Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:32sztelek
sztelek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:32rosszhakikapokmertmehalok,nmegszéténcoltammagamdeénprofivagyokbenne,ritmusérzék
apu
MSU lronhubbord,acsaládom,csaknemtudomkiésmenekülnekadrogosoktol
rosszhakikapokmertmehalok,nmegszéténcoltammagamdeénprofivagyokbenne,ritmusérzék
apu
MSU lronhubbord,acsaládom,csaknemtudomkiésmenekülnekadrogosoktol
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:30anyunemmondtamegnekitagnaphogykapdbe,nemhivottseorvost,ittlakokakenzytol500meterre
barátomszuleiaklinikándolgoznak
anyunemmondtamegnekitagnaphogykapdbe,nemhivottseorvost,ittlakokakenzytol500meterre
barátomszuleiaklinikándolgoznak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:29majmoknkiosellensége,nemismrniufomitologiát
majmoknkiosellensége,nemismrniufomitologiát
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:28felesegenembirjaarepuléstfajdalomtbipalink-ska-pi/fengshui/kaput???????
felesegenembirjaarepuléstfajdalomtbipalink-ska-pi/fengshui/kaput???????
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:272lépéseutolsolehetőség,ezsegghulyeemberistenmegvalositásrőlbszélbnekemszuhaillili
amerikaellnesege
2lépéseutolsolehetőség,ezsegghulyeemberistenmegvalositásrőlbszélbnekemszuhaillili
amerikaellnesege
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:26testvérmeporszivozikangypapamlapatoláséscsatornatakaritastkivandeoember
testvérmeporszivozikangypapamlapatoláséscsatornatakaritastkivandeoember
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:25iromazadataimatmindenholkiazilyemi
iromazadataimatmindenholkiazilyemi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:24Attugrottamvlamatmit,otudinkábbfranciaul,énmegakkoralgirnakmegyekkszer
Attugrottamvlamatmit,otudinkábbfranciaul,énmegakkoralgirnakmegyekkszer
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:24daniegyseggarcoztlefigyeltekmegaztishovavisznekelusznikinzasképpen,oztibkeafejeretesziakezet
daniegyseggarcoztlefigyeltekmegaztishovavisznekelusznikinzasképpen,oztibkeafejeretesziakezet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:22tudodmiazhogyTEidegenlefgiosnakhiszedmagadatésezértjérodavarosazéletedben...éspénztiskapsz...csaksosemkaptadmeg...demajdkuldik
nemtudszrajtanevetnimertszemtolszembemodnjaelatedvéredéserrekaptaplagyogsueret
olaszfegyverekbartokrolmegszokott,bonnavidad,spnaolybolmegszokott,kiszedteafogtoméseit,adiliházakbóóóóL
tudodmiazhogyTEidegenlefgiosnakhiszedmagadatésezértjérodavarosazéletedben...éspénztiskapsz...csaksosemkaptadmeg...demajdkuldik
nemtudszrajtanevetnimertszemtolszembemodnjaelatedvéredéserrekaptaplagyogsueret
olaszfegyverekbartokrolmegszokott,bonnavidad,spnaolybolmegszokott,kiszedteafogtoméseit,adiliházakbóóóóL
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:20envagyokateebookod
envagyokateebookod
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:20süsüagyezvesenhabeszelgettunknemtudommivan,deakriélysndortbeszerveztemmunchenbeeacuadorba
süsüagyezvesenhabeszelgettunknemtudommivan,deakriélysndortbeszerveztemmunchenbeeacuadorba
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:18hülyeavagyok
mindenbőlcsak
azérzékeimrom
lalaka,ésigygáz,nemtuod
mabetegésgemamentőtazorovsotarendár
tnemhivjákkirámhakéremésmondomroszulvagyok,
futottamelőlük
hülyeavagyok
mindenbőlcsak
azérzékeimrom
lalaka,ésigygáz,nemtuod
mabetegésgemamentőtazorovsotarendár
tnemhivjákkirámhakéremésmondomroszulvagyok,
futottamelőlük
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:16nemeteszettekagyerekneevk,amiteszetremiattakartamertnekimárvoltegymástolmégnemakartamonvoltamásodikasorbanemiatt
nemeteszettekagyerekneevk,amiteszetremiattakartamertnekimárvoltegymástolmégnemakartamonvoltamásodikasorbanemiatt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:15roltime
Király Sándor Király Gábor, szalkácsok,barátáok,szeretmoket,apukajuktanitott,festőnkekészültasanyiecuadorba
hátezaszerelem?a harmonytegyidiotatherkifelnyonamagéánakamitkapnabarkitol
értelmifogyatékosvagyok?zvegalézer
roltime
Király Sándor Király Gábor, szalkácsok,barátáok,szeretmoket,apukajuktanitott,festőnkekészültasanyiecuadorba
hátezaszerelem?a harmonytegyidiotatherkifelnyonamagéánakamitkapnabarkitol
értelmifogyatékosvagyok?zvegalézer
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:13internerolislemondok,deagyjmárnekeméletet
internerolislemondok,deagyjmárnekeméletet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:12egyszamitogépelottmaradokorokrecsakadjmargeyet
silvano.a.joshi.hindukönyvkihyagytmma
nekimentemazabaakomonafuggonynek!!4
egyszamitogépelottmaradokorokrecsakadjmargeyet
silvano.a.joshi.hindukönyvkihyagytmma
nekimentemazabaakomonafuggonynek!!4
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:08tetesodnakvoltdrogoskaladnja?alapvetohogyvalaszotokhasegtiésgetkérnektpoletek,bökhetsz
tetesodnakvoltdrogoskaladnja?alapvetohogyvalaszotokhasegtiésgetkérnektpoletek,bökhetsz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:07engemnemerdekelaseccsakazboldogsag
engemnemerdekelaseccsakazboldogsag
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:06nincsneszobámdebrecenben,nincsneittbaratomhalacskan,hapedigmibuliznukakkotlhetvalamelyikunmeghali,tudszolvasnitetoválást
nincsneszobámdebrecenben,nincsneittbaratomhalacskan,hapedigmibuliznukakkotlhetvalamelyikunmeghali,tudszolvasnitetoválást
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:05mikorhullmasuto,kékcápafolytatsa,johnbutlertrio-ocean
éncsakporbalokéletbenamaradni,demajadnemnekimentemazablaknak,devoltinternet,ttrrebessbubuuddhhaammggaarrmmaacchhiinnaaddaamm
mikorhullmasuto,kékcápafolytatsa,johnbutlertrio-ocean
éncsakporbalokéletbenamaradni,demajadnemnekimentemazablaknak,devoltinternet,ttrrebessbubuuddhhaammggaarrmmaacchhiinnaaddaamm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:02mitteszelmegtegeyéletésrtte ÜRES Nő, na ez aMarci haverja kikétszerrámboritotaközbeazazstlatléssikhulye
qss nyug
/////////////////////////////////////////////////////////////////////6
fajdalmas bucsu,profivagyokbenne tesodelfejetettbeszámolniaveszélyeskrkodilról?
5leveletirtamnekiiwiwen,hogysegtsenmármertbajbanvagyokTUDJAHOGYKIONVALOJÁBANATESTVÉRE,egynomytato angyerkeés ablackmetalraki ugynemjonbenekemfoleghadrogos,énembervagyok
tuodmi azhogyegyvarosbanneked az amunkad,hogy honapokig,haéppvanholaludno,akkornapkozbentevédedazidegenorsszm,davidmarciozsicasabi,petrasyoutbe
tolemtudnakmindenzenét
anapszmuveghordásakiváltságnálunk,énajndákadtaméskaptamtőle,rendőrkamaera,mielőttkellvfelszivniaspurit?
mitteszelmegtegeyéletésrtte ÜRES Nő, na ez aMarci haverja kikétszerrámboritotaközbeazazstlatléssikhulye
qss nyug
/////////////////////////////////////////////////////////////////////6
fajdalmas bucsu,profivagyokbenne tesodelfejetettbeszámolniaveszélyeskrkodilról?
5leveletirtamnekiiwiwen,hogysegtsenmármertbajbanvagyokTUDJAHOGYKIONVALOJÁBANATESTVÉRE,egynomytato angyerkeés ablackmetalraki ugynemjonbenekemfoleghadrogos,énembervagyok
tuodmi azhogyegyvarosbanneked az amunkad,hogy honapokig,haéppvanholaludno,akkornapkozbentevédedazidegenorsszm,davidmarciozsicasabi,petrasyoutbe
tolemtudnakmindenzenét
anapszmuveghordásakiváltságnálunk,énajndákadtaméskaptamtőle,rendőrkamaera,mielőttkellvfelszivniaspurit?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 16:58olahgaborbefjeztetegnap,csaképkkérdezengem
Marcimondtahogyakirálysanyiakialegjobbbarátaimkozétartozottheroinfuggo,beszelniakartamvele,aztánjottabuli
kezemetmososgatom
kidobtakazutvára,canadaathleticséseredetiésszimonlatolato...ecuadorpolobang3dvdvelstb
olahgaborbefjeztetegnap,csaképkkérdezengem
Marcimondtahogyakirálysanyiakialegjobbbarátaimkozétartozottheroinfuggo,beszelniakartamvele,aztánjottabuli
kezemetmososgatom
kidobtakazutvára,canadaathleticséseredetiésszimonlatolato...ecuadorpolobang3dvdvelstb
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 16:56ismerszteengemhogytudodazosszesadatomatésfelakarszjelenteniolvasdvégigalfedmarkonveket
bennesirokvanazhogyhanemakarszcsalodninevarjelsenkitolsenkit,ezmitcsinalezpritivéseladjadenemhulyemintteésnemrohadekakkoraminttemertnincsazinterntreésazszamitogépekreakkorahatasamintte
hanemérted,felleszeljelentve,szoszerintcsakhalalomelőttutaánvagymikor,teegyhulyedrilellrwerbeszelgettelnemenakiazztmondjatudgyogytanimikorlátdenem.énmiatadegymatrixotésegydoveriszorostépitettem
62óra7ora23óranapinaploezazaéletajavabolmindenirigyeltiitrégen,lehethozzamkoltoznievemgondaistvánnincscsaládom
csakalavohelyem,seiskolam,joesetbeszekisziokjozenehallgatast,szereletéstáncoljálmár,nemtudsz,te BALEKVAGY
BALEKVAGY
BALEKVAGY
BALEKVAGY BALEKVAGY
BALEKVAGYBALEKVAGY
BALEKVAGYBALEKVAGY
BALEKVAGY
BALEKVAGY
BALEKVAGY
...
skizoaffektivzavar,lehetecigizni,inni,enni,ozogni,aludni,szarnipisi,beszelni?f25 kridskomiklos
kisimitjaagondolatodat
informatikattanul
voltazos2honap)
akkornemkadokonnekegeszegugyihozzájárulást,infoszakrajartam,éncsakhallmásbólismere,viszonthallásomazjóóótomiphakimetnegymatrixból
nemadottpéntzenniinnicigirevegaszakacskönyvre,azteladtamvolnaneki
ozsimegtalahatalanszamaomra,,völgyesimarcipapajatorténesz,nemtudomhollaki
EZMAGAHALACSKAakivelmegértem azt ha arrébtolja a szemuveget,a cigját,idebökvagy amoda
ésbiciklizikhányáshelyet,avagyfutasisgyaloglásvagypontosszefutottalsdtb.fuggővolt,skizofréniávalvádolnakmostengemaparlamaentben
ismerszteengemhogytudodazosszesadatomatésfelakarszjelenteniolvasdvégigalfedmarkonveket
bennesirokvanazhogyhanemakarszcsalodninevarjelsenkitolsenkit,ezmitcsinalezpritivéseladjadenemhulyemintteésnemrohadekakkoraminttemertnincsazinterntreésazszamitogépekreakkorahatasamintte
hanemérted,felleszeljelentve,szoszerintcsakhalalomelőttutaánvagymikor,teegyhulyedrilellrwerbeszelgettelnemenakiazztmondjatudgyogytanimikorlátdenem.énmiatadegymatrixotésegydoveriszorostépitettem
62óra7ora23óranapinaploezazaéletajavabolmindenirigyeltiitrégen,lehethozzamkoltoznievemgondaistvánnincscsaládom
csakalavohelyem,seiskolam,joesetbeszekisziokjozenehallgatast,szereletéstáncoljálmár,nemtudsz,te BALEKVAGY
BALEKVAGY
BALEKVAGY
BALEKVAGY BALEKVAGY
BALEKVAGYBALEKVAGY
BALEKVAGYBALEKVAGY
BALEKVAGY
BALEKVAGY
BALEKVAGY
...
skizoaffektivzavar,lehetecigizni,inni,enni,ozogni,aludni,szarnipisi,beszelni?f25 kridskomiklos
kisimitjaagondolatodat
informatikattanul
voltazos2honap)
akkornemkadokonnekegeszegugyihozzájárulást,infoszakrajartam,éncsakhallmásbólismere,viszonthallásomazjóóótomiphakimetnegymatrixból
nemadottpéntzenniinnicigirevegaszakacskönyvre,azteladtamvolnaneki
ozsimegtalahatalanszamaomra,,völgyesimarcipapajatorténesz,nemtudomhollaki
EZMAGAHALACSKAakivelmegértem azt ha arrébtolja a szemuveget,a cigját,idebökvagy amoda
ésbiciklizikhányáshelyet,avagyfutasisgyaloglásvagypontosszefutottalsdtb.fuggővolt,skizofréniávalvádolnakmostengemaparlamaentben
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 16:46hugodfelbasztattamagatmiattadvelem15szörlegalábbésnagyonjovoltmertprobaltamirniegyzoldségeskonyvetnekedgyerekekrolahogyszoktam,tudokfoznidehaennisemtudokmivan,lassuanetemis,agyogyszertmitbeodbtammertaztmodta3diplomásbartaom28ébrenletutánhoyaludjakkint
kossuthradiotitkosrendorségki azeazegyetlenssakimindentszrethallagatnicakanezvoltazéletemnemértedmitudszagondolkodasrolénvagyokahulyeésazidiotizmusgyurjakra???????skizofhhrenia
feldmarandrrasszbaditsmegagonosztol,lotuszprogrambehaltakcsmábanabarbarokmiattmertmindigcsakvartamazthiszirolammindenkihogydrogosvagyok
hugodfelbasztattamagatmiattadvelem15szörlegalábbésnagyonjovoltmertprobaltamirniegyzoldségeskonyvetnekedgyerekekrolahogyszoktam,tudokfoznidehaennisemtudokmivan,lassuanetemis,agyogyszertmitbeodbtammertaztmodta3diplomásbartaom28ébrenletutánhoyaludjakkint
kossuthradiotitkosrendorségki azeazegyetlenssakimindentszrethallagatnicakanezvoltazéletemnemértedmitudszagondolkodasrolénvagyokahulyeésazidiotizmusgyurjakra???????skizofhhrenia
feldmarandrrasszbaditsmegagonosztol,lotuszprogrambehaltakcsmábanabarbarokmiattmertmindigcsakvartamazthiszirolammindenkihogydrogosvagyok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 16:38drogosvoltazegészisklolaessemmitnemtudoksemmitnemtanultamszopokstrepsilsajkamkikészültszoszorosan
drogosvoltazegészisklolaessemmitnemtudoksemmitnemtanultamszopokstrepsilsajkamkikészültszoszorosan
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 16:37barbarbookodbanmivan,miattadvégigmentemmindegyikilletettbaratomon éselszáltazagyamésitthonmegintbanatanak,nemtudokzenethallgatnimar
barbarbookodbanmivan,miattadvégigmentemmindegyikilletettbaratomon éselszáltazagyamésitthonmegintbanatanak,nemtudokzenethallgatnimar
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 16:36,,Ha porba írunk egy szót, elfújja a szél! Ha a szívünkbe véssük, az örökké bennünk él! Én a szívembe véstem egy szót, s egy nevet. A szó: SZERETLEK. A név: a Te neved."♥♥ Zsoltii sajnáloom ://♥ szeretlek nagyoon :(( ♥:/ reméleem nem haragszol máár nagyon :(♥
,,Ha porba írunk egy szót, elfújja a szél! Ha a szívünkbe véssük, az örökké bennünk él! Én a szívembe véstem egy szót, s egy nevet. A szó: SZERETLEK. A név: a Te neved."♥♥ Zsoltii sajnáloom ://♥ szeretlek nagyoon :(( ♥:/ reméleem nem haragszol máár nagyon :(♥
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 16:36arnoldo, marcildo, barzildo, cicaldo,micialdoutolsólehetősegnekemnincs otthonom nekemyomhattokbármitcsak ajogszabalyokat tartsátok meg, 10 fele, 20 negyede itallal előre megkérdzeve,sosincsne hol aludnom 5,5 honapja, de te nehogy segits valaki életen hogy lehetősege legyennie, nem tanulnia, tudod mia za hogy kilöktél valakit az abalakon, nekedsikerültsenkitől nem akaptamsegitséget,kérdezdvégi,ásnakatemetőbealtanakjozsefatilavalamiegyszemetdombtetejennőtfeloztleelépm
arnoldo, marcildo, barzildo, cicaldo,micialdoutolsólehetősegnekemnincs otthonom nekemyomhattokbármitcsak ajogszabalyokat tartsátok meg, 10 fele, 20 negyede itallal előre megkérdzeve,sosincsne hol aludnom 5,5 honapja, de te nehogy segits valaki életen hogy lehetősege legyennie, nem tanulnia, tudod mia za hogy kilöktél valakit az abalakon, nekedsikerültsenkitől nem akaptamsegitséget,kérdezdvégi,ásnakatemetőbealtanakjozsefatilavalamiegyszemetdombtetejennőtfeloztleelépm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 13:52r
r
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 13:50haamar
haamar
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 13:49davidmagyarosanszeretiachipset2percutannemtudommitcsinaltdkarvoltmegszolalniacipojebeami
hittembakkancsbelenyomtamavegacipomet-1
davidmagyarosanszeretiachipset2percutannemtudommitcsinaltdkarvoltmegszolalniacipojebeami
hittembakkancsbelenyomtamavegacipomet-1
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 13:47na szóval david 3-5 perc alatt kiodobott majdnem hasonlatos katonai nadragabn az udvararol 28ora,vizetéscigithezadottgyufátdanisosejottidebeigertemmindenkinel
petijonasisklapszichologosszoszerintsajnosnemakartakedvemertidejonnilegjobbaratbuddhakereszt
nemadottteatdavideljottvelem4magyarkeresztetcsinálnivegajuhturosburgertennibeigertemnekikonyvet
nemadmarcinaksetaosebuddhasehindukonyvetsenarncslejuksincsdevancsapvizeesennekemrengeteg
na szóval david 3-5 perc alatt kiodobott majdnem hasonlatos katonai nadragabn az udvararol 28ora,vizetéscigithezadottgyufátdanisosejottidebeigertemmindenkinel
petijonasisklapszichologosszoszerintsajnosnemakartakedvemertidejonnilegjobbaratbuddhakereszt
nemadottteatdavideljottvelem4magyarkeresztetcsinálnivegajuhturosburgertennibeigertemnekikonyvet
nemadmarcinaksetaosebuddhasehindukonyvetsenarncslejuksincsdevancsapvizeesennekemrengeteg
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 13:42f
f
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 13:42diszkofagyizo thestoneroseswaterfallp
diszkofagyizo thestoneroseswaterfallp
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 13:40gmv
gmv
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 13:07eszter te itt nem vagy tanár-3b-beszélgetnijottemidenemmiattadcs
eszter te itt nem vagy tanár-3b-beszélgetnijottemidenemmiattadcs
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 12:59Dénes szivesen beszélgetet volna veled, itthon az elmondasok szerint csak angolul beszélt.Szeretet enni is.Nem volt vegetáriánus .tudtommal
Dénes szivesen beszélgetet volna veled, itthon az elmondasok szerint csak angolul beszélt.Szeretet enni is.Nem volt vegetáriánus .tudtommal
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 12:50v
v
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 12:34daninemszabadkezdoneklennip
daninemszabadkezdoneklennip
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 11:04e
e
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 11:01f
f
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2011.11.10., 11:00Szegény Eszter, ő a betegek fórumának alakította, és nem akarom hogy rossz legyen neki. Komolyan. Majd megfogalmazok egy bocsánatkérő levelet, ami szívből jön, de nem illetlen. Szóval talán hátha talál benne Eszter is értékeset. Na nem az egész úgy ahogy van, de talán, van eben (is) érték. Nem gondoljátok? De csak gyakorlom az igazat, nem akarok illetlen lenni. Tényleg félek ettől. Én szeretlek titeket. Nem akarok senkinek rosszat.
Szegény Eszter, ő a betegek fórumának alakította, és nem akarom hogy rossz legyen neki. Komolyan. Majd megfogalmazok egy bocsánatkérő levelet, ami szívből jön, de nem illetlen. Szóval talán hátha talál benne Eszter is értékeset. Na nem az egész úgy ahogy van, de talán, van eben (is) érték. Nem gondoljátok? De csak gyakorlom az igazat, nem akarok illetlen lenni. Tényleg félek ettől. Én szeretlek titeket. Nem akarok senkinek rosszat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 10:59kövr
kövr
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2011.11.10., 10:56Esztertől bocsánatot kérek hogy a topikjába írtam. Én nem akarom tönkretnni a burát. Csak szeretnék szabad lenni. Ez bocsánatos bűn? vagy nem. hm... remélem hogy igen. De én amugy tényleg csak én vagyok. Spellbound csak a mesterem. Nektek is tetszik? Vagy nem. Mert akkor engem itéltek el. Na jó megyek a saját részembe a topikba.
Esztertől bocsánatot kérek hogy a topikjába írtam. Én nem akarom tönkretnni a burát. Csak szeretnék szabad lenni. Ez bocsánatos bűn? vagy nem. hm... remélem hogy igen. De én amugy tényleg csak én vagyok. Spellbound csak a mesterem. Nektek is tetszik? Vagy nem. Mert akkor engem itéltek el. Na jó megyek a saját részembe a topikba.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 10:54köpőcsésze köpőcsésze köpőcsésze
köpőcsésze köpőcsésze köpőcsésze
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2011.11.10., 10:54testileg fáradt vagyok de a szellemem többet akar. Talán van olyanom is. vagy csak léleknek hívjuk inkább. repülj, repülj madár. Ügyes vagy te látod. Az egy kocsma? vagy miféle hely valami illetlen. Talán durva hely, nem nekem való. Még meg is halhatok ha megkéslnek. Nem akarok elmenni. Ez talán nem is lényeges. ez invitation.
testileg fáradt vagyok de a szellemem többet akar. Talán van olyanom is. vagy csak léleknek hívjuk inkább. repülj, repülj madár. Ügyes vagy te látod. Az egy kocsma? vagy miféle hely valami illetlen. Talán durva hely, nem nekem való. Még meg is halhatok ha megkéslnek. Nem akarok elmenni. Ez talán nem is lényeges. ez invitation.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 10:53ahahahahhhhahahahhhhhahaahahahahah this is my voiceaaaaaa.a.a.a.a.a.aahhha.a.
ahahahahhhhahahahhhhhahaahahahahah this is my voiceaaaaaa.a.a.a.a.a.aahhha.a.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 10:52kocka-domino-jaci
kocka-domino-jaci