Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:57hangulatzavar, mánia(pörgés) és depresszió váltakozása, egyszer fennt egyszer lennt a hangulat.nekem inkább lent volt eddig a hangulatom ahogy én észlelem, persze nekem mániát és kevert fázist irtak
talán mert azok akik megtudnak kapni egy valóban szép nőt olyan erényei vannak ami miatt többre vágyik az élettől és (ha) nem tud kielégülni.nem elégedett a feleségével.
hangulatzavar, mánia(pörgés) és depresszió váltakozása, egyszer fennt egyszer lennt a hangulat.nekem inkább lent volt eddig a hangulatom ahogy én észlelem, persze nekem mániát és kevert fázist irtak
talán mert azok akik megtudnak kapni egy valóban szép nőt olyan erényei vannak ami miatt többre vágyik az élettől és (ha) nem tud kielégülni.nem elégedett a feleségével.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 20:50Bipoláris depresszió az mi?
A ronda nőket valami csoda folytán sosem veri a férjük,nem használják ki őket ,nem tudom miért van ez.Talán nincs féltékenység mert egy ronda nő úgysem kell másnak.
Bipoláris depresszió az mi?
A ronda nőket valami csoda folytán sosem veri a férjük,nem használják ki őket ,nem tudom miért van ez.Talán nincs féltékenység mert egy ronda nő úgysem kell másnak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:47Nekem sincs bajom a külsőmmel, ha emberek közt vagyok és kiöltözök akkor ugy elvagyok, de már nem nézegetem magam a tükörben.Viszont lett egy kis hasam, ami zavaró, majd megoldódik az is.
Miért? a rondákat igen? Szerintem azokat könnyebben megcsalják, elküldik, kihasználják stb. Ha tévedek szoljál.
Majd én megbecsülöm az értéked és majd eldöntjük hogy elárverezzünk-e.Szeretem a nőket, feltételezem akkor meg is tudom becsülni őket.
Bipoláris depresszió, mennyire súlyos azt nem tudom, de remélhetőleg minél hamarabb eltünik.
Nekem sincs bajom a külsőmmel, ha emberek közt vagyok és kiöltözök akkor ugy elvagyok, de már nem nézegetem magam a tükörben.Viszont lett egy kis hasam, ami zavaró, majd megoldódik az is.
Miért? a rondákat igen? Szerintem azokat könnyebben megcsalják, elküldik, kihasználják stb. Ha tévedek szoljál.
Majd én megbecsülöm az értéked és majd eldöntjük hogy elárverezzünk-e.Szeretem a nőket, feltételezem akkor meg is tudom becsülni őket.
Bipoláris depresszió, mennyire súlyos azt nem tudom, de remélhetőleg minél hamarabb eltünik.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 20:44Atti írását érteni vélem,bár van némi homály.Ha mondjuk 1/1 írná le amit akar...néha azért értem.
Atti írását érteni vélem,bár van némi homály.Ha mondjuk 1/1 írná le amit akar...néha azért értem.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 20:37Én most is szépnek látom magam.Nekem azzal nincs is bajom.Csak a szép nőket nem becsüli meg senki.Milyen betegséggel küzdesz??
Én most is szépnek látom magam.Nekem azzal nincs is bajom.Csak a szép nőket nem becsüli meg senki.Milyen betegséggel küzdesz??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:36atti tanmeséjét ha valaki érti forditsa le.Én nem vagyok hozzászokva az ilyen megcsinálós dolgokhoz.
atti tanmeséjét ha valaki érti forditsa le.Én nem vagyok hozzászokva az ilyen megcsinálós dolgokhoz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:33nem egyáltalán nem baj, csak annak örültem, mármint külső szempontból tök jó volt, naponta nézhettem magam a tükörben, felüditett akkor.Én igyekszem hogy mindegyik évem a legjobb legyen, sőt egyre jobb. Nekem most azért lehetne jobb, iskolával, betegséggel küzdök.Azért igyekszem a legjobbat kihozni belőle.Nem jobb a 23 , mint 26 vagy 19. Csak nekem 23 évesen nincs baráti társaságom, mig 20 évesen volt.Meg a hülye korház(no szabadság) is volt közbe, stb. , normális életbe nem kivánatos dolgok, még ha nincsenek is nagy igényei az embernek.
Én független voltam 20 évesen is, most is, később is az leszek és mindig azt csináltam amit akartam(jó gyerek voltam). Felkéne dobni a mostani éveidet, azért még nem vagy öreg hogy azt mondd ezután már leszálló ágban van a boldogság.
nem egyáltalán nem baj, csak annak örültem, mármint külső szempontból tök jó volt, naponta nézhettem magam a tükörben, felüditett akkor.Én igyekszem hogy mindegyik évem a legjobb legyen, sőt egyre jobb. Nekem most azért lehetne jobb, iskolával, betegséggel küzdök.Azért igyekszem a legjobbat kihozni belőle.Nem jobb a 23 , mint 26 vagy 19. Csak nekem 23 évesen nincs baráti társaságom, mig 20 évesen volt.Meg a hülye korház(no szabadság) is volt közbe, stb. , normális életbe nem kivánatos dolgok, még ha nincsenek is nagy igényei az embernek.
Én független voltam 20 évesen is, most is, később is az leszek és mindig azt csináltam amit akartam(jó gyerek voltam). Felkéne dobni a mostani éveidet, azért még nem vagy öreg hogy azt mondd ezután már leszálló ágban van a boldogság.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 20:2323 év az teljesen jó. Nekem azok voltak a legjobb éveim. 23-24-25.Még független az ember,de már azt csinál amihez kedve van.
miért baj az ha nem vagy már gyerek?
23 év az teljesen jó. Nekem azok voltak a legjobb éveim. 23-24-25.Még független az ember,de már azt csinál amihez kedve van.
miért baj az ha nem vagy már gyerek?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:21lola
tökmindegy mi mit gondolunk és épp ésszel ezen nem gondolkozunk ezen, ha bajt csinálsz akkor azon majd gondolkozk az ember
azt hogy te keresed-e azt csak te tudhatod
lola
tökmindegy mi mit gondolunk és épp ésszel ezen nem gondolkozunk ezen, ha bajt csinálsz akkor azon majd gondolkozk az ember
azt hogy te keresed-e azt csak te tudhatod
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:20🙂
én 20 évesen szerettem magam, ugy egész jól néztem, olyan fiatal voltam és jól állt, tinis-ártatlanság, szines ruhákba jártam, azt szerettem. Most már nem érzem magam fiatalnak, legalábbis látszik már rajtam hogy nem vagyok gyerek.
🙂
én 20 évesen szerettem magam, ugy egész jól néztem, olyan fiatal voltam és jól állt, tinis-ártatlanság, szines ruhákba jártam, azt szerettem. Most már nem érzem magam fiatalnak, legalábbis látszik már rajtam hogy nem vagyok gyerek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:15én sem tudom mi az a gyalogló chat
a bajt azt sehol sem kéne keresni,ugye atti egyet ért ezzel,
én sem tudom mi az a gyalogló chat
a bajt azt sehol sem kéne keresni,ugye atti egyet ért ezzel,
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:13Nem tudok róla hogy találkoztunk volna.Ugye sose tudja az ember hogy azelőtt kivel futott össze az utcán az ember.Veheted nemnek.
23.Igyekszem nem titkolózni, persze azt nem engedem hogy az életemben vájkáljon bárki is.
És Te?
Nem tudok róla hogy találkoztunk volna.Ugye sose tudja az ember hogy azelőtt kivel futott össze az utcán az ember.Veheted nemnek.
23.Igyekszem nem titkolózni, persze azt nem engedem hogy az életemben vájkáljon bárki is.
És Te?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 20:04lola
Nekem senkim.Most.Szerelem, szerelem..., talán volt olyan időszak, még régebben, amikor megismertem.Még kis fiatalka voltam az élet gondjai nélkül.Persze plátói, mi más is lett volna? Aztán elmúlt, feltehetően.Aztán nekem van ilyen pótanyukás-barát igényem, persze lehet mire erre kerülne a sor akárkivel is megszünne és igyekeznék normálisan kialakitani egy kapcsolatot.Aztán persze szivesen beszélgetnék vele, ha van miről, vagy csak elmondani mi történik velem ha van rá igény, stb., barátkozni.
Mért szeretem? Szép, okos, kedves, jószivű.
lola
Nekem senkim.Most.Szerelem, szerelem..., talán volt olyan időszak, még régebben, amikor megismertem.Még kis fiatalka voltam az élet gondjai nélkül.Persze plátói, mi más is lett volna? Aztán elmúlt, feltehetően.Aztán nekem van ilyen pótanyukás-barát igényem, persze lehet mire erre kerülne a sor akárkivel is megszünne és igyekeznék normálisan kialakitani egy kapcsolatot.Aztán persze szivesen beszélgetnék vele, ha van miről, vagy csak elmondani mi történik velem ha van rá igény, stb., barátkozni.
Mért szeretem? Szép, okos, kedves, jószivű.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 19:35Nem visszük túlzásba..Egyébként ki ő neked?Szerelmed?Plátói?
Olvasgattam itt miket írtál neki..miért szereted?meg tudod fogalmazni?
Nem visszük túlzásba..Egyébként ki ő neked?Szerelmed?Plátói?
Olvasgattam itt miket írtál neki..miért szereted?meg tudod fogalmazni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 17:49az jó, csak túlzásba ne vigyük
van aki nem birja viccet, épitőipari humor
az jó, csak túlzásba ne vigyük
van aki nem birja viccet, épitőipari humor
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 17:39Én sem fogok veled vitázni, eddig szerintem mindent megértettél, szóval ész próblémákkal nem lehet gond. Nem csak egy nő hanem ennek a helynek, ahol töltöd az idődet a tulajdonosa.Aztán azt csak nem nézni jó szemmel ha valaki itt akar öngyilkos lenni, vagy csak a lehetősége megvan, oszt segitséget nem fogad el, nem kér, ehelyett itt lebzsel.Talán neked orvosnál lenne a helyed ezzel a problémával.
Honnan tudod ki ő nekem? mindegy is, ugye?
Én sem fogok veled vitázni, eddig szerintem mindent megértettél, szóval ész próblémákkal nem lehet gond. Nem csak egy nő hanem ennek a helynek, ahol töltöd az idődet a tulajdonosa.Aztán azt csak nem nézni jó szemmel ha valaki itt akar öngyilkos lenni, vagy csak a lehetősége megvan, oszt segitséget nem fogad el, nem kér, ehelyett itt lebzsel.Talán neked orvosnál lenne a helyed ezzel a problémával.
Honnan tudod ki ő nekem? mindegy is, ugye?
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.15., 16:43NEM fogok veled vitázni sem ezen sem máson.Azt írok amit akarok.Nekem ő csak egy nő,tudom,neked több,de attól még nekem nem kell hogy kedveljem.
NEM fogok veled vitázni sem ezen sem máson.Azt írok amit akarok.Nekem ő csak egy nő,tudom,neked több,de attól még nekem nem kell hogy kedveljem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 16:09nem ennek a nőnek, hanem neki. nem tudom te hol érzed magad.
nem ennek a nőnek, hanem neki. nem tudom te hol érzed magad.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 15:56Egyébként ma is volt egy rossz álmom.Nem mesélem el,nem is emlékszek rá, mert elakarom felejteni mi történt, igy nem érdekel.Csak annyi van meg belőle hogy mindent ugy csináltam az álmomban hogy arra gondoltam hogy álmodok és nem tudok felébredni.És ez kinzott és gyötört.Aztán ugy döntöttem felejtem.Nem gondolom hogy ön álomfejtő, de hát itt ki más értene ehhez jobban mint ön,ugye.Csak elmeséltem hogy szörnyű reggelem volt.
Egyébként ma is volt egy rossz álmom.Nem mesélem el,nem is emlékszek rá, mert elakarom felejteni mi történt, igy nem érdekel.Csak annyi van meg belőle hogy mindent ugy csináltam az álmomban hogy arra gondoltam hogy álmodok és nem tudok felébredni.És ez kinzott és gyötört.Aztán ugy döntöttem felejtem.Nem gondolom hogy ön álomfejtő, de hát itt ki más értene ehhez jobban mint ön,ugye.Csak elmeséltem hogy szörnyű reggelem volt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 10:54Mark Ronson feat. Katy B - Anywhere in the world
http://www.youtube.com/watch?v=4ylB2Sm1qB8&feature=share
Mark Ronson feat. Katy B - Anywhere in the world
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 10:53ha nem találod szóljál
ha nem találod szóljál
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 10:52lola
Babarczy Eszternek. Pötyögd be az interneten a nevét és keresd meg az emailjét.Tárgya a levélnek lehetne bura-öngyilkosság.Igy biztos elolvassa.
lola
Babarczy Eszternek. Pötyögd be az interneten a nevét és keresd meg az emailjét.Tárgya a levélnek lehetne bura-öngyilkosság.Igy biztos elolvassa.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.14., 09:09Skrillex - scary monsters and nice sprites
http://www.youtube.com/watch?v=WSeNSzJ2-Jw
Skrillex - scary monsters and nice sprites
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.13., 08:54Nem vigasztal(t) meg.
Ne gondolja hogy most ezután rögtön más lányok után fogok kacsintgatni.Ezt nekem még fel kell dolgoznom.
Nem vigasztal(t) meg.
Ne gondolja hogy most ezután rögtön más lányok után fogok kacsintgatni.Ezt nekem még fel kell dolgoznom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.12., 21:48kedves lola
Én nem vagyok jövőjósolgató, nemtudom hogy akarod majd megölni magad és az sem érdekel hogyan csináltad ezelőtt, orvos sem vagyok , főleg nem a tiéd.
Keressd meg neten az emailjét és ird meg neki és/vagy irjál neki privátot.
kedves lola
Én nem vagyok jövőjósolgató, nemtudom hogy akarod majd megölni magad és az sem érdekel hogyan csináltad ezelőtt, orvos sem vagyok , főleg nem a tiéd.
Keressd meg neten az emailjét és ird meg neki és/vagy irjál neki privátot.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.12., 13:27Ha én meg akarok halni tényleg,akkor én meg is fogom tenni,mindenki tudta nélkül.Írtam már ide lehet nem olvastad hogy én anno figyelemfelkeltésből szedtem be ezt-azt és vagdostam magam...Azóta sok idő eltelt.Ja és azt sem tudom ki az az Eszter,amióta én itt vagyok sosem láttam hogy írt volna.Téged olvaslak itt sokat.(már ha nem harapod le ezért is a fejem ..drága...)
Ha én meg akarok halni tényleg,akkor én meg is fogom tenni,mindenki tudta nélkül.Írtam már ide lehet nem olvastad hogy én anno figyelemfelkeltésből szedtem be ezt-azt és vagdostam magam...Azóta sok idő eltelt.Ja és azt sem tudom ki az az Eszter,amióta én itt vagyok sosem láttam hogy írt volna.Téged olvaslak itt sokat.(már ha nem harapod le ezért is a fejem ..drága...)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.12., 07:15dadamnphreaknoizephunk - a freak
http://www.youtube.com/watch?v=GRepuN27pAE
dadamnphreaknoizephunk - a freak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.12., 07:14Lolitám (ha már ledrágázol), van itt neked keresni valód.Azt mindenesettre megtehetnéd hogy Eszternek megadod a telefonszámodat és lakcimedet, hogy ha épp öngyilkos akarsz lenni az otthonodban és erről itt valaki tudomást szerez, akkor kilehessen hivi rád a rendőrséget és a mentőt.
Lolitám (ha már ledrágázol), van itt neked keresni valód.Azt mindenesettre megtehetnéd hogy Eszternek megadod a telefonszámodat és lakcimedet, hogy ha épp öngyilkos akarsz lenni az otthonodban és erről itt valaki tudomást szerez, akkor kilehessen hivi rád a rendőrséget és a mentőt.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.11., 18:25Ja értem már... Ez az "idétlenül beszélgetünk(magunkkal)topic"....na látod ide pl .nem írok.....drága....
Ja értem már... Ez az "idétlenül beszélgetünk(magunkkal)topic"....na látod ide pl .nem írok.....drága....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.10., 14:24hát hogy leirtam ezt az álmot egészen rákoncentráltam és rosszul éreztem magam.Rosszul aludtam.Sirhatnékom volt, nyomasztó és torokszoritó érzés.Aztán hajnalban ébredtem fel és még a hasam is fájt.A hajnalnak azért örültem, csak kicsit fáradt voltam, szeretem nézni a hajnalt.Aztán reggel aludtam még.
Aztán én ezt az álmot nem értem, de rosszul esik és fáj. Mert eddig nem voltam egyedül.Igaz sose váltunk egy szót sem, de ez nem fontos. Mégis itt volt nekem/velem. De ezek után nem tudom mit csináljak. Egyetlen barát elegendő lenne az élethez? Vagy nem értem ez hogyan működik.
Most el vagyok a Krishna szülinappal, az azért nem kis örömöt ad nekem.
hát hogy leirtam ezt az álmot egészen rákoncentráltam és rosszul éreztem magam.Rosszul aludtam.Sirhatnékom volt, nyomasztó és torokszoritó érzés.Aztán hajnalban ébredtem fel és még a hasam is fájt.A hajnalnak azért örültem, csak kicsit fáradt voltam, szeretem nézni a hajnalt.Aztán reggel aludtam még.
Aztán én ezt az álmot nem értem, de rosszul esik és fáj. Mert eddig nem voltam egyedül.Igaz sose váltunk egy szót sem, de ez nem fontos. Mégis itt volt nekem/velem. De ezek után nem tudom mit csináljak. Egyetlen barát elegendő lenne az élethez? Vagy nem értem ez hogyan működik.
Most el vagyok a Krishna szülinappal, az azért nem kis örömöt ad nekem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.09., 21:40
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Normál táblázat";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}Elmesélem az álmomat.
Ismét tanár szerepben volt ön. Ön volt az osztályfőnök. Az osztály kirándulásra készült, aztszem túrázni mentünk volna. És aki akart az önnél aludhatott. Én is ott aludtam. Aztán mikor felkeltünk, készülődtünk az induláshoz, akkor odamentem önhöz, de ön nem tudta kivagyok, csak azt hogy az osztályhoz tartozok. És nem tudta a nevemet és nagyon rosszul éreztem magam, és nekem kellett elmondani hogy hivnak, mert rosszra tippelt. És elmondtam önnek a testvéreim neveit, mert azokat se tudta. És egyáltalán nem érdekeltem, hanem a gyerekével foglalkozott és a többiekkel. (a gyereke nem jött velünk) A gyerekével jobban, ott volt végig a közelébe. Én egyáltalán nem érdekeltem, és emiatt rosszul éreztem magam, mindenkinek járt egy kis figyelem ,csak nekem nem, mintha levegő lennék. Közbe én meg nagyon szerettem, illetve lestem önt. Aztán nem kirándulni mentünk , hanem egy Devin Townsend koncertre. Busszal, de nem különbusszal. De ön nem jött a busszal. Aztán ott voltam a koncerten. Aztán a koncert valami kis helyen lehetett, székekkel megpakolva és gyakorlatilag csak mi voltunk ott, illetve az a kevés mintha ugyanoda tartozott volna. Aztán valamiért ott volt Steve Vai, félhosszú hajjal, fehér gitárral, meg a basserosa Billy Sheehan.Nem igen értettem hogy ők mit keresnek ott.Illetve ekkor tudtam meg hogy egyáltalán milyen koncert lesz. Mert aztán ott volt Devin Townsend és a két nem odaillő ember eltünt. Aztán felhivott DT hogy énekeljek a koncert elején, én meg azt mondtam csak akkor ha a többiekkel együtt mert nemigen vagy egyáltalán nem tudtam szöveget, de azt mondta hogy egyedül kell. Erre én et nem vállaltam és elmentem a koncertről, és egy dalt se halottam. És megint csak rosszul éreztem magam. Aztán elidultam haza busszal. Azt gondoltam majd leszállok és utolérem önt. Ön kb. féltávnál lehetett, hogy miért gyalagolt azt nem tudom. Sétált az utcán mosolyogva (gyengéd mosollyal)végig a gyerekére gondolva, mint akinek ő a legfontosabb, és állandó szeretet gyakorolna a gyerekére való állandó gondolással és ettől örül. Fekete kabátja volt, fehér inggel, egészen fehér arccal, fekete rövid haja volt ami felállt, és nem tüsihaj, hanem dús haja volt. És egészen fiatal volt, ráncok nélkül , akire azt lehet mondani hogy jó nő. És megint csak eszembe jutott hogy ön nem szeret engem és egyedül vagyok. Aztán én hazaértem és leültem a gép elé. Bekapcsoltam, vagy bevolt, aztán halottam ahogy tesóm üti a billentyűt a másik szobában, és erre én is elkezdtem keresni neten. Megnéztem interneten DT-nek az új lemezéről azt a dalt amit el kellet volna énekelni és meghallgattam(ismeretlen zenemű volt:D). Aztán arra gondoltam megveszem önnek az uj albumát, hátha attól érdekelni fogom önt, felfedezi hogy milyen értékes és okos dolgokkal foglalkozok és akkor talán lenne mit szeretnie bennem, nem pedig létezni mint a semmi . Hát emiatt is szomorú voltam. Aztán itt vége lett az álmomnak.
Hát ebben az álomban nem volt semmi örömöm, sőt végig szomorú voltam. És utólag sem tudok minek örülni benne.
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Normál táblázat";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
Elmesélem az álmomat.
Ismét tanár szerepben volt ön. Ön volt az osztályfőnök. Az osztály kirándulásra készült, aztszem túrázni mentünk volna. És aki akart az önnél aludhatott. Én is ott aludtam. Aztán mikor felkeltünk, készülődtünk az induláshoz, akkor odamentem önhöz, de ön nem tudta kivagyok, csak azt hogy az osztályhoz tartozok. És nem tudta a nevemet és nagyon rosszul éreztem magam, és nekem kellett elmondani hogy hivnak, mert rosszra tippelt. És elmondtam önnek a testvéreim neveit, mert azokat se tudta. És egyáltalán nem érdekeltem, hanem a gyerekével foglalkozott és a többiekkel. (a gyereke nem jött velünk) A gyerekével jobban, ott volt végig a közelébe. Én egyáltalán nem érdekeltem, és emiatt rosszul éreztem magam, mindenkinek járt egy kis figyelem ,csak nekem nem, mintha levegő lennék. Közbe én meg nagyon szerettem, illetve lestem önt. Aztán nem kirándulni mentünk , hanem egy Devin Townsend koncertre. Busszal, de nem különbusszal. De ön nem jött a busszal. Aztán ott voltam a koncerten. Aztán a koncert valami kis helyen lehetett, székekkel megpakolva és gyakorlatilag csak mi voltunk ott, illetve az a kevés mintha ugyanoda tartozott volna. Aztán valamiért ott volt Steve Vai, félhosszú hajjal, fehér gitárral, meg a basserosa Billy Sheehan.Nem igen értettem hogy ők mit keresnek ott.Illetve ekkor tudtam meg hogy egyáltalán milyen koncert lesz. Mert aztán ott volt Devin Townsend és a két nem odaillő ember eltünt. Aztán felhivott DT hogy énekeljek a koncert elején, én meg azt mondtam csak akkor ha a többiekkel együtt mert nemigen vagy egyáltalán nem tudtam szöveget, de azt mondta hogy egyedül kell. Erre én et nem vállaltam és elmentem a koncertről, és egy dalt se halottam. És megint csak rosszul éreztem magam. Aztán elidultam haza busszal. Azt gondoltam majd leszállok és utolérem önt. Ön kb. féltávnál lehetett, hogy miért gyalagolt azt nem tudom. Sétált az utcán mosolyogva (gyengéd mosollyal)végig a gyerekére gondolva, mint akinek ő a legfontosabb, és állandó szeretet gyakorolna a gyerekére való állandó gondolással és ettől örül. Fekete kabátja volt, fehér inggel, egészen fehér arccal, fekete rövid haja volt ami felállt, és nem tüsihaj, hanem dús haja volt. És egészen fiatal volt, ráncok nélkül , akire azt lehet mondani hogy jó nő. És megint csak eszembe jutott hogy ön nem szeret engem és egyedül vagyok. Aztán én hazaértem és leültem a gép elé. Bekapcsoltam, vagy bevolt, aztán halottam ahogy tesóm üti a billentyűt a másik szobában, és erre én is elkezdtem keresni neten. Megnéztem interneten DT-nek az új lemezéről azt a dalt amit el kellet volna énekelni és meghallgattam(ismeretlen zenemű volt:D). Aztán arra gondoltam megveszem önnek az uj albumát, hátha attól érdekelni fogom önt, felfedezi hogy milyen értékes és okos dolgokkal foglalkozok és akkor talán lenne mit szeretnie bennem, nem pedig létezni mint a semmi . Hát emiatt is szomorú voltam. Aztán itt vége lett az álmomnak.
Hát ebben az álomban nem volt semmi örömöm, sőt végig szomorú voltam. És utólag sem tudok minek örülni benne.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.09., 17:23Olvastam Eszternek egy levelét valakihez,amelyben azt írta,sosem lesz chat,mert túl veszélyes lenne..
Olvastam Eszternek egy levelét valakihez,amelyben azt írta,sosem lesz chat,mert túl veszélyes lenne..
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.08.09., 16:08Megérzés.
Megérzés.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.08.09., 15:18Szerintem itt soha nem lesz chat XD
Szerintem itt soha nem lesz chat XD
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.08.09., 14:26Érdeklődnék, hogy nem gondolkoztok-e olyanban, hogy legyen chat az oldalon. Én nagyon örülnék neki, ha lenne! Kedves Eszter, szerinted lenne rá igény, vagy csak bennem merült fel?
Érdeklődnék, hogy nem gondolkoztok-e olyanban, hogy legyen chat az oldalon. Én nagyon örülnék neki, ha lenne! Kedves Eszter, szerinted lenne rá igény, vagy csak bennem merült fel?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.09., 11:34megint álmodtam egyet(:))):D), nem rémálom volt, még annál is rosszabb.majd leirom magamnak hogy emlékezzek rá.Ilyet bizony még nem tettem.
megint álmodtam egyet(:))):D), nem rémálom volt, még annál is rosszabb.majd leirom magamnak hogy emlékezzek rá.Ilyet bizony még nem tettem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.07., 19:09talán az zavarhatja önt bennem hogy ugy gondolja hogy én nem tisztelem önt
talán az zavarhatja önt bennem hogy ugy gondolja hogy én nem tisztelem önt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.07., 18:04Megvan mi lehetne az alvó videójának a cime: Babarczy boldog. Van egy olyan felofgás az alvásról hogy amikor alszunk akkor a lelkünk megfürdik az isteni gyönyörben, hogy amikor ébren vagyunk akkor el tudjuk viselni az anyagi létet.Enélkül különben nem menne.Ilyenkor megtisztul az elme és a lélek.
Megvan mi lehetne az alvó videójának a cime: Babarczy boldog. Van egy olyan felofgás az alvásról hogy amikor alszunk akkor a lelkünk megfürdik az isteni gyönyörben, hogy amikor ébren vagyunk akkor el tudjuk viselni az anyagi létet.Enélkül különben nem menne.Ilyenkor megtisztul az elme és a lélek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.06., 15:50Szomorú hogy nincs itt errefele semmilyen megemlékezés a sziriai 'forradalom' áldozatairól, vagy csak én nem hallok róla.Nagyon sokan meghalnak, de ugy néz ki annyira csak nem érdekli az embereket ez.Talán nem fontos itt a világbéke.Ezt nem tartom jó dolognak.
Szomorú hogy nincs itt errefele semmilyen megemlékezés a sziriai 'forradalom' áldozatairól, vagy csak én nem hallok róla.Nagyon sokan meghalnak, de ugy néz ki annyira csak nem érdekli az embereket ez.Talán nem fontos itt a világbéke.Ezt nem tartom jó dolognak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.06., 13:35Szeretném megkérdezni hogy nem zavarja- e jelenlétem itt önt?Csak arra gondolok hogy engem amikor kértem rögtön törölt,mintha az fontos lett volna, a többiek meg itt nyavalyognak hogy töröljék őket.Hogy milyen okból azt épp nem tudom, de hát erre is lehet következtetni.
Na persze azt nem tudom miért lennék zavaró, de hát ettől még előfordulhat.
Szeretném megkérdezni hogy nem zavarja- e jelenlétem itt önt?Csak arra gondolok hogy engem amikor kértem rögtön törölt,mintha az fontos lett volna, a többiek meg itt nyavalyognak hogy töröljék őket.Hogy milyen okból azt épp nem tudom, de hát erre is lehet következtetni.
Na persze azt nem tudom miért lennék zavaró, de hát ettől még előfordulhat.