Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

sztelek

rosszhakikapokmertmehalok,nmegszéténcoltammagamdeénprofivagyokbenne,ritmusérzék

apu

MSU  lronhubbord,acsaládom,csaknemtudomkiésmenekülnekadrogosoktol

anyunemmondtamegnekitagnaphogykapdbe,nemhivottseorvost,ittlakokakenzytol500meterre

barátomszuleiaklinikándolgoznak

majmoknkiosellensége,nemismrniufomitologiát

felesegenembirjaarepuléstfajdalomtbipalink-ska-pi/fengshui/kaput???????

2lépéseutolsolehetőség,ezsegghulyeemberistenmegvalositásrőlbszélbnekemszuhaillili

amerikaellnesege

testvérmeporszivozikangypapamlapatoláséscsatornatakaritastkivandeoember

iromazadataimatmindenholkiazilyemi

Attugrottamvlamatmit,otudinkábbfranciaul,énmegakkoralgirnakmegyekkszer

daniegyseggarcoztlefigyeltekmegaztishovavisznekelusznikinzasképpen,oztibkeafejeretesziakezet

tudodmiazhogyTEidegenlefgiosnakhiszedmagadatésezértjérodavarosazéletedben...éspénztiskapsz...csaksosemkaptadmeg...demajdkuldik

nemtudszrajtanevetnimertszemtolszembemodnjaelatedvéredéserrekaptaplagyogsueret

olaszfegyverekbartokrolmegszokott,bonnavidad,spnaolybolmegszokott,kiszedteafogtoméseit,adiliházakbóóóóL

envagyokateebookod

süsüagyezvesenhabeszelgettunknemtudommivan,deakriélysndortbeszerveztemmunchenbeeacuadorba

hülyeavagyok

mindenbőlcsak

azérzékeimrom

lalaka,ésigygáz,nemtuod

mabetegésgemamentőtazorovsotarendár

tnemhivjákkirámhakéremésmondomroszulvagyok,

futottamelőlük

nemeteszettekagyerekneevk,amiteszetremiattakartamertnekimárvoltegymástolmégnemakartamonvoltamásodikasorbanemiatt

roltime

Király Sándor Király Gábor, szalkácsok,barátáok,szeretmoket,apukajuktanitott,festőnkekészültasanyiecuadorba

hátezaszerelem?a harmonytegyidiotatherkifelnyonamagéánakamitkapnabarkitol

értelmifogyatékosvagyok?zvegalézer

internerolislemondok,deagyjmárnekeméletet

egyszamitogépelottmaradokorokrecsakadjmargeyet

silvano.a.joshi.hindukönyvkihyagytmma

nekimentemazabaakomonafuggonynek!!4

tetesodnakvoltdrogoskaladnja?alapvetohogyvalaszotokhasegtiésgetkérnektpoletek,bökhetsz

engemnemerdekelaseccsakazboldogsag

nincsneszobámdebrecenben,nincsneittbaratomhalacskan,hapedigmibuliznukakkotlhetvalamelyikunmeghali,tudszolvasnitetoválást

mikorhullmasuto,kékcápafolytatsa,johnbutlertrio-ocean

éncsakporbalokéletbenamaradni,demajadnemnekimentemazablaknak,devoltinternet,ttrrebessbubuuddhhaammggaarrmmaacchhiinnaaddaamm

mitteszelmegtegeyéletésrtte ÜRES Nő, na ez aMarci haverja kikétszerrámboritotaközbeazazstlatléssikhulye

qss nyug

/////////////////////////////////////////////////////////////////////6

fajdalmas bucsu,profivagyokbenne tesodelfejetettbeszámolniaveszélyeskrkodilról?

5leveletirtamnekiiwiwen,hogysegtsenmármertbajbanvagyokTUDJAHOGYKIONVALOJÁBANATESTVÉRE,egynomytato angyerkeés ablackmetalraki ugynemjonbenekemfoleghadrogos,énembervagyok

tuodmi azhogyegyvarosbanneked az amunkad,hogy honapokig,haéppvanholaludno,akkornapkozbentevédedazidegenorsszm,davidmarciozsicasabi,petrasyoutbe

tolemtudnakmindenzenét

anapszmuveghordásakiváltságnálunk,énajndákadtaméskaptamtőle,rendőrkamaera,mielőttkellvfelszivniaspurit?

olahgaborbefjeztetegnap,csaképkkérdezengem

Marcimondtahogyakirálysanyiakialegjobbbarátaimkozétartozottheroinfuggo,beszelniakartamvele,aztánjottabuli

kezemetmososgatom

kidobtakazutvára,canadaathleticséseredetiésszimonlatolato...ecuadorpolobang3dvdvelstb

ismerszteengemhogytudodazosszesadatomatésfelakarszjelenteniolvasdvégigalfedmarkonveket

bennesirokvanazhogyhanemakarszcsalodninevarjelsenkitolsenkit,ezmitcsinalezpritivéseladjadenemhulyemintteésnemrohadekakkoraminttemertnincsazinterntreésazszamitogépekreakkorahatasamintte

hanemérted,felleszeljelentve,szoszerintcsakhalalomelőttutaánvagymikor,teegyhulyedrilellrwerbeszelgettelnemenakiazztmondjatudgyogytanimikorlátdenem.énmiatadegymatrixotésegydoveriszorostépitettem

62óra7ora23óranapinaploezazaéletajavabolmindenirigyeltiitrégen,lehethozzamkoltoznievemgondaistvánnincscsaládom

csakalavohelyem,seiskolam,joesetbeszekisziokjozenehallgatast,szereletéstáncoljálmár,nemtudsz,te BALEKVAGY

BALEKVAGY

BALEKVAGY

BALEKVAGY BALEKVAGY

BALEKVAGYBALEKVAGY

BALEKVAGYBALEKVAGY

BALEKVAGY

BALEKVAGY

BALEKVAGY

...

skizoaffektivzavar,lehetecigizni,inni,enni,ozogni,aludni,szarnipisi,beszelni?f25 kridskomiklos

kisimitjaagondolatodat

informatikattanul

voltazos2honap)

akkornemkadokonnekegeszegugyihozzájárulást,infoszakrajartam,éncsakhallmásbólismere,viszonthallásomazjóóótomiphakimetnegymatrixból

nemadottpéntzenniinnicigirevegaszakacskönyvre,azteladtamvolnaneki

ozsimegtalahatalanszamaomra,,völgyesimarcipapajatorténesz,nemtudomhollaki

EZMAGAHALACSKAakivelmegértem azt ha arrébtolja a szemuveget,a cigját,idebökvagy amoda

ésbiciklizikhányáshelyet,avagyfutasisgyaloglásvagypontosszefutottalsdtb.fuggővolt,skizofréniávalvádolnakmostengemaparlamaentben

hugodfelbasztattamagatmiattadvelem15szörlegalábbésnagyonjovoltmertprobaltamirniegyzoldségeskonyvetnekedgyerekekrolahogyszoktam,tudokfoznidehaennisemtudokmivan,lassuanetemis,agyogyszertmitbeodbtammertaztmodta3diplomásbartaom28ébrenletutánhoyaludjakkint

kossuthradiotitkosrendorségki azeazegyetlenssakimindentszrethallagatnicakanezvoltazéletemnemértedmitudszagondolkodasrolénvagyokahulyeésazidiotizmusgyurjakra???????skizofhhrenia

feldmarandrrasszbaditsmegagonosztol,lotuszprogrambehaltakcsmábanabarbarokmiattmertmindigcsakvartamazthiszirolammindenkihogydrogosvagyok

drogosvoltazegészisklolaessemmitnemtudoksemmitnemtanultamszopokstrepsilsajkamkikészültszoszorosan

barbarbookodbanmivan,miattadvégigmentemmindegyikilletettbaratomon éselszáltazagyamésitthonmegintbanatanak,nemtudokzenethallgatnimar

,,Ha porba írunk egy szót, elfújja a szél! Ha a szívünkbe véssük, az örökké bennünk él! Én a szívembe véstem egy szót, s egy nevet. A szó: SZERETLEK. A név: a Te neved."♥♥ Zsoltii sajnáloom ://♥ szeretlek nagyoon :(( ♥:/ reméleem nem haragszol máár nagyon :(♥

arnoldo, marcildo, barzildo, cicaldo,micialdoutolsólehetősegnekemnincs otthonom nekemyomhattokbármitcsak ajogszabalyokat tartsátok meg, 10 fele, 20 negyede itallal előre megkérdzeve,sosincsne hol aludnom 5,5 honapja, de te nehogy segits valaki életen hogy lehetősege legyennie, nem tanulnia, tudod mia za hogy kilöktél valakit az abalakon, nekedsikerültsenkitől nem akaptamsegitséget,kérdezdvégi,ásnakatemetőbealtanakjozsefatilavalamiegyszemetdombtetejennőtfeloztleelépm

r

haamar

davidmagyarosanszeretiachipset2percutannemtudommitcsinaltdkarvoltmegszolalniacipojebeami

hittembakkancsbelenyomtamavegacipomet-1

na szóval david 3-5 perc alatt kiodobott majdnem hasonlatos katonai nadragabn az udvararol 28ora,vizetéscigithezadottgyufátdanisosejottidebeigertemmindenkinel

petijonasisklapszichologosszoszerintsajnosnemakartakedvemertidejonnilegjobbaratbuddhakereszt

nemadottteatdavideljottvelem4magyarkeresztetcsinálnivegajuhturosburgertennibeigertemnekikonyvet

nemadmarcinaksetaosebuddhasehindukonyvetsenarncslejuksincsdevancsapvizeesennekemrengeteg

f

diszkofagyizo thestoneroseswaterfallp

gmv

eszter te itt nem vagy tanár-3b-beszélgetnijottemidenemmiattadcs

Dénes szivesen beszélgetet volna veled, itthon az elmondasok szerint csak angolul beszélt.Szeretet enni is.Nem volt vegetáriánus .tudtommal

v

daninemszabadkezdoneklennip

e

f

Szegény Eszter, ő a betegek fórumának alakította, és nem akarom hogy rossz legyen neki. Komolyan. Majd megfogalmazok egy bocsánatkérő levelet, ami szívből jön, de nem illetlen. Szóval talán hátha talál benne Eszter is értékeset. Na nem az egész úgy ahogy van, de talán, van eben (is) érték. Nem gondoljátok? De csak gyakorlom az igazat, nem akarok illetlen lenni. Tényleg félek ettől. Én szeretlek titeket. Nem akarok senkinek rosszat.

kövr

Esztertől bocsánatot kérek hogy a topikjába írtam. Én nem akarom tönkretnni a burát. Csak szeretnék szabad lenni. Ez bocsánatos bűn? vagy nem. hm... remélem hogy igen. De én amugy tényleg csak én vagyok. Spellbound csak a mesterem. Nektek is tetszik? Vagy nem. Mert akkor engem itéltek el. Na jó megyek a saját részembe a topikba.

köpőcsésze köpőcsésze köpőcsésze

testileg fáradt vagyok de a szellemem többet akar. Talán van olyanom is. vagy csak léleknek hívjuk inkább. repülj, repülj madár. Ügyes vagy te látod. Az egy kocsma? vagy miféle hely valami illetlen. Talán durva hely, nem nekem való. Még meg is halhatok ha megkéslnek. Nem akarok elmenni. Ez talán nem is lényeges. ez invitation.

ahahahahhhhahahahhhhhahaahahahahah this is my voiceaaaaaa.a.a.a.a.a.aahhha.a.

kocka-domino-jaci