Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2011.12.27., 23:28Szia Hajnal21;
Nem tudom hogy a Lotusz mennyi. Azt sem tudom hol lehetne talalni.
Szulok: hat igen nekem is voltak szuleim. Aztan az is volt hogy talan nem a legkedvezobb donteseket hoztak nekem, es nem a legkedvezobb szavakat mondtak nekem.
En felelosseget vallalok azert is hogy kiket valasztottam szuleimnek, es hogy hol es mikor valasztottam szuletni. Lehet hogy nem az en hibam. Panaszkodni es aldozatnak gondolni sajat magamat, hat erre nem vagyok hajlando.
Sok minden van ami nelkul en sem akarok, de ez mit valtoztat a valosagon?
Hallgatni masokra azt meg kulonosen nem akarok.
En azert jol vagyok. En csak orvos nelkul akarok meglenni.
Beszelgetni masokkal itt ez a legtobb amit en itt tudok. Azokkal akik korulottem vannak se tudok sokkal tobbet csinalni. Mert az nam jo ha en megoldom mas emberek anyagi vagy erzelmi gondjait, mert akkor mindig tolem varjak, hogy oldjam meg, es ez engem is megbolondit, es meg ez csak nem is lehetseges.
Az en csaladomban is vannak nagy problemak amiket nem tudok megoldani. De en probalom megtenni ami tolem telik. Ha nem elegendo, hat sajnalom. En is csak egy ember vagyok.
Sirankozni mindig lehet. Utalkozni is.
Imadkozni, hat ahhoz mar esz is kell. Ezert ilyen nehez nekem.
Tisztelettel;
zsivany
Szia Hajnal21;
Nem tudom hogy a Lotusz mennyi. Azt sem tudom hol lehetne talalni.
Szulok: hat igen nekem is voltak szuleim. Aztan az is volt hogy talan nem a legkedvezobb donteseket hoztak nekem, es nem a legkedvezobb szavakat mondtak nekem.
En felelosseget vallalok azert is hogy kiket valasztottam szuleimnek, es hogy hol es mikor valasztottam szuletni. Lehet hogy nem az en hibam. Panaszkodni es aldozatnak gondolni sajat magamat, hat erre nem vagyok hajlando.
Sok minden van ami nelkul en sem akarok, de ez mit valtoztat a valosagon?
Hallgatni masokra azt meg kulonosen nem akarok.
En azert jol vagyok. En csak orvos nelkul akarok meglenni.
Beszelgetni masokkal itt ez a legtobb amit en itt tudok. Azokkal akik korulottem vannak se tudok sokkal tobbet csinalni. Mert az nam jo ha en megoldom mas emberek anyagi vagy erzelmi gondjait, mert akkor mindig tolem varjak, hogy oldjam meg, es ez engem is megbolondit, es meg ez csak nem is lehetseges.
Az en csaladomban is vannak nagy problemak amiket nem tudok megoldani. De en probalom megtenni ami tolem telik. Ha nem elegendo, hat sajnalom. En is csak egy ember vagyok.
Sirankozni mindig lehet. Utalkozni is.
Imadkozni, hat ahhoz mar esz is kell. Ezert ilyen nehez nekem.
Tisztelettel;
zsivany
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.12.27., 08:13van olyan szülő akit nem érdekel hogy a viselkedsése relapszushoz vezethet, sőt talán még nagyobb szándékkal ennek tudatában cselekszik
nem tudok ellene mit tenni, én meg a nyalamat fogom csurgatni és nem tudom mit tudok tenni jogilag ellene, gonolom semmit, a okonaimat nem érdeekli, nem tudjak mi ez, nekeme kell erosnek maraadni, egy erettsegivel ami semmit nem er és meg ennem is kell, szivvesen tanulok
rosszul érzem magam , cigi nelkul nehezen megy, gyogyszerrel is nehezene megy anelkul is, tulzott bizalmama az emberekben megcsappant
segitseget itt evek ota kertem, egy ideje nem, de ha nincs hol aludnom az rossz, ha nem lathatom anyukamat sz is rossz
skizofrenia vagy skizoaffektivzavar
megyek vissza a korhazba, mindenkinek minden jot, remelem en is jobban leszek, aki tud segiteni koszonom, a korhazba nem igen tudok olvasni se tanulni, asztalhoz vagyok szokva
remelem a gyogyszerek nem artanak, de jobban meglennek nelkule, de doki nelkül nem akarok lennni, csak azt ki is kell fizetni ha magán
van olyan szülő akit nem érdekel hogy a viselkedsése relapszushoz vezethet, sőt talán még nagyobb szándékkal ennek tudatában cselekszik
nem tudok ellene mit tenni, én meg a nyalamat fogom csurgatni és nem tudom mit tudok tenni jogilag ellene, gonolom semmit, a okonaimat nem érdeekli, nem tudjak mi ez, nekeme kell erosnek maraadni, egy erettsegivel ami semmit nem er és meg ennem is kell, szivvesen tanulok
rosszul érzem magam , cigi nelkul nehezen megy, gyogyszerrel is nehezene megy anelkul is, tulzott bizalmama az emberekben megcsappant
segitseget itt evek ota kertem, egy ideje nem, de ha nincs hol aludnom az rossz, ha nem lathatom anyukamat sz is rossz
skizofrenia vagy skizoaffektivzavar
megyek vissza a korhazba, mindenkinek minden jot, remelem en is jobban leszek, aki tud segiteni koszonom, a korhazba nem igen tudok olvasni se tanulni, asztalhoz vagyok szokva
remelem a gyogyszerek nem artanak, de jobban meglennek nelkule, de doki nelkül nem akarok lennni, csak azt ki is kell fizetni ha magán
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.12.27., 07:33for your 'good' loving
I 'll be there
for your 'good' loving
I 'll be there
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.12.26., 13:44Megkérdezé valaki aki ért is hozzá, énmár próbálkoztam 0 sikerrel, hogy a Lotusz prgram mennyibe kerül és hogyan lehet oda eljutni és kiknek, és hogy jelenleg hogy áll a helyzet , hány embert tudnak fogadni.Megköszönném a valaszt, én sem vagyok mindig jól.
Megkérdezé valaki aki ért is hozzá, énmár próbálkoztam 0 sikerrel, hogy a Lotusz prgram mennyibe kerül és hogyan lehet oda eljutni és kiknek, és hogy jelenleg hogy áll a helyzet , hány embert tudnak fogadni.Megköszönném a valaszt, én sem vagyok mindig jól.
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2011.12.26., 02:26
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2011.12.25., 19:12Boldog Karacsonyi Unnepeket Kivanok !!! zsivany
Boldog Karacsonyi Unnepeket Kivanok !!! zsivany
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.12.24., 15:02Völgyesi Marton Daniel, Buzas Daniel Barnabás, Bihari András lépjen be ezentul, örülnek ha mindenki megkpana a regjet és regelnenek is.ha nem elaoa kocsma bebelafesta
Völgyesi Marton Daniel, Buzas Daniel Barnabás, Bihari András lépjen be ezentul, örülnek ha mindenki megkpana a regjet és regelnenek is.ha nem elaoa kocsma bebelafesta
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.12.24., 14:341+1=?
1+1=?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.12.24., 14:331357911
1357911
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.12.24., 12:55nador utca, berzsenyi, edinbourgh - ide csak lovagoknak lehet menni, szerintem ahogy lb gondolna nektek külön pszichétek van,hát itt a dal az Annanak
we are young we are free
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XsddYQptppY
nem nagyon érdeklodik nalam utanad és a se érdekli hogy jarjak vagy ne jarjak iskolába, téged sem, hazudosok lehettek, erkolcsotokrol nem is akarok tudomast venni
nador utca, berzsenyi, edinbourgh - ide csak lovagoknak lehet menni, szerintem ahogy lb gondolna nektek külön pszichétek van,hát itt a dal az Annanak
we are young we are free
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XsddYQptppY
nem nagyon érdeklodik nalam utanad és a se érdekli hogy jarjak vagy ne jarjak iskolába, téged sem, hazudosok lehettek, erkolcsotokrol nem is akarok tudomast venni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.12.24., 08:53Munkacsy Mihaly a nap szerelmesei, nyuodtan lehet ide ini BE neki, reszt vehet a partyban
Munkacsy Mihaly a nap szerelmesei, nyuodtan lehet ide ini BE neki, reszt vehet a partyban
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2011.12.24., 00:39Teli napfordulo.
Teli napfordulo.
Idézet tőle: AZUR ekkor: 2011.12.19., 19:18Kedves Sorstársak!
Elindult az év orvosa pályázat, ahol jelöltem e honlapon is nagyon sokat segítő Dr. Ratkóczi Évát. Aki egyetért azzal hogy az év orvosa jelölést elnyerje - az astellas- díjat, az alábbi linken szavazzon rá. http://www.astellasazorvosokert.hu/szavazas - a listából az R betűnél találjátok. Mindenkinek köszi Azur
Kedves Sorstársak!
Elindult az év orvosa pályázat, ahol jelöltem e honlapon is nagyon sokat segítő Dr. Ratkóczi Évát. Aki egyetért azzal hogy az év orvosa jelölést elnyerje - az astellas- díjat, az alábbi linken szavazzon rá. http://www.astellasazorvosokert.hu/szavazas - a listából az R betűnél találjátok. Mindenkinek köszi Azur
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.13., 03:22vannakemberekitt?bebebebebeb
vannakemberekitt?bebebebebeb
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.13., 03:21fejedetleveszem234567
fejedetleveszem234567
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.13., 03:20tioriltekvagytokgyilkosok
tioriltekvagytokgyilkosok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.13., 03:19lemaradva
lemaradva
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.13., 03:19ajajajajaj
kinek vannak gyertekei is
ajajajajaj
kinek vannak gyertekei is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.13., 03:18khomkohm a franciadhatulroltudjaahugod,tepedigelolrolanemetet,ketteneegyutsemtuttokmegdugniengem,
khomkohm a franciadhatulroltudjaahugod,tepedigelolrolanemetet,ketteneegyutsemtuttokmegdugniengem,
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 18:02tetudodmiazacsillagidomilyengyrosan
tetudodmiazacsillagidomilyengyrosan
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 18:01nemismernek
nemismernek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 18:00szuleimértelmifogyatékosokfeherbot
szuleimértelmifogyatékosokfeherbot
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:59slarisnapszemuveg
slarisnapszemuveg
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:58pokerezettvelem
pokerezettvelem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:57ezekpofadbatagdjaleoztkszvagyrovidenmagamrol,pi
ezekpofadbatagdjaleoztkszvagyrovidenmagamrol,pi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:56blsmafia-dirtonthedrave-gylkosmarton
blsmafia-dirtonthedrave-gylkosmarton
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:55hhbbllneajsnljalnekemitalt
hhbbllneajsnljalnekemitalt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:54oroszok, atomkutatasépitkezes
oroszok, atomkutatasépitkezes
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:53nemfizetikisenkinekemazorvosthibábavanmilliardjaisakar
nemfizetikisenkinekemazorvosthibábavanmilliardjaisakar
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:53ezeketénkicsinalataomhelybe
ezeketénkicsinalataomhelybe
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:52tellegnemertettelekeztnemlehetcsinalnihogybulizastajénlaszdroghozensoseénvoltamanyugttato
tellegnemertettelekeztnemlehetcsinalnihogybulizastajénlaszdroghozensoseénvoltamanyugttato
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:51marciszeritndepressziotokoz,oztkinaljademondjaures
marciszeritndepressziotokoz,oztkinaljademondjaures
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:50vagodaszogesdrott
vagodaszogesdrott
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:49esnemtudomsajnalni
esnemtudomsajnalni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:49tipikusozzovoltam,szoptam,ésmostmivanuaa
tipikusozzovoltam,szoptam,ésmostmivanuaa
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:47neziatvjetalberletbenoztottveriaholtudja
neziatvjetalberletbenoztottveriaholtudja
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:47kicsinlataokmetasuicidaltendencies
kicsinlataokmetasuicidaltendencies
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:45gerintelenvagyokdevannapszemuvegemtudommiazistenmegvalositásésazufozneekleganadjaakedvencemsosehallgattammast,mostkéne5gua
gerintelenvagyokdevannapszemuvegemtudommiazistenmegvalositásésazufozneekleganadjaakedvencemsosehallgattammast,mostkéne5gua
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:44spanyolbanbuliztammarciszeribt,szerintemmegafalelottaltam,nemtudtamelernikirénysanyir,marcirohadékciciszabadnemvgayokemebrnemvagyokjonemvegyokstosznemsrdekelseminemvanerdekelsenkinemszeretnekitnemszeretksemmithhá
spanyolbanbuliztammarciszeribt,szerintemmegafalelottaltam,nemtudtamelernikirénysanyir,marcirohadékciciszabadnemvgayokemebrnemvagyokjonemvegyokstosznemsrdekelseminemvanerdekelsenkinemszeretnekitnemszeretksemmithhá
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:41beb5000000daniaerettit
beb5000000daniaerettit
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:40dudorasztamannivalotozvatominalhelyatopimbakénalegjobb
dudorasztamannivalotozvatominalhelyatopimbakénalegjobb
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:39tbelhizpllorarsirba
tbelhizpllorarsirba
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:39kinyorjonki kitengem
kinyorjonki kitengem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:38nemehetemaztamitakarom,nemadnattakpénztangolrasem
nemehetemaztamitakarom,nemadnattakpénztangolrasem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:37nekemnincsnekeizmaim,depapuncsvégiggyalogoltambárkinakinkellettmiazpezgőnegia
nekemnincsnekeizmaim,depapuncsvégiggyalogoltambárkinakinkellettmiazpezgőnegia
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:36gratishitssublimeatomikafustolozik
gratishitssublimeatomikafustolozik
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:35desperadodebredendjgulyi,csakutanakénejárnosmintamsesében,csakamozgás:))ezvagyénéspákbaratom,ezértulnukisésiszubnkésistáncamibeleferértékesseteszitt
desperadodebredendjgulyi,csakutanakénejárnosmintamsesében,csakamozgás:))ezvagyénéspákbaratom,ezértulnukisésiszubnkésistáncamibeleferértékesseteszitt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:34hanyepejetsebeztemleaharmonyrapperdjnek
hanyepejetsebeztemleaharmonyrapperdjnek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.11.10., 17:33tinemtudjatokmiazadrogensenagyondevanfigalamaskizofreniarol
tinemtudjatokmiazadrogensenagyondevanfigalamaskizofreniarol