Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.27., 09:34Eszter, szerintem alapvetően ön jó verseket ir,(nem sokmindenre emlékszek ugy) ha lesz kedvem , majd ujra elolvasom, de biztos van több is, én ennyivel nem elégszek meg, szerintem annál értékesebbek, mint hogy rejtegetni kéne.Már ha megbocsátja ezt nekem hogy kiváncsi vagyok rájuk.A kiadatlan könyve is jobb lehet mint amit mostan ir a cime alapján(LB), meg talán hasznosabb, értékesebb, legfeljebb egy kicsit átkéne irni dolgokat benne ha nem elégedett vele.Én értékelem az ön irói tudását.
Eszter, szerintem alapvetően ön jó verseket ir,(nem sokmindenre emlékszek ugy) ha lesz kedvem , majd ujra elolvasom, de biztos van több is, én ennyivel nem elégszek meg, szerintem annál értékesebbek, mint hogy rejtegetni kéne.Már ha megbocsátja ezt nekem hogy kiváncsi vagyok rájuk.A kiadatlan könyve is jobb lehet mint amit mostan ir a cime alapján(LB), meg talán hasznosabb, értékesebb, legfeljebb egy kicsit átkéne irni dolgokat benne ha nem elégedett vele.Én értékelem az ön irói tudását.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.27., 09:04a kép, nevezzük képnek, aláirása Pisti - picsa aláhúzva
a kép, nevezzük képnek, aláirása Pisti - picsa aláhúzva
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.27., 08:34jobban megnézve a műalkotásomat csak 20 milliót kérnék érte, vagy kapnék érte
jobban megnézve a műalkotásomat csak 20 milliót kérnék érte, vagy kapnék érte
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.27., 08:24Kedves Eszter
Van ez rape-s története, itt a blogjában, hogy became a bitch, és hogy segitség kéne.Hát ugy mégis minek irta ide, senki értelmeset nem ir, főleg nem megoldást, vagy ha én odamentem volna önhöz hogy legyen a feleségem és élünk boldogan kettesben egy szép életet amiben még ha nem akarja, főleg ha nem akarja még sex sincsen, akkor feleségül vettem volna.Van az a könyv Nat Roid-tól hogy túl jól fest holtan. Na abban van irva hogy a legamasabb művészetet és a legalacsonyabb művészetett nem igazán lehet másolni, utánozni, ugyanolyan szinvonalat létrehozni, igy igazságtalan az egyik képet 1000 dollárért a másik képet 100000000 dollárért eladni.Mert művészi értéke ugyanannyi. Amikor uroljára volt a tv-ben és beszélt itt a blogjában is róla,amit én megnéztem neten, amikor a burával kapcsolatban is beszélt, meg megkönnyezte, mint szerintem mindig hogy mennyien szeretik,(mert én ugye sose, hozzám se lehet szólni sem, ugye?), na azt én lerajzoltam.Ilyen hengrekeből meg különféle testekből és szépen ki is szineztem, egyedi stilussal, szerintem utánozhatatlan és azt mondtam rá mestermű,ugye egyértelmű, és mikor gondolkodtam hogy mégis hogyan segithetnék, ha tényleg azért van fenn ez az irás akkor arra gondoltam hogy eladhatnám vagy 25 millió forintért amiből vennénk egy lakást, aztán vagy dolgoznánk, vagy tovább alkotnék hogy legyen miből megélnünk, sőt még el is tartanám, ha nagyon muszály belőle.Ki találhatja miket rajzolnék, netán még az ecsethez is hozzá nyúlnék.És akkor ujra azt mondtam meg se nézve, mestermű.Persze én szóltam előre hogy kell öltözködni, de ön direktbe nem úgy öltözködik.Persze szépnek találtam, csak az kis lelógó melltartópánt az kicsit furi volt nekem.Mondtam is rá valamit, azthiszem hogy kistáska amit ön hord.Persze ragyogott , mint mindig.De gondolom nem akar a feleségem lenni, még azért gondolkodhat egy picit rajta.A rajz nem tudom hogy megvan-e még, majd megnézem.Nem áll önnek rosszul a rövid haj, de amit a facebookon láttam önröl kékruhában, hosszú hajjal az olyan mamás, nőies, szép , sexy volt.Sajnáltam hogy levágatta, de nekem igy is szép.Most a jogokkal ne foglalkozzunk,jó?
Kedves Eszter
Van ez rape-s története, itt a blogjában, hogy became a bitch, és hogy segitség kéne.Hát ugy mégis minek irta ide, senki értelmeset nem ir, főleg nem megoldást, vagy ha én odamentem volna önhöz hogy legyen a feleségem és élünk boldogan kettesben egy szép életet amiben még ha nem akarja, főleg ha nem akarja még sex sincsen, akkor feleségül vettem volna.Van az a könyv Nat Roid-tól hogy túl jól fest holtan. Na abban van irva hogy a legamasabb művészetet és a legalacsonyabb művészetett nem igazán lehet másolni, utánozni, ugyanolyan szinvonalat létrehozni, igy igazságtalan az egyik képet 1000 dollárért a másik képet 100000000 dollárért eladni.Mert művészi értéke ugyanannyi. Amikor uroljára volt a tv-ben és beszélt itt a blogjában is róla,amit én megnéztem neten, amikor a burával kapcsolatban is beszélt, meg megkönnyezte, mint szerintem mindig hogy mennyien szeretik,(mert én ugye sose, hozzám se lehet szólni sem, ugye?), na azt én lerajzoltam.Ilyen hengrekeből meg különféle testekből és szépen ki is szineztem, egyedi stilussal, szerintem utánozhatatlan és azt mondtam rá mestermű,ugye egyértelmű, és mikor gondolkodtam hogy mégis hogyan segithetnék, ha tényleg azért van fenn ez az irás akkor arra gondoltam hogy eladhatnám vagy 25 millió forintért amiből vennénk egy lakást, aztán vagy dolgoznánk, vagy tovább alkotnék hogy legyen miből megélnünk, sőt még el is tartanám, ha nagyon muszály belőle.Ki találhatja miket rajzolnék, netán még az ecsethez is hozzá nyúlnék.És akkor ujra azt mondtam meg se nézve, mestermű.Persze én szóltam előre hogy kell öltözködni, de ön direktbe nem úgy öltözködik.Persze szépnek találtam, csak az kis lelógó melltartópánt az kicsit furi volt nekem.Mondtam is rá valamit, azthiszem hogy kistáska amit ön hord.Persze ragyogott , mint mindig.De gondolom nem akar a feleségem lenni, még azért gondolkodhat egy picit rajta.A rajz nem tudom hogy megvan-e még, majd megnézem.Nem áll önnek rosszul a rövid haj, de amit a facebookon láttam önröl kékruhában, hosszú hajjal az olyan mamás, nőies, szép , sexy volt.Sajnáltam hogy levágatta, de nekem igy is szép.Most a jogokkal ne foglalkozzunk,jó?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.22., 18:02volt nekem valami zenhitelem is itt
komolyan mondom hogy a pénz gazdagit
volt nekem valami zenhitelem is itt
komolyan mondom hogy a pénz gazdagit
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.22., 17:55Ha nem megy a Hegeli dialektika, akkor értelmezze már ezt nekem, az Index forumán találtam.
“Csak két dolog örök: a nirvána és a hülyeség, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.” (Gautama Buddha a bódhi-fa alatt) ... majd a következő szavakkal szólt: "Koldusok!" - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "Hogyha birka lennák, ennák birkatápot, birkaólnak néznám a büdös világot. Csatakos hátsómet nem takarné gatya, fejembe kuksolne egy hülye birka agya. Csipás kis szememmal ide-oda néznák, ványadt kis hangommel egyre csak bégetnák, Azt bégetnám egyre: BE-BE BE-BE BE-BE! értelme nem volna, de legalább rímelne." - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E beszédet hallgatva, Lukáš főhadnagy már régen leült, Švejk bakancsát bámulta, s ezt gondolta magában: „Uramisten, hisz gyakran én magam is ugyanilyen hülyeségeket beszélek, csak az a különbség, hogy más formában adom elő.” Azóta már nem gondolok semmit semmiről, amióta ittam a thassosi orthodox templom szent cseppkőbarlangjának csodatevő forrásából. Csak esztelen pakolódás, rakódás, nihil és semmisenem ...
Ha nem megy a Hegeli dialektika, akkor értelmezze már ezt nekem, az Index forumán találtam.
“Csak két dolog örök: a nirvána és a hülyeség, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.” (Gautama Buddha a bódhi-fa alatt) ... majd a következő szavakkal szólt: "Koldusok!" - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "Hogyha birka lennák, ennák birkatápot, birkaólnak néznám a büdös világot. Csatakos hátsómet nem takarné gatya, fejembe kuksolne egy hülye birka agya. Csipás kis szememmal ide-oda néznák, ványadt kis hangommel egyre csak bégetnák, Azt bégetnám egyre: BE-BE BE-BE BE-BE! értelme nem volna, de legalább rímelne." - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E beszédet hallgatva, Lukáš főhadnagy már régen leült, Švejk bakancsát bámulta, s ezt gondolta magában: „Uramisten, hisz gyakran én magam is ugyanilyen hülyeségeket beszélek, csak az a különbség, hogy más formában adom elő.” Azóta már nem gondolok semmit semmiről, amióta ittam a thassosi orthodox templom szent cseppkőbarlangjának csodatevő forrásából. Csak esztelen pakolódás, rakódás, nihil és semmisenem ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.22., 17:04A fal adja a másikat.
A fal adja a másikat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.22., 16:05Eszter ön szeret gyertyázni?Harmony szeret gyertyázni, legalábbis mesélt róla.Aggódom érte egy kicsit mert a 40 kg vagy az anorexia a célja, az önmegvalósitása.Talán beszélhetne vele, mert önt kedveli , talán az elért eredményeiért, jóságért, szépségért,meg hogy létrehozta ezt a helyet ahol ő nagyon szeret lenni, csak közbe meghalhat.Először heroint akar, most anorexia. A terapom azt mondta hogy az éhhalál a legfájdalmasabb halál a világon.Talán ha beszélne vele, elkérné adtait, beszélne a szüleivel, ilyesmi.Ön szokott a hálószobájában gyertyát gyújtani?Nekem van egy gyertyám,ilyen gömbalakú, keresztény templommal és téli tájjal festve, ajándékba kaptam egy rokonomtól akit nagyon szerettem, nemrég halt meg.
Eszter ön szeret gyertyázni?Harmony szeret gyertyázni, legalábbis mesélt róla.Aggódom érte egy kicsit mert a 40 kg vagy az anorexia a célja, az önmegvalósitása.Talán beszélhetne vele, mert önt kedveli , talán az elért eredményeiért, jóságért, szépségért,meg hogy létrehozta ezt a helyet ahol ő nagyon szeret lenni, csak közbe meghalhat.Először heroint akar, most anorexia. A terapom azt mondta hogy az éhhalál a legfájdalmasabb halál a világon.Talán ha beszélne vele, elkérné adtait, beszélne a szüleivel, ilyesmi.Ön szokott a hálószobájában gyertyát gyújtani?Nekem van egy gyertyám,ilyen gömbalakú, keresztény templommal és téli tájjal festve, ajándékba kaptam egy rokonomtól akit nagyon szerettem, nemrég halt meg.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.22., 14:29Tudja hogy hivom a hugát? Bambi:):D:D:D
Anyukám azt mondta kiskoromban nagyon szerettem az öreg néne őzikékéje(aztszem ez a neve) történetet.Kazettán hallgatam sokszor.Aztán ugy 6-7 éves koromra már ki nem álhattam, de azthiszem még meg van a kazi,de nem birnám meghallgtni mégegyszer.
Az indexen egy valaki azt mondta erre a névre a csak egy szép szót topicban hogy aranyos, egy másik meg szép.Megkérdeztem, hogy tényleg szép név-e ez.
Tudja hogy hivom a hugát? Bambi:):D:D:D
Anyukám azt mondta kiskoromban nagyon szerettem az öreg néne őzikékéje(aztszem ez a neve) történetet.Kazettán hallgatam sokszor.Aztán ugy 6-7 éves koromra már ki nem álhattam, de azthiszem még meg van a kazi,de nem birnám meghallgtni mégegyszer.
Az indexen egy valaki azt mondta erre a névre a csak egy szép szót topicban hogy aranyos, egy másik meg szép.Megkérdeztem, hogy tényleg szép név-e ez.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.22., 14:11Jaj Eszterke ne mondja már hogy filozófus cimmel megáladott ember léttére nem ért a filozófiához.Azt mondta hogy jó lenne ha iskolába járnék, nem lenne szabad elveszenm.Én is szeretnék iskolába járni, de lehet el sem indul, aztán nem tudom mit fogok akkor csinálni.Az is lehet el sem tudnám végezni, mert nekem az informatika nem fekszik, az összes barátom tudja ezt rólam.Ne tudja meg mit műveltek abba a suliba ahová jártam.Felhoztam egy monitort és kapttam érte egy 4-est.Van aki biológia órán újságot olvasott meg sudokuzott, van aki fizika órán sakkozott, meg mindenki amit szeretett csinálni.Csintalanságokról talán később mesélnék ha idefárad.
Én a Jobbikra szavaztam, mert a Fidesz megszegte a jogszabályokat, ugye akkor az tisztességtelen.LMP-ről azt se tudtam addig hogy létezik, de arra a szociálisan érzékenyek szavaznak.Én a Jobbikra azért szavatam hogy legyen visszaállitva a régi iskolai rendszer a felsőoktatásban, a többi az nem érdekelt.Alig mertem elmenni szavazni, mert valahogy én nem a közért működtem akkor minek szóljak bele a közügyekbe.Csak ugy voltam a nagy semmiben és rosszul.
Szóval én szeretnék tanulni, csak nekem segitség kell, főleg ha ilyen családi környezet vesz körül,mert ők csak annyit mondanak, tanuljál, aztán majd remélhetőleg lesz munkád is.De még azt se dönthetem el, vagy a múltban volt igy hogy mit tanuljak.Talán utba igazithatna vagy segithetne, ilyesmi.:)
A hugáról is mesélhetne, már sokadjára kértem.Egyébként az indexes foton amin falat mászik, nagyon szép a feneke, mondhatni esetem..., csak szólok hogy azt nem kell seggnek hivni.Nekem nincs pénzem falat mászni.De érdekel, mint a sziklamászás is, bár nem az elsők között van.
Jaj Eszterke ne mondja már hogy filozófus cimmel megáladott ember léttére nem ért a filozófiához.Azt mondta hogy jó lenne ha iskolába járnék, nem lenne szabad elveszenm.Én is szeretnék iskolába járni, de lehet el sem indul, aztán nem tudom mit fogok akkor csinálni.Az is lehet el sem tudnám végezni, mert nekem az informatika nem fekszik, az összes barátom tudja ezt rólam.Ne tudja meg mit műveltek abba a suliba ahová jártam.Felhoztam egy monitort és kapttam érte egy 4-est.Van aki biológia órán újságot olvasott meg sudokuzott, van aki fizika órán sakkozott, meg mindenki amit szeretett csinálni.Csintalanságokról talán később mesélnék ha idefárad.
Én a Jobbikra szavaztam, mert a Fidesz megszegte a jogszabályokat, ugye akkor az tisztességtelen.LMP-ről azt se tudtam addig hogy létezik, de arra a szociálisan érzékenyek szavaznak.Én a Jobbikra azért szavatam hogy legyen visszaállitva a régi iskolai rendszer a felsőoktatásban, a többi az nem érdekelt.Alig mertem elmenni szavazni, mert valahogy én nem a közért működtem akkor minek szóljak bele a közügyekbe.Csak ugy voltam a nagy semmiben és rosszul.
Szóval én szeretnék tanulni, csak nekem segitség kell, főleg ha ilyen családi környezet vesz körül,mert ők csak annyit mondanak, tanuljál, aztán majd remélhetőleg lesz munkád is.De még azt se dönthetem el, vagy a múltban volt igy hogy mit tanuljak.Talán utba igazithatna vagy segithetne, ilyesmi.:)
A hugáról is mesélhetne, már sokadjára kértem.Egyébként az indexes foton amin falat mászik, nagyon szép a feneke, mondhatni esetem..., csak szólok hogy azt nem kell seggnek hivni.Nekem nincs pénzem falat mászni.De érdekel, mint a sziklamászás is, bár nem az elsők között van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.22., 13:28Kedves Eszter
Olvastam hogy szereti Tandori Dezsőt. Én Nat Roidtól olvastam a túl jól fest holtan cimű könyvét.Az Első 120 oldal még nehezen ment, de aztán nagyon érdekes volt számomra és tetszik a stilusa.Emlékszem mikorJoe Loppilo a wc-en elővett egy művészalbumot és azt nézegetve , azthiszem majmok voltak benne, megoldotta a rejtvényt vagy közelebb jutott hozzá.:De nekem Ranymond Chandler a kedvenc iróm, tőle mindent olvastam.Azthiszem példaképe is Tandori dezsőnek mint krimiiró, valahol olvastam ilyet, de nem biztos.Mikor beteg voltam akkor elővettem még egy Nat Roid könyvet, de csak belekeztem, kicsit nehézkesnek találtam.Tandori Dezsőtől olvastam pár verset is, nem emlékszek már rá igazán, de jellegzetes, vagy furcsa , kedvelhető stilusa volt számomra vagy csak szokatlan ,amit én szeretek általában.Kiváncsi vagyok a verseire, csak nem tudom hol lehet beszerezni, talán könyvtár, mert pénzem az nincs.Meg a középisklai magyar könyvben van az az irása hogy "most mikor ugyanugy mint mindig legfőbb ideje hogy..."
Egyébként engem érdekelnek az ön versei.Szivesen megismerném önt ezen keresztül is.Nem tudom miért nem adja ki őket. De a blogjában a szexuális témák olyanok mint a romlott gyümölcs,számomra.Azok nekem nem tetszenek, talán én az ilyeneket nem tenném közzé az interneten.
Kedves Eszter
Olvastam hogy szereti Tandori Dezsőt. Én Nat Roidtól olvastam a túl jól fest holtan cimű könyvét.Az Első 120 oldal még nehezen ment, de aztán nagyon érdekes volt számomra és tetszik a stilusa.Emlékszem mikorJoe Loppilo a wc-en elővett egy művészalbumot és azt nézegetve , azthiszem majmok voltak benne, megoldotta a rejtvényt vagy közelebb jutott hozzá.:De nekem Ranymond Chandler a kedvenc iróm, tőle mindent olvastam.Azthiszem példaképe is Tandori dezsőnek mint krimiiró, valahol olvastam ilyet, de nem biztos.Mikor beteg voltam akkor elővettem még egy Nat Roid könyvet, de csak belekeztem, kicsit nehézkesnek találtam.Tandori Dezsőtől olvastam pár verset is, nem emlékszek már rá igazán, de jellegzetes, vagy furcsa , kedvelhető stilusa volt számomra vagy csak szokatlan ,amit én szeretek általában.Kiváncsi vagyok a verseire, csak nem tudom hol lehet beszerezni, talán könyvtár, mert pénzem az nincs.Meg a középisklai magyar könyvben van az az irása hogy "most mikor ugyanugy mint mindig legfőbb ideje hogy..."
Egyébként engem érdekelnek az ön versei.Szivesen megismerném önt ezen keresztül is.Nem tudom miért nem adja ki őket. De a blogjában a szexuális témák olyanok mint a romlott gyümölcs,számomra.Azok nekem nem tetszenek, talán én az ilyeneket nem tenném közzé az interneten.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 14:40Kössz kihagyom most őt.De ha te csak 10 sorig jutottál el, akkor ajánlanám neked Arisztotelészt.Azthiszem ő ir erről, szerintem az fontosabb.
'Egy rövid, de édes álom,
Előteremti ideálom.' Arany János
Képzeld nem én filozófia tanulással töltöm az időmet, tanultam róla valamit, de gondolom a dialketika nem 2 sor. Hegel: Szabadság az mikor elfogadjuk a szükségszerüségeinket.Meg lehet még valami eszembe jut róla, de ennyi most. Nekem ezt mondták róla.Nem könyvtárban akarok lakni.
Kössz kihagyom most őt.De ha te csak 10 sorig jutottál el, akkor ajánlanám neked Arisztotelészt.Azthiszem ő ir erről, szerintem az fontosabb.
'Egy rövid, de édes álom,
Előteremti ideálom.' Arany János
Képzeld nem én filozófia tanulással töltöm az időmet, tanultam róla valamit, de gondolom a dialketika nem 2 sor. Hegel: Szabadság az mikor elfogadjuk a szükségszerüségeinket.Meg lehet még valami eszembe jut róla, de ennyi most. Nekem ezt mondták róla.Nem könyvtárban akarok lakni.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.20., 14:21A dialektika fogalmát pont Te ne tudnád?Egyébként Hegel írt egy könyvet,Logika a címe,ezt olvasd el,ha érdekel a téma.Én kb 10 sort olvastam belőle.
A dialektika fogalmát pont Te ne tudnád?Egyébként Hegel írt egy könyvet,Logika a címe,ezt olvasd el,ha érdekel a téma.Én kb 10 sort olvastam belőle.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 10:14ja elnézést, José Ortega y Gasset: tömegek lázadása, csak épp ez a név ugrott be róla.
Meg érdekel Wittgenstein is, nagyon ajánlották nekem, egy 'ismerősnek' a gyerekének az a kedvence.
ja elnézést, José Ortega y Gasset: tömegek lázadása, csak épp ez a név ugrott be róla.
Meg érdekel Wittgenstein is, nagyon ajánlották nekem, egy 'ismerősnek' a gyerekének az a kedvence.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 10:08Még mindig nem tudom mi az a Hegeli dialektika-
De elmondom ezt a zsidó történetet.: Van Son meg Khon
Shon tiszta, Khon koszos
Shon nem mosdik meg, Khon megmosdik
Shon megmosdik, Khon nem mosdik meg
Shon megmosdik, Khon megmosdik
Érti?
Azért én még kiváncsi lennék mi az a Hegeli dialektika? Meséljen már róla nekem. Kérem Szeretek tanulni.Érdekel a filozófia, csak azt igazából magyar nyelven nem lehet olvasni mert az össze könyv egy szar foditás, félreforsditják, ezt mondták nekem,.németül viszont el lehet olvasni.Csak én nem tudok németül.Mondjuk Engem Immanuel Kant érdekel. A tiszta ész kritikájának még egytemen elolvastam a bevezetőjét, az jó.Meg egyet a vallással kapcsolatban, az annyira nem tetszett, lehet majd ujra el kell. Meg érdekelnek a neoplatonisták, meg Szókratész.Meg tetszett nekem nagyon Garciatól a Tömegek lázadása.Az is jó könyv.
Még mindig nem tudom mi az a Hegeli dialektika-
De elmondom ezt a zsidó történetet.: Van Son meg Khon
Shon tiszta, Khon koszos
Shon nem mosdik meg, Khon megmosdik
Shon megmosdik, Khon nem mosdik meg
Shon megmosdik, Khon megmosdik
Érti?
Azért én még kiváncsi lennék mi az a Hegeli dialektika? Meséljen már róla nekem. Kérem Szeretek tanulni.Érdekel a filozófia, csak azt igazából magyar nyelven nem lehet olvasni mert az össze könyv egy szar foditás, félreforsditják, ezt mondták nekem,.németül viszont el lehet olvasni.Csak én nem tudok németül.Mondjuk Engem Immanuel Kant érdekel. A tiszta ész kritikájának még egytemen elolvastam a bevezetőjét, az jó.Meg egyet a vallással kapcsolatban, az annyira nem tetszett, lehet majd ujra el kell. Meg érdekelnek a neoplatonisták, meg Szókratész.Meg tetszett nekem nagyon Garciatól a Tömegek lázadása.Az is jó könyv.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.20., 03:37kurvára fáj
valaki szórakozik velem, vqagy én magammal, de ha az előbbi qakkor ahogy a barátom mondta megfogja járni vagy valami hasonló
nem aludtam megint már semmit eddig, még a holnapi virágkarnevált sem tudom megnézni
aztán ha nem tudja mi a Hegeli dialektika, vagy csak nem érti akkor..., vagy ön sosincs fenn? sorstárs ,meg menedzser, admin ,csak az ember még töröltetni se tudja magát(már mint nem én), itt sincs.De a tv-ben , ujságban szeret vele szerepelni.
képzelje, egy titkot elárulok, 2008 és 2009-ben mig itt voltam egyszer sem ver--tem ki(önre), hát mig beteg voltam szintén nem, később már mikor azt se tudtam mi a boldogság, öröm ,előfordult, de hát ha olyan ruhákban van , amit először else mertem hinni...hát egy idő után már eljutottam oda, mára azért igyekeztem abbahagyni, ment is, addig amig most ebbe bele nem kerültem, de a Tao vagy mittom én miszerint itt sem megyek az állatias szintig.perverzióm,tippelem mi az, de szerintem nincsen ilyenem is volt mára azért az is megszünik.Azért az én felfogásom szerint mig nem gyermeknemzésről van szó vagy mig odáig udvarolnak egymásnak a felek vagy házas életről(ezt már megkérdőjelezém, szerintem itt sem kéne) addig lehet sexelni.Ez az én felfogásom.Persze még sem szent, sem szerzetes nem vagyok, igy egyáltalán nem könnyű.
Egyébként nem gond hogy nem aludtam , mert imádom a hajnalt.Csak nincs cigim, nemrég szivtam el az utolsót, mármint kb . 3 órája.
fölöttébb furcsa ember lehet ön, túl furcsa
már kevésbbé fáj, de szerintem akad még bennem fájdalom.
kurvára fáj
valaki szórakozik velem, vqagy én magammal, de ha az előbbi qakkor ahogy a barátom mondta megfogja járni vagy valami hasonló
nem aludtam megint már semmit eddig, még a holnapi virágkarnevált sem tudom megnézni
aztán ha nem tudja mi a Hegeli dialektika, vagy csak nem érti akkor..., vagy ön sosincs fenn? sorstárs ,meg menedzser, admin ,csak az ember még töröltetni se tudja magát(már mint nem én), itt sincs.De a tv-ben , ujságban szeret vele szerepelni.
képzelje, egy titkot elárulok, 2008 és 2009-ben mig itt voltam egyszer sem ver--tem ki(önre), hát mig beteg voltam szintén nem, később már mikor azt se tudtam mi a boldogság, öröm ,előfordult, de hát ha olyan ruhákban van , amit először else mertem hinni...hát egy idő után már eljutottam oda, mára azért igyekeztem abbahagyni, ment is, addig amig most ebbe bele nem kerültem, de a Tao vagy mittom én miszerint itt sem megyek az állatias szintig.perverzióm,tippelem mi az, de szerintem nincsen ilyenem is volt mára azért az is megszünik.Azért az én felfogásom szerint mig nem gyermeknemzésről van szó vagy mig odáig udvarolnak egymásnak a felek vagy házas életről(ezt már megkérdőjelezém, szerintem itt sem kéne) addig lehet sexelni.Ez az én felfogásom.Persze még sem szent, sem szerzetes nem vagyok, igy egyáltalán nem könnyű.
Egyébként nem gond hogy nem aludtam , mert imádom a hajnalt.Csak nincs cigim, nemrég szivtam el az utolsót, mármint kb . 3 órája.
fölöttébb furcsa ember lehet ön, túl furcsa
már kevésbbé fáj, de szerintem akad még bennem fájdalom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 22:51min nevetsz itt modellkém?
min nevetsz itt modellkém?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.08.19., 22:46😀
😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 22:33mondjuk regisztrációnál össze kell adni két számot, de ez függ a rendszertől is, mondjuk 1+1=2 vagy 1+1=1.9999 a végtelenig. Na most ha egisztrálok melyik valós eredményt adjam meg?
mondjuk regisztrációnál össze kell adni két számot, de ez függ a rendszertől is, mondjuk 1+1=2 vagy 1+1=1.9999 a végtelenig. Na most ha egisztrálok melyik valós eredményt adjam meg?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.19., 20:29Kedves Eszter
mi a Hegeli dialektika? Mesélje már el nekem. Kérlek.
a zsidó vicceket én egyáltalán nem szeretem
Kedves Eszter
mi a Hegeli dialektika? Mesélje már el nekem. Kérlek.
a zsidó vicceket én egyáltalán nem szeretem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.18., 16:21nem tudom, egyébként persze lehet ugy is nézni hogy kérem, de leginkább csak ugy hogy most van rá igényem, de leginkább ugy hogy ha kedvel, vagy szeret,..., mert ezt én nem tudhatom, jelet nem adja semminek, csak régebben irt nekem valamit, amit nem kötök az orrodra, aztán kérdném hogy ha lenne kedve hozzá akkor miért nem teszi?
Nem tudom.
nem tudom, egyébként persze lehet ugy is nézni hogy kérem, de leginkább csak ugy hogy most van rá igényem, de leginkább ugy hogy ha kedvel, vagy szeret,..., mert ezt én nem tudhatom, jelet nem adja semminek, csak régebben irt nekem valamit, amit nem kötök az orrodra, aztán kérdném hogy ha lenne kedve hozzá akkor miért nem teszi?
Nem tudom.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.18., 16:16Teljesen mindegy,hogyan értelmezzük nyelvtanilag,az egy eléggé hülyére sikeredett pár sor volt.Olvassa egyébként Ő ezt?
Teljesen mindegy,hogyan értelmezzük nyelvtanilag,az egy eléggé hülyére sikeredett pár sor volt.Olvassa egyébként Ő ezt?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.18., 16:13Nem kértem tőle ezt, nyelvtanilag értelmezned kéne, csak jeleztem hogy most jól esne ha szeretgetne, aztán ha van kedve akkor megteszi. Az nem kérés volt.
Nem kértem tőle ezt, nyelvtanilag értelmezned kéne, csak jeleztem hogy most jól esne ha szeretgetne, aztán ha van kedve akkor megteszi. Az nem kérés volt.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.18., 16:09Hát én sem tudom mit jelent...
konkrétan arra gondolok,hogy arra kérsz egy embert,hogy szeretgessen meg miközben látod te is hogy esze ágában sincsen.
Arra értem ,hogy bennem sincs tartás mert különben már rég nem itt kéne lennem..egy olyan emberrel aki porig aláz nap mint nap.
Én is jártam néptáncra:)
Hát én sem tudom mit jelent...
konkrétan arra gondolok,hogy arra kérsz egy embert,hogy szeretgessen meg miközben látod te is hogy esze ágában sincsen.
Arra értem ,hogy bennem sincs tartás mert különben már rég nem itt kéne lennem..egy olyan emberrel aki porig aláz nap mint nap.
Én is jártam néptáncra:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.18., 15:58minden ember destruktiv- öndestruktiv. én próbálok nem az lenni.Bár nem tudom mit is jelenthet ez, csak tippelek.
Hogyan aláztam meg magam? Eszembe se jutott, mig fel nem hoztad?
Tartásom az van. Jártam néptáncra kiskoromba, az ad tartást.
miért hogy épp te mondod ,te mi rosszat csináltál?
minden ember destruktiv- öndestruktiv. én próbálok nem az lenni.Bár nem tudom mit is jelenthet ez, csak tippelek.
Hogyan aláztam meg magam? Eszembe se jutott, mig fel nem hoztad?
Tartásom az van. Jártam néptáncra kiskoromba, az ad tartást.
miért hogy épp te mondod ,te mi rosszat csináltál?
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.08.18., 15:54Csak úgy kérdezem,miért kínzod magad???Ez jó Neked? Te egy elég értelmes embernek tűnsz,még olykor olykor humorod is van,ne alázd már szét saját magad...Én is voltam így de legyen benned tartás..(na ezt épp én mondom,mi??)
Csak úgy kérdezem,miért kínzod magad???Ez jó Neked? Te egy elég értelmes embernek tűnsz,még olykor olykor humorod is van,ne alázd már szét saját magad...Én is voltam így de legyen benned tartás..(na ezt épp én mondom,mi??)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.18., 14:00Black Sabbath - Forbidden
http://www.youtube.com/watch?v=d1ZjX3MEZvI
hallgassa meg,jó a szövege, legalábbis nekem tetszik. és Cozy Powell dobol rajta, őt csak ismeri.
Black Sabbath - Forbidden
http://www.youtube.com/watch?v=d1ZjX3MEZvI
hallgassa meg,jó a szövege, legalábbis nekem tetszik. és Cozy Powell dobol rajta, őt csak ismeri.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.18., 13:49Ön miért nem akar szeretgetni engem egy kicsit?Tudja ahogy ugy szokta csinálni a szeretgetést.Én nem tudom hogy ön azt hogyan csinálja.
Ön miért nem akar szeretgetni engem egy kicsit?Tudja ahogy ugy szokta csinálni a szeretgetést.Én nem tudom hogy ön azt hogyan csinálja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.18., 12:44Kedves Eszter
Hallgassa meg ezt a dalt. Mul Mantra.Snatam Kaur. Gyönyörű.
http://www.youtube.com/watch?v=sXT9Zteb2NE
Kulturális antropológián pont az iskolai diszkriminációval akartam foglalkozni.
Nem tudom hogy a gyereke jó szemmel nézi-e azt hogy ön dohányzik.Én ajánlottam önnek egy hipnoteraputát.A hipnoterápiával lelehet szokni róla. 50 dollár/ óra.
Én szeretem a szikh vallást, bár nem ismerem, de gyönyörű az aranytemplom és ahogy élnek.Régen szikh akartam lenni.Neten , meg boltban nem találtam róla könyvet, könyvtárban van valami, csak mikor még jártam oda, pont nem értem rá azt a könyvet kivenni. Mikor rosszul voltam, lehet betegségnek is nevezni, de nem muszály, a fal előtt álltam egész nap , nem ettem csak ritkán, sokszor napokig semmit, volt amikor már inni sem akartam és nem is ittam..., de a fogamat azt rendszeresen mostam, az egészség fontos volt.Naponta 2-3X.Ekkor leirtam papirra hogy hamvasztást kérek és elraktem egy műbör floppy-disk tartóba(4 lemez fér bele), amit pénztárcának használtam.Aztán 1-2 vagy 3 hét múlva kidobtam a cetlit.
Kedves Eszter
Hallgassa meg ezt a dalt. Mul Mantra.Snatam Kaur. Gyönyörű.
Kulturális antropológián pont az iskolai diszkriminációval akartam foglalkozni.
Nem tudom hogy a gyereke jó szemmel nézi-e azt hogy ön dohányzik.Én ajánlottam önnek egy hipnoteraputát.A hipnoterápiával lelehet szokni róla. 50 dollár/ óra.
Én szeretem a szikh vallást, bár nem ismerem, de gyönyörű az aranytemplom és ahogy élnek.Régen szikh akartam lenni.Neten , meg boltban nem találtam róla könyvet, könyvtárban van valami, csak mikor még jártam oda, pont nem értem rá azt a könyvet kivenni. Mikor rosszul voltam, lehet betegségnek is nevezni, de nem muszály, a fal előtt álltam egész nap , nem ettem csak ritkán, sokszor napokig semmit, volt amikor már inni sem akartam és nem is ittam..., de a fogamat azt rendszeresen mostam, az egészség fontos volt.Naponta 2-3X.Ekkor leirtam papirra hogy hamvasztást kérek és elraktem egy műbör floppy-disk tartóba(4 lemez fér bele), amit pénztárcának használtam.Aztán 1-2 vagy 3 hét múlva kidobtam a cetlit.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.17., 21:42Avicii - Levels
http://www.youtube.com/watch?v=_ovdm2yX4MA
Avicii - Levels
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.08.17., 09:02Eszter azt szeretnem kerdezni , hogy van e hozzaferesed a privat levelezesekhez ? mert ezzel nem vagyok tisztaban
Eszter azt szeretnem kerdezni , hogy van e hozzaferesed a privat levelezesekhez ? mert ezzel nem vagyok tisztaban
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.17., 08:49jav. én nem azt mondom hogy most ő jöjjön ide velem beszélgetni(feltétlenül)
jav. én nem azt mondom hogy most ő jöjjön ide velem beszélgetni(feltétlenül)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.17., 08:47most a segitséget haggyjuk ki a témából, nem kértem tőle segitséget, ő mondta csak ugy magától hogy ő nem tud nekem segiteni.Hogy miért? azt ő tudja.
Ha kéek segitséget ezekután tőle nem fogok, mint ahogy eddig sem tettem.Illetve ha valaki látja hogy segitségre szorulok és tud és akar is segiteni akkor azt megbeszélem vele.Itt erről nem volt szó.
Neked az normális ha azt mondanák pl. Neked, hé figyelj ne szeresd már azt az embert, mert én most ugy gondolom hogy...
Na már most nekem senki ne mondja meg kit szeressek és kit nem.Aztán ha a szeretetemet nyilvánitom ki és érzi azt akkor az normális.Én nem beszéltetni akarom, hogy akkor most megpróbálok valami hivatalos, közönyös, nem szerető ember és különböző dolgokkal traktálom amira biztos válaszolni fog, mint hogy lesz e ezen a honlapon chat? meg ilyesmi.Én azt mondom hogy most akkor ő jöjjön ide és beszélgessen velem, de örülnék neki, annak meg különösen ha elolvassa azt amit irok, ha már erre tatja fenn maga a tulaj a topicját.Mert egyébként akkor törölje ezt a topicot, ahogy más topicokat is töröl aminek nincs haszna.
Szóval legyek vele vagy szeretetlen agy közömbös hogy beszélgessen velem, vagy kapjak tőle pár szót.Hát én azért szeretnék vele beszélgetni mert szeretem.
most a segitséget haggyjuk ki a témából, nem kértem tőle segitséget, ő mondta csak ugy magától hogy ő nem tud nekem segiteni.Hogy miért? azt ő tudja.
Ha kéek segitséget ezekután tőle nem fogok, mint ahogy eddig sem tettem.Illetve ha valaki látja hogy segitségre szorulok és tud és akar is segiteni akkor azt megbeszélem vele.Itt erről nem volt szó.
Neked az normális ha azt mondanák pl. Neked, hé figyelj ne szeresd már azt az embert, mert én most ugy gondolom hogy...
Na már most nekem senki ne mondja meg kit szeressek és kit nem.Aztán ha a szeretetemet nyilvánitom ki és érzi azt akkor az normális.Én nem beszéltetni akarom, hogy akkor most megpróbálok valami hivatalos, közönyös, nem szerető ember és különböző dolgokkal traktálom amira biztos válaszolni fog, mint hogy lesz e ezen a honlapon chat? meg ilyesmi.Én azt mondom hogy most akkor ő jöjjön ide és beszélgessen velem, de örülnék neki, annak meg különösen ha elolvassa azt amit irok, ha már erre tatja fenn maga a tulaj a topicját.Mert egyébként akkor törölje ezt a topicot, ahogy más topicokat is töröl aminek nincs haszna.
Szóval legyek vele vagy szeretetlen agy közömbös hogy beszélgessen velem, vagy kapjak tőle pár szót.Hát én azért szeretnék vele beszélgetni mert szeretem.
Idézet tőle: Gaby ekkor: 2012.08.17., 08:37Spell
Mondd miben tudnak segiteni az emberek ? vagy miben tudna neked az Eszter segiteni ?
Szereted ot megertem , de nem mindig van kolcsonosseg . Lehet ha nem szeretned ennyire ha nem erezne azt amit te nyiltan is kimutatsz iranyaba akkor valaszolna .
Sajnos szeintem igy all a helyzet . Biztos van itt meg akivel levelezel sokat irsz latom a kozosbe is . Oszinten szolva nem tudom milyen elvarasaid vannak ezzel a forummal es az Eszterrel kapcsolatosan . Nehany ember jar ide rendszeresen kiengedni a magabol a pokolt , hat egyeb sok minden nincs .
Spell
Mondd miben tudnak segiteni az emberek ? vagy miben tudna neked az Eszter segiteni ?
Szereted ot megertem , de nem mindig van kolcsonosseg . Lehet ha nem szeretned ennyire ha nem erezne azt amit te nyiltan is kimutatsz iranyaba akkor valaszolna .
Sajnos szeintem igy all a helyzet . Biztos van itt meg akivel levelezel sokat irsz latom a kozosbe is . Oszinten szolva nem tudom milyen elvarasaid vannak ezzel a forummal es az Eszterrel kapcsolatosan . Nehany ember jar ide rendszeresen kiengedni a magabol a pokolt , hat egyeb sok minden nincs .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.17., 08:22Spellbound, nem vagy jól, de tőlem nem kaphatsz segítséget. Úgy érzem, nem tartozik rám, amiket itt nekem írsz. Eddig se olvasgattam, ezután se fogom. (B.E.)
1. Tőled miért is nem kaphatok segitséget? Nem akarsz vagy meghaladja a képességeidet bármilyen apró kis segitség is?2. Nem kértem segitséget, de ezekután nem is kérek tőled segitséget, csak ha a világon már nem lesz ember aki segitséget tudna nyujtani nekem.
3 Ha ide irok, konkrétan üzenek Babarczy Eszternek, akkor mégis kire tartozik,? vegara , zsivanyra, vagy az itt lévő nagyközönségre? Mi vagyok én, idétlen táncos a nagyszinpadon, kinek feltűnőségi viszketettsége van? Persze ha mások irnak ide üzenni Neked az viszot már rád tartozik, ugy mégis miért diszkriminálsz?
Ha nem olvasgatod akkor miért van fenntartva ez az üzenő? Vagy diszkriminálsz?
Ne aggódj én sem olvasom végégi az ebabarczy blogot az összes cikket.Csaknem nekem irtad azokat, ozt nem is érdekel.Ezt viszont én neked irtam, oda ahol te helyet adtál hogy neked lehessen irni.
Spellbound, nem vagy jól, de tőlem nem kaphatsz segítséget. Úgy érzem, nem tartozik rám, amiket itt nekem írsz. Eddig se olvasgattam, ezután se fogom. (B.E.)
1. Tőled miért is nem kaphatok segitséget? Nem akarsz vagy meghaladja a képességeidet bármilyen apró kis segitség is?2. Nem kértem segitséget, de ezekután nem is kérek tőled segitséget, csak ha a világon már nem lesz ember aki segitséget tudna nyujtani nekem.
3 Ha ide irok, konkrétan üzenek Babarczy Eszternek, akkor mégis kire tartozik,? vegara , zsivanyra, vagy az itt lévő nagyközönségre? Mi vagyok én, idétlen táncos a nagyszinpadon, kinek feltűnőségi viszketettsége van? Persze ha mások irnak ide üzenni Neked az viszot már rád tartozik, ugy mégis miért diszkriminálsz?
Ha nem olvasgatod akkor miért van fenntartva ez az üzenő? Vagy diszkriminálsz?
Ne aggódj én sem olvasom végégi az ebabarczy blogot az összes cikket.Csaknem nekem irtad azokat, ozt nem is érdekel.Ezt viszont én neked irtam, oda ahol te helyet adtál hogy neked lehessen irni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.17., 06:52black death cigeretta
black death cigeretta
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.16., 09:58szivesen tündi, nincs mit
Jó reggelt lola!
szivesen tündi, nincs mit
Jó reggelt lola!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 22:33jógaoktató vagy vmi hasonló nevű szakképzés, pontosan nem tudom, idén már lemaradtam róla, de hát nincs ezzel gond, mindenki szarja csak el az életét, legalábbis körlüttem ennyit érnek az emberek
jógaoktató vagy vmi hasonló nevű szakképzés, pontosan nem tudom, idén már lemaradtam róla, de hát nincs ezzel gond, mindenki szarja csak el az életét, legalábbis körlüttem ennyit érnek az emberek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 22:26semmit nem tanulok, épp ez a gond.Persze ha lenne pénzem akkor nem lenne gond.De hát mivel az nincs, igy muszály, mégpedig időben, hogy a munkaerőpiacon eltudjak helyezkedni.Mert ugye élni is kell valamiből.
semmit nem tanulok, épp ez a gond.Persze ha lenne pénzem akkor nem lenne gond.De hát mivel az nincs, igy muszály, mégpedig időben, hogy a munkaerőpiacon eltudjak helyezkedni.Mert ugye élni is kell valamiből.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 21:16jaja, hangulatsatbit- Depakine chrono-t, ennek sem érzem a hatásást, lehet már megszoktam vagy mert nincs. nem vagyok egy gyógyszerevő tipus, és szivesen kidobnám.Szóval nekem ez nem öröm.
jaja, hangulatsatbit- Depakine chrono-t, ennek sem érzem a hatásást, lehet már megszoktam vagy mert nincs. nem vagyok egy gyógyszerevő tipus, és szivesen kidobnám.Szóval nekem ez nem öröm.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.08.15., 21:09nemtudom, én nem észlelem magamon, amit észleltem az inkább a skizora illik, régen, akkor volt is olyan diagom, most is van, csak olyan tüneteim nincsenek
nemtudom, én nem észlelem magamon, amit észleltem az inkább a skizora illik, régen, akkor volt is olyan diagom, most is van, csak olyan tüneteim nincsenek