Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.30., 12:00ma nagyon szép idő van nálunk, eddig amikor hűvösebb idő volt mindig jobban voltam, de most ennek az időnek örülök
ma nagyon szép idő van nálunk, eddig amikor hűvösebb idő volt mindig jobban voltam, de most ennek az időnek örülök
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.30., 09:19Devin Townsend - Nobody's here
http://www.youtube.com/watch?v=EeM-hujK5U8
Hello, it's good to see you here
Come in, can I offer you a beer?
And they say this what it's like forever
...Roll this up, it's deadly...
To feel, feel like there's nobody here
...Feel like there's no more fear
I wanna feel like this for a year...
...Feel like there's nobody here...Too long, and lock yourself away
Relax, it doesn't matter anyway
'Cause it's all a lie, it's true
I think, I guess, I know, I think, I know
Fuck OffWhy can't I remember?
Heroes, they take my breath away
Zero the dials
See how a breakdown breaks ground
And zeros the miles
Devin Townsend - Nobody's here
Hello, it's good to see you here
Come in, can I offer you a beer?
And they say this what it's like forever
...Roll this up, it's deadly...
To feel, feel like there's nobody here
...Feel like there's no more fear
I wanna feel like this for a year...
...Feel like there's nobody here...
Too long, and lock yourself away
Relax, it doesn't matter anyway
'Cause it's all a lie, it's true
I think, I guess, I know, I think, I know
Fuck Off
Why can't I remember?
Heroes, they take my breath away
Zero the dials
See how a breakdown breaks ground
And zeros the miles
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.26., 22:14tündi
Nem tudom biztosan de az a sejtésem hogy az a levél arról szólhatott hogy mennyien láttogatták meg az oldalt az előző évben meg talán egyébről is.Nekem nincs ilyen levelem, mert ez ujabb nick, de régebbi nicken kaptam egy ilyet, amit nem tudok biztosan hogy mikor , de akkortájt amék időpontot megemlitetted, mások is kaptak.Csak feltételezem, mert ha nem irtál eddig semmit nem valószinű hogy irt neked valami személyeset.Csak szólok hogy annyira ne izgasd magad.Nem gyakran jár mostanság.
tündi
Nem tudom biztosan de az a sejtésem hogy az a levél arról szólhatott hogy mennyien láttogatták meg az oldalt az előző évben meg talán egyébről is.Nekem nincs ilyen levelem, mert ez ujabb nick, de régebbi nicken kaptam egy ilyet, amit nem tudok biztosan hogy mikor , de akkortájt amék időpontot megemlitetted, mások is kaptak.Csak feltételezem, mert ha nem irtál eddig semmit nem valószinű hogy irt neked valami személyeset.Csak szólok hogy annyira ne izgasd magad.Nem gyakran jár mostanság.
Idézet tőle: tündi7505 ekkor: 2012.07.26., 20:20Szia Eszter!
2012.02.04-én üzentedről kaptam értesítő e-mailt.
Nem vagyok gyakorlott még az oldalon, lehet, hogy én bénáztam el valamit, de nem tudtam elolvasni soraidat.
Kíváncsivá tettél. Alig írtam valamit magamról, ráadásul már elég régen. Nem reagál rá senki, gondoltam ennyi volt. ... vagy csak rossz helyre kattintottál? ... Ha mégis nekem írtál februárban, akkor amennyiben módodban áll - és persze a kedved is úgy tartja - üzenj nekem újra. Köszönöm.
Blogod elolvastam. Régóta nem írtál. Feltételezem, hogy sokaknak hiányzol már, és én is szeretném tudni, most hol tartasz Önmagadban.
Minden jót!
Szia Eszter!
2012.02.04-én üzentedről kaptam értesítő e-mailt.
Nem vagyok gyakorlott még az oldalon, lehet, hogy én bénáztam el valamit, de nem tudtam elolvasni soraidat.
Kíváncsivá tettél. Alig írtam valamit magamról, ráadásul már elég régen. Nem reagál rá senki, gondoltam ennyi volt. ... vagy csak rossz helyre kattintottál? ... Ha mégis nekem írtál februárban, akkor amennyiben módodban áll - és persze a kedved is úgy tartja - üzenj nekem újra. Köszönöm.
Blogod elolvastam. Régóta nem írtál. Feltételezem, hogy sokaknak hiányzol már, és én is szeretném tudni, most hol tartasz Önmagadban.
Minden jót!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.25., 18:42Kedves Eszter
Mit jelent az (ha valakire mondják) hogy illúzióromboló?
Kedves Eszter
Mit jelent az (ha valakire mondják) hogy illúzióromboló?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.25., 11:35Eastern sun & John Kelley - Rapture at sea (thanx zsivany)
http://www.youtube.com/watch?v=GJbwSxMYHlQ
Most találtam rá.Eddig ugy tűnik ez az egyik kedvenc elektronikus dalom, nagyon nagy,imádom.Hallgassa meg.
Eastern sun & John Kelley - Rapture at sea (thanx zsivany)
Most találtam rá.Eddig ugy tűnik ez az egyik kedvenc elektronikus dalom, nagyon nagy,imádom.Hallgassa meg.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.25., 10:54Amon Tobin - At the end of the day
http://www.youtube.com/watch?v=eHDYC6WP2jo
Amon Tobin - At the end of the day
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.24., 21:47Családfát készitenek az anyai ágról, a papám és mamám családjáról.
Családfát készitenek az anyai ágról, a papám és mamám családjáról.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.24., 10:56Találtam egy (számomra)érdekes cikket az indexnél a Velvet részen, 18 éven felüli.Szó van benne a depressziórol is, de a terhességről szól.
http://velvet.hu/szex/2012/07/23/az_oral_gyogyir_lehet_a_reggeli_rosszulletre/
Találtam egy (számomra)érdekes cikket az indexnél a Velvet részen, 18 éven felüli.Szó van benne a depressziórol is, de a terhességről szól.
http://velvet.hu/szex/2012/07/23/az_oral_gyogyir_lehet_a_reggeli_rosszulletre/
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.07.20., 23:24Én nem vagyok a legjobb barack de egy közepes banánnak elmegyek még. Jobb közepesnek lenni valamiben amit szeretsz, mint a legjobban abban amit utálsz.
Én nem vagyok a legjobb barack de egy közepes banánnak elmegyek még. Jobb közepesnek lenni valamiben amit szeretsz, mint a legjobban abban amit utálsz.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.07.20., 23:23de tudom hogy az összevisszaságban van logika. És nem fölösleges az őrültség. Ez szenvedély.
de tudom hogy az összevisszaságban van logika. És nem fölösleges az őrültség. Ez szenvedély.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.07.20., 23:20Eszter
Eszter
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.20., 21:37Most találtam ezt a zenét.Nagyon jó, hallgassa meg.Joe Satriani gitározik benne és Sammy Hagar(Van Halen) énekel.
Chickenfoot - Sexy little thing
http://www.youtube.com/watch?v=VeqpRvFaCtI
Most találtam ezt a zenét.Nagyon jó, hallgassa meg.Joe Satriani gitározik benne és Sammy Hagar(Van Halen) énekel.
Chickenfoot - Sexy little thing
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.19., 19:27lehet aludnom kellett volna ahelyett hogy bármikor is önre gondoltam volna
lehet aludnom kellett volna ahelyett hogy bármikor is önre gondoltam volna
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.19., 15:02Erről az jutott eszembe hogy kiadhatna egy videot arról ahogy alszik, egy olyan 8 órásat,szerintem nagyon jó lenne.Szerintem ilyet nem csináltak még vagy nem sokan.
Erről az jutott eszembe hogy kiadhatna egy videot arról ahogy alszik, egy olyan 8 órásat,szerintem nagyon jó lenne.Szerintem ilyet nem csináltak még vagy nem sokan.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.19., 06:39Képzelje egy retteneteset álmodtam amiben ön is benne volt, és ez az álom már kb. 3.-jára fordul elő velem.Az iskolában kellett felenem valamiből, az előttem lévő nem tudta, ön volt a magyar tanár, de nem néztem a szemébe, hanem le volt sütve a szemem(talán szégyelném kéne magam ön előtt?),és olyan érzésem volt mintha valami olyat tudnék amit más nem. aztán volt olyan kép ahol az osztálytársaim részegek.És amivel mindig végződik az álmom azaz hogy fekszek az ágyamban és aludni próbálnék és valaki elkezd engem fotozni, mert valami fontosat tudhatok(biztos a magyar tudásom) és közbe rettegek hogy valaki megakar ölni.A fotozás előtt mikor még csak fekszek és félek, akkor közbe hallom hogy ön egy másik szobában alszik, szuszog és horkol.Ez nagyon érdekes volt és utólag meghatott.Aztán addig fotoznak amig fel nem ébredek.Aztán csak lassan nyitom ki a szemem.Az én álmaimban,azzal a kevés alkalommal amikor előforddult eddig, mindig rövid haja volt és általában fekete, vagy ritkán sötétbarna, nagyon csinos.
Képzelje egy retteneteset álmodtam amiben ön is benne volt, és ez az álom már kb. 3.-jára fordul elő velem.Az iskolában kellett felenem valamiből, az előttem lévő nem tudta, ön volt a magyar tanár, de nem néztem a szemébe, hanem le volt sütve a szemem(talán szégyelném kéne magam ön előtt?),és olyan érzésem volt mintha valami olyat tudnék amit más nem. aztán volt olyan kép ahol az osztálytársaim részegek.És amivel mindig végződik az álmom azaz hogy fekszek az ágyamban és aludni próbálnék és valaki elkezd engem fotozni, mert valami fontosat tudhatok(biztos a magyar tudásom) és közbe rettegek hogy valaki megakar ölni.A fotozás előtt mikor még csak fekszek és félek, akkor közbe hallom hogy ön egy másik szobában alszik, szuszog és horkol.Ez nagyon érdekes volt és utólag meghatott.Aztán addig fotoznak amig fel nem ébredek.Aztán csak lassan nyitom ki a szemem.Az én álmaimban,azzal a kevés alkalommal amikor előforddult eddig, mindig rövid haja volt és általában fekete, vagy ritkán sötétbarna, nagyon csinos.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.18., 07:33lehet vannak nála jobbak, de ha ezért objektiven nézve szerintem mégis csak a legjobbak között van
lehet vannak nála jobbak, de ha ezért objektiven nézve szerintem mégis csak a legjobbak között van
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.07.17., 17:25ugysem olvassa el...ne izgulj.. de azért szép gondolatok..nem vagy egyedül egyébként mert mi itt vagyunk,és én mindig elolvasom amiket irsz,és tényleg érdekel .ugyhogy fel a fejjel..annyi nő van még a világon,még jobbak is mint az Eszter..bár én lennék egyedül. a fejem se fájna..
ugysem olvassa el...ne izgulj.. de azért szép gondolatok..nem vagy egyedül egyébként mert mi itt vagyunk,és én mindig elolvasom amiket irsz,és tényleg érdekel .ugyhogy fel a fejjel..annyi nő van még a világon,még jobbak is mint az Eszter..bár én lennék egyedül. a fejem se fájna..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.17., 11:11Olyan hülyén érzem magam hogy szeret(t)em, kevel(t)em önt, viszont ön meg engem nem.Hát nem beszélgettünk és ugy meg nem lehet szeretni a másikat.És ugy egyedül érzem magam, meg hogy hülye vagyok, és ez körbelengi az egész napomat.Ugy gondolom elfogom felejteni önt.Hát az utóbbi pár évben kitöltötte a napjaimat hogy önre gondoltam, de olyan értelmetlen az egész, mert semmit nem kaptam(, nem adtam), csak voltak gondondolataim meg érzéseim, amiből ugy semmi nem lett a végén.Se jó, se rossz, csak ugy volt.
Olyan hülyén érzem magam hogy szeret(t)em, kevel(t)em önt, viszont ön meg engem nem.Hát nem beszélgettünk és ugy meg nem lehet szeretni a másikat.És ugy egyedül érzem magam, meg hogy hülye vagyok, és ez körbelengi az egész napomat.Ugy gondolom elfogom felejteni önt.Hát az utóbbi pár évben kitöltötte a napjaimat hogy önre gondoltam, de olyan értelmetlen az egész, mert semmit nem kaptam(, nem adtam), csak voltak gondondolataim meg érzéseim, amiből ugy semmi nem lett a végén.Se jó, se rossz, csak ugy volt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.12., 17:00okkidokki
Akkor téged elrontottak kiskorodban.Az én kedvenc gitárosom Steve Vai.Én leginkább csak gitárosokat ismerek, sajnos.
http://www.youtube.com/watch?v=jY8wyKuLY2k
okkidokki
Akkor téged elrontottak kiskorodban.Az én kedvenc gitárosom Steve Vai.Én leginkább csak gitárosokat ismerek, sajnos.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.12., 16:51Voltam dokinál.Azt mondta hogy én bipoláris vagyok és nem skizofrén, csak skizofréniának indult , de a bipol fejlődött ki belőle.Ugye jó, nem?
Voltam dokinál.Azt mondta hogy én bipoláris vagyok és nem skizofrén, csak skizofréniának indult , de a bipol fejlődött ki belőle.Ugye jó, nem?
Idézet tőle: Okkidokki88 ekkor: 2012.07.11., 18:20nincs kedvenc gitárosom, azonban van kedvenc zenészem. Bryan Adams, rock ot szeretem a legjobban, de szinte minden múfaj jühet, amiben van fantázia.
nincs kedvenc gitárosom, azonban van kedvenc zenészem. Bryan Adams, rock ot szeretem a legjobban, de szinte minden múfaj jühet, amiben van fantázia.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.10., 20:47Okkidoki
Küldök neked egy dalt.Pár éve ő a kedvenc gitárosom és énekesem.Szeretem ezt a dalszöveget.
Devin Townsend - Earth day
http://www.youtube.com/watch?v=t2n45Sutwig
Okkidoki
Küldök neked egy dalt.Pár éve ő a kedvenc gitárosom és énekesem.Szeretem ezt a dalszöveget.
Devin Townsend - Earth day
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.10., 20:36Okkidoki
Milyen zenét szeretsz hallgatni? Ki a kedvenc gitárosod?
Okkidoki
Milyen zenét szeretsz hallgatni? Ki a kedvenc gitárosod?
Idézet tőle: Okkidokki88 ekkor: 2012.07.10., 19:06Szerintem is tudjuk. én például nem anyázok, nem csinálok semmit. a tegnapi dolog is csak annyi volt hogy szoltam neki, azt késsz. de hogy abból milyen hiszti lett...
Szerintem is tudjuk. én például nem anyázok, nem csinálok semmit. a tegnapi dolog is csak annyi volt hogy szoltam neki, azt késsz. de hogy abból milyen hiszti lett...
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.07.10., 19:04Szép kilátások... :)Egyébként nem is kell ide moderátor. szerintem mindannyian tudjuk kezelni a negatív hozzászólásokat..van aki kap bőven..főleg tőlem. Sorry...
Szép kilátások... :)Egyébként nem is kell ide moderátor. szerintem mindannyian tudjuk kezelni a negatív hozzászólásokat..van aki kap bőven..főleg tőlem. Sorry...
Idézet tőle: Okkidokki88 ekkor: 2012.07.10., 19:01a moderátor megőrült az éppen gyógyuló őrültek között, és lelépett:D lassan sorstársként vissza regel majd xD
a moderátor megőrült az éppen gyógyuló őrültek között, és lelépett:D lassan sorstársként vissza regel majd xD
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.07.10., 18:57Nem tudom mi volt pontosan a problémája, de valamitől besokallt, vagy csak megunta a dolgot, nem tudom tényleg, én nem beszélgettem vele, de láttam tőle valami fura erre utaló monológot
Nem tudom mi volt pontosan a problémája, de valamitől besokallt, vagy csak megunta a dolgot, nem tudom tényleg, én nem beszélgettem vele, de láttam tőle valami fura erre utaló monológot
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.07.10., 18:00Jé! Ti itt tudjátok egymás nevét? Na megint én vagyok a kakukktojás,én senkinek a nevét nem tudom.Ez amit leirtál tiszta ovi...Amugy itt nem létezik hogy van moderátor vagy bárki,tök egyedül vagyunk..szerintem..
Jé! Ti itt tudjátok egymás nevét? Na megint én vagyok a kakukktojás,én senkinek a nevét nem tudom.Ez amit leirtál tiszta ovi...Amugy itt nem létezik hogy van moderátor vagy bárki,tök egyedül vagyunk..szerintem..
Idézet tőle: Okkidokki88 ekkor: 2012.07.10., 17:55Bocs, reflexból írtam így, mert máshol így szokta nevezni magát, amúgy lonely Master nek írtam. volt egy kisebb balhé, ő megfenyegetett hogy elterjeszti rólam azt hogy én egy "pedofil" vagyok,,,, én meg megírtam neki hogy ha megteszi, akkor jogi lépéseket teszek. az egyetlen baj ami neki szúrta a szemét hogy a vezetéknevét bele írtam a kommentembe, így volt hogy: Tisztelt .... Úr! és mivel az a név kiírásra került, most moderátorral akar engemet innen kitiltatni. mellesleg van egy egész logom miket irkált nekem, mikkel fenyegetett, és mindenzt egy hülyeségre.....
Bocs, reflexból írtam így, mert máshol így szokta nevezni magát, amúgy lonely Master nek írtam. volt egy kisebb balhé, ő megfenyegetett hogy elterjeszti rólam azt hogy én egy "pedofil" vagyok,,,, én meg megírtam neki hogy ha megteszi, akkor jogi lépéseket teszek. az egyetlen baj ami neki szúrta a szemét hogy a vezetéknevét bele írtam a kommentembe, így volt hogy: Tisztelt .... Úr! és mivel az a név kiírásra került, most moderátorral akar engemet innen kitiltatni. mellesleg van egy egész logom miket irkált nekem, mikkel fenyegetett, és mindenzt egy hülyeségre.....
Idézet tőle: Okkidokki88 ekkor: 2012.07.10., 17:47szabee..... ne félj, semmi gáz nem lesz, ha magadnak nem csinálod:)
szabee..... ne félj, semmi gáz nem lesz, ha magadnak nem csinálod:)
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.07.07., 18:59Basszus,belépek minden nap,pedig nem akarok,és muszály hozzászólnom a dolgokhoz hogy kiálljak azért amit gondolok,bár nem sokan vannak ezen a véleményen mint én..
Basszus,belépek minden nap,pedig nem akarok,és muszály hozzászólnom a dolgokhoz hogy kiálljak azért amit gondolok,bár nem sokan vannak ezen a véleményen mint én..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.07., 07:04lola
Ha nem akarsz itt lenni akkor ne lépj be az oldalra.Csak ki tudod birni, attól hogy törölteted magad, még a hsz-id megmaradnak, a kép ugyse változik. Kitartást.
lola
Ha nem akarsz itt lenni akkor ne lépj be az oldalra.Csak ki tudod birni, attól hogy törölteted magad, még a hsz-id megmaradnak, a kép ugyse változik. Kitartást.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.06., 18:04Idézet tőle: lolaDrága Eszter! Törölj már ki a jóisten áldjon meg..Esetleg egy 10 -20 igen durva komment elég lenne?akkor kitörölnél?Akkor most kértem utoljára szépen...
Gyógyult létedre, többet nyafogsz, itt mint bármelyik beteg, vedd már elő a híres önuralmad, vagy önfegyelmed amivel mint tudjuk megtanultál ismét járni, és ne lépj be többet, ha valami nem tetszik, ne kezdj el hisztizni....
Idézet tőle: lolaDrága Eszter! Törölj már ki a jóisten áldjon meg..Esetleg egy 10 -20 igen durva komment elég lenne?akkor kitörölnél?Akkor most kértem utoljára szépen...
Gyógyult létedre, többet nyafogsz, itt mint bármelyik beteg, vedd már elő a híres önuralmad, vagy önfegyelmed amivel mint tudjuk megtanultál ismét járni, és ne lépj be többet, ha valami nem tetszik, ne kezdj el hisztizni....
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.07.06., 17:30Drága Eszter! Törölj már ki a jóisten áldjon meg..Esetleg egy 10 -20 igen durva komment elég lenne?akkor kitörölnél?Akkor most kértem utoljára szépen...
Drága Eszter! Törölj már ki a jóisten áldjon meg..Esetleg egy 10 -20 igen durva komment elég lenne?akkor kitörölnél?Akkor most kértem utoljára szépen...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.05., 06:45Hát Gaby sajnálom hogy nem akarsz barátkozni, kevesen karnak tt szerintem, pedig sokan egyedül lehetnek.Hát ha nem mesélsz a nyomorodról akkor egyedül maradsz vele, ez a hely arra jó hogy megoszd és hátha tudnak segiteni.Jó olvasgatást.
lola
Az őszinte , épitő jellegű véleménnyel, tanáccsal lehet előrébb jutni, nem szabad hazudni, bár lehet olyan aki azt várja.
Hát Gaby sajnálom hogy nem akarsz barátkozni, kevesen karnak tt szerintem, pedig sokan egyedül lehetnek.Hát ha nem mesélsz a nyomorodról akkor egyedül maradsz vele, ez a hely arra jó hogy megoszd és hátha tudnak segiteni.Jó olvasgatást.
lola
Az őszinte , épitő jellegű véleménnyel, tanáccsal lehet előrébb jutni, nem szabad hazudni, bár lehet olyan aki azt várja.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.07.04., 20:20El kezdtem valakivel levelezni itt,és itt kérek elnézést ha megbántottam...lehet itt nevet irni? én már azt sem merek.. Sajnálom B..lehet aztán hogy nem is olvassa ezt el...szerintetek taplóság megirni a véleményünket valakinek?Akkor is ha bántó de igaz? Vagy hazudni jobb??
El kezdtem valakivel levelezni itt,és itt kérek elnézést ha megbántottam...lehet itt nevet irni? én már azt sem merek.. Sajnálom B..lehet aztán hogy nem is olvassa ezt el...szerintetek taplóság megirni a véleményünket valakinek?Akkor is ha bántó de igaz? Vagy hazudni jobb??
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.07.04., 19:54Idézet tőle: Mobid2gaby, Pöttöm pl egészséges, legalábbis nincs papirja arról, hogy beteg lenne. mégis ide irogat. érdekes módon egy évig nem irt, aztán én elkezdtem ide irni és hirtelen ö is. még másokkal is próbálkozik priviben rólam beszélni. szerintem hiába nincs baja, ö is a fullosokhoz tartozik.
csak ennyit akartam ehhez hozzátenni.
oszinten sajnalom ha nem josztok ki egymassal
van ilyen
ami nem megy nem kell eroltetni , mint latod mindenki azt ir ide amit akar (mondjuk kiveve engem dddddd , mert sokat toroltek )
Idézet tőle: Mobid2gaby, Pöttöm pl egészséges, legalábbis nincs papirja arról, hogy beteg lenne. mégis ide irogat. érdekes módon egy évig nem irt, aztán én elkezdtem ide irni és hirtelen ö is. még másokkal is próbálkozik priviben rólam beszélni. szerintem hiába nincs baja, ö is a fullosokhoz tartozik.
oszinten sajnalom ha nem josztok ki egymassal
van ilyen
ami nem megy nem kell eroltetni , mint latod mindenki azt ir ide amit akar (mondjuk kiveve engem dddddd , mert sokat toroltek )
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.07.04., 19:51Koszi szepen Spell
Nagyon kedves vagy , hogy be akarsz ide enegem illeszteni de en azt hiszem nem akarok ,a humorom meg mint latom nem ertheto . Kerdesedre valaszolva , nincs nekem olyan intelligencia fele dolgom soha nem vot .Nem akarok baratkozni mert nincs kivel en csak olvasgatok . Megvan nekem is a sajat nyomorom oszt azzal kosz jol elvagyok
Koszi szepen Spell
Nagyon kedves vagy , hogy be akarsz ide enegem illeszteni de en azt hiszem nem akarok ,a humorom meg mint latom nem ertheto . Kerdesedre valaszolva , nincs nekem olyan intelligencia fele dolgom soha nem vot .Nem akarok baratkozni mert nincs kivel en csak olvasgatok . Megvan nekem is a sajat nyomorom oszt azzal kosz jol elvagyok
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.07.04., 19:50Idézet tőle: lolaKedves Gaby! Én kérek elnézést...Mint ahogy az adatlapomon is látod,én szedtem gyógyszert,és sikerült leszoknom,igaz,én csak "sima " halál-és betegségektől való félelmektől szenvedtem,de voltak szar napjaim,éjjeleim,és reméltem hogy pár biztató szó jól esne másoknak,mint ahogy nekem is jól esett volna anno.Ha az utcán meg rámkiabálsz,no problem,ha neked jól esik.. Mindenki ugy viselkedik,ahogy jól érzi magát.Azért köszi,hogy megosztottad a gondolataidat...lola.
ok
nincs semmi gond
Idézet tőle: lolaKedves Gaby! Én kérek elnézést...Mint ahogy az adatlapomon is látod,én szedtem gyógyszert,és sikerült leszoknom,igaz,én csak "sima " halál-és betegségektől való félelmektől szenvedtem,de voltak szar napjaim,éjjeleim,és reméltem hogy pár biztató szó jól esne másoknak,mint ahogy nekem is jól esett volna anno.Ha az utcán meg rámkiabálsz,no problem,ha neked jól esik.. Mindenki ugy viselkedik,ahogy jól érzi magát.Azért köszi,hogy megosztottad a gondolataidat...lola.
ok
nincs semmi gond
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.07.04., 19:46Kedves Gaby! Én kérek elnézést...Mint ahogy az adatlapomon is látod,én szedtem gyógyszert,és sikerült leszoknom,igaz,én csak "sima " halál-és betegségektől való félelmektől szenvedtem,de voltak szar napjaim,éjjeleim,és reméltem hogy pár biztató szó jól esne másoknak,mint ahogy nekem is jól esett volna anno.Ha az utcán meg rámkiabálsz,no problem,ha neked jól esik.. Mindenki ugy viselkedik,ahogy jól érzi magát.Azért köszi,hogy megosztottad a gondolataidat...lola.
Kedves Gaby! Én kérek elnézést...Mint ahogy az adatlapomon is látod,én szedtem gyógyszert,és sikerült leszoknom,igaz,én csak "sima " halál-és betegségektől való félelmektől szenvedtem,de voltak szar napjaim,éjjeleim,és reméltem hogy pár biztató szó jól esne másoknak,mint ahogy nekem is jól esett volna anno.Ha az utcán meg rámkiabálsz,no problem,ha neked jól esik.. Mindenki ugy viselkedik,ahogy jól érzi magát.Azért köszi,hogy megosztottad a gondolataidat...lola.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.04., 15:52Gaby nem leszel megdobálva, de nem értem miért épp a szerencsétlenekhez akarsz tartozni? Olyan vonzó a kedvtelenség vagy az elcseszett élet?Hát talán annyival jobb itt hogy talán közvetlenebbül lehet hozzászólni a másikhoz,de nem alakulnak ki mélyebb ismeretségek.Feltételezem magányos vagy ha ide akarsz tartozni.Hát a barátaim egy része elmaradozott, van aki már nem akar velem találkozni, van aki meg másik városba költözött, én meg nem járok most szórakozóhelyekre ahol néha találhatok még ismerőst.Persze barátként gondolunk egymásra de már nem keressük egymást.Egyéb barátaim se járnak már össze annyira mint régen.Majd lesz osztálytalálkozó ha oda eljutok akkor talán ujra felelevenitek kapcsolatokat addig is maradok egyedül vagy megyek kocsmába.De ha gondolod mehetünk a barátkozás topicba beszélgetni ha van hozzá kedved vagy van valami jó témád, beilleszkedhetsz az egyedül levőkhöz(hozzám), ha ez a vágyad.Szivesen beszélgetek.Ha vallásos vagy akkor jó, mert most az foglalkoztat és vannak kérdéseim, bár kétlem hogy az téged épp érdekelne.Szólj ha van ingerenciád, már régebben jeleztem hogy én kedvellek.
Gaby nem leszel megdobálva, de nem értem miért épp a szerencsétlenekhez akarsz tartozni? Olyan vonzó a kedvtelenség vagy az elcseszett élet?Hát talán annyival jobb itt hogy talán közvetlenebbül lehet hozzászólni a másikhoz,de nem alakulnak ki mélyebb ismeretségek.Feltételezem magányos vagy ha ide akarsz tartozni.Hát a barátaim egy része elmaradozott, van aki már nem akar velem találkozni, van aki meg másik városba költözött, én meg nem járok most szórakozóhelyekre ahol néha találhatok még ismerőst.Persze barátként gondolunk egymásra de már nem keressük egymást.Egyéb barátaim se járnak már össze annyira mint régen.Majd lesz osztálytalálkozó ha oda eljutok akkor talán ujra felelevenitek kapcsolatokat addig is maradok egyedül vagy megyek kocsmába.De ha gondolod mehetünk a barátkozás topicba beszélgetni ha van hozzá kedved vagy van valami jó témád, beilleszkedhetsz az egyedül levőkhöz(hozzám), ha ez a vágyad.Szivesen beszélgetek.Ha vallásos vagy akkor jó, mert most az foglalkoztat és vannak kérdéseim, bár kétlem hogy az téged épp érdekelne.Szólj ha van ingerenciád, már régebben jeleztem hogy én kedvellek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.07.04., 15:01gaby, Pöttöm pl egészséges, legalábbis nincs papirja arról, hogy beteg lenne. mégis ide irogat. érdekes módon egy évig nem irt, aztán én elkezdtem ide irni és hirtelen ö is. még másokkal is próbálkozik priviben rólam beszélni. szerintem hiába nincs baja, ö is a fullosokhoz tartozik.
gaby, Pöttöm pl egészséges, legalábbis nincs papirja arról, hogy beteg lenne. mégis ide irogat. érdekes módon egy évig nem irt, aztán én elkezdtem ide irni és hirtelen ö is. még másokkal is próbálkozik priviben rólam beszélni. szerintem hiába nincs baja, ö is a fullosokhoz tartozik.
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.07.04., 12:58A baratok ha baratok lettek volna most is azok kellene , hogy legyenek . Pont ezen oknal fogva nem vagyok baratokkal teli es jolesett behumorizalni ,. Szerintem dobaljatok meg kovel .
A baratok ha baratok lettek volna most is azok kellene , hogy legyenek . Pont ezen oknal fogva nem vagyok baratokkal teli es jolesett behumorizalni ,. Szerintem dobaljatok meg kovel .