VAN MAGÁNAK MÁS DOLGA IS ÉPÍTGETI A POLITIKAI KARRIERJÉT HOGY HA MAJD ELJÖN AZ IDEJE OTT LEGYEN A VÁRTÁN, MAGA IJESZTŐEN INKOHERENS PICSA DE NINCS EGYEDÜL EGY ILYENSZŐEN INKOHERENS VILÁG ZOMBIJAI KÖZÉ TARTOZIK ÉS MAGUK MIATT ÉHEZIK ITT ÉS MEGY TÖNKRE EGY TÖMEGNYI EMBER, TÉNYLEG SEMMI DOLOG AZ HOGY EGYET EZEK KÖZÜL MÉG KÍSÉRLETI ÁLLATNAK IS HASZNÁLNAK A MENGELÉK.
Üzenet Babarcy Eszternek, vagy a strómanjának:
SZÉGYELLJE MAGÁT.
ÉN LEHET HOGY MAGÁNAK INKOHERENSEN ÍRTAM NÉHÁNY ÉVE, LEHET AZÉRT OLVASTA ÍGY, MERT A MAGA EGZISZTENCIÁJA IJESZTŐEN INKOHERENS. ROHAD BURZSUJ ÉRTELMISÉGI SENKIHÁZI AKI ÉVEK ÓTA NÉZI HOGY ÖLNEK EGY EMBER ÉS MÉG HAZUDNI IS HAJLANDÓ, DE EZ MÁR BIZTOS RUTINBÓL MEGY. ROHADÉKOK. DE NEM OLVASGÁLJA MAGA EZT, MERT VAN MAGÁNAK MÁS DOLGA IS ÉPÍTGETI A POLITIKAI KARRIERJÉT HOGY HA MAJD ELJÖN AZ IDEJE OTT LEGYEN A VÁRTÁN, MAGA IJESZTŐEN INKOHERENS PICSA DE NINCS EGYEDÜL EGY ILYENSZŐEN INKOHERENS VILÁG ZOMBIJAI KÖZÉ TARTOZIK ÉS MAGUK MIATT ÉHEZIK ITT ÉS MEGY TÖNKRE EGY TÖMEGNYI EMBER, TÉNYLEG SEMMI DOLOG AZ HOGY EGYET EZEK KÖZÜL MÉG KÍSÉRLETI ÁLLATNAK IS HASZNÁLNAK A MENGELÉK.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.03.07., 10:52Idézet tőle: RakétaKettővel meg több, agresszió szinte a plafonon és 30-50 kis patanás az arcomon.
És közben érdekelnek a nők, csak szexuális késztetés nincs.
Tudod mint amikor tele etted magad és azért a kedvenc ételed tolják eléd, étvágyad és kedven enni pedig nincs. :S
u.i.: Amúgy én is azt hittem, sőt "imádkoztam" érte, hogy ne legyen libidom, amíg nincsenek szeretőim. Szeretőim még nincsenek, de libidom tér vissza mert 0mg/nap, 6mg/nap , 6mg/nap rivó és nem 8-16mg/nap
+ 20 erekció/nap?
na, off vége
Idézet tőle: RakétaKettővel meg több, agresszió szinte a plafonon és 30-50 kis patanás az arcomon.
Tudod mint amikor tele etted magad és azért a kedvenc ételed tolják eléd, étvágyad és kedven enni pedig nincs. :S
u.i.: Amúgy én is azt hittem, sőt "imádkoztam" érte, hogy ne legyen libidom, amíg nincsenek szeretőim. Szeretőim még nincsenek, de libidom tér vissza mert 0mg/nap, 6mg/nap , 6mg/nap rivó és nem 8-16mg/nap
+ 20 erekció/nap?
na, off vége
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.03.07., 10:39Kettővel meg több, agresszió szinte a plafonon és 30-50 kis patanás az arcomon.
Kettővel meg több, agresszió szinte a plafonon és 30-50 kis patanás az arcomon.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.03.06., 23:48Én az elmúlt több mint húsz napban 11,2mg Rivotrilt szedtem, de nem tett jót a libidomnak. A reggelivel semmi gond éa amúgy sem, csak a libidóval.
Amúgy 6mg/nap a szűkség esetim de úgye a Rivotril 8-12 órát hat.
Én az elmúlt több mint húsz napban 11,2mg Rivotrilt szedtem, de nem tett jót a libidomnak. A reggelivel semmi gond éa amúgy sem, csak a libidóval.
Amúgy 6mg/nap a szűkség esetim de úgye a Rivotril 8-12 órát hat.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.03.06., 22:24Dióhéjban! Napi 1-1-2 0,5 mg-os Frontint, este 3/4 tbl. Gerodormot szedek minden áldott nap. Efelől légy egészen nyugodt! Azt, hogy a többi receptet honnan szedem, az a magánügyem. Ja, az egyik szívgyógyszert nem nagyon szedem, mert úgy érzem, hogy rendben vagyok. Ennek ellenére kiváltom, és gyűjtögetem. Na, ebből már viszont elég szép mennyiség van. Nem nehéz kitalálni, mi célból kell ez nekem. Minimum 8 öngyilkossági kísérletem volt már altatókkal-nyugtatókkal. Ezzel százalékoltak le 1992-ben. Úgy, hogy jól esett volna a részedről már az első megnyilvánulásod során TÖBB TAPINTAT!!!
Dióhéjban! Napi 1-1-2 0,5 mg-os Frontint, este 3/4 tbl. Gerodormot szedek minden áldott nap. Efelől légy egészen nyugodt! Azt, hogy a többi receptet honnan szedem, az a magánügyem. Ja, az egyik szívgyógyszert nem nagyon szedem, mert úgy érzem, hogy rendben vagyok. Ennek ellenére kiváltom, és gyűjtögetem. Na, ebből már viszont elég szép mennyiség van. Nem nehéz kitalálni, mi célból kell ez nekem. Minimum 8 öngyilkossági kísérletem volt már altatókkal-nyugtatókkal. Ezzel százalékoltak le 1992-ben. Úgy, hogy jól esett volna a részedről már az első megnyilvánulásod során TÖBB TAPINTAT!!!
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.03.06., 22:15Idézet tőle: RakétaHa ezt nem értitek, hogy ez max. jóinulatú csipkelődés, hogy ébredjen már rá, nem lesz a "Babarczy ház"-ba bejáratós, akkor ti hiper érzékenyek vagytok.
"hogy ébredjen már rá, nem lesz a "Babarczy ház"-ba bejáratós,...":D 😀 😀
Idézet tőle: RakétaHa ezt nem értitek, hogy ez max. jóinulatú csipkelődés, hogy ébredjen már rá, nem lesz a "Babarczy ház"-ba bejáratós, akkor ti hiper érzékenyek vagytok.
"hogy ébredjen már rá, nem lesz a "Babarczy ház"-ba bejáratós,...":D 😀 😀
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.03.06., 17:15Ha ezt nem értitek, hogy ez max. jóinulatú csipkelődés, hogy ébredjen már rá, nem lesz a "Babarczy ház"-ba bejáratós, akkor ti hiper érzékenyek vagytok.
Ha ezt nem értitek, hogy ez max. jóinulatú csipkelődés, hogy ébredjen már rá, nem lesz a "Babarczy ház"-ba bejáratós, akkor ti hiper érzékenyek vagytok.
Idézet tőle: Paxton ekkor: 2013.03.06., 13:24Idézet tőle: diohejban
... tényleg semmi jót nem érnek el nálam azzal ha bántalmaznak.
Bántalmaznak... és még fogalomzavaros is vagy......
Idézet tőle: diohejban
... tényleg semmi jót nem érnek el nálam azzal ha bántalmaznak.
Bántalmaznak... és még fogalomzavaros is vagy......
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.06., 10:55Miért bántalmazzák a diohéjban nevű hozzászóló, aki még az én számomra is teljesen beazonosítható minden egyéb nikjével, és ezt nem is tagadja. Ha Te aki bántod, nem olyan problémákkal küzdesz mint Ő, akkor miért bántod? Hülye vagy?
Ha ugyaniylen problámákkal küzdessz, nem bántanád!
Vagy nem tuszd róla, és akkor betegebb vagy.
Nekem az egyik legszimpatikusabb nik itt, habár nem ismerem, és nekem más problémáim vannak.
Miért bántalmazzák a diohéjban nevű hozzászóló, aki még az én számomra is teljesen beazonosítható minden egyéb nikjével, és ezt nem is tagadja. Ha Te aki bántod, nem olyan problémákkal küzdesz mint Ő, akkor miért bántod? Hülye vagy?
Ha ugyaniylen problámákkal küzdessz, nem bántanád!
Vagy nem tuszd róla, és akkor betegebb vagy.
Nekem az egyik legszimpatikusabb nik itt, habár nem ismerem, és nekem más problémáim vannak.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.03.05., 22:59Idézet tőle: diohejbanLuciann
Talán ha leirod hogy nincs fád, akkor majd jövőre jobban kibirod a hideget? A lelki probléma talán az hogy a kilátástalanságod miatt depressziós leszel.És akkor irhatnál a depressziódról, mert szerintem még sokak fáznak, de azoknak még talán internetük sincs. Mert önmagában arra nem kell gyógyszer hogy nincs fád, vagy nincs meleg télen, ez egy egzisztenciális probléma ami okozhat depressziót, és kilátástalannak érezheted az életed, amiért öngyilkos is lehetsz ezek szerint.Sajnálom. Talán próbálkozhatnál pénzt gyűjteni fára az emberektől, mert sajnos nekem sincs pénzem, hogy adjak neked. Talán arról is beszélhetnél hogy miért van nálad 1000 tabletta.Ja és még hozzá tenném, hozzánk nem költözhetsz, mert ez nem az én házam. De képzeld én utcáról télen hajléktalant már hoztam haza hogy ne faggyon meg kint.De a szüleim ennek sem örültek, hanem mig egyszer sokáig aludtam visszaküldték ahonnan hoztam.
"Talán arról is beszélhetnél hogy miért van nálad 1000 tabletta."-Azért gyűjtöttem, hogy összekeverjem a fával, és jobban égjen a tűz. 😀 Na, mégis miért szoktak az öngyilkosok gyógyszereket gyűjtögetni? 😮
Idézet tőle: diohejbanLuciann
Talán ha leirod hogy nincs fád, akkor majd jövőre jobban kibirod a hideget? A lelki probléma talán az hogy a kilátástalanságod miatt depressziós leszel.És akkor irhatnál a depressziódról, mert szerintem még sokak fáznak, de azoknak még talán internetük sincs. Mert önmagában arra nem kell gyógyszer hogy nincs fád, vagy nincs meleg télen, ez egy egzisztenciális probléma ami okozhat depressziót, és kilátástalannak érezheted az életed, amiért öngyilkos is lehetsz ezek szerint.Sajnálom. Talán próbálkozhatnál pénzt gyűjteni fára az emberektől, mert sajnos nekem sincs pénzem, hogy adjak neked. Talán arról is beszélhetnél hogy miért van nálad 1000 tabletta.Ja és még hozzá tenném, hozzánk nem költözhetsz, mert ez nem az én házam. De képzeld én utcáról télen hajléktalant már hoztam haza hogy ne faggyon meg kint.De a szüleim ennek sem örültek, hanem mig egyszer sokáig aludtam visszaküldték ahonnan hoztam.
"Talán arról is beszélhetnél hogy miért van nálad 1000 tabletta."-Azért gyűjtöttem, hogy összekeverjem a fával, és jobban égjen a tűz. 😀 Na, mégis miért szoktak az öngyilkosok gyógyszereket gyűjtögetni? 😮
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.03.05., 22:56Idézet tőle: Paxton
Üzenetek Babarczy Eszternek:
Idézet tőle: diohejbanA lelki probléma talán az hogy a kilátástalanságod miatt depressziós leszel.
Nos akkor meg mi a g.cit nem értesz?
Idézet tőle: diohejbanTalán arról is beszélhetnél hogy miért van nálad 1000 tabletta.
Ki vagy te, hogy ilyen kérdést fel merj tenni?
Idézet tőle: diohejban(...) én utcáról télen hajléktalant már hoztam haza hogy ne faggyon meg kint.De a szüleim ennek sem örültek, hanem mig egyszer sokáig aludtam visszaküldték ahonnan hoztam.
Nem mondod! :O A szüleid jók veled, mert én téged is hozzácsaptalak volna a hazahozott "csomaghoz".... és vittelek volna vele pontosan oda, ahonnan hoztad.
Te már meg ne haragudj, de rém hülye vagy!
"Te már meg ne haragudj, de rém hülye vagy!"- 😀 😀 😀
Idézet tőle: Paxton
Idézet tőle: diohejbanA lelki probléma talán az hogy a kilátástalanságod miatt depressziós leszel.
Idézet tőle: diohejbanTalán arról is beszélhetnél hogy miért van nálad 1000 tabletta.
Idézet tőle: diohejban(...) én utcáról télen hajléktalant már hoztam haza hogy ne faggyon meg kint.De a szüleim ennek sem örültek, hanem mig egyszer sokáig aludtam visszaküldték ahonnan hoztam.
Nem mondod! :O A szüleid jók veled, mert én téged is hozzácsaptalak volna a hazahozott "csomaghoz".... és vittelek volna vele pontosan oda, ahonnan hoztad.
"Te már meg ne haragudj, de rém hülye vagy!"- 😀 😀 😀
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.03.05., 22:54Idézet tőle: diohejbanLuciann
Amikor le%-oltak ISMÉTLŐDŐ DEPRESSZIÓVAL 37 évesen, akkor még távfűtéses lakásban éltem. Nem kell nekem fára gyűjteni. Megveszem magamnak bank-hitelből, és fél napokat tudok fűteni. Gyakorlatilag jól elvoltam egész télen. Az Isten őrizzen meg engem az olyan segítségtől, mint te vagy!!!
Amikor le%-oltak ISMÉTLŐDŐ DEPRESSZIÓVAL 37 évesen, akkor még távfűtéses lakásban éltem. Nem kell nekem fára gyűjteni. Megveszem magamnak bank-hitelből, és fél napokat tudok fűteni. Gyakorlatilag jól elvoltam egész télen. Az Isten őrizzen meg engem az olyan segítségtől, mint te vagy!!!
Idézet tőle: Paxton ekkor: 2013.03.05., 20:27
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.03.04., 22:47Idézet tőle: diohejbanLuciann én nem gúnyoltam ki senkit akik a téli tüzelőjükkel bajlódnak.Mutasd meg azt a hozzászólást amire gondolsz. Azt viszont mandhattam vagy mondhatom hogy ez nem egy lelki probléma, de arról beszélgetsz itt amiről akarsz. Nem gondolom hogy megbántottam volna itt bárkit is, de hogy engem bántottak az biztos.Az hogy én más véleményen vagyok valamiről az nem azt jelenti hogy megakarok bántani bárkit is. Velem viszont voltak rosszindulatúak, mint akár te is most.De ha annyira igazat akarsz a magad állitásának akkor mutasd meg hozzászólásokban.Arról én nem tehetek hogy itt az emberekben hiányzik a tolerancia.
OLY ANNYIRA LELKI PROBLÉMA, TE BUNKÓ, HOGY 2011. NOVEMBERÉBEN ÖNGYILKOS VOLTAM 650,.TABLETTÁVAL, MERT NEM AKARTAM MÉGEGY TELET VÉGIG FAGYOSKODNI!!! Azért indítottam a topicot, hogy hátha azzal, hogy kiírom a gyötrelmeimet, meg tudom előzni az újabb öngyilkosságot, amire már el voltam szánva, és megvolt az 1000,-tbl. is. Többet kellett volna visszaolvasnod, te hatökör!!!
Idézet tőle: diohejbanLuciann én nem gúnyoltam ki senkit akik a téli tüzelőjükkel bajlódnak.Mutasd meg azt a hozzászólást amire gondolsz. Azt viszont mandhattam vagy mondhatom hogy ez nem egy lelki probléma, de arról beszélgetsz itt amiről akarsz. Nem gondolom hogy megbántottam volna itt bárkit is, de hogy engem bántottak az biztos.Az hogy én más véleményen vagyok valamiről az nem azt jelenti hogy megakarok bántani bárkit is. Velem viszont voltak rosszindulatúak, mint akár te is most.De ha annyira igazat akarsz a magad állitásának akkor mutasd meg hozzászólásokban.Arról én nem tehetek hogy itt az emberekben hiányzik a tolerancia.
OLY ANNYIRA LELKI PROBLÉMA, TE BUNKÓ, HOGY 2011. NOVEMBERÉBEN ÖNGYILKOS VOLTAM 650,.TABLETTÁVAL, MERT NEM AKARTAM MÉGEGY TELET VÉGIG FAGYOSKODNI!!! Azért indítottam a topicot, hogy hátha azzal, hogy kiírom a gyötrelmeimet, meg tudom előzni az újabb öngyilkosságot, amire már el voltam szánva, és megvolt az 1000,-tbl. is. Többet kellett volna visszaolvasnod, te hatökör!!!
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.03.04., 22:33Idézet tőle: diohejbanKedves Babarczy Eszter
Húsvétkor elmehetek önhöz meglocsolni önt?
Condemned To Violence, Arrested By Pain
Inside The Soul Lies A Man Insane
Conceived In Anger, Addicted To Hate
The Mutant Child Of A Twisted StateBeware The Contradiction
Beneath The Crimson Void
'Cos In The World Of Fiction
My Jekyll Doesn't HideA Killer's Smile With A Psycho Star Dream
Behind The Mask Things Aren't What They Seem
Unholy Soldier, Disciple Of Sin
What Kind Of Mind Are You Living InYou're Preaching Revolution
Don't You Mean Genocide?
Behind This Resolution
My Jekyll Doesn't HideWaiting To Die For The Very First Time
All Right, That's Right
Waiting To Die For The Very First Time
All Right, That's Right
I Don't Give A Damn,
'Cos I Think It's My Time, My TimeThe Symbiosis Of Murder And Lies
What Do I See Looking Through Your Disguise?
Fourth Reich Dementia, Subversion Ideals
God Only Knows What Your Secret ConcealsWho Will Be The First Offender?
Who Will Be Victimized?
In Your Perverse Agenda
My Jekyll Doesn't Hideebben a dalban van az egyik kedvenc gitárszólóm
"Kedves Babarczy Eszter
Húsvétkor elmehetek önhöz meglocsolni önt?"-MÉG MIT NEM KÉPZELSZ MAGADRÓL??? 😮 Én már a rendszeres "szerenádokat" is túlzásnak tartottam. 😮
Idézet tőle: diohejbanKedves Babarczy Eszter
Húsvétkor elmehetek önhöz meglocsolni önt?
Condemned To Violence, Arrested By Pain
Inside The Soul Lies A Man Insane
Conceived In Anger, Addicted To Hate
The Mutant Child Of A Twisted StateBeware The Contradiction
Beneath The Crimson Void
'Cos In The World Of Fiction
My Jekyll Doesn't HideA Killer's Smile With A Psycho Star Dream
Behind The Mask Things Aren't What They Seem
Unholy Soldier, Disciple Of Sin
What Kind Of Mind Are You Living InYou're Preaching Revolution
Don't You Mean Genocide?
Behind This Resolution
My Jekyll Doesn't HideWaiting To Die For The Very First Time
All Right, That's Right
All Right, That's Right
I Don't Give A Damn,
'Cos I Think It's My Time, My TimeThe Symbiosis Of Murder And Lies
What Do I See Looking Through Your Disguise?
Fourth Reich Dementia, Subversion Ideals
God Only Knows What Your Secret ConcealsWho Will Be The First Offender?
Who Will Be Victimized?
In Your Perverse Agenda
My Jekyll Doesn't Hideebben a dalban van az egyik kedvenc gitárszólóm
"Kedves Babarczy Eszter
Húsvétkor elmehetek önhöz meglocsolni önt?"-MÉG MIT NEM KÉPZELSZ MAGADRÓL??? 😮 Én már a rendszeres "szerenádokat" is túlzásnak tartottam. 😮
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.03.04., 08:11Idézet tőle: diohejbanMit kell tenni hogy innen törölve legyek.
Jönnék értelmesen beszélgetni, de nincs kivel. Irtam eddig magamnak egy üzenőt erre szándékosan szétoffolták, töröltem. Nekem már nincs itt semmi keresenivalóm, azthiszem.Elég is volt ennyi idő.
Szia
Ha teneked az az "értelmes beszélgetés", hogy kigúnyolod a szegény embereket, akik a téli tüzelőjük beosztásával bajlódnak, és már nem is egyszer, akkor jobb is lenne, ha távoznál! Ezen kívül is túl sok embert bántottál meg. Ne csodálkozz, ha szóba se állnak veled!!! 😛
Idézet tőle: diohejbanMit kell tenni hogy innen törölve legyek.
Jönnék értelmesen beszélgetni, de nincs kivel. Irtam eddig magamnak egy üzenőt erre szándékosan szétoffolták, töröltem. Nekem már nincs itt semmi keresenivalóm, azthiszem.Elég is volt ennyi idő.
Szia
Ha teneked az az "értelmes beszélgetés", hogy kigúnyolod a szegény embereket, akik a téli tüzelőjük beosztásával bajlódnak, és már nem is egyszer, akkor jobb is lenne, ha távoznál! Ezen kívül is túl sok embert bántottál meg. Ne csodálkozz, ha szóba se állnak veled!!! 😛
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.02.23., 03:48Mindig van titkosrendőrség, az utcánkban van egy kis párezer négyzet méteres iródaház, sokáig azt hittem kupi, mert meg jöttek a csini lányok, aztán ezzen kívül csak öreg foszerek jártak oda. Most generáció és gárda váltás volt, a Fidesz után.
Hát kupinak éppen kupi, csak rejtett belügyes épület.
Belügyes rendszámmal járnak a mélygarázsba autók, nagy Mercedeszek, meg más drága autók, néha beügyes kísérettel.
Horn Gyula meg a demokrácia, kb. mint az pakura és a víz. Saját kezüleg lőtt agyon személyes busszúból több tucat embert pincékben, mert azt mondták neki a fivérét az 56-osok ölték meg. Amúgy a bátyát az Állatkerti úton ütötték el egy teherautó, hogy orosz vagy magyar és, hogy kiheztartozott a kutya sem tudja. De nem volt igaz, hogy az 56-osok lőtték agyon a bátyát, amit a kis Gyuszinak hazudtak.
Mindig van titkosrendőrség, az utcánkban van egy kis párezer négyzet méteres iródaház, sokáig azt hittem kupi, mert meg jöttek a csini lányok, aztán ezzen kívül csak öreg foszerek jártak oda. Most generáció és gárda váltás volt, a Fidesz után.
Hát kupinak éppen kupi, csak rejtett belügyes épület.
Belügyes rendszámmal járnak a mélygarázsba autók, nagy Mercedeszek, meg más drága autók, néha beügyes kísérettel.
Horn Gyula meg a demokrácia, kb. mint az pakura és a víz. Saját kezüleg lőtt agyon személyes busszúból több tucat embert pincékben, mert azt mondták neki a fivérét az 56-osok ölték meg. Amúgy a bátyát az Állatkerti úton ütötték el egy teherautó, hogy orosz vagy magyar és, hogy kiheztartozott a kutya sem tudja. De nem volt igaz, hogy az 56-osok lőtték agyon a bátyát, amit a kis Gyuszinak hazudtak.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.16., 22:42punktum
Egyik rendőr a másiknak: – Képzeld, voltam IQ vizsgálaton... – És? – Hál' isten, negatív.
A román átkopog a székely szomszédjához: – Gyere át, komám, van pálinkám is, 38 fokos. – Akkor neked lázad van öcsém, nem pálinkád!
punktum
Egyik rendőr a másiknak: – Képzeld, voltam IQ vizsgálaton... – És? – Hál' isten, negatív.
A román átkopog a székely szomszédjához: – Gyere át, komám, van pálinkám is, 38 fokos. – Akkor neked lázad van öcsém, nem pálinkád!
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.02.16., 22:11Kérem, a spell alias kortefa, alias Pák, alias diohejban és alias még ezer név, tessék árulkodni inkább a moderációs topikban, oda való. Bohóc . :)))
Kérem, a spell alias kortefa, alias Pák, alias diohejban és alias még ezer név, tessék árulkodni inkább a moderációs topikban, oda való. Bohóc . :)))