Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

Szerelem van, de a valóságban nem. csak ami a fejünkben létezik az a valóság. A saját valóságunk az is lehet illúzió, de az létezik és az valóság. Az illúzótól az különbözteti meg hogy elhisszük és ez jó. amiben hiszünk az valóságos. Én tudom. Legalábbis addig amig elhisszük. De amugy máskülönben tényleg illúzió. de valahol van. Mert a szerelem az erős. Az a legfontosabb. mindennél fontosabb. Az első helyen áll.

marseillesi pékek 10 fős banda

3

GOD IS ONLY JUDGE

KURAL

nem akarok veled egyedül maradni. jobb az amikor többen vagyunk, akkor nincs kényszer. A chatere így gondolok, amikor Peti is fenn van, hogy jobb ha többen. És akkor mi hallgathatunk meg üzenhetünk telepatikusan egymásnak. Úgy ülünk egy helyben és figyeljük a neveket. A neveket kérdezted, ez érdekes. Talán ismered a jövőt. Vagy a múlt és jövő összfolyik egymással. ilyen hullám. vagyis hogy nincs különbság múlt és jővő között. Vagy csak ez is egy gondolatmintából ered. Hát nem irigylem azt aki mindig alszik. (mondjuk nem állok távol tőle, de talán van ebben is valami... vagyis nem minden helyzetben minden ugyanaz, mert a helyzet mindig változik. ezért nincs tökéletes, de a változás az az).

Hello.A gyógyszerek átmenetileg kikapcsolják az az egykérget.Nem fog majd tudni dolgozni, otthagyja az iskilát, a családjával meg megromlik a kapcsolata.Nem fog még kajára sem pénzt kapni és nem lesz mivel oldania a feszültségét.Aztán a saját szarában fog fetrengeni.Úgy érzem hogy egyesekre szüörnyű sorsok fognak várni.Aztán újra droghoz fog nyúl és majd bele is fog fulladni.Te szerintem ezt megértetted.Marci szerintem benne lesz, ha elolvasta, és olvassa amit küldök benne lesz egy mátrixban. Földet kihuztam. Ozsinak majd vegyél egy bibliát, csak szólok. Valamit majd mi összehozunk, te már repülsz.Majd fofok adni neked könyveket és mellé egy biztonságos olvasó szemüveget is.Majd valamit összehozunk együtt.Péntek bárka 8 óra 200. Aztán majd feltöltjük magunkat élményekkel, majd lehet meg fogod tapasztalni hogy a szerelem illuzió.A látásom még rossz, de javul.Te világitasz.Ezt nézd meg (Marci),

Spellbound vagyok, jelöld be Babarczy Esztert, irj neki valami bocsánat kérő levelet, ő megértő, de ügyesen. Te leszel Sancho Panza, regelj, a többiek is már benne vannak, csak még egyengetni kell az utjukat. Petrezselyem Éva a könyvárus.(Müller Dávid), meg dob egy kis apróval aztán nem veszi fel a telefont. Fotozd le Annit.Bulizunk.Olvasgass. nopliz

kk

sp i pszicomonkey y sexes

a rendősr a végén telitalálat. A Rendőr.... :-))))))

szép. olyan megnyugtató fényes. melengető. ilyet is tudsz? Mármitn ilyen stílust. Vagy ez mamám gondolata amikor olvasta az egyik regényt. Érdekes. felettébb. talán érdemes elgondolkodni ezeken. Tényleg. Na nem zavarok. bocsi. csak megnyugtató hogy nyugtázhatom ami tetszik. 🙂

Felmentem hozzá, illetve beléptem életterébe, az ajtót nyitva találtam, a csengőnek piros szivformája volt, nem nyomtam meg , beléptem.Különös , furcsa illatot éreztem, talán a fenyőfa illatositóhoz hasonlitott, eszembe juttatva az ismeretlen kocsiutakat esténként mikor elaludtam a volánnál.Persze ilyenkor mindig kihuztam a kulcsot és csak gurultam.Esküszöm sose ittam.Hirtelen meghlottam valami beregést és hogy valaki rácsapott a berregőre minek halottam zuhanásást és érkezését .Talám lerughatták,mert egy fél piros cipő indult felém.Beljebb indultam, ekkor a fejemmel beleütköztem egy egy karácsonyfa alakú illatositób, de mintha egy egész gűjtemény szagát éreztem volna.Hozzáteszem átlagos magasságú vagyok , talán a tulajdonos lehet nagyon alacsony.Bementem ahonnan a cipő repült felém, amiért lehajoltam és felvettem, miközben a hajamat hátrafésültem mit a zord idő elfújt.Hajhab volt rajta,Schauma márka.Nem volt rajtam parfüm, túl drága, vegetáriánusként amúgy sem birom az ámbrát, egyszerű eau de toilette Strei8, gondolom szintetikus, sose kérdeztem az eladót, mindig szégyeltem a neve miatt, meg talán nem értenek ott hozzá.Mentem tovább honnan egy kis lámpafény szóródott.Igen kis  lámpa volt, olvasólámpa amit könyvekhez lehet „csatolni” és egy darab cerüzaelemmel működik és éphogy csak a könyv oldalát világitja meg.Persze ma már sub csatlakozású kislámpát is lehet kapni, ez egy régi fekete müanyag boritasu volt.Elemet is 1 euróért lehet kapni darabját az ABC-ben csak közben ellopják a biciklidet mit kint hagytál és sehol egy rendőr. .

Tibor Zsamboki téged megyogyit, mama aranyos is,

God Eaters, a labadadt sose rakd szet,mert ha meglatnak igy, egyertelmu, beszélgetni képes vagyok, de allapotom magamra nezve nem kellemse, nem tudom, én egyes egyedul csak bulizni tudok és féltsed a gyerekedet

na most itt gondok vannak, idehaza, ozt ha valaki a gondokat, akkor mindig lehet valahogy gond nekem, én pedig elég gondos gyerek vagyok és nehezn mondom

burn nem kerdeses

oszika hol volt iskola helésyet

na mopst Völgyesw baj hogy beittunk ma

zenem elbuvolo kár hogy nincs fülem hozzá, kár hogy te ateista zsidó gyülekezeti tag sose lettél, vallásod nem méáérhető semmihez, nem ismerelek meg sehol ne csináljdazt amit én mert te nem drog

szoras

figyelj  ha 60 orat nem aludtál, akkor meg tudlak érteni

bebe véged van velem, igy jobb ha jol tudsz sutni, fozosed nem ismerem, nem akarom tudni ti mit csinaltatok eddig, de ha gondolod izombol segitsél

persze mindig szeretik a szeszeitalt, csak kérdés az nincs elég neked hogy népszerü legyél

neked milyen sutod van? he? na mst ha beintezs nekem ne tud meg mennyire rossza embereke vagy, a továbbiekban extrasuzsortfogokinni

bizony kiskukis van itt neked kiskurva is

dsb

zene sucidal tendention ozt nekem meg ennyi volt

buzas daniel barnabas, most eloadja nekem tehetsge teljesseget

ki szeret téged jól ahogy te szoktad, te szeretnéd, mindig ilyen vagy, akkor régen nem léptem volna semmit

informatika 4-es de nem akarjátok hogy ti min vagytok rajta, mert itt nincs

mit szeretnél tőlem 5 nap mulva?

tipikus heroin probléma

a dolgozat eredo --------

mst pedig kozzé teszed mennyiért szeretnél magadnak venni nyakláncot

figyelj eszter ha szétmegy az agyam mit csináljak? sajnos gazdag barátunk a bioszorán ujséágot olvasott, az abaj hogy iszákos, én pedig nagyon szeretem

Marci jössz hozzánk most és királyka nagy feladattal rendelkezik, nem kevesbbé te, mondhatni te vagy az örültházm,igy máskor apukádná fog dani deszkázni,

vannak gondjaid?

kocsija?

na most kezdtük el a politizálást

te neved?

nevek

ajánljak?

ja ezt esztertől kérdezted...

nem tudom.

mi a kedvenc zened?

nem ez az de mindegy:

olyan hosszú hajam van mint ferinek. de ezt csak azért írom mert tetszik a hosszú haj de amugy nekem is olyan van csak megemlítem.

sssssssssssssss

nem így képzeltem, te tudod hogy én az asztrálszex híve vagyok, vagyis nuku testiség, csak érzés. de azért nem vagyok olyan nőies belül már kezdek fiús lenni, és örülök neki. Csak aszexuális vagyok talán, és ez jó, mert nincs állatias szex. ugye megérted hogy ez a jobbik eset. nem lehetünk ösztönlények mint amit a dperesszióban a feri is énekel, hallgasd meg nem tudom melyik számában van. na de megyek Eszter topikjából, nem akarok illetlen lenni. Esztert pedig kedvelem mint embert. Emberbarát vagyok.

szuper. hárman nem ünnepelhetnénk? vagy ketten és kizárjuk Esztert :-PP najó csak viccelek. Meghagyom neked esztert és téged eszternek. én úgyis a márvány drakónokért vagyok oda. aztán az más kérdés vagyis nem kérdés hogy ők csak elvannak magukkal és nem hatja meg amit írok. ezért akartam egy saját stílust, de Marcit ismerm, gondolom te leadtad a drótot neki, akkor inkább később megyek el hozzá, mert zavarba jövök. nem baj végülis nem nekem kell szégyellnem magam a belémtömött heroin miatt.

harmonymarta gyere csak ide és most te fogsz szájaddal jétszani

mosz