Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

várunk hozzánk mindekkőnket, ünnepelni

marci máskot többet nyomjábe

Érdekes sztoraim vaqnnaqk Madridból, de most halljuk Dénesem vallását, felgyújtottqa a BibliÁt

NA MArci ilyen csajt szereztem nekd mint harmony, mert ő a heroint is beveszi ha az élete mulik rajta főleg ha gyogyulni szeretnél, tudod mi a gond a politika, nem hiszunk a szemünknek, ott van gond, hogy a mafia náéha nem elég erős, ezért mától keverjük a piánkat.

na kérem titkos az  ügyed

zsivany nem irta be neked azt hogy a következő párbeszéd témája az hogy Isten az embert tökéletesnek termtette meg?

Eszter, te nagyon szép nő vagy de ezt se magaddal se senki mással, főleg nem a családoddal nem teheted.Te mégis milyen CRTGRHGFHNBTRKET kedvelsz.?????

Eszter a testvéred a legujjabb testékszerkészitőd.Az öltözkötésedet mindig is csodáltam,Izlesed leyügöző.

és most ezentúl Völgyesi Marci itt fog beszélgetni zsivannyal

várok rád egy darabig, de az én faszom mikor szokott felállni?

most a tánclecke bemutatása következik, mint ahogy mindig szokot lenni, rohadékok

remélem nekd a legjobbat, szép életet, sok örömet, sokan nem tudják még ezt felfogni, sokan nem igazán tudják mit tegyenek ilyen helyzetben, szóval ha kedvesség kell sose téged keressen az emberfialánya

tipikus vegabetegség az én észlelésem, Tib Majd utána jár ennek sajnos,

Lehet sirnod is.De ha segitséget kérek most akkor segitsél:Segitesz nekem?A tesvéred? A többiek?

Tibibácsinak ez sajnos a szakterülete?

Tibor Zsámboki, elmeséli neked Madách Imrétől : Az ember tragédiáját

zeszsztagod ékes, szalamid édes,

ha kell nekd egy bibircsók

lerepülhetsz édes

kedves vagy és okos,

de a fiadat milyen zenékhez szokattad

ki is ő mis pő, szereti e a metal zenet?

anna az eszter megszopatot

nincsen apám se barátnőm, ettől olyan geciszép az élet

tanithatok neked egy két dolgot, ha nem akkor a barataim teszik meg nekd, irni is képes vagyok, te tudsz irni? Babarczy annacska, rohanjon máskor az emberi életekekért, akér csak egyért is,

én már itt nem akarok semmit sem tanulni

be, ba, amarilla, vega58,zsivany,lonelymaster, bacskai kezdesnek megteszi, mint beszélgetőpartner

Az első tanitasod hogy nagyon kedves legyek veled: nincsen szerencse csak tudatos felkészülés.Tudtam hogy hibak vannak.Szerintem.

figyelj a jellemgyengeseged csillagos ötös

kurva vagy? figyelj mutasd a diakodat?

most vagyunk csak vidamak

na kezdjuk ott hogy teb egy szar vagy, aztán ragozhatom, beszékhetek veled bármikor, uigy?

kik azok a 12 A

léccives, nem érted ha nem fogsz szeretni, akkor se boldog nem leszel, se meggyógyulni

belépés

atestvéred túlságosan ismer, szeret, okos, kedves, szép, jó

Sri Chinmoy, tudod te ki az? Hány darab könyvet olvastál róla? Hány darab könyvet olvastál tőle?......................................................................

..

.

.

.

..

.

léccives, irjál ide, ha nem akkor nem

elköltztél?

ezt én nem akarom, ha nem birod felfogni, akkor nalad nagy gondok vannak

ÉS mi az Ön cime?

ÉS most a Babarczy Anna mégis hol lakik?

vannak ám itt hibák, rotosbaratunk érti a dolgát

hány testvéred van?

jaj ha én megkezzzelek téged

devin townsend - storm

hány embert szoktál megölni?

az orovsaod lakcime?

figurázol?

btegséged?

hogyan szeretitek?

akkor most az anna jöjjön ide

vega58 bemutatja a törzskönyvét

hogyan lehet neked udvarolni?