Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.02.07., 18:12a gyűlölik mint a kutya az nálunk egy közmondás
az én iskolatanáraim szerették, de én rendelkeztem valami mással ami csak :/:( nekem volt.elég nyiltan fejezték ki magukat.
a gyűlölik mint a kutya az nálunk egy közmondás
az én iskolatanáraim szerették, de én rendelkeztem valami mással ami csak :/:( nekem volt.elég nyiltan fejezték ki magukat.
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.02.06., 17:59tudja egy sváb barbara aki francia is annak jó segge van politologiát tanitani, tudja illem megnézni
tudja egy sváb barbara aki francia is annak jó segge van politologiát tanitani, tudja illem megnézni
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.02.05., 11:18kedves eszter
szeretném ha bocsánatot kérnének tőlem, mert a maguk felhasználói bántottak engem és msá embereket.A kedves barátom feisz és az apukája a 10. emeletről zuhant le kiskoromba.Szóval ez a Kleó szerint még mindig él.Ha kell szólok a barátomnak is róla hogy maguk milyen embertelenek.Persze neki van egy kis klub tagsága, de sose bántott még senkit mint az apja sem aki egy gyönyörő rigai fehérorosz zsidó belga volt.De nálunk van légiós közmondás is hogy 150 évig nem hal meg senki.Önt sokan ismerik erre felé, de ilyet nem akarnak itt senki hallani.
a másik hogy ez a delia0 aki feltehetően egy utolsó iskolában végezte el a középiskolát, miközbe napi nyomorával küzd, lenézi a cigányokat, hogy azok nem lehetnek gazdagok és diplomások.A szomszédjaimnak is elegük van magukból(ön), persze még sokmindenki másból is,de csak emliteném, hogy kik vannak itt.
kedves eszter
szeretném ha bocsánatot kérnének tőlem, mert a maguk felhasználói bántottak engem és msá embereket.A kedves barátom feisz és az apukája a 10. emeletről zuhant le kiskoromba.Szóval ez a Kleó szerint még mindig él.Ha kell szólok a barátomnak is róla hogy maguk milyen embertelenek.Persze neki van egy kis klub tagsága, de sose bántott még senkit mint az apja sem aki egy gyönyörő rigai fehérorosz zsidó belga volt.De nálunk van légiós közmondás is hogy 150 évig nem hal meg senki.Önt sokan ismerik erre felé, de ilyet nem akarnak itt senki hallani.
a másik hogy ez a delia0 aki feltehetően egy utolsó iskolában végezte el a középiskolát, miközbe napi nyomorával küzd, lenézi a cigányokat, hogy azok nem lehetnek gazdagok és diplomások.A szomszédjaimnak is elegük van magukból(ön), persze még sokmindenki másból is,de csak emliteném, hogy kik vannak itt.
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 16:36mivel skót származású is vagyok, skót sárkánynak neveltek, de annyit tudok a kinai kulturáról hogy kinai sárkány és kinai majom is vagyok, 13 származás vmire elég
mivel skót származású is vagyok, skót sárkánynak neveltek, de annyit tudok a kinai kulturáról hogy kinai sárkány és kinai majom is vagyok, 13 származás vmire elég
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 16:12pénz kell a zenehallgatáshoz, meg jó nagy szerénység Isten úr szine előtt, mert a könyv az első
https://www.youtube.com/watch?v=ofmzX1nI7SE
igaz ma már buddhista vagyok, na a zenéhez csak temérdek pénz kell, modern gondolkodású lettem, de a kereszténység is fontos nekem, főleg hogy ma már Jezsu az Úr,
5 anyajegy van a jobb arcomon mint egy sátánkereszt(lepra), fel van a Béke családom keresztelve Asisi Szent Ferenc Pápának , dédim 90 után tette
sárkány vagyok, hehehe, csak nem olyan mint féltesóm volt:PP
meg majom is vagyok, 2 kinai archetipusom van, a majom miatt bánt engem az önök CESD "behúzása" bemutatása, ismerem a CESD-et, az ötletük jó, egyébként, csak jelzem én majom vagyok, nem onnan származok, hanem onnan..
pénz kell a zenehallgatáshoz, meg jó nagy szerénység Isten úr szine előtt, mert a könyv az első
igaz ma már buddhista vagyok, na a zenéhez csak temérdek pénz kell, modern gondolkodású lettem, de a kereszténység is fontos nekem, főleg hogy ma már Jezsu az Úr,
5 anyajegy van a jobb arcomon mint egy sátánkereszt(lepra), fel van a Béke családom keresztelve Asisi Szent Ferenc Pápának , dédim 90 után tette
sárkány vagyok, hehehe, csak nem olyan mint féltesóm volt:PP
meg majom is vagyok, 2 kinai archetipusom van, a majom miatt bánt engem az önök CESD "behúzása" bemutatása, ismerem a CESD-et, az ötletük jó, egyébként, csak jelzem én majom vagyok, nem onnan származok, hanem onnan..
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 15:18dédimnek olasz volt az imanyelve ezért tudok népolaszul egy kicsit, szisztera meg krecsento olaszul, egyébként teljes olasz származásom van, de az Mo.-on arra se jó hogy az ember kitörölje a seggét.
dédimnek olasz volt az imanyelve ezért tudok népolaszul egy kicsit, szisztera meg krecsento olaszul, egyébként teljes olasz származásom van, de az Mo.-on arra se jó hogy az ember kitörölje a seggét.
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 15:05egyébként a könyve a tűzre került dédim összes többi könyvével, csak a vallásosak maradtak meg mint zsoltár biblia, botját is beolvasztották, jegyzetfüzetei is tűzre kerültek, már akkor feledtünk mindent miután elhalálozott. Botjával tanitotta az uszást.Engem unitárius allah hitünek adott, nagypapám meg jezsuitának.Egyébként magyar, török és ir bajor zsidó származásom van igy a zsidó vallás adódott. NA, én 7,8,9, éves koromba fogtam zöld könyvet a kezembe de nem tudom hogy az éppen az övé volt-e, de azt le kellett akkor elemezni, de játszottam is vele általábn indiánost, meg a végét fel kellett mondanom vagy 9 sort pontosan . Egyébként ettől függetlenül a friedmann legendanak ehhez semmi köze.Dédpapám volt I. világháború után BP.-en szanitécnek képezték, stb az a friedmann legenda amiben a nevük benne van(dédszülőé)..Csak helyesbitek hogy a könyvét csak dédmamám ismerte, testvérét is, de én önökkel nem foglalkoztam.
NA de ma már nem csak izé van itt hanem egyébként is fontos. Én biblia előtt és biblián nyomtam fekvőtámaszt, dédim maximalista volt.
egyébként a könyve a tűzre került dédim összes többi könyvével, csak a vallásosak maradtak meg mint zsoltár biblia, botját is beolvasztották, jegyzetfüzetei is tűzre kerültek, már akkor feledtünk mindent miután elhalálozott. Botjával tanitotta az uszást.Engem unitárius allah hitünek adott, nagypapám meg jezsuitának.Egyébként magyar, török és ir bajor zsidó származásom van igy a zsidó vallás adódott. NA, én 7,8,9, éves koromba fogtam zöld könyvet a kezembe de nem tudom hogy az éppen az övé volt-e, de azt le kellett akkor elemezni, de játszottam is vele általábn indiánost, meg a végét fel kellett mondanom vagy 9 sort pontosan . Egyébként ettől függetlenül a friedmann legendanak ehhez semmi köze.Dédpapám volt I. világháború után BP.-en szanitécnek képezték, stb az a friedmann legenda amiben a nevük benne van(dédszülőé)..Csak helyesbitek hogy a könyvét csak dédmamám ismerte, testvérét is, de én önökkel nem foglalkoztam.
NA de ma már nem csak izé van itt hanem egyébként is fontos. Én biblia előtt és biblián nyomtam fekvőtámaszt, dédim maximalista volt.
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 09:38zümmedari appedari hummedeni, zom züm zomzam züm, olamamamma, zom düm farositi tumarati, kommarichi tumjari paviziri
kicsit svájci, svájci vagyok
zümmedari appedari hummedeni, zom züm zomzam züm, olamamamma, zom düm farositi tumarati, kommarichi tumjari paviziri
kicsit svájci, svájci vagyok
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 09:09Engem dédim még fémbottal nevelt.12 éves koromba halt meg.Nagyon okos volt, iqba is jobb volt mint én.
Engem dédim még fémbottal nevelt.12 éves koromba halt meg.Nagyon okos volt, iqba is jobb volt mint én.
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 09:06na most debrecen élete , nem csak szabó magda, de ma láttam kazinczy-t, kisjókaival meg régen találkoztam, ("völgyesi")= kisjókai, olyan utcanevek vannak mint jokai regényében ahonnan ő jött, kazinczy meg épp takargatja a homlokán a tetoválást, és megint kávézni volt, nem láttam már több mint 1 éve, azóta nem járok szórakozóhelyre, szóval debrecenben ilyen is van.
na most debrecen élete , nem csak szabó magda, de ma láttam kazinczy-t, kisjókaival meg régen találkoztam, ("völgyesi")= kisjókai, olyan utcanevek vannak mint jokai regényében ahonnan ő jött, kazinczy meg épp takargatja a homlokán a tetoválást, és megint kávézni volt, nem láttam már több mint 1 éve, azóta nem járok szórakozóhelyre, szóval debrecenben ilyen is van.
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 08:56egyébként mi a könyvét csokonai irománynak is tartottuk, az öné hasonlitott legjobban hozzá, mert csokonai is "szariró" volt, ha valaki ismeri csokonai irását, olyan mintha a wc-n irta volna meg.Nekünk csokonai a kedvenc ironk. 1741 ben született meg Annadorottya Friedmann, ezért hivnak minket csokonai családnak a szlengben engem meg kiscsokonainak. Dédim nem minden könyvet ovasott amiről tudta miről szólt, jelzés az önére.Én is szeretem a szariókat, hogy fogalmazzam másképp, no.
egyébként mi a könyvét csokonai irománynak is tartottuk, az öné hasonlitott legjobban hozzá, mert csokonai is "szariró" volt, ha valaki ismeri csokonai irását, olyan mintha a wc-n irta volna meg.Nekünk csokonai a kedvenc ironk. 1741 ben született meg Annadorottya Friedmann, ezért hivnak minket csokonai családnak a szlengben engem meg kiscsokonainak. Dédim nem minden könyvet ovasott amiről tudta miről szólt, jelzés az önére.Én is szeretem a szariókat, hogy fogalmazzam másképp, no.
Idézet tőle: Kissüsü ekkor: 2015.01.31., 08:52csak irkálok valamit, én sem ismerem babarczyesztert : izé(de talán többet tudok:/)
8 évesen dédimamám előtt ezzel kellett vmit leellenőriznem
sünkaktusz - keresztrimek
első 3 oldal csoportrimek
7. oldal bal kereszt jobb sima
első két oldal a betűs szakasz
utolsó 7 oldal terep domb
középrész
8 oldal szögezés
1 oldal indentifikáció
3 as oldal összefoglaló
4 oldal csak a betű(én indián könyvnek használtam ezt a részét - apache)
(-szóforgató-)
ennyi eszembe jutot, szerintem összevissza irtam mindent, meg van a memoriámban amit pontosan megtanultam egy könyvről csak most hirtelen nem tudom előszedni, ez a javitot gyerekmese változata,a nagypapámtól és dédimamámtól (dédim pszicho olvasó volt), hirtelen ennyit, majd összeszedem a gondolataimat
csak irkálok valamit, én sem ismerem babarczyesztert : izé(de talán többet tudok:/)
8 évesen dédimamám előtt ezzel kellett vmit leellenőriznem
sünkaktusz - keresztrimek
első 3 oldal csoportrimek
7. oldal bal kereszt jobb sima
első két oldal a betűs szakasz
utolsó 7 oldal terep domb
középrész
8 oldal szögezés
1 oldal indentifikáció
3 as oldal összefoglaló
4 oldal csak a betű(én indián könyvnek használtam ezt a részét - apache)
(-szóforgató-)
ennyi eszembe jutot, szerintem összevissza irtam mindent, meg van a memoriámban amit pontosan megtanultam egy könyvről csak most hirtelen nem tudom előszedni, ez a javitot gyerekmese változata,a nagypapámtól és dédimamámtól (dédim pszicho olvasó volt), hirtelen ennyit, majd összeszedem a gondolataimat
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2015.01.19., 05:40Szia...nem, nem néztem az oldalt át, mielőtt regeltem ide. Ezt az oldalt ajánlotta nekem valaki, azért jöttem. Nem az oldallal van problémám, hanem saját magammal.
Szia...nem, nem néztem az oldalt át, mielőtt regeltem ide. Ezt az oldalt ajánlotta nekem valaki, azért jöttem. Nem az oldallal van problémám, hanem saját magammal.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.01.18., 23:26Nem értem ezt a sok hűhót mert valaki nem tudja törölni magát. Én többet nem lépnék be aztán kész.
Nem értem ezt a sok hűhót mert valaki nem tudja törölni magát. Én többet nem lépnék be aztán kész.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2015.01.18., 22:22Idézet tőle: ÁrvalánykaKedvesek! Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem, de azt hiszem, jobb ha távozom...(innen is) Köszönöm azoknak, Akiket megismerhettem, s köszönöm ezt a tartalmas 2 napot köztetek. Kívánom, hogy mindenki gyógyuljon meg, hiszem, hogy jó úton haladtok. Én már reménytelen vagyok. Ölelés Nektek, szeretettel.
Te is 2 napja vagy még csak itt. 😮 Nyilván regisztálás elött is látjátok, hogy ez milyen fórum.
Ha ennyire gáz nektek 1-2 nap után, akkor talán nem is kellett volna regisztrálni, nemdebár?
😉 Bocsánat, tudom, hogy az egyenességem sokaknak nem tetszik. Én már azért nem reklamálok a törlésem elmaradása miatt, mert hamarosan amúgyis lejár a net hűségszerződésem és ENDE! (y)
Idézet tőle: ÁrvalánykaKedvesek! Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem, de azt hiszem, jobb ha távozom...(innen is) Köszönöm azoknak, Akiket megismerhettem, s köszönöm ezt a tartalmas 2 napot köztetek. Kívánom, hogy mindenki gyógyuljon meg, hiszem, hogy jó úton haladtok. Én már reménytelen vagyok. Ölelés Nektek, szeretettel.
Te is 2 napja vagy még csak itt. 😮 Nyilván regisztálás elött is látjátok, hogy ez milyen fórum.
Ha ennyire gáz nektek 1-2 nap után, akkor talán nem is kellett volna regisztrálni, nemdebár?
😉 Bocsánat, tudom, hogy az egyenességem sokaknak nem tetszik. Én már azért nem reklamálok a törlésem elmaradása miatt, mert hamarosan amúgyis lejár a net hűségszerződésem és ENDE! (y)
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2015.01.18., 22:16Idézet tőle: zéróösszegű-játszma-ezMiután továbbra sem találom ezen a rejtélyes oldalon a törlés menüpontot, így mégegyszer szeretném kérni babarczyeszter-t, hogy inaktiválja/tiltsa/törölje a "zérőösszegű-játszma-ez" felhasználót.
Más weboldalakon néhány másodperc amíg az egész regisztrációt letörlöm, hihetetlen, hogy itt még csak ilyen jellegű menüpont sincs-igaz, nem kerestem néhány percél tovább-,és egy személynek kell alássan megírni ezt a szándékot.
Vagy ez egy virtuális zártosztály?
Előre köszönet, a törlésért.
Egy napja regisztráltál ezzel a névvel, amikor a törlésedet kérted. (No comment. :/ ) Én 4 éve vagyok itt, vesztemre :'( , de tényleg virtuális zárt osztályhoz hasonló, csak nálad van a kulcs. 😉
Idézet tőle: zéróösszegű-játszma-ezMiután továbbra sem találom ezen a rejtélyes oldalon a törlés menüpontot, így mégegyszer szeretném kérni babarczyeszter-t, hogy inaktiválja/tiltsa/törölje a "zérőösszegű-játszma-ez" felhasználót.
Más weboldalakon néhány másodperc amíg az egész regisztrációt letörlöm, hihetetlen, hogy itt még csak ilyen jellegű menüpont sincs-igaz, nem kerestem néhány percél tovább-,és egy személynek kell alássan megírni ezt a szándékot.
Egy napja regisztráltál ezzel a névvel, amikor a törlésedet kérted. (No comment. :/ ) Én 4 éve vagyok itt, vesztemre :'( , de tényleg virtuális zárt osztályhoz hasonló, csak nálad van a kulcs. 😉
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2015.01.18., 20:50Jö éjt nektek! Legyen a holnapi napotok jobb, mint a mai!:)
Jö éjt nektek! Legyen a holnapi napotok jobb, mint a mai!:)
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2015.01.18., 18:45jó éjt Delia
jó éjt Delia
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2015.01.18., 18:44Anno, mikor évekig kórházi "lakó" voltam, több anyával voltam együtt, s volt egy réteg, akik szenvedtek, hogy nem láthatják a gyermeküket, s volt a másik, akik fel sem fogták...én nem akarom egyiket sem...
Anno, mikor évekig kórházi "lakó" voltam, több anyával voltam együtt, s volt egy réteg, akik szenvedtek, hogy nem láthatják a gyermeküket, s volt a másik, akik fel sem fogták...én nem akarom egyiket sem...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.01.18., 18:43most mennem kell, jó éjt...
most mennem kell, jó éjt...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.01.18., 18:39nekem kettő is van.... még sem megy....eddig miattuk sikerült...igaz nagyobbak már...
nekem kettő is van.... még sem megy....eddig miattuk sikerült...igaz nagyobbak már...
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2015.01.18., 18:37Nekem muszáj a gyermekem miatt, bár tudom, hogy az erőm az véges... 🙁
Nekem muszáj a gyermekem miatt, bár tudom, hogy az erőm az véges... 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.01.18., 18:35én folyton azt csinálom...nem tudok erős lenni...senkiért, semmiért....:(
én folyton azt csinálom...nem tudok erős lenni...senkiért, semmiért....:(
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2015.01.18., 17:58Drágák vagytok...úgy érzem, lehúz ez a sok dolog...azt érzem, hogy megint AZT akarom...mármint hogy elengedjem magamat és tudjak magammal foglalkozni, a sebeimet nyalogatni..pedig erősnek kell legyek, s nem szabad elengedjem magamat 🙁
Drágák vagytok...úgy érzem, lehúz ez a sok dolog...azt érzem, hogy megint AZT akarom...mármint hogy elengedjem magamat és tudjak magammal foglalkozni, a sebeimet nyalogatni..pedig erősnek kell legyek, s nem szabad elengedjem magamat 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.01.18., 17:35
https://www.youtube.com/watch?v=sJdQJYh7CwU
reménytelen vagy? nem vagy egyedül... 🙂 szia...
https://www.youtube.com/watch?v=sJdQJYh7CwU
reménytelen vagy? nem vagy egyedül... 🙂 szia...
Idézet tőle: akbar ekkor: 2015.01.18., 16:51Árvalányka,nem ez a megoldás. Adj magadnak időt és esélyt és jót fog tenni neked a fórum. Érezheted,h legalább nem vagy olyan egyedül.
Árvalányka,nem ez a megoldás. Adj magadnak időt és esélyt és jót fog tenni neked a fórum. Érezheted,h legalább nem vagy olyan egyedül.
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2015.01.18., 12:14Kedvesek! Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem, de azt hiszem, jobb ha távozom...(innen is) Köszönöm azoknak, Akiket megismerhettem, s köszönöm ezt a tartalmas 2 napot köztetek. Kívánom, hogy mindenki gyógyuljon meg, hiszem, hogy jó úton haladtok. Én már reménytelen vagyok. Ölelés Nektek, szeretettel.
Kedvesek! Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem, de azt hiszem, jobb ha távozom...(innen is) Köszönöm azoknak, Akiket megismerhettem, s köszönöm ezt a tartalmas 2 napot köztetek. Kívánom, hogy mindenki gyógyuljon meg, hiszem, hogy jó úton haladtok. Én már reménytelen vagyok. Ölelés Nektek, szeretettel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.01.18., 10:53Miután továbbra sem találom ezen a rejtélyes oldalon a törlés menüpontot, így mégegyszer szeretném kérni babarczyeszter-t, hogy inaktiválja/tiltsa/törölje a "zérőösszegű-játszma-ez" felhasználót.
Miután továbbra sem találom ezen a rejtélyes oldalon a törlés menüpontot, így mégegyszer szeretném kérni babarczyeszter-t, hogy inaktiválja/tiltsa/törölje a "zérőösszegű-játszma-ez" felhasználót.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2015.01.13., 14:26Kedves Eszter! Nagyon szépen megkérlek, légy szives, töröljed a regisztrációmat! Köszönöm:Maresz. 🙂
Kedves Eszter! Nagyon szépen megkérlek, légy szives, töröljed a regisztrációmat! Köszönöm:Maresz. 🙂
Idézet tőle: disjointedjoe ekkor: 2014.12.01., 13:42Fasza! Kitettem közösbe. :O 😀 Valaki törölje a bejegyzést légyszíves!
Fasza! Kitettem közösbe. :O 😀 Valaki törölje a bejegyzést légyszíves!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.11.29., 07:10Kedves Eszter, az lenne a kérdésem Hozzád, hogy jó lesz e majd valamikor az avatarfeltöltés, és sajnos a profilomat sem tudom szerkeszteni, mert hibás a profilszerkesztő oldal. Jó lesz majd valamikor? Mert a Facebookom linkjét át akarom írni, mert megváltoztattam még korábban, és az avatarom is ki szeretném cserélni, mert ami most van fent, nem tetszik nekem. Köszi előre is a segítséget! Szép napot kívánok!
Kedves Eszter, az lenne a kérdésem Hozzád, hogy jó lesz e majd valamikor az avatarfeltöltés, és sajnos a profilomat sem tudom szerkeszteni, mert hibás a profilszerkesztő oldal. Jó lesz majd valamikor? Mert a Facebookom linkjét át akarom írni, mert megváltoztattam még korábban, és az avatarom is ki szeretném cserélni, mert ami most van fent, nem tetszik nekem. Köszi előre is a segítséget! Szép napot kívánok!
Idézet tőle: akbar ekkor: 2014.11.23., 18:05Hajaj,megint egy ufó. Eszter ritkán jelentkezik,így attól tartok, velünk maradsz egy ideig. Vagy nem....
Hajaj,megint egy ufó. Eszter ritkán jelentkezik,így attól tartok, velünk maradsz egy ideig. Vagy nem....
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2014.11.05., 22:44Én vagyok az admin és más önkéntesek, akik folyton dolgoznak, hogy menjen a Búra. Néha vannak problémák, igyekszünk megoldani.
Én vagyok az admin és más önkéntesek, akik folyton dolgoznak, hogy menjen a Búra. Néha vannak problémák, igyekszünk megoldani.
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.11.05., 20:28Kosszonom Admin a tissztelet megadast !
"Karbantartás miatt zárva"
Igy nem vesztetem hasznos idot probalkozni belepni ! ..irni, stb .
Kosszonom !
Kosszonom Admin a tissztelet megadast !
"Karbantartás miatt zárva"
Igy nem vesztetem hasznos idot probalkozni belepni ! ..irni, stb .
Kosszonom !
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.10.21., 22:45Érdekes, hogy a Facebookon, ha valaki berak videót ott meg tudom hallgatni, de ugyanazt a videót a youtube-ra rálépve már nem... :/ Kissé off voltam, bocsánat.... nem tudom mit lehetne tenni, hogy halljam a youtube videókat ha elindítom 🙁
Érdekes, hogy a Facebookon, ha valaki berak videót ott meg tudom hallgatni, de ugyanazt a videót a youtube-ra rálépve már nem... :/ Kissé off voltam, bocsánat.... nem tudom mit lehetne tenni, hogy halljam a youtube videókat ha elindítom 🙁
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.10.21., 19:17Nem tudom miért törölnének, nem írtál semmi rosszat.... valaki törölni akar? 🙁
Nem tudom miért törölnének, nem írtál semmi rosszat.... valaki törölni akar? 🙁
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2014.10.11., 09:49Kedves piritu!
A Búrán jelen lévő segítők képesítését természetesen ellenőrzöm.
Úgy érzem, dühös. Általában nem sokat segít, ha vagdalkozunk vagy gyanakszunk -- mi lesz ettől jobb az életünkben? Milyen segítségre volna szüksége?
e
Kedves piritu!
A Búrán jelen lévő segítők képesítését természetesen ellenőrzöm.
Úgy érzem, dühös. Általában nem sokat segít, ha vagdalkozunk vagy gyanakszunk -- mi lesz ettől jobb az életünkben? Milyen segítségre volna szüksége?
e
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.11., 13:17-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.04., 13:22-
-